Prive Sex Almere

Meester zoekt sub mag ik je kutje likken

De eerste klappen komen hard op mijn rug. Als alles dan gloeit houd hij op. Dan voel ik hoe hij plotseling onverwachts de uiteinde van de zweep in mijn kutje ramt. Tranen springen in mijn ogen doordat ik het niet verwachtte.

Zo snel deze er in zit word hij er ook weer uitgehaald en word vervangen door een vibrator welke goed strak past. Terwijl deze aan word gezet moet ik hem in houden en op de vloer gaan liggen. De andere slaaf gaat er over heen zitten met zijn kruis net onder mijn kin.

Zo heb ik uitzicht op zijn kut. Ook de andere meester verplaatst zich en neemt plaats achter de andere slaaf en begint deze te neuken. Ik heb nu het zicht op de schuivende lul en geil weer enorm op. Mijn meester duwt mijn benen uit mekaar en slaat zachtjes door met de stroken zweep op mijn kruis.

Van de andere meester moet ik mijn mond openhouden en dan zie ik hoe zijn pompende lul klaar komt in de slaaf. Als hij zijn pik uit de kut trekt gaat deze gelijk in mijn mond.

Ik zuig het zaad van de pik en dan drukt de meester hem weer in de volgespoten kut om vervolgens weer mijn mond te vullen. Dit herhaalt hij een paar keer en ondertussen lekt er ook zaad uit de kut op mijn gezicht. De slaaf krijgt opdracht het zaad in mijn mond te deponeren en gaat gehurkt boven me zitten dan. Hij laat zijn kutje zakken tot op mijn geopende mond en perst het zaad er uit wat ik vervolgens door moet slikken. Ondertussen is mijn meester even vertrokken en krijg ik de pik van de andere meester in me.

Terwijl hij me gaat neuken krijgt zijn slaaf toestemming klaar te komen in mijn mond. Al snel loost hij een grote lading zaad in mijn pijp mond. Ook mijn kut word snel gevuld met zaad en dan gaan ze weg. Mijn eigen meester komt er dan weer net aan en ik moet volgen naar zijn auto.

In de koffer moet ik liggen terwijl we onderweg zijn. Als de koffer weer opengaat zijn we in een bos aangekomen en moet ik mijn meester te voer volgen. Ik moet zelf een bundel touw meenemen. Een grote boomstam ligt scheef omhoog op een andere boomstam en hier moet ik overheen plaats nemen. De voeten er bij langs naar beneden en dan word ik met touw aan de stam vastgebonden. Mijn handen worden langs mijn lichaam gebonden. Ondertussen zijn er ook 2 mannen aangekomen welke duidelijk bevriend zijn met mijn meester.

Mijn meester duwt zij pik in me en begint mij nu te neuken en ik moet mijn mond openen voor de 2 mannen. Om de beurt moet hun pik in mijn mond en vervolgens moet ik mijn mond openhouden terwijl zij zich leeg trekken en hun zaad in mijn mond en tegen mn gezicht lozen.

Beide staan ze aan een kant van mijn hoofd en houden hun pik voor mijn mond. Ik moet ze schoon likken en voel dan hoe ook mijn meester zijn sappen in mijn darmen loost. Terwijl hij naar mijn gezicht komt en zijn pik in mijn pijp mond schuift voel ik mijn kutje wee dor een stuk vlees vullen en word nogmaals geneukt. Mijn meester neukt mijn mond. Ik raak helemaal gek van de combinatie van een neukende pik in mijn mond en kutje.

Als de 2de man alweer aan beurt is mij te neuken omdat de andere zijn zaad heeft geloosd is mijn meester nog bezig mijn mond te neuken en duwt ver naar binnen. Ik moet kokhalzen maar het begint ook te wennen. De meester spuit zijn zaad diep in mijn keel en vervolgens word mijn kut ook nog eens volgepompt. Mijn meester pakt iets en schuift het in mijn kut. Al snel krijg ik in de gaten dat het een trechter is doordat ik warm pis in me voel stromen.

Als mijn kut dan goed vol met sappen zit word de trechter gelijk verwisseld door een plug. Ik word weer losgemaakt en mag meekomen naar de auto. Weer neem ik plaats in de kofferbak en reizen we een stuk.

Ik zie mijn eigen huis als de koffer word geopend en de deur is al open gedaan. Ik moet naar binnen gevolgd dor mijn meester.

Hij zet een kom neer en zegt me mijn volle kut er in te legen. Ik ga er boven hangen en verwijder de plug, alles loopt er nu met gemak uit.

Als ik het laatste heb geperst moet ik de kom leegdrinken. Dan staat ze op en gaat weer in de stoel zitten. Ik bekijk haar nu rustig, ze heeft een heel mooi lichaam en haar grote tieten gaan op en neer met de ademhaling die nu nog snel is door het orgasme dat ze net heeft gehad.

Ze kijkt me aan en ziet dat ik haar aan het bekijken ben, ze vraagt me wat ik er van vind. Voor ik antwoord kan geven vraagt ze, kunnen we de afspraak iets veranderen? Ik kijk haar verbaasd aan en ze zegt, ik wil graag Dominant zijn naar mijn slaven en jou hoer, maar ik zou graag door jou gedomineerd worden. Dat wil ik al jaren maar jij bent de eerste die voldoende rust, ervaring en vertrouwen uitstraalt en de wijze waarop je de zweep gebruikt zegt alles.

Je let goed op de slaaf en waar je de zweep laat neer komen, je kent dus je zwepen en je verantwoordelijkheden. Zou je mijn Meester willen zijn? Maar ik wil naar de andere Dominant blijven? Ik knik en zeg dat dit geen probleem is. Daad bij het woord voegend zeg ik kort, sta op zodat ik je kan keuren. Ze springt op en gaat direct in de juiste houding staan, armen naast het lichaam hoofd licht naar beneden gericht. Ik draai om haar heen en betast links en rechts haar lichaam om te voelen of alles zo stevig is als het er uit ziet.

Dat blijkt zo te zijn. Omdat ik wil zien hoe ver haar enorme tieten naar beneden hangen als ze op zijn hondjes is vind ik nog steeds erg geil om te zien zeg ik ga op zijn hondjes voor me zitten.

Dan vraag ik haar hoe ver wil je gaan. Meester als ik zo vrij mag zijn, U mag alles met me doen, echter vaginaal en anaal neuken alleen save, pijpen zonder. Geen poep verder mag u alles met me doen waar u zin in heeft. Het is direct duidelijk, ze is ervaren, sprak ze me eerst de hele tijd met je en jij aan, nu is ze slavin en spreekt ze me met U aan.

Verder nog iets hoer vraag ik haar. Nee Meester, als u me toestemming geeft zou ik nog een aanvulling willen geven. Ik geef de toestemming en ze maakt kort en bondig duidelijk dat ze graag als totaal slavin misbruikt wil worden, poep als stopwoord omdat dit haar enige taboe is en dat ze geilt op sperma slikken.

Tevens dat ze graag zou willen als ik haar daar toestemming voor zou geven de andere drie te Domineren. Nou dat komt dan goed uit, dat is ook wat ik lekker vind. Ga op je rug op het bed liggen. Ze spring op en gaat op het bed naast mijn hoer liggen. De slaaf met de rode billen geef ik opdracht mijn hoer te gaan likken en er alles aan te doen dat ze klaar komt.

