Prive Sex Almere

Twee jongens pijpen elkaar sm opdrachten

twee jongens pijpen elkaar sm opdrachten

Ik sloeg mijn arm om schouder en streelde haar rechterborst waarbij ik zachtjes in tepels kneep. Mijn vrouw vroeg wat er was gebeurd. Marlies vertelde het en mijn vrouw was jaloers. Ik kek naar Gerard en Mieke en gaf ze de opdracht om het zelfde te doen, maar dan bij de jongens te gaan zitten om te zien wat deze zouden doen. Toen ze de jongens voorbij waren en omdraaiden zag ik via de verrekijker dat mijn vrouw haar bovenstuk aan Gerard gaf en ook met een rood hoofd naar de jongens terugliepen.

Bij de jongens aangekomen bleven ze staan en begonnen een gesprek met ze. Ik zag duidelijk dat er meer belangstelling voor haar borsten waren dat dat ze voor het strand en de zee hadden. Na een tijdje kwamen ze weer naar ons toe en mijn vrouw had ook een donkere plek in haar broekje. Na een uurtje gebeurde dat wat ik had verwacht, de jongens kwamen al voetballend onze kant op.

Ze deden of ze ons nu pas zagen en kwamen bij ons zitten. Tijdens het gesprek zag ik dat de jongens, van rond de 17 a 18 jaar constant naar blote borsten van Marlies en Mieke zaten te kijken. Ik vroeg wie er een vriendin hadden? Iedereen bleek nog vrijgezel te zijn. Dus geen verplichtingen vroeg ik, de jongens begonnen te lachen en zeiden dat ze eerst nog van alles wilden doen en van genieten.

Marlies en Mieke zaten met opgewonden gezichten tussen de jongens en Gerard en ik gingen naar een paviljoen een kilometer verderop drinken halen. Toen we een eind op weg waren vroeg Gerard wat ik van plan was? Ik grijnsde en zei wat maar af, na deze vakantie is je vrouw voor alles in. Bij terugkomst bleken de jongens de beide dames de rug, schouders en armen te hebben ingesmeerd. Ik reageerde verbaast en vroeg of ze geen ogen in hun hoofd hadden? Omdat iedereen verbaast zat te kijken, legde ik uit dat de voorkant nu verbrande en dat kon toch niet?

Ik pakte de fles met zonnebrand en spoot wat van het spul over de borsten van Mieke en Marlies en gaf opdracht hun werkzaamheden af te maken.

Toen 1 van de jongens begon volgden de anderen al heel snel. Met name de borsten werden uitgebreid ingesmeerd en beide dames raakten duidelijk in de stemming. Ik spoot ook wat olie op de benen en ook deze werden uitgebreid ingesmeerd. Hierbij spreidden de dames heen benen zodat ze er goed bij konden.

Hierbij ging er regelmatig een hand tegen het kruis aan. Bij alle jongens was tijdens het smeren een stevige erectie ontstaan.

Ik vroeg of de dames nog een wens hadden en of zij iets terug wilden doen? Mijn vrouw vroeg jongens op hun rug te gaan liggen en begon de benen van de jongen naast haar in te smeren, waarbij ze met haar borsten over zijn buik streek. Marlies begon hetzelfde te doen en al gauw werd er veel gesmeerd en gewreven. Ik lag onder een parasol te kijken hoe de temperatuur bij zowel de dames als de jongens tot het kookpunt kwam.

Toen Marlies naar mij keek, opende ik mijn mond en wees nar een van de jongens. Ze knikte en schoof zijn zwembroek naar beneden een stijve pik kwam te voorschijn en ze pakte deze met haar oliehanden vast en begon er aan te trekken. De jongen riep keihard van oh shit. De anderen keken naar hem en waren een en al aandacht. Marlies boog zich over hem en begon hem te pijpen. Gerard stootte mij aan en zei dat dit het geilste was wat hij ooit had meegemaakt, zijn vrouw een jonge knul aan het pijpen.

Mieke had het voorbeeld gevolgd en zoog aan een pik alsof haar leven ervan afhing. Ondertussen hadden de andere 6 jongens hun broeken ook uitgedaan en keken toe met een stijve pik in hun handen.

Ik gaf Mieke en Marlies de opdracht om hun broekje uit doen en wat meer jongens van dienst te zijn. De jongens die gepijpt werden kregen nu een kut over hun neukstaaf geschoven. Op een gegeven moment waren vier jongens met Marlies en vier jongens met Mieke bezig.

Het neuken duurde wel een uur en ondertussen werd er heel veel sperma over hun tieten en gezicht gespoten. Op het hoogtepunt stopten twee jongens hun pikken in de kut en kont van Marlies en nekten haar in een hoog tempo.

Marlies kreunde en kronkelde onder die neukende jongens. Plotseling kwam ze luid kreunend klaar en de jongens bleven haar maar volstoten met hun pikken. Toen zij hun lading in haar hadden geloosd vielen zij naast haar in het zand en streelden haar tieten. Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje. Jongens wat werd ik daar geil van. Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken.

Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien. Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Beide stonden zij halfnaakt voor mij de arts in lange witte rok waardoor nog net haar slipje doorheen te zien was, de verpleegster in lange strakke witte broek waardoorheen ik haar string kon zien zitten.

