Prive Sex Almere

Trillend klaarkomen heerlijke borsten

trillend klaarkomen heerlijke borsten

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». De beste vriendin van haar dochter laat moeder spuiten. Lesbisch koppel spuit er op los. Twee blondjes hebben dikke pret. Tienersletje hard gepaald door Bob.

Pittige tante leert haar vriendin een lesje. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Na schooltijd wordt er niet geleerd door deze klasgenootjes. Blondje haalt alles uit de kast voor een spuitkutje. Allebei plezier van 1 dildo. Nederlandse sloeries scharend naar hoogtepunt. Twee kapsters geknipt en geschoren door kale tarzan. Blonde MILF trilt kutje klaar. Hiep Hiep, Uma is 18! Lesbisch speelkwartier met grote speelstaven.

Brunette komt spuitend klaar. Allebei het uiteinde van een dildo in de kut. Mijn spieren spannen zich, mijn lichaam beweegt ritmisch, een steeds sterkere tinteling trekt van top tot teen tot ik niet meer terug kan. Ik geef me over en golven van een heerlijk gevoel stromen. Soms lijkt het bijna of ik flauwval.

Het is iets wat je overkomt, ga je over de grens van de explosie, dan is er geen weg meer terug. Een orgasme is een ontlading van seksuele spanning in je lichaam. Bij een orgasme voelt de ene vouw een hemelsgenot, een zweven naar de sterren en voor de andere is het slechts kort en vluchtig.

Soms gaat er een tinteling door je heen of krijg je een kloppend gevoel onderin je buik, soms wordt je warm van top tot teen, een andere keer is het voorbij voor je er erg in hebt. Soms kan het ook dat het klaarkomen een pijnlijk gevoel geeft in je vagina. Als je opgewonden wordt reageert je lichaam. Hoe je opgewonden wordt is voor iedereen verschillend. Het zien van een mooie jongen, een spannende foto, of door heerlijk te zoenen, door te spelen met erotische fantasiën of om je zelf de strelen.

Er ontstaat een gevoel van opwinding, het bloed gaat letterlijk sneller stromen en de spieren spannen zich. Als de opwinding toeneemt, wordt je vagina vochtiger. De binnenste schaamlippen zwellen, evenals de baarmoeder. De clitoris, ook wel kittelaar genoemd komt wat naar voren en wordt stijf. Sommige vrouwen krijgen het warm en gaan sneller ademhalen, soms zwellen de tepels en borsten en wordt de huid gevoeliger. Wanneer de spanning op het hoogtepunt is, volgt de ontlading: De vagina en baarmoeder trekken een paar keer samen, hoe vaak en hoe hevig verschilt per keer en per vrouw.

Tijdens het orgasme maakt je lichaam meestal een schokkende beweging en adem je sneller en onregelmatiger. Het is iets wat je overkomt en niet kunt tegenhouden, zoals een niesbui.

Daarna volgt een gevoel van ontspanning, variërend van enkele ogenblikken tot een half uur. Het bloed stroomt weer met normale snelheid en het zwellen van de clitoris, vagina en baarmoeder neemt af. De één heeft nu een intens loom gevoel en moet na een orgasme niet denken aan méér, een ander wil door naar het volgende orgasme. De meeste vrouwen weten het als ze klaarkomen, omdat het een uniek gevoel is. Als je deze ervaring één keer gehad hebt, is het vrij makkelijk het opnieuw te herkennen.

Overigens komt het wel eens voor dat een meisje kan klaarkomen, maar het niet alszodanig herkent omdat ze een heftiger gevoel verwacht. Ben je opgewonden maar kom je niet klaar, dan duurt het even voordat het zwellen van de vagina en de baarmoeder is afgenomen.

Dit kan een drukkend en gespannen gevoel in je buik geven, maar dat trekt na een tijdje weer weg. Hoe kun je nu ontdekken hoe je kunt klaarkomen? Om te beginnen kun je met jezelf vrijen en zo ontdekken hoe en waardoor jouw lichaam reageert. Neem er de tijd en de rust voor. Als je niet zo vertrouwd bent met je eigen lijf, kun je eerst met behulp van een spiegel je schaamlippen, vagina en clitoris bekijken.

Met een vinger kun je de opening van de vagina ontdekken en naar binnen gaan. Door je lichaam op allerlei plaatsen te strelen, kun je uitproberen waar het kriebelt, waar het prettig voelt en waar het opwindend wordt. Span bepaalde spieren en ontdek hoe je de opwinding kunt vasthouden en vergroten: Voor de meeste vrouwen neemt de clitoris een belangrijke plaats in bij het bereiken van een orgasme.

