Prive Sex Almere

Natte buurvrouw tienerkontjes

natte buurvrouw tienerkontjes

Ohh hoe zo dat dan? Dan duurt het even voordat ik antwoord krijg. Ik werd heel opgewonden wakker en heb even met mezelf gespeeld.. Zo dat is een antwoord dat ik niet had verwacht. App ik haar terug. Heerlijk klaar gekomen, maar laat me liever door jou verwennen. Een smile verschijnt op mijn gezicht. Da’s een goed begin van de dag …… Weet niet wat de rest van de dag gaat brengen voor jou.

Er komt nu 10 minuten lang niets. Zijn je dochters vanmiddag thuis? Nee, die gaan naar het strand. Krijg ik meteen als antwoord. Mijn vrouw gaat ook naar het strand zeg ik. Wat wil je daar mee zeggen, vraagt ze. Als antwoord krijg ik 3 vraagtekens. Zomerjurkje aan, geen ondergoed eronder, glad geschoren. Nu stop ik met appen, zie je straks. Na dit appje krijg ik geen reactie meer van haar. Ik neem het ontbijt mee naar boven.

Samen met mijn vrouw doen we heerlijk rustig aan deze ochtend. Om half twaalf wordt ze opgehaald door een vriendin. Ik ga onder de douche en denk aan wat er vanmiddag gaat gebeuren. Werk me schaamhaar netjes bij, kale zak en kort geknipt boven op. Lekker luchtje op en trek een korte broek en t-shirt aan.

Net als in mijn opdracht aan Irma, heb ik geen ondergoed aan. Ben benieuwd hoe ze hier op reageert. Beneden zet ik nog een kopje koffie. Ik kijk wat nieuws op mijn tablet. Mijn telefoon trilt weer. Een berichtje van Irma, mijn dochters gaan over 5 minuten weg. Ik stuur een duimpje terug. Heb je je aan de opdracht gehouden?

Snel krijg ik al antwoord: Ik lach hard als ik het lees. De deur wordt opengedaan door Irma. Ik zie een verhitte dame voor me. Je had wat hulp nodig, zeg ik. Ja, ik heb een handige man nodig.

Ik stap naar binnen en Irma doet de deur dicht. Ik draai me terug en geef haar een kus op haar mond. Wil je wat drinken, vraagt Irma. Lekker, doe maar een glaasje koud water. Ze loopt heupwiegend weg. Ik loop door de kamer heen en doe het zonnescherm naar beneden. Neem dan plaats op de stoel tegenover de bank.

Als Irma terugkomt met het drinken kan ze alleen maar op de bank plaatsnemen. Ga lekker zitten zeg ik, en wijs richting de bank. Ik neem een slokje van mijn water. Wat vond je van de opdracht? Heel spannend, zeker toen mijn dochters nog thuis waren. Werd er best opgewonden van. Hmmm klinkt goed, zeg ik. Laat maar is zien hoe nat je dan bent, zeg ik met een stalen gezicht. Het windt mij ook enorm op maar laat het niet merken.

Irma kijkt me iets verbaasd aan. Ze gaat iets verzitten. Trekt haar jurkje iets op en doet haar benen uit elkaar. Ik kijk tegen een kaal kutje aan. Vanaf mijn positie is al te zien dat ze erg opgewonden is.

Ik pak mijn glas en neem rustig een slok. Irma kijkt mij vragen aan. Ziet er goed uit schoonheid. Maar heb je je wel volledig aan de opdracht gehouden? Heb je geen bh aan?

Ze kijkt me ondeugend aan. Gaat met haar rug van de leuning af, en doet de rits achter open. De kleine mouwtjes laat ze langzaam over haar schouders gaan. Haar heerlijke grote tieten komen tevoorschijn.

In mijn broek begint iets snel te groeien. Haar tepeltjes staan fier naar voren. Wow wat een heerlijk lijf heb je toch, zeg ik haar. Ze geniet van het compliment. Ik drink rustig wat, en Irma volgt mijn voorbeeld. Doe je jurk maar uit, ik zie nu toch al bijna alles.

Irma staat op en haar jurk glijdt van haar slanke lijf. Ze schuift haar jurkje weg met haar voet. Ze gaat weer wijdbeens op de bank zitten. Mijn lul is al helemaal stijf, hij zit niet heel erg lekker in mijn broek. Ik ga iets verzetten. Verwen jezelf is zoals je vanochtend hebt gedaan. Maar ik dacht dat jij … Ssstt zeg ik, doe nou maar wat ik zeg. Irma twijfelt, maar ik zie dat het haar ook opwindt.

Ze pakt haar beide borsten beet, en kneed ze lichtjes. Dan glijdt haar rechterhand naar beneden over haar strakke buikje. Haar linkerhand gaat ook naar beneden. Met twee handen spreidt ze haar schaamlippen. Ik zie de nattigheid in haar kutje. Wow deze vrouw is heel erg opgewonden. Met één vinger glijdt ze over haar clitje. Daarbij kreunt ze lichtjes. Laat is een vinger naar binnen glijden, geef ik als bevel.

Ze doet het meteen. Ze haalt de vinger er weer uit. Lik je vinger af. Ze neemt de vinger in haar mond en zuigt het helemaal af. Hmmm best lekker zegt ze.

Stop maar zeg ik haar. Kom maar is naar mij toe. Ze komt kruipend op handen en knieën naar me toe. Nog geiler dan ik voor ogen had. Snel trek ik mijn t-shirt uit.

Pak het maar uit, zeg ik. Ik sta op en haar handen gaan vanonder mijn broekspijpjes in. Ze voelt mijn balzak en de schacht van mijn pik.

Direct trekt ze mijn korte broek uit. Hmmm ook geen ondergoed, geile donder. Ze pakt mijn lul en leidt die naar haar mond. Mijn eikel en een stuk van mijn schacht verdwijnen direct in haar mondje. Ze zuigt en likt in een hoog tempo. Ik laat me weer terug in de stoel zakken. Irma komt iets naar voren en neemt mijn pik ver in haar mondje. Daarbij kreunt ze heerlijk. Zuig mij leeg en dan zal ik je verwennen. Goede deal zegt ze. Ze neemt mijn pik steeds dieper en dieper in haar mond. Wow wat ziet dat er geil uit.

Haar tong flits over mijn eikel en pik. Haar handjes strelen mijn zak. Zo dit is een verwennerij. Mag ik proberen of die er helemaal in past? Ze kijkt me heel schattig aan. Tuurlijk schat, dat hoef je niet te vragen. Beetje bij beetje gaat mijn pik er steeds verder in. Ze redt het net niet helemaal. Maar ze maakt me wel helemaal gek. Zuig mijn eikel maar leeg schat. Ze gaat harder zuigen. Het tintelt in mijn eikel.

Wow wat een sensatie is dit. Ze probeert nog een keer mijn hele pik in haar mond te nemen. Ze redt het weer net niet.

Wacht maar zeg ik. Ik sta op en laat weer zuigen. Daarbij druk ik mijn lul lichtjes naar voren. Nog lukt het niet, maar wel bijna. Ik pak haar mooie krullenbol vast in een staartje. Druk haar verder over mijn lul.

Als ik druk moet je slikken zeg ik. Na een paar keer stoten in haar mondje zit mijn harde paal volledig in haar. Met grote geile ogen kijkt ze me aan. Als ik mijn lul uit haar trek, zegt ze hmmm dat was heerlijk. Gelijk valt ze weer aan op mijn pik. Met diepe halen verwent ze mij. Ze zuigt zo lekker dat ik het niet langer volhou.

Met een krachtige kreun kom ik klaar in haar mondje. Zes dikke stralen sperma spuit ik in haar. Er gaat niets verloren. Ze slikt alles door. Hmmm wat is dat toch lekker, een geile man die in mijn mondje klaar komt. Ik laat me naar achteren vallen in de stoel, even op adem komen. Kom mee, zegt ze, je hebt me wat beloofd.

Ze trekt me aan de hand mee naar boven. Op het moment dat ik achter Irma de trap op stap, denk ik in de weerspiegeling van de tuindeur iemand te zien. Irma gaat languit met de benen wijd op bed liggen, ze ligt overdwars op bed. Verwen me schatje, zegt ze. Heb je massageolie, vraag ik haar. In de badkamer staan wat flesjes in het kleine kastje. Ik pak de grootste fles en loop terug. Ga maar op je buik liggen, zeg ik tegen Irma. Ze draait meteen om.