De arts zei dat verder intensief onderzoek noodzakelijk was, als ik mee werkte zou zij een gunstig advies naar de verzekering toesturen. Ik knikte goedkeurend dat ik mee zal werken. Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel. Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel.

De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag. De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen. De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken.

Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was. Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet.

Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden. Door die stroomstoten was mijn penis inmiddels weer slap geworden, de meesteres gaf de verpleegster opdracht deze weer in een juiste positie te brengen. De verpleegster ontdeed zich van haar broek en ging met haar knieën naast mijn hoofd zitten, zo had ik een volledig uitzicht op haar string die door haar bilnaad en over haar kutje strak getrokken was zodat haar schaamlippen er uit puilden.

Zij boog zich over mij heen en pakte eerst met haar handen mijn pik beet en begon hem te masseren even later nam haar tong deze handeling over. In een mum van tijd was hij weer stijf en kreeg de verpleegster de opdracht deze handeling te stoppen.

De meesters plaatste tepelklemmen op mijn tepels en bond mijn zak af, de tepelklemmen werden met een kettinkje met elkaar verbonden. Wij gaan je nu los maken van deze onderzoektafel, ik hoop dat je precies doet wat er gezegd wordt anders vallen er klappen. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en de verpleegster moest voor mij komen staan zodat haar kruis met het minuscule lapje stof vlak voor mijn hoofd stond.

Ik kreeg opdracht haar string uit te trekken zonder mijn handen te gebruiken. Met moeite kon ik met mijn mond haar van har string ontdoen waardoor mijn neus zich even in haar schaamhaar stak. De verpleegster moest nu wijdbeens voor mij gaan staan en ik kreeg opdracht haar te beffen, ik likte haar sappige kut en kittelaar en wreef steeds met mijn neus door haar schaamhaar.

Zij kreeg opdracht zich om te draaien en te bukken, nu moest ik heer billen en anus schoon likken en met mijn tong diep in haar anus doordringen, kennelijk had zij zich niet zo goed gewassen want het smaakte een beetje bitter. De meesteres vroeg of ik het goed deed en moest ik dezelfde handelingen bij de meesteres uitvoeren.

Zoals ik al eerder heb gezegd was de meesteres een Indonesisch halfbloedje zij had een verrukkelijke venusheuvel een goed geschoren kut en schaamlippen, het was heerlijk om mijn tong, mond en neus door haar schaamstreek te laten gaan. De meesteres bukte en dwong mij met mijn tong haar heerlijke anus te verwennen, hierin heb ik mijn gehele ziel en zaligheid gelegd. Zo nu is het uit met de pret, ga met je gezicht nar die muur daar staan, handen boven je hoofd tegen de muur, voeten naar achteren en 60 cm.

Slavin voel jij eens even tussen zijn benen of alles goed zit, zij voelt aan mijn zak en mijn stijve pik, houdt mijn billen uit elkaar en voelt aan mijn anus, in orde zei ze.

De meesters pakt de zweep met lange leren riempjes en begint daarmee op Mn billen en tussen mijn benen te slaan totdat ze beginnen te gloeien. Nu moet ik bukken smeert mijn anus in met olie en duwt een dildo diep mijn kont in.

Gratis sex breda neuken in flevoland

God, wat werd ze hier opgewonden van. Het was zo heerlijk stout, zo heerlijk taboe. Ze voelde alle remmingen van zich af glijden en deed een stap naar voren. Nu stond ze ongeveer met haar memmen tegen het tweetal aan.

Ze stak haar handen uit en legde deze voorzichtig op de bobbel die zich bij beide jongens aftekende in hun broek. Even was ze bang dat haar directheid de verlegen tieners zou afschrikken, maar ze bleven stokstijf staan. Rustig begon ze de hardheid die zich in hun broek verborg te kneden. Het was wederom Joerie die het meeste lef had.

Hij stak zijn hand uit en legde hem op de grote borst van zijn lerares. Terwijl de jongens voorzichtig met haar borsten begonnen te spelen, knoopte zij hun broek los. Dit viel nog niet mee, want ze moest twee broeken tegelijk losknopen, elk met één hand.

Gelukkig droegen ze geen riem en hun halflange broeken gleden al snel op de vloer. Beide tieners droegen boxershorts en nog eventjes kneedde ze hun apparaat door de elastische stof heen. Maar al snel trok ze ook dit stuk textiel naar beneden. Ze wilde hun warme vlees in haar handen voelen en even later stond ze dan ook met een stijve pik in elke hand. Het formaat van de jongens verbaasde haar. Ze wist niet dat jongens van zestien zo'n grote konden hebben.

Niet dat ze dat een probleem vond natuurlijk, ze hield wel van forse apparaten. Zo lieten Maarten en Joerie zich door hun geile lerares aftrekken. Natuurlijk waren ze al wel vaker door een meisje afgetrokken, maar de finesse waarmee deze vrouw hun pik masseerde, was nieuw voor hen. Maarten boog zich voorover en begon op de grote tepels van Karin te zuigen.

Joerie volgde direct zijn voorbeeld en samen zogen ze op haar tieten. Het duurde niet lang voor Karin zelf ook naar wat lekkers in haar mond verlangde. Ze zonk door haar knieën en bewonderde de twee erecties die nu recht voor haar gezicht stonden. De geur van de twee heerlijke, stijve neukstaven drong haar neus binnen en wakkerde haar passie nog verder aan. Ze had geen ervaring met jongens van deze leeftijd, maar vermoedde dat ze op deze leeftijd onverzadigbaar waren.

