Prive Sex Almere

Sex in de natuur voorzichtig neuken

sex in de natuur voorzichtig neuken

Ik loop het terras op en kijk voorzichtig door het schuifraam naar binnen. Ik zie een enorme woonkamer met mooie lederen zetels, een groot flatscreen TV, antieke kasten en een eethoek met een ruime tafel en mooi afgewerkte stoelen. Ik wil verder lopen maar krijg plotseling de schrik van mijn leven te verwerken wanneer de lichten van het terras aanspringen en ik stemmen hoor.

Ik hoor dat ze de trap naar het terras komen opgelopen. Ik sprint weg en heb maar net de tijd om me achter een grote struik naast het terras te verstoppen. Blijkbaar zijn de bewoners van dit huis net thuisgekomen want wanneer ik voorzichtig in hun richting kijk merk ik dat ze beiden opgekleed zijn. Van achter mijn schuilplaats hef ik voorzichtig mijn hoofd en mijn oog valt hierbij onmiddellijk op de vrouw.

Ze heeft een mooi, slank lichaam, hoge jukbeenderen en een kleine, spitse neus. Ze heeft kort zwart haar en lichtblauwe ogen. Ze draagt een korte donkerrode jurk die tot net boven haar knieën komt. Ze doet haar jasje uit en legt dit nonchalant op een terrasstoel.

Hieronder draagt ze een zwarte blouse met een diepe decolleté. Ze draagt schoenen met hakken die haar benen een mooie vorm geven en waardoor haar kuiten mooi gespannen staan. Een oogverblindende schoonheid die vreselijk sexy oogt. Ze gaat aan de balustrade van het terras staan en kijkt naar de sterren. De man — die ondertussen naar binnen is verdwenen — komt even later terug het terras opgelopen met in zijn handen een fles champagne en twee glazen.

Hij biedt de vrouw een glas aan en zegt al lachend: De receptie van daarnet was niet veel zaaks. Laten we nog een glas champagne drinken. Ze drinken een slok en kijken elkaar aandachtig in de ogen.

Er hangt elektriciteit in de lucht. Dat voel ik zo. Ik beslis even te blijven kijken naar wat er gaat gebeuren. Ze komt opnieuw voor hem staan en begint met haar heupen kleine, sensuele bewegingen te maken. Ze draait enkele keren om haar as en laat ondertussen haar armen rond haar lichaam bewegen.

Ik zie hoe ze op hem afstapt en zich diep voorover buigt om hem haar glas aan te reiken. Aan zijn reactie te zien heeft hij ongetwijfeld een mooi uitzicht. Dan begint ze een strip-tease act op te voeren. Tergend langzaam maakt ze de knopen van haar blouse los en legt deze dan op de schouder van de man.

Dan ritst ze haar rok open en deze ligt even later op zijn andere schouder. Nu staat ze daar in haar ondergoed te dansen. Even later draait ze zich met haar rug naar hem toe en maakt haar BH los, om deze vervolgens plagerig op zijn schoot te gaan leggen.

Ik zie hoe ze zich voorover buigt en over zijn broek wrijft. Is hier al wat beweging? Nu draagt ze enkel nog haar slip. Ik zie dat ze een fijne string draagt. Ze laat haar handen heel sensueel over haar borsten glijden. Die zijn groot en stevig. Voor zover ik kan zien maakt ze zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn.

Aan haar bewegingen te zien begint ze vervolgens zijn eikel te likken. De man is blijkbaar volop aan het genieten want ik zie hoe hij zijn hoofd achterover laat hangen en zijn ogen sluit. Dan zie ik hoe ze haar hoofd op en neer begint te bewegen en hem begint te pijpen.

Terwijl ze haar ene hand op en neer beweegt over de schacht van de man steekt ze de andere in haar slipje. Even later zie ik hoe de man zijn beide handen rond haar hoofd legt en haar hoofd op en neer beweegt om het ritme te bepalen waarmee ze hem pijpt. Dan staat de vrouw — ondertussen heb ik behoord dat hij haar Tine noemt —recht en trekt haar slipje uit. Ze dompelt dit in zijn glas champagne en duwt dit vervolgens in zijn mond. Hij staat recht, trekt al zijn klederen uit en gaat op zijn rug op de grote terrastafel liggen.

Zijn lul staat ondertussen rechtop en wijst naar de sterren. Ik wil je zien vingeren. Ik kijk verlekkerd naar haar kontje en zie hoe ze haar hand naar beneden brengt en zich boven Eric begint te masturberen. Ik fantaseer de details er bij: Ik zie hoe Eric hierop zijn hand omhoog brengt naar haar poesje, haar hand wegtrekt en zijn wijsvinger bij haar naar binnen duwt.

