Prive Sex Almere

Neuk me snel wijd open kut

neuk me snel wijd open kut

Hup naar het zwembad wat tegen over onze kamer zat. Er waren niet veel mensen een tweetal stelletjes en drie oudere mannen. Ik had gelijk het gevoel dat ik bekeken werd door iedereen. Er was ook een bar, maar snel weer een drankje. Malibu cola en deze ging vrij snel leeg. Liep het water in en dacht zo zien ze niet veel. Nu zag ik ook een bordje hangen. Geen sex in het water. Keek naar Stef die lachte en zei, tja bijna alles mag hier behalve in het water.

Dat was wel even lachen. Werd wel aangesproken door de mannen daar maar ze probeerde niks en ik werd al rustiger. Ik vroeg waar de sauna's waren en een man die voor me dobberde wees naar boven. Daar de trap op zei hij. Oke was toch nieuwsgierig en eerlijk was ook wel geil.

Ik klom het water uit en zei tegen Stef wil er wel even kijken. Hij lachte en zei oke. Loop maar alvast ik haal drinken. Liep de trap open zag inderdaad de sauna's. Liep naar een sauna en keek naar binnen oke leeg. Stapte erin en ging zitten. Oke je kon wel naar binnen kijken maar niet naar buiten.

Deur ging weer open en ik dacht dat het Stef was, maar het was een oudere man die lachte en zei hoi, gaf me een hand en zei, ik ben Sam. Hoi Linda lachte ik. Hij gaf een glas en zei, Malibu cola, moest ik van je vriend geven die moest plassen.

De man ging zitten en duidelijk was dat zijn zwembroek moeite had om zijn stijve lul te verbergen. Ik moest lachen nam een slok en dacht ja ja plassen. Sam deed geen moeite om zijn stijve lul te verbergen. Zijn eikel kwam boven zijn zwembroek uit. Hij bekeek mij van top tot teen. Oke werd hiervan nerveus. Hij lachte naar me en zei, warm hè hier. Damm dat was toch wel een beste stijve kaal geschoren lul.

Dat was mijn eerste geile tinteling. Sam lachte en ik lachte terug en zag dat hij zijn lul pakte en er mee speelde en trok. Oke dat was even maf en waar bleef Stef toch. Oke het daagde bij me. Glas Malibu door Sam dan staat Stef buiten te kijken met een baco.

Ondanks mijn geile tinteling had ik niet gelijk zoiets van ja sex. Sam stond op en kwam naast me zitten, oke nu werd ik echt nerveus. Dronk mijn Malibu en zag dat Sam me van dichtbij bekeek.

Hij legde zijn hand op mijn boven been en zei, als ik te ver ga moet je het zeggen. Shit ik verstijfde helemaal. Kon alleen maar knikken terwijl ik wolde zeggen je gaat nu al te ver. Hij streelde de binnenkant van mijn dijbeen en zie, wauw jij bent echt heel mooi. Hij trok mijn benen wijder uit elkaar, ik dacht nee maar werkte wel gewoon mee. Shit ik had een dubbel gevoel.

Ja mega geil en spannend en nee dit wil ik niet. Fantasie was misschien heel leuk. Toch deed ik niks en nipte aan mijn glas. Bekeek zijn lul nog eens en dacht wat een geile pik. Tja benen wijd dan glij je natuurlijk naar het midden. Wat Sam ook deed en eerlijk was eerlijk ik werd er bloedgeil van. Maar ook bloed nerveus. Zijn vingers duwde tegen mijn kruis, tja niet veel stof en dat schoof makkelijk opzij.

Daar was zijn aanraking met mijn blote kut. Hij lachte en zei, zombie is al lekker nat zeg. Zijn vingers gelden door mijn kleine klets natte kut lipjes. Met zijn vrije hand pakte hij mijn vrije hand en plaatste deze op zijn harde stijve kwijlende lul. Oke het geile gevoel won steeds meer terrein en na een paar tellen en een vinger welke in mijn kut gleed pakte ik die oude lul vast en trok er aan. Hijgde lichtjes en voelde een tweede vinger erin glijden. Voor Sam was dit blijkbaar het teken en hij trok mijn kleine bikini topje weg en trok aan mijn stijve tepels.

