Prive Sex Almere

Lekkere geile meisjes pijpen beffen

lekkere geile meisjes pijpen beffen

.

Rijpe vrouw zoekt jonge man nederlands

CarlJ over 8 years ago This post is hidden because you reported it for abuse. Show this post Probeer me nu aan m'n platenstop te houden, die ik eigenlijk al 2 mndn geleden ben begonnen, maar steeds niet lukt! Dyama over 8 years ago This post is hidden because you reported it for abuse. Show this post burpie gvd.. Blijf er dan met je fikken van af ;. Show this post Wees ter maar blij mee, zitten jullie straks ook met van die niet renderende peperdure bejaarden.

Show this post Niet slect, maar deze is beter pik: Show this post Dyama burpie gvd.. Show this post burpie volgende keer maar eens de stroom eraf halen Hahaha Show this post Clone word ook gek van me.. Hasbeens erin - Hasbeens eruit - 6th Borough erin Show this post http: Show this post Mario Been? Show this post Beenmerg. Show this post Mergpijp.

Show this post Pijpbek. Show this post Beklava. Show this post Lavaargaan. Grote teen doet ineens pijn, moet nu van de doktersassistente voet weken in Bio Tex Groen. Show this post burpie http: Show this post burpie edited over 8 years ago Bij welke dokter ga jij langs? Show this post Jomanda??? Show this post CarlJ is misschien wat makkelijker, hoef je 9 van de 10 keer niet op die link te klikken!!!

Wat is daar mis mee dan?? Show this post Eindhoven de traagste. Show this post Any hint of a full release yet? Show this post Tomorrow. Show this post fo sho? Show this post You didn't pay £16 for it did you? Show this post Phonica Show this post Hyper hyper.

Show this post Hoest eigenlijk met die bio-tex-groen-gekleurde teen afgelopen? Show this post burpie Hyper hyper Die gasten daar zijn zowiezo zeikers over het algemeen, ze willen alles maar als ze een paar pond teveel moeten betalen ow ow ow..

Kanker op met die gasten man! Show this post Ach.. Show this post En McAfee?? Show this post Klootzak heb die plaat alweer te koop gezet voor 40 pond Show this post pffff hebbe piccadilly. Show this post echt iets voor discoDali trouwens. Show this post Ik ga relaxe. Show this post DALI http: Show this post CarlJ nog steeds groen mmmm schijnt dat Mario er nog eentje over heb. Show this post Mario t een that is. Show this post razors edited over 8 years ago download dit ff har..

Show this post binnen http: Show this post razors binnen http: Show this post Daarom poste ik hem ook eigenlijk, zeer snel!

Show this post razors - Correct 3 minutes ago godskolere.. Show this post razors Daarom poste ik hem ook eigenlijk, zeer snel! Maandag bestelle, en woensdag in huis uit de UK?? Show this post Die Mudd is gepriegel zei je, ik ben er zeer content mee: Show this post burpie Maandag bestelle, en woensdag in huis uit de UK?? Maandagavond 10 uur he, ja met Tracking voor 5 pond. Terwijl ik al weer 3 weken op pakketje wacht van juno. Show this post Hoest met die McAfee? Show this post geen zin in nu.

Show this post Vrouw zoekt bierbuik en harige borst http: Show this post burpie ons Ga jij! Show this post Spreek voor jezef "Schril contrast". Show this post Jaja We hebben hier op Ogs sportschooltypetjes. Show this post eg wel hoe komen ze anders boven ;. Show this post Sorry, the item s below are now unavailable. You have not been charged for this order. Show this post weer opnieuw beginne. Show this post burpie Vrouw zoekt bierbuik en harige borst Daarom heb ik nog geen wijf!!

Show this post heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf. Show this post burpie heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf aha nu snap ik ut Har Show this post daarom ook bali kenne ze ff ontdooien. Show this post razors Daarom ook bali kenne ze ff ontdooien LOL!!!

Show this post Ach Zout in d'r naad. Ken ze daar weer over zeike.. Show this post razors daarom ook bali kenne ze ff ontdooien en niet onbelangrijk.. Op Bali schenken ze zo ongeveer het koudste bier wat ik ooit heb gehad. Trekken ze de pijpjes zo uit de vriezer vandaan! Show this post Hoere voor , Show this post Damn Show this post burpie en niet onbelangrijk.. Lekkere warme wijven Sjonnie ;. Show this post Grijp ze! Show this post Op naar Bali, bij onze aankomst hotelletje FLAMBOYAN genomen, niet te duur en toffe sfeer, bij aankomst een massage laten komen, niet veel soeps voor rp met neuken er bij maar niet voor herhaling vatbaar, we wisten al snel dat we het in de uitgang moet gaan zoeken of gewoon in de winkeltjes.

De meeste meisjes op Bali zijn te versieren maar vergeet niet dat het overgrote deel hindoe is en die sla je wel aan de haak maar alvorens je ze een vaste relatie beloofd duik je er niet mee in bed hoor, een snelle wip kan Je met een balinese wel vergeten maar ik heb de hindoes ginder enorm leren respecteren, toffe mensen met een gouden karakter, echt super, heb dan ook geen moeite gedaan om ze tegen hun principes het bed in te krijgen alhoewel er toch eens eentje bij mij blijven slapen is maar verder dan kussen en tasten zijn we niet gegaan, zou ze trouwens ook niet gewild hebben.

Dus als Je op jacht gaat voor een snelle wip moet je een Javaanse of lombokse hebben he, meestal herken Je ze aan de iets meer sexy outfit of hogere hakjes, dan heb je al veel kans dat je prijs hebt en natuurlijk in de uitgang leguan street, double six, jl danapuria weet niet of dit juist geschreven is. De tweede avond van ons verblijf op Bali zijn we s nachts naar een of andere keet gegaan in Sanur, daar werden ons wel een veertigtal meiden voorgesteld, een echte vleeskeuring, niet mijn ding, waar is de sport dan, hebben we ook maar een keer gedaan, een Javaanse meegenomen voor voor de nacht, die heeft me wel een super pijp gegeven maar voor de rest niks speciaals, hebben we nadien ook niet meer gedaan, mijn maat was iets tevredener over zijn date maar wilde het toch ook niet meer doen.

S anderendaags een beetje gewerkt waren er hoofdzakelijk voor business en hebben er een zaak opgestart, dus moeten we snel terug he hihih en na het werk Kuta bugar massage binnen, weer zo een vleeskeuring, achter glas moet je uit een hele reeks meiden kiezen en de nummer dan doorgeven, ik koos een nogal kleine meid met een heel lief gezichtje, tijdens de massage vertelde ze me dat ze half balinese en half Javaanse was en moslim, had er een leuk gesprek mee voor zover haar engels dat toeliet en we lachten eigenlijk wel wat af, ze vertelde me dat ze gek was van mijn blanke huidskleur en haar op mijn borst en Pijpen was wel niks, een mondje dient enkel voor makan eten in indonesia het zijn eerder uitzonderingen die pijpen, althans dat is mijn ervaring en heel weinig die als ze het dan al doen graag en goed doen heb op mijn maandje indonesia er toch een twintigtal in bed gehad en daarop gebaseerd schrijf ik dit, wat zijn jullie ervaringen?

Enkele dagen later eens zwaar uitgeweest, eens goed aan het zwieren zijn we de Embargo ingesukkeld en daar kan Je niet anders dan prijs hebben jongens, op een half uur tijd had ik toch een keer of contact en mijn maat ook, uiteindelijk een toffe meid die heel sensueel kon dansen beginnen mee flirten, ze bleek ida te noemen en van Lombok te zijn, eventjes mee gebabbeld en ik deed haar het voorstel dat ze ofwel een prijs voor een nacht moest geven ofwel dat ze morgen met me mee kon naar Java voor een week om te werken en daarna naar gili trawangan eilandje van lombok voor te feesten, dat zag ze blijkbaar wel zitten en ik ook want ik wilde perse beetje indonesisch leren en de audio vaginale manier is nog altijd de beste he.