Tine zakt heel even door haar knieën maar herstelt zich onmiddellijk. Eric voert het ritme verder op. Tine begint te kreunen en te schokken en ik hoor dat ze bijna klaarkomt.

Maar dit is blijkbaar wat Eric in gedachten heeft. Ondertussen beweegt Tine voorzichtig heen en weer. Even later, wanneer Eric alles heeft schoongelikt, draait ze zich om en gaat op handen en voeten zitten in de bekende positie, met haar gezicht pal boven zijn lul. Ze begint plagend aan zijn eikel te likken en zijn ballen te masseren. Af en toe bijt ze in zijn eikel.

Ze neemt zijn lul in haar mond en begint er als een bezetene aan te zuigen terwijl Eric nog steeds met zijn hoofd tussen haar benen ligt en twee vingers in haar kut duwt en haar opnieuw begint te masturberen.

Even later hoor ik dat ze gaat klaarkomen. Ik zie hoe ze haar hoofd heft, hoe even later haar ogen wegdraaien en hoe ze haar onderlichaam schokkend naar voren stoot, haar climax aankondigend. Haar orgasme is een uitbarsting van geile lust zoals ik nog maar weinig heb meegemaakt. Ik zie hoe ze haar geil over het gezicht van Eric spuit die zelf op het punt staat om klaar te komen.

Dat doe ik al voor de vierde keer. Inge is een vrijgezelle meid van 36 jaar. Ze heeft een pracht sta caravan ,zo. Ik ben erg op de natuur gesteld en omdat daar in de bossen zoveel moois te zien is aan beesten,maar vooral kijk ik naar vogels. Ik zelf ben 15 jaar en ik kom met elke vacantie vanaf Maart tot eind Augustus. Vanaf het begin mag ik bij haar komen maar moet mijn eigen zelf redden als zij er niet is.

Zij moet voor haar werk weleens weg en ben ik alleen. Dat doe ik al vanaf mijn twaalfde jaar. Mijn ouders zijn er ook wel een weekend geweest. Heb je alles bij je ,vroeg mijn vader ,je laptop en je camera,s. Nou de reis was gauw gemaakt en Inge wachte ons al op. Drinken stond al klaar en mijn ouders moesten blijven eten.

Zo jongen kom jij weer bij me? Zijn nog steeds de zelfde vogels hoor. Als je hem zat word zeg je het maar dan haal ik hem zo weer op. Nee ben je gek ,ik heb nooit geen last van hem. Hij kent de huisregels. Hij maakt zijn eigen brood klaar als ik er niet bent. Maar wat is hij gegroeid he in die paar maanden. Het word een echte kerel hoor.

Mag hier wel uit kijken ,straks denken ze dat ik een jonge vriend hebt. We moesten daar om lachen ,want ze konden mij al op de camping na vier jaar. We zaten heerlijk buiten en mijn moeder deed haar b-h af en Inge volgde.

Dat deden ze daar veel toples zonnen. Ik was er al aan gewend. Mijn ouders gingen weer en ik was nu alleen met Inge. Ze lag op haar stretcher en ik kee naar haar borsten. Ze waren echt wel mooi. Ze had een klein slipje aan , niet eens een bikini broekje.

Nee dat maakte niks uit als ze bij de caravan was zei ze. Of je nu in bikini zit of je slip. Inge waar moet ik slapen? Nou gewoon waar je altijd ligt ,bij het raam ,ik lig aan de voorkant. Als ik eruit moet hoef ik niet over je heen te kruipen. Ja wat dom van mij ,ik sliep altijd bij haar in bed. Het was een groot bed ,dus dat ging makkelijk. Of vind je je nu te groot om bij me te liggen? Nee dat niet maar ik wist het niet. Of je moet niet willen ,je heeft het toch niet tegen je ouders gezegt dat je bij mij in bed slaapt.

Nee natuurlijk niet,ik ben niet gek. Nee want die weten niet beter dat jij voor in de caravan ligt. Maar dat wilde Inge niet meer ,steeds dat bed opmaken voor mij. Ik was er nu een paar dagen ,maar Inge was toch anders dan de andere keren. Als ze buiten aan het zonnen was ,lag ze daar in haar kleine slipje. Anders ook wel ,maar ik weet niet ,ik had er nu meer aandacht voor. Ik merkte dat ik er ook een stijve van kreeg.

Als ze met op getrokken benen op haar bedje lag ,zag ik toch duidelijk haar kutje uit haar slip puilen. Niet dat ik wat zag ,maar aan de zijkanten bolde er het begin van haar lippen uit.

Als ik dan zo zat met mijn camera kon ik het niet laten om er foto,s van te maken , maar niet dat ze het in de gaten had. Ben je aan het knippen? Inge gedroeg zich toch vrijer ,ze kleden zich om waar ik bij stond.

