Prive Sex Almere

Naakt pissen afgebonden lul

naakt pissen afgebonden lul

..

Neukles sex in mijdrecht

Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw. Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door.

Daarop zei ze “Jij bent nog minder dan de slaaf en slavin hier aanwezig. Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is. Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden. Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing.

Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren. Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht.

Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven. Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie. Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen. Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven.

Ze liet de sperma door haar mond gaan en drukte toen haar mond op de mijne liet het zaad weer in mijn mond lopen en tongde me nogmaals… nu langer. Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen. De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit.

Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel prince Albert vast zat. De slaaf begon te pissen Jezus wat stonk deze Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen.

Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken. De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy. De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor.

Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd. Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: Ze knikte en vroeg: Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet. De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken. Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken.

Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten. Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op. Daarna likte ik haar anus schoon. Voorzichtig liet ze een klein keuteltje in mijn mond vallen… Ik kauwde er goed op voordat ik hem doorslikte en opende mijn mond weer.

Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit. Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel. Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op.

Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. Ook zijn anus likte ik schoon. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig.

Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug. Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door. Daarna nog het kleintje. Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend.

Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend. Ik voelde hem kokken maar ging door. Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen.

De rest heb ik opgegeten. In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond. Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen.

Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond. Ik kauwde hem fijn, maar slikte niet alles door. Ze stond op en keek me geil aan. Ook ik ging staan en perste mijn volle mond op haar lippen. Onze tongen verstrengelden en daardoor ook de poep.

Nog inniger zoende ze door en kwam ineens schokkend klaar. Ze zei ”Laat me ook jou poep eten… IK ben zo geil nu” Ze ging op de grond liggen en ik hurkte over haar heen. Ook ik perste een drol naar buiten in haar mond. Nu begon ze toch wel te kokken. Ik draaide me om en at de helft van de drol. Nu slikte ze ook alles weg.

Na dit alles was het tijd om het nagerecht te serveren. De enige die nog niet had gepoept, was de slaaf. En na het eten vroeg deze dan ook of hij ook mocht poepen. Ze haalde een trechter uit haar tas en perste deze in de slaaf zijn anus. Wie moet er pissen vroeg ze? Toen kwam mijn vrouw en deed het zelfde. Als laatste piste Buuf haar blaas leeg. De trechter werd verwijderd en de slaaf mocht weer gaan staan.

Na 5 minuten smeekte de slaaf om te mogen poepen. Ik moest weer klaar gaan liggen met mijn mond open. Mijn Vrouw Blinddoekte mij.

Met kracht perste de slaaf de poep vermengd met pis uit zijn kont. Door de druk spatte een groot deel over mij heen en belandde er maar een klein deel in mijn mond.

Dit was wel erg goor en kokhalzend slikte ik het door. Nogmaals kwam er een golf uit zijn anus. Ditmaal beter gericht, maar ik kon het zo snel niet wegwerken. Ik zat van kop tot buik onder de poep en ook de vloer zat onder.

De slavin moest alle op de vloer liggende poep in mijn mond stoppen. Toen ze daarmee klaar was en ik alles had weggewerkt moest de slaaf voor straf mijn gezicht schoon likken. De slavin mocht mijn buik likken.

Af en toe likte ze even snel over het pisgaatje van mijn nog steeds stijve lul. Toen het meeste was opgelikt mocht ik me gaan douchen. Daarna moest ik me weer melden.

Ook de slaaf en slavin mochten na mij douchen. Eenmaal weer in de kamer bleek er nog een persoon aanwezig te zijn. Deze keek geamuseerd naar mijn schaamteloze stijve. Tegen mijn vrouw zei hij: Ik werd meegevoerd naar de hal. Daar werd een onderzoekstafel opgesteld en ik mocht er op gaan liggen. Mijn armen en benen werden vastgesnoerd en ik werd geblinddoekt. Ik voelde dat de naalden uit mijn eikel werden getrokken en deze werd ontsmet. Ineens voelde ik een hevige pijn in mijn lul, maar kon niet de juiste plek traceren.