Dat was een mega geile ik wil alles gloed door mijn lijf. Hijgde op die twee vreemde vingers in mijn zeiknatte kutje en voelde hem mijn tepels likken terwijl ik zijn lul nu flink trok. Shit wat was dit spannend en geil, mijn kutje lekte als een gek.

Zijn duim duwde hij in mijn kontje en liet me zo lekker vingeren terwijl hij mijn borstelen tepels likte. Nu zakte hij door zijn knieën mijn benen heel wijd en open en zijn tong door en in mijn ets natte kut.

Shit dat voelde echt lekker en hij vingerde mijn gaatjes en likte me naar een geil hoogte punt. Oke ik wilde zijn lul voelen nu. Hij kwam omhoog en likte en zoende mijn borsten en ik zocht zijn lul.

Richten deze op mijn kut enwreef zijn eikel door mijn kut. Sam duwde nu en zijn eikel gleed mijn kutje in en langzaam duwde hij zijn flinke lul erin. Mond open ogen dicht liet ik Sam mijn neuken. Wauw wat was dit geweldig een vreemde kerel die me neukte, Hij pakte mijn borsten en voerde het tempo op.

Jezus ik hijgde flink op de pik die mijn kut goed vulde. Nu mijn heupen vast en het tempo omhoog en bonkte hij me echt flink. Ik hijgde dan ook flink en liet me hard neuken door hem. Diverse geile standjes zijn pik diep in mijn onwijs natte kut.

Ik kwam voor de derde keer klaar en hij naaide me op zijn hondjes hij gromde en spoot zijn zaad tegen mijn kut op. Shit ik was zojuist geneukt door een oudere man en later bleek dat we 40 min bezig waren. Sam bedankte me en zei nog een finne avond en liep weg. Deur open en ik zag Stef staan. Ik stapte er ook uit en spoelde mijn kutje schoon. Hij lachte en zei, hoe was het.

Ik keek hem aan en zei, echt mega geil en spannend echt lekker. Stef lachte en vertelde dus dat die man hem gevraagd had waar wij voor in waren.

Hij bleek 62 te zijn en Stef had verteld dat dit voor ons de eerste keer was. Hierna aangekleed nog even naar de bar. Buiten was het droeg dus daar zaten we en rookte wat en dronk weer wat.

Ik vertelde hoe ik me eerst voelde en daarna dat ik alles wilde. Stef had genieten om mij zo bezig te zien. Dus voor herhaling vatbaar. Er kwam een oudere man naast ons zitten,Martha's naast mij. Siem was zijn naam en hij was 68 jaar oud en was met zijn vrouw die numsex had met een jongere man. Oke even kletsen en lachen. Ik was wel wat gied aan geschoten geworden. Siem vroeg naar onze avonturen, tja dat was er 1. Hij schoof wat dichterbij en was duidelijk aan het puzzelen of ik in was voor hem.

Ergens niet maar ergens ook weer wel. Hij leek veel ouder. Bijna kaal met wat iemand grijs haar. Grijze baard en buikje met grijs borst haar. Vond het wel een lief oud mannetje.

Zijn hand al snel op mijn boven been en hij streelde deze. Tja wat doe je. De drank liet alles toe. Hij gaf me complimenten en gleed naar de binnen kant en omhoog en duwde tegen mijn kruis van mijn jogging broek.

Tja Siem was best wel brutaal en schoof zijn hand mijn broek in. Gleed gelijk achter mijn string en zijn vingers door mijn kutje. Oke de spanning was onwijs. Ik werd daar op het terras gevingerd door een man die 30 jaar ouder was en dat terwijl mijn vriend tegenover me zat.

Dus ja mijn kutje was klets en dan ook klets nat. Ik wilde sex veel sex. Stef lachte en zei, oke onze kamer. Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. Mijn strakke kut trok zich samen. Plotseling schoot hij zijn warme zaad.

Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen. Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer. We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt.

Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels.

Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog. Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind. Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde.

Geneukt worden door mijn geile zoon. Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen. Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen.

Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust. We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig.

Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd. Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn.

Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid. Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut.

Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren. Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter.

Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen. Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging. Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd.

Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders. Wat een zalig gevoel om telkens die harde stoten van die dikke lul te voelen. Bij iedere stoot werd ik geiler en had ik het gevoel te exploderen. Rick deed zijn uiterste best zo diep mogelijk te stoten. Neuk je moeders strakke kut. Ik wil je helemaal en diep voelen. Spuit je zaad diep in mij. Oohh, heerlijk, in jouw strakke kut klaar komen. Zijn gezicht toonde zowel plezier, als genot en pijn op het moment dat zijn zaadexplosie kwam.

Hij stopte even duwde zijn lul extra diep in mij en toen voelde ik zijn warme zaad. Zijn schot sperma ontplofte met kracht diep in mij. Na die eerste explosie bleef hij langzaam op en neer gaan en spoot de rest van zijn warme zaad diep in mijn kut.

Het was de tweede keer dat hij mijn kut vol spoot en dit voelde nog beter dan de eerste keer. Mijn orgasme bleef maar door gaan en mijn kutspieren trokken samen en zo melkte ik zijn harde lul.

Hij liet zich op mij zakken en ik voelde zijn pik schokkende bewegingen maken, die er voor zorgden dat al zijn sperma diep in mijn kut kwam. Hij maakte zich los van mij en ging op zijn knieën en hij trok ook mij op mijn knieën. Doggy stijl, dat maakte mij extra geil. Ik lag op mijn knieën en ellebogen en mijn kont en kut stonden wijd open voor die dikke lul van Rick.

Hij schoof dichter naar mij toe. Hij drukte zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Mijn kutlippen waren gezwollen en een beetje pijnlijk van de sex van zojuist. Ik voelde zijn dikke eikel.

Toen hij helemaal in mijn kutje zat greep hij mijn heupen. Hij trok me als het ware op zijn pik. Ik voelde zijn enorme gereedschap naar binnen glijden. Van puur genot en geile opwinding kon ik bijna geen adem meer krijgen. Rick op deze manier voelen binnen komen was toch weer een totaal andere ervaring. Ik lag op mijn handen en knieën en mijn zoon kliefde mij van achteren. Mijn grote borsten zwaaiden heen en weer door zijn krachtige stoten.

Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Zijn lul en mijn kut maakten soppende geluiden. En weer voelde ik hem tegen mijn baarmoeder stoten. Ik was me ervan bewust dat Rick volledig bezit nam van mij. Het was heerlijk en overdonderend. Hij gleed met zijn handen naar mijn hangende borsten.

Hij trok aan de tepels alsof hij probeerde om ze te melken. Hij pakte mijn heupen en perste zijn lul diep in mij. Dit was harde sex en ik vond het geweldig. Hij trok zijn lul terug, zodat ik alleen zijn eikel nog voelde.

Gratis plas ze komt gillend klaar


neuk me snel wijd open kut

Hup naar het zwembad wat tegen over onze kamer zat. Er waren niet veel mensen een tweetal stelletjes en drie oudere mannen. Ik had gelijk het gevoel dat ik bekeken werd door iedereen.

Er was ook een bar, maar snel weer een drankje. Malibu cola en deze ging vrij snel leeg. Liep het water in en dacht zo zien ze niet veel.

Nu zag ik ook een bordje hangen. Geen sex in het water. Keek naar Stef die lachte en zei, tja bijna alles mag hier behalve in het water. Dat was wel even lachen. Werd wel aangesproken door de mannen daar maar ze probeerde niks en ik werd al rustiger. Ik vroeg waar de sauna's waren en een man die voor me dobberde wees naar boven. Daar de trap op zei hij. Oke was toch nieuwsgierig en eerlijk was ook wel geil.

Ik klom het water uit en zei tegen Stef wil er wel even kijken. Hij lachte en zei oke. Loop maar alvast ik haal drinken. Liep de trap open zag inderdaad de sauna's. Liep naar een sauna en keek naar binnen oke leeg. Stapte erin en ging zitten. Oke je kon wel naar binnen kijken maar niet naar buiten. Deur ging weer open en ik dacht dat het Stef was, maar het was een oudere man die lachte en zei hoi, gaf me een hand en zei, ik ben Sam.

