Prive Sex Almere

Meester zoekt sub buurvrouw met grote borsten

meester zoekt sub buurvrouw met grote borsten

Twee gestoorde broers verkrachten meerdere malen hun onschuldige slachtoffertjes. Deze meiden kunnen het bijna niet na vertellen cruelfamily. Deel 2 - Lisa werd ruig en hard geneukt, door een monster lul, haar rug schuurde langs een ruwe muur waar ze door twee negers tegen aangehouden werd, kreunend kwam ze klaar, een wonder dat ze niet uitscheurde, want de paal was dikker dan haar pols en een paard zou het niet misstaan, er werd een flinke hoeveelheid vruchtbaar negersperma naar binnen gespoten.

Lisa aan de pil? We gaan, zei Jake. Iris, Anna, Lisa en Joyce, schaars geklede mooie Hollandse meisjes, op blote voeten, aan de wandel, met meer dan twintig negers?? Lisa was de enigste, die tot NU, tevreden was, over de aanwezigheid van de negers, zou dat zo blijven, hun ouders zouden helemaal gek worden, als ze wisten wat er gaande was. Waar gaan we ook alweer heen? Valle de la Luna, dames. We hadden ook wel naar Chili kunnen gaan, om voetbal te kijken.

Sinds wanneer kijk jij naar voetbal? Nou als Nederland speelt, best wel hoor, wat een rare omgeving is dit hier? Zo we zijn er, time For Tarpurisunchis.

Ze hadden ruim een uur gelopen, kilometer of vier, in dan weer mul zand en dan weer rotsachtige ondergrond, op blote voeten, tja dat was met schoentje op hoge hakjes ook niet gegaan.

Jake, wees stuk of zes.. Ik ben nog maagd, melde ze maar alvast. Daar weet Moedim, wel raad mee, met leugenachtige sletjes, fluisterde Jake, zodat Anna het niet hoorde. Anna, Joyce en Iris, beseften nu pas wat de bedoeling was, vooral Anna, die normaal de grootste bek had, trilde als een rietje, verkracht worden door een horde negers, was wel het laatste op aarde wat ze wilde.

Ze liet haar tranen de vrije loop, niets was er meer van over, van haar bravoure en leiderschap gedachte.

De beide negers kwamen in haar klaar en Lisa werd letterlijk aan de kant gegooid, krabbelde overeind en ging bij haar vriendinnen zitten. Joyce moest nu op staan, haar bloesje werd van haar afgerukt, haar grote tieten, grote tieten voor zo een klein meisje.

Ze zeiden niets tegen haar, maar drukte op haar schouders en ze liet zich gedwongen knielen en een zwarte pik stond er voor haar lekkere pijp mondje, een lekkere grote dikke zwarte pik, waar het voorvocht al uit sproeide.

Ze opende haar mondje, de lul drong ruw haar pijp mondje binnen, ze kokte gelijk, zo diep drong de paal naar binnen, twee mannen hielden haar hoofd vast en daar begon de neuk partij, de lange pik penetreerde haar keel. Ze liet hen maar begaan, zo bang dat ze anders kwaad werden, de ballen plopten elke keer tegen haar kin.

Anna huilde nog steeds en nu begon Iris ook te janken. Joyce veegde sperma uit haar ogen en kon toen de klaar liggende neger zien, zonder dat er een woord werd gesproken, liet ze zich over de pik heen zakken, die haar behoorlijk vulde en bereed hem.

Lisa zat met vingers in haar kut, ze had alweer zin en wilde het best overnemen van de volgende, Jake had haar door en juist zij, zou voorlopig geen beurt meer krijgen.

Iris moest opstaan en kreeg gelijk twee negers, ook staande kreeg ze een harde zwarte lul in haar kontje en de tweede vlotjes daarna in haar kut, ze schreeuwde het uit van de pijn, ze had wel wat ervaring, maar de lullen waren veel dikker en groter, dan de lul van haar vriendje.

Ze werd flink hard genomen en ook Joyce wipte nog moeizaam over de pik op en neer, ze was nog aardig droog en dat deed best wel pijn, waarom werd ze nou niet geil? Anna zag dat Moedim haar aan keek, ze zag zijn monsterlijke pik, waar hij zachtjes met twee handen aan trok, hij glimlachte naar haar. De lullen flitsten in Iris op en neer, ze beet op haar lip, die verdomde pijn, waarom van die grote dikke pikken, je zou haast gaan denken, dat dit allemaal voorbereid was, hoe konden ze dan weten dat ze naar Bolivia zouden gaan?

Joyce, voelde wel dat ze klaar ging komen, ze sopte behoorlijk, natuurlijk wilde ze niet klaar komen op de pik van een verkrachter, maar daar hield je lichaam geen rekening mee, net toen ze begon te kreunen, oooohh.. Joyce besefte, dat ook zei, niet aan de pil was. Iris op haar beurt, zou juist wel geil willen worden, zodat ze vocht zou afscheiden en de pijn minder zou worden.

Joyce zag al klaar komend, terwijl haar kut de zwarte pik uitmolk, de dikke lul tussen haar tieten glijden en de man kreunde al. Jake, hield Anna iets onder haar neus, zodat ze bij kwam, ze trilde van angst en begon weer te huilen, de lekkerste pik is zo voor jouw, hoorde ze.

Iris slaakte een zucht van verlichting, ze hoorde dat ze begon te soppen, tja waarom zou een dikke negerpik haar niet klaar kunnen neuken, het geile gevoel trok door haar lichaam, waardoor de gemene pijn van de dikke paal in haar kontje ook minder werd. Joyce kreeg het geil van de vent, die met zijn pik tussen haar tieten zat, in haar gezicht en ook de neuker, was ook klaar, ze werd aan de kant geduwd.

Moedim wenkte haar, zij wilde niet, twee negers haalde haar tussen de vriendinnen vandaan, nee neee.. Ik wil wel, zei Lisa. Jij blijft braaf zitten, kreeg ze te horen. Moedim gaf haar een klap in het gezicht, triagacu!!!! Ze werd op haar rug gegooid, een neger besprong haar en verkrachte Anna, ze gilde het uit, maagd af en tot bloedens toe geneukt door een van de zwarte dikke pikken, zijn pik zat er diep in, toen hij haar goed vast hield en omdraaide, aaaaaaaaggggg..

Dat wordt een poep zakje, hahahahaha, reageerde Lisa, lachend, door de harde stoten, verdween de pik in haar kut, er ook tot de wortel in. Ze krijste en gilde, het was nog niet gedaan, terwijl ze gemangeld werd tussen twee stotende pikken, trok een derde neger haar aan de haren omhoog en liet zijn zwarte pik in haar openstaande mond glijden, gloep..

Wat een rust opeens, reageerde Lisa weer. De hele groep stond erbij, allen aan hun pikken trekkend, terwijl ze totaal los geneukt werd, kreeg ze regelmatig een volle laag sperma in haar haren, gezicht, overal waar ze haar maar konden raken. Morgen weer een nieuwe dag!

Ze kon niet zitten, de andere drie hadden daar ook moeite mee, maar een flinke maaltijd Almuerzo stond klaar en ze goten flink wat drank naar binnen, om de pijn zo min mogelijk te voelen. Lisa had alleen maar wat last van haar kontje en had best zin, in een harde pik in haar kutje, maar die kreeg ze niet en ze had het zo nodig! Ik stond nog even met haar te praten over het weer waarna ik haar groette en terugliep naar mijn eigen woning. Maar voordat ik verder ga zal ik mij eerst even voorstellen, ik ben Victor, net veertig geworden, van beroep ben ik ontwerper bij een bedrijf in machinebouw, dat wil zeggen dat ik machines ontwerp voor bijvoorbeeld automatisering, ik heb een goed salaris, ik ben sinds vijf jaar gescheiden en woon in een kleine bungalow in een redelijk dure buurt van een plaats ergens op de Veluwe.

Ik kan mezelf goed redden, heb twee maal per week hulp bij het schoonhouden van mijn huis, die hulp is er meestal als ik aan het werk ben dus zie ik haar zelden. Verder doe ik nog iets aan conditietraining waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, al zeg ik dit zelf. Het gebeurd de laatste tijd regelmatig dat ik de post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus vind.

De bewoner of bewoners van die nogal grote villa wonen er nog niet zolang maar op de post staat wel het goede huisnummer, elke keer gooi ik dan de post bij het goede adres in de bus. Nu ik de post weer had gebracht ging ik er vanuit dat de buurvrouw de postbode hierop zou aanspreken, maar twee dagen later lag er opnieuw post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus. Weer nam ik de post en liep naar de buren en weer kwam ze net toen ik het hekje opende naar buiten, dit keer zag ze er heel verleidelijk uit, ze droeg een zwart, kort leren jurkje waarbij de halsuitsnede zo ruim was dat maar net haar nogal grote borsten werden bedekt, aan haar benen droeg ze zwarte netkousen met een naad aan de achterkant en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken, zo hoog dat ik er nog niet op zou kunnen staan, laat staan lopen.

Haar lange zwarte haren had ze in een staart en haar gezicht was een beetje katachtig opgemaakt. De buurvrouw vertelde dat ze wel een postbode had gesproken maar dat was niet de postbode die gewoonlijk in de wijk liep. Ik antwoordde dat ik vijf jaar geleden was gescheiden en dat ik nu alleen woonde en mij dat heel goed beviel.

Ik vertelde natuurlijk niet dat als ik geil was mezelf moest aftrekken terwijl ik keek naar een geil videootje op internet.

Nadat we nog even te hadden gebabbeld groette ik haar en liep weg. Terwijl ik naar huis liep zag ik in mijn gedachte nog mijn buurvrouw en ik voelde dat mijn lul behoorlijk stijf was geworden. Toen ik binnen was zette ik mijn laptop aan en zocht een geil videootje op internet, het was een film waarbij een oudere vrouw een wat jongere man aan het pijpen was, ik had mijn broek intussen los en trok langzaam aan mijn intussen keihard geworden lul.

Ik begon nu hard aan mijn lul te trekken waarop al een grote druppel voorvocht was verschenen en toen de man met schokkende bewegingen zijn zaad diep in de keel van de vrouw spoot, spoot ik mijn sperma over de vloer. Gelukkig had ik een laminaatvloer dus kon ik dat gemakkelijk schoonmaken.

Toen ik die avond in bed lag dacht ik nog aan die video en mijn buurvrouw en met de gedachte dat ik mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw duwde bracht mij tot een spontaan orgasme waarbij ik mijn warme sperma in mijn slip spoot.

Ik stapte uit bed, gooide mijn vuile slip in de wasmand en stapte onder de douche, nadat ik had gedoucht trok ik een schone slip aan, stapte in bed en viel al snel in slaap en droomde van een leuke vrouwelijke postbode en mijn buurvrouw.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik opnieuw een nachtelijk orgasme gehad en voelde ik het plakken in mijn slip. Ik stapte het bed uit liep naar de badkamer, leegde mijn blaas in het toilet en gooide mijn slip in de wasmand, liep daarna naar de keuken en haalde een kop koffie uit de espressoautomaat en dronk die staand naast het aanrecht op. Daarna ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche, het sperma zat behoorlijk vastgekleefd aan mijn buik en toen ik klaar was een aangekleed stapte ik in mijn auto en reed naar mijn werk.