Dat hoopte ze in elk geval, want ze was van plan deze middag zoveel als mogelijk van deze twee lekkere dekhengsten te genieten. Ze was totaal verslaafd aan seks en had dit plannetje al een tijdje geleden gemaakt. Haar man was er niet van op de hoogte.

Voor zover hij wist, vond zijn vrouw het wel leuk mannen het hoofd op hol te brengen met haar uitdagende kleding en flirtte ze graag, maar was ze verder volledig monogaam en trouw aan hem. Niets was echter minder waar. Karin was een feestbeest die veel verder ging dan flirten. Ze liet zich regelmatig versieren in een kroeg, als ze zogenaamd met vriendinnen op stap was.

Een lekkere vrouw als zij zat nooit lang alleen aan de bar en als de man haar beviel, lag ze niet al te lange tijd later naakt, met haar benen wijd, voor hem op bed om zich stevig door hem te laten neuken.

Ook op school had ze al meerdere affaires gehad met collega's. Feit was dat ze geen week zonder seks met een andere man kon. En vandaag zou ze haar behoeften bevredigen met de twee verrukkelijke speeltjes die haar nu werden aangeboden. Maarten was als eerste de gelukkige. Karin hapte gulzig toe en begon op zijn glanzende eikel te zuigen. Gelukkig hoefde Joerie niet lang te wachten, want al snel verdween ook zijn lul in de geile mond van de volwassen vrouw. God, wat kon ze pijpen!

Hij had wel eens verhalen gelezen over seks met volwassen vrouwen. Dat zou veel lekkerder zijn dan met een leeftijdsgenootje, omdat ze veel meer ervaring hadden, maar eigenlijk had hij daar nooit zo in geloofd, de seks met zijn vriendinnetjes was altijd super geil geweest. Maar nu werden hem de ogen geopend. Vergeleken met de kunsten die zijn lerares met haar mond om zijn pik vertoonde, waren de meisjes die hem tot nu toe hadden gepijpt derderangs amateurs.

Genietend keek hij toe hoe zijn bloedmooie lerares zijn vriend en hem pijpte. Kreunend van genot zat Karin met ontbloot bovenlijf op haar knieën voor de twee pubers en zoog ijverig op hun pikken. Terwijl ze de ene afzoog, trok ze de andere af, om even later weer te wisselen. Ze was in de hemel en voelde haar kutje natter en natter worden. Ze zou deze twee jonge knapen eens laten zien hoe het was om oraal bevredigd te worden door een rijpe, ervaren vrouw.

Daar konden die tienersletjes van tegenwoordig niet aan tippen. Blijkbaar vonden de jongens het al net zo geil als zij, want na korte tijd begon Joerie hevig te kreunen en met zijn heupen te schokken. Zijn lul zwol op tot ongekende hardheid in de mond van Karin en even later werd haar mond gevuld met dikke stralen warm sperma.

Ze keek geil omhoog naar haar leerling, die uit stond te hijgen en nadat ze nog even zijn eikel had gelikt en hem zijn zaad in haar mond had laten zien, slikte ze alles genietend door. De MILF stond op en trok haar rokje uit. Daarna pelde ze haar slipje van haar billen en volledig naakt nam ze de twee jongens mee naar het grote bed.

Ze vleide haar lichaam op het matras en opende haar benen. Dit liet de jongen zich geen twee keer zeggen. Hij was dan wel net klaargekomen, maar was nog net zo geil als even daarvoor. Hij ging op zijn buik tussen de benen van zijn lerares liggen en snoof de geur van haar geilheid op. Niet ranzig, maar heerlijk zwoel en opwindend. De rijpe, kale kut stond wijd open en was kletsnat. Enigszins zenuwachtig liet hij zijn tong tussen haar schaamlippen door glijden. Hij hoopte maar dat hij een oudere vrouw kon bevredigen, want ondanks het feit dat hij wel vaker een meisje had gebeft, was hij verre van ervaren.

Tot zijn opluchting kreunde zijn lerares instemmend. Lik mijn natte poesje. Deze positioneerde haar hoofd onder zijn kale zak en begon zijn ballen te likken, terwijl ze met haar rechter hand zijn pik vastgreep. Terwijl Maarten voor het eerst in zijn leven een vrouw aan zijn ballen liet sabbelen, genoot zijn vriend van de snoeppot tussen de benen van hun lerares.

Hij likte de sappen op die rijkelijk vloeiden en vouwde zijn mond om haar klitje, dat hij vervolgens met zijn tong streelde.

Dit hield hij een tijdje vol, zodat ze steeds intenser begon te kreunen. Nadat ze was uitgehijgd, keek ze op naar Maarten en zei: Hij ging liggen en Karin greep zijn pik vast. Maarten begon haar direct als een wilde te neuken. Niks geen rustig begin met een opbouw naar het hardere werk. Nee, de gretige jonge hond ging er vanaf de start als een dolle tegenaan. Karin vond het voor de verandering wel eens een keer lekker en ook wel schattig om zo'n onervaren puber tussen haar benen te hebben, die zich, zonder zich om haar genot te bekommeren, zo snel mogelijk klaar wilde neuken.

