Prive Sex Almere

Vingeren onder douche seks advertentie plaatsen

vingeren onder douche seks advertentie plaatsen

De verzorgenden met wie de studente meeliep, deden dit en vonden dit normaal. Zoals Johan, die op Nursing. Als een collega daar dan ook nog eens mee instemt kan vervolgens bij mij de vraag neergelegd worden.

Ik zie dit dan vervolgens als een ongewenste intimiteit en zou dus aangifte kunnen doen. Zij zouden zelf nooit ingaan op dergelijke verzoeken van een cliënt, maar kunnen zich wel voorstellen dat erom wordt gevraagd. De start van de campagne gaat gepaard met de lancering van een speciale website: Word nu abonnee van Nursing. Ik heb al vaker er over nagedacht, wat wij wel kunnen doen als verpleegkundigen om de seksuele behoeftes van patienten tegemoet te komen.

Ik werk in een ziekenhuis, daar speelt dit thema volgens mij maar voor een kleine patientengroep. Maar die patienten moeten het uitermate lastig vinden, omdat er een groot taboe rond dit thema is. Wij hebben soms langliggers, die maanden weg van hun partners moeten doorbrengen, soms zit er niet eens weekendverlof in.

Terwijl je in ieder gevangenis en ruimte kan krijgen voor intiem bezoek, is dit in het ziekenhuis onmogelijk. Zelf al heb je een 1-persoons kamer, en mag je partner blijven slpaen, dan nog kan je eigenlijk niets beginnen, want ieder moment kan de zuster binnen wandelen. En hierbij denk ik niet eens puur aan gemeenschap hebben.

Stel je voor je komt de kamer binnen en ziet de partner lekker met je patient op bed knuffelen? Maar zelf aan de seksuele behoeftes van patienten voldoen, dat hoort zeker niet bij mijn functiebeschrijving! Misschien is het tijd om een serieus en open aan de slag te gaan met het verpleegkundig aandachtspunt: Een van mijn cliënten maakt daar gebruik van, en naar hij zelf zegt maakt het zijn leven net een stukje leuker!

Ik zou liever een constr4uctieve bijdrage van Nursing hierin zien. Als ik nu patient was, en in de knoop raakte met mijn sexuele behoeften zou ik het al helemaal niet meer durven vragen of er daar een oplossing voor is. Dat een zorginstelling de handeling van verzorgenden en verpleegkundigen stimuleert is een fout bij de zorginstelling….

Ik vind het moedig als mensen hun problemen op dit gebied durven te delen en je hulp vragen om een oplossing te zoeken. Natuurlijk willen we dat niet, we willen meer handen aan het bed en niet aan de patiënt, we willen betere behandelingsmethodes, we zijn er voor de verpleging van de zieken! We hebben meer dan genoeg te doen, de werkdruk is groot en over 2 jaar hebben we een schrijnend tekort aan zorgverleners, als mensen dan ook deze vreemde discussie nog mee moeten nemen in hun besluitvorming om voor de zorg te kiezen, wordt het helemaal moeilijk.

De patiënten zijn toch mondiger? Rijk hen een mobieltje aan voor hun behoeftes op dit gebied. En ja, ik vul altijd het Gordon 9 stukje in en eventueel kun je dan gelijk vertellen waar ze niet moeten zijn als die vraag opdoemt. Ik ben klaar met dit thema, ik hoop de rest ook, dan kunnen we het weer hebben over onze verpleegkundige en verzorgende taken! Meneer Jansen wil graag een keer onder de douche deze week…. Zo is het, daar heb ik niks aan toe te voegen. Laten we het maar lekker ouderwets over een goede verzorging hebben, daar hebben we ons handen aan vol.

Ja Nel de zorgvrager mag nog moeilijke vragen stellen, maar moet dan ook tevreden zijn met de antwoorden n. Dus wil je hem beschermen en je relatie ook, deal dan zelf met je schuldgevoel.

En houd je mond. Zelfs als sex is iets wat je hooguit op je verjaardag en Koningsdag doet, is het nooit te laat om de draad weer op te pakken. Het enige wat je ervoor moet doen is… aan de slag gaan. Je moet jezelf er even toe zetten en het voelt onwennig in het begin, maar al doende krijg je de smaak te pakken — en de smaak naar meer.

Begin gewoon met eens per maand. Als het gaat over hoe groot, hoe vaak, hoeveel orgasmes…. Laat je daar vooral niet door opjagen. Jouw norm voor een puik sexleven is de beste. Niemand doet het beter dan jijzelf. Afwachten tot hij het orgasme van je leven bezorgt is natuurlijk een optie, maar je bereikt dit hoogtepunt sneller als je het zelf regelt. Vrouwen die masturberen, climaxen meestal binnen 4 minuten.