Nog even voelde ik gefriemel bij mijn eikel. De blinddoek ging af en ik mocht naar mijn lul kijken. Tot mijn geile schrik, bleek ik een Prince Albert piercing te hebben. Spontaan kwam ik klaar en spoot een enorme lading zaad in mijn gezicht. Mijn vrouw liep op me toe en likte mijn gezicht schoon. Daarna tongde ze me innig en langdurig.

Ze fluisterde in mijn oor: Ik dank je voor je geweldige optreden en ik hou zielsveel van je. Je hebt nog wat tegoed van me.

Inmiddels waren slaaf en slavin ook weer terug en mijn Vrouw nodigde iedereen uit voor een drankje in de woonkamer. Toen ze de bestelling op nam en bij mij aankwam, keek ik haar vragend aan. Lachend zei ze “Zeg maar wat je wil drinken pop. Alles is nu toegestaan. En daarna een biertje” Ze zoende me en drukte mijn gezicht naar haar kut. Ik perste mijn mond op haar klit en dronk mijn vrouw leeg. Na een uurtje vertrokken de gasten, alleen Buuf bleef nog en fluisterde wat in het oor van mijn vrouw.

Deze antwoordde, “Natuurlijk mag je blijven slapen. Ons bed is groot genoeg, maar beloof me wel, dat je Peter niet onzedelijk betast in bed” waarbij ze knipoogde. We ruimden samen de rotzooi op en gingen naar de slaapkamer. Na nog even wat te hebben gevoosd met elkaar vielen we uitgeput in slaap, ik nog steeds met een stijve. De volgende dag werd ik wakker met nog steeds die stijve.

Zowel mijn vrouw als Buuf hadden een arm om me heen geslagen. Ik had nog steeds een vol gevoel van gisteren avond en ik moest poepen en pissen als een beer. Voorzichtig gleed ik uit bed en liep naar de keuken. Ik pakte een bord en hurkte er boven. Ik perste en een enorme bolus verliet mijn darmen. Er leek geen einde aan te komen. Eenmaal klaar at ik er een stuk van op, maar het was teveel voor één keer.

Ik dekte het af met folie en plaatste het bord in mijn eigen koelkast. Nu het pissen nog…… dat werd lastig, pissen met een stijve gaat sowieso lastig, maar hoe krijg ik het in een glas zonder te morsen? Voorzichtig perste ze hem dieper naar binnen. Toen ze weerstand voelde zei ze tegen me.

Ze pompte de katheter op en zei: Bovendien kan je nu plassen. Het andere eind van de slang ging in mijn mond en ze draaide het kraantje open. Met druk spoot mijn pis in mijn mond. Snel slikkend dronk ik alles weg. Deze pis was zo goed als smaakloos. Ze fluisterde in mijn oor, dat ze het zo geil vond om me stijf te zien, dat ze voorlopig er voor zou zorgen dat ik stijf bleef. Ze pakte een kleine naald en plaatste daar een injectiespuit aan. Pakte een flesje, zoog de vloeistof op.

Plaatste de naald tegen mijn eikel en perste hem er een klein stukje in. Daarna drukte ze de spuit leeg. Volgende week weer een prikje van de dokter ” Ze kuste me op mijn mond en tongde me lang en innig.

Ik tongde haar terug en voelde tussen haar benen. Ze was druipnat en ik stelde voor om haar naar een orgasme te likken. Neuken ging immers niet met die slang. Ze ging op de keukentafel liggen en spreidde haar benen. Ik likte haar natte kut, maar ze waarschuwde mij “Als ik klaar kom, dan pis ik je helemaal onder”.

Na een paar minuten begon ze te kreunen en te hijgen. Even later proefde ik haar geile vocht…Een paar tellen later proefde ik ook haar plas en ik plaatste mijn mond strak op haar kutje en dronk alles met plezier op. Ook Buuf was wakker geworden en stond naar ons te kijken. Toen we klaar waren maakte ik ontbijt voor de dames. Ikzelf at mijn eigen bordje leeg. Daarna gingen we lekker zonnen in de tuin. Na 10 mins gaf Buuf aan dat ze hoge nood had.