Zij is in totaal 8 dagen bij mij gebleven en heb me er goed mee geamuseerd, goede sex, een echte grilfriend ervaring, nadien de laatste dagen op Bali heb ik weer met haar afgesproken maar ik wou me niet vastpinnen, op Java ook nog enkele toffe dingen meegemaakt maar daar ga ik hier niet over leuteren maar bij Java het was in semarang schrijven.

Ida heb ik op het einde van de acht dagen rp gegeven maar ondertussen ook beetje geshopt met haar en ze verbleef in de beste hotels wat ze ook wel leuk vond, heb nog steeds contact met haar en zij was de basis van mijn indonesisch gebrabbel hihhi, ben later nog terug op bali, er komt vervolg Greets. Show this post Hoi, Ben zojuist terug uit Bali. Was voor de 2e keer Vriendin was mee, maar wist haar met het smoesje dat ik een massage nam steeds achter te laten in het hotel.

Telkens als je over jl. Nou dat wilde ik wel en achterop de scooter via wat zij-straatjes gebracht naar een beauty-salon en spa. En daar aangekomen heerlijke mooie balinese dames. Na wat prijsonderhandelingen naar het kamertje en werkelijk een heerlijk uurtje gehad. Na een pijpbehandeling en orgasme, een heerlijke massage door Ayu en vlot naar de 2e keer. Hierbij heb ik heerlijk van achter mogen nemen. In gebrekkig engels aangegeven wat ik wilde en voila het was heerlijk.

Een paar dagen later teruggegaan en een triootje gedaan. Was voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!! En bij terugkomst in het hotel Ik ga zeker terug naar Bali! Show this post jan. Show this post Ayu, 26 jaar Bali, is al twee keer bij me langs geweest. Ik kwam haar tegen op Date in Asia. Al tijdens de emailconversatie maakte ze opmerkingen die duidelijk maakten dat er meer in het vat zou zitten.

Ayu wond er geen doekjes om de eerste keer, voor de daad informeerde ze naar de prijs. Lacherig vertelde ik haar dat ik in Thailand zo'n baht gaf voor ST, wat neer komt op zo'n K op Bali.

Niets douchen vooraf, gelijk aan de slag. Ayu begon me heerlijk te pijpen, rimmen, ballen zuigen etc. Deze meid houdt duidelijk van het orale werk, hoewel ze zichzelf niet liet beffen. Af en toe nam ze pielemans bijna geheel naar binnen, langs haar tandjes oei oei Na een tijdje hemels gepijpt te zijn vond ik het tijd worden voor een interne verkenning met mijn peniscoop. Ayu liet ze heerlijk naaien. Die meid geniet duidelijk erg van sex, het gekreun was niet van de lucht.

Ze vertelde me twee keer klaar gekomen te zijn alvorens ik mijn witte jongens naar buiten spoot. De eerste keer spoot ik mijn nieuwe Sayang in haar mondje, de tweede keer op haar bevallige buikje. Helaas wilde ze niet op zijn hondjes, het genot was er niet minder om.

Zeer tevreden gaf ik haar K na afloop. Uiteraard deed ik haar ook uitgeleide uit mijn hotel. De security kreeg 20K zodat Ayu haar ID weer netjes terug kreeg. Ze blijft me bellen, maar ik denk dat ik nu toch echt weer even verder ga kijken. Voor je het weet ben ik verslaafd aan de sex met haar. Show this post Zo net terug uit Bali was er niet zo druk maar dat is gewoonelijk in november. Ook toen ik s,nachts uit ging. De eerste keer dat ik uit ging scoorde ik gelijk een oude bekende dame van mijn vorige vakantie en dat was in de disqotheek double six, haar naam was Heny.

Deze dame naar mijn hotelkamer genomen en een prima nacht gehad met haar. Heny is een dame van 24 jaar en komt uit Java. Ze kan nilfiksen als geen ander en de sex was ook meer dan uistekend. De volgende dag met haar afgesproken, eerst even ergens gegeten en toen weer lineaal recta naar mijn kamer gegaan. Tjonge de 2e keer was nog beter dan de 1e keer, ik werd helemaal uit gewoond. Even een paar daagjes rust gehouden. Nou ik een heleboel lokale mensen van het eiland ken heb ik ook aan een paar lokalen gevraagd voor een middeltje wat je potentie omhoog schroeft.

Buiten de viagra die je wel in elke aphotheek kan kopen hebben ze me herbal extract aan geraden genaamd Mantic. Als je op meidenjacht gaat neem je 2 van deze pillen in en gegarandeerd dat pielemans na een uur bij een eventuele aanraking van een dame fier en knoerhard gaat staan.

Met deze wetenschap ging ik weer stappen in Semniyak, een paar gelegenheden bezocht en me te goed gedaan aan de vele long island tea ben ik maar weer in Club double six aan geland. Er stierf er van de jonge meiden. Ik was in de moed van de drank en van de pillen die ik alvast had ingenomen. Nou de ene na de ander nachtvlinder kwam naar me toe en ze gingen met me praten en raakten me meestal ook aan.

Nou beste mensen ik had al gauw een knoerharde staaf in mijn broek. Het was maar goed dat ik op een krukje zat. OP een gegeven moment kwam er een jong uitziende klein meisje bij me staan die me ook aansprak. Je kan haast geen goed gesprek voeren vanwege de harde beat van voornamelijk house-music dus het was dat ze met haar mond tegen mijn oor moet zijn om wat te zeggen.

Ze heette Iloe, ze was 21 jaar en ze was Balinese, wat een zeldzaamheid is in het circuit. De meeste Lontehs bijnaam voor de dames komen van Java.

Nou een rustiger plekje op gezocht en met deze dame gaan praten. Ze vroeg of ik met haar mee ging naar mijn hotelkamer. Je moet altijd van te voren de prijs af spreken eer je een dame mee neemt. Heny kostte me RP en dat is ongeveer 27 euro. Iloe vroeg RP. IK zei dat dat veels te veel is. Ja, jullie zijn bij baasje, maar baasje is verkouden. Ka-kel-vers begroet ik jullie. Willen jullie Franse melkie melkie.? Ze noemen het hier Bruun Bruuuuuuuuuunieeeeeee. Ja, het blijven Fransen.

Nu ja, zo stel ik met dat voor. Dierenliefde, onbekommerd en onbevangen. Dieren pijpen en beffen ook niet, dat is een teken. Nooit een herdershond op zijn rug zien liggen met een anusplug in de hondenster. Wat ik wil zeggen, ik deed maar alsof, ziet u. Ik maakte een grapje, is dat niet leuk. Met mij kan je lachen.

Maar nu gaan we weer normaal doen, goed? Ik ga vandaag zoeken naar een prent van Miles Davis, gebogen, in een mooi.

En als die niet komt hem ook niet proberen te spelen. Daar gaat het om. Dat alles getekend graag, voor mij. Voor later, aan een steenrode muur. Een overweldigende hoeveelheid reacties ontving ik op mijn pijpcursus.

Een aantal mensen reageerde in mijn reactie ding, maar veel meer lezers stuurden een mailtje. Zoals beloofd zal ik ze allemaal persoonlijk beantwoorden of het gewoon thuis uit komen leggen, maar hier alvast de eerste reflecties. Nee, Sonja, blazen in het pisgaatje is niet lekker, tenzij wij er speels een brandende lucifer in hebben gestoken. Nee, Carlette, mannen met hele dikke aders op hun lul leven niet een lang en gelukkig leven.

Ik geloof er niet zo in, lullezen en nee Gaby, lengte doet er inderdaad niet toe. Leuk idee Charis, een cockcam. Alle andere vragen, over bijvoorbeeld de zenuwen vlak onder het randje van de eikel, de zogenaamde E-plek, komen nog aan bod. Ze hebben daar niks anders te doen dan naar die kutterige Fjorden of de Noorderzon te zitten loeren, dus dan ga je al snel een beetje met je pik zitten spelen. Uit Zweden komt inderdaad ook het stotend behangen, bedankt voor je reactie, Lia. Of ik net zoveel verstand had van beffen?

De vraag stellen is mij beledigen. Koning Bef De Eerste spreekt u mee. Paar maanden geleden nog. Werd ik wakker met de afdruk van een schaambot in mijn voorhoofd en geen idee van wie.