Mijn hoer vertel ik, dat ze niet klaar mag komen. De slaaf begint vol overgave aan zijn job, ik geef hem toestemming ook zijn handen te gebruiken. Ik pak mijn volgende touw en begin de mooie grote borsten op te binden, wetend dat ze opgebonden nog veel gevoeliger zullen zijn. Ik ben er snel mee klaar en bekijk tevreden mijn werk, het is toch ook na jaren nog steeds heel leuk om bondage te doen.

Dan pak ik een van de zwepen, een middenmaatje, ik weet dat ze ervaren is en heb duidelijk in me opgenomen dat ze zei tepelgeil te zijn. Wetend dat ze op tepelpijn klaar kan komen weet ik dat ze dus ook het e. De eerste tik met de midden zweep laat ik op haar tieten komen, ik zie dat ze haar handen tot vuisten heeft gemaakt en hoor haar zeggen, dank u Meester.

Dan laat ik de volgende slagen rustig achter elkaar op haar tieten neer komen, er voor achtend dat ik haar tepels niet zal raken.

Na elke slag hoor ik haar zeggen dank u Meester. Dan is het tijd voor iets meer, ik wissel van zweep en laat deze op te wennen rustig op haar tieten neer komen, de tepels net rakend zodat ze weet wat er zal komen. Haar stem verraad haar opwinding als ik haar hoor zeggen, dank u Meester. Dus ik voer het tempo op, langzaam aan ook de kracht van het neer komen, ik zorg er voor nu elke keer haar tepels te raken. Ik grijp je tepel en draai die om, je schrikt en je weet het weer, ik let altijd op je welzijn dit maakt je wakker en de slaaf die er alles aan doet om, je klaar te maken blijft vol overgave je kutje likken.

Ik concentreer me beter op de andere slavin en weet dat ze op het punt staat klaar te komen. Dus ik wissel snel van zweep, iets harder is ze aan toe, om te wennen aan het verschil van de zweep begin ik dus rustiger. Ik zeg haar dat ze geen dank u Meester meer mag zeggen maar zich moet concentreren op de zweep Dan voer ik het tempo en de hardheid in slagen weer op.

Met enkele juist gerichte tikken komt ze diep en intens klaar, de tranen rollen over haar wangen, echter de grijns op haar mond laat zien dat ze dit echt lekker vond.

Ik laat haar rustig bij komen en zeg haar dat ze kan wisselen in rol. Ook maak ik de bondage van haar enorme tieten los. Ze zijn mooi rood geworden en ze kijkt tevreden naar haar tieten. Dan grijpt je een van de zwepen en terwijl de slaaf nog steeds fanatieker mijn hoer aan het likken is slaat ze hem enkele keren hard op zijn billen.

Direct zie ik een reactie, zijn paal komt direct omhoog. Ook de oplettende Meesteres ziet dat en geeft hem een hardere tik, wie heeft gezegd dat je geil mocht worden. Dan kijkt ze me aan en zegt, kijk maar eens hoe makkelijk hij nu klaar kan komen. Ze roept de andere slaaf en zegt tegen hem zijn collega slaaf te pijpen. Mijn hoer ziet niets maar het idee dat de slaaf die haar aan het likken is hard de zweep krijgt en nu gepijpt word maakt haar toch geiler.

Ik geef in een kort oke hoer je mag even klaar komen te kennen dat je even mag klaar komen. Nou daar heb je niet veel voor nodig. Ik ben nauwelijks uitgesproken en ik hoor hoe geil je was en hoe intens je klaar komt.

De Meesteres geeft de pijn slaaf nog twee tikken met de zweep en op dat moment moet de andere slaaf slikken wat die kan. We gaan rustig zitten en zien dat de mijn hoer uitgeput is en dat de pijnslaaf een grote grijs op zijn gezicht heeft. De andere slaaf is zijn lippen aan het aflikken en de Meesteres zegt, hij pijpt als een van de beste, daar kan ik het zelfs moeilijk van winnen. Inmiddels geil geworden geef ik de pijnslaaf opdracht mijn hoer los te maken.

Nu ze niet meer aan het bed gebonden is, zijn alleen haar handen nog gebonden en heeft ze de blinddoek nog om. Ik doe mijn kleren uit en ga weer zitten. Na een breng haar hier, brengt de pijnslaaf mijn hoer tot vlak voor me. Knielen en pijpen hoer is voldoende. Onvoorstelbaar snel heb je mijn grote harde paal gevonden en begin je me te likken.

Mijn paal, mijn ballen en dat vol overgave, dan wil ik echt gepijpt worden en zeg, pijpen hoer. Je neemt mijn harde paal in je mond en zo diep als je kunt laat je die in je mond verdwijnen. De Meesteres is blijkbaar al weer geil en laat zich likken door de pijnslaaf, tegen de andere slaaf zegt ze, doe een condoom om ik wil op een lul klaar komen.

De slaaf trekt enkele keren aan zijn paal en die staat al snel rechtop, hij doet een condoom om en wacht af. De Meesteres kijkt geconcentreerd hoe jij me aan het pijpen bent, dan kijkt ze me geil aan en zegt, ik laat me even klaar neuken, mag ik je dan dadelijk leeg zuigen? Ik knik en weer is het duidelijk, ze weet de verschillen als Meesteres en slavin met je en U exact uit elkaar te houden.

Dan vraagt ze, zullen we even ruilen? Ik knik en ze zegt tegen de pijnslaaf, ga de Meester eens lekker pijpen en tegen de andere slaaf, sleep die hoer eens bij de haren hier heen. De slaaf grijpt met zijn stijve in condoom verpakte lul jou bij de haren naar de Meesteres en je weet wat je te doen staat, vol overgave begin je te likken.

De pijnslaaf heeft het pijpen van je over genomen en ik voel dat deze slaaf niet voor de eerste keer aan het pijpen is, ervaren neemt hij mijn harde lul in zijn mond. Vol verbazing zie ik dat hij mijn paal bijna helemaal in zijn mond weet te krijgen. Ik kijk toe hoe mijn hoer de Meesteres aan het likken is, de andere slaaf houd met zijn handen haar kutlippen open en de Meesteres kijkt toe hoe de pijnslaaf me diep aan het pijpen is. Blijkbaar vind ze dit een geil gezicht want ze komt al weer klaar, dan zegt ze tegen je kom naast me staan.

De Meesteres grijpt naar je kut en begint te graaien tussen je kutlippen, ik kijk toe hoe ze je klit tussen haar vingers neemt en aan je gezicht is te zien dat ze je klit aan het martelen is. De pijn maar ook geiligheid is op je gezicht te zien, de slaaf pijpt me inmiddels gewoon verder. De Meesteres blijft er naar kijken en dan schreeuwt ze je komt niet klaar slaaf, dit terwijl ze zelf duidelijk aan het klaar komen is.

Ondertussen roepend hier hoer voel eens hoe geil ik ben trekt ze gemeen aan je kutlippen en ik zie dat je dit echt voelt, ze grijpt je kutlippen vast en trekt die bij haar laatste trilling van haar orgasme hard naar beneden.

