Prive Sex Almere

Sappig poesje neuken buurmeisje

sappig poesje neuken buurmeisje

Ik duwde haar weer tegen de muur aan en begon haar direct hard te rammen. Geil als Lotte was kon ik zonder problemen snel en hard in haar kutje stoten!! De spanning en geilheid liepen bij ons allebei hoog op en na een paar minuten keihard neuken, kwamen we gelijktijdig klaar. Ik kreunde en begon mijn zaad te lozen! Terwijl Lotte met haar kleine jonge kutje mijn paal lekker aan het melken was, kneep ik hard in haar grote volle borsten en keiharde tepels.

Speel er maar lekker mee, hmmmm', kreunde Lotte terwijl ik haar borsten hardhandig bewerkte, neukte m'n buurmeisje nu zelf over mijn harde dikke paal heen!! Haar klaarkomende kutje voelde heerlijk aan en ik spoot dan ook heerlijk door!! Nadat ik al mijn zaad gespoten had, trok ik m'n lul uit haar geile kutje en pakte ik haar hoofd beet. Ik drukte haar wangen naar binnen en opende zo haar mond.

Ik trok de volgespoten condoom van mijn paal af, en liet mijn verse sperma in haar mond druppelen Gretig en geil likte en slikte mijn geile sletje alles. Ik gaf haar een tongzoen en drukte een blaadje met mijn emailadres in haar hand.

Daarna stopte ik mijn paal weer terug in m'n broek en vertrok weer naar huis, haar suf geneukt achterlatend. Deze week kwam mijn vrouw met de mededeling dat ze voor haar werk een lang weekend op zakenreis moest. Mijn gedachten sloegen direct op hol! Ik zou het rijk een paar dagen voor mij alleen hebben, geweldig!!

Ik zou eindelijk weer eens wat tijd door kunnen brengen met Lotte. Natuurlijk vertelde ik mijn vrouw dat ik het erg jammer vond, maar van binnen kon ik wel juichen! Via de mail had ik mijn geile sletje op de hoogte gesteld van de aankomende trip van mijn vrouw en Lotte troostte me dat ik zeker niet die paar dagen alleen zou zijn! Een paar dagen later was het dan eindelijk zo ver. Het was vrijdagmiddag en ik bracht mijn vrouw naar Schiphol, zwaaide haar uit en vertrok weer naar huis.

Nog geen 5 minuten was ik thuis, of de deurbel ging. Het was mijn mooie, geile, lekkere schatje. Lotte had een grote sporttas bij zich, die ze in de hal neer plofte terwijl ik de deur sloot. Ze sprong in mijn armen en gaf me een heerlijke geile tongzoen. Al zoenend begon ze mijn kleren uit te trekken. Ik antwoordde direct door ook bij haar aan haar kleding te gaan trekken en het van haar kleine mooie zalige jonge lijfje af te trekken! Zo stonden we in no-time allebei poedel naakt en beregeil in de gang.

Mijn harde stijve lul stak flink vooruit en ook Lotte had haar tekenen van geilheid. Haar schaamlipjes waren wat opgezwollen en stonden lichtjes open en haar tepels stonden als keiharde knoppen op haar mooie grote borsten. Ik werd tegen de muur aan geduwd door Lotte en ze ging op haar knieën voor me zitten. Zonder aarzelen nam ze mijn dikke eikel in haar mond en begon me heerlijk te pijpen!! Ze keek me aan met haar mooie lieve ogen. Ze wilde dat ik naar haar keek terwijl ze mijn grote pik in haar mond had.

Heerlijk sabbelde ze mijn dikke lul ver weg in haar mooie mond!! Ik keek naar beneden en zag het jonge mooie meisje enthousiast met mijn pik bezig! Ik voelde dat ze zeker nog niet ervaren was in het pijpen, maar met haar enthousiasme maakte ze een hoop goed!! Ze leek net zo te genieten van het pijpen als ik deed! Mijn god, het was gewoon te voelen met hoeveel liefde en geilheid ze me pijpte! Haar tong gleed soepel langs de onderkant van mijn schacht terwijl ze haar mond zo ver mogelijk over mijn lange pik heen schoof!!