Ik ging direct op mijn rug liggen, maar mijn vrouw besloot het anders te willen doen. Dit keer geen drinken, maar gewoon over me heen plassen. Ik moest op de tegels gaan liggen en eerst piste Buuf over me heen. Ik moest blijven liggen tot ik opgedroogd was. Toen piste mijn vrouw over me heen. Weer moest ik me laten drogen. Ik stonk over mijn hele lijf naar pis.

Ik moest de dames van drankjes voorzien die ochtend. Zelf mocht ik ook een echt glaasje fris. Tegen lunchtijd vroeg mijn vrouw of ik niet moest poepen.

Ik had nog geen aandrang, maar ze bevool me om gebukt voorover te staan. Ze perste haar middelvinger diep in mijn anus, bewoog deze door mijn kont en trok hem terug. Ze hield hem voor mijn mond waarop ik hem schoon begon te likken. Toen hij schoon was, moest ik proberen te poepen, uiteraard op een bord.

Er kwam een redelijke drol uit en ze liep met het bord naar de keuken en zei dat ze broodjes ging maken. Terwijl ze dat deed, tapte buuf mijn urine af in een kan. Ook zij verdween naar de keuken. Ze kwamen samen lachend terug met een dienblad waarop 3 borden en 3 gevulde glazen. Mijn brood bleek belegd met poep.

In de glazen zat voor ieder Urine. Voor de dames een lichtgekleurde, voor mij een donkergele urine. De dames en ik proostten en we dronken de glazen leeg. Gezellig keuvelend aten we het brood.

Toen ik mijn brood op had zei buuf.. Hier komt je toetje. Ze pakte mijn bord en poepte een kleine keutel. Ik stak deze in mijn mond en kauwde. Toen ging de bel.

Ik voelde me zeer vernederd. Ik stonk naar pis, had mijn mond vol poep en een stijve lul waaruit een slangetje hing.. Beschaamd liep ik naar de deur. Daar stonden wel 30 meiden. Toen ik open deed en ze allemaal uitnodigde liepen ze giechelend langs me… sommigen voelden aan mijn lul anderen aan mijn zak en knepen in mijn ballen.

Ook ik ging weer naar de tuin, maar mijn vrouw bevool me binnen te blijven: Na 10 minuten ging de bel opnieuw. Ik verwachtte weer dames, maar nu stonden er zo’n 30 mannen voor de deur. Ze keken me vernederend aan. Ik begeleidde ze naar de tuin. Mijn vrouw en buuf excuseerden zich en namen mij weer mee naar binnen. De badkamer bleek het doel. Ik moest in het bad gaan liggen. Trouw deed ik wat ze verlangden en ging er vanuit dat ik gewassen zou worden. De praktijk bleek anders. Buuf boeide mijn voeten en mijn vrouw mijn handen.

Ze draaiden de stop dicht en verlieten de badkamer. Na wat leek een eeuwigheid ging de deur weer open en kwamen 4 vrouwen binnen. Ze gingen op het bad staan, trokken hun rokken omhoog en begonnen over me heen te plassen.

Stinkende gele pis spatte op mijn lijf en over mijn hoofd. Ook in mijn mond en ik slikte het door. Toen ze uitgeplast waren, vertrokken ze en 4 mannen kwamen binnen. Deze gingen naast het bad staan en pisten me ook onder.

Langzaam vulde het bad zich. Toen allen me hadden onder gepist was het bad zover vol, dat mijn lijf net onder was. Mijn vrouw keek me lachend aan en zei…… Schat nu ga je drinken. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte me onder. Ik dronk wat ik kon en voelde me met de minuut geiler worden.

Mijn vrouw trok me weer omhoog en zei”Nu gaan we de cocktail nog lekkerder maken”. Weer kwamen 4 mannen binnen en begonnen zich af te trekken. Na een paar minuten spoten ze hun geil in het bad… 1 spoot er over mijn gezicht. Deze 4 vertrokken en de volgende kwamen. Dit ging door totdat alle mannen geweest waren.

Ik lag nu in een bad gevuld met pis en sperma. Mijn vrouw kwam weer binnen en zette de bubbels aan. Het sperma maakte vlokken in de urine en weer drukte mijn vrouw me onder en wéér moest ik slikken.