Met een zucht laat ze zich in de stoel zakken. Dan kijkt ze weer naar de slaaf die me aan het pijpen is. Tegen jou zegt ze, op de grond liggen en benen wijd. Tegen de slaaf, jij neukt je zelf klaar in die hoerenkut maar doet daar zo lang mogelijk over. Je mag niet aan haar denken, ze is maar een hoer. Tegen de pijnslaaf zegt ze, aan de kant jij neuk jij die hoer hard en diep door in die slavenbek, laat die hoer je sperma slikken.

Dan kijkt ze me aan en zegt, Meester mag ik alstublieft uw sperma proeven? Ik knik en direct is duidelijk ze pijpt maar met een reden en dat is om mij klaar te maken. Ik kijk hoe de ene slaaf je aan het neuken is en zie dat de pijnslaaf stelling neemt door zijn paal boven je mond te houden. Je ziet nog steeds niets, maar als de eikel tegen je lippen komen open je als getraind slavin direct je mond en stel je die ter beschikking. Ik kijk een tijd je en kijk dan hoe de slavin me vol overgave aan het pijpen is, ik zie die grote tieten heen en weer gaan en geniet van dit uitzicht.

Dan zie ik hoe de slaaf die je kutje aan het neuken is grommend zijn condoom vol spuit, voor de pijnslaaf het teken ook klaar te komen. Hij spuit je mond vol en je moet slikken om het weg te krijgen. Dan kijk ik naar de slavin die me aan het pijpen is en zeg, ga door maar kom iets omhoog zodat mijn hoer onder je kan. Tegen de slaven leg haar onder deze hoer.

De slaven begeleiden je en leggen je onder de slavin die me aan het pijpen is. De laat zich op je gezicht zakken en gaat door met het fanatiek pijpen. Dit is te veel, ik grijp het hoofd van de slavin en dwing haar mijn spuitende paal in haar mond te houden, dat blijkt echter niet nodig, terwijl ik in haar mond spuit slikt ze en ik zie aan haar ogen dat ze geniet, dit vind ze echt lekker.

Ze blijft door pijpen en als ik helemaal ben klaar gekomen likt ze me helemaal schoon. Dan rustig maar bewust. Meester mag ik nog heel even uw hoer gebruiken? Als ik ja knik gaat ze rechtop zitten en grijpt naar achteren, zich vasthoudend aan je tieten laat ze zich helemaal gaan. Likken teef, maak me klaar vuile slet, je bent alleen hier goed voor trut, ik heb net je Meester leeg gezogen omdat ik dat beter kan dan jij vuile slet.

Blijkbaar vind zij ook het vernederen geil en ondertussen moeten je tieten en met name je tepels het ontgelden dat ze klaar wil komen. En dat duurt niet lang, ze kan blijkbaar makkelijk en zeker ook vaak achter elkaar klaarkomen. Ik hoor hoe ze klaar komt en verbaal tegen je te keer gaat. Vuile slet, likken of ik leer het je, stoephoer, slettenbak, lik mijn hoerenkut leeg slet. De taal en jou tong laten haar vervolgens sidderend klaar komen. Dan staat ze op en gaat onderuit gezakt in de stoel zitten.

We komen allemaal even bij en dan vraagt de Meesteres. Je hebt voor straks toch nog een echtpaar uitgenodigd, wie van de twee is Dominant? Ik zeg, geen van twee ze zijn alle twee onderdanig. De blik en de smile zeggen genoeg, deze Meesteres wil vandaag nog heel veel meer. De volgende stap in je opleiding tot slavin.

Pijpende negerin thuisontvangst

Dan voel ik hoe hij plotseling onverwachts de uiteinde van de zweep in mijn kutje ramt. Tranen springen in mijn ogen doordat ik het niet verwachtte. Zo snel deze er in zit word hij er ook weer uitgehaald en word vervangen door een vibrator welke goed strak past. Terwijl deze aan word gezet moet ik hem in houden en op de vloer gaan liggen. De andere slaaf gaat er over heen zitten met zijn kruis net onder mijn kin.

Zo heb ik uitzicht op zijn kut. Ook de andere meester verplaatst zich en neemt plaats achter de andere slaaf en begint deze te neuken. Ik heb nu het zicht op de schuivende lul en geil weer enorm op.

Mijn meester duwt mijn benen uit mekaar en slaat zachtjes door met de stroken zweep op mijn kruis. Van de andere meester moet ik mijn mond openhouden en dan zie ik hoe zijn pompende lul klaar komt in de slaaf.

Als hij zijn pik uit de kut trekt gaat deze gelijk in mijn mond. Ik zuig het zaad van de pik en dan drukt de meester hem weer in de volgespoten kut om vervolgens weer mijn mond te vullen. Dit herhaalt hij een paar keer en ondertussen lekt er ook zaad uit de kut op mijn gezicht.

De slaaf krijgt opdracht het zaad in mijn mond te deponeren en gaat gehurkt boven me zitten dan. Hij laat zijn kutje zakken tot op mijn geopende mond en perst het zaad er uit wat ik vervolgens door moet slikken. Ondertussen is mijn meester even vertrokken en krijg ik de pik van de andere meester in me.

Terwijl hij me gaat neuken krijgt zijn slaaf toestemming klaar te komen in mijn mond. Al snel loost hij een grote lading zaad in mijn pijp mond. Ook mijn kut word snel gevuld met zaad en dan gaan ze weg.

Mijn eigen meester komt er dan weer net aan en ik moet volgen naar zijn auto. In de koffer moet ik liggen terwijl we onderweg zijn. Als de koffer weer opengaat zijn we in een bos aangekomen en moet ik mijn meester te voer volgen. Ik moet zelf een bundel touw meenemen.

Een grote boomstam ligt scheef omhoog op een andere boomstam en hier moet ik overheen plaats nemen. De voeten er bij langs naar beneden en dan word ik met touw aan de stam vastgebonden. Mijn handen worden langs mijn lichaam gebonden. Ondertussen zijn er ook 2 mannen aangekomen welke duidelijk bevriend zijn met mijn meester. Mijn meester duwt zij pik in me en begint mij nu te neuken en ik moet mijn mond openen voor de 2 mannen. Om de beurt moet hun pik in mijn mond en vervolgens moet ik mijn mond openhouden terwijl zij zich leeg trekken en hun zaad in mijn mond en tegen mn gezicht lozen.

Beide staan ze aan een kant van mijn hoofd en houden hun pik voor mijn mond. Ik moet ze schoon likken en voel dan hoe ook mijn meester zijn sappen in mijn darmen loost. Terwijl hij naar mijn gezicht komt en zijn pik in mijn pijp mond schuift voel ik mijn kutje wee dor een stuk vlees vullen en word nogmaals geneukt. Mijn meester neukt mijn mond. Ik raak helemaal gek van de combinatie van een neukende pik in mijn mond en kutje. Als de 2de man alweer aan beurt is mij te neuken omdat de andere zijn zaad heeft geloosd is mijn meester nog bezig mijn mond te neuken en duwt ver naar binnen.