Ik stond te trillen op mijn knieën! Ik kreunde ter aankondiging dat ik moest gaan klaarkomen. Het lieve meisje wist nog niet hoe ze kon voelen en horen of een man ging klaar komen. Met dikke grote stralen liet ik mijn orgasme komen! Lotte schrok, maar deed haar best om alles op te vangen.

Braaf hield ze haar mond om m'n spuitende lul heen gesloten en zonder al te veel te kokhalzen wist ze toch alles binnen te houden. Terwijl ik zo wat overpeinzingen zat te maken zag ik ineens het hoofd van Ester voor het raam, terwijl ze zachtjes tegen de ruit tikte.

Ze wenkte me naar de deur te komen. Ik deed de deur open en ze vroeg mij of ik haar even wilde helpen met de PC, het ding wilde niet opstarten en was bang dat zij de schuld ervan zou krijgen een stomme streek uitgehaald te hebben. Ze scheen behoorlijk opgewonden. Ze vertelde me dat ze niet aan wilde bellen omdat het al laat was en mijn vrouw misschien al naar bed was. Ik vertelde haar dat ze daar goed aan gedaan had. Ik zei haar dat ik even wat software mee zou nemen voor het geval we hem onder DOS moesten opstarten.

Ze wachtte geduldig en we togen gezamenlijk naar hun woning. Welja, dacht ik, dat zegt maar gewoon je en jou, maar goed, ik ben wat dat betreft nogal ouderwets en moest daaraan maar zien te wennen. Het probleem met de PC leek niet bepaald een probleem te zijn, met een floppy kon ik hem opstarten en even later leek alles naar behoren te werken.

Ze graaide wat achter me en stak een CD in het station. Of het opzet van haar was kon ik toen nog niet bevroeden, maar opeens verscheen er op het scherm een man die een vrouw aan het beffen was. Ik wilde het beëindigen, maar ze pakte mijn pols en trok deze terug. Meteen daarop drukte ze mijn hand op haar dij. De aanwezigheid van haar dij in mijn hand voelde heerlijk aan maar bracht me wel behoorlijk in verwarring.

Eerlijk gezegd wilde ik wel wat meer van dat filmpje zien en besloot dan maar even verder te kijken. De vrouw pakte een condoom en rolde dat vakkundig op de enorme lul van de kerel.

Ik hoorde Ester van opwinding hijgen en het liet mij ook niet bepaald onberoerd. Ik voelde mijn lul behoorlijk groeien. De aanraking van haar hand deed mijn lul snel verder opzwellen, tot groot plezier van Ester. Eigenlijk had ik meteen hiermee moeten stoppen, maar zoals dat wel vaker gaat was mijn verstand naar mijn kloten afgezakt. Het wrijven van haar hand over mijn lul maakte me bloedgeil en ik kon het niet laten mijn hand over haar been richting kruis te laten schuiven.

Ik dacht eerst dat ze een panty aan had, maar al spoedig kwam ik erachter dat ze nylons droeg. De overgang van het boord naar haar blanke vlees deed mijn lul steigeren, tot groot plezier van Ester. Mijn aandacht voor het scherm verdween snel en ik concentreerde me geheel op haar lichaam.

Even later raakte ik haar slipje aan, dat drijfnat was. Ik wurmde mijn vinger langs het slipje en gleed ermee tussen haar schaamlippen. Ester kreunde van genot. Ik kreeg enorme zin mijn lul in haar sappige kut te drijven en merkte alras dat zij daar ook niet bepaald vies van was. Op een zeker ogenblik gleed ze op haar knieën en begon mijn gulp los te maken. Ik wist dat dit een cruciaal moment was, als ik wilde stoppen dan moest ik dat nu doen.

Maar mijn geilheid was al zover gevorderd dat er eigenlijk geen terug meer mogelijk was. Gewillig liet ik haar haar gang gaan. Over haar bedoelingen hoefde ik me verder geen zorgen te maken. Voor ik het besefte voelde ik haar mond om mijn eikel sluiten en haar tong erlangs kronkelen.