Het wrijven over of rondom de clitoris verhoogt de opwinding. Je kunt hierbij zo nodig wat spuug of een glijmiddel gebruiken. Voor anderen neemt de opwinding toe door met een vinger in en uit de vagina te gaan. Ook zijn er vrouwen die een voorwerp, bijvoorbeeld een vibrator, tegen of rondom de clitoris drukken of in de vagina brengen. Het voordeel van een vibrator is dat die sneller trilt dan je vingers kunnen bewegen, wat een prettig gevoel kan geven.

Andere vrouwen zweren bij het gebruik van de electrische tandenborstel. Wanneer je andere voorwerpen gebruikt, zorg er dan voor dat ze ongevaarlijk zijn, niet de vaginawand kunnen beschadigen en makkelijk uit de vagina te verwijderen zijn. Je kunt uitproberen welke houding en bewegingen voor jou prettig zijn om tot een orgasme te komen.

Zo kun je klaarkomen door op je rug of op je buik te liggen en je bekken een beetje te kantelen, door je benen over of tegen elkaar te klemmen, of door een kussen tussen je benen te houden en op een bepaalde manier je spieren te spannen en je te bewegen. Een aantal vrouwen heeft in de vagina een plekje dat, door er stevig over te wrijven, eveneens tot een orgasme leidt. Deze zogenaamde G-plek zit boven de vagina, achter het schaambeen, vlakbij de blaas.

Door dit plekje met vingers te stimuleren, kan er extra vocht vrijkomen. Iedere vrouw heeft haar eigen favoriete houding en bewegingen en meestal ook haar eigen fantasieën. Dit zijn beelden, herinneringen of gefantaseerde verhalen die een belangrijk middel kunnen zijn bij het vrijen, of je nu met jezelf vrijt of met een ander. Veel vrouwen voelen zich een beetje schuldig over hun fantasieën en over het feit dat ze er gebruik van maken tijdens het vrijen. Er is echter een groot verschil tussen fantasie en werkelijkheid: Je kunt je fantasieën voor jezelf houden of met je partner delen en er zo samen van genieten.

Twijfel je erover of je nu wel of niet een orgasme hebt gehad, dan heb je het waarschijnlijk niet gehad. Bij een orgasme neemt het lichaam het even over, heb je het gevoel dat je niet meer terug kunt en laat je het over je heen komen.

Als je weet hoe jouw lichaam reageert en waardoor jij klaarkomt, kun je dit duidelijk maken als je met een ander vrijt. Door te vertellen welke plekjes voor jou prikkelend zijn en wat je opwindend vindt en door ook je partner te vragen wat hij of zij lekker vindt, kan het vrijplezier worden vergroot.

Het praten over je wensen is vooral belangrijk als je vrijt met iemand die je pas kent en waarbij je elkaar nog helemaal moet ontdekken.

Spelen met je borsten lekker kaal kutje

Mijn twee vingers hadden al snel het heerlijk sponzig aanvoelende G-plekje van Erika gevonden en licht voerde ik de druk op terwijl ik haar vertelde zich volledig te ontspannen.

Haar roze kutje zag er echt uit als een jonge ontluikende bloem en haar sappen begonnen al aardig te stromen langs mijn vingers. Erika begon haar onderlichaam op en neer te bewegen, ademde steeds zwaarder en onregelmatiger en kreunde dat ze dit gevoel nog niet eerder had gehad, zo lekker. Haar al vrij grote en zeer stevige borsten schudden prachtig heen en weer en haar keiharde en vooruit stekende tepels zagen er zo heerlijk uit dat ik eigenlijk niets liever wilde dan ze in mijn mond te nemen.

Er verschenen zweetdruppeltjes op haar voorhoofd, ze kreeg een enorm rode kleur op haar wangen toen ik het tempo steeds hoger opvoerde en met mijn hele arm schokkend de druk op haar G-plekje liet toenemen. Marjanne naast haar was zichzelf nu beginnen te vingeren en ik genoot met volle teugen van deze twee overheerlijk uitziende tienermeisjes, mijn broek voelde al gauw veel te klein aan, mijn pik werd zo hard als beton. Plotseling begon ik echt heel heftig mijn hand en vingers te bewegen zodat haar onderlichaam ook helemaal meetrilde en de eerste druppels geil vlogen al in het rond, tegen de palm van mijn hand spuitend en haar eigen buikje er helemaal onder sproeiend.

