Prive Sex Almere

Tepels strelen sex in de klas

tepels strelen sex in de klas

.

Dikke vrouw beffen tantra massage limburg

Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Toen hij merkte dat dit niet zo gemakkelijk was, zette hij zijn zinnen op mijn rokje. Hij opende de rits op de zijkant en trok het naar beneden.

Ik zat nu voor hem in mijn zwarte BH met bijpassende string. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en ik ging verder met hem te kussen. Hij leunde voorover waardoor ik met mijn rug op de tafel kwam te liggen. Hij schoof me iets meer naar het midden van de tafel en kwam op me liggen. We rolden om en ik lag dus bovenaan. Deze keer had hij meer geluk bij het openen van mijn BH. Hij nam mijn heupen vast en gleed verder naar boven.

Ik boog me weer naar hem toe. Zijn handen gleden naar mijn B-cups die hij meteen begon te kneden. We draaiden weer om en ik zag zijn hoofd naar beneden gaan naar mijn tepels.

Hij ging er eerst speels met zijn tong naast en begon er daarna zachtjes op te zuigen. Na een eindje kuste hij ze en ging verder naar beneden. Hij haakte zijn vingers in mijn string en trok deze naar beneden. Hij liet zijn tong een paar keer over mijn klitje glijden. Ik opende mijn benen en ik voelde hoe zijn tong tussen mijn schaamlippen gleed. Hij ging terug naar mijn klitje en sabbelde er een beetje op. Ik voelde me zo geil dat ik mijn borsten aan het kneden was.

Steeds harder en harder. Ik sloot mijn ogen en genoot verder. Na een eindje hoorde ik Steven opstaan. Ik was zo opgewonden dat ik niet door had wat hij aan het doen was. Ik opende mijn ogen en ik zag dat hij zijn boxershort uitdeed en een condoom aandeed.

Ik gaf hem een knipoog. Hij lachte en kwam terug tussen mijn benen staan. Hij plaatste zijn eikel voor mijn schachtje en stootte hem er in een keer in. Hij kwam boven op me liggen en bewoog op en neer. Ik begon vrijwel meteen te kreunen. Ik had wel al seks gehad maar dat was weeral een eindje geleden. Ik plaatste mijn nagels in zijn rug van genot.

Als gevolg liet Steven zijn penis bijna helemaal uit mijn grotje glijden, om hem er daarna terug in te stoten. Bij iedere stoot bewoog ik iets naar hem toe om hem dieper in mezelf te krijgen. Ik plaatste mijn kin op zijn schouder en ik hijgde in zijn oor. Dit wond hem zo op dat hij mijn nek begon te kussen. Hij draaide zich op zijn zij en we rolden verder tot ik bovenop lag.

Ik rechtte mijn rug en ik begon hem te berijden. Ik plaatste mijn handen op zijn schouders. Ik voelde hoe Steven mijn heupen beetnam en me naar beneden trok om het tempo te bepalen.

Daarna liet hij zijn handen over mijn borsten glijden en begon hij deze te kneden. Na een eindje voelde ik hoe mijn spieren trilden. Het zou nu niet lang meer duren of ik zou komen. Ik begon steeds meer te kreunen. Steven had door dat ik bijna ging komen. Hij rechtte nu ook zijn rug en ik sloeg mijn armen om zijn nek.

Ik richtte mijn blik op het plafond en ik voelde hoe Steven met zijn handen door mijn haar streek. Hij nam opnieuw een van mijn tepels in zijn mond en begon er weer op te zuigen. Ik voelde hoe alle deze prikkels zich in mijn onderbuikje verzamelden. Daarop volgde een schitterend orgasme. Ik rolde naar links en rustte even op mijn rug uit. Ik was zo versuft dat ik niet doorhad dat Steven van de tafel gekropen was.

Toen ik een paar handen op mijn heupen voelde, opende ik mijn ogen. Steven trok me naar de rand van de tafel toe. Ik rechtte mijn rug, ik trok hem tegen mij aan en sprong van tafel. Steven draaide me om en hij kuste mijn nek. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en hij begon mijn B-cups opnieuw te masseren.