Ik vreesde meteen klaar te zullen komen, zo intens genot gaf me dat. Maar mijn vrees was niet terecht. Snel trok ze haar bloes en rok uit. Eindelijk kon ik haar prachtige lichaam waarnaar ik daarvoor alleen maar kon raden in haar volle glorie zien.

Ze droeg een zwarte bh en slipje, maar wat me het meeste opwond en mijn lul deed steigeren van verlangen om in haar te dringen waren de mooie zwarte nylons die ze droeg, opgehouden door een pikant jarretellegordeltje. Met wellust nam ze me in zich op, zich verkneuterend dat de aanblik van haar lichaam mij zo geil deed worden. Ze trok haar slipje uit en wilde zich op mijn lul werken. Ze liep naar beneden en kwam terug met haar tasje, waarui ze een aantal condooms plukte.

Ze hield er een in haar vingers terwijl ze de overige op de tafel deponeerde. Snel scheurde ze het pakje open en even behendig als die griet dat in het filmpje gedaan had rolde ze het zonder omhaal op mijn op barsten staande lul. Ze wreef nog een paar keer om er zeker van te zijn dat hij goed afgerold was en ging toen over mijn benen staan. Ze pakte mijn geharnaste lul en plaatste deze tussen haar inmiddels flink opgezwollen schaamlippen.

Omdat ze zo nat was kostte het geen enkele moeite om zich tot aan mijn ballen op mijn pik te laten zakken. Na een paar keer op en neer bewegen waren mijn ballen doorweekt van haar sappen, die rijkelijk uit haar kut vloeiden. Terwijl zij mijn lul bereed als een volleerde amazone streelde ik haar tepels. Ik wist zeker dat het me niet gegund zou zijn lang van dit genot te genieten, al spoedig voelde ik krampen in mijn delen opkomen.

Ze ging voorover op de tafel hangen en spreidde licht haar benen. Ik ging achter haar staan en keek met wellust naar haar kut die als een schietschijf tussen haar benen tevoorschijn kwam. Ik pakte mijn lul en plaatste die in haar spleet.

.

Shemale in groningen b2b massage amsterdam

Lotte had een grote sporttas bij zich, die ze in de hal neer plofte terwijl ik de deur sloot. Ze sprong in mijn armen en gaf me een heerlijke geile tongzoen. Al zoenend begon ze mijn kleren uit te trekken. Ik antwoordde direct door ook bij haar aan haar kleding te gaan trekken en het van haar kleine mooie zalige jonge lijfje af te trekken! Zo stonden we in no-time allebei poedel naakt en beregeil in de gang.

Mijn harde stijve lul stak flink vooruit en ook Lotte had haar tekenen van geilheid. Haar schaamlipjes waren wat opgezwollen en stonden lichtjes open en haar tepels stonden als keiharde knoppen op haar mooie grote borsten. Ik werd tegen de muur aan geduwd door Lotte en ze ging op haar knieën voor me zitten. Zonder aarzelen nam ze mijn dikke eikel in haar mond en begon me heerlijk te pijpen!! Ze keek me aan met haar mooie lieve ogen.

Ze wilde dat ik naar haar keek terwijl ze mijn grote pik in haar mond had. Heerlijk sabbelde ze mijn dikke lul ver weg in haar mooie mond!! Ik keek naar beneden en zag het jonge mooie meisje enthousiast met mijn pik bezig! Ik voelde dat ze zeker nog niet ervaren was in het pijpen, maar met haar enthousiasme maakte ze een hoop goed!!

Ze leek net zo te genieten van het pijpen als ik deed! Mijn god, het was gewoon te voelen met hoeveel liefde en geilheid ze me pijpte! Haar tong gleed soepel langs de onderkant van mijn schacht terwijl ze haar mond zo ver mogelijk over mijn lange pik heen schoof!!

Ik stond te trillen op mijn knieën! Ik kreunde ter aankondiging dat ik moest gaan klaarkomen. Het lieve meisje wist nog niet hoe ze kon voelen en horen of een man ging klaar komen. Met dikke grote stralen liet ik mijn orgasme komen! Lotte schrok, maar deed haar best om alles op te vangen. Braaf hield ze haar mond om m'n spuitende lul heen gesloten en zonder al te veel te kokhalzen wist ze toch alles binnen te houden. Nadat ik heerlijk was klaargekomen, liet ze zachtjes mijn pik uit haar mond en liet ze me mijn opgevangen sperma zien.