Erika kreunde erg hard, steunde op beide ellebogen, keek als in een trance naar het geil dat uit haar ontzettend hard klaarkomende kutje spoot, nu echt in enorme stralen terwijl mijn vingers als razende kleine vibratortjes over haar G-plekje gingen, heerlijk soppende geluiden veroorzakend.

Ze spoot zo gigantisch veel dat het recht over mijn T-shirt en broek sproeide, me volledig doorweekte en ik werd verschrikkelijk geil van de warme heerlijke sappen die langs de paal in mijn broek stroomden.

Na bijna een volle minuut trok ik mijn vingers terug en spoot de laatste straal zo verdomd geil ruikend meisjeszaad uit haar opgezwollen kutje, recht over de zich nu duidelijk aftekenende paal in mijn broek.

Marjanne keek me verliefd aan en eiste dat ik haar ook zo verrukkelijk zou laten klaarkomen. Ze zag de enorme paal in mijn doorweekte broek en ontzettend geil glimlachend boog ze zich voorover om haar kleine handjes erom heen te slaan. Nu was het mijn beurt om te kreunen maar ze drukte meteen haar vochtige, warme en volle lippen tegen de mijne en terwijl ze me door mijn broek heen verrukkelijk aftrok begonnen we aan een verschrikkelijk hete tongzoen. Zo snel en vurig als jonge meisjes kunnen tongen strengelden onze tongen over en tegen elkaar aan, af en toe erop zuigend en toen ze mijn T-shirt opeens razendsnel over mijn hoofd trok drukte ze haar heerlijke borstjes en keiharde tepels tegen mijn naakte huid.

Omdat het zo ontzettend warm was op mijn gehuurde zolderkamer zweetten we beiden behoorlijk en gleden onze bovenlichamen heerlijk tegen elkaar aan, ze rook echt heerlijk naar een vanilleachtige parfum en haar jonge meisjeszweet. Ze likte en kuste mijn oor en terwijl ze de knoopjes van mijn broek losmaakte stak ze haar vochtige tong in mijn oor, een heerlijke sensatie veroorzakend. Ze stak haar handjes in mijn boxershort en ik kreunde luid toen ik haar warmte om mijn kloppende pik voelde, ze haalde hem eruit en mompelde fluisterend en hijgend in mijn oor dat ze gek was op keiharde pikken.

Plotseling duwde ze me verbazingwekkend hardhandig achterover op mijn vloerkleed, trok mijn broek en boxershort razendsnel uit en staarde met open mond naar mijn werkelijk keiharde pik die kloppend achterover op mijn buik lag, smekend om aangeraakt te worden. Ze ging door haar knieën en voordat ik het goed en wel doorhad drukte ze haar warme, plakkerige en druipende kutje over mijn tot het uiterste gezwollen paal, ze begon me te berijden zonder dat ik in haar zat, zo verschrikkelijk geil en opwindend als ik nog niet eerder had meegemaakt.

Opeens stond Erika naast ons, ze was weer wat bijgekomen van haar overweldigende orgasme en zonder dat ze iets zei hurkte ze zich boven mijn gezicht en drukte haar werkelijk kletsnatte kutje over mijn mond.

Wat voelde dit verdomd lekker!!! Ik voelde hoe haar tongetje over de onderkant van mijn eikel dartelde terwijl ze me keihard naar binnen zoog en haar handjes mijn propvolle en loodzwaar aanvoelende ballen omvatten.

Erika bereed kronkelend mijn hele gezicht, ze wreef haar druipende kutje van mijn kin naar mijn mond tot over mijn neus, ondertussen haar klitje heftig bewerkend met twee vingers.

Ze had haar knieën over mijn armen gedrukt zodat ik me niet kon bewegen en volledig overgeleverd was aan haar. Plotseling voelde ik een vinger tussen mijn billen gaan en voordat ik het goed doorhad stak Marjanne haar wijsvinger diep in mijn strakke kontgaatje.

Ze bleef me ongelofelijk lekker pijpen terwijl ze me in mijn kontje begon te vingeren en nadat ik bekomen was van de schrik en een beetje pijn voelde het godsgruwelijk geil aan om gevingerd te worden. Ze spuugde tussen mijn billen, maakte het daar goed nat en al snel volgde een tweede vinger diep in mijn kontgat.

