Prive Sex Almere

Sex voor klusjes even lekker neuken

sex voor klusjes even lekker neuken

De offertes logen er niet om. Maar ja, we wilden die klussen toch laten uitvoeren en dus volgde de opdracht aan een aannemer: Ondertussen waren we ook op zoek naar een extra seksuele dimensie. Je kent het wel: De gedachte speelde om dan maar eens te proberen iemand anders erbij te betrekken. Een dilemma bleef natuurlijk de mogelijke jaloezie: De enige manier om daarachter te komen was het maar eens te proberen.

Ongetwijfeld waren er genoeg mannen te vinden die ons wel wilden ‘helpen’ in ons nieuwe avontuur. De vraag was echter wie kiezen we daar voor uit. De aannemer die bezig was met het uitvoeren van de opdracht was een zelfstandig klusser. Hij was rond de 40 jaar, gescheiden en had 2 kinderen.

Er ontstond bij ons een plan: Die aannemer was toch alleenstaand, dus we zouden niemand in verlegenheid brengen. Na uitvoering van zijn laatste werkzaamheden vroegen we of hij het niet een keer leuk vond om een avondje wat te komen drinken. Dat leek hem wel leuk en zo was de afspraak gepland. We hadden een mooi plan voor die avond: De avond verliep volgens plan.

Hij kwam langs en mijn vriendin zou bewust pas na een minuut of 10 erbij komen. Toen ze binnenkwam al aardig sexy gekleed liet hij zich al ontvallen dat ze er leuk uitzag.. Wat een mooie voorbode was op wat er nog kwam. Na enige tijd sneden we ons ‘probleem’ aan: Met meteen de vraag of we ‘iets’ met hem konden regelen. Uiteraard volgde de verwachte wedervraag: Ik zei hem dat we hem maximaal tot 2. Meer hadden we zogenaamd niet.

Wij stelden dan ook voor dat wanneer hij zijn factuur zou verlagen, dan zou mijn vriendin hem lekker pijpen. Hij viel even stil en je zag de verbazing op zijn gezicht. Hij had dit duidelijk niet verwacht. Nadat hij even had nagedacht begon hij wat door te vragen en hij raakte wel enthousiast. Hij vond een verlaging van zijn factuur met euro wel veel, maar wilde er wel euro afhalen voor een keertje pijpen. We lieten het daar even bij; na afloop zouden we de exacte verlaging nog wel afstemmen.

Mijn vriendin ging even weg om zich klaar te maken. Na korte tijd kwam ze de woonkamer binnen. Ze had een uitdagend topje met een kort rokje aan en terwijl ze bukte stak haar string er onderuit. Ik zette wat muziek op, waarna ze een lapdance voor hem ging houden.

Ze streelde af en toe lang de binnenkant van zijn benen, maar raakte zijn lul nog niet aan. Langzaam ging haar rokje en bovenstukje uit. Ze had eronder geen bh aan, waardoor ze in alleen nog haar string voor hem stond.

Nu voelde ze ook af en toe in zijn kruis en maakte zijn broek los. Hij had al een stijve gekregen en deed zijn broek uit. Ze ging nog even verder met haar lapdance en gleed met haar kontje langs zijn stijve lul. Langzaam kuste en likte ze zijn stijve lul, om hem daarna in haar mond te nemen. Hij genoot er duidelijk van. Nadat ze hem even had gepijpt ging ze verder met haar lapdance.

Ze ging op zijn schoot zitten en nam zijn stijve lul in haar hand. Daarmee trok ze hem heel zachtjes een beetje af. Met haar andere hand speelde ze met haar borsten. Ze haalde ze op enige afstand langs zijn gezicht, zodat hij er precies niet bij kon komen.

Ik weet uit eigen ervaring dat het op zo’n moment heel moeilijk is om je ‘handjes thuis’ te houden. Ze geilt je op zo’n moment zo op dat je maar wat graag aan haar wilt zitten. Hij probeerde ook voorzichtig met een hand aan haar kontje te zitten. Maar die duwde ze weg: Na deze interactie bood ze hem wel een alternatief. Ze vroeg aan hem: Nou echt wel, je bent zo lekker geil, antwoordde hij. Goed, zei ze, je mag me aanraken maar dan gaat er wel euro af. Terwijl hij vol lust haar billen vastpakte kwam er nog iets van oké uit.

Hij gleed met zijn handen van haar billen naar haar borsten. Hij aarzelde even of hij ook aan haar tepels zou likken. Ze fluisterde hem iets in Later bleek dat ze had gezegd dat hij voor die euro best wel met haar tepels mocht spelen.

Even later ging ze hem verder pijpen. Ik zag en hoorde dat hij duidelijk erg geil was. Al vrij snel stopte ze weer even. Wil je nog even met m’n tepels spelen? Voordat ze weer op zijn schoot kroop deed ze ook nog haar string uit. Terwijl hij weer met haar tepels speelde gebruikte zij één hand om afwisselend zichzelf te vingeren en dan weer even zijn lul vast te pakken. Wederom weet ik uit eigen ervaring hoe geil het is als ze zichzelf vingert terwijl ze steeds met haar hand tegen je stijve lul komt.

Op de computer is te zien dat een fors geschapen man een vrouw hard aan het neuken is en Gerrie zit zich hierbij als een bezetene te vingeren. Zij heeft haar onderbroek uit gedaan; zij heeft dit in haar hand en wrijft met het door haar eigen geil natte kruis in haar gezicht. Ik heb een goed uitzicht op haar behaarde kut. Ik ga achter haar staan, leg mijn handen op haar schouder en zeg haar niet te schrikken en door te gaan.