Dan keek ik zo tegen haar kutje en kont aan. Ook als ze uit de douche kwam. Droogde ze haar binnen af en ik zat dan met een rood hoofd. Nou en heb je al wat foto,s van vogels gemaakt? Ja wil je ze zien? Ja ik wil wel kijken en ik liet haar de vogels zien en vertelde wat het was. Deze vogels zitten niet bij ons. Het was warm en we lagen op bed , het was elf uur. Inge begon over sex te praten en of mijn hormonen ook al werkte. Ja ,maar daar was ook alles mee gezegt. Je heeft nog geen meisje gezoent,of nog iets meer?

Nee Inge ,we hebben het er wel over ,maar dat komt nog wel. Wat doe n jullie dan als het zover is. Speel je er dan mee? Nou dat kwam een beetje raar over ,wat moet ik zeggen. Ik bedoel dat jullie jongens je af trekt. Dat komt omdat ik je van middag daar met een stijve zag zitten ,en dacht wat zal hij doen. Ik schaamde me eigen en bloosde. Ja want je begint nu groot te worden en straks heb ik een kerel in bed,niet dat ik het erg vind hoor.

Ik ben het zelfde als jij ,ik heb ook al vier jaar geen sex gehad. Maar ik weet wel wat het is en jij niet. Ben jij daar niet nieuwsgierig naar? Dat ik vijftien was had ik de eerste sex met de buurjongen ,een beetje vingeren meer niet hoor.

Ik zal zo graag een keer willen zien als een jongen zich aftrekt. Ik lag in mijn bed te draaien en ik kon Inge niet meer terug. Zo had ik haar nog nooit mee gemaakt. Nog nooit een woord over sex gesproken ,en nu gaat ze maar door. Ik vind het wel spannend ,maar schaamde mij eigen zo.

Ineens zei ze tegen mij ,als je het een keer wild doen ,mag ik het dan proberen bij je? Stotterend kwam het jawoord eruit , maar ik durfde Inge het niet te weigeren. Ze is altijd zo lief en kon haar al zo lang. We zijn geen vreemde van elkaar. We vielen in slaap en ze sloeg een arm om mij heen. Dat deed ze altijd ,maarnu was het voor mij anders. Ik kon het niet thuis brengen ,ik werd er nu geil van en mijn lul reageerde heel snel en stond zo stijf.

De volgende dag was het zo warm. Ga jij nog het bos in? Ja maar eerst mijn accu opladen en ging voor haar zitten. Ik ga me zo douchen en dan kleed ik mij aan. Nou ja een schoon slipje aan trekken. Ze had een blaadje en lag te lezen. Met haar benen op getrokken lag ze daar. Zag ik het goed ,had ze nu dan geen slip aan.

Mijn lul sprong omhoog en ik had het niet meer. Stieken gluurde ik tussen haar benen ,in de caravan had ik hem ook al een paar keer gezien. Maar nu zag ik duidelijk haar spleet. Ik moest even mijn pik beter doen ,want hij knelde. Volgens mij had ze het gerust wel in de gaten ,want haar benen gingen verder uit elkaar.

Er zat geen haartje op ,helemaal kaal. Ze deed net of ze haar rokje er over heen deed,maar haar kutje bleef bloot. Ik hield het niet meer en wilde weg.

Ik werd er zo geil van. Inge ,ik ga me eigen douchen.

..

Geile mannen sex sexdate thuis
sex in de natuur voorzichtig neuken

Ik loop het terras op en kijk voorzichtig door het schuifraam naar binnen. Ik zie een enorme woonkamer met mooie lederen zetels, een groot flatscreen TV, antieke kasten en een eethoek met een ruime tafel en mooi afgewerkte stoelen. Ik wil verder lopen maar krijg plotseling de schrik van mijn leven te verwerken wanneer de lichten van het terras aanspringen en ik stemmen hoor.

Ik hoor dat ze de trap naar het terras komen opgelopen. Ik sprint weg en heb maar net de tijd om me achter een grote struik naast het terras te verstoppen. Blijkbaar zijn de bewoners van dit huis net thuisgekomen want wanneer ik voorzichtig in hun richting kijk merk ik dat ze beiden opgekleed zijn.

Van achter mijn schuilplaats hef ik voorzichtig mijn hoofd en mijn oog valt hierbij onmiddellijk op de vrouw. Ze heeft een mooi, slank lichaam, hoge jukbeenderen en een kleine, spitse neus. Ze heeft kort zwart haar en lichtblauwe ogen. Ze draagt een korte donkerrode jurk die tot net boven haar knieën komt. Ze doet haar jasje uit en legt dit nonchalant op een terrasstoel. Hieronder draagt ze een zwarte blouse met een diepe decolleté.