Tijdens een vrijpartij duurt dit 20 minuten. Niet alleen lekker, ook slim zie punt Jammer voor hem dan. Het fijnste aan ouder worden is dat je kunt doen en laten waar je zin in hebt. Zeg het lief, en je partner begrijpt heus wel dat je hoofdpijn hebt of gewoon eens ongestoord wilt bingewatchen.

Tenzij dat maandenlang duurt natuurlijk. Dus laat hem vooral weten dat hij alles is wat je nodig hebt. Geld is niet alles maar…. Vrouwen met rijke mannen of vriendjes rapporteerden meer orgasmes dan vrouwen met minder bedeelde geliefden.

Het is vaak hét doel, maar die hele penetratie doet er eigenlijk het minst toe. Meer dan een derde van de vrouwen komt niet klaar tijdens sex, vooral omdat die maar al te vaak om penetreren draait. Dat stoten doet nagenoeg niets voor de clitoris, waar we ons ultieme genot vooral van krijgen. Is je sexleven muf en sleets? Nodig Johnny Depp uit in bed, of Brad Pitt of nou ja, keuze genoeg zouden we denken.

Jezelf uitleven in een fantasie geeft óók de real life sex een oppepper én je krijgt er sowieso meer zin van. De meest voorkomende fantasieën? Open deur misschien maar toch: Dus overdrijf niet met al dat werken. Denk je echt dat je er opwindend uitziet in dat bloesje met knoopjes tot aan je kin? Een T-shirt tot op je knieën? Striae en spataderen zijn niet te voorkomen, maar met een goede beha kunnen werkelijk alle borsten weer fier stralen.

Met een subtiel decolleté voel je je vanzelf weer sexy. Het ligt niet aan jou … maar aan hem. In tegenstelling tot wat we geneigd zijn te denken, zijn mannen heus niet altijd instant-klaar-voor-actie. Zeker mannen van middelbare leeftijd niet.

Boven de 40 daalt het testosteronniveau namelijk met 1 procent per jaar en ergens tussen de 45 en 50 zet ineens een snelle daling in. Net wat langer genieten om op stoom te komen dus. Dus waarom negeren wij die van hem stelselmatig? Meer dan de helft van de mannen gaf tijdens een onderzoek aan dat ze opgewonden raken als hun tepels worden gestimuleerd. Dirty talk kan je heerlijke rillingen van genot bezorgen — en het fijne is dat je het zo beschaafd of ruig kan maken als je wilt. Wel handig om te weten waar voor je partner de scheidslijn ligt tussen lekker naughty en ronduit disgusting.

Casual sex — korte affaires of een one night stand — kan zalig zijn. De rest ervoer het als pijnlijk, leeg of awkward. Dat is de andere kant van de medaille. Het beste moment voor die seks tape, strippen, het proberen van een trio of wat je stiekem altijd al wilde doen is dus NU.

Want net als oorlellen, vingers en de achterkant van de knieën, zijn ook de tenen een van de belangrijkste erogene zones die graag worden gestreeld of gelikt.

Het ligt niet aan jou… het zijn je hormonen. De periode voor je menopauze, dus de jaren tussen je veertigste en vijftigste, kunnen aardig wat roet in je sexleven gooien: Maar het kan altijd erger, moet je maar denken.

En tijd als in:

...

Bossex squirting

Jouw gratis sex films! Blondje fanatiek aan het vingeren onder de douche ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Gewillige stagiair duikt snel onder het bureau van de bazin. Super trio met 2 geile babes. MILF met kleine tietjes onder de douche geneukt. In de spreekkamer rimt het blondje de dokter. Onder de douche met je nieuwe dildo. Je volle kont een sopje geven.

Lenig tienertje ontvangt oscar voor haar solo orgasme. Kleine Aziaat schrubt haar kutje grondig onder de douche. Tegen wil en dank geneukt door een oude lul. Japanse Leya rukt en neukt een pik onder de douche. Blonde snol krijgt een vaginaal pak rammel. Dat is zachter en ook ik kan net als jij dan vaak achter elkaar klaarkomen.

Na die orgasmes ben ik ook heerlijk loom en moe. Bij een orgasme door mijn handen heb ik dat gevoel niet omdat het minder intens is. Ik snap dat van die elektrische tandenborstel niet. Doet men dat met het borsteltje er op?? Dat schuurt toch op je klit? Lijkt me niet echt opwindend Kan wel 10 keer of meer en met een paar seconden rust tussendoor.

En dat pijnlijke herken ik ook. Moet wel heel geil zijn om met de hand te kunnen en dan nog zachtjes. Daarom wil ik hiervan toch wel zo weinig mogelijk gebruik maken, Hedder. Je weet immers nooit wanneer je weer een sv tegenkomt en dan pas ontwennen kost dan weer tijd. Het maakt het ook gewoon een stuk gemakkelijker bij seks for Nou, om makkelijker met de hand te kunnen klaarkomen, dat kan ik nu zo goed als niet, en dat vond mijn vorige sv ook niet zo leuk idd net als bij suzy Ik ga aan de slag met haar tips om op andere vlakken beter te worden en niet altijd en zo vaak te kiezen voor de makkelijkste weg.