We zijn door de jaren heen erg vertrouwd geworden met elkaar en ze gaat door. Aangemoedigd laat ik mijn handen in haar openstaande bloes verdwijnen en omvat haar volle tieten. Daar heb ik mijn handen vol aan. Gerrie geniet hier duidelijk van, zeker als ik in de, door een dun hempje uitstekende tepels begin te knijpen en ze komt met een luide schreeuw schokkend klaar. Het filmpje is inmiddels afgelopen en moeizaam komt Gerrie omhoog uit de bureaustoel.

Hier was ik weer erg aan toe, Bert, zegt ze en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is geeft ze me een zoen op mijn mond. Ik beantwoord die zoen en open mijn mond en we gaan over in een ontzettend geile tongzoen die zeker 5 minuten aanhoudt.

Ze komt weer tot zichzelf en zegt sorry, sorry maar ik ben absoluut nog niet van de jeuk in mijn kut af. Jij doet altijd klusjes voor me Bert.

Kun je mij met dit klusje ook helpen? Ik ben zelf door het hele gebeuren ook ontzettend geil geworden, wat te zien moet zijn aan de dikke paal in mijn broek. Zij ziet dit ook en zonder mijn antwoord af te wachten omvat zij met haar hand mijn harde lul. Zij laat hem daarna meteen los om de achterdeur op slot te doen. Als zij terugkomt heeft zij haar bloes losgeknoopt en uitgedaan en is bezig zich van haar rok te ontdoen.

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt en heb mezelf ook uitgekleed en sta haar, met alleen met boxershort nog aan, op te wachten. Ze gaat voor me staan, drukt zich tegen me aan en we beginnen weer hevig te tongen. Ik voel de harde tepels van Gerrie tegen mijn borst. Ik knijp lekker in haar volle billen en laat mijn vinger tussen haar bilspleet verdwijnen. Als we tijdens het zoenen iets meer afstand nemen pak ik haar tieten beet en rol de harde tepels tussen mijn vingers.

Ik wil met je vrijen Bert, zegt Gerrie tijdens een korte onderbreking. Op die filmpjes zie ik dat die vrouwen worden gelikt in hun kut en ze worden geneukt en allerlei lekkere standjes. Frans, mijn man zaliger, wilde dit nooit. Op woensdag en op zaterdag neukte hij mij, liggend op mijn rug, kwam klaar en ging slapen.

Hij heeft mijn kut nooit met zijn handen aangeraakt! Ik mocht zijn pik nooit met mijn handen aanraken. Daar moeten we dan maar eens snel iets aan gaan doen Gerrie, zeg ik. Vanwege het zonnige weer waren de jaloezieën gelukkig dicht zodat wij onbespied onze gang konden gaan.

Ik neem haar mee naar de grote bank die er ontzettend uitnodigend bij staat. Ik leg haar met haar benen wijd op de bank neer en begin haar benen vanaf haar kuiten te likken en te zoenen.

Hoe verder ik naar boven kom richting haar kruis hoe heviger Gerrie begint te ademen. Aangekomen bij haar kut zie ik dat haar schaamlippen en haar klit dik zijn opgezwollen en haar kut staat wijd open. Met lange halen lik ik haar van haar sterretje tot haar klitje wat mij bemoedigende woorden van Gerrie oplevert. Oh, wat doe je dat lekker Bert, doorgaan, lebber mijn geile kut af!

Ik concentreer me nu op haar kut en klit en laat mijn tong er lekker geil door heen gaan. De sappen van Gerrie vloeien rijkelijk en smaken heerlijk.

Lekkerder heb ik nog niet eerder geproefd! Als ik mijn tong diep in haar kut steek en ondertussen met mijn vinger het kontgaatje van Gerrie masseer komt Gerrie spuitend klaar. Zij heeft dat nooit eerder ervaren, zegt ze en is er ontdaan over. Ik heb dit weleens op filmpjes gezien maar wist niet dat ik dat ook kon. Gerrie heeft de smaak nu echt te pakken en wil meer. Ik ga nu op de bank liggen en vraag Gerrie met haar kut boven mijn gezicht te gaan zitten.

Vol overgave begin ik weer aan haar kut te likken. Gerrie drukt haar sappige kut met kracht op mijn mond. Om haar nog geiler te maken reik ik met de ene hand omhoog om haar tieten vast te pakken en de andere hand verplaatst ik tussen haar billen om haar kontgaatje weer te masseren.

Ze vindt dit duidelijk lekker en daardoor aangemoedigd steek ik er eerst mijn wijsvinger, daarna mijn middelvinger en tenslotte allebei in. Mijn lul staat intussen pijnlijk rechtop in mijn boxershort. Dit is ook Gerrie niet ontgaan en ze bevrijd hem uit de benarde positie en begint hem heerlijk af te trekken.

Het duurt niet lang of we komen beiden luid schreeuwend en schokkend klaar. Weer spuit Gerrie haar geile sap uit haar kut en ik probeer de goddelijke drank zoveel mogelijk door te slikken. Mijn zaad is vooral in en op Gerrie hand terechtgekomen en ze zit dit verlekkerd eraf te likken.

We moeten nu eerst even op krachten komen en Gerrie haalt wat te drinken en te eten. We zitten naast elkaar op de bank en kijken elkaar voortdurend geil aan. We kunnen ook moeilijk van elkaar afblijven, moeten elkaar steeds even aanraken.

Ook tongen we regelmatig hartstochtelijk. Ik wil nu toch eindelijk die lekkere tieten van Gerrie wel eens zien. Ik heb ze wel gevoeld en dat was heerlijk. Gerrie vindt dit geen probleem en ontdoet zich van haar laatste kledingstuk.