Hoi Linda lachte ik. Hij gaf een glas en zei, Malibu cola, moest ik van je vriend geven die moest plassen. De man ging zitten en duidelijk was dat zijn zwembroek moeite had om zijn stijve lul te verbergen. Ik moest lachen nam een slok en dacht ja ja plassen. Sam deed geen moeite om zijn stijve lul te verbergen. Zijn eikel kwam boven zijn zwembroek uit. Hij bekeek mij van top tot teen. Oke werd hiervan nerveus. Hij lachte naar me en zei, warm hè hier. Damm dat was toch wel een beste stijve kaal geschoren lul.

Dat was mijn eerste geile tinteling. Sam lachte en ik lachte terug en zag dat hij zijn lul pakte en er mee speelde en trok.

Oke dat was even maf en waar bleef Stef toch. Oke het daagde bij me. Glas Malibu door Sam dan staat Stef buiten te kijken met een baco. Ondanks mijn geile tinteling had ik niet gelijk zoiets van ja sex. Sam stond op en kwam naast me zitten, oke nu werd ik echt nerveus.

Dronk mijn Malibu en zag dat Sam me van dichtbij bekeek. Hij legde zijn hand op mijn boven been en zei, als ik te ver ga moet je het zeggen. Shit ik verstijfde helemaal. Kon alleen maar knikken terwijl ik wolde zeggen je gaat nu al te ver.

Hij streelde de binnenkant van mijn dijbeen en zie, wauw jij bent echt heel mooi. Hij trok mijn benen wijder uit elkaar, ik dacht nee maar werkte wel gewoon mee. Shit ik had een dubbel gevoel.

Ja mega geil en spannend en nee dit wil ik niet. Fantasie was misschien heel leuk. Toch deed ik niks en nipte aan mijn glas. Bekeek zijn lul nog eens en dacht wat een geile pik. Tja benen wijd dan glij je natuurlijk naar het midden. Wat Sam ook deed en eerlijk was eerlijk ik werd er bloedgeil van.

Maar ook bloed nerveus. Zijn vingers duwde tegen mijn kruis, tja niet veel stof en dat schoof makkelijk opzij. Daar was zijn aanraking met mijn blote kut.

Hij lachte en zei, zombie is al lekker nat zeg. Zijn vingers gelden door mijn kleine klets natte kut lipjes. Met zijn vrije hand pakte hij mijn vrije hand en plaatste deze op zijn harde stijve kwijlende lul. Oke het geile gevoel won steeds meer terrein en na een paar tellen en een vinger welke in mijn kut gleed pakte ik die oude lul vast en trok er aan. Hijgde lichtjes en voelde een tweede vinger erin glijden. Voor Sam was dit blijkbaar het teken en hij trok mijn kleine bikini topje weg en trok aan mijn stijve tepels.

Dat was een mega geile ik wil alles gloed door mijn lijf. Hijgde op die twee vreemde vingers in mijn zeiknatte kutje en voelde hem mijn tepels likken terwijl ik zijn lul nu flink trok.

Shit wat was dit spannend en geil, mijn kutje lekte als een gek. Zijn duim duwde hij in mijn kontje en liet me zo lekker vingeren terwijl hij mijn borstelen tepels likte. Nu zakte hij door zijn knieën mijn benen heel wijd en open en zijn tong door en in mijn ets natte kut.

Shit dat voelde echt lekker en hij vingerde mijn gaatjes en likte me naar een geil hoogte punt. Oke ik wilde zijn lul voelen nu. Hij kwam omhoog en likte en zoende mijn borsten en ik zocht zijn lul. Richten deze op mijn kut enwreef zijn eikel door mijn kut. Sam duwde nu en zijn eikel gleed mijn kutje in en langzaam duwde hij zijn flinke lul erin.

Mond open ogen dicht liet ik Sam mijn neuken. Wauw wat was dit geweldig een vreemde kerel die me neukte, Hij pakte mijn borsten en voerde het tempo op. Jezus ik hijgde flink op de pik die mijn kut goed vulde. Nu mijn heupen vast en het tempo omhoog en bonkte hij me echt flink. Ik hijgde dan ook flink en liet me hard neuken door hem.

Diverse geile standjes zijn pik diep in mijn onwijs natte kut. Ik kwam voor de derde keer klaar en hij naaide me op zijn hondjes hij gromde en spoot zijn zaad tegen mijn kut op.