Ik werd zo geil dat mijn lul op en neer danste, maar ik kon er niets mee. Ik mocht uit het bad stappen en vroeg of ik mocht douchen. Ik moest me melden in de tuin. Mijn vrouw zei dat ze het bad zou schoonmaken. Ik werd opgevangen door buuf en die zei. Hij heeft vandaag al veel gedronken en aan zijn buik te zien staat hij op klappen.

Wat zullen we doen, laten we hem nog even lijden of zal ik het kraantje opendraaien? Toen ook mijn vrouw weer terug was, liep buuf op me af. Pakte het slangetje en koppelde er een dildo met slang aan. Deze dildo perste ze in mijn anus. Toen draaide ze het kraantje open en mijn pis liep vanuit mijn blaas zo mijn anus in.

Ik voelde hoe mijn darmen zich vulden. Na een paar minuten zag buuf dat er niets meer stroomde. Ze draaide het kraantje dicht en trok voorzichtig de dildo uit mijn kont. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn kont omhoog. Ze koppelde de dildo af en hield de slang boven mijn hoofd, draaide het kraantje open en de rest van de plas spetterde op mijn gezicht en in mijn mond. Nu mocht ik persen en mijn pis spoot uit mijn anus, veel op het gras, maar ook veel over me heen.

Het laatste restje pis was bruin en er zaten klontjes poep in. Uiteraard zorgde buuf er voor dat juist dat beetje in mijn mond terecht kwam. Ik kreeg een applaus en de gasten vertrokken. Ik voelde me nu wel heel erg goor.

Ik smeekte mijn vrouw om te mogen douchen. Alleen afdrogen was er niet bij. Ik zou vanzelf wel opdrogen zo was de redernering. Die avond hebben we heerlijk ge-BBQ-ed en eindelijk mocht ik weer een gewone drank drinken en een heerlijk hapje eten. Uiteraard moest ik wel vóór het slapen gaan de dames nog een keer bedienen. Daarna viel ik uitgeput in slaap. De volgende dag werd ik wakker van de pijn in mijn blaas. Snel stond ik op en liep naar de keuken. Daar pakte ik een grote kan en draaide het kraantje open.

Snel vulde de kan zich tot aan de rand. De rest liet ik in een glas lopen en dronk dat op. Ook mijn vrouw was wakker geworden en keek geamuseerd toe. Ze vertelde me dat ik wel altijd in een kan moest plassen, maar dat ik de kleurloze urine niet meer hoefde te drinken.

Ze zou er voor zorgen dat er voldoende verse sterke urine zou zijn. Direct moest ik gaan liggen en nam ze plaats op mijn mond. Snel plaste ze haar blaas leeg en verschoof zo dat haar anus op mijn mond drukte. Ze perste en een stevige drol schoof langzaam in mijn mond. Snel kauwde ik hem klein en at alles op.

Daarna likte ik haar anus langdurig schoon. Daarna kleedde mijn vrouw zich aan, nam snel een boterham en verdween naar haar werk. Na een uur werd ook buuf wakker. Naakt kwam ze de keuken in lopen en nam plaats aan de ontbijttafel. Snel verzorgde ik een ontbijt en ging door met het opruimen van de badkamer en de tuin. Vandaag was in tegenstelling tot gisteren een regenachtige dag, en de regendruppels voelden koud aan.

Later riep buuf me binnen voor haar sanitaire stop. Snel ging ik voor haar op de keukenvloer liggen. Ik moest haar naar een hoogtepunt likken, waarbij zij gedurende haar orgasme mijn mond volpiste. Duitse meisjes neuken oude mannen tijdens vuistneuken pissen andere mannen over kinky slet heen.

Brute verkrachting van een jong meisje door turkse mannen tijdens vuistneuken pissen andere mannen over kinky slet heen. Beffende vrouwen en neukende man meisjes doen aan schaamhaar beffen. Gewonde buurman gluurt bij zijn twee lesbische buurvrouwen door het raam   eerst panty dan naakt. Buitenspelende vrouw laat op haar geschoren kutje pissen en pijpt het pis van zijn pik voordat ze hem in haar kutje neemt. Twee amateurs zuigen aan zijn pik huishoudster met grote tieten pijpt lul van haar baas.