De tieten van Gerrie zijn precies zo als ik ze het liefste zie. Een forse F cup, geil hangend, met grote tepelhoven en vette tepels. Ik kan niet anders dan die tieten meteen beetpakken, erin knijpen en er mijn hoofd tussen steken.

Als ik op de dikke tepels begin te sabbelen en zuigen is aan de ademhaling van Gerrie te merken dat ze dit erg lekker vindt. Gerrie speelt intussen met mijn lul, die al weer forse afmetingen aanneemt. Mag ik er aan zuigen Bert, vraagt ze. Als ik instemmend knik laat ze de eikel meteen in haar geile pijpmondje verdwijnen.

Met haar tong likt ze heerlijk mijn eikel en mijn toompje. Dan neemt ze mijn hele lul in haar mond tot diep in haar keeltje. Tjonge, dat doet ze heerlijk en heeft ze goed afgekeken van die pornofilmpjes. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken.

Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond.

.

Naakte lesbische meiden nl


sex voor klusjes even lekker neuken

De offertes logen er niet om. Maar ja, we wilden die klussen toch laten uitvoeren en dus volgde de opdracht aan een aannemer: Ondertussen waren we ook op zoek naar een extra seksuele dimensie.

Je kent het wel: De gedachte speelde om dan maar eens te proberen iemand anders erbij te betrekken. Een dilemma bleef natuurlijk de mogelijke jaloezie: De enige manier om daarachter te komen was het maar eens te proberen.

Ongetwijfeld waren er genoeg mannen te vinden die ons wel wilden ‘helpen’ in ons nieuwe avontuur. De vraag was echter wie kiezen we daar voor uit. De aannemer die bezig was met het uitvoeren van de opdracht was een zelfstandig klusser. Hij was rond de 40 jaar, gescheiden en had 2 kinderen. Er ontstond bij ons een plan: Die aannemer was toch alleenstaand, dus we zouden niemand in verlegenheid brengen.

Na uitvoering van zijn laatste werkzaamheden vroegen we of hij het niet een keer leuk vond om een avondje wat te komen drinken. Dat leek hem wel leuk en zo was de afspraak gepland. We hadden een mooi plan voor die avond: De avond verliep volgens plan. Hij kwam langs en mijn vriendin zou bewust pas na een minuut of 10 erbij komen. Toen ze binnenkwam al aardig sexy gekleed liet hij zich al ontvallen dat ze er leuk uitzag.. Wat een mooie voorbode was op wat er nog kwam.

Na enige tijd sneden we ons ‘probleem’ aan: Met meteen de vraag of we ‘iets’ met hem konden regelen. Uiteraard volgde de verwachte wedervraag: Ik zei hem dat we hem maximaal tot 2. Meer hadden we zogenaamd niet. Wij stelden dan ook voor dat wanneer hij zijn factuur zou verlagen, dan zou mijn vriendin hem lekker pijpen. Hij viel even stil en je zag de verbazing op zijn gezicht. Hij had dit duidelijk niet verwacht. Nadat hij even had nagedacht begon hij wat door te vragen en hij raakte wel enthousiast.

Hij vond een verlaging van zijn factuur met euro wel veel, maar wilde er wel euro afhalen voor een keertje pijpen. We lieten het daar even bij; na afloop zouden we de exacte verlaging nog wel afstemmen. Mijn vriendin ging even weg om zich klaar te maken. Na korte tijd kwam ze de woonkamer binnen. Ze had een uitdagend topje met een kort rokje aan en terwijl ze bukte stak haar string er onderuit. Ik zette wat muziek op, waarna ze een lapdance voor hem ging houden.

Ze streelde af en toe lang de binnenkant van zijn benen, maar raakte zijn lul nog niet aan. Langzaam ging haar rokje en bovenstukje uit. Ze had eronder geen bh aan, waardoor ze in alleen nog haar string voor hem stond. Nu voelde ze ook af en toe in zijn kruis en maakte zijn broek los. Hij had al een stijve gekregen en deed zijn broek uit.

Ze ging nog even verder met haar lapdance en gleed met haar kontje langs zijn stijve lul. Langzaam kuste en likte ze zijn stijve lul, om hem daarna in haar mond te nemen. Hij genoot er duidelijk van. Nadat ze hem even had gepijpt ging ze verder met haar lapdance.

Ze ging op zijn schoot zitten en nam zijn stijve lul in haar hand. Daarmee trok ze hem heel zachtjes een beetje af. Met haar andere hand speelde ze met haar borsten. Ze haalde ze op enige afstand langs zijn gezicht, zodat hij er precies niet bij kon komen. Ik weet uit eigen ervaring dat het op zo’n moment heel moeilijk is om je ‘handjes thuis’ te houden.

Ze geilt je op zo’n moment zo op dat je maar wat graag aan haar wilt zitten. Hij probeerde ook voorzichtig met een hand aan haar kontje te zitten. Maar die duwde ze weg: Na deze interactie bood ze hem wel een alternatief.

Ze vroeg aan hem: Nou echt wel, je bent zo lekker geil, antwoordde hij. Goed, zei ze, je mag me aanraken maar dan gaat er wel euro af. Terwijl hij vol lust haar billen vastpakte kwam er nog iets van oké uit. Hij gleed met zijn handen van haar billen naar haar borsten. Hij aarzelde even of hij ook aan haar tepels zou likken.

Ze fluisterde hem iets in Later bleek dat ze had gezegd dat hij voor die euro best wel met haar tepels mocht spelen.

Even later ging ze hem verder pijpen. Ik zag en hoorde dat hij duidelijk erg geil was. Al vrij snel stopte ze weer even. Wil je nog even met m’n tepels spelen? Voordat ze weer op zijn schoot kroop deed ze ook nog haar string uit.

