Prive Sex Almere

Neuk me snel neuken buurmeisje

neuk me snel neuken buurmeisje

Bi man gezocht vrouw zoekt sexneuk me snel neuken buurmeisjeMandy van het kamp wil best wat extra centjes bijverdienen. Personal trainer tovert vrij snel zijn dumbell uit de broek. Bennie geeft z'n dikke schoonma maar eens een veeg. De gokkast wil niet geven, de barman wel. Stoute cheerleader wil nu wel eens een oudere lul. Hollandse zwerver beleeft de dag van zijn leven.

Achter gelovig smoelwerk gaat een pijpsletje schuil. Cuckold vrouw wil wel eens een dikke pik, en manlief wil meedoen. Schoonmoedertje bij het kutje gepakt. Melizza en Carmen zijn uitgenodigd op een neukfeestje.

In het kraakpand verliest Amber Elisa haar anale maagdelijkheid. Rijpe Hollandse slet wil m best eens in het kontje. Bianca lust m wel en slikt alles door. Blonde Sintia wil gewoon een dikke lul in haar kut. Kleine negerin in het park opgepikt. Hollandse huisvrouw wil weleens een grote lul in haar strakke sterretje.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Al vanaf het moment dat we er kwamen wonen bleek die al een bijzondere aantrekkingskracht op mij te hebben, ze was op dat moment bijna 17 jaar, Melissa heette mijn buurmeisje maar, zij had in feite al het lichaam van een meerderjarige vrouw. Heel vaak liep ze in de zomer in een miniscuul kleine bikini op hun achtererf rond en toonde me misschien wel met opzet zonder schroom haar al prachtig gevormd lichaam, gelijk aan dat, van een stuk oudere, zeg maar vijf jaar oudere tiener.

Duidelijk zichtbaar kwamen in deze kledingstukjes zowel haar donkere zwarte haren als vanzelfsprekend ook de vormen van haar al redelijk grote borsten, glad toelopende venusheuvel en een wel heel erg verleidelijke kont in uit. Vrouwen hebben snel door als je ze interessant vindt, dus ook als Melissa mij zag, dan lachte ze heel heimelijk naar me, pronkte nog wat extra met haar borsten en genoot dan ook zichtbaar overduidelijk van de aandacht, die ik haar dan schonk.

Op een keer kwam ze ’s avonds bij ons aanbellen, omdat ze gehoord had, dat één van onze poezen kittens had en verklapte met een knipoog naar mij, dat ze stapel gek was op katten. Ze kwam de week erna met hetzelfde doel ook nog eens samen met haar oudere zus Kim bij ons langs. Een tijdje zag ik haar alleen zo af en toe in het voorbijgaan, maar na ongeveer drie maanden ging dat gelegenheids-flirten onverwachts nog een stapje verder.

Ik kwam thuis van mijn werk en Melissa was er. Ze stond vrolijk met mijn vrouw te praten over thuis en school en sloeg ogenschijnlijk niet veel acht op me. Ik ging de gang in om mijn jas op te hangen, maar mijn buurmeisje kwam me even later achterna, omdat ze even naar de toilet moest. Ik had haar niet gehoord en ik schrok er eigenlijk een beetje van. Ze liep zonder blikken of blozen voor me langs naar de wc en schuurde in de nauwe doorgang wel duidelijk voelbaar met een paar best stevige borsten langs mijn borst.

Dit gebeurde echter niet op de zomaar per-ongeluk-aanraak-manier hoor; Ik wist nagenoeg zeker, dat ze d’r borsten heel bewust zo bruusk tegen mijn lichaam drukte. Voor ik echter iets kon zeggen ging ze de wc in. Er gebeurde die keer eigenlijk verder niets meer, maar de psychische dreun, die ze mij toen daarmee verkocht, verliet me niet meer, want ik moest er wel de hele week aan blijven denken.

Op een zaterdag vertrok mijn vrouw met Melissa’s ouders in onze auto voor een dagje shoppen in Antwerpen en zou pas laat terugkomen. Melissa ging niet mee, maar was wel thuis. Ze waren nog maar nauwelijks weg of de telefoon ging. Het was Melissa en ze vroeg of ze even bij ons mocht douchen, want hun combiketel had kuren en er was geen warm water.

Ik was net in bad geweest en liep nog in mijn badjas zonder iets eronder. Ik had net het bad laten leeglopen en had ook geen enkele argwaan en vond het prima natuurlijk.

Enkele minuten later belde ze al aan. Ze had een blauwe ochtendjas aan en een tasje met bad-spulletjes onder haar arm. Ze lachte lief en bedankte me alvast voor mijn geste.

Ik ging haar via de slaapkamer voor naar de badkamer en liet haar zowel het grote halfronde bad als de douchecabine zien. Ik kan daar dan toch beter gebruik van maken, nietwaar?

Ze lachte nog eens lief naar mij en zei dat het haar daar best wel zou lukken. Ze deed de deur dicht, maar aangezien wij er geen slot op hebben, kon ze de badkamer niet afsluiten. Ik bleef een beetje talmen in de slaapkamer en even later hoorde ik het bad met warm water vollopen.