Ik laat wat koude massageolie op haar rug vallen. Mijn handen smeren het uit over haar rug, van haar nek tot aan haar heerlijke billetjes. Ik knijp even in haar billen. Een kreun ontsnapt uit haar mond, hmmmm. Ik masseer haar schouders ,langzaam maar stevig. Mijn handen glijden langs haar zij, iets naar beneden. Mijn vingers glijden langs de zijknat van haar heerlijk grote borsten. Hmm lekker, zegt Irma. Zo ben ik een paar minuten bezig met haar bovenlijf.

Dan doe ik wat nieuwe olie op mijn handen en begin met haar rechterbeen. Heel langzaam beweeg ik naar boven, tot vlakbij haar poesje. Dit herhaal ik een paar keer. Irma probeert haar lijf naar beneden te drukken als ik vlakbij haar kutje ben. Maar ik zorg er voor dat ik haar kutje niet raak. Dit herhaal ik met haar linkerbeen. Ik voel het verlangen van haar dat ik met haar kutje ga spelen. Minuten lang blijf ik haar zo plagen.

Dan duw ik haar benen iets uit elkaar. Ik heb uitzicht op een nat en opgewonden kutje. Dan pak ik plots haar kutje vol beet met één hand. Ik druk de schaamlippen tegen elkaar en knijp alles tegen elkaar aan. Een zware kreun van Irma is het gevolg. Ja verwen me, hoor ik haar bijna smeken. Ik laat haar kutje los, en glij direct met twee vingers naar binnen. Een hard gilletje komt uit Irma haar mond.

Ik stoot een paar keer hard met twee vingers diep in haar natte grotje. Ze ligt te kronkelen onder mij. Als ik mijn duim op haar clitje druk begint ze aan een jammerend gekreun. Irma ligt te genieten van mijn vingers. De kreuntjes worden steeds luider, haar ademhaling wordt al luider en sneller. Ik druk dan ineens drie vingers in haar oververhitte kutje.

Ja, ja, ja, ja kreunt Irma luid. Dan zie ik een schim op de gang staan. Ik doe net of dat ik het niet zie. Met drie vingers blijf ik Irma nu rustig vingeren. Niet diep, maar rustig langs de wanden van haar genotsgrotje. Uit mijn ooghoek zie ik dat het één van haar dochters is die op de gang staat te gluren. Doordat de deur maar op een kier staat kan ik niet zien wie het van de twee is.

Harder, vinger me harder hoor ik Irma smeken. Pardoes druk ik mijn drie vingers hard en diep in haar kut. Ze kreunt weer heerlijk hard. Het kan bijna niet maar Irma wordt er nog natter van. Ik zie dat haar dochter iets dichter bij de deur is gaan staan. Dan neem ik het clitje tussen mijn duim en wijsvinger. Irma kronkelt onder mij. Ze hijgt zwaar, en kreunt aan één stuk door. Ik haal mijn beide van haar kutje weg. Irma doet haar ogen open en zegt: Rustig schatje, ik ga je zo lekker likken.

Hmmmm, dan is het goed. Maar ik ga je wel even blinddoeken, zeg ik haar. Ohh spannend, is haar antwoord. Ik spring van het bed en loop richting haar kledingkast. Als ik vlak langs de deur loop zie ik dat het Alyssa is die op de gang staat. Bij het langslopen geef ik haar een knipoog. Doe de deur open en zie al snel wat sjaaltjes. Ik pak er eentje en loop terug. Irma is ondertussen op haar rug gaan liggen.

Ik til haar hoofd iets op om haar een lekkere tongzoen te geven. Ik verbreek de kus om het sjaaltje om te doen. Zie je nog iets vraag ik. Hoeveel vingers steek ik op, terwijl ik dit vraag hou ik mijn lul boven haar ogen.

Geen idee, zegt ze. Da’s mooi, dan kan ik zo gaan beginnen. Ik loop weer om het bed heen. Aan de andere kant gekomen zie ik dat Alyssa nog steeds op de gang staat.

Ik kniel op het bed neer en kus mij een weg richting haar grotje. Als ik vlakbij ben stop ik en begin dezelfde weg over haar andere been.

Ik geef een kusje ruim boven haar kutje. Dan in haar liezen en eentje snel op haar kutje. Bij het aanraken van haar kutlipjes komt er een klein kreuntje vrij. Mijn tong glijdt van onder naar boven door haar spleet. Een diepe grom en een hmmm zijn het gevolg. Dit herhaal ik een paar keer, haar clitje raak ik telkens net niet aan. Dan geef ik kusjes aan de buitenkant van haar kutje. Als ze het niet verwacht val ik aan op haar clitje.

Ik zuig deze stevig tussen mijn lippen door. Een zware kreun, haar bekken drukt Irma naar boven. Ik laat snel weer los. Ik kom even omhoog om op adem te komen. Ik kijk richting de deur en zie dat de deur ietsjes verder is open gezet. Alyssa ziet mij kijken. Ze schrikt een beetje. Als ik naar haar lach is de schrik snel verdwenen.

Ik duik weer naar beneden tussen de benen van Irma. Ik lik langzaam de buitenste schaamlippen. Dan ga ik met mijn tong diep door haar gleufje heen. Een enorme hoeveelheid geilheids-nectar krijg ik in mijn mond. Dit slik ik lekker door. Ik zuig me weer vast aan haar clitje. Dan vindt ze toch het lekkerste. Terwijl ik dit doe, ga ik met twee vingers haar kutje in. Op zoek naar haar innerlijke genotsplekje. Mijn vingers drukken al snel op de juiste plek.

Je merkt aan alles dat Irma in verre staat van opwinding is. Ze kreunt, heeft een rood hoofd, draait met haar lijf op het bed. Ik blijf likken en vingeren. Haar geil loopt over mijn hand richting mijn onderarm. Zo nat is deze geile moeder. Dan zie ik dat de deur heel voorzichtig iets verder wordt opengedaan. Je hoort er gelukkig niets van. Ik zie twee vragen oogjes mijn kant opkijken. Ik steek met mijn hand die niet in haar moeders kut zit, een duim omhoog.

Ze begrijpt dat ik het goed vind. De vragende ogen veranderen in nieuwsgierige geile oogjes. Ik stop even met likken en maak Alyssa duidelijk dat ze niet te dicht bij moet komen. Als ik verder ga met het likken en vingeren van Irma zie ik dat Alyssa tegen de muur naast de deur leunt. Ik denk bij mezelf waarin ben ik nu weer beland. Ik laat mijn vingers uit het kutje van Irma glijden. Het geil wat ik meeneem verdeel ik rond haar aarsje. Ik voel een kleine schrik reactie bij Irma. Als ik verder lik aan haar clit en met één vinger rustig haar kontgaatje en daarom streel merk ik dat ze het wel geil begint te vinden.

Door al het geil glijdt het topje van mijn vinger een paar millimeter de opening in. Er zit nog niets in haar kontje maar een begin is er. Ja doe maar, hoor ik dan opeens van Irma. Ik druk nog iets harder en de top van mijn vinger zit in haar kont. Ik laat mijn vinger waar die is en bijt zachtjes op haar clitje.

De ademhaling van Irma wordt onregelmatig. Ik stop weer met likken, mijn vinger houdt ik wel in haar aarsje. Als ik weer omhoog kom zie ik dat Alyssa haar hand in haar broekje heeft gestoken. In het broekje zie ik haar vingers flink bewegen.

We kijken elkaar met een geile blik aan. Laatste ronde, roep ik. Lik over de clit van Irma, en stop mijn vinger dieper in haar kontgaatje. Korte felle likjes geef ik haar en mijn vinger laat ik langzaam op en neer gaan in haar achteruitgang.

Ik merk dat Irma niet veel meer nodig heeft. Zuig me vest aan haar clitje en duw mijn vinger diep in haar kontje. Irma begint te schokken en kreunen, gillen. Met een diepe zware kreun voel ik haar geil onder mijn kin naar buiten glijden.

Het zakt naar mijn vinger in haar kontje. Ik blijf zuigen op haar clit. Het orgasme blijft maar duren. Ze kronkelt onder mij, ze hijgt, haar buikje gaat zwaar op en neer.

Als ik haar clitje tussen mijn lippen uit laat glijden en mijn vinger uit haar kont trekt, valt ze weer rustig terug op het bed. Ze blijft nog een beetje heen en weer kronkelen. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 2. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Cheating Mature Vs Young Lesbian. Mollige Tjechische mama's leven zich uit op jong vlees.

Tienerdochter komt papa inspiratie brengen. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken. Mama maakt een echte man van mij. Oma Agnes zuigt het zaad uit zijn jonge lul. Mooie MILF neukt de buurjongen. Handyman zet met gemak een jonge tiener op zijn lul. Opgewonden schoolmeisje is dol op thuisstudie.

Alice wil eens een rijpe pik in haar strakke kutje. Jongetje ontmaagd door geile MILF. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag. Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Leerling afgetrokken door bejaarde juf.