Terwijl hij weer met haar tepels speelde gebruikte zij één hand om afwisselend zichzelf te vingeren en dan weer even zijn lul vast te pakken. Wederom weet ik uit eigen ervaring hoe geil het is als ze zichzelf vingert terwijl ze steeds met haar hand tegen je stijve lul komt. Op de computer is te zien dat een fors geschapen man een vrouw hard aan het neuken is en Gerrie zit zich hierbij als een bezetene te vingeren.

Zij heeft haar onderbroek uit gedaan; zij heeft dit in haar hand en wrijft met het door haar eigen geil natte kruis in haar gezicht. Ik heb een goed uitzicht op haar behaarde kut. Ik ga achter haar staan, leg mijn handen op haar schouder en zeg haar niet te schrikken en door te gaan. We zijn door de jaren heen erg vertrouwd geworden met elkaar en ze gaat door. Aangemoedigd laat ik mijn handen in haar openstaande bloes verdwijnen en omvat haar volle tieten.

Daar heb ik mijn handen vol aan. Gerrie geniet hier duidelijk van, zeker als ik in de, door een dun hempje uitstekende tepels begin te knijpen en ze komt met een luide schreeuw schokkend klaar. Het filmpje is inmiddels afgelopen en moeizaam komt Gerrie omhoog uit de bureaustoel. Hier was ik weer erg aan toe, Bert, zegt ze en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is geeft ze me een zoen op mijn mond.

Ik beantwoord die zoen en open mijn mond en we gaan over in een ontzettend geile tongzoen die zeker 5 minuten aanhoudt. Ze komt weer tot zichzelf en zegt sorry, sorry maar ik ben absoluut nog niet van de jeuk in mijn kut af. Jij doet altijd klusjes voor me Bert. Kun je mij met dit klusje ook helpen? Ik ben zelf door het hele gebeuren ook ontzettend geil geworden, wat te zien moet zijn aan de dikke paal in mijn broek.

Zij ziet dit ook en zonder mijn antwoord af te wachten omvat zij met haar hand mijn harde lul. Zij laat hem daarna meteen los om de achterdeur op slot te doen.

Als zij terugkomt heeft zij haar bloes losgeknoopt en uitgedaan en is bezig zich van haar rok te ontdoen. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt en heb mezelf ook uitgekleed en sta haar, met alleen met boxershort nog aan, op te wachten. Ze gaat voor me staan, drukt zich tegen me aan en we beginnen weer hevig te tongen. Ik voel de harde tepels van Gerrie tegen mijn borst.

Ik knijp lekker in haar volle billen en laat mijn vinger tussen haar bilspleet verdwijnen. Als we tijdens het zoenen iets meer afstand nemen pak ik haar tieten beet en rol de harde tepels tussen mijn vingers. Ik wil met je vrijen Bert, zegt Gerrie tijdens een korte onderbreking. Op die filmpjes zie ik dat die vrouwen worden gelikt in hun kut en ze worden geneukt en allerlei lekkere standjes.

Frans, mijn man zaliger, wilde dit nooit. Op woensdag en op zaterdag neukte hij mij, liggend op mijn rug, kwam klaar en ging slapen. Hij heeft mijn kut nooit met zijn handen aangeraakt! Ik mocht zijn pik nooit met mijn handen aanraken. Daar moeten we dan maar eens snel iets aan gaan doen Gerrie, zeg ik. Vanwege het zonnige weer waren de jaloezieën gelukkig dicht zodat wij onbespied onze gang konden gaan. Ik neem haar mee naar de grote bank die er ontzettend uitnodigend bij staat.

Ik leg haar met haar benen wijd op de bank neer en begin haar benen vanaf haar kuiten te likken en te zoenen. Hoe verder ik naar boven kom richting haar kruis hoe heviger Gerrie begint te ademen. Aangekomen bij haar kut zie ik dat haar schaamlippen en haar klit dik zijn opgezwollen en haar kut staat wijd open.

Met lange halen lik ik haar van haar sterretje tot haar klitje wat mij bemoedigende woorden van Gerrie oplevert. Oh, wat doe je dat lekker Bert, doorgaan, lebber mijn geile kut af! Ik concentreer me nu op haar kut en klit en laat mijn tong er lekker geil door heen gaan. De sappen van Gerrie vloeien rijkelijk en smaken heerlijk. Lekkerder heb ik nog niet eerder geproefd! Als ik mijn tong diep in haar kut steek en ondertussen met mijn vinger het kontgaatje van Gerrie masseer komt Gerrie spuitend klaar.

Zij heeft dat nooit eerder ervaren, zegt ze en is er ontdaan over. Ik heb dit weleens op filmpjes gezien maar wist niet dat ik dat ook kon. Gerrie heeft de smaak nu echt te pakken en wil meer. Ik ga nu op de bank liggen en vraag Gerrie met haar kut boven mijn gezicht te gaan zitten.

Vol overgave begin ik weer aan haar kut te likken. Gerrie drukt haar sappige kut met kracht op mijn mond. Om haar nog geiler te maken reik ik met de ene hand omhoog om haar tieten vast te pakken en de andere hand verplaatst ik tussen haar billen om haar kontgaatje weer te masseren. Ze vindt dit duidelijk lekker en daardoor aangemoedigd steek ik er eerst mijn wijsvinger, daarna mijn middelvinger en tenslotte allebei in.

Mijn lul staat intussen pijnlijk rechtop in mijn boxershort. Dit is ook Gerrie niet ontgaan en ze bevrijd hem uit de benarde positie en begint hem heerlijk af te trekken. Het duurt niet lang of we komen beiden luid schreeuwend en schokkend klaar. Weer spuit Gerrie haar geile sap uit haar kut en ik probeer de goddelijke drank zoveel mogelijk door te slikken.