Een andere lekkere manier om opgewonden te raken is een ijsblokje gebruiken. Maar dat is vooral lekker in de zomer op een bloedhete dag. Wat ik dan vaak doe is een ijsblokje pakken, over mijn tepels gaan, door de kou worden ze goed hard en langzaam naar beneden gaan tot je langzaam bij je vagina komt. Lekker om met het ijsblokje over je clitoris te wrijven en het blokje dan naar binnen duwen. Dit doe ik eigenlijk niet vaak meer, vroeger wel toen ik nog thuis woonde en geen vibrator had.

Hydrofilia, succes met de tips van Suzy65! Het is inderdaad ook fijn om met de hand klaar te komen. Hedder, heerlijk loom en moe? Ik vind het zoooooo intensief, enerzijds kan het energie opleveren dingen doen, stofzuigen of juist enorm moe moet ik het echt doen als ik daarna kan gaan slapen. En al die spierspanning overal , dan ben ik eigenlijk eerder chagrijnig. Van geil zijn en verlangen word ik juist stralend en gezellig. Dit zoveel keren achter elkaar klaarkomen niet.

Ik zie dat ook niet als seksuele handeling, maar alleen als afreageren. Bijv na weken niet en ook niet met seks bezig geweest en weinig tijd ervoor nemen. Dat moet soms, afreageren van die spanning, maar echt heel fijn vind ik het niet.

Het is wel een fijn idee dat ik altijd en overal, mits een douche binnen handbereik, een manier heb dat ik het snel kan. En ik heb sterke spieren daar, ook een groot voordeel. Suzy65, Ja, als ik de douchekop gebruik word ik inderdaad loom en moe. Een gelukzalig gevoel krijg ik er door. Ik moet dan ook echt in bad liggen, zittend of staand onder de douche kan ik het niet.

Liggend en de straal op mijn clitoris gericht en dan het maar ondergaan. Juist het gevoel dat het 'voor je gedaan wordt' vind ik heerlijk. Als ik geil en opgewonden ben word ik actief, kan ik de wereld aan. Maar als ik klaargekomen ben op de meest heftige manier wil ik alleen nog maar in bad liggen.

Daarna beetje aan mezelf zitten, beetje friemelen, maar meer ook niet. Yana28 dinsdag 23 februari Masturbatie is altijd lekker Soms omdat je geil bent en soms om even de druk van de ketel te halen Maar het allerlekkerste is toch wel een vibrator die je G-spot stimuleert en meteen je clitoris. En dan zowel clitoraal en vaginaal klaarkomen Ik word soms loom, maar kan er ook een ontzettende stoot energie van krijgen. Suzy65 woensdag 24 februari Yana, dat heb ik ook wel geprobeerd, met draaiende kop voor de G-plek, maar dat was een goedkope en die ging snel kapot ;- Maar dat ging idd ook als de brandweer.

Een trilei of zo, vibratie in mij, doet mij niets. Kijk, ik oefen dat handmatige, omdat ik wil dat ik ook clitoraal kan klaarkomen zonder afhankelijk te zijn van speeltjes of water.

En zodat je iig kan aangeven hoe het wel lukt met een partner of de kans iig groter is. Tsja, bij zelf doen kost het ook tijd, maar vooral tijd nemen voordat ik eraan ga zitten.

En er zijn ook wat hulpmiddelen die dat proces aardig versnellen je triggers weten. En ook op zo'n middagje alleen neem ik gewoon alle tijd, ook voor verzorging vooraf douche, scheren en ook wat ik aantrek.

Al die voorbereiding is voor mij al deel van de opwinding. En dan nog, ik geniet van langdurig fantaseren en stimuleren, zij het langzaam stimuleren. Ook steeds stoppen als ik dichtbij kom. Maar ik raak het pas echt aan, als het in erecte staat is, veel groter gegroeid is en dan wil ik ook iets in me hebben een G-plek favoriet. Die doet trouwens niks vibreert niet , maar ik wissel dat dan af: Laatst hoefde ik het alleen nog maar even aan te raken, zo gevoelig is het dan.

En een enorme wisselwerking tussen inside-outside, zo wil ik ook dat gelijktijdige oefenen. Of zover komen dat ik dan vaginaal klaarkom, zonder de clit aan te raken was randje, afgelopen keer. Maar dat alles vergt hoge mate van opwinding. Ik investeer dus veel meer tijd in de opwinding, dan gaat alles veel makkelijker. En ik moet zeggen, ik had weinig gene bij de laatste sv.