Ik moet kokhalzen maar het begint ook te wennen. De meester spuit zijn zaad diep in mijn keel en vervolgens word mijn kut ook nog eens volgepompt. Mijn meester pakt iets en schuift het in mijn kut.

Al snel krijg ik in de gaten dat het een trechter is doordat ik warm pis in me voel stromen. Als mijn kut dan goed vol met sappen zit word de trechter gelijk verwisseld door een plug. Ik word weer losgemaakt en mag meekomen naar de auto. Weer neem ik plaats in de kofferbak en reizen we een stuk. Ik zie mijn eigen huis als de koffer word geopend en de deur is al open gedaan.

Ik moet naar binnen gevolgd dor mijn meester. Hij zet een kom neer en zegt me mijn volle kut er in te legen. Ik ga er boven hangen en verwijder de plug, alles loopt er nu met gemak uit. Als ik het laatste heb geperst moet ik de kom leegdrinken. Dan moet ik hem begeleiden naar mijn badkamer en haalt mijn meester een dikke nep lul met zuignap tevoorschijn. Deze zet hij op de muur op hoogte van mijn kut als ik rechtop sta ongeveer.

Klasse vrouw die ook een Sub kan zijn Deze Meester zoekt een vrouw die naast straffen ook wilt genieten. Tijdens een gesprek zal ik je uitleggen wat il wil. SM is voor beiden een verlangen Jij meisje kl borsten?

Ga je met je mooi en jong uitziende Papa mee op vacantie? Bull zoekt cuckold stel Ervaren Bull zoekt cuckold stel. Mijn ervaring is met verschillende niveaus van cuckolding. Ik zoek iets eenmalig of iets voor vaker. Taboeloze slavin gezocht Ervaren dominant, net de 40 gepasseerd zoekt een slavin. Dik, dun, maakt niet uit als je maar toegewijd en taboeloos bent.

Je MOET in zijn voor ga Club Black Whip In Netherlands Which one of you would love to be a genuine femdom club full of beautiful black dominatrices??? We are thinking in bring club black to netherlands ple Mag ik Uw kut likken,Mevrouw? Mag ik Uw kut likken Mevrouw? Ik wens U langdurig,wekelijks te mogen likken. Ook kunt U mij onderplassen. Ik ben 46 jaar,,79 kg,geen bril,baard of sno Zoek je huishoudelijk werk Ben je hygiënisch, ben je vrouw, sta je open voor je fantasie, wil je met respect behandeld worden, ben je tussen de 21 en 45 en heb ik je een beetje Ik zou uiteindelijk graag gebruikt willen worden als toilet.

Fistslet gezocht Meester, begin 40, zoekt een slet voor vuistneuk trainingen. Je mag krap of wijd geschapen zijn, wel of geen ervaring etc. Jouw leeftijd ligt tusse Ik ben een man van 32 jaar. Atletisch gebouwd, gezond van lijf en leden en onderdanig van geest. Ik fantaseer en droo Zoals een goed slavi Opzoek naar Dominante Mensen Ik zou graag in contact komen met verschillende dominante personen. Op dit moment ben ik vooral op zoek naar stellen waarvan de man Bi seksueel is.

Gezocht een Meester Ik stoere bouwvakker 50plus is opzoek naar een dominante Meester die mij wil opleiden tot lust en pijnslaaf. Ik ben een hetero die steeds meer fanta Het lot van een teef!!!!! Welke zeer onderdanige perverse teef heeft het in de ruimste zin van het woord nodig om op regelmatige basis zowel verbaal als lichamelijk vernederd t Femdom Meesteres gezocht Ik ben een jarige ondernemer die al jaren op zoek is naar een vaste relatie met een intelligente, mooie en sexy Meesteres.

Ik moet een heel weekend lang in een latex totaalpak hoofd tot teen en daarmee volled Alles is te bespreken, en als het klikt, heb U een Oproep aan Dominante Bi-meid oproep aan: Internetslaven gezocht Deze jonge, strenge maar rechtvaardige meester is op zoek naar nieuwe internetslaven. Als mijn internetslaaf train ik je tot mijn ideale slaaf. Ik Fist Ben jij Indisch Kutje?? Een slaaf voor of onder je wielen Ik wil graag de banden van jouw auto likken.De eerste klappen komen hard op mijn rug. Als alles dan gloeit houd hij op. Dan voel ik hoe hij plotseling onverwachts de uiteinde van de zweep in mijn kutje ramt.

Tranen springen in mijn ogen doordat ik het niet verwachtte. Zo snel deze er in zit word hij er ook weer uitgehaald en word vervangen door een vibrator welke goed strak past. Terwijl deze aan word gezet moet ik hem in houden en op de vloer gaan liggen. De andere slaaf gaat er over heen zitten met zijn kruis net onder mijn kin. Zo heb ik uitzicht op zijn kut. Ook de andere meester verplaatst zich en neemt plaats achter de andere slaaf en begint deze te neuken.

Ik heb nu het zicht op de schuivende lul en geil weer enorm op. Mijn meester duwt mijn benen uit mekaar en slaat zachtjes door met de stroken zweep op mijn kruis. Van de andere meester moet ik mijn mond openhouden en dan zie ik hoe zijn pompende lul klaar komt in de slaaf.

Als hij zijn pik uit de kut trekt gaat deze gelijk in mijn mond. Ik zuig het zaad van de pik en dan drukt de meester hem weer in de volgespoten kut om vervolgens weer mijn mond te vullen. Dit herhaalt hij een paar keer en ondertussen lekt er ook zaad uit de kut op mijn gezicht. De slaaf krijgt opdracht het zaad in mijn mond te deponeren en gaat gehurkt boven me zitten dan. Hij laat zijn kutje zakken tot op mijn geopende mond en perst het zaad er uit wat ik vervolgens door moet slikken.

Ondertussen is mijn meester even vertrokken en krijg ik de pik van de andere meester in me. Terwijl hij me gaat neuken krijgt zijn slaaf toestemming klaar te komen in mijn mond. Al snel loost hij een grote lading zaad in mijn pijp mond. Ook mijn kut word snel gevuld met zaad en dan gaan ze weg. Mijn eigen meester komt er dan weer net aan en ik moet volgen naar zijn auto.

In de koffer moet ik liggen terwijl we onderweg zijn. Als de koffer weer opengaat zijn we in een bos aangekomen en moet ik mijn meester te voer volgen. Ik moet zelf een bundel touw meenemen. Een grote boomstam ligt scheef omhoog op een andere boomstam en hier moet ik overheen plaats nemen. De voeten er bij langs naar beneden en dan word ik met touw aan de stam vastgebonden.

Mijn handen worden langs mijn lichaam gebonden. Ondertussen zijn er ook 2 mannen aangekomen welke duidelijk bevriend zijn met mijn meester. Mijn meester duwt zij pik in me en begint mij nu te neuken en ik moet mijn mond openen voor de 2 mannen. Om de beurt moet hun pik in mijn mond en vervolgens moet ik mijn mond openhouden terwijl zij zich leeg trekken en hun zaad in mijn mond en tegen mn gezicht lozen.

Beide staan ze aan een kant van mijn hoofd en houden hun pik voor mijn mond. Ik moet ze schoon likken en voel dan hoe ook mijn meester zijn sappen in mijn darmen loost.