Mijn zaad is vooral in en op Gerrie hand terechtgekomen en ze zit dit verlekkerd eraf te likken. We moeten nu eerst even op krachten komen en Gerrie haalt wat te drinken en te eten. We zitten naast elkaar op de bank en kijken elkaar voortdurend geil aan. We kunnen ook moeilijk van elkaar afblijven, moeten elkaar steeds even aanraken.

Ook tongen we regelmatig hartstochtelijk. Ik wil nu toch eindelijk die lekkere tieten van Gerrie wel eens zien. Ik heb ze wel gevoeld en dat was heerlijk.

Gerrie vindt dit geen probleem en ontdoet zich van haar laatste kledingstuk. De tieten van Gerrie zijn precies zo als ik ze het liefste zie. Een forse F cup, geil hangend, met grote tepelhoven en vette tepels. Ik kan niet anders dan die tieten meteen beetpakken, erin knijpen en er mijn hoofd tussen steken. Als ik op de dikke tepels begin te sabbelen en zuigen is aan de ademhaling van Gerrie te merken dat ze dit erg lekker vindt. Gerrie speelt intussen met mijn lul, die al weer forse afmetingen aanneemt.

Mag ik er aan zuigen Bert, vraagt ze. Als ik instemmend knik laat ze de eikel meteen in haar geile pijpmondje verdwijnen. Met haar tong likt ze heerlijk mijn eikel en mijn toompje. Dan neemt ze mijn hele lul in haar mond tot diep in haar keeltje. Tjonge, dat doet ze heerlijk en heeft ze goed afgekeken van die pornofilmpjes.

Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken. Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond.

.

Ik heb dit weleens op filmpjes gezien maar wist niet dat ik dat ook kon. Gerrie heeft de smaak nu echt te pakken en wil meer. Ik ga nu op de bank liggen en vraag Gerrie met haar kut boven mijn gezicht te gaan zitten. Vol overgave begin ik weer aan haar kut te likken. Gerrie drukt haar sappige kut met kracht op mijn mond. Om haar nog geiler te maken reik ik met de ene hand omhoog om haar tieten vast te pakken en de andere hand verplaatst ik tussen haar billen om haar kontgaatje weer te masseren.

Ze vindt dit duidelijk lekker en daardoor aangemoedigd steek ik er eerst mijn wijsvinger, daarna mijn middelvinger en tenslotte allebei in.

Mijn lul staat intussen pijnlijk rechtop in mijn boxershort. Dit is ook Gerrie niet ontgaan en ze bevrijd hem uit de benarde positie en begint hem heerlijk af te trekken. Het duurt niet lang of we komen beiden luid schreeuwend en schokkend klaar.

Weer spuit Gerrie haar geile sap uit haar kut en ik probeer de goddelijke drank zoveel mogelijk door te slikken. Mijn zaad is vooral in en op Gerrie hand terechtgekomen en ze zit dit verlekkerd eraf te likken. We moeten nu eerst even op krachten komen en Gerrie haalt wat te drinken en te eten. We zitten naast elkaar op de bank en kijken elkaar voortdurend geil aan.

We kunnen ook moeilijk van elkaar afblijven, moeten elkaar steeds even aanraken. Ook tongen we regelmatig hartstochtelijk. Ik wil nu toch eindelijk die lekkere tieten van Gerrie wel eens zien. Ik heb ze wel gevoeld en dat was heerlijk. Gerrie vindt dit geen probleem en ontdoet zich van haar laatste kledingstuk. De tieten van Gerrie zijn precies zo als ik ze het liefste zie.

Een forse F cup, geil hangend, met grote tepelhoven en vette tepels. Ik kan niet anders dan die tieten meteen beetpakken, erin knijpen en er mijn hoofd tussen steken. Als ik op de dikke tepels begin te sabbelen en zuigen is aan de ademhaling van Gerrie te merken dat ze dit erg lekker vindt. Gerrie speelt intussen met mijn lul, die al weer forse afmetingen aanneemt. Mag ik er aan zuigen Bert, vraagt ze.

Als ik instemmend knik laat ze de eikel meteen in haar geile pijpmondje verdwijnen. Met haar tong likt ze heerlijk mijn eikel en mijn toompje. Dan neemt ze mijn hele lul in haar mond tot diep in haar keeltje.

Tjonge, dat doet ze heerlijk en heeft ze goed afgekeken van die pornofilmpjes. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken. Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond. Ik wil nog wel even haar kutje likken dus ik ga op de bank liggen en plaats haar weer met haar kut boven mijn gezicht, maar nu andersom zodat Gerrie mij tegelijkertijd kan pijpen.

Ik voel haar dikke tieten lekker op mijn buik kletsen. Als ik voel dat ik bijna klaar ga komen, zeg ik tegen Gerrie dat we nu echt gaan neuken.

Ik leg haar eerst met haar benen wijd en hoog in de lucht op de bank. Plagerig strijk ik met mijn dikke lul langs haar schaamlippen en haar klitje. Dan zet ik mijn eikel voor haar kut en laat haar eerst wennen aan de dikke eikel. Haar kut voelt heerlijk warm en vertrouwd aan. Steeds verder verdwijnt mijn harde paal in haar soppende kut. Zo diep heb ik nog nooit een lul in mijn kut gehad, geile neukbeer, zegt Gerrie. Al snel is aan de ademhaling van haar te merken dat ze weer klaar gaat komen en het is een sensationele gewaarwording als dat uiteindelijk gebeurt.