Op mijn werk kon ik niet zien dat om negen uur mijn hulp in de huishouding mijn woning binnen kwam. Els, zo heet mijn hulp, is begin dertig, een vlotte meid met een strak lijf, kleine tietjes en lang blond haar tot ver over haar schouders. Els had haar haren, zoals altijd als ze werkte, in een staart en zoals gebruikelijk pakte ze eerst een kop koffie en ruimde ze de keuken op. Ze rook aan mijn slip en met gesloten ogen kreunde ze: Ze vingerde net zolang totdat ze tot een heftig orgasme kwam waarna ze met een rood hoofd haar kleding fatsoeneerde en verder ging met haar werk.

Toen ik thuis kwam begon ik meteen met het bereiden van mijn eten, toen alles op het vuur stond liep ik de kamer in en zag dat er op de tafel een rode string lag met daarop een rode roos, ik pakte de string op en toen ik hem tegen mijn neus drukte rook ik de intieme geur van een vrouw.

Ik wist meteen dat Els mijn slips had gevonden en daarvan vermoedelijk geil was geworden waardoor haar string nat was geworden. Door de geur van Els haar string was mijn lul keihard geworden, ik liep naar de badkamer, liet mijn broek zakken en met de string van Els onder mijn neus begon ik mezelf voor de spiegel af te trekken, met gesloten ogen dacht ik aan Els, haar kleine tietjes maar ook aan mijn buurvrouw en haar grote borsten waarna ik al snel een viertal stralen zaad in de wastafel spoot.

Ik veegde mijn lul schoon met de string van Els en gooide die in de wasmand. Intussen was mijn eten gaar geworden en schepte ik het op een bord, ik pakte een beugelfles bier uit de koelkast en ging voor de TV zitten en keek naar het laatste nieuws. Na het eten en de fles bier ruimde ik alles op, bestek, borden enzovoort in de afwasmachine, ruimde het aanrecht op en liep daarna naar mijn brievenbus die vooraan bij de inrit stond.

Toen ik de post eruit haalde zag ik dat er opnieuw post was van nummer vijfentwintig, ik nam de post mee naar binnen en besloot dat ik eerst ging douchen en daarna zou ik de post wel in haar brievenbus gaan gooien. In de douche stond ik naakt voor de spiegel en smeerde een gel op mijn gezicht om mij te gaan scheren, ik zag dat ik nog best wel een strak lijf had en mijn lul van negentien centimeter lang en vijf centimeter dik, als hij stijf is, mag er ook best wel wezen, dacht ik bij mezelf.

Na het scheren stapte ik onder de douche en toen ik klaar was trok ik een korte broek aan en een strak T-shirt. Toen ik in de keuken kwam zag ik de post van de buurvrouw op tafel liggen, pakte deze op en liep naar buiten, juist op het moment dat ik het hekje opende ging de deur open en kwam de buurvrouw weer naar buiten, ik begon het wel verdacht te vinden dat telkens als ik de post in haar brievenbus wilde gooien zij naar buiten kwam. Het viel mij op dat de buurvrouw Olga zeer uitdagend gekleed was, ze droeg een strak jurkje dat zo kort was dat de boorden van haar huidkleurige nylonkousen onder haar jurkje uit kwamen en ik de clips en de zwarte bandjes van haar jarretelgordeltje kon zien.

De halsuitsnede van het jurkje was zo diep dat ik kon zien dat ze een zwarte kwartcup beha droeg en ik haar, met grote bruine omrande, tepels kon zien. Aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stilettohakken van zeker twaalf centimeter. Alhoewel ik bloedgeil was durfde ik nog geen toenadering tot haar te zoeken en zei: Ik trok mijn kleren uit en met mijn slip veegde ik het sperma van de tegelvloer.

Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een schone slip aan en mijn dunne zijden kimono en keek nog even naar een krimi op de TV. Daarna ging ik naar bed en droomde van Olga, ze stond voorovergebogen tegen de brievenbus, ik had haar korte jurkje omhooggeschoven en ramde mijn lul vanachter haar zeiknatte neukhol binnen ik hoefde maar een paar keer te stoten en kwam meteen al klaar, ik spoot zeker tien dikke stralen sperma in haar kut en toen ik de postbode hoorde zeggen: Ik stond op, veegde mezelf schoon met de al natte slip, gooide die in de wasmand, waste mezelf en trok een schone slip aan waarna ik weer in bed stapte.

De volgende morgen, donderdag, ging ik zoals gewoonlijk weer naar mijn werk en toen ik thuis kwam lag er op de tafel een mooie witte vlinderstring met open kruis en opnieuw een rode roos. Ik pakte de slip op en rook aan de stof rond het open kruis, ik rook opnieuw de heerlijke intieme geur van Els mijn huishoudhulp. Ik begreep dat ze geil was geworden van de natte slip in de wasmand en zeer waarschijnlijk had ze zichzelf naar een hoogtepunt gevingerd.

Els zou pas maandag weer komen en ik besloot om die dag vrij te nemen en afwachten wat er zou gebeuren als ze mij in bed zou aantreffen. Het was nu vrijdag, doordat ik de afgelopen week wat langer had gewerkt besloot ik wat later aan het werk te gaan, net toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan kwam de postbode aanfietsen, een jonge vrouw van naar ik schatte achter in de twintig, toen ik haar aansprak met de vraag waarom ik steeds de post van nummer vijfentwintig in mijn postbus had kreeg ze een rode kleur en stotterde: Nu begreep ik alles en besloot mijn buurvrouw terug te pakken en sprak met de postbode af dat ze morgenochtend mijn post bij haar in de bus moest doen.

De postbode was allang blij dat ik niet boos was geworden en zei: Die avond haalde ik de postbus die bij mijn inrit stond weg zodat de post door de brievenbus van mijn voordeur moest.

Met de gedachte bij Olga en mijn hulp Els begon ik langzaam aan mijn lul te trekken en kwam samen met de jongen op de video klaar waarbij ik mijn zaad in de palm van mijn andere hand spoot, de jongen op de video had zijn lul teruggetrokken en spoot een vijftal krachtige stralen sperma over de rug van de vrouw.

Daarna liep ik naar de badkamer maakte mezelf schoon, toen ik wat stoppeltjes rond mijn lul voelde pakte ik mijn scheerspullen en scheerde de stoppeltjes weg zodat alles weer heerlijk glad was. Daarna stapte ik in bed en viel al snel in een diepe slaap.

De volgende ochtend was ik al vroeg opgestaan terwijl ik anders op mijn vrije zaterdag altijd uitsliep, al vroeg was ik gedoucht, had een lekker geurtje opgedaan maar deed geen kleren aan, ik had naakt zitten ontbijten en van de gedachte dat Olga niet al te laat bij mij aan de deur zou staan kreeg ik een stijve lul.

Na het ontbijt keek ik uit het raam en zag de postbode mijn huis voorbij lopen, ik wist nu dat het niet heel lang zou duren voordat Olga de inrit naar mijn huis op zou komen lopen. Het duurde slechts drie kwartier toen ik haar zag aankomen, ze was gekleed in een kort, strak leren rokje dat zo kort was dat de boorden van haar rode nylonkousen er onderuit kwamen en de zilverkleurige clips van de jarretelbandjes waren te zien, verder droeg ze een rode blouse met veel kant waarvan zij de bovenste knoopjes had losgelaten, aan haar voeten droeg ze zwarte, open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange haren droeg ze los golvend langs haar hoofd en over haar schouders.

Zonder ook maar te zwikken met haar voeten kwam ze op de deur toe lopen met mijn post in haar hand. Naakt als ik was en met een geile lul waarop al een grote druppel geil vocht was verschenen liep ik naar de deur en net voordat Olga de post in de brievenbus wilde doen deed ik de deur open.

Terwijl ze mij heftig aan het tongen was trok ik haar kleren uit, eerst haar blouse, daarna haar rokje, ze droeg geen string of slip, verder alleen een kwartcup beha die haar grote, nog redelijk stevige borsten ondersteunde. Daarna gleed mijn hand tussen haar benen en ik voelde een heerlijk gladgeschoren kut die drijfnat was en toen ik mijn vingers tussen haar dik opgezwollen schaamlippen liet doorglijden en haar best wel grote clit beroerde ging er een rilling door haar lijf en zei ze: Ik begon nu keihard mijn lul in haar kut te rammen en mijn ballen kletsten telkens tegen haar buik die nat was geworden van het geil dat uit haar kut drupte en waardoor er telkens een kletsend geluid was te horen.

Ik was intussen ook bloedgeil geworden en ik voelde al langzaam het zaad uit mijn ballen opborrelen, ook Olga voelde dat mijn lul begon te trillen en spande nu haar kutspieren strak aan waardoor het leek alsof mijn lul werd afgekneld en waardoor mijn orgasme nog even werd uitgesteld. Opeens voelde ik haar kutspieren ontspannen en riep ze luid: Natuurlijk kwam ik op het moment dat ze haar kutspieren ontspande meteen klaar en spoot met kracht een viertal dikke stralen warm sperma in haar geile neukhol.

We bleven nog even in deze houding zitten maar Olga had nog niet genoeg, we stonden op en ik nam haar mee naar mijn slaapkamer, wij gingen op bed liggen waarna Olga aan mijn wat slapper geworden lul begon te sabbelen waarna hij alweer snel keihard werd. Na een poosje sloeg Olga haar benen om die van mij en begon daarmee het tempo aan te geven waarmee ik haar moest neuken, daarbij gleden haar nylonkousen langs mijn benen waardoor er een statische lading vrijkwam die een knisperend geluid liet horen.

Na een tijdje was mijn lul weer stijf geworden en kwam Olga boven mij zitten en liet haar grote kut waaruit lange slierten sperma, vermengd met haar kutgeil, drupten over mij stijve lul zakken totdat hij tot aan zijn wortel in haar was verdwenen en begon mij te berijden, gesmeerd door het sperma en kutgeil gleed zij over mijn buik een gleed mijn lul uit en weer in haar kut en bij elke beweging voelde ik haar harde clit langs de schacht van mijn lul.

Olga was nog steeds bloedgeil en begon steeds sneller over mijn buik te glijden waarna ze even later luid kreunend twee keer achter elkaar tot een heftig orgasme kwam. Daarna stapte ze uit bed en begon Olga zich aan te kleden. Het was maandagochtend, ik was al uit bed geweest om te douchen want ik had die nacht een natte droom gehad waarin ik hevige seks met Els, mijn huishoudster, had gehad, ik had mijn slip, met de nog natte inhoud, in de wasmand gegooid naast de vlinderstring die zij de vorige keer had achtergelaten en was daarna weer in bed gegaan in afwachting van de komst van Els, die ik wilde verrassen.

..

Geil appen negerinnen billen


meester zoekt sub buurvrouw met grote borsten

Twee gestoorde broers verkrachten meerdere malen hun onschuldige slachtoffertjes. Deze meiden kunnen het bijna niet na vertellen cruelfamily. Deel 2 - Lisa werd ruig en hard geneukt, door een monster lul, haar rug schuurde langs een ruwe muur waar ze door twee negers tegen aangehouden werd, kreunend kwam ze klaar, een wonder dat ze niet uitscheurde, want de paal was dikker dan haar pols en een paard zou het niet misstaan, er werd een flinke hoeveelheid vruchtbaar negersperma naar binnen gespoten.

Lisa aan de pil? We gaan, zei Jake. Iris, Anna, Lisa en Joyce, schaars geklede mooie Hollandse meisjes, op blote voeten, aan de wandel, met meer dan twintig negers?? Lisa was de enigste, die tot NU, tevreden was, over de aanwezigheid van de negers, zou dat zo blijven, hun ouders zouden helemaal gek worden, als ze wisten wat er gaande was.