Terwijl hij naar mijn gezicht komt en zijn pik in mijn pijp mond schuift voel ik mijn kutje wee dor een stuk vlees vullen en word nogmaals geneukt. Mijn meester neukt mijn mond. Ik raak helemaal gek van de combinatie van een neukende pik in mijn mond en kutje. Als de 2de man alweer aan beurt is mij te neuken omdat de andere zijn zaad heeft geloosd is mijn meester nog bezig mijn mond te neuken en duwt ver naar binnen.

Ik moet kokhalzen maar het begint ook te wennen. De meester spuit zijn zaad diep in mijn keel en vervolgens word mijn kut ook nog eens volgepompt. Mijn meester pakt iets en schuift het in mijn kut. Al snel krijg ik in de gaten dat het een trechter is doordat ik warm pis in me voel stromen. Als mijn kut dan goed vol met sappen zit word de trechter gelijk verwisseld door een plug.

Ik word weer losgemaakt en mag meekomen naar de auto. Weer neem ik plaats in de kofferbak en reizen we een stuk. Ik zie mijn eigen huis als de koffer word geopend en de deur is al open gedaan. Ik moet naar binnen gevolgd dor mijn meester. Hij zet een kom neer en zegt me mijn volle kut er in te legen. Ik ga er boven hangen en verwijder de plug, alles loopt er nu met gemak uit.

Als ik het laatste heb geperst moet ik de kom leegdrinken. Dan staat ze op en gaat weer in de stoel zitten. Ik bekijk haar nu rustig, ze heeft een heel mooi lichaam en haar grote tieten gaan op en neer met de ademhaling die nu nog snel is door het orgasme dat ze net heeft gehad. Ze kijkt me aan en ziet dat ik haar aan het bekijken ben, ze vraagt me wat ik er van vind.

Voor ik antwoord kan geven vraagt ze, kunnen we de afspraak iets veranderen? Ik kijk haar verbaasd aan en ze zegt, ik wil graag Dominant zijn naar mijn slaven en jou hoer, maar ik zou graag door jou gedomineerd worden. Dat wil ik al jaren maar jij bent de eerste die voldoende rust, ervaring en vertrouwen uitstraalt en de wijze waarop je de zweep gebruikt zegt alles.

Je let goed op de slaaf en waar je de zweep laat neer komen, je kent dus je zwepen en je verantwoordelijkheden. Zou je mijn Meester willen zijn? Maar ik wil naar de andere Dominant blijven? Ik knik en zeg dat dit geen probleem is. Daad bij het woord voegend zeg ik kort, sta op zodat ik je kan keuren. Ze springt op en gaat direct in de juiste houding staan, armen naast het lichaam hoofd licht naar beneden gericht. Ik draai om haar heen en betast links en rechts haar lichaam om te voelen of alles zo stevig is als het er uit ziet.

Dat blijkt zo te zijn. Omdat ik wil zien hoe ver haar enorme tieten naar beneden hangen als ze op zijn hondjes is vind ik nog steeds erg geil om te zien zeg ik ga op zijn hondjes voor me zitten. Dan vraag ik haar hoe ver wil je gaan. Meester als ik zo vrij mag zijn, U mag alles met me doen, echter vaginaal en anaal neuken alleen save, pijpen zonder.

Geen poep verder mag u alles met me doen waar u zin in heeft. Het is direct duidelijk, ze is ervaren, sprak ze me eerst de hele tijd met je en jij aan, nu is ze slavin en spreekt ze me met U aan. Verder nog iets hoer vraag ik haar.

Nee Meester, als u me toestemming geeft zou ik nog een aanvulling willen geven. Ik geef de toestemming en ze maakt kort en bondig duidelijk dat ze graag als totaal slavin misbruikt wil worden, poep als stopwoord omdat dit haar enige taboe is en dat ze geilt op sperma slikken.

Tevens dat ze graag zou willen als ik haar daar toestemming voor zou geven de andere drie te Domineren. Nou dat komt dan goed uit, dat is ook wat ik lekker vind. Ga op je rug op het bed liggen.

Ze spring op en gaat op het bed naast mijn hoer liggen. De slaaf met de rode billen geef ik opdracht mijn hoer te gaan likken en er alles aan te doen dat ze klaar komt. Mijn hoer vertel ik, dat ze niet klaar mag komen. De slaaf begint vol overgave aan zijn job, ik geef hem toestemming ook zijn handen te gebruiken. Ik pak mijn volgende touw en begin de mooie grote borsten op te binden, wetend dat ze opgebonden nog veel gevoeliger zullen zijn.

Ik ben er snel mee klaar en bekijk tevreden mijn werk, het is toch ook na jaren nog steeds heel leuk om bondage te doen. Dan pak ik een van de zwepen, een middenmaatje, ik weet dat ze ervaren is en heb duidelijk in me opgenomen dat ze zei tepelgeil te zijn.

Wetend dat ze op tepelpijn klaar kan komen weet ik dat ze dus ook het e. De eerste tik met de midden zweep laat ik op haar tieten komen, ik zie dat ze haar handen tot vuisten heeft gemaakt en hoor haar zeggen, dank u Meester. Dan laat ik de volgende slagen rustig achter elkaar op haar tieten neer komen, er voor achtend dat ik haar tepels niet zal raken.

Na elke slag hoor ik haar zeggen dank u Meester. Dan is het tijd voor iets meer, ik wissel van zweep en laat deze op te wennen rustig op haar tieten neer komen, de tepels net rakend zodat ze weet wat er zal komen. Haar stem verraad haar opwinding als ik haar hoor zeggen, dank u Meester. Dus ik voer het tempo op, langzaam aan ook de kracht van het neer komen, ik zorg er voor nu elke keer haar tepels te raken. Ik grijp je tepel en draai die om, je schrikt en je weet het weer, ik let altijd op je welzijn dit maakt je wakker en de slaaf die er alles aan doet om, je klaar te maken blijft vol overgave je kutje likken.

Ik concentreer me beter op de andere slavin en weet dat ze op het punt staat klaar te komen. Dus ik wissel snel van zweep, iets harder is ze aan toe, om te wennen aan het verschil van de zweep begin ik dus rustiger. Ik zeg haar dat ze geen dank u Meester meer mag zeggen maar zich moet concentreren op de zweep Dan voer ik het tempo en de hardheid in slagen weer op.

Met enkele juist gerichte tikken komt ze diep en intens klaar, de tranen rollen over haar wangen, echter de grijns op haar mond laat zien dat ze dit echt lekker vond. Ik laat haar rustig bij komen en zeg haar dat ze kan wisselen in rol. Ook maak ik de bondage van haar enorme tieten los. Ze zijn mooi rood geworden en ze kijkt tevreden naar haar tieten.

Dan grijpt je een van de zwepen en terwijl de slaaf nog steeds fanatieker mijn hoer aan het likken is slaat ze hem enkele keren hard op zijn billen. Direct zie ik een reactie, zijn paal komt direct omhoog. Ook de oplettende Meesteres ziet dat en geeft hem een hardere tik, wie heeft gezegd dat je geil mocht worden.