Heerlijk voel ik de krampen van haar klaarkomen mijn lul afknijpen. Als ze weer bij zinnen is gekomen laat ik mijn lul uit haar natte kut glijden en ga naast haar zitten op de bank.

Zij geeft snel een paar lieve kusjes op mijn eikel en streelt mijn ballen. Ik vraag haar schrijlings met haar gezicht naar me toe op mijn schoot te komen zitten. Ze heeft de bedoeling meteen door en laat haar kut in een keer over mijn lul zakken en begint geil te bewegen, omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren.

Ondertussen bungelen haar dikke tieten geil voor mijn gezicht en kan ik het niet laten ze beet te pakken en de dikke tepels in mijn mond te steken. Dit gaat een tijdje zo door. Gerrie komt regelmatig klaar. Dan vraag ik Gerrie andersom te gaan zitten en ook zo neuken we een tijdje door. Steeds als ik voel dat mijn zaad begint te borrelen veranderen we van standje.

Dan vraag ik haar op te staan en voorover te buigen met de benen uit elkaar. Ik stoot mijn harde lul, nog nat van haar sappen, in een keer weer diep in haar kut en neuk haar terwijl ik haar afwisselend beetpak bij haar halflange haar, haar volle kont en haar hangtieten. Ik doe haar billen wat uit elkaar en vinger met twee vingers haar kontje, wat me goedkeurend gegrom oplevert.

Ik rek haar kontgaatje wat uit, laat mijn lul uit haar kut glijden en zet hem voor haar sterretje. Ik doe er wat spuug op en druk voorzichtig door. Ga door, ga door, schreeuwde Gerrie geil en ik laat mijn hele pik in haar kont verdwijnen en begin haar als een bezetene te neuken. Gerrie wrijft met haar ene hand over haar dikke tepels en met haar andere hand grijpt ze afwisselend liefkozend naar mijn ballen en wrijft ze geil over haar kut en haar klit.

Het duurt niet lang of Gerrie komt voor de zoveelste keer deze dag klaar. En meteen spuit ik haar darmen vol met klodders heet zaad.

We zijn allebei uitgeput en voldaan. We gaan naar boven en onder de douche zepen we elkaar in met onze handen, spoelen elkaar af en drogen elkaar af. Gerrie neemt me mee naar haar slaapkamer en innig ineen gestrengeld vallen we allebei in slaap. Ik zie op de klokradio dat het een uur is. Tegen vier uur wordt ik wakker. Gerrie wurmt zich van mij los. Ik loop achter haar aan naar de badkamer. Je hoeft niet op de wc te plassen, Gerrie, zeg ik.

Maar ik moet zo nodig zegt ze. Plas maar onder de douche over mijn pik zeg ik. Ik ben inmiddels al weer behoorlijk geil geworden en mijn lul is al weer keihard. Gerrie vindt dit wel wat raar, maar is toch wel nieuwsgierig dus we gaan in de douche staan, Gerrie drukt zich tegen me aan met mijn lul tussen haar benen en meteen voel ik haar warme pis over mijn harde lul stromen.

Oh, wat is dit geil, zegt Gerrie, ik wist niet dat dit zo geil zou zijn. Aan het eind van de dag vertrek ik naar het oudere echtpaar en maak daar mijn werk af. Ik wens de dame en heer een fijne dag en veel geluk met hun nieuwe badkamer. De man zegt dat hij alles netjes zal betalen maar dat hij dit pas morgen kan doen. Daarna neem ik afscheid en ga ik naar huis. Vandaag is het donderdag. In de ochtend moet ik in het ziekenhuis zijn voor wat kleine klusjes, deuren die niet goed sluiten is daar een veel voorkomend probleem.

Na wat oliën en los en vast draaien zijn alle deuren weer goed. Het kost wel veel tijd omdat er veel deuren zijn maar het werk stelt niks voor. Om 2 uur vertrek ik uit het ziekenhuis en rij ik naar het appartement van Gwen, wat ongeveer 45 min rijden is. Om 10 voor 3 sta ik bij het appartementencomplex. Ik schat het een jaar of 5 oud.

Het complex is van rode bakstenen met tussendoor donkerbruine stenen, het ziet er erg modern uit. Ik bel aan bij nummer en al snel hoor ik de stem van Gwen. Ik duw tegen de deur en neem de lift naar de 3e etage. Als ik de lift uitstap staat Gwen al op me te wachten. Daar staat mijn jarige nichtje. We lopen naar nummer en gaan naar binnen. Ik neem plaats aan tafel en Gwen komt aangelopen met drinken. Terwijl ze bukt om het glas neer te zetten kan ik naar haar prachtig decolleté kijken. Ze neemt plaats tegenover me en we beginnen te kletsen.

Na het drankje wordt het tijd voor de rondleiding. We lopen het huis door en Gwen laat me alles zien. Bij de deur van de slaapkamer stopt ze even. Ze opent de deur en we lopen naar binnen. In de kamer staat een bureau met haar laptop, een groot 2 persoonsbed en 2 kasten. Op de grond liggen wat kleren en achterin de hoek zie ik een spannend lingerie setje liggen. Een glimmende zwarte stof wordt versierd door rood kant, het ziet er heel mooi uit en ik ben er wel benieuwd naar.

Het lijkt gedragen, maar dat weet ik niet zeker. We lopen de slaapkamer uit en gaan naar de badkamer. Ik pak de kraan uit de doos en begin deze te monteren. Na een minuut of 10 stop ik hiermee. Ik heb maar één ding in mijn hoofd en dat is het verlangen om meer van dat spannende setje te zien. Ik ga naar de slaapkamer van Gwen en loop recht naar het setje toe. Ik pak de BH op en zie dat hij inderdaad van een mooie glanzende zwarte stof is en versierd is met rood kant.

