Prive Sex Almere

Slavin huren grote oude kut

slavin huren grote oude kut

Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn.

Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte.

Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek. In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten.

Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel.

Daniël plaatste een koker tussen Simone's schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even.

De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje. Nu maakte Daniël Simone's handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.

Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil.

Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen. Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten.

Zo Daniël, bewerk eerst het vrouwtje wat op de tafel ligt. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje.

Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd.

De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar. Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Daniël liep op haar toe met een nieuwe spuit en spoot het in beide tepels. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Simone.

Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had.

Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in. Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen. De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje.

Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn. Maaike stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje.

Voor ze met Simone bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Simone wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was. Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd. Stevige handen hielden haar echter goed vast.

Ze keek het vertrek rond en zag Simone aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand. De mannen keken wellustig naar Maaike's slanke geile lichaam. Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard. Om de polsen en enkels van Maaike kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen.

Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken. Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was. Door het afknellen van de bloedsomloop gingen haar bosten zwellen.

Een van de andere leden pakte een zweep en liet die over de gespannen borsten gaan. Maaike voelde een sterke pijn maar na meerdere slagen verdween die pijn en maakte plaats voor een wellustig gevoel. Ook haar tepels werden behandeld, Marius kneep en trok aan de harde punten. Ook dit deed eerst pijn. Maar, ook die pijn verdween spoedig.

Bij iedere zweepslag op haar borsten en nu ook op haar billen kronkelde haar lichaam in de touwen heen en weer. Willoos voor ieder gebruik van haar lichaam hing ze in de ruimte. Maaike raakte een beetje van de kaart tot ze opeens voelde hoe iemand zijn lul in haar geile kutje duwde. Ze werd wild geneukt en voelde hoe een lading sperma naar binnen werd gespoten. Haar hoofd was achterover getrokken. Ze kon niet zien wat voor man haar had genomen. Het enige wat ze zag was Simone aan het rad, nu met haar hoofd naar beneden gedraaid, en een man die haar kutje bewerkte.

Veel tijd om daar naar te kijken had ze niet want een volgende penis drong bij haar naar binnen. In de houding zoals ze nu hing ging dat gemakkelijk.

Deze man neukte haar nog wilder dan zijn voorganger. Hij gleed zeer gemakkelijk heen en weer want haar kutje had nog het sperma van de vorige in zich. Ze voelde zijn harige zak tegen haar kale spleetje kletsen. Ook deze man kwam met een enorme golf zaad klaar. Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden. Hij moest het wel zijn want hij was de enige met zo'n dikke lul. Marius was na de aanblik van de neukende mannen die haar hadden genomen door het dolle heen.

Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen. Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen. Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan. Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet.

En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch? Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag. Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit.

Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe. De prijs is de prijs. Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen.

Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen. En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening.

Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen. Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken.

Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken. O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk.

Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes. Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde. Een diepe mannenstem sprak haar aan.

Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels. Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin.

Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde.

Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast. Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op.

Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi. Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren.

Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen. Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat. Ga door, ja, dat voelt goed. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk.

Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel.

Zijn stem klonk hees. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel.

Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd. Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer? Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus. Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren. Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt.

Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken. Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad.

Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols. Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij. Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.

Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen. In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt. Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze: Ik dank u voor uw goedheid.

Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden. Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren. Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels.

Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien. Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan. Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen.

Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde? Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik.

Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen. We mochten uitslapen, heer. Zijn pik was hard en groot. Het mooie ding stond recht overeind en al haar twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon. Elyf keek naar haar ogen, half verborgen onder haar lange zwarte wimpers. Hij nam haar gezicht in zijn handen en kuste haar op haar ogen en neus, pas daarna kuste hij haar op de lippen.

Seleth genoot van die zoen. Ze proefde zijn tong en meteen was er daar dat kloppende gevoel tussen haar benen. Opeens waren zijn handen overal; hij streelde haar hals, haar borsten, haar buik en haar billen. Zijn vingers frunnikten onhandig aan het touw dat haar broekje ophield. Zij wist waar de knoopjes zaten en binnen drie tellen was haar schaamlapje los. Even snel waren daar de grijpgrage vingers van Elyf.