Ik schrok toen hij plots mijn schouders beetnam en me tegen de tafel duwde. Ik voelde hoe hij zijn penis tegen mijn sterretje drukte. Voor ik hem kon vertellen dat ik het nog nooit anaal had gedaan, perste hij zijn lul met al zijn kracht erin. Ik gilde het uit. Het deed ontzettend veel pijn en Steven had dit blijkbaar ook door. Hij boog zich voorover tot zijn borstkas mijn rug raakte. Hij streek mijn haren weg van mijn rug en hij legde zijn kin op mijn schouder en vroeg: Ik knikte en zei: Hij trok me bij iedere stoot tegen dichter tegen zich aan.

Ik had niet gedacht dat anale seks zoveel genot kon voortbrengen. Ik plaatste mijn ellebogen op tafel en Steven begon nog harder te stoten. Bij iedere stoot hijgde Steven in mijn oor.

Hij begon luid te kreunen in mijn oor. Dit wond me zo op dat mijn onderbuikje weer begon te kriebelen. Ik hijgde en kreunde steeds harder en harder. Ik voelde hoe de prikkels weer samenspanden in mijn buikje en er een tweede orgasme ontstond.

Nog geen seconde later kreeg ook hij een orgasme. Hij deed het condoom af en gooide het opzij. We gingen naast elkaar op de tafel liggen en we kropen onder het zachte dekentje. We lagen nog een eindje te zoenen en daarna vielen we in elkaars armen in slaap. De volgende morgen was ik al heel vroeg wakker.

Buiten was er al heel wat licht te bespeuren. Ik schatte dat het ongeveer 7. Ik begon Steven zachte kusjes te geven in zijn nek. Hij werd wakker, rekte zich uit en liet zijn arm weer over mijn schouder vallen. Ik vond dit zo een opwindende situatie dat ik achter hem ging staan. Ik trok hem tegen mij aan en begon zijn borstspieren te strelen.

Mijn tepels prikten in zijn rug die ik zachtjes aan het kussen was. Hij draaide zich om en begon me weer heerlijk te tongzoenen. Ik duwde hem tegen de tafel en hij zette zich neer. Ik begon aan zijn nek te kussen, ging verder naar zijn schouder, borstkas en verder naar beneden. Ik trok zijn boxershort terug naar beneden en gaf hem een zacht kusje op zijn eikel. Terwijl ik hem aftrok, zoog ik voorzichtig aan zijn ballen. Daarna liet ik mijn mond over zijn penis glijden. Ik ging voorzichtig naar beneden en opnieuw naar boven.

Toen ik bijna terug aan zijn eikel was, nam hij mijn hoofd beet en trok me naar beneden. Hij bleef mijn hoofd bewegen om het tempo te bepalen. Dit duurde zo’n 5 minuten tot ik me verslikte. Steven liet zich op de tafel vallen en ik plaatste een nieuw condoom over zijn pik. Ik kroop op hem en hij plaatste zijn eikel voor mijn grotje. Ik liet me erop zakken tot dat zijn lul heel mijn kutje vulde.tepels strelen sex in de klas

.Keihard vingeren hete wijven neuken


Zuig mijn stijve lul die vervolgens je mond en kut hard e De lekkerste tepels strelen. De geilste tepels strelen. De grote tieten van zijn secretaresse spuit hij vol sperma. Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje.

De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Een trio sex met een milf en twee tieners. Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Tijdens het neuken schudden de dikke billen van de blondine.

Hij neukt de lerares door de hele klas. Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle.

Villes dans les alentours sont OK. Hij plaatste zijn handen om mijn dijen, tilde me op en zette me op de tafel. Hij kwam tussen mijn benen staan.

Ik voelde hoe zijn handen over mijn rug gleden naar sluiting van mijn BH en dan weer naar beneden. Hij trok mijn T-shirt over mijn hoofd en ging door met kussen. Ik zag dat er een bult in zijn broek ontstaan was. Ik begon aan zijn riem te prutsen en binnen de minuut hing zijn broek tot op zijn enkels. Hij stapte uit zijn broekspijpen en deed zijn schoenen en kousen uit met zijn voeten.