Shit ik was zojuist geneukt door een oudere man en later bleek dat we 40 min bezig waren. Sam bedankte me en zei nog een finne avond en liep weg. Deur open en ik zag Stef staan. Ik stapte er ook uit en spoelde mijn kutje schoon. Hij lachte en zei, hoe was het. Ik keek hem aan en zei, echt mega geil en spannend echt lekker. Stef lachte en vertelde dus dat die man hem gevraagd had waar wij voor in waren.

Hij bleek 62 te zijn en Stef had verteld dat dit voor ons de eerste keer was. Hierna aangekleed nog even naar de bar. Buiten was het droeg dus daar zaten we en rookte wat en dronk weer wat. Ik vertelde hoe ik me eerst voelde en daarna dat ik alles wilde.

Stef had genieten om mij zo bezig te zien. Dus voor herhaling vatbaar. Er kwam een oudere man naast ons zitten,Martha's naast mij. Siem was zijn naam en hij was 68 jaar oud en was met zijn vrouw die numsex had met een jongere man. Oke even kletsen en lachen. Ik was wel wat gied aan geschoten geworden. Siem vroeg naar onze avonturen, tja dat was er 1. Hij schoof wat dichterbij en was duidelijk aan het puzzelen of ik in was voor hem.

Ergens niet maar ergens ook weer wel. Hij leek veel ouder. Bijna kaal met wat iemand grijs haar. Grijze baard en buikje met grijs borst haar. Vond het wel een lief oud mannetje. Zijn hand al snel op mijn boven been en hij streelde deze. Tja wat doe je. De drank liet alles toe. Hij gaf me complimenten en gleed naar de binnen kant en omhoog en duwde tegen mijn kruis van mijn jogging broek. Tja Siem was best wel brutaal en schoof zijn hand mijn broek in.

Gleed gelijk achter mijn string en zijn vingers door mijn kutje. Oke de spanning was onwijs. Ik werd daar op het terras gevingerd door een man die 30 jaar ouder was en dat terwijl mijn vriend tegenover me zat. Dus ja mijn kutje was klets en dan ook klets nat. Ik wilde sex veel sex. Stef lachte en zei, oke onze kamer. Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. Mijn strakke kut trok zich samen.

Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was.

Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen. Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer.

We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt. Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog. Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks.

De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind. Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde. Geneukt worden door mijn geile zoon.

Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen. Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust.

We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig.

Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd. Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn. Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid.

Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut. Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren.

Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen. Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging.

Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders. Wat een zalig gevoel om telkens die harde stoten van die dikke lul te voelen.

Bij iedere stoot werd ik geiler en had ik het gevoel te exploderen. Rick deed zijn uiterste best zo diep mogelijk te stoten. Neuk je moeders strakke kut. Ik wil je helemaal en diep voelen. Spuit je zaad diep in mij. Oohh, heerlijk, in jouw strakke kut klaar komen. Zijn gezicht toonde zowel plezier, als genot en pijn op het moment dat zijn zaadexplosie kwam. Hij stopte even duwde zijn lul extra diep in mij en toen voelde ik zijn warme zaad. Zijn schot sperma ontplofte met kracht diep in mij.

Na die eerste explosie bleef hij langzaam op en neer gaan en spoot de rest van zijn warme zaad diep in mijn kut. Het was de tweede keer dat hij mijn kut vol spoot en dit voelde nog beter dan de eerste keer. Mijn orgasme bleef maar door gaan en mijn kutspieren trokken samen en zo melkte ik zijn harde lul. Hij liet zich op mij zakken en ik voelde zijn pik schokkende bewegingen maken, die er voor zorgden dat al zijn sperma diep in mijn kut kwam. Hij maakte zich los van mij en ging op zijn knieën en hij trok ook mij op mijn knieën.

Doggy stijl, dat maakte mij extra geil. Ik lag op mijn knieën en ellebogen en mijn kont en kut stonden wijd open voor die dikke lul van Rick. Hij schoof dichter naar mij toe.