Toen ik nog moest leren hoe dat werkte, een orgasme krijgen, deed ik het met een electrische tandenborstel. Werkt denk ik een beetje hetzelfde als met de douchekop. Ik kon ook daarmee makkelijk meerdere keren achter elkaar klaarkomen, ook zonder opwinding.

Maar ik merkte al snel dat mijn gewone handmatige orgasmes steeds moeilijker te bereiken werden. Inderdaad, alsof je een soort ongevoeligheid voor zachte aanrakingen opbouwt en je echt alleen nog maar van harde wrijving klaar kan komen.

Dat vond ik erg zonde. Ik had heb immers een relatie en ik wilde niet altijd maar terug hoeven vallen op die tanderborstel. Dus ik heb de tandenborstel weg gedaan en ben mezelf gaan verplichten om het weer met mijn handen te kunnen.

Dat was in het begin niet zo makkelijk en koste best een tijd voordat die gevoeligheid weer terug kwam. Gelukkig heb ik die gevoeligheid weer helemaal terug en kost het echt geen enkele moeite om met mijn handen een orgasme te bereiken die net zo lekker is als met de tandenborstel.

Dus bij mij deed afkicken echt de truc haha. En ik hoef niet eens echt opgewonden te zijn om clitoraal klaar te komen vaginaal orgasme moet ik wel opgewonden voor zijn trouwens. De opwinding ontstaat er dan vanzelf wel bij. Hydrofilia woensdag 24 februari Goed om te lezen dat die gevoeligheid terug kan komen!

Nou nog sterk genoeg zijn om ander hulpmiddelen links te laten liggen. Wat deden jullie daar mee om de tijd door te komen zolang het nog niet lukte zonder? Ver weg verstoppen, weggooien, strikje erom en onderin een la?

Ik zie het mezelf nog niet helemaal uitvoeren namelijk, als iets in me bedenkt dat ik wil klaarkomen is de douche niet ver weg Hydro, dat hangt er een beetje vanaf. Soms kan ik ze maanden zonder probleem ergens onderin houden. Op een vrije dag uren horny zijn vind ik het leukste, maar neem er niet altijd de tijd voor, meer in periodes wel. Dan wakkert mijn libido aan. Of als ik iemand in beeld heb. Maar juist handmatig gebruik ik sommige speeltjes wel, alleen die ene niet.

Maar ja, ik kan dus erg genieten van in geile stemming te zijn en dat vind ik dan veel leuker dan 10x klaarkomen eigenlijk. En dan weet ik ook dat ik minstens een week of zelfs 2 weken geen zin heb. Dus ik heb niet zo'n moeite met dit achterwege laten.

Hydrofilia donderdag 25 februari Dat zou het wel makkelijker maken dan ja. In sommige periodes is het echt volledig gewoonte. Maar ik wil "afkicken". Ga er wel even over nadenken hoe, zonder chagrijnig te worden. Afkicken doe je doorgaans cold turkey. Gewoon, niet meer doen haha. En dan maar weer met de handen aan de slag en verwachten dat je weinig resultaat boekt. Gebruik dit keer wel je fantasie, want die hele sterke fysieke prikkeling moet je nu wel ondervangen door geestelijke stimulans misschien pornootje kijken?

Je lichaam moet het ontwennen en dat duurt even. Maar ik heb absoluut geen moeite meer met normale prikkeling. Ik kan bij wijze van klaarkomen zonder mezelf uberhaupt aan te raken. Gewoon puur door opwinding. Suzy65 donderdag 25 februari Je moet er wat voor over hebben, Hydro Denk je eens in wat je mist: Als je het zo vaak doet, dan ken je nooit de heerlijke sensaties van verlangen, smachten, enoooooooorm geil worden, stuiteren, hunkeren bestaan er nog meer woorden voor?!

Elke dag verplicht een uurtje fantaseren en nergens aankomen! En dan pas na een weekje eraan toegeven,maar: Je libido zal met sprongen vooruit gaan, echt waar! Aan libido geen gebrek hoor Dat is juist het probleem cold turkey gaat een taaie sessie worden. Maar als ik de ontzettend herkenbare verhalen hierboven zo lees geloof ik jullie wel echt, en ga ik mijn best doen! Bij dezen beloof ik dat de batterijen en mijn camera en de douchekop aan de muur blijven tot volgende week woensdag.

Van filmpjes gaat alles meteen 'aan' en wil ik zelf ook zsm komen zonder verder gezeik. Ga mijn best doen, en zal jullie op de hoogte houden als mede-drijfveer hoofddrijveer blijft, net als hierboven ook, dat ik niet zou weten hoe ik een volgende sv duidelijk zou moeten maken dat het niet aan hem ligt, en het zelf ook zo wil kunnen


vingeren onder douche seks advertentie plaatsen

De verzorgenden met wie de studente meeliep, deden dit en vonden dit normaal. Zoals Johan, die op Nursing. Als een collega daar dan ook nog eens mee instemt kan vervolgens bij mij de vraag neergelegd worden.