Ik volgde zijn voorbeeld en ontdeed me van mijn zwarte pumps. Ondertussen probeerde Steven tevergeefs mijn BH te openen. Toen hij merkte dat dit niet zo gemakkelijk was, zette hij zijn zinnen op mijn rokje. Hij opende de rits op de zijkant en trok het naar beneden. Ik zat nu voor hem in mijn zwarte BH met bijpassende string.

Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en ik ging verder met hem te kussen. Hij leunde voorover waardoor ik met mijn rug op de tafel kwam te liggen.

Hij schoof me iets meer naar het midden van de tafel en kwam op me liggen. We rolden om en ik lag dus bovenaan. Deze keer had hij meer geluk bij het openen van mijn BH. Hij nam mijn heupen vast en gleed verder naar boven. Ik boog me weer naar hem toe. Zijn handen gleden naar mijn B-cups die hij meteen begon te kneden. We draaiden weer om en ik zag zijn hoofd naar beneden gaan naar mijn tepels. Hij ging er eerst speels met zijn tong naast en begon er daarna zachtjes op te zuigen.

Na een eindje kuste hij ze en ging verder naar beneden. Hij haakte zijn vingers in mijn string en trok deze naar beneden. Hij liet zijn tong een paar keer over mijn klitje glijden. Ik opende mijn benen en ik voelde hoe zijn tong tussen mijn schaamlippen gleed.

Hij ging terug naar mijn klitje en sabbelde er een beetje op. Ik voelde me zo geil dat ik mijn borsten aan het kneden was. Steeds harder en harder. Ik sloot mijn ogen en genoot verder. Na een eindje hoorde ik Steven opstaan. Ik was zo opgewonden dat ik niet door had wat hij aan het doen was. Ik opende mijn ogen en ik zag dat hij zijn boxershort uitdeed en een condoom aandeed.

Ik gaf hem een knipoog. Hij lachte en kwam terug tussen mijn benen staan. Hij plaatste zijn eikel voor mijn schachtje en stootte hem er in een keer in. Hij kwam boven op me liggen en bewoog op en neer. Ik begon vrijwel meteen te kreunen. Ik had wel al seks gehad maar dat was weeral een eindje geleden.

Ik plaatste mijn nagels in zijn rug van genot. Als gevolg liet Steven zijn penis bijna helemaal uit mijn grotje glijden, om hem er daarna terug in te stoten. Bij iedere stoot bewoog ik iets naar hem toe om hem dieper in mezelf te krijgen. Ik plaatste mijn kin op zijn schouder en ik hijgde in zijn oor.

Dit wond hem zo op dat hij mijn nek begon te kussen. Hij draaide zich op zijn zij en we rolden verder tot ik bovenop lag. Ik rechtte mijn rug en ik begon hem te berijden. Ik plaatste mijn handen op zijn schouders. Ik voelde hoe Steven mijn heupen beetnam en me naar beneden trok om het tempo te bepalen. Daarna liet hij zijn handen over mijn borsten glijden en begon hij deze te kneden. Na een eindje voelde ik hoe mijn spieren trilden.

Het zou nu niet lang meer duren of ik zou komen. Ik begon steeds meer te kreunen. Steven had door dat ik bijna ging komen. Hij rechtte nu ook zijn rug en ik sloeg mijn armen om zijn nek.

Ik richtte mijn blik op het plafond en ik voelde hoe Steven met zijn handen door mijn haar streek. Hij nam opnieuw een van mijn tepels in zijn mond en begon er weer op te zuigen. Ik voelde hoe alle deze prikkels zich in mijn onderbuikje verzamelden. Daarop volgde een schitterend orgasme. Ik rolde naar links en rustte even op mijn rug uit.

Ik was zo versuft dat ik niet doorhad dat Steven van de tafel gekropen was. Toen ik een paar handen op mijn heupen voelde, opende ik mijn ogen. Steven trok me naar de rand van de tafel toe. Ik rechtte mijn rug, ik trok hem tegen mij aan en sprong van tafel. Steven draaide me om en hij kuste mijn nek. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en hij begon mijn B-cups opnieuw te masseren.

tepels strelen sex in de klas

Tantra massage prostata escort in gelderland


Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire.

Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Durfde me niet meer bewegen, bang dat ik op de één of andere manier mijn erectie zou verraden. Haar hand belandde op mijn borst. En ik voelde haar zachtjes ademen. Even later dacht ik dat ze opnieuw sliep en duwde ik zachtjes haar arm van me af. Maar ze sliep duidelijk nog niet: Wordt onze kleine jongen groot? Ik spartelde over het bed.

Ik zag haar bungelende borsten , maar kon me er niet op focussen door m'n heftige pogingen om aan het kietelen te ontsnappen. En toen… Het onvermijdelijke gebeurde… Mam stootte onder het ravotten tegen mijn harde piemel aan. Even een seconde stilte, waaruit ze zich echter vlotjes redde en alle stress bij mij legde: Waarop ze weer haar klassieker bovenhaalde: Alle geluk dat het schemerde in de tent zodat ze't niet kon zien.

Ze legde zich naast me, en vleide haar hand opnieuw op mijn bovenlichaam neer. Zachtjes streelde ze me daar met haar vingers.

Ik begon te zweten. Ze herhaalde fluisterend haar vraag opnieuw of ze even naar buiten moest. Ik wees haar voorstel vriendelijk af, maar op een even fluisterende toon ging ze erop in. Ook hier begon ze zachtjes met haar vingers strelende kringetjes te draaien. Mijn piemel klopte en bewoog wat uit zichzelf.

Mams hand lag er maar een paar centimeter van af, waar ze me nog steeds zachtjes streelde. Ik hield me stil. Wederom schoof ze wat naar beneden, tot ze mijn kloppende piemel raakte met de rug van haar hand.

Haar hand kwam even los van mijn buik, en nam nu zacht mijn piemel vast. Mam lag nog steeds op haar zij naast me terwijl ze nu met haar vingertoppen zachtjes over de volle lengte van mijn harde piemel streelde. Haar lieve woordjes stelden me gerust, en ik genoot van haar tedere aanrakingen. Ik voelde kaar kriebelende hand over mijn volle ballen gaan.

Ze nam ze even in haar hand en kneedde ze zacht. Waarna ze weer plagerig over mijn pik streelde. Ik lag te rillen van genot. Ze nam mijn stijve penis nu helemaal vast en begon zachtjes op en neer te bewegen. Zachtjes en zonder te veel druk masseerde ze mijn piemel over de volle lengte, van onder naar boven.

Haar lieve gezichtje verplaatste zich naar mijn borstkas, en ook hier gaf ze me kusjes, telkens een centimeter verder, tot ze aan mijn kleine tepeltje kwam. De grip van haar hand rond mijn penis verstevigde zich, toen ze even aan mijn tepeltje zoog. Haar hand ging nog even in traag tempo over mijn piemel heen en weer, maar dan stopte ze met aftrekken om weer even kriebelend mijn ballen te strelen.

Zachtjes liet ze deze door haar vingers rollen, het kietelde heerlijk, en deed me weer even ter plekke schokken. Opnieuw voelde ik haar plagende tong over mijn tepeltje gaan. Ze pakte mijn piemel weer beet en begon me terug zachtjes af te trekken met een langzame maar regelmatige snelheid. Heen en weer schoof haar warme en wat vochtige hand loom over mijn erectie. Ik raakte nu steeds meer opgewonden en mijn ademhaling werd hoorbaar sneller en zwaarder.

Ik kon mijn lichaam niet meer stil houden en lag wat stuntelig te kronkelen over de matras. Ik hijgde van genot. Mam begreep dat ik nu dicht tegen een orgasme aan zat.

Ze verhoogde langzaam het ritme en fluisterde me weer zacht toe: Mama deed nog even zo verder en kwam dan ietsje rechter. Ik keek opzij naar haar ontblote borsten. Met open mond gaapte ik ze aan, terwijl mam zich naast mij op haar knieën zette. Haar hand ging nog steeds rond mijn steenharde paal op en neer, terwijl de andere mijn strakke ballen opzocht.

Zo gebruikte ze nu gelijktijdig haar beide handen: Ik sloeg kleine zuchtjes en kreuntjes uit, en voelde me nu helemaal week worden. Mams borsten dansten zalig op en neer op het ritme dat ze me aftrok.

