Prive Sex Almere

Lesbisch genot sexkontakt shemale

lesbisch genot sexkontakt shemale

Het was heerlijk geweest. Ik zou wegtrekken net voor ik kwam, dat moest ik altijd doen van Saskia. Toen Chris merkte dat ik wou wegtrekken zoog ze nog harder en liet me niet los. Toen ik klaarkwam probeerde ze alles door te slikken. Totaal voldaan liet ik me achterover vallen op de ligstoel. Ze hief mijn benen omhoog en likte mijn kontgaatje. Ze zei dat ik niet moest schrikken over wat ging volgen. Ik moest me maar ontspannen. Nou, dat was niet moeilijk. In mijn schuine ooghoek zag ik haar stijve paal.

Ze bracht hem naar mijn holletje en begon zachtjes te stoten. Ik verkrampte wat, ze hield even stil en duwde weer wat. Al gauw voelde ik dat fijne gevoel van daarnet weer. Ze had zowaar haar piemel helemaal in mijn gaatje gestopt. Ze begon me langzaam te neuken. Ik voelde de kloppende paal die in mijn holletje. Ze kreunde van genot. Het duurde niet lang of ze spoot haar volle lading diep in me. Omdat ze zag dat ik intussen ook weer behoorlijk stijf geworden was bood ze aan om ook haar te neuken.

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik neukte haar kontje, wat ik bij Saskia nooit mocht. Ze genoot er zichbaar van en vroeg me steeds dieper en dieper te gaan. Ik kon het niet meer houden en ik spoot voor de tweede keer die namiddag, deze maal in haar gaatje.

Daar lagen we dan, onze beide holletjes vol lauw zaad. Ik vroeg haar of ze papier wou om ons terug proper te vegen. Ze wees echter op de tuinslang. Ik ken iets veel fijner om ons te verfrissen zei ze.

Ik zal het je even voordoen. Ze pakte de slang en stopte die voorzichtig in haar holletje. Ze draaide de kraan open en al dat water verdween diep in haar.

Na de kraan dichtgedraaid te hebben, trok ze de slang terug. Ik keek maar er volgde geen water. Ze zetten zich gehurkt op het gras alsof ze moest poepen. Ze duwde en ik zag een ferme straal water uit haar holletje spritsen. Ik heb nadien verschillende keren haar voorbeeld gevolgd. Hoewel er af en toe ook wat poep meekwam waren we na een viertal sproeibeurten toch weer helemaal net en klaar om te doen waarvoor we in de tuin lagen: Reactie van Peter op 24 augustus om Reactie van Royco op 8 april om Reactie van Anoniem op 10 juni om Reactie van marco op 28 december om Wat een heerlijk verhaal, Chris een heerlijk kind ,in het verkeerde lijf geboren,dat is triest en om er dan voor moeten verhuizen,deze mensen moesten zich diep schamen,maar zo zit deze wereld in elkaar schijnbaar.

Ik ben al een vijftiger met nog een strak lijf en zou me zo door dit meisje laten neuken ,wat me best wel geil lijkt,maar zou ze een vrouw ook willen neuken ,ze hebt voor mij het goede gereedschap tussen haar benen en om met haar grote borsten te spelen lijkt mij als vrouw ,die nog nooit een lesbische ervaring heeft gehad ook supergeil, maar ja ik zit dromen en zie haar met die grote penis en grote borsten zo op mijn netvlies ,terwijl ik mezelf vinger van.

Reactie van mieke op 2 augustus om Reactie van jehnny op 26 augustus om Reactie van Jan op 21 december om Reactie van Vertegenwoordiger op 8 augustus om Ja zeker mooi verhaal , ook voor mij een wens. Maar ik blijf hopen om het eens mee te maken. Zijn jullie nu een stelletje? Reactie van 19cmhard op 16 juli om Reactie van piet op 1 januari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Eerste keer Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Mij tante die weet dat ik zeer groot geschapen ben, trok een oogje en zei dat hij maar niet teveel moest opscheppen want ze kent iemand met een nog veel grotere lul waarbij hij zou beschaamd worden.