Dan kijkt ze me aan en zegt, kijk maar eens hoe makkelijk hij nu klaar kan komen. Ze roept de andere slaaf en zegt tegen hem zijn collega slaaf te pijpen. Mijn hoer ziet niets maar het idee dat de slaaf die haar aan het likken is hard de zweep krijgt en nu gepijpt word maakt haar toch geiler.

Ik geef in een kort oke hoer je mag even klaar komen te kennen dat je even mag klaar komen. Nou daar heb je niet veel voor nodig. Ik ben nauwelijks uitgesproken en ik hoor hoe geil je was en hoe intens je klaar komt. De Meesteres geeft de pijn slaaf nog twee tikken met de zweep en op dat moment moet de andere slaaf slikken wat die kan. We gaan rustig zitten en zien dat de mijn hoer uitgeput is en dat de pijnslaaf een grote grijs op zijn gezicht heeft. De andere slaaf is zijn lippen aan het aflikken en de Meesteres zegt, hij pijpt als een van de beste, daar kan ik het zelfs moeilijk van winnen.

Inmiddels geil geworden geef ik de pijnslaaf opdracht mijn hoer los te maken. Nu ze niet meer aan het bed gebonden is, zijn alleen haar handen nog gebonden en heeft ze de blinddoek nog om. Ik doe mijn kleren uit en ga weer zitten.

Na een breng haar hier, brengt de pijnslaaf mijn hoer tot vlak voor me. Knielen en pijpen hoer is voldoende. Onvoorstelbaar snel heb je mijn grote harde paal gevonden en begin je me te likken. Mijn paal, mijn ballen en dat vol overgave, dan wil ik echt gepijpt worden en zeg, pijpen hoer.

Je neemt mijn harde paal in je mond en zo diep als je kunt laat je die in je mond verdwijnen. De Meesteres is blijkbaar al weer geil en laat zich likken door de pijnslaaf, tegen de andere slaaf zegt ze, doe een condoom om ik wil op een lul klaar komen. De slaaf trekt enkele keren aan zijn paal en die staat al snel rechtop, hij doet een condoom om en wacht af. De Meesteres kijkt geconcentreerd hoe jij me aan het pijpen bent, dan kijkt ze me geil aan en zegt, ik laat me even klaar neuken, mag ik je dan dadelijk leeg zuigen?

Ik knik en weer is het duidelijk, ze weet de verschillen als Meesteres en slavin met je en U exact uit elkaar te houden. Dan vraagt ze, zullen we even ruilen? Ik knik en ze zegt tegen de pijnslaaf, ga de Meester eens lekker pijpen en tegen de andere slaaf, sleep die hoer eens bij de haren hier heen. De slaaf grijpt met zijn stijve in condoom verpakte lul jou bij de haren naar de Meesteres en je weet wat je te doen staat, vol overgave begin je te likken. De pijnslaaf heeft het pijpen van je over genomen en ik voel dat deze slaaf niet voor de eerste keer aan het pijpen is, ervaren neemt hij mijn harde lul in zijn mond.

Vol verbazing zie ik dat hij mijn paal bijna helemaal in zijn mond weet te krijgen. Ik kijk toe hoe mijn hoer de Meesteres aan het likken is, de andere slaaf houd met zijn handen haar kutlippen open en de Meesteres kijkt toe hoe de pijnslaaf me diep aan het pijpen is.

Blijkbaar vind ze dit een geil gezicht want ze komt al weer klaar, dan zegt ze tegen je kom naast me staan. De Meesteres grijpt naar je kut en begint te graaien tussen je kutlippen, ik kijk toe hoe ze je klit tussen haar vingers neemt en aan je gezicht is te zien dat ze je klit aan het martelen is. De pijn maar ook geiligheid is op je gezicht te zien, de slaaf pijpt me inmiddels gewoon verder.

De Meesteres blijft er naar kijken en dan schreeuwt ze je komt niet klaar slaaf, dit terwijl ze zelf duidelijk aan het klaar komen is. Ondertussen roepend hier hoer voel eens hoe geil ik ben trekt ze gemeen aan je kutlippen en ik zie dat je dit echt voelt, ze grijpt je kutlippen vast en trekt die bij haar laatste trilling van haar orgasme hard naar beneden.

Met een zucht laat ze zich in de stoel zakken. Dan kijkt ze weer naar de slaaf die me aan het pijpen is. Tegen jou zegt ze, op de grond liggen en benen wijd. Tegen de slaaf, jij neukt je zelf klaar in die hoerenkut maar doet daar zo lang mogelijk over. Je mag niet aan haar denken, ze is maar een hoer. Tegen de pijnslaaf zegt ze, aan de kant jij neuk jij die hoer hard en diep door in die slavenbek, laat die hoer je sperma slikken.

Dan kijkt ze me aan en zegt, Meester mag ik alstublieft uw sperma proeven? Ik knik en direct is duidelijk ze pijpt maar met een reden en dat is om mij klaar te maken.

Ik kijk hoe de ene slaaf je aan het neuken is en zie dat de pijnslaaf stelling neemt door zijn paal boven je mond te houden. Je ziet nog steeds niets, maar als de eikel tegen je lippen komen open je als getraind slavin direct je mond en stel je die ter beschikking.

Ik kijk een tijd je en kijk dan hoe de slavin me vol overgave aan het pijpen is, ik zie die grote tieten heen en weer gaan en geniet van dit uitzicht. Dan zie ik hoe de slaaf die je kutje aan het neuken is grommend zijn condoom vol spuit, voor de pijnslaaf het teken ook klaar te komen. Hij spuit je mond vol en je moet slikken om het weg te krijgen. Dan kijk ik naar de slavin die me aan het pijpen is en zeg, ga door maar kom iets omhoog zodat mijn hoer onder je kan.

Tegen de slaven leg haar onder deze hoer. De slaven begeleiden je en leggen je onder de slavin die me aan het pijpen is. De laat zich op je gezicht zakken en gaat door met het fanatiek pijpen. Dit is te veel, ik grijp het hoofd van de slavin en dwing haar mijn spuitende paal in haar mond te houden, dat blijkt echter niet nodig, terwijl ik in haar mond spuit slikt ze en ik zie aan haar ogen dat ze geniet, dit vind ze echt lekker.

Ze blijft door pijpen en als ik helemaal ben klaar gekomen likt ze me helemaal schoon. Dan rustig maar bewust. Meester mag ik nog heel even uw hoer gebruiken? Als ik ja knik gaat ze rechtop zitten en grijpt naar achteren, zich vasthoudend aan je tieten laat ze zich helemaal gaan. Likken teef, maak me klaar vuile slet, je bent alleen hier goed voor trut, ik heb net je Meester leeg gezogen omdat ik dat beter kan dan jij vuile slet.

Blijkbaar vind zij ook het vernederen geil en ondertussen moeten je tieten en met name je tepels het ontgelden dat ze klaar wil komen. En dat duurt niet lang, ze kan blijkbaar makkelijk en zeker ook vaak achter elkaar klaarkomen. Ik hoor hoe ze klaar komt en verbaal tegen je te keer gaat. Vuile slet, likken of ik leer het je, stoephoer, slettenbak, lik mijn hoerenkut leeg slet. De taal en jou tong laten haar vervolgens sidderend klaar komen.