Fluisterend moedigde ze me nog eens aan: Heftig rukte ze aan mijn piemel. En net op dat moment, toen ik dacht dat het gevoel niet intenser kon worden, verkrampte mijn hele lijf en met een golf van puur genot kwam ik zalig klaar. Eerst enkele stuiptrekkingen en dan schoten er dikke stralen warm zaad uit mijn piemel. Mijn blik ging snel van mams boezem naar mijn onderbuik en ik zag het sperma met kracht uit mijn eikel spuiten.

Het leek wel alsof er geen eind aan kwam. Straal na straal vloog door de lucht, en landde op mijn borst en buik. Mam sloeg het met een glimlach gade.

Na mijn uitbarsting liet mijn ballen los, en wisselde van hand. Ze streelde door m'n haar, terwijl ze nog zachtjes mijn harde piemel nastreelde.

Ze keek me aan met een ietwat fiere uitdrukking op haar gezicht. Na een minuutje kwam ze weer naast me liggen, en trok het laken tot net boven haar borsten over zich heen.

Haar hand kwam van mijn piemel, en met een vingertop liet ze hem slalommen tussen de klodders zaad, tot die bovenaan mijn borst van mijn lichaam verdween.

De volgende ochtend werd ik met een zalig gevoel wakker. Ik keek even naast me, en zag dat mam al uit het bed was. Ik draaide me om, en ondanks dat het al licht en warm was geworden in de tent, sloot ik opnieuw de ogen.

Ik liet het hele gebeuren van deze nacht nog een aantal keer voor me afspelen, en voelde iets later dat mijn pik er alweer stijf van stond. Traagjes schoof ik me op mijn rug, en begon ik wat met mijn piemel te spelen.

Even lekker masseren, zonder me echt af te trekken. Waar zou mam zijn, vroeg ik me af. Ik hoorde haar niet buiten de tent, zou ze zich gaan wassen zijn? Ik droomde wat weg en fantaseerde hoe ze nu onder de douche zou staan… Haar mooie grote borsten aan het inzepen, en daarna de ronde kont en dikke billen, en ook daartussen.

Ik kreeg het warm en duwde het laken van me af. Mijn hand gleed over mijn piemel, maar even later liet ik deze weer los, denkend aan wat er zou gebeuren mocht mama hier plots binnen wandelen.

Ik wist me eigenlijk geen houding te geven tegenover haar. Wat moest ik zeggen als ik de tent uit kwam? Doen alsof er niks gebeurd was? Of haar een dikke zoen geven, en nog eens bedanken? Traagjes aan ging mijn erectie weg, en een half uurtje later vatte ik moed om de tent uit te komen, ondanks ik nog steeds niet wist hoe me te gedragen.

Geen nood  om me druk te maken over gisteren dus, dacht ik bij mezelf… Fijn! Die dag kabbelde rustig verder aan het zwembad. Voor mam de gehele dag, voor mij slechts de voormiddag, want daarna ging ik voetballen met enkele andere jongens van mijn leeftijd. Ook de avond ging normaal voorbij: Mam en ik babbelden gezellig over vanalles en nogwat, enkel over datgene van deze nacht werd niet gesproken.

Mama bracht het niet ter sprake, en ik durfde het niet… Ik had trouwens toch niks zinnigs kunnen zeggen behalve dan dat ik er enorm van genoten had. Iets voor één kropen we ons bedje in. Onder het schemerende licht van de maan zag ik hoe mam haar bloesje en vervolgens haar bh uitdeed. Haar borsten wiebelden even, tot ze zich neerlegde en onder het laken kroop.

Ze kuste me nog slaapwel, en draaide zich van me weg, op haar zij. Als ik op dat moment nog had gehoopt dat er iets zou gebeuren, dan kwam ik dik bedrogen uit. En terwijl mijn piemel weer groeide bij de gedachte aan gisteren, hoorde ik wat later hoe m'n moeder ietsje zwaarder begon te ademen en in slaap viel. Dag vier kondigde zich weer aan als een voor mij en vooral voor mijn kruis dan zware dag.