Dan valt mijn oog op het midden van een van de cups. Tot mijn verbazing zit er in het midden een gat dat slechts bedekt is met wat kant. Ik voel dat mijn pik begint te groeien en in gedachte zie ik Gwen voor me met dit setje. Jeetje, is ze toch wat gewaagder dan ik al die tijd gedacht heb. Ik ben wel benieuwd hoe groot haar borsten zijn dus draai ik de BH om en kijk in het kaartje.

D95, dat zijn flinke borsten zeg, jeetje. Mijn pik drukt tegen mijn broek aan en terwijl ik het slipje pak besluit ik hem er even uit te laten. Het slipje laat ik door mijn vingers glijden terwijl ik mijn pik vastpak. Zou ze dit slipje gedragen hebben? Maar één manier om daarachter te komen. Ik breng het slipje naar mijn neus en ja hoor, ze heeft hem zeker gedragen, ik ruik het geil in haar slipje. Deze heeft ze zeker gedragen. Met mijn broek op mijn enkels ga ik naar de badkamer terug.

Ik kan het niet laten, maar ik moet me even ontdoen van de druk die is opgebouwd. Terwijl ik mezelf aftrek denk ik aan Gwen en aan haar geile lichaam. Hoe zou ze er van onder uitzien, zou ze geschoren zijn? Op het moment dat ik dat voor me zie kom ik klaar en spuit ik mijn zaad de WC in.

Mhm wat was dat lekker zeg! Maar het heeft ook aardig wat tijd gekost, snel verder nu met de douche. Gelukkig is deze douche een eitje en staat hij zo in elkaar. Zo, de douche is helemaal af. Nu alleen nog even de lamp ophangen en dan ben ik klaar voor vandaag.

Ik kijk op mijn klok, het is nu half 5. Even later zitten we aan de keukentafel met een soepje. De rest van het eten smaakt heerlijk. Tijdens het eten kletsen we honderduit en hebben we het gezellig.

We hebben genoeg te bespreken want we hebben elkaar al bijna een jaar niet gezien. Na het eten ploffen we samen neer op de bank en kijken we wat tv terwijl we uitbuiken. Ik schrik wakker en zie dat Gwen nog slaapt. Shit we zijn in slaap gevallen, hoe laat zou het zijn inmiddels?

Ik kijk op mijn horloge, Jezus kwart voor 10 al. We lopen naar de slaapkamer en ze wijst de plek aan. Ik pak mijn spullen en als ik terugkom staat Gwen in haar badjas. Ik boor 2 gaten in de muur en hang de wandlamp op. Even kijken of hij het doet. Opeens hoor ik een schreeuw uit de douche.

Ik ren naar de deur, die net van het slot gehaald wordt en opengaat. Ik stap de douchecabine in en kijk naar de kraan. Niks aan te zien. Vervolgens check ik de thermostaat. Ik draai me om en kijk Gwen aan. Ze heeft haar handdoek laten zakken en staat met haar ene been op de wasbak. Ik kijk recht in haar kutje en zie dat het heerlijk glad is.

Snel, kleed je uit! Ik kleed me uit maar hou mijn boxer nog even aan. Gwen trekt me naar zich toe en geeft me een kus. Deze verandert snel in een zoen en zo staan we even te zoenen. Ik streel een van haar borsten en pak daarna haar hele borst vast.

Mijn hand is goed gevuld en langzaam begin ik haar borst te kneden.
Seks gratis sex op zijn hondjes

  • Sex met donkere vrouwen goedkope sexdate
  • Erotische massage best geile hollandse sex
  • Twee lullen in een kut amateur sex date
  • Lekkere vette kut kim holland gratis films
  • Gratis lesbische sex sexdate tilburg

Grote memmen tantra massage deventer


Prive afspraakjes limburg naakt worstelen


Maar in dit geval wel. Ik zag haar goed uitziende, redelijk fitte lichaam en ik kreeg een stijve. Ach, het kon mij niet bommen ook. Ik maakte mijn rits los en haalde mijn lul tevoorschijn. De geile oude vrouw had neuken als klusje staan. En ik wilde klusjes uitvoeren, dus daar ging ik. Ik ging op het bed liggen en zei dat ze met mij moest doen wat ze wilde. Dat was geen probleem, want het oude vrouwtje klom op mij en stak mijn pik zo in haar kutje. Ze liet zich zonder enige aarzeling recht naar beneden zakken en begon mij te berijden.

Ze was strakker en natter dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik had altijd het idee dat de wat oudere vrouwen gewoon uitgerekt en droog zouden zijn. Ik heb er duidelijk geen verstand van. Ik hield haar beet en keek naar haar geile tieten die op en neer aan het dansen waren terwijl haar ervaren doos over mijn paal bleef raggen. Ze speelde met haar kutje en kwam uiteindelijk zwaar ademend op mijn pik klaar. Toen steeg ze zo soepel als mogelijk van mijn paal af en begon ze mij te pijpen.

Ik kwam schokkend in haar mond klaar en deze vrouw slikte alles door. Maar ik vond die ene keer wel genoeg.

Ik heb haar wel doorverwezen naar een vriend van mij die niet alleen klust, maar ook gek op geile oude vrouwen is. Ik vond het lekker, maar ik gun hem zo ook wel zijn pleziertjes. Hij gaat er morgen naartoe en ik ben heel erg benieuwd hoe dat oude natte kutje hem zal gaan bevallen. Hij zou mij in ieder geval Appen als hij klaar is. Misschien kom ik het hier nog wel even vertellen, als het de moeite waard is natuurlijk. Want dat is uiteraard afwachten geblazen. Ik loop over straat richting het herenhuis waar ik verblijf tijdens het….