Elyf wist perfect waar haar grootste gevoeligheid lag en hij bespeelde haar zoals nog nooit iemand haar had bespeeld. Ze werd nat en nog veel natter. Het geil stroomde over zijn strelende en penetrerende vingers terwijl ze luid hijgend klaarkwam. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon langzaam in haar te komen. Ze voelde zijn pik duwen, omhoog bewegen en zich diep in haar binnenste verankeren.

Haar dikke billen schuurden langs de bepleisterde muur van Elyfs huis. De striemen van haar geseling deden nog wel pijn, maar die pijn woog niet op tegen het genot om zo lekker geneukt te worden. Elyf hield haar stevig in zijn greep en stootte ritmisch tot hij voelde dat hij ging komen. Toen trok hij zich uit haar terug. Seleth wist als vanzelf wat hij graag wilde.

Ze reikte naar zijn pik en voelde hoe die uit zichzelf bewoog. Hij was beenhard, voelde gloeiend heet aan en was nog glad en glibberig van haar eigen vocht. Daarna begon ze hem langzaam af te trekken en even later sproeide zijn warme zaad over haar buik. Het droop omlaag tot bij de zwarte krulletjes van haar schaamhaar. Daar bleef het kleven. Seleth hield hem in een innige omhelzing. Ze voelde zijn spieren ontspannen en zijn lichaam nog natrillen van genot.

Hij was klaar en begon zich van haar los te maken. Zijn gezicht straalde toen hij zich naar haar toe boog om haar te kussen.

Mond op mond, tong tegen tong. Zijn ogen vertelden haar dat hij naar haar verlangde en ze gaf zich aan hem met dezelfde gulheid als de vorige keer. Ze gleed uit zijn bed, raapte haar verfrommelde broekje van de vloer en trok het aan, flink strak tot het spande en mooi op zijn plaats zou blijven zitten. Miran Kham had niet naar Elyf gevraagd, dus konden ze herademen. De man die haar voor duizend drachmen wilde verkopen, had zich zelfs nog niet in de straat laten zien. Urenlang stond Seleth op de plek waar Elyf werkte.

Ze droeg ijzeren voetboeien en haar leren broekje, meer niet. Veel mannen keken naar haar bijna volledig naakt lichaam van op een afstandje, maar zodra ze dichterbij kwamen, zagen ze haar leeftijd.

Elyf probeerde haar nog aan te prijzen, maar je zag die mannen dan al naar de volgende te koop aangeboden hoer gluren. Iets verderop in de straat van Asran stonden er wel honderd andere die jonger waren dan Seleth. Miran Kham was niet blij met dat nieuws. Elyf stelde voor om nog een paar weken voor Seleth te zorgen terwijl hij haar te koop aanbood in de straat. Hij zou wel in haar onderhoud voorzien, zo beloofde Elyf, maar helaas hapte Miran niet toe. De raadgever van de sultan schudde zijn hoofd en wierp Seleth een verwijtende blik toe.

Ik zal de slavin meenemen en ergens anders verkopen. Ze was teleurgesteld, blijkbaar vond ze het prettig in de straat van Asran. Prettiger toch dan ergens anders, dacht hij.

De straat van Asran is de beste plek om een slavin te verkopen, dat verzeker ik u. De omstandigheden zijn wat ongelukkig nu, dat is alles. Die man wil haar zien voor hij een bedrag noemt. Een mooie vrouw zoals zij?

..

Geile knul op zoek naar een trio

Groep van het tiener meisje en de oude mannen orgieën Anna heeft een schoonmaak-j. Oude mannen pissen op tiener Geile senior Bruce plekken een schattig chick zit. Oude mannen met dikke lullen gay eerste keer Ryan Sharp is het geven van zijn proeftijd. Oma Vrouw Met tiener volwassen volwassen porno granny oude cumshots cumshot. Gratis sex tiener meisje vs oude man en oude sex met tiener meisje downloads. Oude meesteres en ruwe oude pervert Dokter Petra is het testen van de gezondheid.

De mannen zuigen oude mannen homo Naakt meisje James is weerloos en op onze. Asian neukt oude en tiener meisjes zuigen oude mannen Peter heeft gekregen zichzelf.