Daar waar ik tijdens het schooljaar 's avonds minstens 1x masturbeerde, verhoogde dat tijdens de vakantieperiode naar meermaals per dag. En nu, hier in het zonnige zuiden van Frankrijk, was het zoals eergisteren opnieuw meer dan een volledige dag geleden! Je kan al raden, voor het minste zouden mijn hormonen weer gaan opspelen, en als gevolg mijn pik beginnen te steigeren.

Mam en ik gingen terug aan het zwembad liggen. Zoals voorspeld lag ik al snel op mijn buik op de ligstoel. Bij het rond kijken en het aanschouwen van de lichamen van de meiden en vrouwen rond het zwembad kreeg ik het al rap warm. Dames en meiden van alle gewichten en maten kruisten mijn ogen. Jong en oud, slank of mollig, en de éne al wat roder of bruiner dan de andere. En bij bijna elke vrouw zag ik wel iets waarvan ik weg dromen kon. Na een tijdje had ik alle vrouwelijke aanwezigen bekeken en voor mezelf gekeurd.

Mijn aandacht verschoof nu naar die ene persoon op de ligstoel naast me. Ik draaide me met m'n sportmagazine zodanig naar mam toe dat ik haar vanachter mijn zonnebril ongegeneerd kon begluren. Geen letter heb ik het volgende half uurtje uit m'n boekje gelezen.

Mijn ogen gleden keer op keer over het lekkere lichaam van m'n moeder. Ik bestudeerde haar prachtige en al aardig gebruinde benen, die overgingen in haar machtige kont , jammer genoeg geheel bedekt door haar blauwe bikinislip.

Toen ze zich wat later op haar rug legde, ging mijn blik tussen haar benen, en de zachte welving van haar vagina.

Ik probeerde te spotten of haar slipje misschien wat tussen haar spleetje kroop, maar helaas. Of misschien kwamen er enkele haartjes van haar zachte bosje krulletjes piepen langsheen de randen van de slip, maar ook hier, helaas.

Tijd om effe af te koelen, want mijn pik klopte zichtbaar tegen de rand van m'n zwemshort. Ik sprong recht, en dook snel het slechts twee meter verder gelegen zwembad in. Eens ik boven kwam keek ik nog even rond, maar niemand lette op me, en dus had ook niemand iets van de tent in m'n short in de gaten gehad. Zo ging de middag weer voorbij, glurend vanachter mijn boekje, en af en toe snel het water in om niet over te koken.

Die avond vroeg mam me om haar rug nog eens goed in te smeren met aftersun. Je kon al mooi zien waar de bandjes van haar bikini hadden gezeten, want haar bruine kleurtje tekende zich met de dag feller af tegenover de kleine stukjes van haar lichaam die de zon niet zagen. Ze lag wederom op haar rug, zonder bovenstukje. Ik duwde een serieus kwakje aftersun uit het busje, en smeerde dit kwistig uit over heel haar rug.

Ik schraapte al m'n moed bijéén en kwam op haar poep te zitten, in plaats van naast haar, zoals vorige keer. Een beetje angstig wachtte ik een reactie af, maar die kwam er niet.

Mam maakte er dus gelukkig geen probleem van. Hierdoor aangemoedigd smeerde ik enthousiast de witte olie nonchalant en vluchtig uit over haar hele rug. Daarna gingen mijn handen naar haar schouders en strijkte ik er zacht de aftersun uit.

Met mijn vingers en duimen masseerde ik haar schouders en nek. Mam zuchtte even diep, ik nam het op als een teken dat ze't goed vond. Ik deed geduldig verder, en terwijl mijn handen nog om mams schouders lagen, dwaalden mijn ogen al af naar de ietsje lager gelegen borsten , die vanonder de zijkanten van haar warme lichaam kwamen piepen.

Mijn pik kwam tot leven bij de stoute gedachten die ik al snel ontwikkelde. Toen even later mijn handen van haar schouders afgleden naar de zijkanten van haar lichaam, voelde ik hem gestaag in mijn boxershortje groeien.

Opnieuw wreef ik nu weer meer naar boven, waarbij ik stoutmoedig even mijn harde kruis zachtjes tegen haar poep drukte toen mijn handen helemaal bovenaan aan haar schouders kwamen. Dan rechtte ik mijn rug weer, waardoor mijn glibberige vingers automatisch over de hele lengte van haar rug dwaalden, tot net boven haar bikinislip. Ze duwde even haar bekken omhoog, als teken dat ik even omhoog moest. Hierbij maakte haar bolle kont weer contact met mijn steenharde piemel.