.

Sex den bosch sex massage brabant

Cheating Mature Vs Young Lesbian. Mollige Tjechische mama's leven zich uit op jong vlees. Tienerdochter komt papa inspiratie brengen. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken. Mama maakt een echte man van mij. Oma Agnes zuigt het zaad uit zijn jonge lul. Mooie MILF neukt de buurjongen. Handyman zet met gemak een jonge tiener op zijn lul.

Opgewonden schoolmeisje is dol op thuisstudie. Alice wil eens een rijpe pik in haar strakke kutje. Jongetje ontmaagd door geile MILF. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag.

Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Leerling afgetrokken door bejaarde juf. BFF logeer partijtje loopt uit op een lesbi orgie. Blonde mama is nog steeds een appetijtelijk hapje. Ze schuift haar jurkje weg met haar voet. Ze gaat weer wijdbeens op de bank zitten.

Mijn lul is al helemaal stijf, hij zit niet heel erg lekker in mijn broek. Ik ga iets verzetten. Verwen jezelf is zoals je vanochtend hebt gedaan. Maar ik dacht dat jij … Ssstt zeg ik, doe nou maar wat ik zeg. Irma twijfelt, maar ik zie dat het haar ook opwindt. Ze pakt haar beide borsten beet, en kneed ze lichtjes.

Dan glijdt haar rechterhand naar beneden over haar strakke buikje. Haar linkerhand gaat ook naar beneden. Met twee handen spreidt ze haar schaamlippen. Ik zie de nattigheid in haar kutje. Wow deze vrouw is heel erg opgewonden. Met één vinger glijdt ze over haar clitje. Daarbij kreunt ze lichtjes. Laat is een vinger naar binnen glijden, geef ik als bevel. Ze doet het meteen. Ze haalt de vinger er weer uit. Lik je vinger af. Ze neemt de vinger in haar mond en zuigt het helemaal af.

Hmmm best lekker zegt ze. Stop maar zeg ik haar. Kom maar is naar mij toe. Ze komt kruipend op handen en knieën naar me toe. Nog geiler dan ik voor ogen had. Snel trek ik mijn t-shirt uit. Pak het maar uit, zeg ik. Ik sta op en haar handen gaan vanonder mijn broekspijpjes in.

Ze voelt mijn balzak en de schacht van mijn pik. Direct trekt ze mijn korte broek uit. Hmmm ook geen ondergoed, geile donder. Ze pakt mijn lul en leidt die naar haar mond. Mijn eikel en een stuk van mijn schacht verdwijnen direct in haar mondje. Ze zuigt en likt in een hoog tempo. Ik laat me weer terug in de stoel zakken. Irma komt iets naar voren en neemt mijn pik ver in haar mondje. Daarbij kreunt ze heerlijk. Zuig mij leeg en dan zal ik je verwennen.

Goede deal zegt ze. Ze neemt mijn pik steeds dieper en dieper in haar mond. Wow wat ziet dat er geil uit. Haar tong flits over mijn eikel en pik. Haar handjes strelen mijn zak. Zo dit is een verwennerij. Mag ik proberen of die er helemaal in past? Ze kijkt me heel schattig aan.

Tuurlijk schat, dat hoef je niet te vragen. Beetje bij beetje gaat mijn pik er steeds verder in. Ze redt het net niet helemaal. Maar ze maakt me wel helemaal gek. Zuig mijn eikel maar leeg schat.

Ze gaat harder zuigen. Het tintelt in mijn eikel. Wow wat een sensatie is dit. Ze probeert nog een keer mijn hele pik in haar mond te nemen. Ze redt het weer net niet.

Wacht maar zeg ik. Ik sta op en laat weer zuigen. Daarbij druk ik mijn lul lichtjes naar voren. Nog lukt het niet, maar wel bijna. Ik pak haar mooie krullenbol vast in een staartje. Druk haar verder over mijn lul. Als ik druk moet je slikken zeg ik. Na een paar keer stoten in haar mondje zit mijn harde paal volledig in haar. Met grote geile ogen kijkt ze me aan. Als ik mijn lul uit haar trek, zegt ze hmmm dat was heerlijk. Gelijk valt ze weer aan op mijn pik. Met diepe halen verwent ze mij.

Ze zuigt zo lekker dat ik het niet langer volhou. Met een krachtige kreun kom ik klaar in haar mondje. Zes dikke stralen sperma spuit ik in haar. Er gaat niets verloren. Ze slikt alles door. Hmmm wat is dat toch lekker, een geile man die in mijn mondje klaar komt. Ik laat me naar achteren vallen in de stoel, even op adem komen. Kom mee, zegt ze, je hebt me wat beloofd.

Ze trekt me aan de hand mee naar boven. Op het moment dat ik achter Irma de trap op stap, denk ik in de weerspiegeling van de tuindeur iemand te zien. Irma gaat languit met de benen wijd op bed liggen, ze ligt overdwars op bed. Verwen me schatje, zegt ze. Heb je massageolie, vraag ik haar. In de badkamer staan wat flesjes in het kleine kastje. Ik pak de grootste fles en loop terug. Ga maar op je buik liggen, zeg ik tegen Irma.

Ze draait meteen om. Ik laat wat koude massageolie op haar rug vallen. Mijn handen smeren het uit over haar rug, van haar nek tot aan haar heerlijke billetjes. Ik knijp even in haar billen. Een kreun ontsnapt uit haar mond, hmmmm. Ik masseer haar schouders ,langzaam maar stevig. Mijn handen glijden langs haar zij, iets naar beneden.

Mijn vingers glijden langs de zijknat van haar heerlijk grote borsten. Hmm lekker, zegt Irma. Zo ben ik een paar minuten bezig met haar bovenlijf.

Dan doe ik wat nieuwe olie op mijn handen en begin met haar rechterbeen. Heel langzaam beweeg ik naar boven, tot vlakbij haar poesje. Dit herhaal ik een paar keer.

Irma probeert haar lijf naar beneden te drukken als ik vlakbij haar kutje ben. Maar ik zorg er voor dat ik haar kutje niet raak. Dit herhaal ik met haar linkerbeen. Ik voel het verlangen van haar dat ik met haar kutje ga spelen. Minuten lang blijf ik haar zo plagen.

Dan duw ik haar benen iets uit elkaar. Ik heb uitzicht op een nat en opgewonden kutje. Dan pak ik plots haar kutje vol beet met één hand. Ik druk de schaamlippen tegen elkaar en knijp alles tegen elkaar aan. Een zware kreun van Irma is het gevolg. Ja verwen me, hoor ik haar bijna smeken.

Ik laat haar kutje los, en glij direct met twee vingers naar binnen. Een hard gilletje komt uit Irma haar mond.

Ik stoot een paar keer hard met twee vingers diep in haar natte grotje. Ze ligt te kronkelen onder mij. Als ik mijn duim op haar clitje druk begint ze aan een jammerend gekreun. Irma ligt te genieten van mijn vingers.

De kreuntjes worden steeds luider, haar ademhaling wordt al luider en sneller. Ik druk dan ineens drie vingers in haar oververhitte kutje. Ja, ja, ja, ja kreunt Irma luid. Dan zie ik een schim op de gang staan. Ik doe net of dat ik het niet zie. Met drie vingers blijf ik Irma nu rustig vingeren. Niet diep, maar rustig langs de wanden van haar genotsgrotje.

Uit mijn ooghoek zie ik dat het één van haar dochters is die op de gang staat te gluren. Doordat de deur maar op een kier staat kan ik niet zien wie het van de twee is. Harder, vinger me harder hoor ik Irma smeken. Pardoes druk ik mijn drie vingers hard en diep in haar kut. Ze kreunt weer heerlijk hard. Het kan bijna niet maar Irma wordt er nog natter van. Ik zie dat haar dochter iets dichter bij de deur is gaan staan. Dan neem ik het clitje tussen mijn duim en wijsvinger.

Irma kronkelt onder mij. Ze hijgt zwaar, en kreunt aan één stuk door. Ik haal mijn beide van haar kutje weg. Irma doet haar ogen open en zegt: Rustig schatje, ik ga je zo lekker likken. Hmmmm, dan is het goed. Maar ik ga je wel even blinddoeken, zeg ik haar. Ohh spannend, is haar antwoord. Ik spring van het bed en loop richting haar kledingkast.

Als ik vlak langs de deur loop zie ik dat het Alyssa is die op de gang staat. Bij het langslopen geef ik haar een knipoog. Doe de deur open en zie al snel wat sjaaltjes. Ik pak er eentje en loop terug. Irma is ondertussen op haar rug gaan liggen.