Ik al mijn vriendinnen af, vragen, is dit jouw bot in mijn hoofd, maar niks paste precies in de inham tot ik die kleine Griekse schoonmaakster met die snor tegenkwam. Dus ik bedoel maar. Ik wil er best wat meer over zeggen.

Loggers onder elkaar, kan mij het rotten. Heel belangrijk is dat je geen befgezicht trekt bij de kennismaking. Dat hebben vrouwen meteen door. Als je tijdens het praten je lippen al in een vulvavorm boetseert, dat is erg fout. Alle tijd heb je. Niet te veel teruglullen. Je hebt je tong nog hard genoeg nodig. Laat hem als een hamlap onder in je mond hangen. Meneer krijgt zijn kans nog. Op een gegeven moment wat aan die knie gaan zitten rommelen, beetje sensueel bewegen met je heupjes, een eventuele broek van haar kont afstropen maar wel het slipje aanlaten, dat is belangrijk.

Je kan dan voorzichtig al wat aan de vorm van het geslacht wennen. Als het broekje iets opbolt dan krijg je het zwaar. Dat wordt met twee zeemleren lappen aan de zijkant van je hoofd werken. Sommige vrouwen hebben een hele loempia van vlees in hun broek gevouwen.

Is een speciale techniek, het overtollige lipwerk in je broekje vouwen. Ik ken vrouwen die er minstens een half uur eerder voor op moeten staan. Het gaat er om dat je die hele naar buiten kolkende lipfabriek een beetje koddig en geriefelijk opvouwt.

Heel handig is het om bijvoorbeeld met viltstift vouwlijntjes op je schaamlippen te tekenen, met cijfertjes er bij, dat je precies weet wat je naar elkaar toe moet vouwen.

Op het eigenlijke beffen heeft het niet veel invloed. Je hebt het alleen wat warmer. Alsof je met twee oorwarmers van vlees op ligt te likken. Maar toegeven, een strak broekje doet het hart wel overspringen van geluk. Het is toch een zorg minder. Nu krijg je de tocht naar het kruis. Vanaf het hoofd langzaam afdalen langs de borsten. Niet te lang blijven hangen. Als je een tepelvrouwtje hebt getroffen ben je de lul.

Hang je weer drie uur met je wenkbrauwen tegen een golvende tiet aan. De navel, geef die wel wat aandacht. Pluisjes er uit halen kan heel erotisch zijn, maar geef wel zelf je grenzen aan. Klein scheutje vocht htegen die knoop aanschenken en er dan verlekkerd bij kijken, zie het maar als investeren in de nabije toekomst.

Kom je bij het broekje. Opeens begrijp je waar het woord kijkdoos vandaan komt. Slipje niet van kont pellen, maar het kruisje opzij doen. Bij de eerstgenoemde categorie vrouwen oppassen dat je het als een springveer naar buiten kolkende vlees netjes in je hand opvangt. Probeer nu het hele liesgebied als buitenste schaamlip te zien, dat is wel belangrijk. Doe iets leuks met je handen en al heel voorzichtig hier en daar een suggestie van tong. Nu komt het er op aan.

Niet meteen die witbeslagen tong boven op de klit drukken. We doen hier niet het licht aan, mannen. Nee, mompel iets van: Als de vrouw hier op reageert met een dij-verwurging, dan stoppen en iets leuks bij de Edah gaan kopen.

Volgt er ontspanning dan langzaam opbouwen. Je hebt je halve leven in bed op je bovenarm geoefend dus wat kan je gebeuren? Zelfvertrouwen, daar gaat het om. Als een ingedroogde zuidvrucht kan de kut in kwestie na toevoeging van een tonglepeltje vocht weer opeens tot leven komen.

Of je ligt op je buik in een fijn geurende tuin van Monet of je ligt een stuk achter de ijskast gevallen vlees te inspecteren. Dat is steeds weer spannend. Nu weer vooral het gevoel laten spreken. Niet te veel op je techniek vertrouwen. Iedere vrouw beft weer anders. Het kan zijn dat je de versteende genietster hebt getroffen. Je denkt, er gebeurt niets en opeens slaat ze je wild orgasmerend met je kanis tegen de bedrand.

Etna-komertjes noemen wij dat. Andere vrouwen zijn bijna niet te volgen. De kut in kwestie beweegt als een stuiterbal door het bed. Geen beweging is van te voren te voorspellen. Probeer tong-klitcontact te houden, maar pas op je nek.

Na het orgasme niet als een amateurtje heel verheugd met je gezicht boven haar buik uitkomen. Nee, heel cool een beetje nachillen. Jij ligt daar lekker, je hebt geen haast. Pas tien minuten later met je natte wangen naast haar op het kussen gaan liggen en dan pas de spiegel aan het plafond zien en weten dat je zestig en puisten op je reet had.

Ik heb begrepen dat Luna zelf weer anusduimpjes, vulvabranders, klitcomfort, voorvochtconditioner en tepelvet gaat testen dus ik ben klaar als Electric Dijkshoorn. Het werk zit er op. Ik deed het graag. Als er een eros product vanuit de typisch mannelijke invalshoek moet worden getest dan hoor ik het wel in mijn reactieding. Ik was me ook al een beetje aan het inwerken als de vervanger van Suffie, maar die is binnen een weekend teruggekomen op zijn besluit om meer bij zijn gezin te zijn.

Is een middag naar de dierentuin geweest en toen wist hij het zeker: Dit stukje tekst had ik al geschreven: Daar hield Dijkie van, bier. Dijkie had echter niet gerekend op een stevig alcoholpercentage waardoor Dijkie nu te dronken is om te schrijven. Dijkie, Dijkie, Dijkie, Dijkie, want dat vindt Dijkie fijn. Ik heb er ook nog even aan gedacht om een meisjeslog te beginnen.

Snot bewees al eerder hoe makkelijk het is om over vollopende tienerbroekjes te schrijven als je zelf al lang een volgroeide vrouw midden in de kracht van haar seksuele leven bent. Ik wilde een stapje verder gaan. Loggers zijn, gezien het juichend geile reageerenthousiasme voor onluikende seksualiteit volkomen immoreel, dus ik wilde de grenzen eens verkennen. Ik had dit al klaar:. Ik ben gaan liggen met scheerspiegeltje, maar nee hoor, nog niet eens een stoppeltje.

Morgen krijg ik van pappa een grote wollen beer die ik op aanraden van Mevrouw Electric Luna dan tussen mijn benen door kan schuiven om een bepaald gevoel te krijgen enzo, wat je dus ook hebt in de draaimolen maar dan in je broekje. Kirsten wild net met me spelen, maar ik zei, nee, Kirsten, jij hebt al overal haar, dat kan niet. Ik ben nog steeds gek op meester Rob, die met die broek.

Echt wel een lekker ding, maar ik denk dat ik eerst overal haar moet hebben. Nu wil hij steeds alleen maar Kirsten op schoot om uit te leggen waar de hoofdsteden liggen. Nou, volgende week ben ik er niet want dan zijn we op tentenkamp en als ik dan eventueel overal haar krijg dan ga ik me laten naaien als een beest, hihi, wat zeg ik nu!!!

Die toon heb ik niet in me. Te volgroeid mijn lichaam. Beetje in een identiteitscrisis. Een Gaby life log, maar dan geschreven door iemand van 1,80 zou daar geen behoefte aan zijn? Ik denk dat vanaf vandaagies in samenwerking met my main man Dirty Dirk meer ga energizen en focussen op mijn Zweedse weblog.

Wat het wordt, who cares, maar hell ik kijk wel. Vandaag was echt dope. Op de beurs verschillende dudes die me herkenden, dus daar doe je het voor. Mijn target is om dezelfde impact als die wrede Donald Duck te krijgen. Walt Disney rules is wat ik zeg.

Net even die heersende rulersik van mij bijgepunt. Respect voor de dudes van Gilette. Mijn ervaring is dat er veel te makkelijk over wordt gedacht. Veel vrouwen zien het toch te veel als eten dat je niet door kan slikken. Dan blijft het, hoe jullie ook je best doen, aanhangend braadvocht van een Duitse grillworst afsabbelen.