We kleden ons terug aan, en die vrouw kwam bij haar man en zie dat hij maar beter zou zwijgen want dat hij vergeleken bij mij maar een kleintje had en hij werd een beetje boos en vertrok naar huis.

En tante sloot af en we gingen samen naar boven en douchen. S'ochtends zei tante dat het lekker was een lul en dat haar vriendin dit heel zeker ook wel eens wilde proeven, ookal was ze op en top lesbisch. Op woensdag belde tante of ik zaterdagavond vrij was en ik zie dat ik af kwam. En tante zei dat ik toch wel mooi speelgoed had en dat ze zouden jaloers zijn op elkaar. En toch zaten er verdomd mooi meiden tussen die ik maar al te graag eens zou verwennen.

En dus tante vertelde wat er vorige week was gebeurd met jenny en haar man, maar ze vertelde wel niet alles. Maar tante zei dat het hier wel geen bordeel was,maar ze zeiden dat ze maar de deur op slot moest doen. Neen,neen zei tante zo niet hoor. Bianca zei dat ze het eerst wilde zien haar speelgoed voor deze avond en dat ik mijn handen moest thuis houden, dat zij de baas was en mij ging gebruiken voor haar genot en niet omgekeerd.

Dus ik ging douchen alleen, en daarna gingen beide dames onder de douche..

Dikke lul komt klaar gratis neuken tilburg

En dus tante vertelde wat er vorige week was gebeurd met jenny en haar man, maar ze vertelde wel niet alles. Maar tante zei dat het hier wel geen bordeel was,maar ze zeiden dat ze maar de deur op slot moest doen. Neen,neen zei tante zo niet hoor. Bianca zei dat ze het eerst wilde zien haar speelgoed voor deze avond en dat ik mijn handen moest thuis houden, dat zij de baas was en mij ging gebruiken voor haar genot en niet omgekeerd. Dus ik ging douchen alleen, en daarna gingen beide dames onder de douche..

Bianca nam hem in haar handen en begon langzaam met mijn lul te spelen en tante draaide zich zo dat ze bianca haar poesje kon likken. En zo gebruiken beide dames mij als speelgoed een hele avond zonder dat ik iets vast had gehad. Tot het zo 4u00 was en tante zei dat ze nu toch eens naar het toilet moest en zich rechtstelde en een oogje trok naar mij en de kamer verliet. Bianca lag naast mij in bed en ik draaide me naar haar en wilde wel eens haar borsten strelen en ze liet het nog toe ook, dus wilde ik wel meer en nam een flesje massage olie en begon te wrijven en ze liet me begaan.

Tante kwam terug en vroeg aan bianca was het lekker. Maar nu komt Bianca regelmatig bij mij op bezoek thuis en moet ik mijn handen niet thuis houden en ook mijn tong niet. Net Mobiel  -  Opwindend. Zo lagen we daar, genietend van de zon. Plots voelde ik haar hand zachtjes over mijn been wrijven. Ze ging echter hoger en raakte mijn piemel. Ze merkte dat ik het leuk vond aan het stijf worden van mijn genotspaaltje. Ik genoot en dacht eraan haar poesje te strelen en haar lekkere sapjes te voelen.

Ik ging zachtjes met mijn hand onder haar rokje. Ik streelde haar been en zocht zachtjes mijn weg naar het midden. Plots wist ik totaal niet waar ik het had. Ik voelde, neen dat kan toch niet,… Ik voelde een piemel. De mensen in de buurt konden maar niet aanvaarden dat ik geen jongen meer ben.

Ik was perplex en had meteen mijn hand weggetrokken. Zij stopte echter niet en gaf mijn piemel een heerlijke massage. Ze bukte zich en nam hem in haar mond. Ik spreek nog steeds in die termen omdat ik het moeilijk heb om hij en hem te zeggen. Ik was geen homoseksueel en toch genoot ik hiervan. Zou het kwaad kunnen als ik ook een beetje met haar piemel speelde,… Neen toch. Op mijn vraag kleedde ze zich uit. Vreemd zicht die borsten en daaronder een fikse piemel, die zowaar een maatje groter was dan die van mij.