Mollige moeder wordt in de slaapkamer gebeft voor het neuken gozer moet effe pissen en zuigt meteen het zaad uit een lul uit de muur terwijl hij zich aftrekt. Hete milfs worden door 3 mannen geneukt in orgie ze kwam naast me zitten, na eerst nog een paar keer geknuffeld te zijn door de vier mannen aan de bar, die haar geneukt hadden. Vochtig tienerkutje wordt langdurig gebeft terwijl ik aandachtig zit te kijken heb ik niet door de het meisje haar hoofd omlaag heeft gebracht en mij nu weer begint te beffen.

Piskut is over beffende vrouwen aan het pissen. Klik hier voor jouw XXX keuze: Dienstmeisjes Dikke vrouwen Domineren Dubbele penetratie Dwergen. Feestjes Fetish Fisting Fitness. In de openlucht In het gezicht In het openbaar Indiaanse Interraciale. Latex Latinas Lesbisch Lingerie. Magere vrouw Massage Masturberen.


naakt pissen afgebonden lul

..
Gratis sex be gratis dikke vrouwen sex

  • Ik stonk over mijn hele lijf naar pis. In de duinen neemt hij haar keihard in haar geile strakke kutje en kontje, twee hete vrouwen.
  • GEILE MEIDEN SEKS GIELE MEIDEN
  • Ellen voelt hoe de pijn langzaam wegtrekt terwijl de keiharde lul van haar broer nog altijd diep in haar kut zit. Mijn vrouw vertelde enthousiast wat ze had gedaan, waarop Buuf vroeg of zij dat ook mocht. Streng keek ze me aan en voorzichtig dronk ik een slokje, daarna nog een en nog een.
  • 36
  • Oma vingert zich klaar gratis sex in zoetermeer

Stel zoekt bull ero


naakt pissen afgebonden lul

Marokkaanse hoeren sexdate hengelo


Jarige milf pijpt op haar verjaardagsfeestje alle lullen af en eet haar taart met een laag sperma veel mensen pijpen voor uren. Buiten in park laat piskut urine stromen over neukend stelletje sperma is altijd goed. Tiener wordt geneukt door klusjesman buiten in park laat piskut urine stromen over neukend stelletje.

Behaarde kut van rijpe tante wordt na het pijpen geneukt tijdens pijpen begint geile piskut spontaan te plassen. Ja spuit mijn grote tieten vol sperma de oppas laat even zien hoe je als een echte hoer het zaad uit een pik zuigt. Na de les zuigt ze de leraar helemaal leeg brunette pijp vent helemaal gek van genot.

Hij zeikt over haar tietjes klein meisje begint te pissen als man haar beft. Kinky opaatjes pissen over lekker blondje om haar daarna te neuken blonde babes in hotel geneukt. Duitse meisjes neuken oude mannen tijdens vuistneuken pissen andere mannen over kinky slet heen. Brute verkrachting van een jong meisje door turkse mannen tijdens vuistneuken pissen andere mannen over kinky slet heen.

Beffende vrouwen en neukende man meisjes doen aan schaamhaar beffen. Gewonde buurman gluurt bij zijn twee lesbische buurvrouwen door het raam   eerst panty dan naakt. Buitenspelende vrouw laat op haar geschoren kutje pissen en pijpt het pis van zijn pik voordat ze hem in haar kutje neemt. Twee amateurs zuigen aan zijn pik huishoudster met grote tieten pijpt lul van haar baas.

Mollige moeder wordt in de slaapkamer gebeft voor het neuken gozer moet effe pissen en zuigt meteen het zaad uit een lul uit de muur terwijl hij zich aftrekt. Hete milfs worden door 3 mannen geneukt in orgie ze kwam naast me zitten, na eerst nog een paar keer geknuffeld te zijn door de vier mannen aan de bar, die haar geneukt hadden.

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir.

Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK.

naakt pissen afgebonden lul