Ik schrok even, en zette me op m'n knieën. Het zweet brak me uit bij dit onvoorziene, maar duidelijke contact met mijn kruis.

Ik voelde mam's handen zich nu tussen mijn benen en de hare wurmen. Haar duimen verdwenen onder de rand van het bikinibroekje, en trokken het moeizaam omlaag.

Mam bewoog haar bekken even heen en weer, wat het werkje makkelijker maakte. Mam legde haar handen opnieuw naast haar hoofd, dat een beetje schuin op het kussen lag.

Haar ogen waren gesloten, en een beetje verdwaasd ging ik weer zitten op haar prachtige kont. Zou ze dit nu expres doen dacht ik? Allerlei dingen schoten door mijn hoofd… Weet ze dat ik op haar geil? Of wil ze echt geen vlekjes op haar bikini? Of was het enkel maar om haar kont nog eens tegen de bobbel in mijn broek te kunnen duwen?

Ik wist niet wat ervan moest denken. Mijn handjes begonnen wat onwennig terug haar rug te smeren. Was ze me nu aan het plagen? Of mocht hier echt allemaal niks achter zoeken? Ik vraag het me nog steeds af… mijn handjes dwaalden nog steeds over haar rug, maar ik enkel maar denken aan die wulpse kont onder de mijne. En toen, zonder na te denken, als het ware van zelf, zakte ik wat naar beneden. Alsof mijn geilheid het overnam van mijn verstand.

Ik kwam op mam's dijen te zitten. Mocht ik geen boxershort aan hebben gehad, dan lag mijn harde piemel nu helemaal tegen haar bilspleet aan. Met grote ogen keek ik naar die verrukkelijke bilspleet die voor me lag. Mam draaide haar hoofdje naar de andere kant. En ondanks haar ogen gesloten bleven kwam het over alsof ze me in het oog hield.

Ik slikte even, en liet dan mijn bibberende handen op haar billen neerkomen. Ik kneedde ze zachtjes? Door de aftersun die nog aan m'n handen kleefde werden ze al snel glibberig. Met een klein bonkend hartje masseerde ik mams billen. Mijn duimen en vingers kneedden het lekkere vlees, en een enkele keer masseerde ik de billen zo ver uit elkaar, dat ik haar kontgaatje en de kleine donkerbruine haartjes eromheen zag tevoorschijn piepen.

Wat wil je… Ik was te ver gegaan, en het feest was nu ten einde. Ik wreef nog even langsheen haar onderrug, en kroop dan als een geslagen hond van haar af. Mam zette zich recht, en ik zag nog even haar borsten en de opvallend stijve tepels. Dan schoot ze het luchtige bloesje dat naast haar lag weer aan, en kroop van de matras. Ik bleef verdwaasd achter. Mijn pik klopte nog steeds voelbaar in mijn boxershort. Een dubbel gevoel bekroop me, ik kon toch niet… Maar zoals altijd dreef mijn geilheid toch altijd boven.

Ik kroop half door de ritssluiting tussen tent en voortent, en grabbelde naar een rol toiletpapier. Enkele tellen later lag ik op mijn rug, met mijn handen op en rond mijn kruis. Ik sloot m'n ogen, droomde dat het mama 's handjes waren en zette me in gang. Mijn fantasie sloeg in geen tijd op hol, en niet veel later lag ik schokkend op de matras klaar te komen en stroomden er krachtige stralen warm sperma uit mijn piemel.

Hij kwam tussen mijn benen staan. Ik voelde hoe zijn handen over mijn rug gleden naar sluiting van mijn BH en dan weer naar beneden. Hij trok mijn T-shirt over mijn hoofd en ging door met kussen. Ik zag dat er een bult in zijn broek ontstaan was. Ik begon aan zijn riem te prutsen en binnen de minuut hing zijn broek tot op zijn enkels.