Ik zie dit dan vervolgens als een ongewenste intimiteit en zou dus aangifte kunnen doen. Zij zouden zelf nooit ingaan op dergelijke verzoeken van een cliënt, maar kunnen zich wel voorstellen dat erom wordt gevraagd.

De start van de campagne gaat gepaard met de lancering van een speciale website: Word nu abonnee van Nursing.

Ik heb al vaker er over nagedacht, wat wij wel kunnen doen als verpleegkundigen om de seksuele behoeftes van patienten tegemoet te komen. Ik werk in een ziekenhuis, daar speelt dit thema volgens mij maar voor een kleine patientengroep. Maar die patienten moeten het uitermate lastig vinden, omdat er een groot taboe rond dit thema is. Wij hebben soms langliggers, die maanden weg van hun partners moeten doorbrengen, soms zit er niet eens weekendverlof in.

Terwijl je in ieder gevangenis en ruimte kan krijgen voor intiem bezoek, is dit in het ziekenhuis onmogelijk. Zelf al heb je een 1-persoons kamer, en mag je partner blijven slpaen, dan nog kan je eigenlijk niets beginnen, want ieder moment kan de zuster binnen wandelen.

En hierbij denk ik niet eens puur aan gemeenschap hebben. Stel je voor je komt de kamer binnen en ziet de partner lekker met je patient op bed knuffelen? Maar zelf aan de seksuele behoeftes van patienten voldoen, dat hoort zeker niet bij mijn functiebeschrijving! Misschien is het tijd om een serieus en open aan de slag te gaan met het verpleegkundig aandachtspunt: Een van mijn cliënten maakt daar gebruik van, en naar hij zelf zegt maakt het zijn leven net een stukje leuker!

Ik zou liever een constr4uctieve bijdrage van Nursing hierin zien. Als ik nu patient was, en in de knoop raakte met mijn sexuele behoeften zou ik het al helemaal niet meer durven vragen of er daar een oplossing voor is.

Dat een zorginstelling de handeling van verzorgenden en verpleegkundigen stimuleert is een fout bij de zorginstelling…. Ik vind het moedig als mensen hun problemen op dit gebied durven te delen en je hulp vragen om een oplossing te zoeken.

Natuurlijk willen we dat niet, we willen meer handen aan het bed en niet aan de patiënt, we willen betere behandelingsmethodes, we zijn er voor de verpleging van de zieken!

We hebben meer dan genoeg te doen, de werkdruk is groot en over 2 jaar hebben we een schrijnend tekort aan zorgverleners, als mensen dan ook deze vreemde discussie nog mee moeten nemen in hun besluitvorming om voor de zorg te kiezen, wordt het helemaal moeilijk. De patiënten zijn toch mondiger? Rijk hen een mobieltje aan voor hun behoeftes op dit gebied. En ja, ik vul altijd het Gordon 9 stukje in en eventueel kun je dan gelijk vertellen waar ze niet moeten zijn als die vraag opdoemt.

Ik ben klaar met dit thema, ik hoop de rest ook, dan kunnen we het weer hebben over onze verpleegkundige en verzorgende taken! Meneer Jansen wil graag een keer onder de douche deze week…. Zo is het, daar heb ik niks aan toe te voegen.

Laten we het maar lekker ouderwets over een goede verzorging hebben, daar hebben we ons handen aan vol. Ja Nel de zorgvrager mag nog moeilijke vragen stellen, maar moet dan ook tevreden zijn met de antwoorden n. Dus wil je hem beschermen en je relatie ook, deal dan zelf met je schuldgevoel. En houd je mond. Zelfs als sex is iets wat je hooguit op je verjaardag en Koningsdag doet, is het nooit te laat om de draad weer op te pakken.

Het enige wat je ervoor moet doen is… aan de slag gaan. Je moet jezelf er even toe zetten en het voelt onwennig in het begin, maar al doende krijg je de smaak te pakken — en de smaak naar meer. Begin gewoon met eens per maand. Als het gaat over hoe groot, hoe vaak, hoeveel orgasmes…. Laat je daar vooral niet door opjagen. Jouw norm voor een puik sexleven is de beste. Niemand doet het beter dan jijzelf. Afwachten tot hij het orgasme van je leven bezorgt is natuurlijk een optie, maar je bereikt dit hoogtepunt sneller als je het zelf regelt.

Vrouwen die masturberen, climaxen meestal binnen 4 minuten. Tijdens een vrijpartij duurt dit 20 minuten. Niet alleen lekker, ook slim zie punt Jammer voor hem dan. Het fijnste aan ouder worden is dat je kunt doen en laten waar je zin in hebt. Zeg het lief, en je partner begrijpt heus wel dat je hoofdpijn hebt of gewoon eens ongestoord wilt bingewatchen.