Ze blies er bubbeltjes mee en liet het in haar mond rond gaan. Daarna sloot ze haar mond, slikte ze het door en liet mij haar lege mond zien. Wat een lekker sletje was het toch. Ik gaf haar een hand, trok haar omhoog en nam haar mee naar mijn slaapkamer. Daar legde ik haar neer en spreidde haar benen. Het lieve schatje trilde bij elke aanraking van mij. Wil je me nog een keertje lekker likken? Ik knikte en dook tussen haar benen.

Ik begon haar te beffen en vingeren. Lotte kreunde en steunde terwijl ze moeite had om niet met haar onderlijf te draaien en schokken. Mijn ervaren vingers deden hun werk goed in haar jonge maagdelijke kutje en mijn tong vloog soepel over haar heerlijke sappige kutje en klitje. Lotte begon uit geilheid met haar eigen tieten te spelen en kreunde er steeds luider op los. Ik vingerde haar sneller en sneller en likte met mijn tong als een bezetene over haar flink gezwollen klit!!

De lieve schat had het niet meer en kneedde en kneep flink in haar borsten en vergat daarbij haar enorme stijve tepels niet. Ik drukte 2 vingers in een moordend tempo bij haar naar binnen en voelde hoe steeds meer geil uit haar kutje lekte! Met een razend tempo schoten mijn vingers in en uit haar kutje terwijl ik nu met mijn duim keihard haar klit bewerkte!! M'n tong was moe, maar niet te moe om haar grote tepels naar binnen te zuigen!

Ik boog over Lotte heen en terwijl ik haar razend snel vingerde, zoog ik haar keiharde tepels in mijn mond. Ze kreunde steeds harder en begon te zuchten. Met een ingetogen schreeuw kwam ze luid kreunend klaar. Haar kutje kneep samen over m'n vingers en haar onderlijf schokte hard op en neer. Ja maar ik heb nog nooit zo grote lul gezien,bekende zij,die van mijn vader is wel een stuk kleiner,ja meid alles is niet even groot maar voeld wel op de zelfde manier aan.

Pak jij die van je vader weleens vast,zij kreeg nog meer kleur,ik zal het eerlijk tegen je zeggen,zei zij,maar vertel het niet verder,mijn vader neukt mij ook regelmatig,ja mijn moeder weet er van maar verder niemand. Ik vertel het niet verder beloofde ik en ik zal ook niet vertellen aan je ouder wanneer jij mijn lul wilt voelen en zekwam dichter bij en pakte mijn lul die nu heel dik was.

Wat een knoert,zei ze wanneer die in mijn ktje zou zitten dan zou je mij flink oprekken jan en zou je het willen,zei ik en liet mijn hand naar haar borst gaan en ontdekte harde tepels. O ja graag,zei zij,maar mag ik proberen of ik hem ook in mijn mond kan krijgen,je mag alles proberen,zei ik en zij ging op haar hurken en opende haar heerlijke bekkie en het lukte.

Het gaat net,zei zeevenlater maar ik krijg kramp in mijn kaken en toen zij overeind kwam liep een slier van mijn voorgeil van haar lippen. Zij stroop haar sting uit en ik zei,blijf eens staan Ans en ik ging nu op mijn hurkens en perste mijn mond op haar sappige kut,zij was bijna kaal,alleen een smal streepje blond haar stond er nog op en mijn tong nam eerst haar klitje onder handen en dook toen tussen haar lippen en zij kreunde,wat doe je dit lekker Jan en ik doook er zo diep mogelijk met mijn tong naar binnen.

Zij legde haar handen op mijn hoofd en drukte mij flink tegen haar kut,heerlijk zo m,als kutje. Waar wil je neuken,zei ik,toen ik overeidn was gekomen,hier,zei ze ga op het toilet zitten,zei ze ik wil eerst mij heerlijk op je paal laten zakken en dat deed zij. O wat groot,zei ze,wat zit je diep ik voel je zo goed en zij reed lekker op mijn paal. Toen ging zij er af en bukte zich en leunde op het bad,nu achtelangs,zei ze en ik drukte mijn paal diep in haar jonge strakke kutje en nam haar diep en hard te pakken.