Twinks gay mannen miniaturen en gratis tiener meisje met een tiener vrouw en man. Sasha grey neukt oude man Dus daar zit je dan, een gekwalificeerde computer. Oude leraar en tiener Ze besluit om hem wakker met een ultra-leuke verrassing. Gratis oude mannen met tiener meisje films en tamil naakt mens afbeeldingen homo Met. Het was wel een geil gezicht die kale kutjes. Maaike liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan.

Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld. Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien. Toen Maaike aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar. Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit.

Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels. Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling. Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten. Hij liep op Maaike toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard.

Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Maaike wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd.

Twee heren hielden haar armen stevig vast. Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring. Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten.

De ring zat ver naar achter. Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje. Het was een prikkelend gevoel. Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan.

Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn. Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging.

Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug.

Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte. Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek. In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd.

Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen.

Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Daniël plaatste een koker tussen Simone's schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker.

Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn.

Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje. Nu maakte Daniël Simone's handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.

Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd.

Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen. Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten.

Zo Daniël, bewerk eerst het vrouwtje wat op de tafel ligt. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje.

Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen.

Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd. De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam.

Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar. Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Daniël liep op haar toe met een nieuwe spuit en spoot het in beide tepels. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Simone.

Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten.

Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had. Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in.

Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen. De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was.

Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn. Maaike stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje.

Voor ze met Simone bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Simone wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was.

Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd. Stevige handen hielden haar echter goed vast. Ze keek het vertrek rond en zag Simone aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand. De mannen keken wellustig naar Maaike's slanke geile lichaam. Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard.

Om de polsen en enkels van Maaike kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen. Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken.

Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was.
slavin huren grote oude kut

Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan. Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn.

Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte.

Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek. In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken.

De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Daniël plaatste een koker tussen Simone's schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op.

Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even.

De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje.

Nu maakte Daniël Simone's handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat. Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan.

De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen. Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg.

En het maakt me erg geil. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen. Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij.

Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten.

Zo Daniël, bewerk eerst het vrouwtje wat op de tafel ligt. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje. Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken.

De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat.

Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd.

De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar. Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Daniël liep op haar toe met een nieuwe spuit en spoot het in beide tepels. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Simone.

Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had.

Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in. Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen.

De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was.

Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn. Maaike stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje.

Voor ze met Simone bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Simone wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was. Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd.

Stevige handen hielden haar echter goed vast. Ze keek het vertrek rond en zag Simone aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand. De mannen keken wellustig naar Maaike's slanke geile lichaam.

Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard. Om de polsen en enkels van Maaike kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen.

Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken. Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was.

Door het afknellen van de bloedsomloop gingen haar bosten zwellen. Een van de andere leden pakte een zweep en liet die over de gespannen borsten gaan. Maaike voelde een sterke pijn maar na meerdere slagen verdween die pijn en maakte plaats voor een wellustig gevoel. Ook haar tepels werden behandeld, Marius kneep en trok aan de harde punten.

Ook dit deed eerst pijn. Maar, ook die pijn verdween spoedig. Bij iedere zweepslag op haar borsten en nu ook op haar billen kronkelde haar lichaam in de touwen heen en weer. Willoos voor ieder gebruik van haar lichaam hing ze in de ruimte. Maaike raakte een beetje van de kaart tot ze opeens voelde hoe iemand zijn lul in haar geile kutje duwde. Ze werd wild geneukt en voelde hoe een lading sperma naar binnen werd gespoten.

Haar hoofd was achterover getrokken. Ze kon niet zien wat voor man haar had genomen. Het enige wat ze zag was Simone aan het rad, nu met haar hoofd naar beneden gedraaid, en een man die haar kutje bewerkte. Veel tijd om daar naar te kijken had ze niet want een volgende penis drong bij haar naar binnen. In de houding zoals ze nu hing ging dat gemakkelijk. Deze man neukte haar nog wilder dan zijn voorganger. Hij gleed zeer gemakkelijk heen en weer want haar kutje had nog het sperma van de vorige in zich.

Ze voelde zijn harige zak tegen haar kale spleetje kletsen. Ook deze man kwam met een enorme golf zaad klaar. Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden.

Hij moest het wel zijn want hij was de enige met zo'n dikke lul. Marius was na de aanblik van de neukende mannen die haar hadden genomen door het dolle heen. Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen. Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen. Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan.

Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet. En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch? Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag.

Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit. Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe. De prijs is de prijs. Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen.

Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen. En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening.

Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen. Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken. O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk.

Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes.

Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde.

Een diepe mannenstem sprak haar aan. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels.

Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin.

Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde.

Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen.

Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast. Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.

Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren. Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen.

Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen. Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat. Ga door, ja, dat voelt goed. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk. Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel.

Zijn stem klonk hees. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel. Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd.

Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer? Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus. Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren.

Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt. Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken. Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad. Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols.

Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij. Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.

Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen.

In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt. Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze: Ik dank u voor uw goedheid. Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden. Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren.

Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels. Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien. Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan. Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen.

Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde? Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik. Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen. We mochten uitslapen, heer. Zijn pik was hard en groot. Het mooie ding stond recht overeind en al haar twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon.

Elyf keek naar haar ogen, half verborgen onder haar lange zwarte wimpers. Hij nam haar gezicht in zijn handen en kuste haar op haar ogen en neus, pas daarna kuste hij haar op de lippen. Seleth genoot van die zoen.

Ze proefde zijn tong en meteen was er daar dat kloppende gevoel tussen haar benen. Opeens waren zijn handen overal; hij streelde haar hals, haar borsten, haar buik en haar billen. Zijn vingers frunnikten onhandig aan het touw dat haar broekje ophield. Zij wist waar de knoopjes zaten en binnen drie tellen was haar schaamlapje los. Even snel waren daar de grijpgrage vingers van Elyf. Elyf wist perfect waar haar grootste gevoeligheid lag en hij bespeelde haar zoals nog nooit iemand haar had bespeeld.

Ze werd nat en nog veel natter. Het geil stroomde over zijn strelende en penetrerende vingers terwijl ze luid hijgend klaarkwam. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon langzaam in haar te komen. Ze voelde zijn pik duwen, omhoog bewegen en zich diep in haar binnenste verankeren. Haar dikke billen schuurden langs de bepleisterde muur van Elyfs huis.

De striemen van haar geseling deden nog wel pijn, maar die pijn woog niet op tegen het genot om zo lekker geneukt te worden. Elyf hield haar stevig in zijn greep en stootte ritmisch tot hij voelde dat hij ging komen. Toen trok hij zich uit haar terug. Seleth wist als vanzelf wat hij graag wilde. Ze reikte naar zijn pik en voelde hoe die uit zichzelf bewoog.

Hij was beenhard, voelde gloeiend heet aan en was nog glad en glibberig van haar eigen vocht. Daarna begon ze hem langzaam af te trekken en even later sproeide zijn warme zaad over haar buik.

Het droop omlaag tot bij de zwarte krulletjes van haar schaamhaar. Daar bleef het kleven. Seleth hield hem in een innige omhelzing. Ze voelde zijn spieren ontspannen en zijn lichaam nog natrillen van genot. Hij was klaar en begon zich van haar los te maken. Zijn gezicht straalde toen hij zich naar haar toe boog om haar te kussen.

Mond op mond, tong tegen tong. Zijn ogen vertelden haar dat hij naar haar verlangde en ze gaf zich aan hem met dezelfde gulheid als de vorige keer. Ze gleed uit zijn bed, raapte haar verfrommelde broekje van de vloer en trok het aan, flink strak tot het spande en mooi op zijn plaats zou blijven zitten.

Miran Kham had niet naar Elyf gevraagd, dus konden ze herademen. De man die haar voor duizend drachmen wilde verkopen, had zich zelfs nog niet in de straat laten zien. Urenlang stond Seleth op de plek waar Elyf werkte. Ze droeg ijzeren voetboeien en haar leren broekje, meer niet. Veel mannen keken naar haar bijna volledig naakt lichaam van op een afstandje, maar zodra ze dichterbij kwamen, zagen ze haar leeftijd.

Elyf probeerde haar nog aan te prijzen, maar je zag die mannen dan al naar de volgende te koop aangeboden hoer gluren. Iets verderop in de straat van Asran stonden er wel honderd andere die jonger waren dan Seleth. Miran Kham was niet blij met dat nieuws. Elyf stelde voor om nog een paar weken voor Seleth te zorgen terwijl hij haar te koop aanbood in de straat.