Waar gaan we ook alweer heen? Valle de la Luna, dames. We hadden ook wel naar Chili kunnen gaan, om voetbal te kijken. Sinds wanneer kijk jij naar voetbal? Nou als Nederland speelt, best wel hoor, wat een rare omgeving is dit hier? Zo we zijn er, time For Tarpurisunchis. Ze hadden ruim een uur gelopen, kilometer of vier, in dan weer mul zand en dan weer rotsachtige ondergrond, op blote voeten, tja dat was met schoentje op hoge hakjes ook niet gegaan. Jake, wees stuk of zes.. Ik ben nog maagd, melde ze maar alvast.

Daar weet Moedim, wel raad mee, met leugenachtige sletjes, fluisterde Jake, zodat Anna het niet hoorde. Anna, Joyce en Iris, beseften nu pas wat de bedoeling was, vooral Anna, die normaal de grootste bek had, trilde als een rietje, verkracht worden door een horde negers, was wel het laatste op aarde wat ze wilde. Ze liet haar tranen de vrije loop, niets was er meer van over, van haar bravoure en leiderschap gedachte.

De beide negers kwamen in haar klaar en Lisa werd letterlijk aan de kant gegooid, krabbelde overeind en ging bij haar vriendinnen zitten. Joyce moest nu op staan, haar bloesje werd van haar afgerukt, haar grote tieten, grote tieten voor zo een klein meisje.

Ze zeiden niets tegen haar, maar drukte op haar schouders en ze liet zich gedwongen knielen en een zwarte pik stond er voor haar lekkere pijp mondje, een lekkere grote dikke zwarte pik, waar het voorvocht al uit sproeide. Ze opende haar mondje, de lul drong ruw haar pijp mondje binnen, ze kokte gelijk, zo diep drong de paal naar binnen, twee mannen hielden haar hoofd vast en daar begon de neuk partij, de lange pik penetreerde haar keel.

Ze liet hen maar begaan, zo bang dat ze anders kwaad werden, de ballen plopten elke keer tegen haar kin. Anna huilde nog steeds en nu begon Iris ook te janken. Joyce veegde sperma uit haar ogen en kon toen de klaar liggende neger zien, zonder dat er een woord werd gesproken, liet ze zich over de pik heen zakken, die haar behoorlijk vulde en bereed hem.

Lisa zat met vingers in haar kut, ze had alweer zin en wilde het best overnemen van de volgende, Jake had haar door en juist zij, zou voorlopig geen beurt meer krijgen.

Iris moest opstaan en kreeg gelijk twee negers, ook staande kreeg ze een harde zwarte lul in haar kontje en de tweede vlotjes daarna in haar kut, ze schreeuwde het uit van de pijn, ze had wel wat ervaring, maar de lullen waren veel dikker en groter, dan de lul van haar vriendje. Ze werd flink hard genomen en ook Joyce wipte nog moeizaam over de pik op en neer, ze was nog aardig droog en dat deed best wel pijn, waarom werd ze nou niet geil?

Anna zag dat Moedim haar aan keek, ze zag zijn monsterlijke pik, waar hij zachtjes met twee handen aan trok, hij glimlachte naar haar. De lullen flitsten in Iris op en neer, ze beet op haar lip, die verdomde pijn, waarom van die grote dikke pikken, je zou haast gaan denken, dat dit allemaal voorbereid was, hoe konden ze dan weten dat ze naar Bolivia zouden gaan? Joyce, voelde wel dat ze klaar ging komen, ze sopte behoorlijk, natuurlijk wilde ze niet klaar komen op de pik van een verkrachter, maar daar hield je lichaam geen rekening mee, net toen ze begon te kreunen, oooohh..

Joyce besefte, dat ook zei, niet aan de pil was. Iris op haar beurt, zou juist wel geil willen worden, zodat ze vocht zou afscheiden en de pijn minder zou worden. Joyce zag al klaar komend, terwijl haar kut de zwarte pik uitmolk, de dikke lul tussen haar tieten glijden en de man kreunde al. Jake, hield Anna iets onder haar neus, zodat ze bij kwam, ze trilde van angst en begon weer te huilen, de lekkerste pik is zo voor jouw, hoorde ze.

Iris slaakte een zucht van verlichting, ze hoorde dat ze begon te soppen, tja waarom zou een dikke negerpik haar niet klaar kunnen neuken, het geile gevoel trok door haar lichaam, waardoor de gemene pijn van de dikke paal in haar kontje ook minder werd. Joyce kreeg het geil van de vent, die met zijn pik tussen haar tieten zat, in haar gezicht en ook de neuker, was ook klaar, ze werd aan de kant geduwd. Moedim wenkte haar, zij wilde niet, twee negers haalde haar tussen de vriendinnen vandaan, nee neee..

Ik wil wel, zei Lisa. Jij blijft braaf zitten, kreeg ze te horen. Moedim gaf haar een klap in het gezicht, triagacu!!!! Ze werd op haar rug gegooid, een neger besprong haar en verkrachte Anna, ze gilde het uit, maagd af en tot bloedens toe geneukt door een van de zwarte dikke pikken, zijn pik zat er diep in, toen hij haar goed vast hield en omdraaide, aaaaaaaaggggg..

Dat wordt een poep zakje, hahahahaha, reageerde Lisa, lachend, door de harde stoten, verdween de pik in haar kut, er ook tot de wortel in. Ze krijste en gilde, het was nog niet gedaan, terwijl ze gemangeld werd tussen twee stotende pikken, trok een derde neger haar aan de haren omhoog en liet zijn zwarte pik in haar openstaande mond glijden, gloep.. Wat een rust opeens, reageerde Lisa weer.

De hele groep stond erbij, allen aan hun pikken trekkend, terwijl ze totaal los geneukt werd, kreeg ze regelmatig een volle laag sperma in haar haren, gezicht, overal waar ze haar maar konden raken.

Morgen weer een nieuwe dag! Ze kon niet zitten, de andere drie hadden daar ook moeite mee, maar een flinke maaltijd Almuerzo stond klaar en ze goten flink wat drank naar binnen, om de pijn zo min mogelijk te voelen. Lisa had alleen maar wat last van haar kontje en had best zin, in een harde pik in haar kutje, maar die kreeg ze niet en ze had het zo nodig!

Ik stond nog even met haar te praten over het weer waarna ik haar groette en terugliep naar mijn eigen woning. Maar voordat ik verder ga zal ik mij eerst even voorstellen, ik ben Victor, net veertig geworden, van beroep ben ik ontwerper bij een bedrijf in machinebouw, dat wil zeggen dat ik machines ontwerp voor bijvoorbeeld automatisering, ik heb een goed salaris, ik ben sinds vijf jaar gescheiden en woon in een kleine bungalow in een redelijk dure buurt van een plaats ergens op de Veluwe.

Ik kan mezelf goed redden, heb twee maal per week hulp bij het schoonhouden van mijn huis, die hulp is er meestal als ik aan het werk ben dus zie ik haar zelden. Verder doe ik nog iets aan conditietraining waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, al zeg ik dit zelf. Het gebeurd de laatste tijd regelmatig dat ik de post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus vind. De bewoner of bewoners van die nogal grote villa wonen er nog niet zolang maar op de post staat wel het goede huisnummer, elke keer gooi ik dan de post bij het goede adres in de bus.

Nu ik de post weer had gebracht ging ik er vanuit dat de buurvrouw de postbode hierop zou aanspreken, maar twee dagen later lag er opnieuw post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus. Weer nam ik de post en liep naar de buren en weer kwam ze net toen ik het hekje opende naar buiten, dit keer zag ze er heel verleidelijk uit, ze droeg een zwart, kort leren jurkje waarbij de halsuitsnede zo ruim was dat maar net haar nogal grote borsten werden bedekt, aan haar benen droeg ze zwarte netkousen met een naad aan de achterkant en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken, zo hoog dat ik er nog niet op zou kunnen staan, laat staan lopen.

Haar lange zwarte haren had ze in een staart en haar gezicht was een beetje katachtig opgemaakt. De buurvrouw vertelde dat ze wel een postbode had gesproken maar dat was niet de postbode die gewoonlijk in de wijk liep. Ik antwoordde dat ik vijf jaar geleden was gescheiden en dat ik nu alleen woonde en mij dat heel goed beviel. Ik vertelde natuurlijk niet dat als ik geil was mezelf moest aftrekken terwijl ik keek naar een geil videootje op internet.

Nadat we nog even te hadden gebabbeld groette ik haar en liep weg. Terwijl ik naar huis liep zag ik in mijn gedachte nog mijn buurvrouw en ik voelde dat mijn lul behoorlijk stijf was geworden. Toen ik binnen was zette ik mijn laptop aan en zocht een geil videootje op internet, het was een film waarbij een oudere vrouw een wat jongere man aan het pijpen was, ik had mijn broek intussen los en trok langzaam aan mijn intussen keihard geworden lul.

Ik begon nu hard aan mijn lul te trekken waarop al een grote druppel voorvocht was verschenen en toen de man met schokkende bewegingen zijn zaad diep in de keel van de vrouw spoot, spoot ik mijn sperma over de vloer. Gelukkig had ik een laminaatvloer dus kon ik dat gemakkelijk schoonmaken. Toen ik die avond in bed lag dacht ik nog aan die video en mijn buurvrouw en met de gedachte dat ik mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw duwde bracht mij tot een spontaan orgasme waarbij ik mijn warme sperma in mijn slip spoot.

Ik stapte uit bed, gooide mijn vuile slip in de wasmand en stapte onder de douche, nadat ik had gedoucht trok ik een schone slip aan, stapte in bed en viel al snel in slaap en droomde van een leuke vrouwelijke postbode en mijn buurvrouw.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik opnieuw een nachtelijk orgasme gehad en voelde ik het plakken in mijn slip. Ik stapte het bed uit liep naar de badkamer, leegde mijn blaas in het toilet en gooide mijn slip in de wasmand, liep daarna naar de keuken en haalde een kop koffie uit de espressoautomaat en dronk die staand naast het aanrecht op.

Daarna ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche, het sperma zat behoorlijk vastgekleefd aan mijn buik en toen ik klaar was een aangekleed stapte ik in mijn auto en reed naar mijn werk. Op mijn werk kon ik niet zien dat om negen uur mijn hulp in de huishouding mijn woning binnen kwam. Els, zo heet mijn hulp, is begin dertig, een vlotte meid met een strak lijf, kleine tietjes en lang blond haar tot ver over haar schouders.

Els had haar haren, zoals altijd als ze werkte, in een staart en zoals gebruikelijk pakte ze eerst een kop koffie en ruimde ze de keuken op. Ze rook aan mijn slip en met gesloten ogen kreunde ze: Ze vingerde net zolang totdat ze tot een heftig orgasme kwam waarna ze met een rood hoofd haar kleding fatsoeneerde en verder ging met haar werk.

Toen ik thuis kwam begon ik meteen met het bereiden van mijn eten, toen alles op het vuur stond liep ik de kamer in en zag dat er op de tafel een rode string lag met daarop een rode roos, ik pakte de string op en toen ik hem tegen mijn neus drukte rook ik de intieme geur van een vrouw. Ik wist meteen dat Els mijn slips had gevonden en daarvan vermoedelijk geil was geworden waardoor haar string nat was geworden. Door de geur van Els haar string was mijn lul keihard geworden, ik liep naar de badkamer, liet mijn broek zakken en met de string van Els onder mijn neus begon ik mezelf voor de spiegel af te trekken, met gesloten ogen dacht ik aan Els, haar kleine tietjes maar ook aan mijn buurvrouw en haar grote borsten waarna ik al snel een viertal stralen zaad in de wastafel spoot.