Hij stapte uit zijn broekspijpen en deed zijn schoenen en kousen uit met zijn voeten. Ik volgde zijn voorbeeld en ontdeed me van mijn zwarte pumps. Ondertussen probeerde Steven tevergeefs mijn BH te openen. Toen hij merkte dat dit niet zo gemakkelijk was, zette hij zijn zinnen op mijn rokje.

Hij opende de rits op de zijkant en trok het naar beneden. Ik zat nu voor hem in mijn zwarte BH met bijpassende string. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en ik ging verder met hem te kussen. Hij leunde voorover waardoor ik met mijn rug op de tafel kwam te liggen.

Hij schoof me iets meer naar het midden van de tafel en kwam op me liggen. We rolden om en ik lag dus bovenaan. Deze keer had hij meer geluk bij het openen van mijn BH. Hij nam mijn heupen vast en gleed verder naar boven. Ik boog me weer naar hem toe. Zijn handen gleden naar mijn B-cups die hij meteen begon te kneden. We draaiden weer om en ik zag zijn hoofd naar beneden gaan naar mijn tepels.

Hij ging er eerst speels met zijn tong naast en begon er daarna zachtjes op te zuigen. Na een eindje kuste hij ze en ging verder naar beneden. Hij haakte zijn vingers in mijn string en trok deze naar beneden. Hij liet zijn tong een paar keer over mijn klitje glijden. Ik opende mijn benen en ik voelde hoe zijn tong tussen mijn schaamlippen gleed. Hij ging terug naar mijn klitje en sabbelde er een beetje op. Ik voelde me zo geil dat ik mijn borsten aan het kneden was.

Steeds harder en harder. Ik sloot mijn ogen en genoot verder. Na een eindje hoorde ik Steven opstaan. Ik was zo opgewonden dat ik niet door had wat hij aan het doen was. Ik opende mijn ogen en ik zag dat hij zijn boxershort uitdeed en een condoom aandeed.

Ik gaf hem een knipoog. Hij lachte en kwam terug tussen mijn benen staan. Hij plaatste zijn eikel voor mijn schachtje en stootte hem er in een keer in. Hij kwam boven op me liggen en bewoog op en neer. Ik begon vrijwel meteen te kreunen. Ik had wel al seks gehad maar dat was weeral een eindje geleden. Ik plaatste mijn nagels in zijn rug van genot.

Als gevolg liet Steven zijn penis bijna helemaal uit mijn grotje glijden, om hem er daarna terug in te stoten. Bij iedere stoot bewoog ik iets naar hem toe om hem dieper in mezelf te krijgen. Ik plaatste mijn kin op zijn schouder en ik hijgde in zijn oor.

Dit wond hem zo op dat hij mijn nek begon te kussen. Hij draaide zich op zijn zij en we rolden verder tot ik bovenop lag. Ik rechtte mijn rug en ik begon hem te berijden. Ik plaatste mijn handen op zijn schouders. Ik voelde hoe Steven mijn heupen beetnam en me naar beneden trok om het tempo te bepalen. Daarna liet hij zijn handen over mijn borsten glijden en begon hij deze te kneden.

Na een eindje voelde ik hoe mijn spieren trilden. Het zou nu niet lang meer duren of ik zou komen. Ik begon steeds meer te kreunen. Steven had door dat ik bijna ging komen. Hij rechtte nu ook zijn rug en ik sloeg mijn armen om zijn nek. Ik richtte mijn blik op het plafond en ik voelde hoe Steven met zijn handen door mijn haar streek. Hij nam opnieuw een van mijn tepels in zijn mond en begon er weer op te zuigen. Ik voelde hoe alle deze prikkels zich in mijn onderbuikje verzamelden.

Daarop volgde een schitterend orgasme. Ik rolde naar links en rustte even op mijn rug uit. Ik was zo versuft dat ik niet doorhad dat Steven van de tafel gekropen was. Toen ik een paar handen op mijn heupen voelde, opende ik mijn ogen. Steven trok me naar de rand van de tafel toe. Ik rechtte mijn rug, ik trok hem tegen mij aan en sprong van tafel.

Steven draaide me om en hij kuste mijn nek. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en hij begon mijn B-cups opnieuw te masseren. Ik schrok toen hij plots mijn schouders beetnam en me tegen de tafel duwde.

tepels strelen sex in de klas