Mijn buik sloeg tegen haar malse kont en mijn zak heerlijk hard tussen haar dijen en wat genoot dat geile krengetje,maar ik ook en ze kwam geweldig klaar,kan ik spuiten Ans ,ja hoor ik ben aan de pil spuit maar lekker.

O wat wordt hij nu dik kreunde zij en ik spoot mijn lading diep haar smachtende kutje binnen. Wat was dit heerlijk,ik zou nog wel een ker willen,zei ze maar ik denk dat mijn moeder zo thuis komt,dan doen wij devolgden keer,beloofd ik haar. Ik zal vertelen wanneer ik weer eerdr huis kom dan mijn ouders,zei ze en zij stapte onder de douche terwijl ik mij aanklede. Ik pakte haar nog even bij haar kutje,het voeld zo lekker aan diep in mijn kut,zei ze ,ik hoop dit nog lang vast te kunen houden en ik ging weg.

Je bent lang onder de douche geweest,zei mijn vrouw maar aan mijn ogen kon zij zien dat er wat gebeurd was en ik zei ik zal het je vanavond vertellen hoe dat kwam en dat deed ik en dat zal ik nog wel schrijven wanneer de verhouding met de buren is veranders want Ans heeft het verteld en dat heeft alleen maar een vervolg gekregen dat wij nu nog beter met de buren kunnen vinden.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Home Eerste keer Lekker buurmeisje. Lekker buurmeisje feb 25th, · 0 Comment. Het wordt vervolgd VN:sappig poesje neuken buurmeisje

Ik duwde haar weer tegen de muur aan en begon haar direct hard te rammen. Geil als Lotte was kon ik zonder problemen snel en hard in haar kutje stoten!! De spanning en geilheid liepen bij ons allebei hoog op en na een paar minuten keihard neuken, kwamen we gelijktijdig klaar.

Ik kreunde en begon mijn zaad te lozen! Terwijl Lotte met haar kleine jonge kutje mijn paal lekker aan het melken was, kneep ik hard in haar grote volle borsten en keiharde tepels. Speel er maar lekker mee, hmmmm', kreunde Lotte terwijl ik haar borsten hardhandig bewerkte, neukte m'n buurmeisje nu zelf over mijn harde dikke paal heen!! Haar klaarkomende kutje voelde heerlijk aan en ik spoot dan ook heerlijk door!! Nadat ik al mijn zaad gespoten had, trok ik m'n lul uit haar geile kutje en pakte ik haar hoofd beet.

Ik drukte haar wangen naar binnen en opende zo haar mond. Ik trok de volgespoten condoom van mijn paal af, en liet mijn verse sperma in haar mond druppelen Gretig en geil likte en slikte mijn geile sletje alles. Ik gaf haar een tongzoen en drukte een blaadje met mijn emailadres in haar hand. Daarna stopte ik mijn paal weer terug in m'n broek en vertrok weer naar huis, haar suf geneukt achterlatend.

Deze week kwam mijn vrouw met de mededeling dat ze voor haar werk een lang weekend op zakenreis moest. Mijn gedachten sloegen direct op hol! Ik zou het rijk een paar dagen voor mij alleen hebben, geweldig!!

Ik zou eindelijk weer eens wat tijd door kunnen brengen met Lotte. Natuurlijk vertelde ik mijn vrouw dat ik het erg jammer vond, maar van binnen kon ik wel juichen! Via de mail had ik mijn geile sletje op de hoogte gesteld van de aankomende trip van mijn vrouw en Lotte troostte me dat ik zeker niet die paar dagen alleen zou zijn!

Een paar dagen later was het dan eindelijk zo ver. Het was vrijdagmiddag en ik bracht mijn vrouw naar Schiphol, zwaaide haar uit en vertrok weer naar huis. Nog geen 5 minuten was ik thuis, of de deurbel ging. Het was mijn mooie, geile, lekkere schatje. Lotte had een grote sporttas bij zich, die ze in de hal neer plofte terwijl ik de deur sloot.