Dit zou de eerste maal zijn dat ik aan een piemel zoog. De eerste vreemde smaak was vlug voorbij in de geile gedachten die elkaar opvolgden.

Ik genoot van deze 69, misschien meer dan ooit voorheen. Ze pakte de tube zonnecreme en smeerde die over me kontje. Heerlijk liet ze af en toe een vinger tussen mijn bilspleetje gaan en zachtjes mijn anus strelen. Het genot werd groter toen ze me zachtjes vingerde. Dit had ze blijkbaar eerder gedaan. Ik genoot van die vinger zo diep in me terwijl ik heerlijk gepijpt werd. Ik voelde mijn piemel harder worden. Ik zou dadelijk gaan komen. Het was heerlijk geweest. Ik zou wegtrekken net voor ik kwam, dat moest ik altijd doen van Saskia.

Toen Chris merkte dat ik wou wegtrekken zoog ze nog harder en liet me niet los. Toen ik klaarkwam probeerde ze alles door te slikken. Totaal voldaan liet ik me achterover vallen op de ligstoel. Ze hief mijn benen omhoog en likte mijn kontgaatje. Ze zei dat ik niet moest schrikken over wat ging volgen.

Ik moest me maar ontspannen. Nou, dat was niet moeilijk. In mijn schuine ooghoek zag ik haar stijve paal. Ze bracht hem naar mijn holletje en begon zachtjes te stoten. Ik verkrampte wat, ze hield even stil en duwde weer wat. Al gauw voelde ik dat fijne gevoel van daarnet weer. Ze had zowaar haar piemel helemaal in mijn gaatje gestopt. Ze begon me langzaam te neuken. Ik voelde de kloppende paal die in mijn holletje. Ze kreunde van genot. Het duurde niet lang of ze spoot haar volle lading diep in me.

Omdat ze zag dat ik intussen ook weer behoorlijk stijf geworden was bood ze aan om ook haar te neuken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik neukte haar kontje, wat ik bij Saskia nooit mocht.

Ze genoot er zichbaar van en vroeg me steeds dieper en dieper te gaan. Ik kon het niet meer houden en ik spoot voor de tweede keer die namiddag, deze maal in haar gaatje. Daar lagen we dan, onze beide holletjes vol lauw zaad. Ik vroeg haar of ze papier wou om ons terug proper te vegen. Ze wees echter op de tuinslang.

Ik ken iets veel fijner om ons te verfrissen zei ze. Ik zal het je even voordoen. Ze pakte de slang en stopte die voorzichtig in haar holletje.


lesbisch genot sexkontakt shemale

Het was heerlijk geweest. Ik zou wegtrekken net voor ik kwam, dat moest ik altijd doen van Saskia. Toen Chris merkte dat ik wou wegtrekken zoog ze nog harder en liet me niet los. Toen ik klaarkwam probeerde ze alles door te slikken.

Totaal voldaan liet ik me achterover vallen op de ligstoel. Ze hief mijn benen omhoog en likte mijn kontgaatje. Ze zei dat ik niet moest schrikken over wat ging volgen. Ik moest me maar ontspannen. Nou, dat was niet moeilijk. In mijn schuine ooghoek zag ik haar stijve paal. Ze bracht hem naar mijn holletje en begon zachtjes te stoten. Ik verkrampte wat, ze hield even stil en duwde weer wat.

Al gauw voelde ik dat fijne gevoel van daarnet weer. Ze had zowaar haar piemel helemaal in mijn gaatje gestopt. Ze begon me langzaam te neuken. Ik voelde de kloppende paal die in mijn holletje.

Ze kreunde van genot. Het duurde niet lang of ze spoot haar volle lading diep in me. Omdat ze zag dat ik intussen ook weer behoorlijk stijf geworden was bood ze aan om ook haar te neuken.

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik neukte haar kontje, wat ik bij Saskia nooit mocht. Ze genoot er zichbaar van en vroeg me steeds dieper en dieper te gaan. Ik kon het niet meer houden en ik spoot voor de tweede keer die namiddag, deze maal in haar gaatje. Daar lagen we dan, onze beide holletjes vol lauw zaad.