Ik kreunde echt heel luid van dit ongekend heerlijke gevoel en schrok behoorlijk toen er opeens een enorme straal plas over mijn gezicht werd gespoten uit het kutje van Erika: Ik probeerde me te verzetten omdat ik nauwelijks nog naar lucht kon happen nu haar zeik in enorme stralen over mijn mond en gezicht spoot maar haar knieën drukten me zelfs harder tegen de grond. Haar warme plas rook eigenlijk helemaal niet vies, eerder op een echt ranzige manier verschrikkelijk opwindend en toen ik mijn mond opende richtte ze haar kletterende kutje zo dat ze recht in mijn mond plaste, de hoeveelheid kon ik nooit allemaal doorslikken zodat het langs mijn mondhoeken kwam maar de verrassend geile smaak maakte me nog geiler dan ik al was… Nadat Erika uitgeplast was kroop ze van me af en kuste me vol op mijn mond, haar eigen kutsappen en plas likkend van mijn gezicht, wat was dit een ongelofelijk gigantisch geil meisje!!!

Mijn kontje werd ondertussen steeds meer uitgerekt doordat Marjanne me nu zelfs met vier vingers erg diep vingerde en ook al kon ik het nauwelijks verdragen, het voelde echt supergeil aan, vooral omdat ze me echt volledig de hemel in pijpte met haar verrukkelijk warme mondje. Ze stopte plotseling, trok haar vingers terug en trok me aan mijn arm omhoog: Wijdbeens ging ze achterover liggen op de bank en spreidde haar prachtig roze kutlipjes met haar beide handjes zodat ik echt diep in haar verrukkelijke kutje kon kijken.

Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en stak mijn twee vingers in haar drijfnatte kutje, meteen haar G-plekje vindend. Twijfel je erover of je nu wel of niet een orgasme hebt gehad, dan heb je het waarschijnlijk niet gehad. Bij een orgasme neemt het lichaam het even over, heb je het gevoel dat je niet meer terug kunt en laat je het over je heen komen. Als je weet hoe jouw lichaam reageert en waardoor jij klaarkomt, kun je dit duidelijk maken als je met een ander vrijt.

Door te vertellen welke plekjes voor jou prikkelend zijn en wat je opwindend vindt en door ook je partner te vragen wat hij of zij lekker vindt, kan het vrijplezier worden vergroot.

Het praten over je wensen is vooral belangrijk als je vrijt met iemand die je pas kent en waarbij je elkaar nog helemaal moet ontdekken. De meeste vrouwen komen klaar door het strelen — direct of indirect - van de clitoris.

Bij het vrijen kan je partner met zijn of haar vingers of tong de clitoris prikkelen. Bij gemeenschap is het voor veel vrouwen belangrijk dat ook de clitoris wordt gestimuleerd. Alleen een penis of vingers in de vagina is meestal niet voldoende, ook al wordt dat vaak gedacht. Het is een wijdverbreid misverstand dat vrouwen hierdoor klaarkomen en dat gemeenschap zowel voor mannen als voor vrouwen de meest ideale manier is om tot een orgasme te komen.

Door verschillende manieren en houdingen uit te proberen en door elkaar te vertellen wat je wilt, kun je er samen achterkomen wat voor allebei opwindend en bevredigend is. Belangrijk is dat je elkaar vertrouwt, zodat je elkaar duidelijk durft te maken wat je wilt.

Tegelijk klaarkomen met een partner kan ingewikkeld zijn: Bovendien is er de ene keer veel tijd en inspanning voor nodig om tot een orgasme te komen terwijl het een andere keer heel makkelijk gaat. Lukt het niet er de tijd voor te nemen en je op jezelf te concentreren, praat er dan over met je partner. Vertel elkaar wat je prettig vindt, welke gedachten je hebt over het vrijen bijvoorbeeld dat je tegelijk zou moeten klaarkomen en over elkaar ik denk dat jij denkt… en welke gewoonten bijvoorbeeld doen alsof je klaarkomt als je denkt dat het te lang duurt of niet lukt.

Zoek samen naar een manier van vrijen die voor allebei prettig is. Bijvoorbeeld door na elkaar klaar te komen of door te vrijen zonder orgasme. Er zijn vrouwen die het niet lukt om klaar te komen. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals schaamte- en schuldgevoelens of een slechte seksuele ervaring of relatie. Andere psychische factoren die een orgasme bemoeilijken of verhinderen zijn angst voor controleverlies, seksuele onwetendheid, angst voor intimiteit, onvoldoende contact met lichamelijke gewaarwordingen, moeite hebben met seksueel genot, weinig of geen seksuele fantasieën hebben en weinig met het eigen lichaam bezig zijn.