Ze draagt schoenen met hakken die haar benen een mooie vorm geven en waardoor haar kuiten mooi gespannen staan. Een oogverblindende schoonheid die vreselijk sexy oogt. Ze gaat aan de balustrade van het terras staan en kijkt naar de sterren. De man — die ondertussen naar binnen is verdwenen — komt even later terug het terras opgelopen met in zijn handen een fles champagne en twee glazen.

Hij biedt de vrouw een glas aan en zegt al lachend: De receptie van daarnet was niet veel zaaks. Laten we nog een glas champagne drinken. Ze drinken een slok en kijken elkaar aandachtig in de ogen. Er hangt elektriciteit in de lucht. Dat voel ik zo. Ik beslis even te blijven kijken naar wat er gaat gebeuren. Ze komt opnieuw voor hem staan en begint met haar heupen kleine, sensuele bewegingen te maken. Ze draait enkele keren om haar as en laat ondertussen haar armen rond haar lichaam bewegen.

Ik zie hoe ze op hem afstapt en zich diep voorover buigt om hem haar glas aan te reiken. Aan zijn reactie te zien heeft hij ongetwijfeld een mooi uitzicht. Dan begint ze een strip-tease act op te voeren. Tergend langzaam maakt ze de knopen van haar blouse los en legt deze dan op de schouder van de man. Dan ritst ze haar rok open en deze ligt even later op zijn andere schouder. Nu staat ze daar in haar ondergoed te dansen. Even later draait ze zich met haar rug naar hem toe en maakt haar BH los, om deze vervolgens plagerig op zijn schoot te gaan leggen.

Ik zie hoe ze zich voorover buigt en over zijn broek wrijft. Is hier al wat beweging? Nu draagt ze enkel nog haar slip. Ik zie dat ze een fijne string draagt. Ze laat haar handen heel sensueel over haar borsten glijden. Die zijn groot en stevig. Voor zover ik kan zien maakt ze zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn.

Aan haar bewegingen te zien begint ze vervolgens zijn eikel te likken. De man is blijkbaar volop aan het genieten want ik zie hoe hij zijn hoofd achterover laat hangen en zijn ogen sluit.

Dan zie ik hoe ze haar hoofd op en neer begint te bewegen en hem begint te pijpen. Terwijl ze haar ene hand op en neer beweegt over de schacht van de man steekt ze de andere in haar slipje.

Even later zie ik hoe de man zijn beide handen rond haar hoofd legt en haar hoofd op en neer beweegt om het ritme te bepalen waarmee ze hem pijpt. Dan staat de vrouw — ondertussen heb ik behoord dat hij haar Tine noemt —recht en trekt haar slipje uit. Ze dompelt dit in zijn glas champagne en duwt dit vervolgens in zijn mond. Hij staat recht, trekt al zijn klederen uit en gaat op zijn rug op de grote terrastafel liggen.

Zijn lul staat ondertussen rechtop en wijst naar de sterren. Ik wil je zien vingeren. Ik kijk verlekkerd naar haar kontje en zie hoe ze haar hand naar beneden brengt en zich boven Eric begint te masturberen. Ik fantaseer de details er bij: Ik zie hoe Eric hierop zijn hand omhoog brengt naar haar poesje, haar hand wegtrekt en zijn wijsvinger bij haar naar binnen duwt.

Tine zakt heel even door haar knieën maar herstelt zich onmiddellijk. Eric voert het ritme verder op. Tine begint te kreunen en te schokken en ik hoor dat ze bijna klaarkomt. Maar dit is blijkbaar wat Eric in gedachten heeft. Ondertussen beweegt Tine voorzichtig heen en weer. Even later, wanneer Eric alles heeft schoongelikt, draait ze zich om en gaat op handen en voeten zitten in de bekende positie, met haar gezicht pal boven zijn lul. Ze begint plagend aan zijn eikel te likken en zijn ballen te masseren.

Af en toe bijt ze in zijn eikel. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint er als een bezetene aan te zuigen terwijl Eric nog steeds met zijn hoofd tussen haar benen ligt en twee vingers in haar kut duwt en haar opnieuw begint te masturberen. Even later hoor ik dat ze gaat klaarkomen. Ik zie hoe ze haar hoofd heft, hoe even later haar ogen wegdraaien en hoe ze haar onderlichaam schokkend naar voren stoot, haar climax aankondigend.

Haar orgasme is een uitbarsting van geile lust zoals ik nog maar weinig heb meegemaakt. Ik zie hoe ze haar geil over het gezicht van Eric spuit die zelf op het punt staat om klaar te komen. Dat doe ik al voor de vierde keer. Inge is een vrijgezelle meid van 36 jaar.