Ik til haar hoofd iets op om haar een lekkere tongzoen te geven. Ik verbreek de kus om het sjaaltje om te doen. Zie je nog iets vraag ik. Hoeveel vingers steek ik op, terwijl ik dit vraag hou ik mijn lul boven haar ogen.

Geen idee, zegt ze. Da’s mooi, dan kan ik zo gaan beginnen. Ik loop weer om het bed heen. Aan de andere kant gekomen zie ik dat Alyssa nog steeds op de gang staat.

Ik kniel op het bed neer en kus mij een weg richting haar grotje. Als ik vlakbij ben stop ik en begin dezelfde weg over haar andere been. Ik geef een kusje ruim boven haar kutje. Dan in haar liezen en eentje snel op haar kutje.

Bij het aanraken van haar kutlipjes komt er een klein kreuntje vrij. Mijn tong glijdt van onder naar boven door haar spleet. Een diepe grom en een hmmm zijn het gevolg. Dit herhaal ik een paar keer, haar clitje raak ik telkens net niet aan. Dan geef ik kusjes aan de buitenkant van haar kutje. Als ze het niet verwacht val ik aan op haar clitje. Ik zuig deze stevig tussen mijn lippen door. Een zware kreun, haar bekken drukt Irma naar boven.

Ik laat snel weer los. Ik kom even omhoog om op adem te komen. Ik kijk richting de deur en zie dat de deur ietsjes verder is open gezet. Alyssa ziet mij kijken. Ze schrikt een beetje. Als ik naar haar lach is de schrik snel verdwenen. Ik duik weer naar beneden tussen de benen van Irma. Ik lik langzaam de buitenste schaamlippen. Dan ga ik met mijn tong diep door haar gleufje heen. Een enorme hoeveelheid geilheids-nectar krijg ik in mijn mond. Dit slik ik lekker door. Ik zuig me weer vast aan haar clitje.

Dan vindt ze toch het lekkerste. Terwijl ik dit doe, ga ik met twee vingers haar kutje in. Op zoek naar haar innerlijke genotsplekje. Mijn vingers drukken al snel op de juiste plek. Je merkt aan alles dat Irma in verre staat van opwinding is.

Ze kreunt, heeft een rood hoofd, draait met haar lijf op het bed. Ik blijf likken en vingeren. Haar geil loopt over mijn hand richting mijn onderarm. Zo nat is deze geile moeder. Dan zie ik dat de deur heel voorzichtig iets verder wordt opengedaan. Je hoort er gelukkig niets van. Ik zie twee vragen oogjes mijn kant opkijken.

Ik steek met mijn hand die niet in haar moeders kut zit, een duim omhoog. Ze begrijpt dat ik het goed vind. De vragende ogen veranderen in nieuwsgierige geile oogjes. Ik stop even met likken en maak Alyssa duidelijk dat ze niet te dicht bij moet komen.

Als ik verder ga met het likken en vingeren van Irma zie ik dat Alyssa tegen de muur naast de deur leunt. Ik denk bij mezelf waarin ben ik nu weer beland. Ik laat mijn vingers uit het kutje van Irma glijden. Het geil wat ik meeneem verdeel ik rond haar aarsje.

Ik voel een kleine schrik reactie bij Irma. Als ik verder lik aan haar clit en met één vinger rustig haar kontgaatje en daarom streel merk ik dat ze het wel geil begint te vinden.

Door al het geil glijdt het topje van mijn vinger een paar millimeter de opening in. Er zit nog niets in haar kontje maar een begin is er.

Ja doe maar, hoor ik dan opeens van Irma. Ik druk nog iets harder en de top van mijn vinger zit in haar kont. Ik laat mijn vinger waar die is en bijt zachtjes op haar clitje. De ademhaling van Irma wordt onregelmatig. Ik stop weer met likken, mijn vinger houdt ik wel in haar aarsje.

Als ik weer omhoog kom zie ik dat Alyssa haar hand in haar broekje heeft gestoken. In het broekje zie ik haar vingers flink bewegen. We kijken elkaar met een geile blik aan. Laatste ronde, roep ik.

Lik over de clit van Irma, en stop mijn vinger dieper in haar kontgaatje. Korte felle likjes geef ik haar en mijn vinger laat ik langzaam op en neer gaan in haar achteruitgang. Ik merk dat Irma niet veel meer nodig heeft. Zuig me vest aan haar clitje en duw mijn vinger diep in haar kontje.

Irma begint te schokken en kreunen, gillen. Met een diepe zware kreun voel ik haar geil onder mijn kin naar buiten glijden. Het zakt naar mijn vinger in haar kontje. Ik blijf zuigen op haar clit. Het orgasme blijft maar duren. Ze kronkelt onder mij, ze hijgt, haar buikje gaat zwaar op en neer. Als ik haar clitje tussen mijn lippen uit laat glijden en mijn vinger uit haar kont trekt, valt ze weer rustig terug op het bed. Ze blijft nog een beetje heen en weer kronkelen.

Wow, wow is het enige wat ze kan uitbrengen. Blijf jij maar even liggen, wel je blinddoek ophouden. Dan ga ik even mijn vinger wassen. Diegene die in mijn kontje zat, vraagt ze ondeugend. Ik lach en loop weg. Steek mijn hand uit naar Alyssa. Die pakt mijn hand en loopt met mij mee de badkamer in. Ik doe eerst de kraan aan. Fluister in Alyssa’s oor, kleed je maar uit en ga op dezelfde plek weer staan.

Dan kan ik ook nog een beetje van jou genieten. In haar ogen zie ik dezelfde geile blik als die haar moeder heeft. Binnen een paar seconden is ze naakt en loopt heel voorzichtig de badkamer uit. Een heerlijk tienerkontje is dan mijn uitzicht.

Pffff wat een lijfje, denk ik. Met nog natte handen loop ik snel achter haar aan. Als ik haar passeer knijp ik snel even in haar billetje. Klaar voor de volgende ronde, roep ik als in de slaapkamer weer binnenloop. Heb je er zin in, vraag ik meteen er na. Dit geeft Alyssa de gelegenheid om snel op haar plekje te gaan staan zonder dat haar moeder er iets van hoort.

Kom maar op met die lekkere lul van je. Ik kruip op haar en we beginnen te zoenen. Het gaat er weer meteen gepassioneerd aan toe. Na een paar minuten daal ik af naar haar nek. Ik weet dat dit haar heel erg opwind. Dan kom ik bij die heerlijke borsten aan. Terwijl ik ze lik en kneed kijk ik richting Alyssa.

Zij is ook bezig om haar borsten te verwennen. Ze heeft in verhouding met haar slanke lijf wel erg grote borsten. Ik schat het zo in als een volle C cup, wellicht misschien wel cup D. Ik ga tussen Irma’s benen zitten. Mijn handen glijden van haar borsten naar beneden richting haar kutje.

Alyssa volgt dezelfde weg met haar handen bij haarzelf. Mijn handen glijden over de poes van Irma. Alyssa haar vingers glijden over haar kale poesje. Net als bij mama zie ik dat zij ook erg nat is. Ik geef haar een knipoog. Ik duw de benen van Irma iets uit elkaar. Positioneer mezelf goed en leg mijn keiharde piemel voor het grotje. Ja, kom maar zegt Irma. Ik zie dat Alyssa ook verwachtingsvol toekijkt. Ik druk mijn eikel tussen de lipjes iets door.

Mijn eikel wordt verwelkomt met heel veel warmte en nattigheid. Dan stoot ik in één keer mijn hele pik diep naar binnen. Met een grote zucht ontvangt Irma mij. Een diepe kreun galmt door de kamer. Die was niet alleen van Irma.

Langzaam beweeg ik in en uit. Het maakt een soppend geluid, niet normaal. Ik druk de benen van Irma richting haar borst. Irma pakt haar benen vast en houdt ze wijd. Diep penetreer ik haar kutje.

Alles doe ik nog in een langzaam tempo. Dit doe ik zo een paar minuutjes. Dan pak ik Irma haar benen en leg ze tegen mijn schouders. Bij elke stoot kletsen onze lijven tegen elkaar. Ik stoot nu steeds sneller. De kamer wordt gevuld met geluid en geur van seks. Ik duw de benen van Irma richting haar hoofd. Gelukkig is ze erg lenig. Ik hang nu ook voorover. Haar benen zitten tussen onze lijven in. Ik druk ze iets verder uit elkaar. Ik merk dat mijn lul nu echt heel diep in haar zit. Een korte felle stoot.

Een harde hmmmm verlaat haar mond. In een rustig tempo stoot ik fel en diep in haar. Als ik naar links kijk zie ik Alyssa in een snel tempo haar vingers over haar clitje laten glijden. Die is dicht bij een orgasme zie ik.