Hij zou wel in haar onderhoud voorzien, zo beloofde Elyf, maar helaas hapte Miran niet toe. De raadgever van de sultan schudde zijn hoofd en wierp Seleth een verwijtende blik toe. Ik zal de slavin meenemen en ergens anders verkopen. Ze was teleurgesteld, blijkbaar vond ze het prettig in de straat van Asran. Prettiger toch dan ergens anders, dacht hij.

De straat van Asran is de beste plek om een slavin te verkopen, dat verzeker ik u. De omstandigheden zijn wat ongelukkig nu, dat is alles. Die man wil haar zien voor hij een bedrag noemt. Een mooie vrouw zoals zij?

..

Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening. Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen. Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken.

O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk. Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes. Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde.

Een diepe mannenstem sprak haar aan. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels. Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin. Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen.

Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken.

Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast. Hij had er de vochtigheid gevoeld.

Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi. Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran.

Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren. Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen. Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat.

Ga door, ja, dat voelt goed. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk. Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel. Zijn stem klonk hees. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel.

Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd. Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer? Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus. Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren.

Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt. Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken. Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad.

Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols. Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij. Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.

Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen. In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt. Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze: Ik dank u voor uw goedheid. Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden.

Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren. Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels.

Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien.

Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan. Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen. Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde? Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik. Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen.

We mochten uitslapen, heer. Zijn pik was hard en groot. Het mooie ding stond recht overeind en al haar twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon. Elyf keek naar haar ogen, half verborgen onder haar lange zwarte wimpers. Hij nam haar gezicht in zijn handen en kuste haar op haar ogen en neus, pas daarna kuste hij haar op de lippen.

Seleth genoot van die zoen. Ze proefde zijn tong en meteen was er daar dat kloppende gevoel tussen haar benen.

Opeens waren zijn handen overal; hij streelde haar hals, haar borsten, haar buik en haar billen. Zijn vingers frunnikten onhandig aan het touw dat haar broekje ophield. Zij wist waar de knoopjes zaten en binnen drie tellen was haar schaamlapje los. Even snel waren daar de grijpgrage vingers van Elyf. Elyf wist perfect waar haar grootste gevoeligheid lag en hij bespeelde haar zoals nog nooit iemand haar had bespeeld.

Ze werd nat en nog veel natter. Het geil stroomde over zijn strelende en penetrerende vingers terwijl ze luid hijgend klaarkwam. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon langzaam in haar te komen. Ze voelde zijn pik duwen, omhoog bewegen en zich diep in haar binnenste verankeren. Haar dikke billen schuurden langs de bepleisterde muur van Elyfs huis. De striemen van haar geseling deden nog wel pijn, maar die pijn woog niet op tegen het genot om zo lekker geneukt te worden.

Elyf hield haar stevig in zijn greep en stootte ritmisch tot hij voelde dat hij ging komen. Toen trok hij zich uit haar terug. Seleth wist als vanzelf wat hij graag wilde. Ze reikte naar zijn pik en voelde hoe die uit zichzelf bewoog. Hij was beenhard, voelde gloeiend heet aan en was nog glad en glibberig van haar eigen vocht.

Daarna begon ze hem langzaam af te trekken en even later sproeide zijn warme zaad over haar buik. Het droop omlaag tot bij de zwarte krulletjes van haar schaamhaar. Daar bleef het kleven. Seleth hield hem in een innige omhelzing.

Ze voelde zijn spieren ontspannen en zijn lichaam nog natrillen van genot. Hij was klaar en begon zich van haar los te maken. Zijn gezicht straalde toen hij zich naar haar toe boog om haar te kussen. Mond op mond, tong tegen tong.

Zijn ogen vertelden haar dat hij naar haar verlangde en ze gaf zich aan hem met dezelfde gulheid als de vorige keer. Ze gleed uit zijn bed, raapte haar verfrommelde broekje van de vloer en trok het aan, flink strak tot het spande en mooi op zijn plaats zou blijven zitten.

Miran Kham had niet naar Elyf gevraagd, dus konden ze herademen. De man die haar voor duizend drachmen wilde verkopen, had zich zelfs nog niet in de straat laten zien. Urenlang stond Seleth op de plek waar Elyf werkte. Ze droeg ijzeren voetboeien en haar leren broekje, meer niet.