Ze heeft een pracht sta caravan ,zo. Ik ben erg op de natuur gesteld en omdat daar in de bossen zoveel moois te zien is aan beesten,maar vooral kijk ik naar vogels.

Ik zelf ben 15 jaar en ik kom met elke vacantie vanaf Maart tot eind Augustus. Vanaf het begin mag ik bij haar komen maar moet mijn eigen zelf redden als zij er niet is. Zij moet voor haar werk weleens weg en ben ik alleen. Dat doe ik al vanaf mijn twaalfde jaar. Mijn ouders zijn er ook wel een weekend geweest. Heb je alles bij je ,vroeg mijn vader ,je laptop en je camera,s. Nou de reis was gauw gemaakt en Inge wachte ons al op. Drinken stond al klaar en mijn ouders moesten blijven eten.

Zo jongen kom jij weer bij me? Zijn nog steeds de zelfde vogels hoor. Als je hem zat word zeg je het maar dan haal ik hem zo weer op. Nee ben je gek ,ik heb nooit geen last van hem. Hij kent de huisregels. Hij maakt zijn eigen brood klaar als ik er niet bent. Maar wat is hij gegroeid he in die paar maanden. Het word een echte kerel hoor. Mag hier wel uit kijken ,straks denken ze dat ik een jonge vriend hebt. We moesten daar om lachen ,want ze konden mij al op de camping na vier jaar.

We zaten heerlijk buiten en mijn moeder deed haar b-h af en Inge volgde. Dat deden ze daar veel toples zonnen. Ik was er al aan gewend. Mijn ouders gingen weer en ik was nu alleen met Inge. Ze lag op haar stretcher en ik kee naar haar borsten. Ze waren echt wel mooi.

Ze had een klein slipje aan , niet eens een bikini broekje. Nee dat maakte niks uit als ze bij de caravan was zei ze.

Of je nu in bikini zit of je slip. Inge waar moet ik slapen? Nou gewoon waar je altijd ligt ,bij het raam ,ik lig aan de voorkant. Als ik eruit moet hoef ik niet over je heen te kruipen. Ja wat dom van mij ,ik sliep altijd bij haar in bed. Het was een groot bed ,dus dat ging makkelijk.

Of vind je je nu te groot om bij me te liggen? Nee dat niet maar ik wist het niet. Of je moet niet willen ,je heeft het toch niet tegen je ouders gezegt dat je bij mij in bed slaapt. Nee natuurlijk niet,ik ben niet gek.

Nee want die weten niet beter dat jij voor in de caravan ligt. Maar dat wilde Inge niet meer ,steeds dat bed opmaken voor mij. Ik was er nu een paar dagen ,maar Inge was toch anders dan de andere keren. Als ze buiten aan het zonnen was ,lag ze daar in haar kleine slipje. Anders ook wel ,maar ik weet niet ,ik had er nu meer aandacht voor. Ik merkte dat ik er ook een stijve van kreeg.

Als ze met op getrokken benen op haar bedje lag ,zag ik toch duidelijk haar kutje uit haar slip puilen. Niet dat ik wat zag ,maar aan de zijkanten bolde er het begin van haar lippen uit. Als ik dan zo zat met mijn camera kon ik het niet laten om er foto,s van te maken , maar niet dat ze het in de gaten had. Ben je aan het knippen? Inge gedroeg zich toch vrijer ,ze kleden zich om waar ik bij stond. Dan keek ik zo tegen haar kutje en kont aan.

Ook als ze uit de douche kwam. Droogde ze haar binnen af en ik zat dan met een rood hoofd. Nou en heb je al wat foto,s van vogels gemaakt? Ja wil je ze zien? Ja ik wil wel kijken en ik liet haar de vogels zien en vertelde wat het was.

Deze vogels zitten niet bij ons. Het was warm en we lagen op bed , het was elf uur. Inge begon over sex te praten en of mijn hormonen ook al werkte. Ja ,maar daar was ook alles mee gezegt. Je heeft nog geen meisje gezoent,of nog iets meer? Nee Inge ,we hebben het er wel over ,maar dat komt nog wel.

Wat doe n jullie dan als het zover is. Speel je er dan mee? Nou dat kwam een beetje raar over ,wat moet ik zeggen. Ik bedoel dat jullie jongens je af trekt. Dat komt omdat ik je van middag daar met een stijve zag zitten ,en dacht wat zal hij doen.

Ik schaamde me eigen en bloosde. Ja want je begint nu groot te worden en straks heb ik een kerel in bed,niet dat ik het erg vind hoor. Ik ben het zelfde als jij ,ik heb ook al vier jaar geen sex gehad. Maar ik weet wel wat het is en jij niet. Ben jij daar niet nieuwsgierig naar? Dat ik vijftien was had ik de eerste sex met de buurjongen ,een beetje vingeren meer niet hoor.