Was het door dat flirten van die voorbije weken, dat ik moeite had me te bedwingen om niet de deur stiekem op een kier te openen om te zien, hoe ze er helemaal naakt uit zou zien, maar ik twijfelde of ik het echt zou doen.

Melissa dacht intussen, dat ik weer naar de huiskamer was gelopen en wist niet, dat ik nog in de slaapkamer was, toen ze ineens in de gaten kreeg, dat ze wel al haar spulletjes had meegenomen, maar het belangrijkste: Ik hoorde ze in zichzelf mompelen: Mijn hart bonkte wederom in mijn keel, toen ik heel gedurfd antwoordde met te zeggen: Ik schaamde me eigenlijk een beetje om als volwassen man deze avances bij een tiener als Melissa te maken en wilde eigenlijk de slaapkamer al verlaten en stond al met de klink in mijn hand om naar de huiskamer gaan, toen de deur van de badkamer open ging.

Ik zei niets, pakte een handdoek uit de kast en ging de badkamer binnen en deed de deur dicht. Toen ik gelijk mijn badjas op de grond liet vallen, voelde ik, dat mijn penis wat in beweging kwam en toen ik poedeltje naakt om de hoek in de richting van het bad liep, ontdekte ik bij mezelf al vliegensvlug een ongelofelijke erectie. Ik hield mijn hand voor mijn superstijve lul en liep naar de het bad.

Melissa zat er nog niet in, maar met haar benen wagenwijd naar mij toegekeerd op de badrand en streek met haar handen door haar zwarte haren. Ze keek me verwachtingsvol aan en ik had een volle blik op volledig gebruind lekker lijf met een paar prachtige volle jonge-dames-tieten en wat ik van haar al helemaal nooit verwacht had: Ik zag direct ook dat de tepels van haar tieten ook al behoorlijk stijf waren en recht naar voren gericht.

Ik liep naar haar toe, maar ze zei niets en draaide haar benen over de badrand en keerde zo haar mooie jonge rug naar me toe. Ik pakte een washand; doopte die in het warme verse water en deed er een flinke kluit shampoo op om er vervolgens met spoed mee over haar rug te gaan. Dat duurde echter niet lang, want ze duwde haar kontje wat over de rand heen naar achteren toe tegen mij aan, zodat mijn stijve lid in haar onderrug drukte. Ze deed haar hoofd naar achteren en legde haar hoofd in mijn nek.

Zoals ze me toen aankeek, vergeet ik eigenlijk nooit meer. Toen ik die smachtende blik ontwaarde, was ik eigenlijk meteen verkocht en als een magneet werden mijn lippen naar de hare getrokken. We kusten elkaar intens en lang; één lange zwoele tongzoen was het, heerlijk.

Toen draaide ze zich om en omhelsde me. Ze moest al die tijd supergeil zijn geweest, want ze ging in het bad staan, draaide zich weer om en bukte zich naar voren, haar kontje naar achteren stekend, terwijl ze zei: Ik zou nu meteen ook wat graag mijn lang gekoesterde droom in vervulling kunnen zien gaan om nu op een heel intieme manier te kunnen kennismaken met mijn naakte buurmeisje. Dus ik accepteerde haar uitnodiging volmondig en stapte direct naast haar in het warme badwater.

Melissa had inmiddels haar eigen en naar jonge-meisjes-geur ruikende shampoo gepakt en een flinke dosis zeep in haar ene hand gedaan en beval mij haar mijn rug toe te keren. Vervolgens begon ze er eerst mijn nek, schouders en rug mee te masseren en daarna mijn billen en bovenbenen. Ze bleef opvallend lang door mijn bilspleet soppen en drukte tegelijkertijd ook regelmatig van achteren tegen mijn ballen.

Eerst masseerde ze mijn borst en daarna mijn bovenbenen, maar toen pakte ze met twee handen tegelijk mijn nu recht omhoog staande lul vast, goot nog wat shampoo er overheen en ging met haar handen heen en weer over de lange stam. Zij kreunde zacht van geiligheid en kneep wat harder in mijn lul en trok de voorhuid helemaal over mijn eikel terug, zodat ze mijn piemel in volledig wasdom kon behandelen. Opeens kon ze zich blijkbaar niet meer inhouden en spoelde met het badwater alle zeepresten weg en boog zich voorover.

Ze nam in één keer niet alleen mijn eikel in haar mond, maar probeerde mijn hele apparaat te verzwelgen in haar keelholte. Ik kreeg er een heel speciaal gevoel bij en trok Melissa wat meer naar me toe, zodat ik mijn handen op haar kontje kon leggen en wreef over haar billen.

Ik boog me wat naar voren over haar heen en ging nog wat lager met mijn ene hand en tastte via haar bilspleet verder naar beneden. Ik zag gelijk, dat zij haar benen licht spreidde, zodat ik een vinger in haar ontspannen hete poepertje kon drukken. Terwijl Melissa mijn op springen staande ballen begon te kneden, liet ik mijn andere hand tot onder de andere zakken en zo kon ik twee vingers in een natte en hete vagina laten glijden.

Ik ga eerst nog even mijn fotocamera pakken en op statief te zetten om ons even samen languit in het bad liggend te fotograferen met jou boven op me, meiske! Daarna verliet ik voor even de badkamer om in de garage naar mijn luchtbed te gaan zoeken.