Hij drukte zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Mijn kutlippen waren gezwollen en een beetje pijnlijk van de sex van zojuist. Ik voelde zijn dikke eikel. Toen hij helemaal in mijn kutje zat greep hij mijn heupen. Hij trok me als het ware op zijn pik. Ik voelde zijn enorme gereedschap naar binnen glijden. Van puur genot en geile opwinding kon ik bijna geen adem meer krijgen.

Rick op deze manier voelen binnen komen was toch weer een totaal andere ervaring. Ik lag op mijn handen en knieën en mijn zoon kliefde mij van achteren. Mijn grote borsten zwaaiden heen en weer door zijn krachtige stoten. Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Zijn lul en mijn kut maakten soppende geluiden. En weer voelde ik hem tegen mijn baarmoeder stoten.

Ik was me ervan bewust dat Rick volledig bezit nam van mij. Het was heerlijk en overdonderend. Hij gleed met zijn handen naar mijn hangende borsten. Hij trok aan de tepels alsof hij probeerde om ze te melken. Hij pakte mijn heupen en perste zijn lul diep in mij. Dit was harde sex en ik vond het geweldig. Hij trok zijn lul terug, zodat ik alleen zijn eikel nog voelde.

Sexdate bi wil je mij neuken

  • Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Dit was zijn beste vrijpartij ooit en hij smeekte ons bijna of hij me nog een andere keer mocht neuken.
  • Uiterlijk lijken de broers wel op elkaar, Marten is te verlegen, bescheiden en onzeker. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten.
  • BLOTE BORSTEN NEUKEN GRATIS SEKHonkbalknuppel in kut meester gezocht


Alleen bij die gedachte werd k al geil,zo,n jonge knul opgeilen. En ach het is ook een verzetje voor mij,toch niks te doen. Ik ging gewoon met mijn benen wijder zodat hij tegen mijn slip kon kijken. Ik wachte zijn reactie af en ik zag hem ongeduldig heen en weer schuiven. Zal zo,n jong nu echt op zo,n oud wijf geilen. Er kwam wat leven in mijn lijf, en ik vond het wel leuk om dat spelletje te spelen. Onder het praten ging ik nog anders zitten en zijn ogen rolden eruit. Zo begon hij over mijn man en dat hij hem zo miste met vissen En of ik hem niet miste.

Wel op sex gebied ,maar verder niet hoor. Dan keek hij mij raar aan en zei,deden jullie het dan nog? Ja wat dacht jij dan dat ik daar geen trek in hebt. Jij bent toch ook weleens geil of niet? Hij schrok ervan en kleurde. Zeg het maar gewoon hoor,dat is heel gezond Je moet vroeg beginnen wil je het goed leren jongen.

Ik moet even naar de wasmachine want ik moet mijn slip er nog bij doen. Ik ging naar boven en trok mijn slip uit. Ik keek naar mijn kale kut en zag mijn lekkere lippen een beetje glimmen. Was ik aan het geil worden van hem.

Weer beneden ging ik zitten en ik keek even uit het raam ,maar wel zo dathij nu mijn kale spleet zag. Ik keek weer om en zag dat hij een beste pik in zijn broek had.

Wacht maar dacht ik,ik zal je krijgen en stond op en deed net of ik wat uit de keukenkastje moest hebben en bukte daar zo dat mijn rok omhoog schoof. Nu moest hij zo tegen mijn geile natte lippen kijken.

Ik bleef expres zo lang staan en ik voelde mij nog geiler worden Ik ging weer omhoog en keek naar hem. Ron zat met een beste stijve paal. Ik ging naar hem toe en ik trok hem omhoog. Ik sloeg mijn armen om hem heen en ik fluisterde zacht.

Ik denk dat jij daar wat voor mij hebt. Het was misschien te direct voor hem ,maar ik wilde het snel weten. Ik zakte met mijn hand en pakte zijn pik.

Hij zei niks en liet het toe. Ik over rompelde hem Mag ik? En ik streek over zijn jeans en maakte zijn gulp open. Daar achter zat iets lekkers dat ik al zo lang miste. Met mijn hand erin en ik voelde een aardige harde pik. Ron zal ik jouw wat leren? Nou kom op dan mee naar boven ,hier is het niks. Boven gekomen stond hij nog schuchter bij mijn bed en wachte af wat ik ging doen.