Ze moedigde hem dan ook aan om stevig door te gaan. Toe maar, lekker dier. Laat me je pik voelen. Neuk je maar lekker klaar in mijn rijpe kut. Maar me niet volspuiten hoor. Ik wil je zaad proeven.

Hij had haar ongeveer twee minuten geneukt en trok zijn pik nu terug en bracht hem naar haar opengesperde mond. Daar trok hij zich klaar en spoot zijn hele lading in haar gulzige mond. Onderwijl keek ze hem strak aan en ook zijn zaad slikte ze genietend door. Ze keek om en zag dat Joerie zijn pik alweer fier overeind had staan. Precies zoals ze gehoopt had. Deze jonge gozers konden dingen die de mannen met wie ze normaal vree nooit zouden kunnen.

Die waren na één keer volledig uitgeput. Maar deze knullen konden achter elkaar door blijven gaan. Ze draaide zich op haar buik en trok haar knieën op, zodat haar welgevormde, ronde kont de lucht in stak. De lange puber knielde neer achter de ronde derrière van zijn lerares. Hij keek verlekkerd naar de natte spleet tussen haar benen, waarvan hij de smaak nog op zijn lippen kon proeven. Hij kon nauwelijks geloven dat hij op het punt stond zijn lerares te gaan neuken. De geile lerares waar alle jongens op school over fantaseerden en waarover de wildste verhalen de ronde deden.

Maar dit was geen fantasie, dit was werkelijkheid. Hij pakte zijn lul en duwde hem tegen haar natte pruim aan. Zonder enige moeite gleed hij tot aan zijn zak bij haar naar binnen. Zoals Karin wel verwacht had, begon ook Joerie haar direct als een dolle stier te neuken.

Ze vond het heerlijk, maar hoopte wel dat hij, omdat hij al een keer was klaargekomen, wat meer uithoudingsvermogen had dan zijn vriend. Gelukkig was dat ook zo, want na twee minuten ramde hij zijn pik nog steeds in een stevig tempo bij haar naar binnen. God, wat was dit heerlijk. Ze keek naar links en zag dat Maarten niks te doen had.

Zijn pik was niet eens slap geworden en stond nog steeds fier overeind! Wat een droom waren deze jongens. Ze richtte zich op, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten en wenkte hem. Maarten begreep wat ze wilde en knielde voor haar neer. Zodra hij zat, sloot Karin haar mond om zijn pik en begon hem weer te pijpen.

Zo genoot ze van beide jongens tegelijk. Na een tijdje wisselden de twee van plek. Maarten duwde zijn paal van achteren in haar kut en Joerie liet zich door haar pijpen. Hij had de smaak nu te pakken en nam het initiatief al snel over. Hij legde zijn handen om haar hoofd en begon zijn heupen heen en weer te bewegen. Zo dirigeerde hij zijn lul in en uit de mond van Karin, die het allemaal heerlijk vond.

Ze liet zich geil in haar mond neuken en stond toe dat de twee tieners zich helemaal op haar uitleefden. Maarten kwam als eerste en spoot zijn tweede lading zaad diep in haar kut.

Terwijl hij lag uit te hijgen, duwde Joerie zijn pik snel in haar kut en met het zweet op zijn voorhoofd neukte hij haar van achteren. Neuk je maar lekker klaar, schat. Ik wil voelen hoe je in me spuit," moedigde Karin hem aan. Ze had haar hand tussen haar benen gestoken en wreef over haar klitje.

Geile slet," antwoordde Joerie, die inmiddels wat meer durfde. Ik ben je slet. Kom, neem me maar in mijn geile kut. Het warme weer eiste zijn tol en alle drie lagen ze bezweet en uitgeput uit te hijgen op het bed.

De pubers keken elkaar aan. Ze hadden er wel eens van gehoord, maar nog nooit iets mee gedaan. Tienermeisjes stonden nou eenmaal niet in de rij om zich onder te laten plassen.

Lijkt je dat leuk? Deze was groot genoeg voor Karin om op de grond te gaan liggen. Dat deed ze dan ook en de jongens gingen aan weerskanten van haar staan en keken op haar neer.

Het duurde even voor het kwam, maar uiteindelijk ontsprong er een warme straal aan de pik van Maarten. Hij richtte hem op de borsten van zijn lerares en keek toe hoe ook Joerie zijn pik op de heerlijke, blonde stoot richtte. Al snel klaterden er twee stralen pis op hun lerares neer. De slet vond het blijkbaar wel geil om zich onder te laten zeiken, want ze vingerde haar kut als een bezetene. Ze liet zelfs toe dat Joerie zijn straal nog verder dan haar borsten liet gaan en haar recht in haar gezicht piste.

De pis van de twee pubers voelde warm aan op haar lijf. Net een hete douche, alleen dan vele malen kinkier. Het was enerzijds vernederend om de twee jongens over haar heen te laten zeiken, maar dat was ook meteen wat het zo opwindend maakte.

Karin vond het lekker om zich te laten gebruiken en wilde haar leerlingen laten zien wat een enorme slet ze was. Haar vingers draaiden rondjes over haar klitje en ze voelde haar volgende orgasme aan komen zwellen. Ze opende haar mond en kreeg meteen een straal pis naar binnen. Aangezien ze haar ogen dicht had, wist ze niet wie van de twee hier verantwoordelijk voor was, maar eigenlijk maakte het ook niet uit. Ze voelde de andere straal op haar kutje klateren en in deze perverse situatie bereikte ze wederom haar hoogtepunt.