Tenzij dat maandenlang duurt natuurlijk. Dus laat hem vooral weten dat hij alles is wat je nodig hebt. Geld is niet alles maar…. Vrouwen met rijke mannen of vriendjes rapporteerden meer orgasmes dan vrouwen met minder bedeelde geliefden. Het is vaak hét doel, maar die hele penetratie doet er eigenlijk het minst toe. Meer dan een derde van de vrouwen komt niet klaar tijdens sex, vooral omdat die maar al te vaak om penetreren draait.

Dat stoten doet nagenoeg niets voor de clitoris, waar we ons ultieme genot vooral van krijgen. Is je sexleven muf en sleets? Nodig Johnny Depp uit in bed, of Brad Pitt of nou ja, keuze genoeg zouden we denken.

Jezelf uitleven in een fantasie geeft óók de real life sex een oppepper én je krijgt er sowieso meer zin van. De meest voorkomende fantasieën? Open deur misschien maar toch: Dus overdrijf niet met al dat werken. Denk je echt dat je er opwindend uitziet in dat bloesje met knoopjes tot aan je kin? Een T-shirt tot op je knieën? Striae en spataderen zijn niet te voorkomen, maar met een goede beha kunnen werkelijk alle borsten weer fier stralen.

Met een subtiel decolleté voel je je vanzelf weer sexy. Het ligt niet aan jou … maar aan hem. In tegenstelling tot wat we geneigd zijn te denken, zijn mannen heus niet altijd instant-klaar-voor-actie. Zeker mannen van middelbare leeftijd niet.

Boven de 40 daalt het testosteronniveau namelijk met 1 procent per jaar en ergens tussen de 45 en 50 zet ineens een snelle daling in. Net wat langer genieten om op stoom te komen dus. Dus waarom negeren wij die van hem stelselmatig? Meer dan de helft van de mannen gaf tijdens een onderzoek aan dat ze opgewonden raken als hun tepels worden gestimuleerd. Dirty talk kan je heerlijke rillingen van genot bezorgen — en het fijne is dat je het zo beschaafd of ruig kan maken als je wilt.

Wel handig om te weten waar voor je partner de scheidslijn ligt tussen lekker naughty en ronduit disgusting. Casual sex — korte affaires of een one night stand — kan zalig zijn. De rest ervoer het als pijnlijk, leeg of awkward. Dat is de andere kant van de medaille. Het beste moment voor die seks tape, strippen, het proberen van een trio of wat je stiekem altijd al wilde doen is dus NU.

Want net als oorlellen, vingers en de achterkant van de knieën, zijn ook de tenen een van de belangrijkste erogene zones die graag worden gestreeld of gelikt. Het ligt niet aan jou… het zijn je hormonen. De periode voor je menopauze, dus de jaren tussen je veertigste en vijftigste, kunnen aardig wat roet in je sexleven gooien: Maar het kan altijd erger, moet je maar denken. En tijd als in:

...

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Blondje fanatiek aan het vingeren onder de douche ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Bezopen blondje stiekem aan het kutje gelikt. Tegen wil en dank geneukt door een oude lul. Blonde snol krijgt een vaginaal pak rammel. Lucy ontdekt haar kontgaatje. In de spreekkamer rimt het blondje de dokter. Kleine Aziaat schrubt haar kutje grondig onder de douche. Amateur latina doet vrijwillig mee aan wet t shirt contest.

Blondje laat zich onder zeiken in vrije natuur. Hydrofilia dinsdag 23 februari Tot ik ja, nog een onder de douche een keer op een idee kwam.

Dat is toen langzaam maar zeker gewoonte geworden en ja, dat is slecht voor het milieu , en om die reden heb ik toen een pocket rocket gekocht. Als ik nu al met de hand kom is het veel minder heftig dan een van die 2 methodes. Vandaar het meelezen, jullie hierboven zeggen dat dat terugkomt als je de "ruigere" methodes stopzet? Weet niet of ik dat kan hoor Maleficent dinsdag 23 februari Dit stamt uit de tijd van toen ik nog bij mijn ouders woonde, ik heb zelf nooit een elektrische gekocht..

Oh, dear, what an awkward situation. Suzy65 dinsdag 23 februari Ik had namelijk geen idee hoe dat te integreren in normale seks. Alsof je er eelt op krijgt of zo. Bovendien werkt die douchemethode altijd, ook zonder enige opwinding, je hoeft er ook niet geil voor te zijn. Zeer heftig en meerdere keren ook. En daarna voor een week of 2 genezen, Een vib komt nog het dichtstbij om dat te evenaren, maar die geeft toch wrijving en gebruik ik alleen als ik opgewonden ben.