Haar kleine tepels staan fier vooruit. Ze ademt al wat zwaarder, haar buikje gaat snel op en neer. Om haar niet te verraden, gaat mijn tempo omhoog.

Bij elke stoot kreun ik wat harder dan eigenlijk nodig is. Terwijl ik haar moeder neuk blijf ik Alyssa aan kijken. Het soppende geluid van Irma’s kut, het gekreun van Irma en mij galmt door de slaapkamer. Ik zie de ogen van Alyssa wegdraaien.natte buurvrouw tienerkontjes

Ohh hoe zo dat dan? Dan duurt het even voordat ik antwoord krijg. Ik werd heel opgewonden wakker en heb even met mezelf gespeeld.. Zo dat is een antwoord dat ik niet had verwacht. App ik haar terug. Heerlijk klaar gekomen, maar laat me liever door jou verwennen. Een smile verschijnt op mijn gezicht. Da’s een goed begin van de dag …… Weet niet wat de rest van de dag gaat brengen voor jou.

Er komt nu 10 minuten lang niets. Zijn je dochters vanmiddag thuis? Nee, die gaan naar het strand. Krijg ik meteen als antwoord. Mijn vrouw gaat ook naar het strand zeg ik. Wat wil je daar mee zeggen, vraagt ze. Als antwoord krijg ik 3 vraagtekens. Zomerjurkje aan, geen ondergoed eronder, glad geschoren. Nu stop ik met appen, zie je straks.

Na dit appje krijg ik geen reactie meer van haar. Ik neem het ontbijt mee naar boven. Samen met mijn vrouw doen we heerlijk rustig aan deze ochtend. Om half twaalf wordt ze opgehaald door een vriendin.

Ik ga onder de douche en denk aan wat er vanmiddag gaat gebeuren. Werk me schaamhaar netjes bij, kale zak en kort geknipt boven op. Lekker luchtje op en trek een korte broek en t-shirt aan.

Net als in mijn opdracht aan Irma, heb ik geen ondergoed aan. Ben benieuwd hoe ze hier op reageert. Beneden zet ik nog een kopje koffie. Ik kijk wat nieuws op mijn tablet. Mijn telefoon trilt weer. Een berichtje van Irma, mijn dochters gaan over 5 minuten weg. Ik stuur een duimpje terug. Heb je je aan de opdracht gehouden? Snel krijg ik al antwoord: Ik lach hard als ik het lees.

De deur wordt opengedaan door Irma. Ik zie een verhitte dame voor me. Je had wat hulp nodig, zeg ik. Ja, ik heb een handige man nodig. Ik stap naar binnen en Irma doet de deur dicht. Ik draai me terug en geef haar een kus op haar mond. Wil je wat drinken, vraagt Irma. Lekker, doe maar een glaasje koud water. Ze loopt heupwiegend weg.

Ik loop door de kamer heen en doe het zonnescherm naar beneden. Neem dan plaats op de stoel tegenover de bank.

Als Irma terugkomt met het drinken kan ze alleen maar op de bank plaatsnemen. Ga lekker zitten zeg ik, en wijs richting de bank. Ik neem een slokje van mijn water. Wat vond je van de opdracht? Heel spannend, zeker toen mijn dochters nog thuis waren.

Werd er best opgewonden van. Hmmm klinkt goed, zeg ik. Laat maar is zien hoe nat je dan bent, zeg ik met een stalen gezicht. Het windt mij ook enorm op maar laat het niet merken. Irma kijkt me iets verbaasd aan. Ze gaat iets verzitten. Trekt haar jurkje iets op en doet haar benen uit elkaar. Ik kijk tegen een kaal kutje aan. Vanaf mijn positie is al te zien dat ze erg opgewonden is. Ik pak mijn glas en neem rustig een slok.

Irma kijkt mij vragen aan. Ziet er goed uit schoonheid. Maar heb je je wel volledig aan de opdracht gehouden? Heb je geen bh aan? Ze kijkt me ondeugend aan.

Gaat met haar rug van de leuning af, en doet de rits achter open. De kleine mouwtjes laat ze langzaam over haar schouders gaan.

Haar heerlijke grote tieten komen tevoorschijn. In mijn broek begint iets snel te groeien. Haar tepeltjes staan fier naar voren. Wow wat een heerlijk lijf heb je toch, zeg ik haar. Ze geniet van het compliment. Ik drink rustig wat, en Irma volgt mijn voorbeeld. Doe je jurk maar uit, ik zie nu toch al bijna alles.

Irma staat op en haar jurk glijdt van haar slanke lijf. Ze schuift haar jurkje weg met haar voet. Ze gaat weer wijdbeens op de bank zitten. Mijn lul is al helemaal stijf, hij zit niet heel erg lekker in mijn broek. Ik ga iets verzetten. Verwen jezelf is zoals je vanochtend hebt gedaan. Maar ik dacht dat jij … Ssstt zeg ik, doe nou maar wat ik zeg. Irma twijfelt, maar ik zie dat het haar ook opwindt. Ze pakt haar beide borsten beet, en kneed ze lichtjes. Dan glijdt haar rechterhand naar beneden over haar strakke buikje.

Haar linkerhand gaat ook naar beneden. Met twee handen spreidt ze haar schaamlippen. Ik zie de nattigheid in haar kutje. Wow deze vrouw is heel erg opgewonden. Met één vinger glijdt ze over haar clitje. Daarbij kreunt ze lichtjes. Laat is een vinger naar binnen glijden, geef ik als bevel. Ze doet het meteen. Ze haalt de vinger er weer uit. Lik je vinger af.

Ze neemt de vinger in haar mond en zuigt het helemaal af. Hmmm best lekker zegt ze. Stop maar zeg ik haar. Kom maar is naar mij toe. Ze komt kruipend op handen en knieën naar me toe. Nog geiler dan ik voor ogen had. Snel trek ik mijn t-shirt uit. Pak het maar uit, zeg ik. Ik sta op en haar handen gaan vanonder mijn broekspijpjes in. Ze voelt mijn balzak en de schacht van mijn pik.

Direct trekt ze mijn korte broek uit. Hmmm ook geen ondergoed, geile donder. Ze pakt mijn lul en leidt die naar haar mond. Mijn eikel en een stuk van mijn schacht verdwijnen direct in haar mondje. Ze zuigt en likt in een hoog tempo.

Ik laat me weer terug in de stoel zakken. Irma komt iets naar voren en neemt mijn pik ver in haar mondje. Daarbij kreunt ze heerlijk. Zuig mij leeg en dan zal ik je verwennen. Goede deal zegt ze. Ze neemt mijn pik steeds dieper en dieper in haar mond. Wow wat ziet dat er geil uit. Haar tong flits over mijn eikel en pik. Haar handjes strelen mijn zak. Zo dit is een verwennerij.

Mag ik proberen of die er helemaal in past? Ze kijkt me heel schattig aan. Tuurlijk schat, dat hoef je niet te vragen. Beetje bij beetje gaat mijn pik er steeds verder in. Ze redt het net niet helemaal. Maar ze maakt me wel helemaal gek. Zuig mijn eikel maar leeg schat.

Ze gaat harder zuigen. Het tintelt in mijn eikel. Wow wat een sensatie is dit. Ze probeert nog een keer mijn hele pik in haar mond te nemen. Ze redt het weer net niet. Wacht maar zeg ik. Ik sta op en laat weer zuigen. Daarbij druk ik mijn lul lichtjes naar voren. Nog lukt het niet, maar wel bijna. Ik pak haar mooie krullenbol vast in een staartje. Druk haar verder over mijn lul.

Als ik druk moet je slikken zeg ik. Na een paar keer stoten in haar mondje zit mijn harde paal volledig in haar. Met grote geile ogen kijkt ze me aan. Als ik mijn lul uit haar trek, zegt ze hmmm dat was heerlijk. Gelijk valt ze weer aan op mijn pik. Met diepe halen verwent ze mij. Ze zuigt zo lekker dat ik het niet langer volhou. Met een krachtige kreun kom ik klaar in haar mondje. Zes dikke stralen sperma spuit ik in haar. Er gaat niets verloren. Ze slikt alles door.

Hmmm wat is dat toch lekker, een geile man die in mijn mondje klaar komt. Ik laat me naar achteren vallen in de stoel, even op adem komen.

Kom mee, zegt ze, je hebt me wat beloofd. Ze trekt me aan de hand mee naar boven. Op het moment dat ik achter Irma de trap op stap, denk ik in de weerspiegeling van de tuindeur iemand te zien. Irma gaat languit met de benen wijd op bed liggen, ze ligt overdwars op bed. Verwen me schatje, zegt ze. Heb je massageolie, vraag ik haar. In de badkamer staan wat flesjes in het kleine kastje.