Dan staat ze op en gaat onderuit gezakt in de stoel zitten. We komen allemaal even bij en dan vraagt de Meesteres. Je hebt voor straks toch nog een echtpaar uitgenodigd, wie van de twee is Dominant? Ik zeg, geen van twee ze zijn alle twee onderdanig. De blik en de smile zeggen genoeg, deze Meesteres wil vandaag nog heel veel meer.

De volgende stap in je opleiding tot slavin.

Bi vrouw gezocht stevige pik


Wees eerlijk in de tekst, zeg duidelijk wat je zoekt en wat de intentie is van je advertentie Veel succes. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens Uw gehoorzame slaaf is en bereid is Uw wensen in te vullen Plaats dan een kontadvertentie en maak u wensen duidelijk. Vermeld duidelijk aan wat voor profiel hij moet voldoen en stel Uw voorwaarden. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester.

Even niet meer de verantwoording te hoeven dragen en af te wachten wat haar Meester van haar verwacht Op dit platvorm is de mogelijkheid dat Uw fantasie wordt gerealiseerd Veel succes. Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!!

Verneder Uw partner, dwing hem, met kuisheidgordel, in vrouwenkleding toe te kijken hoe u als Cuckoldress heftige seks heeft met u minnaar Ga niet seksloos door het leven en zoek hier de oplossing. Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken?

Daar geef dit platvorm ruimte voor. Alles voor haar over heb en haar zal adoreren Of wil je een kortstondig contact wees duidelijk dat werkt het best en vermeld je voorkeuren. Of dat hij je sexueel domineert en de leiding neemt in bed, is dat je fantasie!!!! Laat het weten via een advertentie op dit platvorm en ontmoet hier de juiste partner Veel succes. This website has been build by Impressed webdesign and runs on Slimbeheer 5.

Meesteres zoekt slaaf Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u de Meesteres die een partner zoekt die tevens Uw gehoorzame slaaf is en bereid is Uw wensen in te vullen Plaats dan een kontadvertentie en maak u wensen duidelijk. Meesteres zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester.

Meester zoekt slavin Plaats een gratis Doma Dating advertentie Als Dominante man is het geweldig een vrouw te vinden die bereid is zich over te geven aan de fantasie van haar Meester. Cuckoldig Plaats een gratis Doma Dating advertentie Bent u niet tevreden over de sexuele prestaties van Uw manlijke partner, neem een Minaar!!!

Slaaf zoekt Meesteres Plaats gratis Doma Dating advertentie Slaaf ben je op zoek naar een Meesteres die jouw fantasie kan waarmaken? Dame gezocht voor sessie met slaaf Ik, Subcupid, 53 en slank, zoek in opdracht van mijn Meesteres een dame of dames die mee willen werken in een BDSM sessie. In de sessie zal de sla Ouderwets over de knie of met de cane. Ervaren meester recruteert op dit moment, plaats voor maximaal twee personen. Deze meester is niet uit op jullie financien, maar o Meester zoekt slavin Meester zoekt onervaren lustslavin geen pijnslavin Gebonden geen bezwaar, je kunt ontvangen ik niet.

Mijn man vrijt met man en ik kijk toe! Hoi, ik zoek een man die met mijn man wil vrijen terwijl ik toekijk. Ik doe niet mee!!! Maar kijk alleen toe. Mijn man is maagd en wij zoeken een leuk Je krijgt 70 euro als je een uurtje mijn camera in je handen houd ,je gaat mee naar kinky afspraak.

Klasse vrouw die ook een Sub kan zijn Deze Meester zoekt een vrouw die naast straffen ook wilt genieten. Tijdens een gesprek zal ik je uitleggen wat il wil. SM is voor beiden een verlangen Jij meisje kl borsten? Ga je met je mooi en jong uitziende Papa mee op vacantie? Bull zoekt cuckold stel Ervaren Bull zoekt cuckold stel. Mijn ervaring is met verschillende niveaus van cuckolding.

Ik zoek iets eenmalig of iets voor vaker. Taboeloze slavin gezocht Ervaren dominant, net de 40 gepasseerd zoekt een slavin. Dik, dun, maakt niet uit als je maar toegewijd en taboeloos bent.

Je MOET in zijn voor ga Club Black Whip In Netherlands Which one of you would love to be a genuine femdom club full of beautiful black dominatrices??? We are thinking in bring club black to netherlands ple Hij zei "Ja met die pik ga ik je uitwonen. Ik zal je zo hard neuken dat je vraagt om meer en harder". Mrs Karin keek naar mijn pik en zei "Die pik van jou mag er ook wezen, die wil ik wel in mijn kutje of kontje voelen".

Op mijn knieën kroop ik naar Mr en begon hem te pijpen. Ik mijn ooghoeken zag ik het scherm en zag dat ik daar Mr Rob pijpte. Blijkbaar bediende Mrs Karin de camera's. Na een poosje moest ik ophouden. Mr Rob zei "En nu ga je Mrs Karin beffen". Ik keek angstig naar Mr Rob omhoog, maar die zei "Komt er nog wat van? Dat zal je duur te staan komen ventje".

Mr Rob zei "Meekomen" en ik kroop achter hem aan. Hij duwde me tegen het kruis aan en zette mij vast aan het kruis. Ondertussen was Mrs Karin bij ons komen staan.

Ik zag dat ze een stroken zweep in haar handen had en in die stroken zaten knopen. Het waren dunne stroken dus kleine knopen. Ik keek haar in de ogen. Die ogen spuwde vuur. Ze ging achter me staan. Ze sloeg hard op mijn billen. Zo koud geslagen te worden houdt in dat de slag hard en pijnlijk aankomt.

Mrs Karin ging door. Zonder ophouden sloeg ze regelmatig hard op mijn billen en op mijn rug. Dit deed ze afwisselend. Na een behoorlijk aantal slagen gilde ik het uit. Het leek wel of er geen vel meer op mijn rug en billen zat. Ik dacht "Ze geeft het op". Even later zag ik dat ze naar de kast was gelopen en terugkwam met in haar handen een handvat met daaraan een dubbel gevouwen koord. Ze ging achter me staan en sloeg er ineens hard mee op mijn billen.

Ik gilde het uit. Ik denk na zo twintig slagen stopte ze en liep weg. Ik zag haar richting de wand lopen en zag dat ze een heel dun spaans rietje pakte. Nu wist ik uit ervaring, hoe dunner het rietje hoe zeerder het deed. Mr Rob maakt me los en liep met mij naar de bok. Ik werd er overheen gelegd.

Mijn kont stak in de lucht. Mijn polsen en enkels werden aan de poten vastgemaakt. Mrs Karin ging achter me staan en sloeg me hard op mijn reet. Genadeloos sloeg ze op mijn reet. Ik gilde het uit bij iedere slag, ik huilde van de pijn.

Na tien slagen vroeg ik haar "Mrs Karin mag ik alstublieft uw kutje likken? Ze zei "Dat mag je". Mr Rob maakte me los. Ondertussen was Mrs Karin op een rubberen matras gaan liggen. Daar lag ze met haar benen wijd. Ik ging op mijn knieën en kroop tussen de benen van Mrs Karin. Ik keek haar aan in de hoop dat het niet meer hoefde. Maar die hoop was tevergeefs.