Ik veegde mijn lul schoon met de string van Els en gooide die in de wasmand. Intussen was mijn eten gaar geworden en schepte ik het op een bord, ik pakte een beugelfles bier uit de koelkast en ging voor de TV zitten en keek naar het laatste nieuws.

Na het eten en de fles bier ruimde ik alles op, bestek, borden enzovoort in de afwasmachine, ruimde het aanrecht op en liep daarna naar mijn brievenbus die vooraan bij de inrit stond. Toen ik de post eruit haalde zag ik dat er opnieuw post was van nummer vijfentwintig, ik nam de post mee naar binnen en besloot dat ik eerst ging douchen en daarna zou ik de post wel in haar brievenbus gaan gooien. In de douche stond ik naakt voor de spiegel en smeerde een gel op mijn gezicht om mij te gaan scheren, ik zag dat ik nog best wel een strak lijf had en mijn lul van negentien centimeter lang en vijf centimeter dik, als hij stijf is, mag er ook best wel wezen, dacht ik bij mezelf.

Na het scheren stapte ik onder de douche en toen ik klaar was trok ik een korte broek aan en een strak T-shirt. Toen ik in de keuken kwam zag ik de post van de buurvrouw op tafel liggen, pakte deze op en liep naar buiten, juist op het moment dat ik het hekje opende ging de deur open en kwam de buurvrouw weer naar buiten, ik begon het wel verdacht te vinden dat telkens als ik de post in haar brievenbus wilde gooien zij naar buiten kwam.

Het viel mij op dat de buurvrouw Olga zeer uitdagend gekleed was, ze droeg een strak jurkje dat zo kort was dat de boorden van haar huidkleurige nylonkousen onder haar jurkje uit kwamen en ik de clips en de zwarte bandjes van haar jarretelgordeltje kon zien. De halsuitsnede van het jurkje was zo diep dat ik kon zien dat ze een zwarte kwartcup beha droeg en ik haar, met grote bruine omrande, tepels kon zien.

Aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stilettohakken van zeker twaalf centimeter. Alhoewel ik bloedgeil was durfde ik nog geen toenadering tot haar te zoeken en zei: Ik trok mijn kleren uit en met mijn slip veegde ik het sperma van de tegelvloer. Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een schone slip aan en mijn dunne zijden kimono en keek nog even naar een krimi op de TV.

Daarna ging ik naar bed en droomde van Olga, ze stond voorovergebogen tegen de brievenbus, ik had haar korte jurkje omhooggeschoven en ramde mijn lul vanachter haar zeiknatte neukhol binnen ik hoefde maar een paar keer te stoten en kwam meteen al klaar, ik spoot zeker tien dikke stralen sperma in haar kut en toen ik de postbode hoorde zeggen: Ik stond op, veegde mezelf schoon met de al natte slip, gooide die in de wasmand, waste mezelf en trok een schone slip aan waarna ik weer in bed stapte.

De volgende morgen, donderdag, ging ik zoals gewoonlijk weer naar mijn werk en toen ik thuis kwam lag er op de tafel een mooie witte vlinderstring met open kruis en opnieuw een rode roos. Ik pakte de slip op en rook aan de stof rond het open kruis, ik rook opnieuw de heerlijke intieme geur van Els mijn huishoudhulp.

Ik begreep dat ze geil was geworden van de natte slip in de wasmand en zeer waarschijnlijk had ze zichzelf naar een hoogtepunt gevingerd. Els zou pas maandag weer komen en ik besloot om die dag vrij te nemen en afwachten wat er zou gebeuren als ze mij in bed zou aantreffen.

Het was nu vrijdag, doordat ik de afgelopen week wat langer had gewerkt besloot ik wat later aan het werk te gaan, net toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan kwam de postbode aanfietsen, een jonge vrouw van naar ik schatte achter in de twintig, toen ik haar aansprak met de vraag waarom ik steeds de post van nummer vijfentwintig in mijn postbus had kreeg ze een rode kleur en stotterde: Nu begreep ik alles en besloot mijn buurvrouw terug te pakken en sprak met de postbode af dat ze morgenochtend mijn post bij haar in de bus moest doen.

De postbode was allang blij dat ik niet boos was geworden en zei: Die avond haalde ik de postbus die bij mijn inrit stond weg zodat de post door de brievenbus van mijn voordeur moest. Met de gedachte bij Olga en mijn hulp Els begon ik langzaam aan mijn lul te trekken en kwam samen met de jongen op de video klaar waarbij ik mijn zaad in de palm van mijn andere hand spoot, de jongen op de video had zijn lul teruggetrokken en spoot een vijftal krachtige stralen sperma over de rug van de vrouw.

Daarna liep ik naar de badkamer maakte mezelf schoon, toen ik wat stoppeltjes rond mijn lul voelde pakte ik mijn scheerspullen en scheerde de stoppeltjes weg zodat alles weer heerlijk glad was. Daarna stapte ik in bed en viel al snel in een diepe slaap. De volgende ochtend was ik al vroeg opgestaan terwijl ik anders op mijn vrije zaterdag altijd uitsliep, al vroeg was ik gedoucht, had een lekker geurtje opgedaan maar deed geen kleren aan, ik had naakt zitten ontbijten en van de gedachte dat Olga niet al te laat bij mij aan de deur zou staan kreeg ik een stijve lul.

Na het ontbijt keek ik uit het raam en zag de postbode mijn huis voorbij lopen, ik wist nu dat het niet heel lang zou duren voordat Olga de inrit naar mijn huis op zou komen lopen. Het duurde slechts drie kwartier toen ik haar zag aankomen, ze was gekleed in een kort, strak leren rokje dat zo kort was dat de boorden van haar rode nylonkousen er onderuit kwamen en de zilverkleurige clips van de jarretelbandjes waren te zien, verder droeg ze een rode blouse met veel kant waarvan zij de bovenste knoopjes had losgelaten, aan haar voeten droeg ze zwarte, open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange haren droeg ze los golvend langs haar hoofd en over haar schouders.

Zonder ook maar te zwikken met haar voeten kwam ze op de deur toe lopen met mijn post in haar hand. Naakt als ik was en met een geile lul waarop al een grote druppel geil vocht was verschenen liep ik naar de deur en net voordat Olga de post in de brievenbus wilde doen deed ik de deur open. Terwijl ze mij heftig aan het tongen was trok ik haar kleren uit, eerst haar blouse, daarna haar rokje, ze droeg geen string of slip, verder alleen een kwartcup beha die haar grote, nog redelijk stevige borsten ondersteunde.

Daarna gleed mijn hand tussen haar benen en ik voelde een heerlijk gladgeschoren kut die drijfnat was en toen ik mijn vingers tussen haar dik opgezwollen schaamlippen liet doorglijden en haar best wel grote clit beroerde ging er een rilling door haar lijf en zei ze: Ik begon nu keihard mijn lul in haar kut te rammen en mijn ballen kletsten telkens tegen haar buik die nat was geworden van het geil dat uit haar kut drupte en waardoor er telkens een kletsend geluid was te horen.

Ik was intussen ook bloedgeil geworden en ik voelde al langzaam het zaad uit mijn ballen opborrelen, ook Olga voelde dat mijn lul begon te trillen en spande nu haar kutspieren strak aan waardoor het leek alsof mijn lul werd afgekneld en waardoor mijn orgasme nog even werd uitgesteld.

Opeens voelde ik haar kutspieren ontspannen en riep ze luid: Natuurlijk kwam ik op het moment dat ze haar kutspieren ontspande meteen klaar en spoot met kracht een viertal dikke stralen warm sperma in haar geile neukhol.

We bleven nog even in deze houding zitten maar Olga had nog niet genoeg, we stonden op en ik nam haar mee naar mijn slaapkamer, wij gingen op bed liggen waarna Olga aan mijn wat slapper geworden lul begon te sabbelen waarna hij alweer snel keihard werd.

Na een poosje sloeg Olga haar benen om die van mij en begon daarmee het tempo aan te geven waarmee ik haar moest neuken, daarbij gleden haar nylonkousen langs mijn benen waardoor er een statische lading vrijkwam die een knisperend geluid liet horen.

Na een tijdje was mijn lul weer stijf geworden en kwam Olga boven mij zitten en liet haar grote kut waaruit lange slierten sperma, vermengd met haar kutgeil, drupten over mij stijve lul zakken totdat hij tot aan zijn wortel in haar was verdwenen en begon mij te berijden, gesmeerd door het sperma en kutgeil gleed zij over mijn buik een gleed mijn lul uit en weer in haar kut en bij elke beweging voelde ik haar harde clit langs de schacht van mijn lul.

Olga was nog steeds bloedgeil en begon steeds sneller over mijn buik te glijden waarna ze even later luid kreunend twee keer achter elkaar tot een heftig orgasme kwam. Daarna stapte ze uit bed en begon Olga zich aan te kleden. Het was maandagochtend, ik was al uit bed geweest om te douchen want ik had die nacht een natte droom gehad waarin ik hevige seks met Els, mijn huishoudster, had gehad, ik had mijn slip, met de nog natte inhoud, in de wasmand gegooid naast de vlinderstring die zij de vorige keer had achtergelaten en was daarna weer in bed gegaan in afwachting van de komst van Els, die ik wilde verrassen.

..

Sinds de dag dat Celine met haar dagboek was begonnen, was er zoveel veranderd. Eens was zij het toonbeeld van onschuld geweest, preuts en verlegen en sloot ze zich gemakkelijk af van de buitenwereld Veel vriendinnen had ze destijds niet en ze had er echt ook geen behoefte aan.

In de voorbije maanden echter was ze uitgegroeid tot een wulps pubermeisje Ik schik er van als de dokter me komt halen. Hij is een knappe oudere man van midden Ik zie hem geamuseerd naar me kijken als ik heupwiegend op mijn hakken met hem meeloop naar de spreekkamer.

Ik mag gaan zitten en hij zakt zelf in zijn door de tand des tijd aangetaste leren bureaustoel. Hij kijkt aandachtig naar me als ik daar tegenover hem Het voordeel is dat je heerlijk vrij bent om te wonen waar je wilt camping als het me ergens niet bevalt ga ik gewoon weer een tijdje ergens anders heen, alleen s’winters is het camping aanbod beperkt want dan zijn er nogal wat gesloten.

Maar goed, het gesprek dat volgde was niet onaangenaam en ze vertelde waarom het niet meer ging, o. De tweede pagina was alleen via een password te bereiken, en dat moest je aanvragen. Na drie slapeloze nachten zette Corien die stap; ze kreeg onmiddellijk een password via haar E-mail adres retour, en ze voerde het in. De tweede pagina was heel anders, dan ze zich had kunnen voorstellen; het was een uitgebreide vragenlijst. Over haar geslacht, leeftijd, Nu is het 20 jaar later en maakte ik iets mee wat eigenlijk best wel apart was.