Ik pak de grootste fles en loop terug. Ga maar op je buik liggen, zeg ik tegen Irma. Ze draait meteen om. Ik laat wat koude massageolie op haar rug vallen. Mijn handen smeren het uit over haar rug, van haar nek tot aan haar heerlijke billetjes.

Ik knijp even in haar billen. Een kreun ontsnapt uit haar mond, hmmmm. Ik masseer haar schouders ,langzaam maar stevig.

Mijn handen glijden langs haar zij, iets naar beneden. Mijn vingers glijden langs de zijknat van haar heerlijk grote borsten. Hmm lekker, zegt Irma. Zo ben ik een paar minuten bezig met haar bovenlijf. Dan doe ik wat nieuwe olie op mijn handen en begin met haar rechterbeen. Heel langzaam beweeg ik naar boven, tot vlakbij haar poesje. Dit herhaal ik een paar keer. Irma probeert haar lijf naar beneden te drukken als ik vlakbij haar kutje ben. Maar ik zorg er voor dat ik haar kutje niet raak. Dit herhaal ik met haar linkerbeen.

Ik voel het verlangen van haar dat ik met haar kutje ga spelen. Minuten lang blijf ik haar zo plagen. Dan duw ik haar benen iets uit elkaar. Ik heb uitzicht op een nat en opgewonden kutje. Dan pak ik plots haar kutje vol beet met één hand. Ik druk de schaamlippen tegen elkaar en knijp alles tegen elkaar aan.

Een zware kreun van Irma is het gevolg. Ja verwen me, hoor ik haar bijna smeken. Ik laat haar kutje los, en glij direct met twee vingers naar binnen. Een hard gilletje komt uit Irma haar mond. Ik stoot een paar keer hard met twee vingers diep in haar natte grotje.

Ze ligt te kronkelen onder mij. Als ik mijn duim op haar clitje druk begint ze aan een jammerend gekreun. Irma ligt te genieten van mijn vingers. De kreuntjes worden steeds luider, haar ademhaling wordt al luider en sneller. Ik druk dan ineens drie vingers in haar oververhitte kutje. Ja, ja, ja, ja kreunt Irma luid.

Dan zie ik een schim op de gang staan. Ik doe net of dat ik het niet zie. Met drie vingers blijf ik Irma nu rustig vingeren. Niet diep, maar rustig langs de wanden van haar genotsgrotje. Uit mijn ooghoek zie ik dat het één van haar dochters is die op de gang staat te gluren. Doordat de deur maar op een kier staat kan ik niet zien wie het van de twee is. Harder, vinger me harder hoor ik Irma smeken. Pardoes druk ik mijn drie vingers hard en diep in haar kut.

Ze kreunt weer heerlijk hard. Het kan bijna niet maar Irma wordt er nog natter van. Ik zie dat haar dochter iets dichter bij de deur is gaan staan. Dan neem ik het clitje tussen mijn duim en wijsvinger. Irma kronkelt onder mij. Ze hijgt zwaar, en kreunt aan één stuk door. Ik haal mijn beide van haar kutje weg. Irma doet haar ogen open en zegt: Rustig schatje, ik ga je zo lekker likken. Hmmmm, dan is het goed.

Maar ik ga je wel even blinddoeken, zeg ik haar. Ohh spannend, is haar antwoord. Ik spring van het bed en loop richting haar kledingkast. Als ik vlak langs de deur loop zie ik dat het Alyssa is die op de gang staat.

Bij het langslopen geef ik haar een knipoog. Doe de deur open en zie al snel wat sjaaltjes. Ik pak er eentje en loop terug. Irma is ondertussen op haar rug gaan liggen. Ik til haar hoofd iets op om haar een lekkere tongzoen te geven. Ik verbreek de kus om het sjaaltje om te doen. Zie je nog iets vraag ik.

Hoeveel vingers steek ik op, terwijl ik dit vraag hou ik mijn lul boven haar ogen. Geen idee, zegt ze. Da’s mooi, dan kan ik zo gaan beginnen. Ik loop weer om het bed heen. Aan de andere kant gekomen zie ik dat Alyssa nog steeds op de gang staat. Ik kniel op het bed neer en kus mij een weg richting haar grotje. Als ik vlakbij ben stop ik en begin dezelfde weg over haar andere been. Ik geef een kusje ruim boven haar kutje. Dan in haar liezen en eentje snel op haar kutje.

Bij het aanraken van haar kutlipjes komt er een klein kreuntje vrij. Mijn tong glijdt van onder naar boven door haar spleet. Een diepe grom en een hmmm zijn het gevolg. Dit herhaal ik een paar keer, haar clitje raak ik telkens net niet aan. Dan geef ik kusjes aan de buitenkant van haar kutje.

Als ze het niet verwacht val ik aan op haar clitje. Ik zuig deze stevig tussen mijn lippen door. Een zware kreun, haar bekken drukt Irma naar boven. Ik laat snel weer los. Ik kom even omhoog om op adem te komen. Ik kijk richting de deur en zie dat de deur ietsjes verder is open gezet. Alyssa ziet mij kijken. Ze schrikt een beetje. Als ik naar haar lach is de schrik snel verdwenen. Ik duik weer naar beneden tussen de benen van Irma. Ik lik langzaam de buitenste schaamlippen. Dan ga ik met mijn tong diep door haar gleufje heen.

Een enorme hoeveelheid geilheids-nectar krijg ik in mijn mond. Dit slik ik lekker door. Ik zuig me weer vast aan haar clitje. Dan vindt ze toch het lekkerste. Terwijl ik dit doe, ga ik met twee vingers haar kutje in. Op zoek naar haar innerlijke genotsplekje. Mijn vingers drukken al snel op de juiste plek. Je merkt aan alles dat Irma in verre staat van opwinding is. Ze kreunt, heeft een rood hoofd, draait met haar lijf op het bed.

Ik blijf likken en vingeren. Haar geil loopt over mijn hand richting mijn onderarm. Zo nat is deze geile moeder. Dan zie ik dat de deur heel voorzichtig iets verder wordt opengedaan.

Je hoort er gelukkig niets van. Ik zie twee vragen oogjes mijn kant opkijken. Ik steek met mijn hand die niet in haar moeders kut zit, een duim omhoog.

Ze begrijpt dat ik het goed vind. De vragende ogen veranderen in nieuwsgierige geile oogjes. Ik stop even met likken en maak Alyssa duidelijk dat ze niet te dicht bij moet komen. Als ik verder ga met het likken en vingeren van Irma zie ik dat Alyssa tegen de muur naast de deur leunt.

Ik denk bij mezelf waarin ben ik nu weer beland. Ik laat mijn vingers uit het kutje van Irma glijden. Het geil wat ik meeneem verdeel ik rond haar aarsje. Ik voel een kleine schrik reactie bij Irma. Als ik verder lik aan haar clit en met één vinger rustig haar kontgaatje en daarom streel merk ik dat ze het wel geil begint te vinden. Door al het geil glijdt het topje van mijn vinger een paar millimeter de opening in.

Er zit nog niets in haar kontje maar een begin is er. Ja doe maar, hoor ik dan opeens van Irma. Ik druk nog iets harder en de top van mijn vinger zit in haar kont. Ik laat mijn vinger waar die is en bijt zachtjes op haar clitje.

De ademhaling van Irma wordt onregelmatig. Ik stop weer met likken, mijn vinger houdt ik wel in haar aarsje. Als ik weer omhoog kom zie ik dat Alyssa haar hand in haar broekje heeft gestoken. In het broekje zie ik haar vingers flink bewegen. We kijken elkaar met een geile blik aan. Laatste ronde, roep ik. Lik over de clit van Irma, en stop mijn vinger dieper in haar kontgaatje. Korte felle likjes geef ik haar en mijn vinger laat ik langzaam op en neer gaan in haar achteruitgang. Ik merk dat Irma niet veel meer nodig heeft.

Zuig me vest aan haar clitje en duw mijn vinger diep in haar kontje. Irma begint te schokken en kreunen, gillen. Met een diepe zware kreun voel ik haar geil onder mijn kin naar buiten glijden.

Het zakt naar mijn vinger in haar kontje. Ik blijf zuigen op haar clit. Het orgasme blijft maar duren. Ze kronkelt onder mij, ze hijgt, haar buikje gaat zwaar op en neer. Als ik haar clitje tussen mijn lippen uit laat glijden en mijn vinger uit haar kont trekt, valt ze weer rustig terug op het bed. Ze blijft nog een beetje heen en weer kronkelen. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 2.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Cheating Mature Vs Young Lesbian. Mollige Tjechische mama's leven zich uit op jong vlees. Tienerdochter komt papa inspiratie brengen. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken.