Het kan ook zijn dat lichamelijke factoren maken dat het orgasme niet lukt zoals je zou willen. Sommige vrouwen hebben tijdens het vrijen pijn in het gebied van de vagina, waardoor ze niet tot een orgasme kunnen komen. Ook ziektes en het gebruik van geneesmiddelen kunnen een orgasme in de weg staan. Wanneer je een baarmoederoperatie hebt gehad kan een orgasme anders voelen dan daarvoor. Vooral als je bij het klaarkomen samentrekkingen van en rond de baarmoeder voelde, zal het nieuwe orgasme even wennen zijn.

Een lichamelijke handicap kan het krijgen van een orgasme beïnvloeden of zelfs verhinderen, afhankelijk van de lichamelijke gesteldheid. Als je geen gevoel hebt in je clitoris, kun je op zoek gaan naar andere gevoelige plekjes of naar fantasieën die tot seksuele opwinding kunnen leiden. Tijdens de zwangerschap is het klaarkomen, vooral in de laatste maanden, vaak minder gemakkelijk. Er kan een pijnlijk gevoel ontstaan onder in de buik.

Na de bevalling duurt het meestal enige tijd voordat je weer opgewonden kunt raken en een orgasme krijgt. Ook kan het gebeuren dat de vagina droogt blijft terwijl je wel opgewonden bent. Een beetje spuug of glijmiddel kan dan helpen.

Overigens zijn er vrouwen bij wie het geven van borstvoeding juist seksuele gevoelens opwekt, wat zelfs tot een orgasme kan leiden. Hoe een orgasme voelt en hoe je dat kunt bereiken is een kwestie van leren.

Dat gaat bij de één sneller dan bij de ander. Wanneer je problemen hebt of blijft houden met het krijgen van een orgasme en je wilt hier iets aan doen, eventueel samen met je partner, dan kun je contact opnemen met de huisarts of een seksuoloog.

Vaak komen lichamelijke en psychische factoren naast elkaar voor en versterken het probleem, vooral als het al wat langer bestaat. Daarom is het zinvol een meersporenbeleid te volgen bij behandeling.

Een orgasme is natuurlijk niet iets wat móet. Voor de één is een orgasme het toppunt van genoegen, voor de ander hoeft het niet zo nodig. Veel vrouwen vinden intimiteit met een partner minstens zo bevredigend, soms zelfs belangrijker dan een orgasme. Zij kiezen ervoor soms wel en soms niet tot een orgasme te komen. Of een orgasme bij jouw manier van vrijen past, beslis je zelf. Het kan een prettig gevoel geven, maar geldt dat niet voor een heleboel dingen? Inspiratie Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie.

Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen. Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.

Het vrouwelijk orgasme Hoe voelt het? Hoe kun je leren klaar te komen? Een orgasme bij vrouwen, hoe voelt dat? Hoe weet je dat je klaargekomen bent? Kun je het orgasme herkennen?

Is het net zo lekker als het eten van een ijsje? Wat er gebeurt, hoe het voelt en hoe je kunt leren klaarkomen. Wat gebeurt er met je lijf? Het zelf ontdekken, leer je eigen lichaam kennen Hoe kun je nu ontdekken hoe je kunt klaarkomen?


trillend klaarkomen heerlijke borsten

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». De beste vriendin van haar dochter laat moeder spuiten. Lesbisch koppel spuit er op los. Twee blondjes hebben dikke pret. Tienersletje hard gepaald door Bob. Pittige tante leert haar vriendin een lesje. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Na schooltijd wordt er niet geleerd door deze klasgenootjes. Blondje haalt alles uit de kast voor een spuitkutje. Allebei plezier van 1 dildo. Nederlandse sloeries scharend naar hoogtepunt. Twee kapsters geknipt en geschoren door kale tarzan.

Blonde MILF trilt kutje klaar. Hiep Hiep, Uma is 18! Lesbisch speelkwartier met grote speelstaven. Brunette komt spuitend klaar.

Allebei het uiteinde van een dildo in de kut. Mijn spieren spannen zich, mijn lichaam beweegt ritmisch, een steeds sterkere tinteling trekt van top tot teen tot ik niet meer terug kan. Ik geef me over en golven van een heerlijk gevoel stromen.