Ik was bij mijn oom en tante op visite. Doe ik wel vaker dan ga ik even langs. Mijn moeder was er ook. Was samen met haar gegaan. Mijn moeder is haar zusje. We zaten lekker aan tafel wat koffie te drinken met wat lekkers erbij en het was erg gezellig. Mijn oom zat er ook Ondertussen had hij een grote SM kaars aangestoken. Die waren van paraffine gemaakt en waren daardoor minder heet dan gewoon kaarsvet. Hij greep het ding en hield hem op de kop, bij haar tepels.

Doordat Annabel met touwen vastzat, kon ze haar armen niet naar voren bewegen. Dat wilde ze doen, omdat het kaarsvet dat op haar tepels terecht kwam toch warmer Ze vond dit super opwindend, vertelde ze.

Na wat aandringen vertelde ik haar wat er zoal gebeuren in mijn fantasie. Ik zag op mijn computer scherm dat haar handen steeds langer onder het bureau bleven steken. Ik zij hier niks over, maar ik had het vermoede dat Lisa zich zat te vingeren onder de tafel.

Dit wond mij verschrikkelijk op, het idee dat zij Ondertussen kreeg ik de eerste opmerkingen via de chat binnen van mensen die meekeken. Ik zei dit tegen J en zei dat ik haar graag live wilde horen.

Ik kreeg vervolgens de opdracht om haar te bellen. Met het hart in mijn keel kloppend belde ik op en er werd opgenomen met: Hij maakte aanstalten om terug naar zijn plaats te gaan aan de bar toen Sandra zacht vroeg "Kom je er niet even bij zitten? Toen hij terug bij haar zat keken ze elkaar een tijdje aan. Nu liep ze op Frank af en begon hem te zoenen. Al zoenend leidde ze hem langzaam richting de plek waar de hangmat hing.

Frank kreeg meteen een stijve toen hij voelde hoe Evelien met haar handen onder zijn kleren kwam. Elly glimlachte terug en stelde zich aan de jongelui voor.

Zag ze dat nou goed? Hij liet zijn ogen over haar lichaam glijden. Ik had van een collega begrepen dat het, zeker voor een beginnend docent, noodzaak was zich streng en onverbiddelijk op te stellen en aan dat advies hield ik mij nauwgezet. Stevig hield ik de wind eronder. Wonderwel verliep het onderwijs voorspoedig. Ik accepteerde weinig en, hoewel ze al volwassen waren, strafte ik soms een van hen, bijvoorbeeld als Zes weken onafgebroken in de CB had mijn wil gebroken.

Alles, maar dan ook alles heb ik voor je over. Stuiterend nam je me mee naar bed en bond me vast op bed. Je gebruikte me zoals het een Meesteres betaamt. Mijn lul berijdend hielden je handen een ketting vast welke met klemmen op mijn tepels zaten gelijk een Amazone een paard berijdt en aan de teugels Ze liep naar de achterste bank van de bus om te bedenken wat ze ging doen.

Ze aarzelde halverwege of ze weer naar hem toe wilde stappen, maar ze was aan het einde van haar dag en ze had geen zin om zich nog meer op te winden. Ze liet zich verveeld op de achterste bank zakken. Terwijl ze onderuit ging zitten Mijn hoofd bonkte en wist niet goed waar ik was. In de verte hoorde ik de stem van Cereb en Yvonne. Vastgeketend hing ik aan het andreas kruis. Na een paar minuten was ik klaar wakker. Terwijl Yvonne mij duidelijk maakte dat de door mij haar aangedane pijn niet ongestraft kon blijven begon Cereb langzaam in mijn volle ballen te knijpen.

Eenmaal in de slaapkamer legden we mijn vrouw op bed en een paar vrienden trokken haar benen uit elkaar zodat haar schaamlippen volledig werden ten toon gesteld. Ik pakte de video camera en sloot die aan op de flatscreen zodat haar kut nu ook nog levensgroot werd geprojecteerd. Iemand zei waarom maak je geen foto’s? Kun je die op het internet zetten De week erna kwam hij op een zomeravond bij me langs en vroeg of ik even mee wilde naar een autozaak waar hij wat moest ophalen.

Ik stapte bij hem in de auto en we moesten 20 min rijden. Nadat we de spullen hadden opgehaald reden we over een provinciale weg terug met verschillende bossen ernaast. Hij vond me er erg geil uitzien vandaag en zei dat hij We raakte al snel weer in gesprek met z’n drieën over van alles en nog wat en ik kreeg te weten dat Anne ongeveer 10 jaar geleden gescheiden was van haar man omdat bleek dat ze op vrouwen viel.

Er zat dus een geile lesbische vrouw voor mij en mijn pik begon al aardig stijf te worden. Ze had sinds anderhalf jaar een nieuwe vriendin die binnen kort bij Ze maakte zijn broek los en zag dat zijn ik nog slap was, maar zodra ze zijn kloten in haar grip had, en er flink in kneep, werd zijn lul ineens keihard.

Het was een vreemde gewaarwording, Ina had al eens een kerel in zijn ballen geknepen met het omgekeerde effect als bij deze ouwe kerel, maar ach, als het werkte vond ze het allang goed. Vandaag hadden ze afgesproken op het appartement van Wendy. En hoewel zij beslist niet meer verdiende dan Ronald leek zei nooit enige financiële problemen te hebben. Ronald was vastbesloten om haar vandaag eens te vragen waar ze toch al dat geld vandaan haalde.

Ronald belde aan en even later deed Wendy de deur open. Wendy zag er weer goed uit vandaag Ik loop schaapachtig naar de achterkant van mijn tuin en om de schutting heen naar haar kant. Ze ziet me haar kant op komen en zegt: Ze vertelde me zo ongeveer haar hele levensverhaal.

Aangezien Megan heel sportief was, maakte ze constant deel uit van het universiteitsvolleybalteam. Daardoor had ze weinig tijd om uit te gaan en bovendien was ze nieuw in de stad.

Daarom zat ze nu te praten met een man die vijftien jaar ouder was dan zij. Om eerlijk te zijn had ik ook last Ik mag van Meesteres Vera niets aanhebben als ik in het huis ben, niet eens een horloge, en de klok stond in de andere kamer, buiten mijn gezichtsveld. Ik kon hem horen tikken, maar ik was al lang de tel kwijt hoeveel seconden er verstreken waren.

Toen ze wegging was het avond en ik had het sindsdien licht zien worden en weer donker. Ik kon hun huis tamelijk gemakkelijk vinden. De wegen waren nog in afwachting van de ochtendspits.

Toen ik er bijna was, had ik nog een beetje het vermoeden dat me een surprise party te wachten stond, maar toen ik bij hun huis parkeerde, zag ik geen bekende auto. Ik zag trouwens helemaal geen auto, wat betekende dat Peter al naar zijn werk vertrokken Alle kleding lag nu op de grond en ik wist niet waar ik moest kijken.

Mijn Meesteres gaf mij nu een sporttas waar ik alles in moest doen. Alleen mijn telefoon en sigaretten mocht ik apart houden. De tas en deze twee dingen bracht zij naar de kamer en kwam terug met stalen handboeien en een leren halsband, die ze mij meteen omdeed en mijn handen werden Een van de mannen heeft lang haar in een staart.

Hij draagt een leren broek en een T-shirt met daarbovenop een leren gilet. De tweede man is kort en pezig. Hij draagt strakke jeans met westernboots eronder. Daarboven draagt hij een zwart overhemd waarvan te veel knoopjes open staan.

De derde man is een stuk langer. Zijn korte stekeltjeshaar geven hem Mijn meesteres stond aan het einde van de kamer en keek me streng aan. Direct liep ze naar ons toe, en duwde me weg. Dat kostte haar weinig moeite, want met haar 1. Lachend ging ze naast de zwarte reuzin staan. Ondanks haar hakken van wel 10 centimeter was ze nog altijd kleiner dan de negerin. Zijn ogen rolden zowat uit hun kassen toen hij me zag, en ik zweer je dat hij ogenblikkelijk een erectie kreeg. Het ene moment hing hij nog slap te bungelen, het volgende moment was hij uiteengebarsten tot een kolossaal bewijs van steigerende mannelijkheid.

Dat is prima, maar de situatie moet wel in de hand gehouden worden e door een vrouw! Dat bracht haar op een idee. Wim gedroeg zich de laatste tijd niet al te best en was een waar chauvinistisch zwijn aan het worden.

Het zou hem absoluut een lesje leren en tegelijkertijd Carolien zich beter laten voelen. Ze zou er trouwens zelf ook om moeten lachen. Het werd onderhand eens tijd dat mannen net als vrouwen elke maand wat pijn gingen Dit was nu mijn levenslot! Om mishandeld te worden door een vrouw van vijfenvijftig kilo. Haar vriendinnen noemden haar liefkozend "Wendy de Ballenkraakster"! Ze was achtentwintig, een lange slanke blondine met buitengewoon brede heupen en lange slanke benen. Ze had bijna geen tieten, wat haar kleine tepels accentueerde, die In de loop van de dag kom Ik kijken of alles naar Mijn wens is.

Simpel, dacht ik en voerde opdracht uit. De volgende opdracht luidde 'Haal de tafel uit de woonkamer en zet die in de achterkamer' Tijdens de eerste les informeerde ze naar mijn doelstellingen en vroeg ze wat voor oefeningen ik vroeger gedaan had. Behalve dat ze een lust voor het oog was, had ze ook nog veel verstand van de diverse lichaamstypes en de oefeningen die daarbij hoorden.

Ze wees me heel snel op een aantal dingen die ik fout deed en daarna deed ze me de juiste Toen Brenda Green, de jarige moeder van Ben, haar zoon zag, begon ze te glimlachen. Het was al weer even geleden dat de blonde, 1. Ze stond op en omhelsde haar zoon, waarbij ze haar 1. Toen Ben haar sterke armen rond zijn lichaam Wat had hij zin om zijn hand uit te steken en ze aan te raken. Hij kon door haar kanten beha heen haar stijve tepels duidelijk zien. Die konden de aandacht niet afleiden van haar gezicht.

Haar ogen keken hem boos aan. Hij kon maar niet Het heette dat ze in dienst kwam bij een adellijke dame, een gravin voor zo ver ze wist, maar die had ze niet gezien bij het gesprek. Niet dat haar dat stoorde, want ze was al lang blij dat ze eindelijk werk gevonden had. Het verbaasde haar alleen, dat ze tot in detail voorgeschreven kreeg hoe ze er bij moest lopen. Ze moest een kort, leren rokje dragen Nog geen twee weken na het zetten van de ringen gingen mijn vrouw en ik vrijen.

Voor haar was dat geen probleem, omdat we gewoon haar geringde schaamlippen zelf even met rust konden laten. Haar kittelaar had er zo’n zin in en haar favoriete orgasme is ook dat van een forse clitmassage.

Haar hoogtepunt was als vanouds en ondertussen had ze mijn lul ook Verschrikkelijk geil weet je. Of me zelf vastbinden aan het bed en dan aftrekken.

Maar toch het is het niet helemaal. Ik kan mezelf losmaken en heb dus macht over mezelf. Iets wat ik eigenlijk niet wil. Maar goed terug naar die bewuste avond. Het was dinsdag en normaal gaat Caroline De hele dag heb ik gefantaseerd over de reacties die ik binnen zal krijgen, ik ben al best opgewonden en aangezien mijn moeder er toch nbiet is doe ik mijn broek uit en ga in mijn slipje achter de pc..