Dat heeft natuurlijk niets met overgave te maken. Laten we het even grondig aanpakken. Jullie moeten eerst eens van het idee af dat je het voor ONS plezier doet. Ik zeg, als je het wel leuk vindt om in een volle winkelstraat een ijsje naar binnen te pijpen, laat dat dan ook zien op het moment dat het er toe doet. Of moeten wij godverdomme koel-elementjes in onze taas aan laten brengen, nou dan.

Ja, het is eng, het is een levend, kloppend ding, met een hoedje er op, maar wel een levend ding van je man, ja! Het heeft met Zen te maken. Er zijn verhalen bekend van Tibetaanse Zuigstertjes die tijdens het oraliseren los komen van de grond en zwevend, alleen nog met de mond om het monnikenlid sabbelend De Heer ontmoeten. Dat lees je niet in Kuifje, nee! Naar Dijkshoorn luisteren, dat helpt al. Heel slecht is duidelijk laten merken dat de fysieke staat van het lid je tegen staat.

Dus niet teleurgesteld reageren op een rare kromming in de pisspier waardoor het net is of je een vleeshaak in je mond hebt. Het is een lul, is dat niet genoeg. Weerloos biedt de man hem aan, als een hondje, op zijn rug, nou dan!!!

Reuk moet ook geen rol spelen. Overdag op kantoor de mond vol hebben over heerlijk mannelijk zweet. Ja, lijflucht, alle vrouwen zijn er dol op! Die lekker dikke muskuslucht tussen zijn liezen, je kan me er voor wakker maken! Liefde, daar gaat het om. De lul als een brug van liefdesvlees zien. Verlichting kan u deel zijn. Maar dan moet het wel goed gebeuren.

Heel belangrijk is dat vrouwen eerst het haar opbinden. Mooi vallende bebopkapseltjes zijn prachtig, maar het hangt maar in de weg. Gezogen worden achter een vliegengordijn dan schiet niet op. We willen jullie zien genieten.

Een misverstand is dat wij het lekker zouden vinden als jullie eerst een minuut of vijf aan onze zak gaan liggen sabbelen.

Ja, een geschoren zak, dat kan heel prettig zijn. Wat ik wel eens doe is even snel de fik er in. Een kort moment van paniek, de prettige verschroeide harenlucht en dan met je blote handen doven.

Samen doen kan ook heel opwindend zijn maar geef wel zelf altijd je grenzen aan. Maar geschoren komt niet veel voor. Meestal liggen jullie toch met een ongewassen pluk wisentvacht in je mond. Kan de bedoeling niet zijn.

Heel voorzichtig aan de basis, aan de stam beginnen is wel goed. Het suggereert enige fantasie. Je bent me een heet dondertje van jewelste, dat druk je eigenlijk uit. Meteen die hele handel achter in je keel is meer iets voor arme mensen met vervelend werk.

Het is heel belangrijk dat jullie ons aan blijven kijken. Zet maar grote ogen op. Af en toe net doen alsof je van genot de ogen sluit is ook goed. Als er maar een soort opwaartse beweging richting eikel plaatsvindt. Heel voorzichtig tandjes is op dit moment toegestaan. Wij grommen dan een beetje en dat is hartstikke geinig, toch?lekkere geile meisjes pijpen beffen

.

Thaise kutjes oma keelneuken


Show this post geen zin in nu. Show this post Vrouw zoekt bierbuik en harige borst http: Show this post burpie ons Ga jij!

Show this post Spreek voor jezef "Schril contrast". Show this post Jaja We hebben hier op Ogs sportschooltypetjes. Show this post eg wel hoe komen ze anders boven ;. Show this post Sorry, the item s below are now unavailable. You have not been charged for this order. Show this post weer opnieuw beginne. Show this post burpie Vrouw zoekt bierbuik en harige borst Daarom heb ik nog geen wijf!!

Show this post heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf. Show this post burpie heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf aha nu snap ik ut Har Show this post daarom ook bali kenne ze ff ontdooien. Show this post razors Daarom ook bali kenne ze ff ontdooien LOL!!! Show this post Ach Zout in d'r naad. Ken ze daar weer over zeike..

Show this post razors daarom ook bali kenne ze ff ontdooien en niet onbelangrijk.. Op Bali schenken ze zo ongeveer het koudste bier wat ik ooit heb gehad. Trekken ze de pijpjes zo uit de vriezer vandaan!

Show this post Hoere voor , Show this post Damn Show this post burpie en niet onbelangrijk.. Lekkere warme wijven Sjonnie ;. Show this post Grijp ze! Show this post Op naar Bali, bij onze aankomst hotelletje FLAMBOYAN genomen, niet te duur en toffe sfeer, bij aankomst een massage laten komen, niet veel soeps voor rp met neuken er bij maar niet voor herhaling vatbaar, we wisten al snel dat we het in de uitgang moet gaan zoeken of gewoon in de winkeltjes.

De meeste meisjes op Bali zijn te versieren maar vergeet niet dat het overgrote deel hindoe is en die sla je wel aan de haak maar alvorens je ze een vaste relatie beloofd duik je er niet mee in bed hoor, een snelle wip kan Je met een balinese wel vergeten maar ik heb de hindoes ginder enorm leren respecteren, toffe mensen met een gouden karakter, echt super, heb dan ook geen moeite gedaan om ze tegen hun principes het bed in te krijgen alhoewel er toch eens eentje bij mij blijven slapen is maar verder dan kussen en tasten zijn we niet gegaan, zou ze trouwens ook niet gewild hebben.

Dus als Je op jacht gaat voor een snelle wip moet je een Javaanse of lombokse hebben he, meestal herken Je ze aan de iets meer sexy outfit of hogere hakjes, dan heb je al veel kans dat je prijs hebt en natuurlijk in de uitgang leguan street, double six, jl danapuria weet niet of dit juist geschreven is. De tweede avond van ons verblijf op Bali zijn we s nachts naar een of andere keet gegaan in Sanur, daar werden ons wel een veertigtal meiden voorgesteld, een echte vleeskeuring, niet mijn ding, waar is de sport dan, hebben we ook maar een keer gedaan, een Javaanse meegenomen voor voor de nacht, die heeft me wel een super pijp gegeven maar voor de rest niks speciaals, hebben we nadien ook niet meer gedaan, mijn maat was iets tevredener over zijn date maar wilde het toch ook niet meer doen.

S anderendaags een beetje gewerkt waren er hoofdzakelijk voor business en hebben er een zaak opgestart, dus moeten we snel terug he hihih en na het werk Kuta bugar massage binnen, weer zo een vleeskeuring, achter glas moet je uit een hele reeks meiden kiezen en de nummer dan doorgeven, ik koos een nogal kleine meid met een heel lief gezichtje, tijdens de massage vertelde ze me dat ze half balinese en half Javaanse was en moslim, had er een leuk gesprek mee voor zover haar engels dat toeliet en we lachten eigenlijk wel wat af, ze vertelde me dat ze gek was van mijn blanke huidskleur en haar op mijn borst en Pijpen was wel niks, een mondje dient enkel voor makan eten in indonesia het zijn eerder uitzonderingen die pijpen, althans dat is mijn ervaring en heel weinig die als ze het dan al doen graag en goed doen heb op mijn maandje indonesia er toch een twintigtal in bed gehad en daarop gebaseerd schrijf ik dit, wat zijn jullie ervaringen?

Enkele dagen later eens zwaar uitgeweest, eens goed aan het zwieren zijn we de Embargo ingesukkeld en daar kan Je niet anders dan prijs hebben jongens, op een half uur tijd had ik toch een keer of contact en mijn maat ook, uiteindelijk een toffe meid die heel sensueel kon dansen beginnen mee flirten, ze bleek ida te noemen en van Lombok te zijn, eventjes mee gebabbeld en ik deed haar het voorstel dat ze ofwel een prijs voor een nacht moest geven ofwel dat ze morgen met me mee kon naar Java voor een week om te werken en daarna naar gili trawangan eilandje van lombok voor te feesten, dat zag ze blijkbaar wel zitten en ik ook want ik wilde perse beetje indonesisch leren en de audio vaginale manier is nog altijd de beste he.