Ik liet mij op het bed zakken en deed mijn benen wijd. Kijk eerst maar even lieve schat en voel ook maar aan mijn kutje. Zal hij ervan schrikken zo,n geile ouwe kut. Heb je er al eens een gezien? Nee wel op de pc maar nooit in het echt. De donderdag daarop was ik ongesteld en praatten we over koetjes en kalfjes, maar al snel zat ik naakt op mijn knieën om de heren te pijpen, deze keer lukte het me beide ladingen in te slikken.

Marten beloofde de volgende week de Kamasutra mee te nemen om alle standjes uit te proberen. De weken daarna werd ik in elke positie geneukt, waarbij we veel lol en bevrediging ondervonden. Ongeveer een half jaar later stelde J. Marten moet maar een condoom gebruiken. Marten dat hij voortaan een jasje moest gebruiken of een blowjob kon krijgen.

Zijn lul was keihard, gelukkig had hij geleerd zijn tijd te nemen en deed dat ook. Kussend ging hij van mijn hals naar mijn borsten en tepels, kneep erin zoog eraan tot ik klaar kwam. Via mijn navel ging hij naar mijn vulva, schaamlippen en clitoris, likte de ingang van mijn grotje. Dus ging ik op handen en kniën zitten, hij zoende mijn billen, haalde zijn tong enkele keren door mijn bilspleet, zijn tong likte mijn anus en gleed ermee naar binnen.

Ik was bloed geil en vroeg hem me te nemen. Op dat moment beleefde ik weer een hoogtepunt. Brutaal stak hij zijn ringvinger erbij. Eindelijk verving hij zijn vingers door zijn pik en nam me op zijn hondjes. Zijn eikel was amper voorbij mijn anus toen ik alweer kwam. Met diepe trage stoten werd ik genaaid en voelde zijn sperma tot halverwege mijn dikke darm spuiten terwijl ik nogmaals kwam.

Ik likte hem schoon en kreeg een tongzoen. Na een drankje begonnen J. Dus werd ik nog eens getrakteerd op drie orgasmes. Hij had zker genoten van mijn vrijpartij met Marten, want volgens mij spoot hij zijn zaad rechtstreeks in mijn baarmoeder. Vijf maanden later was ik in verwachting en vertelde dit aan Marten door te zeggen dat mijn kutje geen verboden terrein meer voor hem was.

Hij feliciteerde ons uitgebreid en haalde een envelop van Prenatal uit zijn binnenzak. Ik gaf hem een dikke kus en vroeg of hij de laatste tijd nog iets leuks gedroomd had. Hij begreep direct wat ik bedoelde en knikte ja. Na een half uur pak ik een tweede fles en drink tot ik op knappen sta. Dan zak ik, staande op de plavuizen wat door mijn knieën en open mijn kut.

J filmt terwijl Marten steeds dichterbij komt en ik probeer beetje bij beetje te plassen. Marten gaat onder me liggen en ik pies over zijn kruis en wat in zijn mond, hij slikt het door. Ik zak op zijn gezicht en hij likt alle druppels van mij af. Als hij op staat ga ik in mijn eigen urine liggen. Marten zeikt over mijn buik, borsten en gezicht en gebruikt als pisbak kom ik klaar!

Marten en ik gingen douchen. We maakten plannen om weer naar Gran Canaria te gaan en dat vertelde ik mijn zeven jaar jongere zusje Guus, 17 jr. Of ze niet mee kon vroeg ze. Dat kan wel, want we hebben een bungalow voor 4 personen, maar je wilt vast niet, ten eerste moet je bij Marten in de slaapkamer, ten tweede gaan we elke dag naar het naaktstrand, ten derde is ondergoed niet toegestaan en zijn kleren binnen 's avonds verboden.

Zijn andere hand houdt nog steeds mijn ene been omhoog. Twee vingers stoot hij in me. Jezus dit is lekker. Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in me. Hij weet precies wat hij doet. Ik voel het komen, ja ja ga door, ga door. Ik ga op zijn vingers komen. Ik kijk hem in zijn ogen en dan als een explosie kom ik klaar.

Patrick, ik kom, jaaa Ik KOM. En dan kom ik spuitend klaar, ik voel het geil uit mijn kut spuiten langs mijn been en over mijn voet.