Ook zaten er van allerhande hulpmiddelen bij het spel, o. Het was ons al snel duidelijk dat dit geen kinderachtig spelletje was, zoals Erik gesuggereerd had. We schonken de galzen nog eens vol en begonnen met het spel. We moesten allemaal lachen, erik zei, dit is inderdaad een iets ander spel dan dat ik me voorgesteld had.

Nee, nee zei Nikki, ook je onderbroek en je sokken moeten uit, maar vooral je onderbroek. Erik sputterde tegen en zei, maar als ik dan dadelijk een stijve krijg dan zit ik echt voor lul, uit die onderbroek zei Nikki. Erik trok zijn onderbroek en sokken ook uit en ging weer zitten. Het viel me op dat de meiden alledrie een super strak lichaam hadden, mooie borsten , een mooi slank lichaam, Tara had boven haar kutje een smal streepje getrimd haar waardoor je haar lipjes zag glinsteren, Nikki en Marit hadden hun schaamhaar niet echt bijgehouden en hadden een vrij volle bos haar erop staan.

Marit was aan de beurt om een kaart te pakken, ze zat naast mij en kreeg de opdracht, verwen oraal je rechter partner, ze pakte mijn lul vast en begon me in een tempo te pijpen, de rest zat zeer geïnteresseerd te kijken , ik vroeg of ze het ook door ging slikken, ze haalde mijn lul uit haar mond en zei, dat stond niet op het kaartje, dus dat zie ik zo wel, ik kwam al snel klaar en Marit slikte alles door, ze ging weer rechtop zitten en zei, Dex jij bent.

Ik deed haar een blinddoek om en liep weg, ik kwam terug met wat scheerspullen, liet Marit op tafel zitten en zei dat ze haar benen wijd moest doen, ze vroeg zich af wat ik ging doen. Ik begon haar schaamhaar met een schaar af te knippen, ze had al snel door wat ik ging doen, ze ging nu languit liggen en zei, maak mijn lippen maar eens mooi kaal, dan is het nog veel gevoeliger, maar je laat toch wel een streepje staan zoals bij Tara, ik gaf aan dat alles eraf zou gaan, ik ga je kutje volledig kaal scheren en dat gaat straks ook bij Nikki en Tara gebeuren zei ik.

Daar was de rest het wel mee eens. Nikki ging naast Marit liggen en Tara kwam er ook naast liggen. Inmiddels hadden de meiden bij Marit haar blinddoek afgedaan. Bij Nikki en Tara hoefde ik niet veel haar weg te knippen omdat het al kort was.

Ik pakte scheerschuim en wreef alle drie de meiden goed in, zelf wreven ze het scheerschuim nog eens extra goed in. Plagerig likte ik eens langs haar lippen, Marit begon te kreunen en zei, van dat scheren word ik altijd zo ontzettend geil, ik duwde even met mijn tong naar binnen, Marit begon zwaar te kreunen en zei dat ik door moest gaan, ik stopte en zei dat er nog twee wachtende waren om ook geschoren te worden. Bij Nikki en Tara was ik zo klaar met scheren want zij hadden hun lippen al helemaal glad, ook zij kregen de zelfde behandeling van Joris.

Erik liet zich nu pijpen door Tara, Joris liet zich pijpen door Nikki en ik werd gepijpt door Marit. Ineens stopte Marit en ze zei dat Joris, Erik en ik op tafel moesten gaan zitten, wij vroegen ons af wat er zou gebeuren.

Marit zei, wij kaal dan jullie ook want dat is veel fijner bij het pijpen, dan krijgen wij ook geen haren meer in onze mond. Joris Erik en ik keken elkaar aan, joris aarzelde nog even maar toen ik zei dat me dat wel spannend leek gingen de meiden hun gang. Marit kwam voor mij zitten en zei, Dex, ik bedoel daarmee wel dat alles eraf gaat hoor niet alleen je ballen en je lul, maar ook alle haar erboven, ik knikte en zei begin nou maar.twee jongens pijpen elkaar sm opdrachten

Ik sloeg mijn arm om schouder en streelde haar rechterborst waarbij ik zachtjes in tepels kneep. Mijn vrouw vroeg wat er was gebeurd. Marlies vertelde het en mijn vrouw was jaloers.

Ik kek naar Gerard en Mieke en gaf ze de opdracht om het zelfde te doen, maar dan bij de jongens te gaan zitten om te zien wat deze zouden doen. Toen ze de jongens voorbij waren en omdraaiden zag ik via de verrekijker dat mijn vrouw haar bovenstuk aan Gerard gaf en ook met een rood hoofd naar de jongens terugliepen.

Bij de jongens aangekomen bleven ze staan en begonnen een gesprek met ze. Ik zag duidelijk dat er meer belangstelling voor haar borsten waren dat dat ze voor het strand en de zee hadden. Na een tijdje kwamen ze weer naar ons toe en mijn vrouw had ook een donkere plek in haar broekje. Na een uurtje gebeurde dat wat ik had verwacht, de jongens kwamen al voetballend onze kant op. Ze deden of ze ons nu pas zagen en kwamen bij ons zitten. Tijdens het gesprek zag ik dat de jongens, van rond de 17 a 18 jaar constant naar blote borsten van Marlies en Mieke zaten te kijken.