Zij is in totaal 8 dagen bij mij gebleven en heb me er goed mee geamuseerd, goede sex, een echte grilfriend ervaring, nadien de laatste dagen op Bali heb ik weer met haar afgesproken maar ik wou me niet vastpinnen, op Java ook nog enkele toffe dingen meegemaakt maar daar ga ik hier niet over leuteren maar bij Java het was in semarang schrijven.

Ida heb ik op het einde van de acht dagen rp gegeven maar ondertussen ook beetje geshopt met haar en ze verbleef in de beste hotels wat ze ook wel leuk vond, heb nog steeds contact met haar en zij was de basis van mijn indonesisch gebrabbel hihhi, ben later nog terug op bali, er komt vervolg Greets.

Show this post Hoi, Ben zojuist terug uit Bali. Was voor de 2e keer Vriendin was mee, maar wist haar met het smoesje dat ik een massage nam steeds achter te laten in het hotel. Telkens als je over jl. Nou dat wilde ik wel en achterop de scooter via wat zij-straatjes gebracht naar een beauty-salon en spa. En daar aangekomen heerlijke mooie balinese dames. Na wat prijsonderhandelingen naar het kamertje en werkelijk een heerlijk uurtje gehad.

Na een pijpbehandeling en orgasme, een heerlijke massage door Ayu en vlot naar de 2e keer. Hierbij heb ik heerlijk van achter mogen nemen. In gebrekkig engels aangegeven wat ik wilde en voila het was heerlijk. Een paar dagen later teruggegaan en een triootje gedaan. Was voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!! En bij terugkomst in het hotel Ik ga zeker terug naar Bali!

Show this post jan. Show this post Ayu, 26 jaar Bali, is al twee keer bij me langs geweest. Ik kwam haar tegen op Date in Asia. Al tijdens de emailconversatie maakte ze opmerkingen die duidelijk maakten dat er meer in het vat zou zitten. Ayu wond er geen doekjes om de eerste keer, voor de daad informeerde ze naar de prijs.

Lacherig vertelde ik haar dat ik in Thailand zo'n baht gaf voor ST, wat neer komt op zo'n K op Bali. Niets douchen vooraf, gelijk aan de slag. Ayu begon me heerlijk te pijpen, rimmen, ballen zuigen etc.

Deze meid houdt duidelijk van het orale werk, hoewel ze zichzelf niet liet beffen. Af en toe nam ze pielemans bijna geheel naar binnen, langs haar tandjes oei oei Na een tijdje hemels gepijpt te zijn vond ik het tijd worden voor een interne verkenning met mijn peniscoop.

Ayu liet ze heerlijk naaien. Die meid geniet duidelijk erg van sex, het gekreun was niet van de lucht. Ze vertelde me twee keer klaar gekomen te zijn alvorens ik mijn witte jongens naar buiten spoot. De eerste keer spoot ik mijn nieuwe Sayang in haar mondje, de tweede keer op haar bevallige buikje.

Helaas wilde ze niet op zijn hondjes, het genot was er niet minder om. Zeer tevreden gaf ik haar K na afloop. Uiteraard deed ik haar ook uitgeleide uit mijn hotel. De security kreeg 20K zodat Ayu haar ID weer netjes terug kreeg. Ze blijft me bellen, maar ik denk dat ik nu toch echt weer even verder ga kijken.

Voor je het weet ben ik verslaafd aan de sex met haar. Show this post Zo net terug uit Bali was er niet zo druk maar dat is gewoonelijk in november. Ook toen ik s,nachts uit ging. De eerste keer dat ik uit ging scoorde ik gelijk een oude bekende dame van mijn vorige vakantie en dat was in de disqotheek double six, haar naam was Heny. Deze dame naar mijn hotelkamer genomen en een prima nacht gehad met haar. Heny is een dame van 24 jaar en komt uit Java.

Ze kan nilfiksen als geen ander en de sex was ook meer dan uistekend. De volgende dag met haar afgesproken, eerst even ergens gegeten en toen weer lineaal recta naar mijn kamer gegaan. Tjonge de 2e keer was nog beter dan de 1e keer, ik werd helemaal uit gewoond.

Even een paar daagjes rust gehouden. Nou ik een heleboel lokale mensen van het eiland ken heb ik ook aan een paar lokalen gevraagd voor een middeltje wat je potentie omhoog schroeft. Buiten de viagra die je wel in elke aphotheek kan kopen hebben ze me herbal extract aan geraden genaamd Mantic. Als je op meidenjacht gaat neem je 2 van deze pillen in en gegarandeerd dat pielemans na een uur bij een eventuele aanraking van een dame fier en knoerhard gaat staan.

Met deze wetenschap ging ik weer stappen in Semniyak, een paar gelegenheden bezocht en me te goed gedaan aan de vele long island tea ben ik maar weer in Club double six aan geland. Er stierf er van de jonge meiden. Ik was in de moed van de drank en van de pillen die ik alvast had ingenomen.

Nou de ene na de ander nachtvlinder kwam naar me toe en ze gingen met me praten en raakten me meestal ook aan. Nou beste mensen ik had al gauw een knoerharde staaf in mijn broek. Het was maar goed dat ik op een krukje zat. OP een gegeven moment kwam er een jong uitziende klein meisje bij me staan die me ook aansprak. Je kan haast geen goed gesprek voeren vanwege de harde beat van voornamelijk house-music dus het was dat ze met haar mond tegen mijn oor moet zijn om wat te zeggen.

Ze heette Iloe, ze was 21 jaar en ze was Balinese, wat een zeldzaamheid is in het circuit. De meeste Lontehs bijnaam voor de dames komen van Java. Nou een rustiger plekje op gezocht en met deze dame gaan praten. Ze vroeg of ik met haar mee ging naar mijn hotelkamer. Je moet altijd van te voren de prijs af spreken eer je een dame mee neemt.

Heny kostte me RP en dat is ongeveer 27 euro. Iloe vroeg RP. IK zei dat dat veels te veel is. Nou uiteindelijk ook afgesproken op RP. Ben gelijk naar mijn kamer gegaan, mijn hotel ligt vlakbij de double six. Tjonge op mijn hotelkamer zag ik pas hoe mooi deze dame was, mijn beste vriend klopte er gewoon van in mijn trousers.

We kleden ons uit en gingen douchen, ze zeepte me helemaal in terwijl ik haar in zeepte. Als een speer lag ik op bed. Nou deze Iloe kon er wat van, ze begon met een pijpsessie waar Candy Dulfer jaloers op wordt.

Stond eigenlijk al na 5 minuten op springen dus moest ik wel in grijpen om niet voortijdig mijn kostbare zaad al te legen. Met haar maar bezig geweest en heb haar dan ook gebeft waar Lassie zeker weten wat had van geleerd.

Mijn vingers heb ik haar G-spot weten te bereiken en ben net zo lang door gegaan tot ze gillend klaar kwam. Ze schokte gewoon met haar lichaam en ze huilde ook van het lekkere gevoel wat ik haar had gebracht. Ze zei ook dat niemand dat bij haar dit had teweeg gebracht. Voelde me best trots. Daarna met haar gesext en ben op gegeven moment klaar gekomen zoals ik de laatste tijd nog niet was klaar gekomen.

Ze bleef ook bij mij slapen. Maar het mooiste is dat deze Iloe de hele vakantie bij mij is gebleven zonder financiele bijbedoelingen behalve dat ik ze onderhield. Het waren 2 weken van uiterste genot geworden. Toen ik vertrok heb ik ze omgerekend nog euro gegeven voor haar diensten. Ben een paar dagen terug in Holland maar ik heb elke dag contact met haar via sms of e-mail. Ik mis haar wel maar ik ben wel realistisch genoeg om mijn hoofd niet op hol te jagen.

Denk dat ik in maart weer naar Bali ga. Raad het ook iedereen aan, want Bali wordt niet voor niets het godeneiland genoemd en ik was daar 3 weken getuige van. Show this post O ja Show this post Op 4 maart ben ik weer geland op Bali, mijn geliefde eiland. Totaal verrot van de reis. Redelijk goed en lang geslapen ben ik de 5e maart maar in Kuta wezen kijken.