Ik moest me helemaal uitkleden waarbij ik zag dat Pien verschrikt naar mijn pik keek waar Hella een tijdje terug een piercing in had laten zetten. Nadat ze van de schrik was bekomen en met verbijstering keek hoe die ring dan wel door mijn eikel was gegaan, en even wilde testen hoe hard je er aan kon trekken, werd ik door de zusjes vakkundig onthaard Ze begon hem uit te kleden en betastte zijn lichaam.

Frank wilde ook haar kleren uittrekken maar ze zei dat hij daar nog even mee moest wachten. Toen ze hem helemaal had uitgekleed Na enige tijd hoorde ik stemmen op de gang. De deur ging open en de Meesteres kwam vergezeld van 2 mannen en 2 vrouwen de kamer binnen.

De vier onbekenden kleden zich uit en namen plaats op de bank. Hij zal alles doen wat u wenst.! Ze liet de kooi zakken en liet Kan ik jullie iets te drinken aan bieden? Uitgerust en lichtelijk opgewonden stap ik mijn bed uit en neem een snelle douche. Als ik terug kom in mijn kamer, dan zie ik dat mijn slavin zojuist is wakker geworden. Ik heb haar prima afgericht, want ze weet dat ze nu naast mijn bed op haar knieën moet gaan zitten, haar handen nog steeds geboeid voor zich.

Eerst trek ik een latex short aan, dan Ze was versteend geweest van angst en had hem maar laten begaan. Hij had haar een mes op d'r keel gezet en hij had haar geneukt als een zak zand. Toen hij haar volgespoten had, was hij weggerend, maar ze kon zo'n goed signalement geven, dat hij binnen een paar dagen opgepakt was. De dader bleek een serieverkrachter te zijn en verdween voor heel lang Opeens ontdekte ik het briefje achter het geld.

Geen afzender, maar dat het mijn achtervolger moest zijn geweest begreep ik zo ook wel. Natuurlijk zou ik niet naar dat adres gaan! Hij deed het nu iets sneller en liet de emmer vol lopen met warm water en zeep. Ik ging naar boven om de leren zweep en het streel zweepje te halen. Toen ik beneden kwam stond mijn slaaf in de keuken en staarde door het keukenraam naar buiten. Toen werd ik goed kwaad en liep op hem toe en liet de leren zweep over zijn rug en kont gaan.

Het klonk zo uitdagend mogelijk. Met het gevolg dat Pim meteen overeind schoot en op me toe rende. Ik sprong weg met wilde armgebaren. Luid lachend rende ik door de kamer. Ik struikelde echter over de poef. Nog voordat ik de grond raakte, had Pim me bij mijn enkels gegrepen. In een mum van tijd had hij me over de armleuning van de bank gelegd en kwam Verbaasd keek ze naar de tientallen foto's die erin stonden, allemaal met de meest wrede SM-scénes.

Vastgebonden vrouwen die met grote vibrators geneukt werden, mannen die met gewichtjes aan hun lul werden gepijpt, zweepjes, takjes, rietjes Op de laatste foto's stond de grote finale. Een vrouw was op een stoel vastgebonden Het klonk als de mooiste smoes ter wereld, maar ik kon me niet voorstellen dat dit lekkere wezentje nu al met dat soort smoesjes probeerde binnen te komen, ik woonde er net een uurtje of vier!

Ik liep tussen alle dozen door naar de keuken en vroeg haar even of ze de deur achter haar dicht wou doen, omdat anders mijn kat naar buiten zou vluchten.

Ik kuste haar teder op de mond en wreef met m'n hand zachtjes over haar borsten. Ze beantwoordde m'n kussen hartstochtelijk en wist haar helemaal in m'n macht.

Ik draaide haar om en opende de ritssluiting van haar jurk zodat ie onmiddellijk van haar gleed. Met haar rug naar mij opende ik haar BH en trok haar slipje naar beneden. Ook het op de keukentafel zetten van de wasmand als je alles net gevouwen had was een goede zet.

Je ging dan even iets halen boven en gaf mij ruim de tijd om er even met mijn hand doorheen te gaan en er aan te voelen. Als je dan terugkwam keek je zeer opvallend naar de mand alsof je opmerkte dat er iets veranderd was en dan keek je me recht aan. Bijna 1 keer per week eten we met zijn vieren en het is altijd heel gezellig. Maar in stilte bekijk ik je altijd heel erg goed; uiteraard zonder dat het opvalt. Ieder randje van een slipje dat ergens uitsteekt, een behabandje; ik zie het allemaal.

En gaandeweg werd het ontdekken wat jij nu allemaal onder je kleren draagt een complete obsessie Zo, de voorbereidingen waren getroffen. Ik voorzag haar polsen van riemen die aan het plafond gehaakt konden worden. Ik trok haar flink hoog op zodat ze nog net op haar tenen kon staan. Met een spreidstang zette ik vervolgens haar benen flink ver uit elkaar. Marjan stond naakt voor me in een ondanks alles trotse houding.

Rechte rug, borsten vooruit De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer. Mariska wordt vastgebonden aan de muur. Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de Ook over haar buik kwamen een aantal riemen, Ze ging voor de grote spiegel in haar kamer staan en bekeek haarzelf, van top tot teen.

Voor haar 18 jaar zag ze er volgroeid uit. Ze had kort geknipt blond haar en bruine ogen. Linda streelde haar stevige borsten en speelde met haar bruine tepels. Ze voelde hoe haar tepels hard geworden waren van opwinding. Met gespreide benen, ging ze voor de spiegel De van mond tot oor reclame heeft me veel klanten bezorgd. Er gaat geen week voorbij of ik krijg de opdracht een vrouw of een minnares te onderwerpen.

Ik woon erg afgelegen in het oosten van het land. In een boerderij, die ik gekocht heb voor een prikje en grotendeels zelf heb verbouwd tot een riante villa. Wat het voornaamste is: Men kan er zo hard De vrouw die net de winkel had verlaten stond naast hem en keek hem vragend aan. Hij kleurde en stamelde 'Hoe bedoelt u? Hij maakte aanstalten om verder te lopen. Eerst werd mijn lengte gemeten 1,82 m. Met de stethoscoop werd mijn bloeddruk en hartslag gemeten.

Dit alles ook nog onder het toeziend oog van de verpleegster. De arts ging weer naar haar bureau en noteerde haar bevindingen op het formulier. Het formulier werd nog even zorgvuldig gecontroleerd, toen zei Ik lust eigenlijk wel wat te drinken juffie zei Erik en vervolgde doe mij maar een cola met ijs erin. Linda stond op en ging wat te drinken halen. Even later kwam Linda met een glas cola binnen en zette het op het bureau Ik deed mijn regenjas uit en hing die op de stoel naast me te drogen.

Eindelijk kwam een van Hermans bardames naar me toe. Shirley werkte al jaren in de bar. Ze had grote wallen onder haar ogen en bleef me met een sombere bik aanstaren tot ik mijn bestelling opgaf: Een uur en diverse drankjes lang gebeurde er niets.

Hier laten zien dat ik onder mijn rok niets draag dan een jarretelle gordeltje en kousen? Ik doe mijn ogen dicht en trek mijn rok centimeter voor centimeter Deze begint mij met zijn roodblond behaarde hand te betasten. Ik voel hoe zijn handen over mijn schouders, rug en billen glijden.

Onwillekeurig spreid ik mijn benen een beetje zodat hij met zijn enorme hand er tussen kan. Met zijn volle hand grijpt hij mij bij mijn kale kutje Toen mijn vriend binnenkwam zei hij dat ik eronder uit moest komen. Ik was helemaal verbaasd maar deed wat hij zei. Normaal gesproken commandeerde hij mij helemaal niet. Maar er was nu iets in zijn stem waardoor ik op een of andere manier naar hem luisterde. Ik droogde me af. Hij bekeek me ondertussen heel nauwkeurig net alsof hij mij nog nooit naakt Kelly en Amanda deelden een flat in Amsterdam-Zuid wat zich van tijd tot tijd ontwikkelde tot een echt lesbisch liefdesnest.

Ze waren altijd wel in voor een lekker lesbisch triootje, en als dat eenmaal aan de gang was zou het de dichteres van Lesbos nog doen blozen. Ze zou echt rood worden van hun "soixante-neuf", met een meisje op de andere twee, Even later draaien we de parkeerplaats op, je kijkt me aan en ik zeg, ja hier even warm lopen.

De parkeerplaats staat er bekend om dat er 24 uur per dag seksuele contacten gelegd worden. We stappen uit en je loopt voorop direct naar de man, de man kijkt en het Mijn ogen verraden de schrik, kan ik nog terug, durf ik dit wel, zou hij me wel mooi vinden vliegen in een fractie van een seconde door je hoofd. Maar door de rustige maar zeer duidelijke stem heeft je lichaam al gereageerd en ligt de badjas al op de grond. Wetend dat de naaktheid je zowel verlegen als geil maakt laat ik je zo enige tijd staan.

Allemaal dildo's, glijmiddel, vibro's, een paar zweepjes, een leren pakje, voor een vrouw en toen hij naar boven kwam had ik m'n eigen al uitgekleed en was ik me eigen aan het vingeren, hij zette alles neer en zei: Het was eigenlijk een verrassing maar ja, zo kan het ook, hij pakte een dildo en die stopte Ik reed daar zo in de rondte maar op eens zag een kamertje waar een leuk ogende meid rond een jaar of 24 a 25 ze was ongeveer 1.

Maar ze wat aan het rommelen Aangekomen op het station zag ik hem al staan. Hij keek goedkeurend naar mij en dat deed me heel goed. Na een kort oppervlakkig gesprekje kreeg ik een spreekverbod van mijn Meester. Ik mocht pas weer wat zeggen zodra hij het zei en mij iets vroeg. Ik vond dit vrij moeilijk omdat ik veel vragen in mijn hoofd had die nu niet beantwoord werden. Ron en ik kleedden ons in een zijkamer uit terwijl Kitty op ons stond te wachten, "Zo klaar, dan gaan we naar de grote kamer" zei ze.

Toen we de kamer binnenkwamen schrok ik toch wel even. Aan het kruis tegen de wand zag ik Ron's vriend Bram vastgemaakt met wijd gespreide benen en armen, zijn lul was afgebonden en stond kaarsrecht vooruit. De film ging over lichte sm, geen pijn, maar wel bondage en seks. Precies het soort films dat ons allebei wel aanstond en mijn man werd behoorlijk aanhalig. En dat gerommel onder mijn rokje wond ook mij nogal op. Toen hij na enkele glazen wijn dan ook voorstelde om mij ook vast te binden, ging ik zonder meer akkoord.

Het leek me wel wat om, zelf weerloos, Nou jij hebt anders ook wel wat waar een man het heet van krijgt ik, en ik zag haar blik langs mijn body omlaaggaan naar de bobbel in mijn blauwe zwembroekje.

Het is aardig warm hier hé, zei ze, en maakte met haar hand een wapperende beweging naar haar gezicht Hij wist al dat ze bereidt was om bijna alles wel een keer te proberen. Anale seks, seksspeeltjes en zelfs een triootje en bondage, ze hadden het allemaal al gedaan. Soms vroeg hij zich af of er iets was dat zelfs haar te gek zou zijn. Misschien dit, maar hij betwijfelde het. Hij wist bijna zeker dat dit haar een kick zou gaan geven. Even dacht ze, ik heb mijn doel bereikt en kroop wat dichter tegen hem aan.