Soms lijkt het bijna of ik flauwval. Het is iets wat je overkomt, ga je over de grens van de explosie, dan is er geen weg meer terug. Een orgasme is een ontlading van seksuele spanning in je lichaam. Bij een orgasme voelt de ene vouw een hemelsgenot, een zweven naar de sterren en voor de andere is het slechts kort en vluchtig. Soms gaat er een tinteling door je heen of krijg je een kloppend gevoel onderin je buik, soms wordt je warm van top tot teen, een andere keer is het voorbij voor je er erg in hebt.

Soms kan het ook dat het klaarkomen een pijnlijk gevoel geeft in je vagina. Als je opgewonden wordt reageert je lichaam. Hoe je opgewonden wordt is voor iedereen verschillend. Het zien van een mooie jongen, een spannende foto, of door heerlijk te zoenen, door te spelen met erotische fantasiën of om je zelf de strelen. Er ontstaat een gevoel van opwinding, het bloed gaat letterlijk sneller stromen en de spieren spannen zich. Als de opwinding toeneemt, wordt je vagina vochtiger.

De binnenste schaamlippen zwellen, evenals de baarmoeder. De clitoris, ook wel kittelaar genoemd komt wat naar voren en wordt stijf. Sommige vrouwen krijgen het warm en gaan sneller ademhalen, soms zwellen de tepels en borsten en wordt de huid gevoeliger. Wanneer de spanning op het hoogtepunt is, volgt de ontlading: De vagina en baarmoeder trekken een paar keer samen, hoe vaak en hoe hevig verschilt per keer en per vrouw.

Tijdens het orgasme maakt je lichaam meestal een schokkende beweging en adem je sneller en onregelmatiger. Het is iets wat je overkomt en niet kunt tegenhouden, zoals een niesbui. Daarna volgt een gevoel van ontspanning, variërend van enkele ogenblikken tot een half uur.

Het bloed stroomt weer met normale snelheid en het zwellen van de clitoris, vagina en baarmoeder neemt af. De één heeft nu een intens loom gevoel en moet na een orgasme niet denken aan méér, een ander wil door naar het volgende orgasme. De meeste vrouwen weten het als ze klaarkomen, omdat het een uniek gevoel is.

Als je deze ervaring één keer gehad hebt, is het vrij makkelijk het opnieuw te herkennen. Overigens komt het wel eens voor dat een meisje kan klaarkomen, maar het niet alszodanig herkent omdat ze een heftiger gevoel verwacht.

Ben je opgewonden maar kom je niet klaar, dan duurt het even voordat het zwellen van de vagina en de baarmoeder is afgenomen. Dit kan een drukkend en gespannen gevoel in je buik geven, maar dat trekt na een tijdje weer weg. Hoe kun je nu ontdekken hoe je kunt klaarkomen? Om te beginnen kun je met jezelf vrijen en zo ontdekken hoe en waardoor jouw lichaam reageert. Neem er de tijd en de rust voor. Als je niet zo vertrouwd bent met je eigen lijf, kun je eerst met behulp van een spiegel je schaamlippen, vagina en clitoris bekijken.

Met een vinger kun je de opening van de vagina ontdekken en naar binnen gaan. Door je lichaam op allerlei plaatsen te strelen, kun je uitproberen waar het kriebelt, waar het prettig voelt en waar het opwindend wordt. Span bepaalde spieren en ontdek hoe je de opwinding kunt vasthouden en vergroten: Voor de meeste vrouwen neemt de clitoris een belangrijke plaats in bij het bereiken van een orgasme. Het wrijven over of rondom de clitoris verhoogt de opwinding.

Je kunt hierbij zo nodig wat spuug of een glijmiddel gebruiken. Voor anderen neemt de opwinding toe door met een vinger in en uit de vagina te gaan. Ook zijn er vrouwen die een voorwerp, bijvoorbeeld een vibrator, tegen of rondom de clitoris drukken of in de vagina brengen. Het voordeel van een vibrator is dat die sneller trilt dan je vingers kunnen bewegen, wat een prettig gevoel kan geven.

Andere vrouwen zweren bij het gebruik van de electrische tandenborstel. Wanneer je andere voorwerpen gebruikt, zorg er dan voor dat ze ongevaarlijk zijn, niet de vaginawand kunnen beschadigen en makkelijk uit de vagina te verwijderen zijn. Je kunt uitproberen welke houding en bewegingen voor jou prettig zijn om tot een orgasme te komen.