Ze sprong in mijn armen en gaf me een heerlijke geile tongzoen. Al zoenend begon ze mijn kleren uit te trekken. Ik antwoordde direct door ook bij haar aan haar kleding te gaan trekken en het van haar kleine mooie zalige jonge lijfje af te trekken! Zo stonden we in no-time allebei poedel naakt en beregeil in de gang. Mijn harde stijve lul stak flink vooruit en ook Lotte had haar tekenen van geilheid. Haar schaamlipjes waren wat opgezwollen en stonden lichtjes open en haar tepels stonden als keiharde knoppen op haar mooie grote borsten.

Ik werd tegen de muur aan geduwd door Lotte en ze ging op haar knieën voor me zitten. Zonder aarzelen nam ze mijn dikke eikel in haar mond en begon me heerlijk te pijpen!! Ze keek me aan met haar mooie lieve ogen. Ze wilde dat ik naar haar keek terwijl ze mijn grote pik in haar mond had.

Heerlijk sabbelde ze mijn dikke lul ver weg in haar mooie mond!! Ik keek naar beneden en zag het jonge mooie meisje enthousiast met mijn pik bezig!

Ik voelde dat ze zeker nog niet ervaren was in het pijpen, maar met haar enthousiasme maakte ze een hoop goed!! Ze leek net zo te genieten van het pijpen als ik deed!

Mijn god, het was gewoon te voelen met hoeveel liefde en geilheid ze me pijpte! Haar tong gleed soepel langs de onderkant van mijn schacht terwijl ze haar mond zo ver mogelijk over mijn lange pik heen schoof!!

Ik stond te trillen op mijn knieën! Ik kreunde ter aankondiging dat ik moest gaan klaarkomen. Het lieve meisje wist nog niet hoe ze kon voelen en horen of een man ging klaar komen. Met dikke grote stralen liet ik mijn orgasme komen! Lotte schrok, maar deed haar best om alles op te vangen. Braaf hield ze haar mond om m'n spuitende lul heen gesloten en zonder al te veel te kokhalzen wist ze toch alles binnen te houden.

Terwijl ik zo wat overpeinzingen zat te maken zag ik ineens het hoofd van Ester voor het raam, terwijl ze zachtjes tegen de ruit tikte. Ze wenkte me naar de deur te komen. Ik deed de deur open en ze vroeg mij of ik haar even wilde helpen met de PC, het ding wilde niet opstarten en was bang dat zij de schuld ervan zou krijgen een stomme streek uitgehaald te hebben.

Ze scheen behoorlijk opgewonden. Ze vertelde me dat ze niet aan wilde bellen omdat het al laat was en mijn vrouw misschien al naar bed was. Ik vertelde haar dat ze daar goed aan gedaan had. Ik zei haar dat ik even wat software mee zou nemen voor het geval we hem onder DOS moesten opstarten. Ze wachtte geduldig en we togen gezamenlijk naar hun woning. Welja, dacht ik, dat zegt maar gewoon je en jou, maar goed, ik ben wat dat betreft nogal ouderwets en moest daaraan maar zien te wennen.

Het probleem met de PC leek niet bepaald een probleem te zijn, met een floppy kon ik hem opstarten en even later leek alles naar behoren te werken.

Ze graaide wat achter me en stak een CD in het station. Of het opzet van haar was kon ik toen nog niet bevroeden, maar opeens verscheen er op het scherm een man die een vrouw aan het beffen was.

Ik wilde het beëindigen, maar ze pakte mijn pols en trok deze terug. Meteen daarop drukte ze mijn hand op haar dij. De aanwezigheid van haar dij in mijn hand voelde heerlijk aan maar bracht me wel behoorlijk in verwarring. Eerlijk gezegd wilde ik wel wat meer van dat filmpje zien en besloot dan maar even verder te kijken. De vrouw pakte een condoom en rolde dat vakkundig op de enorme lul van de kerel. Ik hoorde Ester van opwinding hijgen en het liet mij ook niet bepaald onberoerd.