Met mijn broek op mijn enkels ga ik naar de badkamer terug. Ik kan het niet laten, maar ik moet me even ontdoen van de druk die is opgebouwd. Terwijl ik mezelf aftrek denk ik aan Gwen en aan haar geile lichaam. Hoe zou ze er van onder uitzien, zou ze geschoren zijn? Op het moment dat ik dat voor me zie kom ik klaar en spuit ik mijn zaad de WC in. Mhm wat was dat lekker zeg! Maar het heeft ook aardig wat tijd gekost, snel verder nu met de douche. Gelukkig is deze douche een eitje en staat hij zo in elkaar.

Zo, de douche is helemaal af. Nu alleen nog even de lamp ophangen en dan ben ik klaar voor vandaag. Ik kijk op mijn klok, het is nu half 5. Even later zitten we aan de keukentafel met een soepje.

De rest van het eten smaakt heerlijk. Tijdens het eten kletsen we honderduit en hebben we het gezellig. We hebben genoeg te bespreken want we hebben elkaar al bijna een jaar niet gezien. Na het eten ploffen we samen neer op de bank en kijken we wat tv terwijl we uitbuiken. Ik schrik wakker en zie dat Gwen nog slaapt. Shit we zijn in slaap gevallen, hoe laat zou het zijn inmiddels? Ik kijk op mijn horloge, Jezus kwart voor 10 al. We lopen naar de slaapkamer en ze wijst de plek aan.

Ik pak mijn spullen en als ik terugkom staat Gwen in haar badjas. Ik boor 2 gaten in de muur en hang de wandlamp op. Even kijken of hij het doet. Opeens hoor ik een schreeuw uit de douche. Ik ren naar de deur, die net van het slot gehaald wordt en opengaat. Ik stap de douchecabine in en kijk naar de kraan.

Niks aan te zien. Vervolgens check ik de thermostaat. Ik draai me om en kijk Gwen aan. Ze heeft haar handdoek laten zakken en staat met haar ene been op de wasbak. Ik kijk recht in haar kutje en zie dat het heerlijk glad is. Snel, kleed je uit! Ik kleed me uit maar hou mijn boxer nog even aan.

Gwen trekt me naar zich toe en geeft me een kus. Deze verandert snel in een zoen en zo staan we even te zoenen. Ik streel een van haar borsten en pak daarna haar hele borst vast. Mijn hand is goed gevuld en langzaam begin ik haar borst te kneden. Haar hand beweegt terwijl over mijn sixpack en ze streelt over mijn boxer heen.

Ik ga door mijn knieën en Gwen zet haar been omhoog. Ik kus haar kutje en streel met mijn hand de binnenkant van haar dijen. Net voor haar kutje stop ik en kijk ik omhoog. Daar zie ik een vragende blik. Zonder wat te zeggen duik ik met mijn tong haar natte kutje in. Ik begin te likken en spreid met mijn vingers haar lipjes. Ik lik haar klitje en streel haar kutje.

Dan duwt ze me weg en trekt me mee naar haar bed. Gwen duwt me op bed en trekt mijn boxer uit. Ze komt in standje 69 over me heen liggen en begint mijn pik te trekken. Daarna begin ik haar te vingeren, terwijl Gwen me nog steeds aftrekt en begint met mijn ballen te spelen. Mijn tong zoekt een weg langs mijn hand naar haar klitje terwijl ik het tempo van het likken opvoer. Gwen kreunt zacht en begint me te pijpen. Ze neemt eerst alleen mijn eikel in haar mond maar langzaam steeds wat meer.

Ik begin haar te vingeren met 3 vingers. Ze is erg nat en 3 vingers past net. Mijn duim zet ik op haar anus en duw deze een stukje naar binnen. Gwen geeft een kleine gil als reactie en gaat daarna gulzig verder met mijn pik bewerken. Ze neemt hem nu helemaal in haar mond terwijl haar onderlichaam begint te trillen. Ik weet dat ze nu bijna klaarkomt en begin haar weer te beffen. Mijn tong vliegt over haar kutje. Gwen laat nu mijn pik los en begint hard te kreunen.

Sneller, lik me sneller. Mijn mond zit helemaal onder en ik probeer alles uit haar kutje te likken. Nadat ze is klaargekomen neemt ze mijn pik helemaal in haar mond en begint ze mijn ballen te masseren. Ik merk dat mijn hoogtepunt snel komt maar dat wil ik niet. Ik wil haar neuken, bij haar slapen en nog veel meer van haar genieten.

Maar ik kan het niet meer houden, hoe graag ik ook zou willen. Ik waarschuw Gwen en spuit meteen haar mond vol. Het is al even geleden en ik kom dan ook flink klaar. Gwen kan het niet allemaal binnenhouden en het stroomt uit haar mondhoeken. In stilte liggen we even na te genieten totdat Gwen de stilte doorbreekt. Ik ga kijken wat ik kan regelen voor deze mooie dame. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ik haal hem uit mijn broekzak en neem op Ralph: Hey nichtje hoe gaat het met je? Met mij gaat alles goed en met jou? Met mij ook, vandaag al vroeg klaar dus thuis nog even aan het werk. Mooi zo, ik wou eigenlijk vragen of je binnenkort tijd hebt om bij mij te komen klussen? Dat zou super zijn als je dan zou kunnen.

Ja, ik heb sinds 2 weken een appartement. Prima dan spreken we dat af. Stuur je dan even een appje met je adres? Ja is goed ga ik zo meteen doen.