Mama maakt een echte man van mij. Oma Agnes zuigt het zaad uit zijn jonge lul. Mooie MILF neukt de buurjongen. Handyman zet met gemak een jonge tiener op zijn lul. Opgewonden schoolmeisje is dol op thuisstudie.

Alice wil eens een rijpe pik in haar strakke kutje. Jongetje ontmaagd door geile MILF. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag. Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Leerling afgetrokken door bejaarde juf.

.

Handyman zet met gemak een jonge tiener op zijn lul. Opgewonden schoolmeisje is dol op thuisstudie. Alice wil eens een rijpe pik in haar strakke kutje. Jongetje ontmaagd door geile MILF. Zij bezorgt hem een stijve op zijn oude dag. Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Leerling afgetrokken door bejaarde juf. BFF logeer partijtje loopt uit op een lesbi orgie. Blonde mama is nog steeds een appetijtelijk hapje.

Proefritje op een tweedehands milf. Monteur komt de nota innen. Oma's doen 'wie het eerste klaar komt'. Zoon neukt beste vriendin van zijn moeder. Jonge Jordi geeft rijpe Emma een pak rammel met zijn grote lul.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Dan hoor ik naast mij, ahhhh buurman 1 cocktailtje kan toch wel. De dochters van Irma staan naast me. Twee paar bruine ogen kijken me aan. Ik twijfel even, nee dat kan ik niet maken denk ik bij mezelf. Hier buurman, een mojito. Bart houdt het glas voor mijn gezicht. Nou eentje kan wel zeg ik dan. Sorry dames, mag ik even. Ik loop tussen de twee dames door. Stap op de plantenbak en kijk over de schutting.

Schat, ik drink hier even een cocktailtje. Prima, je krijgt tien minuten. Onze vrienden moeten hard lachen. Ik proost met mijn buurmeisjes. Met veel gegiechel komt er een verhaal dat het heel gezellig is. Ze genieten van de heerlijke cocktails. Maar jullie mogen toch niet drinken, vraag ik. We zijn al 17 hoor. Dus nog geen 18, zeg ik. Ja maar wel bijna.

Ze beginnen allebei flink te giechelen. Wist niet dat jij zo streng was, buurman. Ben ik ook niet hoor, geniet er maar lekker van. Ik heb mijn mojito al weer bijna op. Neem een ferme slok, en zeg nou dames veel plezier nog en niet je moeder wakker maken als je thuiskomt. Nog harder gegiechel komt er uit de dames. Nou die slaapt nog niet hoor.

Die zit aan de wijn met haar zussen. Die drinken nog wel even door terwijl ze het over mannen hebben. De tweeling schiet hard in de lach en komen niet meer bij. Ik ga weer naar mijn kant dames. Dag knappe buurman, en ze liggen weer helemaal in een deuk. Mijn eigen feestje gaat nog eventjes door. De jeugd naast ons gaat nog wat langer door.

Om half vijf hoor ik nog wat jongelui vertrekken. Als ik zondagochtend mijn telefoon aan doe, heb ik twee berichtjes van Irma. Geen last van het feestje? In het tweede berichtje staat: Mijn dochters hadden het nog over jou toen ze thuis kwamen.

Heerlijk geslapen, ze waren toch wel positief over mij. Ik loop naar beneden om wat ontbijt te maken. Berichtjes van Irma, ze hadden het over de knappe buurman. Dat jij een relaxte vent bent. Nou dat is altijd leuk om te horen, antwoord ik haar. Ik vind jou ook een knappe buurman hoor! Krijg ik meteen van haar. Vanochtend nog aan je gedacht, appt ze. Ohh hoe zo dat dan? Dan duurt het even voordat ik antwoord krijg.

Ik werd heel opgewonden wakker en heb even met mezelf gespeeld.. Zo dat is een antwoord dat ik niet had verwacht. App ik haar terug. Heerlijk klaar gekomen, maar laat me liever door jou verwennen. Een smile verschijnt op mijn gezicht. Da’s een goed begin van de dag …… Weet niet wat de rest van de dag gaat brengen voor jou. Er komt nu 10 minuten lang niets. Zijn je dochters vanmiddag thuis? Nee, die gaan naar het strand. Krijg ik meteen als antwoord. Mijn vrouw gaat ook naar het strand zeg ik.

Wat wil je daar mee zeggen, vraagt ze. Als antwoord krijg ik 3 vraagtekens. Zomerjurkje aan, geen ondergoed eronder, glad geschoren. Nu stop ik met appen, zie je straks. Na dit appje krijg ik geen reactie meer van haar.

Ik neem het ontbijt mee naar boven. Samen met mijn vrouw doen we heerlijk rustig aan deze ochtend. Om half twaalf wordt ze opgehaald door een vriendin. Ik ga onder de douche en denk aan wat er vanmiddag gaat gebeuren.

Werk me schaamhaar netjes bij, kale zak en kort geknipt boven op. Lekker luchtje op en trek een korte broek en t-shirt aan. Net als in mijn opdracht aan Irma, heb ik geen ondergoed aan.

Ben benieuwd hoe ze hier op reageert. Beneden zet ik nog een kopje koffie. Ik kijk wat nieuws op mijn tablet. Mijn telefoon trilt weer. Een berichtje van Irma, mijn dochters gaan over 5 minuten weg. Ik stuur een duimpje terug.

Heb je je aan de opdracht gehouden? Snel krijg ik al antwoord: Ik lach hard als ik het lees. De deur wordt opengedaan door Irma. Ik zie een verhitte dame voor me. Je had wat hulp nodig, zeg ik. Ja, ik heb een handige man nodig.

Ik stap naar binnen en Irma doet de deur dicht. Ik draai me terug en geef haar een kus op haar mond. Wil je wat drinken, vraagt Irma. Lekker, doe maar een glaasje koud water. Ze loopt heupwiegend weg. Ik loop door de kamer heen en doe het zonnescherm naar beneden. Neem dan plaats op de stoel tegenover de bank. Als Irma terugkomt met het drinken kan ze alleen maar op de bank plaatsnemen.

Ga lekker zitten zeg ik, en wijs richting de bank. Ik neem een slokje van mijn water. Wat vond je van de opdracht? Heel spannend, zeker toen mijn dochters nog thuis waren. Werd er best opgewonden van. Hmmm klinkt goed, zeg ik. Laat maar is zien hoe nat je dan bent, zeg ik met een stalen gezicht.

Het windt mij ook enorm op maar laat het niet merken. Irma kijkt me iets verbaasd aan. Ze gaat iets verzitten. Trekt haar jurkje iets op en doet haar benen uit elkaar.

Ik kijk tegen een kaal kutje aan. Vanaf mijn positie is al te zien dat ze erg opgewonden is. Ik pak mijn glas en neem rustig een slok. Irma kijkt mij vragen aan. Ziet er goed uit schoonheid. Maar heb je je wel volledig aan de opdracht gehouden? Heb je geen bh aan? Ze kijkt me ondeugend aan. Gaat met haar rug van de leuning af, en doet de rits achter open. De kleine mouwtjes laat ze langzaam over haar schouders gaan. Haar heerlijke grote tieten komen tevoorschijn.

In mijn broek begint iets snel te groeien. Haar tepeltjes staan fier naar voren. Wow wat een heerlijk lijf heb je toch, zeg ik haar. Ze geniet van het compliment. Ik drink rustig wat, en Irma volgt mijn voorbeeld. Doe je jurk maar uit, ik zie nu toch al bijna alles. Irma staat op en haar jurk glijdt van haar slanke lijf. Ze schuift haar jurkje weg met haar voet.

Ze gaat weer wijdbeens op de bank zitten. Mijn lul is al helemaal stijf, hij zit niet heel erg lekker in mijn broek. Ik ga iets verzetten. Verwen jezelf is zoals je vanochtend hebt gedaan. Maar ik dacht dat jij … Ssstt zeg ik, doe nou maar wat ik zeg. Irma twijfelt, maar ik zie dat het haar ook opwindt. Ze pakt haar beide borsten beet, en kneed ze lichtjes.

Dan glijdt haar rechterhand naar beneden over haar strakke buikje. Haar linkerhand gaat ook naar beneden. Met twee handen spreidt ze haar schaamlippen. Ik zie de nattigheid in haar kutje. Wow deze vrouw is heel erg opgewonden. Met één vinger glijdt ze over haar clitje. Daarbij kreunt ze lichtjes.

Laat is een vinger naar binnen glijden, geef ik als bevel. Ze doet het meteen. Ze haalt de vinger er weer uit. Lik je vinger af. Ze neemt de vinger in haar mond en zuigt het helemaal af. Hmmm best lekker zegt ze. Stop maar zeg ik haar. Kom maar is naar mij toe. Ze komt kruipend op handen en knieën naar me toe. Nog geiler dan ik voor ogen had. Snel trek ik mijn t-shirt uit.