Gaat gewoon veel sneller. Maar het stomme is ook dat je het klaarkomen los gaat zien van seks, tenminste dat deed ik. In seks kwam ik nl zelden klaar en dat klaarkomen werd dus meer en meer iets van mijzelf, in je eentje. Wat dat betreft vind ik het alleen een aanrader, die douche, als je echt niet op een andere manier kan klaarkomen en het toch wil meemaken of ff snel moet.

Ik gebruik het nu hooguit in periodes dat ik geen seks vriendje heb. Of na geweldige seks, en toch niet klaargekomen ben dat gebeurt nog weleens, zeker in de beginperiode, wanneer ik nog niet vertrouwd genoeg ben met iemand en me net niet kan laten gaan. Die gevoeligheid komt zeker wel terug. Dat heb ik dus echt moeten leren en lukt alleen bij hoge opwinding. Ook een vib geeft die gewenning. Tijdje niet doen, en dan weer mbv je fantasieen of op welke manier je ook opgewonden wordt zelf weer oefenen met zelf doen.

Anders is het niet zo leuk voor een vriendje als het niet lukt, omdat je anders gewend bent en hij kan moeilijk stromend water nadoen, haha. Dus ik ben er tegenwoordig wat voorzichtiger in en richt me met name op een "normalere" manier van klaarkomen, die je wel samen kan doen in bed. Gelukkig heb ik meerdere manieren gevonden en merk ik dat er genoeg mannen zijn die speeltjes juist spannend vinden en niet als concurrent zien.

Een open hart toont de weg naar een bezield leven.. Heddar dinsdag 23 februari Fijn, toch nog een aantal seriueze reacties.

Bij mij lukt het ook bijna alleen nog maar met de douchestraal. Net wat jullie zeggen, met de hand werkt niet meer zo goed. Ik moet het zelf doen de waterstraal doet het voor me en het duurt langer. Bovendien is mijn orgasme niet zo heftig. Ik kom wel klaar, maar ben niet zo nat en is niet zo lekker. Met de douchestraal is zo ontzettend heftig dat ook ik er voor een paar dagen genoeg aan heb.

Vroeger masturbeerde ik elke avond, nu doe ik het zo'n twee a drie keer per week met de waterstraal. Misschien dat als ik stop met de waterstraal, mijn oprgasmes met de hand wel weer net zo lekker worden. Maar vooralsnog gebruik ik de waterstraal. Er bestaat voor mij niks lekkerders. Een vibrator vind ik ook lekker, maar dan alleen als ik hem tegen mijn clitoris hou en door de trilling klaarkom. Daarvoor gebruik ik een kleinere, dunnere.

Voor in mijn vagina gebruik ik een forsere met een grote doorsnee. Dat voel ik beter en voelt lekker. Heddar, hier net zo, haha, had ik geschreven kunnen hebben.

Maar ik doe het niet meer te vaak. Ik wil niet als ik een sv-tje heb eerst moeten "ontwennen" want dat kost dan zoveel tijd en is vaak ook teleurstellend voor het vriendje. En je raakt niet alleen gewend aan dat je zelf niks hoeft te doen maar de straal , maar ook dat je niet opgewonden hoeft te worden daarvoor.

Ik oefen mezelf liever in geil worden, en manieren die ook samen met iemand kunnen, maar dan moet ik wel iemand in gedachten hebben daarvoor. ALs ik langere tijd geen sv heb, dan verval ik vaak in de snelle weg, neem ik er de tijd niet voor.

Soms wel, als ik weet dat ik een dagje alleen thuis ben of zo en alle tijd heb. En zeker in het begin als ze je nog niet kennen en maar moeten aannemen van je of als ze zelf in seks niet zo zelfverzekerd zijn.. Ik vind jouw verhaal ook heel herkenbaar Suzy65!

Ik doe het alleen nog wel vaak met de douchekop omdat het nou eenmaal voor mij de allerlekkerste manier van klaarkomen is. Dat het op andere manieren minder lekker is neem ik dan maar voor lief. Ik kan alleen maar klaarkomen als ik het zelf doe. Tijdens de sex lukt het echt niet.

Of ik moet al zo mijn best doen, maar dan nog altijd door mijn eigen handen. Dat is jammer, maar zo is het nou eenmaal. Ik richt me nu tijdens de sex meer op wat we beiden lekker vinden dan me te richten op het klaarkomen wat toch niet lukt.

Ik geniet van de sex maar als ik echt heel lekker wil klaarkomen dan gebruik ik dus de waterstraal. Ook ik heb soms van die 'sexdagen' noem ik het maar. Dan zet een pornofilm op, ga naakt op bed liggen en bevredig mijzelf, maar hou het lekkerste nog tegoed, namelijk door de douchekop. Door dat orgasme uit te stellen weet ik dat ik na een middagje sex met mijzelf echt nog wat lekkers tegoed heb. Dat is echt iets om me op te verheugen.