Zij zei "Komop slaaf komt er nog wat van of moet ik overnieuw beginnen met straffen? Ik vond haar klitje en bespeelde dat met mijn tong. De smaak van haar kutje en haar sappen vielen me niet tegen. Mijn lul reageerde ook en werd stijf.

Mrs Karin pakte mijn hoofd en drukte dat tegen haar kutje aan. Opeens voelde ik de handen van Mr Rob op mijn billen. Hij spoot glijmiddel op mijn sterretje. Met een vinger ging hij mijn hol binnen. Dit maakte me nog geiler. Hij stak steeds meer vingers in mijn hol. Hij neukte me met zijn vingers terwijl ik Mrs Karin befte. Opeens hield hij op. Ik voelde dat hij achter me ging zitten.

Toen voelde ik zijn eikel tegen mijn sterretje. Hij duwde zonder omhaal zijn harde paal ineens bij me naar binnen. Gelukkig bleek ik die grote dikke pik te kunnen hebben. Het deed niet zoveel pijn dan ik verwachtte. Mr Rob begon me nu hard te neuken terwijl ik nog steeds Mrs Karin befte. Mrs Karin liet me stoppen met beffen. Ze stond op en ik zag haar weer weglopen. Na een poosje kwam ze terug en ik zag dat ze een voorbinddildo om had.

Ze ging achter Mr Rob zitten en duwde in eens die dildo in zijn hol. Deze gedachte maakte mij berengeil en mijn paal en ballen stonden op klappen. Ineens stopte Mr Rob en zo ook Mrs Karin. Alledrie moesten we wat bijkomen. Op een tafel zag ik drie glazen drinken staan. Mr en Mrs liepen naar een bank en gingen daarop zitten.

Mij werd geboden om op een kussen te gaan zitten. Ik was zo geil en keek maar naar die mooie lichamen. Mr en Mrs zeiden "Je geilt nu op ons beiden hè slaaf? Ikzelf begon te twijfelen; zou ik ik toch geilen op dominante vrouwen?? Nadat we ons drinken ophadden stonden Mr Rob en Mrs Karin op.

Ik volgde hen op mijn knieën. Ze liepen naar het rubberen matras. Mrs Karin zei "Nu gaan jullie beide mij verwennen. Slaaf jij mijn borsten likken en zuigen. En jij slaaf ga mijn kutje likken". Beide zeiden we "Ja Mrs Karin". Door mijn hoofd schoot: Ik deed wat mij opgedragen werd. Mrs Karin begon te kronkelen en te kreunen. Blijkbaar genoot ze van het geheel. Opeens zei ze "Genoeg". Beide hielden we tegelijkertijd op. Hij stond op en liep weg. Mrs Karin ging nu met haar kutje boven mijn mond zitten.

Ik begreep wat de bedoeling was en begon haar kutje te likken. Ondertussen kwam B weer aangelopen. Mrs Karin ging voorover liggen met haar kontje omhoog. B begon het sterretje van Mrs te bewerken. Ze begon nog harder te kreunen.

B wist echt wat hij moest toen. Mrs Karin zei "Stop. SlaafB, jij gaat mij in mijn kutje neuken en slaafR jij gaat me in mijn kontje neuken". SlaafB ging op zijn rug liggen.

Mrs Karin ging met haar kut op de lul zitten van slaafB. Met haar tieten ging ze boven de mond van slaafB hangen, die er gretig aan begon te zuigen. Ik knielde achter haar neer en duwde voorzichtig mijn pik in haar hol en begon haar te neuken. Ik maakte zachte en lange halen en ging met het ritme mee waarin zij op de pik van slaafR reed.

Ze begon hard te kreunen. En wild te rijden. Ze begon te gillen "Jaaaaaa ik kom klaar… maar jullie twee niet, waag het niet! Ik haalde mijn pik uit haar hol en slaafB de zijne uit haar kutje. Toen ze bijgekomen was zei ze "En nu naar de badkamer". We gingen naar een badkamer die van alle gemakken voorzien was. Mrs Karin liep erheen en slaafB en ik volgden haar op onze knieën. In de badkamer aangekomen zei Mrs Karin "SlaafR jij gaat in bad liggen".

Ik deed wat mij opgedragen werd en ging in het bad liggen. Mrs Karin kwam boven me staan en gooide haar sluis open. Haar gouden vocht liep over me heen. Ze liep van voren naar achteren en piste me onder. Toen ze klaar was stapte ze uit het bad en zei "Zo slaafB schoonlikken!

SlaafB stond op en stapte in bad en ging boven me staan en ook hij piste me onder. Toen hij klaar was stapte hij uit bad. Meesteres had ondertussen een po gepakt. Zij droeg mij op om in de po te plassen. Volgzaam deed ik wat ze me opdroeg en leegde mijn blaas in de po. Ik moest weer in bad gaan liggen. Zij goot de po over mij leeg ik lag nu in hun pis en mijn eigen pis.

Na een poosje mocht ik uit het bad komen. We gingen met zijn drieën onder de douche en zeepten elkaars lichaam in.

We zeepten de gevoelige delen extra en beroerden die ook extra. Alledrie werden we weer opnieuw geil. Na een grondige douchebeurt droogden we elkaar af. SlaafB en ik gingen weer op onze knieën en kropen achter Mrs Karin aan. We liepen naar het rubberen matras. Ik ging op mijn rug liggen en slaafB begon mij heerlijk te pijpen en afwisselend mijn ballen te likken.

Ik kreunde en kronkelde van genot. Ik vroeg of ik klaar mocht komen maar dat mocht niet. Na een tijd, toen ik dacht het niet meer te kunnen houden zei Mrs Karin "Stop! Nu ga jij slaafB verwennen slaafR". SlaafB ging op zijn rug liggen en ik begon zijn pik en ballen te likken. Daarna ging ik hem pijpen. Hij begon ook te kronkelen en te kreunen. Na een poosje vroeg hij of hij klaar mocht komen. Ook dit werd geweigerd. Mrs Karin ging op het matras liggen. Dit doen jullie alleen met je mond".

We keken elkaar aan en het was duidelijk: We gingen aan de gang en slaafb wist haar stapelgek te maken. Ze gilde en kronkelde en als ze dreigde te komen stopte hij weer en gebaarde mij door te gaan.

Mrs Karin gooide alle remmen los. Na dit een paar keer herhaald te hebben ging slaafB door en liet haar klaarkomen. Iedere vezel in haar lichaam spande zich en ze lag als een bezetene te schokken en te trillen. Zij moest echt bijkomen. Toen ze bijgekomen was zei ze "Nu op jullie knieën naast elkaar gaan zitten, naast mij". Dit deden we, we zaten aan de rechterkant naast Mrs Karin op onze knieën.

Jullie trekken elkaar af, en zorg ervoor dat je tegelijkertijd klaarkomt! Wonder boven wonder kwamen we samen tegelijk klaar en spoten ons geil op Mrs Karin.

Zij liet ons even bijkomen en zei toen "Zo nu mogen jullie me schoonlikken, jullie likken je eigen sperma op".

Beide begonnen we aan onze taak en likten het lichaam van Mrs Karin.