Ik voelde mijn lul behoorlijk groeien. De aanraking van haar hand deed mijn lul snel verder opzwellen, tot groot plezier van Ester. Eigenlijk had ik meteen hiermee moeten stoppen, maar zoals dat wel vaker gaat was mijn verstand naar mijn kloten afgezakt. Het wrijven van haar hand over mijn lul maakte me bloedgeil en ik kon het niet laten mijn hand over haar been richting kruis te laten schuiven.

Ik dacht eerst dat ze een panty aan had, maar al spoedig kwam ik erachter dat ze nylons droeg. De overgang van het boord naar haar blanke vlees deed mijn lul steigeren, tot groot plezier van Ester. Mijn aandacht voor het scherm verdween snel en ik concentreerde me geheel op haar lichaam. Even later raakte ik haar slipje aan, dat drijfnat was. Ik wurmde mijn vinger langs het slipje en gleed ermee tussen haar schaamlippen.

Ester kreunde van genot. Ik kreeg enorme zin mijn lul in haar sappige kut te drijven en merkte alras dat zij daar ook niet bepaald vies van was. Op een zeker ogenblik gleed ze op haar knieën en begon mijn gulp los te maken. Ik wist dat dit een cruciaal moment was, als ik wilde stoppen dan moest ik dat nu doen. Maar mijn geilheid was al zover gevorderd dat er eigenlijk geen terug meer mogelijk was.

Gewillig liet ik haar haar gang gaan. Over haar bedoelingen hoefde ik me verder geen zorgen te maken. Voor ik het besefte voelde ik haar mond om mijn eikel sluiten en haar tong erlangs kronkelen. Ik vreesde meteen klaar te zullen komen, zo intens genot gaf me dat. Maar mijn vrees was niet terecht. Snel trok ze haar bloes en rok uit. Eindelijk kon ik haar prachtige lichaam waarnaar ik daarvoor alleen maar kon raden in haar volle glorie zien.

Ze droeg een zwarte bh en slipje, maar wat me het meeste opwond en mijn lul deed steigeren van verlangen om in haar te dringen waren de mooie zwarte nylons die ze droeg, opgehouden door een pikant jarretellegordeltje. Met wellust nam ze me in zich op, zich verkneuterend dat de aanblik van haar lichaam mij zo geil deed worden. Ze trok haar slipje uit en wilde zich op mijn lul werken. Ze liep naar beneden en kwam terug met haar tasje, waarui ze een aantal condooms plukte. Ze hield er een in haar vingers terwijl ze de overige op de tafel deponeerde.

Snel scheurde ze het pakje open en even behendig als die griet dat in het filmpje gedaan had rolde ze het zonder omhaal op mijn op barsten staande lul. Ze wreef nog een paar keer om er zeker van te zijn dat hij goed afgerold was en ging toen over mijn benen staan.

Ze pakte mijn geharnaste lul en plaatste deze tussen haar inmiddels flink opgezwollen schaamlippen. Omdat ze zo nat was kostte het geen enkele moeite om zich tot aan mijn ballen op mijn pik te laten zakken. Na een paar keer op en neer bewegen waren mijn ballen doorweekt van haar sappen, die rijkelijk uit haar kut vloeiden. Terwijl zij mijn lul bereed als een volleerde amazone streelde ik haar tepels.

Ik wist zeker dat het me niet gegund zou zijn lang van dit genot te genieten, al spoedig voelde ik krampen in mijn delen opkomen. Ze ging voorover op de tafel hangen en spreidde licht haar benen. Ik ging achter haar staan en keek met wellust naar haar kut die als een schietschijf tussen haar benen tevoorschijn kwam.

Ik pakte mijn lul en plaatste die in haar spleet.

.
Behaardekutjes gratis sex advertenties

  • Ik hoorde Ester van opwinding hijgen en het liet mij ook niet bepaald onberoerd. Aan het uiteinde van het condoom bungelde een met mijn zaad gevuld bolletje, het was lang geleden dat ik zoveel geproduceerd .
  • GRATIS SEX NEGERIN MAN ZOEKT MEESTERES
  • Steiekem filmen in een kleedhokje.