Hij liet zijn handen verder over haar lichaam glijden, en bemerkte dat ze dat erg fijn vond. Na een tijdje vroeg hij of ze mee ging zwemmen. Met een beetje tegenzin deed ze het. Maar Alex had hele andere plannetjes in zijn hoofd. Na het einde van de zwempartij, kleedden ze zich Een week of wat luieren in de zon. Pakistaanse Khayriyyah , 35 jaar uit Beemster Noord-Holland.

Post verkeerd bezorgd Categorie: Ik woon op nummer vijftien en mijn buurvrouw op nummer vijfentwintig, ik opende mijn deur en liep naar langs de vier andere woningen naar huisnummer vijfentwintig.

Net toen ik het hekje opende om de post in de daarachter gelegen brievenbus te gooien ging de deur van de woning open en kwam mijn buurvrouw naar buiten. Mijn buurvrouw was naar ik inschatte net de vijftig gepasseerd, zag er goed verzorgd uit, slank lijf en kleedde zich voor haar leeftijd behoorlijk uitdagend.

Ik stond nog even met haar te praten over het weer waarna ik haar groette en terugliep naar mijn eigen woning. Maar voordat ik verder ga zal ik mij eerst even voorstellen, ik ben Victor, net veertig geworden, van beroep ben ik ontwerper bij een bedrijf in machinebouw, dat wil zeggen dat ik machines ontwerp voor bijvoorbeeld automatisering, ik heb een goed salaris, ik ben sinds vijf jaar gescheiden en woon in een kleine bungalow in een redelijk dure buurt van een plaats ergens op de Veluwe.

Ik kan mezelf goed redden, heb twee maal per week hulp bij het schoonhouden van mijn huis, die hulp is er meestal als ik aan het werk ben dus zie ik haar zelden.

Verder doe ik nog iets aan conditietraining waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, al zeg ik dit zelf. Het gebeurd de laatste tijd regelmatig dat ik de post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus vind. De bewoner of bewoners van die nogal grote villa wonen er nog niet zolang maar op de post staat wel het goede huisnummer, elke keer gooi ik dan de post bij het goede adres in de bus. Nu ik de post weer had gebracht ging ik er vanuit dat de buurvrouw de postbode hierop zou aanspreken, maar twee dagen later lag er opnieuw post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus.

Weer nam ik de post en liep naar de buren en weer kwam ze net toen ik het hekje opende naar buiten, dit keer zag ze er heel verleidelijk uit, ze droeg een zwart, kort leren jurkje waarbij de halsuitsnede zo ruim was dat maar net haar nogal grote borsten werden bedekt, aan haar benen droeg ze zwarte netkousen met een naad aan de achterkant en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken, zo hoog dat ik er nog niet op zou kunnen staan, laat staan lopen.

Haar lange zwarte haren had ze in een staart en haar gezicht was een beetje katachtig opgemaakt. De buurvrouw vertelde dat ze wel een postbode had gesproken maar dat was niet de postbode die gewoonlijk in de wijk liep.

Ik antwoordde dat ik vijf jaar geleden was gescheiden en dat ik nu alleen woonde en mij dat heel goed beviel. Ik vertelde natuurlijk niet dat als ik geil was mezelf moest aftrekken terwijl ik keek naar een geil videootje op internet. Nadat we nog even te hadden gebabbeld groette ik haar en liep weg.

Terwijl ik naar huis liep zag ik in mijn gedachte nog mijn buurvrouw en ik voelde dat mijn lul behoorlijk stijf was geworden. Toen ik binnen was zette ik mijn laptop aan en zocht een geil videootje op internet, het was een film waarbij een oudere vrouw een wat jongere man aan het pijpen was, ik had mijn broek intussen los en trok langzaam aan mijn intussen keihard geworden lul.

Ik begon nu hard aan mijn lul te trekken waarop al een grote druppel voorvocht was verschenen en toen de man met schokkende bewegingen zijn zaad diep in de keel van de vrouw spoot, spoot ik mijn sperma over de vloer. Gelukkig had ik een laminaatvloer dus kon ik dat gemakkelijk schoonmaken.

Toen ik die avond in bed lag dacht ik nog aan die video en mijn buurvrouw en met de gedachte dat ik mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw duwde bracht mij tot een spontaan orgasme waarbij ik mijn warme sperma in mijn slip spoot. Ik stapte uit bed, gooide mijn vuile slip in de wasmand en stapte onder de douche, nadat ik had gedoucht trok ik een schone slip aan, stapte in bed en viel al snel in slaap en droomde van een leuke vrouwelijke postbode en mijn buurvrouw.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik opnieuw een nachtelijk orgasme gehad en voelde ik het plakken in mijn slip. Ik stapte het bed uit liep naar de badkamer, leegde mijn blaas in het toilet en gooide mijn slip in de wasmand, liep daarna naar de keuken en haalde een kop koffie uit de espressoautomaat en dronk die staand naast het aanrecht op. Daarna ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche, het sperma zat behoorlijk vastgekleefd aan mijn buik en toen ik klaar was een aangekleed stapte ik in mijn auto en reed naar mijn werk.

Op mijn werk kon ik niet zien dat om negen uur mijn hulp in de huishouding mijn woning binnen kwam. Els, zo heet mijn hulp, is begin dertig, een vlotte meid met een strak lijf, kleine tietjes en lang blond haar tot ver over haar schouders. Els had haar haren, zoals altijd als ze werkte, in een staart en zoals gebruikelijk pakte ze eerst een kop koffie en ruimde ze de keuken op.

Ze rook aan mijn slip en met gesloten ogen kreunde ze: Ze vingerde net zolang totdat ze tot een heftig orgasme kwam waarna ze met een rood hoofd haar kleding fatsoeneerde en verder ging met haar werk. Toen ik thuis kwam begon ik meteen met het bereiden van mijn eten, toen alles op het vuur stond liep ik de kamer in en zag dat er op de tafel een rode string lag met daarop een rode roos, ik pakte de string op en toen ik hem tegen mijn neus drukte rook ik de intieme geur van een vrouw.

Ik wist meteen dat Els mijn slips had gevonden en daarvan vermoedelijk geil was geworden waardoor haar string nat was geworden. Door de geur van Els haar string was mijn lul keihard geworden, ik liep naar de badkamer, liet mijn broek zakken en met de string van Els onder mijn neus begon ik mezelf voor de spiegel af te trekken, met gesloten ogen dacht ik aan Els, haar kleine tietjes maar ook aan mijn buurvrouw en haar grote borsten waarna ik al snel een viertal stralen zaad in de wastafel spoot.

Ik veegde mijn lul schoon met de string van Els en gooide die in de wasmand. Intussen was mijn eten gaar geworden en schepte ik het op een bord, ik pakte een beugelfles bier uit de koelkast en ging voor de TV zitten en keek naar het laatste nieuws.

Na het eten en de fles bier ruimde ik alles op, bestek, borden enzovoort in de afwasmachine, ruimde het aanrecht op en liep daarna naar mijn brievenbus die vooraan bij de inrit stond.

Toen ik de post eruit haalde zag ik dat er opnieuw post was van nummer vijfentwintig, ik nam de post mee naar binnen en besloot dat ik eerst ging douchen en daarna zou ik de post wel in haar brievenbus gaan gooien. In de douche stond ik naakt voor de spiegel en smeerde een gel op mijn gezicht om mij te gaan scheren, ik zag dat ik nog best wel een strak lijf had en mijn lul van negentien centimeter lang en vijf centimeter dik, als hij stijf is, mag er ook best wel wezen, dacht ik bij mezelf.

Na het scheren stapte ik onder de douche en toen ik klaar was trok ik een korte broek aan en een strak T-shirt. Toen ik in de keuken kwam zag ik de post van de buurvrouw op tafel liggen, pakte deze op en liep naar buiten, juist op het moment dat ik het hekje opende ging de deur open en kwam de buurvrouw weer naar buiten, ik begon het wel verdacht te vinden dat telkens als ik de post in haar brievenbus wilde gooien zij naar buiten kwam.

Het viel mij op dat de buurvrouw Olga zeer uitdagend gekleed was, ze droeg een strak jurkje dat zo kort was dat de boorden van haar huidkleurige nylonkousen onder haar jurkje uit kwamen en ik de clips en de zwarte bandjes van haar jarretelgordeltje kon zien.

De halsuitsnede van het jurkje was zo diep dat ik kon zien dat ze een zwarte kwartcup beha droeg en ik haar, met grote bruine omrande, tepels kon zien. Aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stilettohakken van zeker twaalf centimeter. Alhoewel ik bloedgeil was durfde ik nog geen toenadering tot haar te zoeken en zei: Ik trok mijn kleren uit en met mijn slip veegde ik het sperma van de tegelvloer.

Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een schone slip aan en mijn dunne zijden kimono en keek nog even naar een krimi op de TV. Daarna ging ik naar bed en droomde van Olga, ze stond voorovergebogen tegen de brievenbus, ik had haar korte jurkje omhooggeschoven en ramde mijn lul vanachter haar zeiknatte neukhol binnen ik hoefde maar een paar keer te stoten en kwam meteen al klaar, ik spoot zeker tien dikke stralen sperma in haar kut en toen ik de postbode hoorde zeggen: Ik stond op, veegde mezelf schoon met de al natte slip, gooide die in de wasmand, waste mezelf en trok een schone slip aan waarna ik weer in bed stapte.

De volgende morgen, donderdag, ging ik zoals gewoonlijk weer naar mijn werk en toen ik thuis kwam lag er op de tafel een mooie witte vlinderstring met open kruis en opnieuw een rode roos. Ik pakte de slip op en rook aan de stof rond het open kruis, ik rook opnieuw de heerlijke intieme geur van Els mijn huishoudhulp. Ik begreep dat ze geil was geworden van de natte slip in de wasmand en zeer waarschijnlijk had ze zichzelf naar een hoogtepunt gevingerd. Els zou pas maandag weer komen en ik besloot om die dag vrij te nemen en afwachten wat er zou gebeuren als ze mij in bed zou aantreffen.

Het was nu vrijdag, doordat ik de afgelopen week wat langer had gewerkt besloot ik wat later aan het werk te gaan, net toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan kwam de postbode aanfietsen, een jonge vrouw van naar ik schatte achter in de twintig, toen ik haar aansprak met de vraag waarom ik steeds de post van nummer vijfentwintig in mijn postbus had kreeg ze een rode kleur en stotterde: Nu begreep ik alles en besloot mijn buurvrouw terug te pakken en sprak met de postbode af dat ze morgenochtend mijn post bij haar in de bus moest doen.

De postbode was allang blij dat ik niet boos was geworden en zei: Die avond haalde ik de postbus die bij mijn inrit stond weg zodat de post door de brievenbus van mijn voordeur moest. Met de gedachte bij Olga en mijn hulp Els begon ik langzaam aan mijn lul te trekken en kwam samen met de jongen op de video klaar waarbij ik mijn zaad in de palm van mijn andere hand spoot, de jongen op de video had zijn lul teruggetrokken en spoot een vijftal krachtige stralen sperma over de rug van de vrouw.

Daarna liep ik naar de badkamer maakte mezelf schoon, toen ik wat stoppeltjes rond mijn lul voelde pakte ik mijn scheerspullen en scheerde de stoppeltjes weg zodat alles weer heerlijk glad was. Daarna stapte ik in bed en viel al snel in een diepe slaap.