Ik zal zo graag een keer willen zien als een jongen zich aftrekt. Ik lag in mijn bed te draaien en ik kon Inge niet meer terug. Zo had ik haar nog nooit mee gemaakt.

Nog nooit een woord over sex gesproken ,en nu gaat ze maar door. Ik vind het wel spannend ,maar schaamde mij eigen zo. Ineens zei ze tegen mij ,als je het een keer wild doen ,mag ik het dan proberen bij je? Stotterend kwam het jawoord eruit , maar ik durfde Inge het niet te weigeren. Ze is altijd zo lief en kon haar al zo lang. We zijn geen vreemde van elkaar. We vielen in slaap en ze sloeg een arm om mij heen.

Dat deed ze altijd ,maarnu was het voor mij anders. Ik kon het niet thuis brengen ,ik werd er nu geil van en mijn lul reageerde heel snel en stond zo stijf. De volgende dag was het zo warm. Ga jij nog het bos in? Ja maar eerst mijn accu opladen en ging voor haar zitten. Ik ga me zo douchen en dan kleed ik mij aan.

Nou ja een schoon slipje aan trekken. Ze had een blaadje en lag te lezen. Met haar benen op getrokken lag ze daar. Zag ik het goed ,had ze nu dan geen slip aan. Mijn lul sprong omhoog en ik had het niet meer. Stieken gluurde ik tussen haar benen ,in de caravan had ik hem ook al een paar keer gezien. Maar nu zag ik duidelijk haar spleet. Ik moest even mijn pik beter doen ,want hij knelde. Volgens mij had ze het gerust wel in de gaten ,want haar benen gingen verder uit elkaar.

Er zat geen haartje op ,helemaal kaal. Ze deed net of ze haar rokje er over heen deed,maar haar kutje bleef bloot. Ik hield het niet meer en wilde weg. Ik werd er zo geil van. Inge ,ik ga me eigen douchen.

..

Op de terugweg kom ik langs een huis dat helemaal afgelegen ligt. Het moet toch heerlijk zijn om elke dag opnieuw te kunnen genieten van het mooie landschap en van de stilte. Niemand die je lastig valt. Aangezien er geen lichten branden en ik geen andere tekenen van leven bemerk beslis ik om de woning van dichterbij te gaan bekijken. Ik klim over de omheining en kijk even naar het prachtige landgoed: Ik trek mijn stoute schoenen aan en loop voorzichtig naar de woning.

Nog steeds geen levende ziel te bekennen. Ik loop het terras op en kijk voorzichtig door het schuifraam naar binnen. Ik zie een enorme woonkamer met mooie lederen zetels, een groot flatscreen TV, antieke kasten en een eethoek met een ruime tafel en mooi afgewerkte stoelen.

Ik wil verder lopen maar krijg plotseling de schrik van mijn leven te verwerken wanneer de lichten van het terras aanspringen en ik stemmen hoor.

Ik hoor dat ze de trap naar het terras komen opgelopen. Ik sprint weg en heb maar net de tijd om me achter een grote struik naast het terras te verstoppen.

Blijkbaar zijn de bewoners van dit huis net thuisgekomen want wanneer ik voorzichtig in hun richting kijk merk ik dat ze beiden opgekleed zijn. Van achter mijn schuilplaats hef ik voorzichtig mijn hoofd en mijn oog valt hierbij onmiddellijk op de vrouw. Ze heeft een mooi, slank lichaam, hoge jukbeenderen en een kleine, spitse neus. Ze heeft kort zwart haar en lichtblauwe ogen. Ze draagt een korte donkerrode jurk die tot net boven haar knieën komt.

Ze doet haar jasje uit en legt dit nonchalant op een terrasstoel. Hieronder draagt ze een zwarte blouse met een diepe decolleté.

Ze draagt schoenen met hakken die haar benen een mooie vorm geven en waardoor haar kuiten mooi gespannen staan. Een oogverblindende schoonheid die vreselijk sexy oogt. Ze gaat aan de balustrade van het terras staan en kijkt naar de sterren. De man — die ondertussen naar binnen is verdwenen — komt even later terug het terras opgelopen met in zijn handen een fles champagne en twee glazen.

Hij biedt de vrouw een glas aan en zegt al lachend: De receptie van daarnet was niet veel zaaks. Laten we nog een glas champagne drinken. Ze drinken een slok en kijken elkaar aandachtig in de ogen. Er hangt elektriciteit in de lucht. Dat voel ik zo. Ik beslis even te blijven kijken naar wat er gaat gebeuren. Ze komt opnieuw voor hem staan en begint met haar heupen kleine, sensuele bewegingen te maken.