Veel mannen keken naar haar bijna volledig naakt lichaam van op een afstandje, maar zodra ze dichterbij kwamen, zagen ze haar leeftijd. Elyf probeerde haar nog aan te prijzen, maar je zag die mannen dan al naar de volgende te koop aangeboden hoer gluren. Iets verderop in de straat van Asran stonden er wel honderd andere die jonger waren dan Seleth.

Miran Kham was niet blij met dat nieuws. Elyf stelde voor om nog een paar weken voor Seleth te zorgen terwijl hij haar te koop aanbood in de straat. Hij zou wel in haar onderhoud voorzien, zo beloofde Elyf, maar helaas hapte Miran niet toe.

De raadgever van de sultan schudde zijn hoofd en wierp Seleth een verwijtende blik toe. Ik zal de slavin meenemen en ergens anders verkopen. Ze was teleurgesteld, blijkbaar vond ze het prettig in de straat van Asran.

Prettiger toch dan ergens anders, dacht hij. De straat van Asran is de beste plek om een slavin te verkopen, dat verzeker ik u. De omstandigheden zijn wat ongelukkig nu, dat is alles.

Die man wil haar zien voor hij een bedrag noemt. Een mooie vrouw zoals zij? Ze is vrolijk en gul van karakter, en erg goed in bed. Geeft haar nog een kans om die kwaliteiten in klinkende munt om te zetten, heer? Ze hoorde wel hoe Elyf het voor haar opnam en Miran Kham nog op andere gedachten probeerde te brengen, maar ze was te overstuur om zelf te reageren. De mijn, dacht ze, o god, dat was zo goed als een doodvonnis!

En wat voor een leven wachtte haar, als ze naar die vreselijke plek zou worden gestuurd? Mij wel, dus neem me niet kwalijk dat ik die zogenaamde gulheid in vraag stel. Zijn ogen keken naar de brede heupen van Seleth. Hier en daar zag hij een striem op haar vlezige dijen. Het leren broekje zat strak over haar kut. Hij voelde zich somber worden, hij was gek op die kut van haar. Ik ben maar een smid en brandmerker. Ik zou u elke maand een derde van mijn loon kunnen geven, zo lang ik leef.

Bovendien is het geld bedoeld als schadeloosstelling voor mijn jonge knecht. Degene die verminkt werd door haar fout. Haar lot leek bezegeld. Ze wisselde nog een laatste blik uit met Elyf, als een soort van afscheid. Ze wilde niet huilen, maar de tranen kwamen toch. Toen greep Miran Kham haar bij de arm.

Het begon hem te dagen dat de kerel zich zojuist gerealiseerd had dat hij verliefd was op Seleth. Zulke gevoelens wil ik niet in de weg staan, toch niet als ik mijn geld krijg. De mannen zuigen oude mannen homo Naakt meisje James is weerloos en op onze. Asian neukt oude en tiener meisjes zuigen oude mannen Peter heeft gekregen zichzelf. Twinks gay mannen miniaturen en gratis tiener meisje met een tiener vrouw en man. Sasha grey neukt oude man Dus daar zit je dan, een gekwalificeerde computer.

Oude leraar en tiener Ze besluit om hem wakker met een ultra-leuke verrassing. Gratis oude mannen met tiener meisje films en tamil naakt mens afbeeldingen homo Met. Mannen cock scheren films en oude mannen naakt homo sex films Nathan Hoop En. Rondborstige verpleegkundige Jenna Foxx heeft een hete neuken met oude mannen. Oude mannen genieten van naaktheid films gay Devin Houdt van om Nat Te worden! Boy gay sex hete spier en gratis oude mannen neuken tiener mannen anale homo sex.

Ebony vastgebonden en geneukt en milf tiener kerel creampie Dokter Petra is. Gratis video s van oude mannen neuken tiener jongens homo Connor was elke wens.
Sperma borsten grote lul in een klein kutje

  • Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. We kunnen in een dag of vier wel tienduizend euro verdienen. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de spuitende borsten geile meiden nl van de kamer openging.
  • Pijpdate gezocht erotische tantramassage
  • 55
  • Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden. Maar, ook die pijn verdween spoedig. Uren brachten ze op de stoelen door terwijl de gasten in en uit liepen en geamuseerd toekeken hoe ze elkaar bewerkten.

Thaise massage prive pijpende meisjes