Ik vroeg wie er een vriendin hadden? Iedereen bleek nog vrijgezel te zijn. Dus geen verplichtingen vroeg ik, de jongens begonnen te lachen en zeiden dat ze eerst nog van alles wilden doen en van genieten. Marlies en Mieke zaten met opgewonden gezichten tussen de jongens en Gerard en ik gingen naar een paviljoen een kilometer verderop drinken halen. Toen we een eind op weg waren vroeg Gerard wat ik van plan was?

Ik grijnsde en zei wat maar af, na deze vakantie is je vrouw voor alles in. Bij terugkomst bleken de jongens de beide dames de rug, schouders en armen te hebben ingesmeerd. Ik reageerde verbaast en vroeg of ze geen ogen in hun hoofd hadden? Omdat iedereen verbaast zat te kijken, legde ik uit dat de voorkant nu verbrande en dat kon toch niet?

Ik pakte de fles met zonnebrand en spoot wat van het spul over de borsten van Mieke en Marlies en gaf opdracht hun werkzaamheden af te maken. Toen 1 van de jongens begon volgden de anderen al heel snel. Met name de borsten werden uitgebreid ingesmeerd en beide dames raakten duidelijk in de stemming.

Ik spoot ook wat olie op de benen en ook deze werden uitgebreid ingesmeerd. Hierbij spreidden de dames heen benen zodat ze er goed bij konden. Hierbij ging er regelmatig een hand tegen het kruis aan. Bij alle jongens was tijdens het smeren een stevige erectie ontstaan. Ik vroeg of de dames nog een wens hadden en of zij iets terug wilden doen? Mijn vrouw vroeg jongens op hun rug te gaan liggen en begon de benen van de jongen naast haar in te smeren, waarbij ze met haar borsten over zijn buik streek.

Marlies begon hetzelfde te doen en al gauw werd er veel gesmeerd en gewreven. Ik lag onder een parasol te kijken hoe de temperatuur bij zowel de dames als de jongens tot het kookpunt kwam.

Toen Marlies naar mij keek, opende ik mijn mond en wees nar een van de jongens. Ze knikte en schoof zijn zwembroek naar beneden een stijve pik kwam te voorschijn en ze pakte deze met haar oliehanden vast en begon er aan te trekken.

De jongen riep keihard van oh shit. De anderen keken naar hem en waren een en al aandacht. Marlies boog zich over hem en begon hem te pijpen. Gerard stootte mij aan en zei dat dit het geilste was wat hij ooit had meegemaakt, zijn vrouw een jonge knul aan het pijpen.

Mieke had het voorbeeld gevolgd en zoog aan een pik alsof haar leven ervan afhing. Ondertussen hadden de andere 6 jongens hun broeken ook uitgedaan en keken toe met een stijve pik in hun handen. Ik gaf Mieke en Marlies de opdracht om hun broekje uit doen en wat meer jongens van dienst te zijn. De jongens die gepijpt werden kregen nu een kut over hun neukstaaf geschoven.

Op een gegeven moment waren vier jongens met Marlies en vier jongens met Mieke bezig. Het neuken duurde wel een uur en ondertussen werd er heel veel sperma over hun tieten en gezicht gespoten. Op het hoogtepunt stopten twee jongens hun pikken in de kut en kont van Marlies en nekten haar in een hoog tempo. Marlies kreunde en kronkelde onder die neukende jongens. Plotseling kwam ze luid kreunend klaar en de jongens bleven haar maar volstoten met hun pikken.

Toen zij hun lading in haar hadden geloosd vielen zij naast haar in het zand en streelden haar tieten. Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje.

Jongens wat werd ik daar geil van. Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken. Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien.

Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Beide stonden zij halfnaakt voor mij de arts in lange witte rok waardoor nog net haar slipje doorheen te zien was, de verpleegster in lange strakke witte broek waardoorheen ik haar string kon zien zitten. De arts zei dat verder intensief onderzoek noodzakelijk was, als ik mee werkte zou zij een gunstig advies naar de verzekering toesturen. Ik knikte goedkeurend dat ik mee zal werken. Ga dan maar even op die onderzoekstafel liggen, benen met de enkels in de beugels, mijn benen werden vastgebonden en de verpleegster bond mijn polsen vast aan de tafel.

Ik was totaal machteloos en lag onbeschaamd met mijn stijve pik op de onderzoekstafel. De beugels waar mijn enkels aan vast zaten werden naar buiten geduwd zodat ik wijdbeens, bijna in spagaat, voor de beide dames lag. De arts gaf de verpleegster opdracht mijn penis, balzak en bilnaad volkomen kaal te scheren anders konden de elektroden onvoldoende contact krijgen. De arts ontpopte zich langzamerhand als een meesteres en de verpleegster als een slavin, zij gehoorzaamde en smeerde met scheerzeep mijn geslachtsorganen in en wist behendig mij te ontdoen van al mijn schaamhaar.

Hoewel ik wel een beetje angstig was voor het mes gaf het mij toch een heerlijk gevoel die kwast en de masserende handen van de verpleegster die na het scheren alles lekker met olie inwreef. Inmiddels had de arts zich omgekleed tot een ware meesteres, leren tanga en Bh, zwarte kousen met jarretels en schoenen met naaldhakken. Zij controleerde of de verpleegster haar werk goed had gedaan en nam daarna een metalen ring met daaraan twee draadjes, zij schoof de ring om mijn penis en bevestigde de draadjes aan een of ander apparaatje, let op zij de arts dit is de eerste test, nu ga ik je uithoudingsvermogen testen met stroomstoten, zij draaide aan een wieltje en er kwamen weldadige prikkelingen door mijn penis, het was alsof ik van binnen uit gemasseerd werd.