Ze draait enkele keren om haar as en laat ondertussen haar armen rond haar lichaam bewegen. Ik zie hoe ze op hem afstapt en zich diep voorover buigt om hem haar glas aan te reiken. Aan zijn reactie te zien heeft hij ongetwijfeld een mooi uitzicht. Dan begint ze een strip-tease act op te voeren. Tergend langzaam maakt ze de knopen van haar blouse los en legt deze dan op de schouder van de man. Dan ritst ze haar rok open en deze ligt even later op zijn andere schouder.

Nu staat ze daar in haar ondergoed te dansen. Even later draait ze zich met haar rug naar hem toe en maakt haar BH los, om deze vervolgens plagerig op zijn schoot te gaan leggen. Ik zie hoe ze zich voorover buigt en over zijn broek wrijft.

Is hier al wat beweging? Nu draagt ze enkel nog haar slip. Ik zie dat ze een fijne string draagt. Ze laat haar handen heel sensueel over haar borsten glijden. Die zijn groot en stevig. Voor zover ik kan zien maakt ze zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn. Aan haar bewegingen te zien begint ze vervolgens zijn eikel te likken. De man is blijkbaar volop aan het genieten want ik zie hoe hij zijn hoofd achterover laat hangen en zijn ogen sluit.

Dan zie ik hoe ze haar hoofd op en neer begint te bewegen en hem begint te pijpen. Terwijl ze haar ene hand op en neer beweegt over de schacht van de man steekt ze de andere in haar slipje. Even later zie ik hoe de man zijn beide handen rond haar hoofd legt en haar hoofd op en neer beweegt om het ritme te bepalen waarmee ze hem pijpt. Dan staat de vrouw — ondertussen heb ik behoord dat hij haar Tine noemt —recht en trekt haar slipje uit. Ze dompelt dit in zijn glas champagne en duwt dit vervolgens in zijn mond.

Hij staat recht, trekt al zijn klederen uit en gaat op zijn rug op de grote terrastafel liggen. Zijn lul staat ondertussen rechtop en wijst naar de sterren. Ik wil je zien vingeren. Ik kijk verlekkerd naar haar kontje en zie hoe ze haar hand naar beneden brengt en zich boven Eric begint te masturberen. Ik fantaseer de details er bij: Ik zie hoe Eric hierop zijn hand omhoog brengt naar haar poesje, haar hand wegtrekt en zijn wijsvinger bij haar naar binnen duwt.

Tine zakt heel even door haar knieën maar herstelt zich onmiddellijk. Eric voert het ritme verder op. Tine begint te kreunen en te schokken en ik hoor dat ze bijna klaarkomt. Maar dit is blijkbaar wat Eric in gedachten heeft. Ondertussen beweegt Tine voorzichtig heen en weer.

Even later, wanneer Eric alles heeft schoongelikt, draait ze zich om en gaat op handen en voeten zitten in de bekende positie, met haar gezicht pal boven zijn lul. Ook als ze uit de douche kwam. Droogde ze haar binnen af en ik zat dan met een rood hoofd.

Nou en heb je al wat foto,s van vogels gemaakt? Ja wil je ze zien? Ja ik wil wel kijken en ik liet haar de vogels zien en vertelde wat het was. Deze vogels zitten niet bij ons. Het was warm en we lagen op bed , het was elf uur. Inge begon over sex te praten en of mijn hormonen ook al werkte.

Ja ,maar daar was ook alles mee gezegt. Je heeft nog geen meisje gezoent,of nog iets meer? Nee Inge ,we hebben het er wel over ,maar dat komt nog wel.

Wat doe n jullie dan als het zover is. Speel je er dan mee? Nou dat kwam een beetje raar over ,wat moet ik zeggen. Ik bedoel dat jullie jongens je af trekt. Dat komt omdat ik je van middag daar met een stijve zag zitten ,en dacht wat zal hij doen. Ik schaamde me eigen en bloosde. Ja want je begint nu groot te worden en straks heb ik een kerel in bed,niet dat ik het erg vind hoor.

Ik ben het zelfde als jij ,ik heb ook al vier jaar geen sex gehad. Maar ik weet wel wat het is en jij niet.

Ben jij daar niet nieuwsgierig naar? Dat ik vijftien was had ik de eerste sex met de buurjongen ,een beetje vingeren meer niet hoor. Ik zal zo graag een keer willen zien als een jongen zich aftrekt.

Ik lag in mijn bed te draaien en ik kon Inge niet meer terug. Zo had ik haar nog nooit mee gemaakt. Nog nooit een woord over sex gesproken ,en nu gaat ze maar door. Ik vind het wel spannend ,maar schaamde mij eigen zo. Ineens zei ze tegen mij ,als je het een keer wild doen ,mag ik het dan proberen bij je?