Ik vroeg haar of ze papier wou om ons terug proper te vegen. Ze wees echter op de tuinslang. Ik ken iets veel fijner om ons te verfrissen zei ze. Ik zal het je even voordoen.

Ze pakte de slang en stopte die voorzichtig in haar holletje. Ze draaide de kraan open en al dat water verdween diep in haar. Na de kraan dichtgedraaid te hebben, trok ze de slang terug. Ik keek maar er volgde geen water. Ze zetten zich gehurkt op het gras alsof ze moest poepen. Ze duwde en ik zag een ferme straal water uit haar holletje spritsen. Ik heb nadien verschillende keren haar voorbeeld gevolgd.

Hoewel er af en toe ook wat poep meekwam waren we na een viertal sproeibeurten toch weer helemaal net en klaar om te doen waarvoor we in de tuin lagen: Reactie van Peter op 24 augustus om Reactie van Royco op 8 april om Reactie van Anoniem op 10 juni om Reactie van marco op 28 december om Wat een heerlijk verhaal, Chris een heerlijk kind ,in het verkeerde lijf geboren,dat is triest en om er dan voor moeten verhuizen,deze mensen moesten zich diep schamen,maar zo zit deze wereld in elkaar schijnbaar.

Ik ben al een vijftiger met nog een strak lijf en zou me zo door dit meisje laten neuken ,wat me best wel geil lijkt,maar zou ze een vrouw ook willen neuken ,ze hebt voor mij het goede gereedschap tussen haar benen en om met haar grote borsten te spelen lijkt mij als vrouw ,die nog nooit een lesbische ervaring heeft gehad ook supergeil, maar ja ik zit dromen en zie haar met die grote penis en grote borsten zo op mijn netvlies ,terwijl ik mezelf vinger van.

Reactie van mieke op 2 augustus om Reactie van jehnny op 26 augustus om Reactie van Jan op 21 december om Reactie van Vertegenwoordiger op 8 augustus om Ja zeker mooi verhaal , ook voor mij een wens. Maar ik blijf hopen om het eens mee te maken. Zijn jullie nu een stelletje? Reactie van 19cmhard op 16 juli om Reactie van piet op 1 januari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Eerste keer Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Mij tante die weet dat ik zeer groot geschapen ben, trok een oogje en zei dat hij maar niet teveel moest opscheppen want ze kent iemand met een nog veel grotere lul waarbij hij zou beschaamd worden.

We kleden ons terug aan, en die vrouw kwam bij haar man en zie dat hij maar beter zou zwijgen want dat hij vergeleken bij mij maar een kleintje had en hij werd een beetje boos en vertrok naar huis. En tante sloot af en we gingen samen naar boven en douchen.

S'ochtends zei tante dat het lekker was een lul en dat haar vriendin dit heel zeker ook wel eens wilde proeven, ookal was ze op en top lesbisch. Op woensdag belde tante of ik zaterdagavond vrij was en ik zie dat ik af kwam. En tante zei dat ik toch wel mooi speelgoed had en dat ze zouden jaloers zijn op elkaar. En toch zaten er verdomd mooi meiden tussen die ik maar al te graag eens zou verwennen.

En dus tante vertelde wat er vorige week was gebeurd met jenny en haar man, maar ze vertelde wel niet alles. Maar tante zei dat het hier wel geen bordeel was,maar ze zeiden dat ze maar de deur op slot moest doen. Neen,neen zei tante zo niet hoor. Bianca zei dat ze het eerst wilde zien haar speelgoed voor deze avond en dat ik mijn handen moest thuis houden, dat zij de baas was en mij ging gebruiken voor haar genot en niet omgekeerd.

Dus ik ging douchen alleen, en daarna gingen beide dames onder de douche..


Geile zwarte meisjes gangbang januari

  • Sperma zuigen tattoo op je kut
  • 386
  • Thaise massage sex klussen betalen in natura
  • Reactie van Anoniem op 10 juni om Dat is gewoon dubbel genieten althans daar gaan we maar vanuit.
  • HEERLIJK GENOMEN SEX EN FUN