Het was bewolkt weer en het regende een beetje. Het was goed benauwd ook, maar dat komt door het regenseizoen. In november was ik ook in Bali en heb daar een balinees meisje leren kennen, Iloe genaamd. Ik heb niet gezegd dat ik naar Bali kwam voor 2 weken en daarna voor 10 dagen naar Singapore bij vrienden Geloof me of niet terwijl ik in een groot warenhuis aan het kijken was zag ik deze Iloe lopen maar wel met een andere gozer aan de arm.

Ben toch op haar afgestapt en haar aan gesproken. Ze schrok op zijn hollands gezegd de pleuris. Ze begon me daar een partijtje te hakkelen en te stamelen en ook rood te worden dat ik bijna erom moest lachen. Ze kon alleen maar zeggen so sorry. Die gozer een fransman begon er ook mee te bemoeien en zei tegen Iloe dat hij alleen weg ging. Iloe liep mij achteraan en smeekte haast of ik haar kon vergeven.

Nee zei ik wou haar niet meer kennen en nam een taxi richting hotel. Heb tot nou toe minimaal 3 smsjes per dag van haar ontvangen met hoe het haar speet. Van de portier van het hotel kreeg ik te horen dat op 7 maart de ceremonie neypi was, dat betekent dat vanaf Je moest dan ook op je hotelkamer blijven in totale duisternis. Dit alles is bedoeld om de boze geesten naar zee te verdrijven. Dacht nog lekker zeg verveel me natuurlijk rot op zo,n manier. Dus mijn phone gepakt en geprobeerd wat vroegere vriendinnetjes aan te spreken om met mij neypi te vieren onder de lakens wel te verstaan.

Nou dat was best een klus want de meeste waren terug gegaan naar hun woonplaats meestal java Maar zie bij mijn 9e foontje kreeg ik intam aan de foon. Met deze dame ben ik verleden jaar 2 maal wezen rollebollen. Ze herkende me direct weer. Intam is een dame van 27 jaar en komt van Surabaja java en woont al meer dan 6 jaar op Bali. Met haar afgesproken om ergens te eten in Oberoi.

Het weerzien met haar was weer heel leuk en gezellie. Vroeg haar gelijk of ze met Neypi bij me wou blijven. Ze zei dat dat goed was maar ze vroeg wel een hogere vergoeding voor want ze kon ook met iemand anders mee gaan. Ok geen punt zei ik en ze zou bij mij blijven die gehele nacht en voor idr. Best veel want de prijzen liggen ongeveer op zijn hoogst op idr.

Maar wat is 16 euro nou voor ons. Intam was niet direct knap maar had wel een geinig smoeltje. Maar haar lichaam vergoedde veel, tjonge wat lolitafiguurtje had ze. Dat was duidelijke taal. Was dit het meisje die mij iedere ochtend deelgenoot maakte van haar verscheurende twijfel bij haar kledingkeuze? Witte schoenen op een witte broek, kon dat?

Rozen op een shirt, kon dat? Wit stond haar goed, maar een zwarte coltrui die zij ooit eens op een vrijdag had gedragen, had mij duizelig van geilheid in trance 44 gesneden tijgerbollen doen bestellen. Die kon ook wel, die coltrui, vond ik. Ik voelde ook wel wat voor een piercing. Was het eigenlijk niet iets eeuwenouds, maakte ik mijzelf wijs. De oude Etrusken die liepen al met steelpannetjes aan hun tepels. En in de ijzertijd dan! Lekker met een vuistbijl stukken metaal door elkaars wang rammen, daar dacht je verder niet bij na.

In een gewijde traditie ging ik godverdomme een ring door mijn voorhuid drijven, mijn besluit stond vast. Dat schuurtje achter mijn huis, had ik dat voor niets! En mijn workmate stond ook nog steeds klaar. Ik ging het zelf doen, zonder verdoving. Verdoven was voor mietjes. Met een jazz cd-tje op lekker bezig zijn met je eigen voorhuid, net iets voor mij.

Had ik al niet bewezen dat ik een man van staal was? In een Amsterdamse tram was ik, toen ik een bekende op straat zag lopen, het hele concept glas vergeten en had ik met mijn voorhoofd kordaat een tramraampje uit zijn sponningen gebeukt. Geen greintje pijn mijnheer. Jezus christus, die metalmannen van Ramstein hadden de naam edelteutonen te zijn, maar Dijkshoorn kwam met heel andere wapenfeiten dan laag staan brommen met een brandende dildo in je hand. Fluitend gingen we dit klusje eens klaren.

Meteen maar een flinke ring gekocht. Een stevige ring waar je in een vrijstaand kasteeltje veloursgordijnen mee ophing, dat was meer iets voor Dijkie.

Gewoon die voorhuid wat opspannen en dan met mijn vrije hand de speciale piercetang er doorheen beuken.

We gingen aan de slag. Te lang was ik niet met mijn eigen lichaam bezig geweest. Piercen liet mij als het ware indalen in mijn eigen lichaam. De workmate stond vast op lulhoogte ingesteld, daar hoefde ik dus niets aan te veranderen. Eens kijken hoe ik dit het handigste kon doen. Even naar mijn voorhuid kijken. Ha, kijk, die stond er nog goed bij. Ik bekeek mijn huidje met hernieuwde belangstelling. Met een hand rekte ik de huid maximaal op, een soort omgekeerde besnijdenis, ik hield de piercetang boven mijn hoofd en sloeg toe.

Mooi rond gat ter grootte van een beschuitje. Snel de ring erdoorheen en de boel een beetje bij solderen. Jezus, dit had iets gezelligs. Hoe die rook van mijn lid afsloeg. In de ban van de ring, deel vier. Een ring die alle ringen verenigt en ik had hem gratis en voor niets aan mijn taas hangen. Ik zag nu dat ik hem heel handig om mijn zak kon dragen. Helemaal in de traditie van Molenaar die, fluisterde men , ook met geslachten en metaal bezig was voor zijn wintercollectie.

De metalen zwembroek, hij was weer helemaal terug. Relaxed met je kont omhoog op het strand en dan in een keer Daar moest ik voor oppassen. Voortaan altijd rubberen laarzen aan. Wat kon daar allemaal niet mee! Dijkshoorn was klaar voor een transformatie. Op een holletje ging ik de stad in om die lange zwarte leren jas te kopen. Morgen ging ik geheel in het nieuw, met mijn voeten ietsje uit elkaar, een grofvolkoren kopen.

Zo, en nu gaan ik weer eens normaal doen. Alle mensen die na mijn vorige post wanhopig hebben gemaild naar drbef nicodijkshoorn. Ik kan er geen reet van. Te graag wilde ik Luna zijn.

Ik ben helemaal de jongen die tijdens een Oudhollandse proeverij misselijk van verliefdheid de verkeerde gerechten bestelt. Zwezerik met aanhangend hersenvocht. Ik ben de man die kilometers op weg naar huis zijn paraplu opeens weer heel duidelijk aan dat ene kraampje ziet hangen, vergeten omdat zij, je muze, net op een bepaalde manier keek, met ogen. Ook nooit een penisvergroter gedragen. Wel uren voor de spiegel gestaan, in bepaalde houdingen dat het op zich best wel leek dat hij op zich wel heel groot soms was van zichzelf namelijk.

Vermoeiende houding trouwens, je been omhoog en dan de hiel vast houden met 1 hand. Niet echt dat je zegt: Niek, kom eens in bed, lieverd. Zestig keer in de spiegel kijken of je dat ene littekentje nog ziet als je erotisch kijkt.

Een broos vat vol onzekerheden. Ik houd van suikerbrood. Ik houd van katten. Ik wil katten die mij achterna reizen als ik naar Frankrijk op vakantie ga. Uit de auto stappen en wie komen daar de hoek omhollen? Je span geliefde achtergelaten katten. Dravend langs de snelweg, snuffelend aan jouw bandenspoor, hebben zijn zich het eelt op hun voetkussentjes gelopen om al enkele minuten na je aankomst tegen je aan te kunnen springen.

Ja, jullie zijn bij baasje, maar baasje is verkouden. Ka-kel-vers begroet ik jullie. Willen jullie Franse melkie melkie.? Ze noemen het hier Bruun Bruuuuuuuuuunieeeeeee. Ja, het blijven Fransen. Nu ja, zo stel ik met dat voor. Dierenliefde, onbekommerd en onbevangen.