De volgende ochtend was ik al vroeg opgestaan terwijl ik anders op mijn vrije zaterdag altijd uitsliep, al vroeg was ik gedoucht, had een lekker geurtje opgedaan maar deed geen kleren aan, ik had naakt zitten ontbijten en van de gedachte dat Olga niet al te laat bij mij aan de deur zou staan kreeg ik een stijve lul. Na het ontbijt keek ik uit het raam en zag de postbode mijn huis voorbij lopen, ik wist nu dat het niet heel lang zou duren voordat Olga de inrit naar mijn huis op zou komen lopen.

Het duurde slechts drie kwartier toen ik haar zag aankomen, ze was gekleed in een kort, strak leren rokje dat zo kort was dat de boorden van haar rode nylonkousen er onderuit kwamen en de zilverkleurige clips van de jarretelbandjes waren te zien, verder droeg ze een rode blouse met veel kant waarvan zij de bovenste knoopjes had losgelaten, aan haar voeten droeg ze zwarte, open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange haren droeg ze los golvend langs haar hoofd en over haar schouders.

Zonder ook maar te zwikken met haar voeten kwam ze op de deur toe lopen met mijn post in haar hand. Naakt als ik was en met een geile lul waarop al een grote druppel geil vocht was verschenen liep ik naar de deur en net voordat Olga de post in de brievenbus wilde doen deed ik de deur open. Terwijl ze mij heftig aan het tongen was trok ik haar kleren uit, eerst haar blouse, daarna haar rokje, ze droeg geen string of slip, verder alleen een kwartcup beha die haar grote, nog redelijk stevige borsten ondersteunde.

Daarna gleed mijn hand tussen haar benen en ik voelde een heerlijk gladgeschoren kut die drijfnat was en toen ik mijn vingers tussen haar dik opgezwollen schaamlippen liet doorglijden en haar best wel grote clit beroerde ging er een rilling door haar lijf en zei ze: Ik begon nu keihard mijn lul in haar kut te rammen en mijn ballen kletsten telkens tegen haar buik die nat was geworden van het geil dat uit haar kut drupte en waardoor er telkens een kletsend geluid was te horen.

Ik was intussen ook bloedgeil geworden en ik voelde al langzaam het zaad uit mijn ballen opborrelen, ook Olga voelde dat mijn lul begon te trillen en spande nu haar kutspieren strak aan waardoor het leek alsof mijn lul werd afgekneld en waardoor mijn orgasme nog even werd uitgesteld. Opeens voelde ik haar kutspieren ontspannen en riep ze luid: Natuurlijk kwam ik op het moment dat ze haar kutspieren ontspande meteen klaar en spoot met kracht een viertal dikke stralen warm sperma in haar geile neukhol.

We bleven nog even in deze houding zitten maar Olga had nog niet genoeg, we stonden op en ik nam haar mee naar mijn slaapkamer, wij gingen op bed liggen waarna Olga aan mijn wat slapper geworden lul begon te sabbelen waarna hij alweer snel keihard werd.
Lesby neuken priveontvangst zeeland

  • Aangekomen op het station zag ik hem al staan. Els liep intussen naar de keuken en kwam even later terug met drie koppen koffie en toen ik tussen de beide dames op de grote leren bank zat zei Olga:
  • Stil schatje ik ben nog lang niet klaar met jou.
  • PJES MOBIEL SEXFEEST LIMBURG

Escort flevoland geile oma gezocht


Kan de volle lengte in mijn strot krijgen. Het laatste stukje heb ik geleerd moet je de tong naar…. Ik ben Mark, 40 jaar, bi en onderdanig. In het verleden heb ik een relatie gehad met Marije. Samen met haar heb ik de BDSM ontdekt…. Mijn 48 jarige vrouw, Jose, ziet er nog prachtig uit! Zeker als ze zich opmaakt en haar hoge hakken aantrekt, op een rok tot net boven…. Dit is een verhaal van een gewoon gelukkig getrouwde man die een andere kant heeft, een kant die los staat van het geluk en de liefde….

Direct toen ik hem zag voelde ik dat hij door me heen keek. Dat hij wist wat ik wilde en dat hij ook wist dat hij…. Ik wilde graag gedomineerd worden door zowel een man als een vrouw tegelijk.

Ik had al lang onderdanige gevoelens…. Het is weer bijna einde jaar, als we in deze tijd aankomen, moet ik altijd denken aan wat er jaren geleden gebeurde. Ik was toen 24…. Op mijn hoge hakken loop ik richting de bar van het hotel. Geheel volgens opdracht gekleed zoals Meneer het wil: Dat is wat ze zo vaak al had gezegd: En of ze er plezier in had.

Ik loop naar het hotel toe waar we hebben afgesproken, ze heeft mij laten weten in welke kamer ze zit. Het is een hotel met kamers…. Al jaren doe ik in mijn vrije tijd klussen bij mensen thuis, ik ben timmerman het meeste voorkomende werk in huis en erbuiten dat kan ik…. Ik ben een goedogende, donker blonde, onderdanige, licht biseksuele man van 1.

We hadden afgesproken dat zij een hotelkamer zou…. Ik heb ooit eens een verhaal geschreven dat heet: Terwijl ik op internet zat te zoeken kwam ik een site tegen waar je een profiel van jezelf op kon plaatsen waardoor je dan met elkaar…. Ze was duidelijk van plan om haar uur met mij optimaal te benutten. De woorden van de Meester waren nog niet koud of ze stond al…. Na dat we elkaar en Cor enkele weken rust hadden gegund zodat de spanning zich weer tot een elektrische super lading kon opbouwen, hadden we weer….

Enthousiast als een kind zei ze tegen mijn Meester: Ik wil dat ventje zo graag eens onder handen…. Al jaren was ik alleen, ik had geen behoefte aan iemand om mij heen. Ela, Jennifer, Inge, Karlijn waren lekker op tijd en zelf ben ik Alix.

Het begon rustig met het vertellen van onze gekke en schaamtevolle momenten die…. Na door Joyce als sexslaaf behandeld te zijn lig ik in de armen van mijn vrouw Patty, die mij de warmte geeft die ik als onderdanige,….

De hele week maakte mijn Meester een bad voor mij klaar, op de rand van het bad lag elke avond een heerlijke joint zodat ik al…. De laatste twee, drie maanden had ik Anke al vaker in een flirt-chat getroffen.

Onze chat-avonturen waren steeds gewaagder geworden. Daar stond ze dan. Zweet parelde over haar naakte huid. De harde boombast schuurde ruw tegen haar rug, billen en de…. Ik ben een vrouw van midden dertig, heb een fijne relatie, een goede baan en leuke vrienden en vriendinnen. Ze had de deur al open gezet zoals hij haar had bevolen in zijn email. Haar kutje was kletsnat bij de gedachte dat haar meester Hans….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Een grote lul maandag 23 april in Groepssex , Homo waardering: Verrassing van Mr Ron woensdag 7 maart in Extreem , Homo waardering: Toch de baas zaterdag 20 januari in Overspel waardering: Tv sletje in sm kelder zondag 7 januari in Extreem , Overig waardering: Terug naar Mr Ron 2 dinsdag 21 november in Extreem , Homo waardering: Het SM onderzoek donderdag 12 oktober in Extreem waardering: Bi ervaring met Mr Ron woensdag 4 oktober in Extreem waardering: Ik leer het nooit!

Een trotse gebonden vrouw vrijdag 25 augustus in Extreem waardering: Mijn meesteres ontmoet zondag 13 augustus in Extreem waardering: Koningin der vrouwen 2 zaterdag 20 mei in Extreem waardering: Buurvrouw Lisa 3 Kinky bi spel maandag 3 april in Hetero waardering: Voor zij kon vragen wat hij wilde duwde hij haar naar binnen en hield een hand voor haar mond.

Snel deed hij de ganglamp uit. Zij gekleed in een wit bad jasje die haar billen nauwelijks bedekten was zich nu bewust wat er ging gebeuren Hij drukte haar tegen de muur van de gang en haar polsen vasthoudend hield hij haar in bedwang.

Zij probeerde hem te schoppen en een knietje te geven. Maar hij had al bedacht wat zij zou kunnen doen en hij gaf haar met zijn linkerbeen een stoot tegen haar buik zodat zij naar adem hapte. Met genoegen constateerde hij dat zij zich niet makkelijk gewonnen zal geven. Hij voelde haar spieren zich spannen en op dat moment haalde hij een doek met chloroform te voorschijn.

Houdt het op haar neus gedrukt en met een zucht zijgt ze neer. Haar bad jasje valt open en Robin ziet dat ze een rode mini microstring draagt die haar kutje nauwelijks bedekt. Enfin genoeg te doen. Hij haalt de handboeien tevoorschijn en boeit haar daarmee.

Een gagging bal stopt hij in haar mondje. Zo het heerlijk avondje is gekomen! Danielle zo heet zij tenminste dat staat als naam op het naambord met daaronder de namen van haar kinderen. Even later komt Danielle weer bij en haar ogen spugen vuur als zij merkt dat ze geboeid is.

Zo Danielle, we gaan een leuke tijd tegemoet althans ik' zegt Robin. Danielle blijft zitten in de gang maar dan geeft Robin een ruk aan haar halflang bruin haar en met een schok komt ze overeind. Met een gemene grijns trekt hij het snoer van de gagging bal naar achter en fluistert En nu geen geintjes meer. Achter haar de trap oplopend heeft hij een mooi uitzicht op haar gebruinde billen In de slaapkamer aangekomen duwt hij haar op haar bed en op haar rug liggend probeert zij haar benen tegen elkaar te houden.

Met beide handen trekt hij haar dijen wijd uit elkaar haar kutje zo droog als schuurpapier. Robin voelt zijn opwinding toenemen en even later ziet Danielle tot haar ontzetting zijn monsterachtig grote lul van 23 centimeter, met een kop als een atoombom.

Met een ruk trekt hij het badjasje van haar lichaam en grijpt haar gebruinde tieten. Al knedend zegt hij: Goed zo denkt Robin en steekt zijn linkervinger in haar kutje. Haar kutje voelt al vochtiger en zonder mededogen ramt hij zijn gereedschap erin en weer eruit. Heerlijk om te voelen hoe haar lijf onder dat geweld probeert uit te komen.

Al stotend kneedt hij haar tieten zo ruw mogelijk. Na een tien minuten stoten trekt hij haar heupen zo dicht mogelijk tegen hem aan haar hoofd buigt achterover en al grommend spuit hij haar kutje helemaal vol. Heerlijk zo'n rijpe MILF kutje die toch nog nauw is. Versuft door al het geweld dat zij ondergaan heeft ligt Danielle met gesloten ogen te wachten wat er nu gaat gebeuren.

Robin bevrijdt haar van de gagging bal. Danielle zet het meteen op een schreeuwen Robin hoort haar gegil even aan. Wat een sexy geluid zo hees, maar dan geeft hij haar twee klappen. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren. De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen. Twee buurvrouwen, geile moeders, hebben lesbische sex.

Oost-Europese buurvrouw geeft een footjob. Categorized Tag Cloud doorslikken brunette tietneuken lingerie standjes pijpen facial lekker kontje hangtieten grote borsten vriendin creampie koppel tatoeages vingeren strand webcam knap echtgenote anaal trio hotelkamer tiener dik aftrekken BBW buurman slank milf donkere man neuken dildo klaarkomen huisvrouw buitensex lesbisch blond berijden beffen oma bank grote pik masturberen moeder buurvrouw grote tieten hondjes cumshot geil brilletje mature.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex. Een milf en haar dochter pijpen samen de vriend van de dochter mei 27, Pijpen.