De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Nu duwde zij mijn billen uit elkaar en stak een vinger in mijn anus, dat voelt goed zij ze en stak een tweede vinger er naast, zij masseerde mijn kringspieren en voegde er een derde vinger aan toe hetgeen een heerlijk gevoel was.

Zo, nu nog even dit metalen buisje in je anus en daar kwamen weer de prikkelingen van stroom door mij heen totdat ik weer au riep werd de stroom er af gezet. Zo nu weten wij jouw pijngrens en daar zullen wij bij de volgende handelingen rekening mee houden.

Door die stroomstoten was mijn penis inmiddels weer slap geworden, de meesteres gaf de verpleegster opdracht deze weer in een juiste positie te brengen. De verpleegster ontdeed zich van haar broek en ging met haar knieën naast mijn hoofd zitten, zo had ik een volledig uitzicht op haar string die door haar bilnaad en over haar kutje strak getrokken was zodat haar schaamlippen er uit puilden.

Zij boog zich over mij heen en pakte eerst met haar handen mijn pik beet en begon hem te masseren even later nam haar tong deze handeling over.

In een mum van tijd was hij weer stijf en kreeg de verpleegster de opdracht deze handeling te stoppen. De meesters plaatste tepelklemmen op mijn tepels en bond mijn zak af, de tepelklemmen werden met een kettinkje met elkaar verbonden. Wij gaan je nu los maken van deze onderzoektafel, ik hoop dat je precies doet wat er gezegd wordt anders vallen er klappen.

Ik moest op mijn knieën gaan zitten en de verpleegster moest voor mij komen staan zodat haar kruis met het minuscule lapje stof vlak voor mijn hoofd stond.

Ik kreeg opdracht haar string uit te trekken zonder mijn handen te gebruiken. Met moeite kon ik met mijn mond haar van har string ontdoen waardoor mijn neus zich even in haar schaamhaar stak.

De verpleegster moest nu wijdbeens voor mij gaan staan en ik kreeg opdracht haar te beffen, ik likte haar sappige kut en kittelaar en wreef steeds met mijn neus door haar schaamhaar. Zij kreeg opdracht zich om te draaien en te bukken, nu moest ik heer billen en anus schoon likken en met mijn tong diep in haar anus doordringen, kennelijk had zij zich niet zo goed gewassen want het smaakte een beetje bitter.

De meesteres vroeg of ik het goed deed en moest ik dezelfde handelingen bij de meesteres uitvoeren. Zoals ik al eerder heb gezegd was de meesteres een Indonesisch halfbloedje zij had een verrukkelijke venusheuvel een goed geschoren kut en schaamlippen, het was heerlijk om mijn tong, mond en neus door haar schaamstreek te laten gaan. De meesteres bukte en dwong mij met mijn tong haar heerlijke anus te verwennen, hierin heb ik mijn gehele ziel en zaligheid gelegd.

Zo nu is het uit met de pret, ga met je gezicht nar die muur daar staan, handen boven je hoofd tegen de muur, voeten naar achteren en 60 cm. Slavin voel jij eens even tussen zijn benen of alles goed zit, zij voelt aan mijn zak en mijn stijve pik, houdt mijn billen uit elkaar en voelt aan mijn anus, in orde zei ze.

De meesters pakt de zweep met lange leren riempjes en begint daarmee op Mn billen en tussen mijn benen te slaan totdat ze beginnen te gloeien. Nu moet ik bukken smeert mijn anus in met olie en duwt een dildo diep mijn kont in.Ineens stopte Marit en ze zei dat Joris, Erik en ik op tafel moesten gaan zitten, wij vroegen ons af wat er zou gebeuren. Marit zei, wij kaal dan jullie ook want dat is veel fijner bij het pijpen, dan krijgen wij ook geen haren meer in onze mond. Joris Erik en ik keken elkaar aan, joris aarzelde nog even maar toen ik zei dat me dat wel spannend leek gingen de meiden hun gang. Marit kwam voor mij zitten en zei, Dex, ik bedoel daarmee wel dat alles eraf gaat hoor niet alleen je ballen en je lul, maar ook alle haar erboven, ik knikte en zei begin nou maar.

Marit pakte een schaar en begon zoveel mogelijk haar weg te knippen, ze gaf de schaar aan Nikki en zij begon hetzelfde te doen bij joris, en daarna Tara bij Erik. Marit smeerde me in met scheerschuim, pakte het mes en begon te scheren, eerst boven mijn lul, toen mijn lul en als laatste mijn balzak. Het was een heerlijk gevoel om dat scheermes oven mijn lul en ballen te voelen, ik had het gevoel of mijn lul nog steeds stijver werd, vooral toen marit hem vast had om aan alle kanten de laatste haren weg te halen.