Pak het maar uit, zeg ik. Ik sta op en haar handen gaan vanonder mijn broekspijpjes in. Ze voelt mijn balzak en de schacht van mijn pik. Direct trekt ze mijn korte broek uit. Hmmm ook geen ondergoed, geile donder. Ze pakt mijn lul en leidt die naar haar mond. Mijn eikel en een stuk van mijn schacht verdwijnen direct in haar mondje. Ze zuigt en likt in een hoog tempo. Ik laat me weer terug in de stoel zakken. Irma komt iets naar voren en neemt mijn pik ver in haar mondje.

Daarbij kreunt ze heerlijk. Zuig mij leeg en dan zal ik je verwennen. Goede deal zegt ze. Ze neemt mijn pik steeds dieper en dieper in haar mond. Wow wat ziet dat er geil uit. Haar tong flits over mijn eikel en pik.

Haar handjes strelen mijn zak. Zo dit is een verwennerij. Mag ik proberen of die er helemaal in past? Ze kijkt me heel schattig aan. Tuurlijk schat, dat hoef je niet te vragen. Beetje bij beetje gaat mijn pik er steeds verder in. Ze redt het net niet helemaal. Maar ze maakt me wel helemaal gek. Zuig mijn eikel maar leeg schat. Ze gaat harder zuigen.

Het tintelt in mijn eikel. Wow wat een sensatie is dit. Ze probeert nog een keer mijn hele pik in haar mond te nemen.

Ze redt het weer net niet. Wacht maar zeg ik. Ik sta op en laat weer zuigen. Daarbij druk ik mijn lul lichtjes naar voren. Nog lukt het niet, maar wel bijna. Ik pak haar mooie krullenbol vast in een staartje. Druk haar verder over mijn lul. Als ik druk moet je slikken zeg ik. Na een paar keer stoten in haar mondje zit mijn harde paal volledig in haar. Met grote geile ogen kijkt ze me aan. Als ik mijn lul uit haar trek, zegt ze hmmm dat was heerlijk. Gelijk valt ze weer aan op mijn pik.

Met diepe halen verwent ze mij. Ze zuigt zo lekker dat ik het niet langer volhou. Met een krachtige kreun kom ik klaar in haar mondje. Zes dikke stralen sperma spuit ik in haar. Er gaat niets verloren. Ze slikt alles door. Hmmm wat is dat toch lekker, een geile man die in mijn mondje klaar komt. Ik laat me naar achteren vallen in de stoel, even op adem komen. Kom mee, zegt ze, je hebt me wat beloofd.

Ze trekt me aan de hand mee naar boven. Op het moment dat ik achter Irma de trap op stap, denk ik in de weerspiegeling van de tuindeur iemand te zien.

Irma gaat languit met de benen wijd op bed liggen, ze ligt overdwars op bed. Verwen me schatje, zegt ze. Heb je massageolie, vraag ik haar. In de badkamer staan wat flesjes in het kleine kastje. Ik pak de grootste fles en loop terug. Ga maar op je buik liggen, zeg ik tegen Irma. Ze draait meteen om. Ik laat wat koude massageolie op haar rug vallen.

Mijn handen smeren het uit over haar rug, van haar nek tot aan haar heerlijke billetjes. Ik knijp even in haar billen. Een kreun ontsnapt uit haar mond, hmmmm. Ik masseer haar schouders ,langzaam maar stevig. Mijn handen glijden langs haar zij, iets naar beneden. Mijn vingers glijden langs de zijknat van haar heerlijk grote borsten. Hmm lekker, zegt Irma.

Zo ben ik een paar minuten bezig met haar bovenlijf. Dan doe ik wat nieuwe olie op mijn handen en begin met haar rechterbeen. Heel langzaam beweeg ik naar boven, tot vlakbij haar poesje. Dit herhaal ik een paar keer. Irma probeert haar lijf naar beneden te drukken als ik vlakbij haar kutje ben. Maar ik zorg er voor dat ik haar kutje niet raak. Dit herhaal ik met haar linkerbeen. Ik voel het verlangen van haar dat ik met haar kutje ga spelen.

Minuten lang blijf ik haar zo plagen. Dan duw ik haar benen iets uit elkaar. Ik heb uitzicht op een nat en opgewonden kutje. Dan pak ik plots haar kutje vol beet met één hand. Ik druk de schaamlippen tegen elkaar en knijp alles tegen elkaar aan. Een zware kreun van Irma is het gevolg. Ja verwen me, hoor ik haar bijna smeken. Ik laat haar kutje los, en glij direct met twee vingers naar binnen. Een hard gilletje komt uit Irma haar mond.

Ik stoot een paar keer hard met twee vingers diep in haar natte grotje. Ze ligt te kronkelen onder mij. Als ik mijn duim op haar clitje druk begint ze aan een jammerend gekreun. Irma ligt te genieten van mijn vingers. De kreuntjes worden steeds luider, haar ademhaling wordt al luider en sneller. Ik druk dan ineens drie vingers in haar oververhitte kutje. Ja, ja, ja, ja kreunt Irma luid. Dan zie ik een schim op de gang staan.

Ik doe net of dat ik het niet zie. Met drie vingers blijf ik Irma nu rustig vingeren. Niet diep, maar rustig langs de wanden van haar genotsgrotje. Uit mijn ooghoek zie ik dat het één van haar dochters is die op de gang staat te gluren. Doordat de deur maar op een kier staat kan ik niet zien wie het van de twee is.

Harder, vinger me harder hoor ik Irma smeken. Pardoes druk ik mijn drie vingers hard en diep in haar kut. Ze kreunt weer heerlijk hard. Het kan bijna niet maar Irma wordt er nog natter van.

Ik zie dat haar dochter iets dichter bij de deur is gaan staan. Dan neem ik het clitje tussen mijn duim en wijsvinger. Irma kronkelt onder mij. Ze hijgt zwaar, en kreunt aan één stuk door. Ik haal mijn beide van haar kutje weg. Irma doet haar ogen open en zegt: Rustig schatje, ik ga je zo lekker likken. Hmmmm, dan is het goed. Maar ik ga je wel even blinddoeken, zeg ik haar. Ohh spannend, is haar antwoord. Ik spring van het bed en loop richting haar kledingkast.

Als ik vlak langs de deur loop zie ik dat het Alyssa is die op de gang staat. Bij het langslopen geef ik haar een knipoog. Doe de deur open en zie al snel wat sjaaltjes. Ik pak er eentje en loop terug.

Irma is ondertussen op haar rug gaan liggen. Ik til haar hoofd iets op om haar een lekkere tongzoen te geven. Ik verbreek de kus om het sjaaltje om te doen. Zie je nog iets vraag ik. Hoeveel vingers steek ik op, terwijl ik dit vraag hou ik mijn lul boven haar ogen. Geen idee, zegt ze. Da’s mooi, dan kan ik zo gaan beginnen. Ik loop weer om het bed heen. Aan de andere kant gekomen zie ik dat Alyssa nog steeds op de gang staat.

Ik kniel op het bed neer en kus mij een weg richting haar grotje. Als ik vlakbij ben stop ik en begin dezelfde weg over haar andere been. Ik geef een kusje ruim boven haar kutje. Dan in haar liezen en eentje snel op haar kutje. Bij het aanraken van haar kutlipjes komt er een klein kreuntje vrij. Mijn tong glijdt van onder naar boven door haar spleet. Een diepe grom en een hmmm zijn het gevolg. Dit herhaal ik een paar keer, haar clitje raak ik telkens net niet aan.

Dan geef ik kusjes aan de buitenkant van haar kutje. Als ze het niet verwacht val ik aan op haar clitje. Ik zuig deze stevig tussen mijn lippen door. Een zware kreun, haar bekken drukt Irma naar boven. Ik laat snel weer los. Ik kom even omhoog om op adem te komen. Ik kijk richting de deur en zie dat de deur ietsjes verder is open gezet. Alyssa ziet mij kijken. Ze schrikt een beetje.

Als ik naar haar lach is de schrik snel verdwenen. Ik duik weer naar beneden tussen de benen van Irma. Ik lik langzaam de buitenste schaamlippen. Dan ga ik met mijn tong diep door haar gleufje heen. Een enorme hoeveelheid geilheids-nectar krijg ik in mijn mond.Shemale sexdate rare sex

  • Natte buurvrouw tienerkontjes
  • Sexdate haarlem kutje gluren
  • Loop naar boven en ga daar even naar de wc. Ik laat me erotische tantra gratis borsten achteren vallen in de stoel, even op adem komen. Ik lach en loop weg.