Dieren pijpen en beffen ook niet, dat is een teken. Nooit een herdershond op zijn rug zien liggen met een anusplug in de hondenster. Wat ik wil zeggen, ik deed maar alsof, ziet u.

Ik maakte een grapje, is dat niet leuk. Met mij kan je lachen. Maar nu gaan we weer normaal doen, goed? Ik ga vandaag zoeken naar een prent van Miles Davis, gebogen, in een mooi. En als die niet komt hem ook niet proberen te spelen. Daar gaat het om. Dat alles getekend graag, voor mij. Voor later, aan een steenrode muur. Een overweldigende hoeveelheid reacties ontving ik op mijn pijpcursus.

Een aantal mensen reageerde in mijn reactie ding, maar veel meer lezers stuurden een mailtje. Zoals beloofd zal ik ze allemaal persoonlijk beantwoorden of het gewoon thuis uit komen leggen, maar hier alvast de eerste reflecties. Nee, Sonja, blazen in het pisgaatje is niet lekker, tenzij wij er speels een brandende lucifer in hebben gestoken. Nee, Carlette, mannen met hele dikke aders op hun lul leven niet een lang en gelukkig leven.

Ik geloof er niet zo in, lullezen en nee Gaby, lengte doet er inderdaad niet toe. Leuk idee Charis, een cockcam. Alle andere vragen, over bijvoorbeeld de zenuwen vlak onder het randje van de eikel, de zogenaamde E-plek, komen nog aan bod. Ze hebben daar niks anders te doen dan naar die kutterige Fjorden of de Noorderzon te zitten loeren, dus dan ga je al snel een beetje met je pik zitten spelen.

Uit Zweden komt inderdaad ook het stotend behangen, bedankt voor je reactie, Lia. Of ik net zoveel verstand had van beffen? De vraag stellen is mij beledigen. Koning Bef De Eerste spreekt u mee. Paar maanden geleden nog. Werd ik wakker met de afdruk van een schaambot in mijn voorhoofd en geen idee van wie. Ik al mijn vriendinnen af, vragen, is dit jouw bot in mijn hoofd, maar niks paste precies in de inham tot ik die kleine Griekse schoonmaakster met die snor tegenkwam.

Dus ik bedoel maar. Ik wil er best wat meer over zeggen. Loggers onder elkaar, kan mij het rotten. Heel belangrijk is dat je geen befgezicht trekt bij de kennismaking. Dat hebben vrouwen meteen door. Als je tijdens het praten je lippen al in een vulvavorm boetseert, dat is erg fout. Alle tijd heb je. Niet te veel teruglullen. Je hebt je tong nog hard genoeg nodig. Laat hem als een hamlap onder in je mond hangen. Meneer krijgt zijn kans nog. Op een gegeven moment wat aan die knie gaan zitten rommelen, beetje sensueel bewegen met je heupjes, een eventuele broek van haar kont afstropen maar wel het slipje aanlaten, dat is belangrijk.

Je kan dan voorzichtig al wat aan de vorm van het geslacht wennen. Als het broekje iets opbolt dan krijg je het zwaar. Dat wordt met twee zeemleren lappen aan de zijkant van je hoofd werken. Sommige vrouwen hebben een hele loempia van vlees in hun broek gevouwen. Is een speciale techniek, het overtollige lipwerk in je broekje vouwen.

Ik ken vrouwen die er minstens een half uur eerder voor op moeten staan. Het gaat er om dat je die hele naar buiten kolkende lipfabriek een beetje koddig en geriefelijk opvouwt.

Heel handig is het om bijvoorbeeld met viltstift vouwlijntjes op je schaamlippen te tekenen, met cijfertjes er bij, dat je precies weet wat je naar elkaar toe moet vouwen.

Op het eigenlijke beffen heeft het niet veel invloed. Je hebt het alleen wat warmer. Alsof je met twee oorwarmers van vlees op ligt te likken. Maar toegeven, een strak broekje doet het hart wel overspringen van geluk. Het is toch een zorg minder. Nu krijg je de tocht naar het kruis. Vanaf het hoofd langzaam afdalen langs de borsten. Niet te lang blijven hangen.

Als je een tepelvrouwtje hebt getroffen ben je de lul. Hang je weer drie uur met je wenkbrauwen tegen een golvende tiet aan. De navel, geef die wel wat aandacht. Pluisjes er uit halen kan heel erotisch zijn, maar geef wel zelf je grenzen aan. Klein scheutje vocht htegen die knoop aanschenken en er dan verlekkerd bij kijken, zie het maar als investeren in de nabije toekomst.

Kom je bij het broekje. Opeens begrijp je waar het woord kijkdoos vandaan komt. Slipje niet van kont pellen, maar het kruisje opzij doen. Bij de eerstgenoemde categorie vrouwen oppassen dat je het als een springveer naar buiten kolkende vlees netjes in je hand opvangt. Probeer nu het hele liesgebied als buitenste schaamlip te zien, dat is wel belangrijk.

Doe iets leuks met je handen en al heel voorzichtig hier en daar een suggestie van tong. Nu komt het er op aan. Niet meteen die witbeslagen tong boven op de klit drukken.

We doen hier niet het licht aan, mannen. Nee, mompel iets van: Als de vrouw hier op reageert met een dij-verwurging, dan stoppen en iets leuks bij de Edah gaan kopen. Volgt er ontspanning dan langzaam opbouwen. Je hebt je halve leven in bed op je bovenarm geoefend dus wat kan je gebeuren? Zelfvertrouwen, daar gaat het om. Als een ingedroogde zuidvrucht kan de kut in kwestie na toevoeging van een tonglepeltje vocht weer opeens tot leven komen.

Of je ligt op je buik in een fijn geurende tuin van Monet of je ligt een stuk achter de ijskast gevallen vlees te inspecteren. Dat is steeds weer spannend. Nu weer vooral het gevoel laten spreken. Niet te veel op je techniek vertrouwen. Iedere vrouw beft weer anders. Het kan zijn dat je de versteende genietster hebt getroffen. Je denkt, er gebeurt niets en opeens slaat ze je wild orgasmerend met je kanis tegen de bedrand.

Etna-komertjes noemen wij dat. Andere vrouwen zijn bijna niet te volgen. De kut in kwestie beweegt als een stuiterbal door het bed. Geen beweging is van te voren te voorspellen. Probeer tong-klitcontact te houden, maar pas op je nek.

Na het orgasme niet als een amateurtje heel verheugd met je gezicht boven haar buik uitkomen. Nee, heel cool een beetje nachillen. Jij ligt daar lekker, je hebt geen haast. Pas tien minuten later met je natte wangen naast haar op het kussen gaan liggen en dan pas de spiegel aan het plafond zien en weten dat je zestig en puisten op je reet had. Ik heb begrepen dat Luna zelf weer anusduimpjes, vulvabranders, klitcomfort, voorvochtconditioner en tepelvet gaat testen dus ik ben klaar als Electric Dijkshoorn.

Het werk zit er op. Ik deed het graag. Als er een eros product vanuit de typisch mannelijke invalshoek moet worden getest dan hoor ik het wel in mijn reactieding. Ik was me ook al een beetje aan het inwerken als de vervanger van Suffie, maar die is binnen een weekend teruggekomen op zijn besluit om meer bij zijn gezin te zijn. Is een middag naar de dierentuin geweest en toen wist hij het zeker: Dit stukje tekst had ik al geschreven: Daar hield Dijkie van, bier.

Dijkie had echter niet gerekend op een stevig alcoholpercentage waardoor Dijkie nu te dronken is om te schrijven.

Dijkie, Dijkie, Dijkie, Dijkie, want dat vindt Dijkie fijn. Ik heb er ook nog even aan gedacht om een meisjeslog te beginnen.

lekkere geile meisjes pijpen beffen

Geile ouwe kut neuken in noord holland


Iloe vroeg RP. IK zei dat dat veels te veel is. Nou uiteindelijk ook afgesproken op RP. Ben gelijk naar mijn kamer gegaan, mijn hotel ligt vlakbij de double six. Tjonge op mijn hotelkamer zag ik pas hoe mooi deze dame was, mijn beste vriend klopte er gewoon van in mijn trousers. We kleden ons uit en gingen douchen, ze zeepte me helemaal in terwijl ik haar in zeepte.