Zo kun je klaarkomen door op je rug of op je buik te liggen en je bekken een beetje te kantelen, door je benen over of tegen elkaar te klemmen, of door een kussen tussen je benen te houden en op een bepaalde manier je spieren te spannen en je te bewegen.

Een aantal vrouwen heeft in de vagina een plekje dat, door er stevig over te wrijven, eveneens tot een orgasme leidt. Deze zogenaamde G-plek zit boven de vagina, achter het schaambeen, vlakbij de blaas. Door dit plekje met vingers te stimuleren, kan er extra vocht vrijkomen.

Iedere vrouw heeft haar eigen favoriete houding en bewegingen en meestal ook haar eigen fantasieën. Dit zijn beelden, herinneringen of gefantaseerde verhalen die een belangrijk middel kunnen zijn bij het vrijen, of je nu met jezelf vrijt of met een ander. Veel vrouwen voelen zich een beetje schuldig over hun fantasieën en over het feit dat ze er gebruik van maken tijdens het vrijen.

Er is echter een groot verschil tussen fantasie en werkelijkheid: Je kunt je fantasieën voor jezelf houden of met je partner delen en er zo samen van genieten. Twijfel je erover of je nu wel of niet een orgasme hebt gehad, dan heb je het waarschijnlijk niet gehad. Bij een orgasme neemt het lichaam het even over, heb je het gevoel dat je niet meer terug kunt en laat je het over je heen komen. Als je weet hoe jouw lichaam reageert en waardoor jij klaarkomt, kun je dit duidelijk maken als je met een ander vrijt.

Door te vertellen welke plekjes voor jou prikkelend zijn en wat je opwindend vindt en door ook je partner te vragen wat hij of zij lekker vindt, kan het vrijplezier worden vergroot.

Het praten over je wensen is vooral belangrijk als je vrijt met iemand die je pas kent en waarbij je elkaar nog helemaal moet ontdekken.


Erotische tantramassage dikke pimel


Als je weet hoe jouw lichaam reageert en waardoor jij klaarkomt, kun je dit duidelijk maken als je met een ander vrijt. Door te vertellen welke plekjes voor jou prikkelend zijn en wat je opwindend vindt en door ook je partner te vragen wat hij of zij lekker vindt, kan het vrijplezier worden vergroot. Het praten over je wensen is vooral belangrijk als je vrijt met iemand die je pas kent en waarbij je elkaar nog helemaal moet ontdekken. De meeste vrouwen komen klaar door het strelen — direct of indirect - van de clitoris.

Bij het vrijen kan je partner met zijn of haar vingers of tong de clitoris prikkelen. Bij gemeenschap is het voor veel vrouwen belangrijk dat ook de clitoris wordt gestimuleerd. Alleen een penis of vingers in de vagina is meestal niet voldoende, ook al wordt dat vaak gedacht. Het is een wijdverbreid misverstand dat vrouwen hierdoor klaarkomen en dat gemeenschap zowel voor mannen als voor vrouwen de meest ideale manier is om tot een orgasme te komen.

Door verschillende manieren en houdingen uit te proberen en door elkaar te vertellen wat je wilt, kun je er samen achterkomen wat voor allebei opwindend en bevredigend is. Belangrijk is dat je elkaar vertrouwt, zodat je elkaar duidelijk durft te maken wat je wilt. Tegelijk klaarkomen met een partner kan ingewikkeld zijn: Bovendien is er de ene keer veel tijd en inspanning voor nodig om tot een orgasme te komen terwijl het een andere keer heel makkelijk gaat.

Lukt het niet er de tijd voor te nemen en je op jezelf te concentreren, praat er dan over met je partner. Vertel elkaar wat je prettig vindt, welke gedachten je hebt over het vrijen bijvoorbeeld dat je tegelijk zou moeten klaarkomen en over elkaar ik denk dat jij denkt… en welke gewoonten bijvoorbeeld doen alsof je klaarkomt als je denkt dat het te lang duurt of niet lukt.

Zoek samen naar een manier van vrijen die voor allebei prettig is. Bijvoorbeeld door na elkaar klaar te komen of door te vrijen zonder orgasme. Er zijn vrouwen die het niet lukt om klaar te komen. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals schaamte- en schuldgevoelens of een slechte seksuele ervaring of relatie. Andere psychische factoren die een orgasme bemoeilijken of verhinderen zijn angst voor controleverlies, seksuele onwetendheid, angst voor intimiteit, onvoldoende contact met lichamelijke gewaarwordingen, moeite hebben met seksueel genot, weinig of geen seksuele fantasieën hebben en weinig met het eigen lichaam bezig zijn.