Ik krijg geen eens de kans om bij te komen, bruut beukt hij zijn grote lul weer in me. Hij blijft de hele tijd mijn been omhoog houden. Hij grijpt mijn kont, zoent me en stoot zijn harde lul omhoog in mijn kut. Heerlijk zoals hij me neukt. Ja neuk me met je harde lul!

Je Pik is zo lekker Patrick! Hij stopt, haalt zijn lul uit me. Hij laat mijn been zakken, pakt met beide handen mijn hoofd en dwingt me op mijn hurken. Ik neem zijn harde lul in mijn mond. Ik proef mijn eigen kut aan zijn lul, heerlijk dit. Hij grijpt mijn hoofd steviger vast en neukt me dan in mijn mond. Mijn hoofd kan geen kant op omdat ik met mijn achterhoofd tegen de wc deur sta. STEEK je vingers in je kut, en neuk jezelf met je vingers roept hij.

Terwijl ik mijn vingers in mijn kutje steek, duwt hij zijn lul diep in mijn keel en neukt me diep in mijn keel. Dit is zo geil. Hij neukt me diep in mijn keel. Ik krijg geen adem! Hij voelt dat aan en haalt zijn lul uit mijn mond. Hij laat me even adem halen. Dan stoot hij zijn lul weer diep in mijn keel.

En ik kijk omhoog terwijl hij mijn mond en keel neukt. Ik word er zo verschrikkelijk geil van als hij zo dominant is. Hij haalt zijn pik uit mijn mond. Aan mijn haren trekt hij me omhoog. Hij draait me om naar de trap en beveelt me om de trap op te kruipen met mijn kont goed naar achteren. Langzaam kruip ik de trap op, ik zorg er voor dat hij een goed zicht heeft op mijn kont en kutje. Als ik bij mijn bed ben aangekomen moet ik op mijn knieën op bed zitten.

Ik voel dat hij achter me komt zitten… Hij grijpt mijn kont, dan voel ik zijn tong. Hij likt me vanaf mijn klit, tussen mijn lippen. Mijn hele kut likt hij, naar mijn sterretje die hij ook even heerlijk likt. Oh ja lik me! Echt mijn hele kut wordt grondig gelikt. Dan steekt hij zijn vingers in mijn kut en likt mijn kontje.

JAA, dit is lekker. Ik ben zo geil dat hij zijn hele hand wel in mijn kut mag stoten. Het is alsof hij het weet. Ik weet niet hoeveel vingers hij in me stoot, maar ik voel dat mijn kut flink wordt opgerekt.

Heerlijk zo geil dit! Alles mag hij met me doen. Ja lik mijn kont! Stoot je vingers in me! Ik voel het alweer opkomen. Wauw, wat was dit zeg. Zo lekker, ik moet echt even bijkomen… Hij grijpt me bij mijn reet. Zijn klauwen pakken mijn kont stevig vast. Ik word naar hem toegetrokken.

Ik voel zijn harde lul tegen mijn lippen, hij dringt zich naar binnen. Hij stoot zich diep in me. Hij begint rustig in me te stoten… Wat voelt zijn lul toch lekker in me. Ja voel mijn kutje, voel je me? Dan slaat hij me op mijn kont, en streelt over mijn bil. Het brand, maar ik vind het ook supergeil. Alsof er een elektrische schik door me heen gaat. Steeds sneller stoot hij zijn harde grote neuklul in me! Hij komt zo diep! Je neukt me weer klaar! Dan is het alsof er bezit van me wordt genomen.

Ik kom zo genadeloos op zijn harde lul klaar! Hij draait me op mijn rug. Ik moet echt bijkomen nu. Hij buigt over me heen en begint me heerlijk te zoenen. Zijn handen strelen mijn hele lichaam. Opeens is hij heel zacht en teder. Hij kust me in mijn nek, bijt zachtjes in mijn nek. Mmmm, ik krijg er echt kippenvel van. Verder gaat hij naar beneden, geen plekje van mijn lichaam vergeet hij. Nu mijn borsten… Lekker. Naar mijn buik, hij likt mijn navel.

Nog verder naar beneden.

neuk me snel wijd open kut