Stotterend kwam het jawoord eruit , maar ik durfde Inge het niet te weigeren. Ze is altijd zo lief en kon haar al zo lang. We zijn geen vreemde van elkaar. We vielen in slaap en ze sloeg een arm om mij heen. Dat deed ze altijd ,maarnu was het voor mij anders. Ik kon het niet thuis brengen ,ik werd er nu geil van en mijn lul reageerde heel snel en stond zo stijf.

De volgende dag was het zo warm. Ga jij nog het bos in? Ja maar eerst mijn accu opladen en ging voor haar zitten. Ik ga me zo douchen en dan kleed ik mij aan. Nou ja een schoon slipje aan trekken. Ze had een blaadje en lag te lezen. Met haar benen op getrokken lag ze daar. Zag ik het goed ,had ze nu dan geen slip aan.

Mijn lul sprong omhoog en ik had het niet meer. Stieken gluurde ik tussen haar benen ,in de caravan had ik hem ook al een paar keer gezien. Maar nu zag ik duidelijk haar spleet. Ik moest even mijn pik beter doen ,want hij knelde. Volgens mij had ze het gerust wel in de gaten ,want haar benen gingen verder uit elkaar. Er zat geen haartje op ,helemaal kaal. Ze deed net of ze haar rokje er over heen deed,maar haar kutje bleef bloot. Ik hield het niet meer en wilde weg.

Ik werd er zo geil van. Inge ,ik ga me eigen douchen. Is goed jongen ,en niet je eigen blij maken he , dan wil ik dat graag doen. Ze denkt dat ik mijn eigen af ga trekken. Alles verliep goed die dag en Inge was weer blij dat ik er was. Ben je nu al die tijd daar geweest?

Ja ik heb een buizerd gezien en op foto. Het was weer avond en we gingen snel naar bed. Inge had een heel klein slipje aan ,hij zat meer in haar gleuf dan hij bedekte. Ze liet het mij duidelijk zien ,en keek naar mijn kruis. Ze zag mijn pik stijf in mijn slip staan. Ik lag zo in het half donker en Inge steunde op haar elleboog en keek mij aan.

Mike ,ben jij niet nieuwsgierig hoe lekker sex is. Jij bent nu vijftien jaar. Jij moet nu toch wel aan meisjes denken? Moet je kijken ,mijn borsten zijn ze niet mooi. Ja Inge ik vind ze heel mooi. Maar ik heb geen meisje, ik ben nog jong.

Maar zal jij niet willen weten hoe dat gaat. Wat ,aan je borsten zitten? Ja ,dat mag je gerust hoor. Voel maar als jij dat wilt. Ja maar Inge ,word jij dan niet boos? Gekkie,vind het juist leuk als jij dat doet. Een teken dat je mij mooi vind. Kom voel er eens voorzichtig aan ,als je het niet leuk vind dan stoppen we. Ik aarzelde en pakte toch een borst beet. Inge duwde ze vooruit en streek er zelf ook overheen.

Ze ging met haar vnger over haar tepels heen. Mijn pik stond zo stijf ,dat hij mij in de weg zat. Zie je het hoe ik het doe ,ik ga nu liggen en moet jij datmaar proberen.

Ik streelde ze ook en ik zag hoe Inge er blij van werd. Ohh ja jongen ,ga maa r door. Kom es op je knieen nast mij zitten. Ze zag gelijk mijn stijve en ze pakte hem. KOm doe je slip uit. Ze schoof me slip uit en mijn pik sprong omhoog.

JOnge wat heb jij een grote,dat is een knoepert. Ze rukt er aan en mijn velletje schoof heen en weer. Spuit je ook al? Ja Inge ,als ik kom dan spuit er zaad uit. Mag ik je nu dan afrukken? Ga liggen op je rug ,dan wil ik dat wel eens zien hoe ve dat spuit.

Nou dat duurde niet lang , ik zei dat ik kwam en Inge ging harder trekken. Jaaa Ing Ik kommmm. Ja spuit maar ,geeft niet waar het komt ,toe maar en met grote slierten spoot het uit mijn pik. Inge was er wild van. Ohhh wat geil en mooi. Dank je Mike ,wat lief van je, en ze smeerde het over mijn buik heen. Tussen duim en vinger liet ze het zien. Kijk wat een klodder en ze ging er mee naar haar kutje.

Ohh Mike wat is dat lekker ,en zoende mij wild. Kom nu mag je ook bij mij voelen. Ze pakte mijn hand en ze bracht mijn vingers in haar kut.


Liggend neuken regio neuken