Sinds ik heb geaccepteerd dat ik alleen door mijn eigen toedoen klaar kan komen is de frustratie weg en mijn orgasmes des te lekkerder. Heddars tekst had ik echt letterlijk zo geschreven kunnen hebben. Heb ook een kleinere vib idd daarvoor. Daarmee en met de waterstraal heb ik mezelf inmiddels aangeleerd om echt makkelijk zonder overdrijven 20x in een half uur te komen, maar het is niet meer zo heftig als toen ik dat net ontdekte of wanneer ik het langere tijd niet doe c.

Maar jullie tekst motiveert wel om het echt te minderen en weer te leren hoe handwerk hoort. Ik merk dan wel vaak dat op de eoa manier of mijn zin alweer weg is voor ik ergens in de buurt kom, omdat ik het niet lekker genoeg vind, of dat het juist te snel te gevoelig wordt en pijn gaat doen. Die continue straal of juist snelle trilling krijgen me dan wel door die fase heen, maar mijn vingers niet. Iemand daar nog tips voor? Maar waarom zou je het afleren Hydrofilia? Ik kies voor de lekkerste vorm van klaarkomen, door de waterstraal.

Dat het dan op andere manieren minder goed lukt vind ik niet zo erg. Het handwerk is ook lekker hoor, het voordeel daarvan is dat je het overal kan doen. Zelfs staand op de toilet bijvoorbeeld, zittend op de bank of noem maar op. Maar dat ik echt daar heerlijk van klaarkom, dat gevoel ken ik niet. Tips om de pijn op je clitoris te verminderen heb ik helaas niet want voor mij voelt het net zo.

Als ik masturbeer door middel van mijn vingers doet mijn clitoris ook vaak wat pijn. Als ik dan meerdere keren achter elkaar klaarkom voel ik de volgende dag dat mijn clitoris wat ruw is en echt pijn doet. Door de vibrator en waterstraal heb ik dat niet. Dat is zachter en ook ik kan net als jij dan vaak achter elkaar klaarkomen. Na die orgasmes ben ik ook heerlijk loom en moe.

Bij een orgasme door mijn handen heb ik dat gevoel niet omdat het minder intens is. Ik snap dat van die elektrische tandenborstel niet. Doet men dat met het borsteltje er op?? Dat schuurt toch op je klit? Lijkt me niet echt opwindend Kan wel 10 keer of meer en met een paar seconden rust tussendoor.

En dat pijnlijke herken ik ook. Moet wel heel geil zijn om met de hand te kunnen en dan nog zachtjes. Daarom wil ik hiervan toch wel zo weinig mogelijk gebruik maken, Hedder. Je weet immers nooit wanneer je weer een sv tegenkomt en dan pas ontwennen kost dan weer tijd. Het maakt het ook gewoon een stuk gemakkelijker bij seks for Nou, om makkelijker met de hand te kunnen klaarkomen, dat kan ik nu zo goed als niet, en dat vond mijn vorige sv ook niet zo leuk idd net als bij suzy Ik ga aan de slag met haar tips om op andere vlakken beter te worden en niet altijd en zo vaak te kiezen voor de makkelijkste weg.

Een andere lekkere manier om opgewonden te raken is een ijsblokje gebruiken. Maar dat is vooral lekker in de zomer op een bloedhete dag. Wat ik dan vaak doe is een ijsblokje pakken, over mijn tepels gaan, door de kou worden ze goed hard en langzaam naar beneden gaan tot je langzaam bij je vagina komt.

Lekker om met het ijsblokje over je clitoris te wrijven en het blokje dan naar binnen duwen. Dit doe ik eigenlijk niet vaak meer, vroeger wel toen ik nog thuis woonde en geen vibrator had. Hydrofilia, succes met de tips van Suzy65! Het is inderdaad ook fijn om met de hand klaar te komen. Hedder, heerlijk loom en moe? Ik vind het zoooooo intensief, enerzijds kan het energie opleveren dingen doen, stofzuigen of juist enorm moe moet ik het echt doen als ik daarna kan gaan slapen.

En al die spierspanning overal , dan ben ik eigenlijk eerder chagrijnig. Van geil zijn en verlangen word ik juist stralend en gezellig. Dit zoveel keren achter elkaar klaarkomen niet. Ik zie dat ook niet als seksuele handeling, maar alleen als afreageren. Bijv na weken niet en ook niet met seks bezig geweest en weinig tijd ervoor nemen. Dat moet soms, afreageren van die spanning, maar echt heel fijn vind ik het niet. Het is wel een fijn idee dat ik altijd en overal, mits een douche binnen handbereik, een manier heb dat ik het snel kan.

En ik heb sterke spieren daar, ook een groot voordeel. Suzy65, Ja, als ik de douchekop gebruik word ik inderdaad loom en moe. Een gelukzalig gevoel krijg ik er door.