Het kan ook zijn dat lichamelijke factoren maken dat het orgasme niet lukt zoals je zou willen. Sommige vrouwen hebben tijdens het vrijen pijn in het gebied van de vagina, waardoor ze niet tot een orgasme kunnen komen. Ook ziektes en het gebruik van geneesmiddelen kunnen een orgasme in de weg staan. Wanneer je een baarmoederoperatie hebt gehad kan een orgasme anders voelen dan daarvoor. Vooral als je bij het klaarkomen samentrekkingen van en rond de baarmoeder voelde, zal het nieuwe orgasme even wennen zijn.

Een lichamelijke handicap kan het krijgen van een orgasme beïnvloeden of zelfs verhinderen, afhankelijk van de lichamelijke gesteldheid. Als je geen gevoel hebt in je clitoris, kun je op zoek gaan naar andere gevoelige plekjes of naar fantasieën die tot seksuele opwinding kunnen leiden. Tijdens de zwangerschap is het klaarkomen, vooral in de laatste maanden, vaak minder gemakkelijk.

Er kan een pijnlijk gevoel ontstaan onder in de buik. Na de bevalling duurt het meestal enige tijd voordat je weer opgewonden kunt raken en een orgasme krijgt. Ook kan het gebeuren dat de vagina droogt blijft terwijl je wel opgewonden bent. Een beetje spuug of glijmiddel kan dan helpen. Overigens zijn er vrouwen bij wie het geven van borstvoeding juist seksuele gevoelens opwekt, wat zelfs tot een orgasme kan leiden. Hoe een orgasme voelt en hoe je dat kunt bereiken is een kwestie van leren.

Dat gaat bij de één sneller dan bij de ander. Wanneer je problemen hebt of blijft houden met het krijgen van een orgasme en je wilt hier iets aan doen, eventueel samen met je partner, dan kun je contact opnemen met de huisarts of een seksuoloog. Vaak komen lichamelijke en psychische factoren naast elkaar voor en versterken het probleem, vooral als het al wat langer bestaat. Daarom is het zinvol een meersporenbeleid te volgen bij behandeling. Een orgasme is natuurlijk niet iets wat móet. Voor de één is een orgasme het toppunt van genoegen, voor de ander hoeft het niet zo nodig.

Veel vrouwen vinden intimiteit met een partner minstens zo bevredigend, soms zelfs belangrijker dan een orgasme. Zij kiezen ervoor soms wel en soms niet tot een orgasme te komen. Of een orgasme bij jouw manier van vrijen past, beslis je zelf. Het kan een prettig gevoel geven, maar geldt dat niet voor een heleboel dingen? Inspiratie Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie. Het vrouwelijk orgasme Hoe voelt het? Hoe kun je leren klaar te komen? Een orgasme bij vrouwen, hoe voelt dat? Hoe weet je dat je klaargekomen bent? Kun je het orgasme herkennen? Is het net zo lekker als het eten van een ijsje? Wat er gebeurt, hoe het voelt en hoe je kunt leren klaarkomen.

Wat gebeurt er met je lijf? Het zelf ontdekken, leer je eigen lichaam kennen Hoe kun je nu ontdekken hoe je kunt klaarkomen? Vrijen met een partner Als je weet hoe jouw lichaam reageert en waardoor jij klaarkomt, kun je dit duidelijk maken als je met een ander vrijt. Psychische factoren waardoor het niet lukt Er zijn vrouwen die het niet lukt om klaar te komen. Twee blondjes hebben dikke pret. Tienersletje hard gepaald door Bob. Pittige tante leert haar vriendin een lesje.

Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Na schooltijd wordt er niet geleerd door deze klasgenootjes. Blondje haalt alles uit de kast voor een spuitkutje. Allebei plezier van 1 dildo. Nederlandse sloeries scharend naar hoogtepunt. Twee kapsters geknipt en geschoren door kale tarzan. Blonde MILF trilt kutje klaar. Hiep Hiep, Uma is 18! Lesbisch speelkwartier met grote speelstaven. Brunette komt spuitend klaar. Allebei het uiteinde van een dildo in de kut. Geneukt met een fles tot ik spuitend klaarkom.

Volle brunette vingert zichzelf naar een spuitend hoogtepunt. Heerlijke latina chick vingert zich naar hoogtepunt.

trillend klaarkomen heerlijke borsten

Goedkope escort groningen gratis bef


trillend klaarkomen heerlijke borsten