Inmiddels kon Marit niet meer van mijn lul afblijven, ze zei, ik heb altijd het idee dat een lul er nog groter uitziet als alles weg geschoren is. Toen ik bijna op moest komen stopte ze en zei lachend, ik ben vergeten je in te smeren, ze pakte de bodylotion en smeerde me in, ik moest van haar gaan staan en bukken, ze pakte nogmaals het scheermes en maakte ook mijn anus kaal, ook dat smeerde ze in, vervolgens stopte ze een vinger in mijn aars, wat een heerlijk gevoel was dat, en weer toen ik bijna moest komen stopte ze.

Iedereen was nu volledig kaal, de meiden zaten naast elkaar op de knieen en wij lieten ons pijpen, om de minuut wisselden wij van positie, en lieten ons door een ander pijpen.

Hierna waren de meiden aan de beurt, ze gingen naast elkaar op de bank liggen met de benen wijd, zodat wij ze oraal konden verwennen, ook nu wisselden wij van positie tot we alledrie de meiden oraal bevredigd hadden.

Ik pakte nu drie paar handboeien en we bonden de meiden vast, eerst met de handen en ook met hun voeten, deze bonden we omhoog zodat ook hun kont vrij kwam, bij alle drie stopten we een dildo in hun kut, omdat er verschillende afmetingen waren ging dit bij de een makkelijker dan bij de ander, Nikki gilde het hardst, dat was ook wel logisch want zij kreeg echt een flinke dildo in haar, haar kut stond volledig op spanning.

De meiden lagen te krioelen op de bank, af en toe liepen we erheen om de dildo,s weer goed in alle gaten te duwen. De meiden begonnen te gillen van genot. Ik duwde mijn lul in haar anus, eerst gilde ze van de pijn maar dat ging al gauw over in een goedkeurend gegrom. Vanaf die tijd houden we regelmatig een avond om elkaar heerlijk te verwennen, ook scheren we elkaar op deze avonden weer geheel glad. Soms doen er ook andere vrienden van ons mee maar er is een vereiste en dat is dat iedereen geschoren wordt.

Vrienden en vriendinnen van ons hebben daar wel eens moeite mee maar als wij dan duidelijk maken dat het veel gevoeliger is bij sex dan willen ze het wel eens proberen. We doen ook steeds meer aan soft SM, iedereen is bezig zijn of haar grenzen te verleggen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Spring naar de inhoud. Klik hier voor meer webcams!! Ik ben Joey en nu 16 jaar. Een half jaar geleden heb ik voor het eerst sex met een jongen gehad. Een half jaar geleden ging ik met de voetbal op trainingskamp naar België. Ik ben zelf eigenlijk hetero maar heb altijd wel fantasiëen gehad om het met sommige jongens uit mijn team te doen. We douche na elke training samen dus ik weet wel hoe alles eruitziet.

Wij dus op kamp. Er zijn 3 jongens in m'n team waar ik goed mee om ga en ook zeker wel iets mee zal willen doen. Dus zorgde ik ervoor dat ik met hun op de kamer kwam Roy, Bart en Jesper. Jesper en Bart waren 2 hele knappe jongens en deden het ook erg goed bij de meiden. Roy was niet echt heel knap maar had wel een geweldige lul! We hebben de hele dag gevoetbalt en in de avond gaan we naar onze kamer. Ik had toen nog geen idee hoe ik ooit tegen me vrienden moest vertellen dat ik wel eens sex met hun wilde hebben.

Ik begon te praten met Jesper en en al snel bemoeide Roy en Bart zich ook met het gesprek. Het ging over sex, maar ook over sex met jongens. Dit was mijn kans om 'ze in bed te praten'. Ik dacht wat nou als we doen durve of de waarheid gaan doen.

Dit deden we ook op de basisschool altijd en zo kon van het een het andere komen. Ze stemde met z'n 3e gelijk in. Bart zei meteen "doen". Dit hoopte ik al en dus zei ik: Binne een korte tijd zaten we allemaal zonder kleren en moesten we wat opdrachten bij elkaar doen. Het begon met elkaar een kusje geven, maar eindigde bij elkaar pijpen. Toen iedreen wel of iemand heeft gepijpt of afgetrokken zei ik "laten we stoppen met doen durven of de waarheid en gewoon sex hebben.

Ik had het nog niet gezegd of Bart en Jesper liepen elkaar te pijpen standje Je zag Roy eerst twijfelen maar ik liep naar hem toe en nam z'n lul in me mond. Het probleem was allen dat z'n lul voor geen meter in me mond paste. Hij was zó groot en ik heb toch al niet zo'n grote mond. Ik nam dus alleen maar z'n eikel in me mond en begon hem te trekken en heel ze lul af te likken.

Wij lagen inmiddels ook in standje 64 en ik werd heerlijk gepijpt.
Erotiche massage rotterdam sexx

  • GANGBANG MEEDOEN MEIDEN VAN HOLLAND SEX
  • Karin vond het lekker om zich te laten gebruiken en wilde haar leerlingen laten zien wat een enorme slet ze. Jullie hebben toch niet stiekem onder mijn rokje zitten gluren? De dag was nog lang en we moesten onze krachten wat verdelen.
  • Maar dat deed het dus overduidelijk wel. Lik mijn natte poesje.
  • Ik wil voelen hoe je in me spuit," moedigde Karin hem aan.
Lingam massage breda gratis sexs filpjes


twee jongens pijpen elkaar sm opdrachten

He&she escort dikke lul zuigen


twee jongens pijpen elkaar sm opdrachten