Als een speer lag ik op bed. Nou deze Iloe kon er wat van, ze begon met een pijpsessie waar Candy Dulfer jaloers op wordt. Stond eigenlijk al na 5 minuten op springen dus moest ik wel in grijpen om niet voortijdig mijn kostbare zaad al te legen.

Met haar maar bezig geweest en heb haar dan ook gebeft waar Lassie zeker weten wat had van geleerd. Mijn vingers heb ik haar G-spot weten te bereiken en ben net zo lang door gegaan tot ze gillend klaar kwam. Ze schokte gewoon met haar lichaam en ze huilde ook van het lekkere gevoel wat ik haar had gebracht. Ze zei ook dat niemand dat bij haar dit had teweeg gebracht. Voelde me best trots. Daarna met haar gesext en ben op gegeven moment klaar gekomen zoals ik de laatste tijd nog niet was klaar gekomen.

Ze bleef ook bij mij slapen. Maar het mooiste is dat deze Iloe de hele vakantie bij mij is gebleven zonder financiele bijbedoelingen behalve dat ik ze onderhield. Het waren 2 weken van uiterste genot geworden. Toen ik vertrok heb ik ze omgerekend nog euro gegeven voor haar diensten.

Ben een paar dagen terug in Holland maar ik heb elke dag contact met haar via sms of e-mail. Ik mis haar wel maar ik ben wel realistisch genoeg om mijn hoofd niet op hol te jagen. Denk dat ik in maart weer naar Bali ga. Raad het ook iedereen aan, want Bali wordt niet voor niets het godeneiland genoemd en ik was daar 3 weken getuige van. Show this post O ja Show this post Op 4 maart ben ik weer geland op Bali, mijn geliefde eiland.

Totaal verrot van de reis. Redelijk goed en lang geslapen ben ik de 5e maart maar in Kuta wezen kijken. Het was bewolkt weer en het regende een beetje. Het was goed benauwd ook, maar dat komt door het regenseizoen. In november was ik ook in Bali en heb daar een balinees meisje leren kennen, Iloe genaamd.

Ik heb niet gezegd dat ik naar Bali kwam voor 2 weken en daarna voor 10 dagen naar Singapore bij vrienden Geloof me of niet terwijl ik in een groot warenhuis aan het kijken was zag ik deze Iloe lopen maar wel met een andere gozer aan de arm. Ben toch op haar afgestapt en haar aan gesproken. Ze schrok op zijn hollands gezegd de pleuris. Ze begon me daar een partijtje te hakkelen en te stamelen en ook rood te worden dat ik bijna erom moest lachen. Ze kon alleen maar zeggen so sorry.

Die gozer een fransman begon er ook mee te bemoeien en zei tegen Iloe dat hij alleen weg ging. Iloe liep mij achteraan en smeekte haast of ik haar kon vergeven. Nee zei ik wou haar niet meer kennen en nam een taxi richting hotel. Heb tot nou toe minimaal 3 smsjes per dag van haar ontvangen met hoe het haar speet. Van de portier van het hotel kreeg ik te horen dat op 7 maart de ceremonie neypi was, dat betekent dat vanaf Je moest dan ook op je hotelkamer blijven in totale duisternis.

Dit alles is bedoeld om de boze geesten naar zee te verdrijven. Dacht nog lekker zeg verveel me natuurlijk rot op zo,n manier. Dus mijn phone gepakt en geprobeerd wat vroegere vriendinnetjes aan te spreken om met mij neypi te vieren onder de lakens wel te verstaan. Nou dat was best een klus want de meeste waren terug gegaan naar hun woonplaats meestal java Maar zie bij mijn 9e foontje kreeg ik intam aan de foon. Met deze dame ben ik verleden jaar 2 maal wezen rollebollen.

Ze herkende me direct weer. Intam is een dame van 27 jaar en komt van Surabaja java en woont al meer dan 6 jaar op Bali. Met haar afgesproken om ergens te eten in Oberoi. Het weerzien met haar was weer heel leuk en gezellie. Vroeg haar gelijk of ze met Neypi bij me wou blijven.

Ze zei dat dat goed was maar ze vroeg wel een hogere vergoeding voor want ze kon ook met iemand anders mee gaan. Ok geen punt zei ik en ze zou bij mij blijven die gehele nacht en voor idr. Best veel want de prijzen liggen ongeveer op zijn hoogst op idr. Maar wat is 16 euro nou voor ons. Intam was niet direct knap maar had wel een geinig smoeltje.

Maar haar lichaam vergoedde veel, tjonge wat lolitafiguurtje had ze. Verleden jaar toen ik haar mee nam was ze best passief en voornamelijk het buizenwerk. Nou dat kon ik nou niet meer beamen, want wat deze dame allemaal met me deed zag je volgens mij nog niet in de beste pornofilm. Ze zoog mijn dikkiedik met mijn eieren goed af dat ik bijna kwam. Zei tegen intam rustig meid want we hebben nog de hele nacht. Kreeg het wel voor mekaar haar klaar te likken. Toen ben ik op haar gekropen maar het duurde niet lang of ik had mijn 1e zaadlozing al gedaan.

Was op dat moment best versleten en we vielen daarna haast gelijktijdig in slaap. Zal bij mij nog wel komen door de jetlag. Daarna weer het befaamde stokgeslobber en afgemaakt op zijn hondjes. Intam heb ik daarna nog een paar keer ontmoet maar telkens vroeg ze om geld en terwijl ik meestal als ik een meisje had op bali haar geen geld meer gaf maar wel onderhield.

Dus op zekere dag heb ik haar dan ook de wacht aan gezegd. Een paar dagen al geen girlfriend maar ik heb er op dit moment ook geen behoefte aan. Het is nou 14 maart en een prachtige dag geweest.

Iloe smsde me vandaag ook weer dat ze me zo miste en heb haar voor morgen uit genodigd om ergens te eten. De rest horen jullie misschien wel van me. En in september ga ik weer naar het godeneiland Bali toe, wat ik iedereen aan beveelt niet alleen voor de dames maar ook voor de natuur, cultuur en de gezellige en vriendelijke bevolking. Show this post Trieste kut verhaaltjes, rot op met die droeftoeters man!

Show this post Ben ik nog niet eens aan Thailand toe.. Show this post Bestel die Golf Channel nou, dan stop ik ermee. Show this post Ga die Crue L luisteren likmijer.. Show this post Ook leuke verhalen over Thai'se boys.. Show this post burpie Bestel die Golf Channel nou, dan stop ik ermee en je vond hem maar half goed. Show this post burpie Thai'se boys.. Show this post Dyama edited over 8 years ago razors Trieste kut verhaaltjes En nu maar hopen dat je wederhelft geen account heeft hier Har??

Je weet het maar nooit.. Show this post Voor euries hou ik mijn waffel Show this post razors edited over 8 years ago Show this post Dyama edited over 8 years ago Show this post Vandaag wilde ik M. Rijst planten snap ik niet, want ze verdient veel meer hier. Ik belde haar begin van de middag en sprak af. Toen ik aankwam, was ze er nog niet, ik belde weer, en ze zei "onderweg, tien minuten.

Toen zei P2 tegen mij, kom terwijl je wacht gewoon binnen een biertje drinken. OK, ik een singha, zij een drankje. P2 was de meid die een maaand of 2 geleden toen ik ook voor M.

Zij wou nu ook echt klaarkomen, Dus toen had ik die voor die ene keer meegenomen, ze is al 36 or zo, beetje kleine slappe borstjes, verder wel mooi lijf voor haar leeftijd, maar niet meer de strakste.

Maar ze was wel zo geil als boter, kwam meerdere malen, en neukt mij met overgave. Het was pas achteraf dat ik uitvond dat ze ook anaal doet, jammer, toen was ik echt te laat. Maar ik kwam dit keer voor M, en kon haar niet nemen, hoewel ze dat natuurlijk wel weer wilde. Ik de andere hoek zaten 4 mannen, een met een meid op zij gezicht, ze had net haar rok en slipje uitgedaan, en zat lekker op zij mond te rijden.

Show this post Beetje gewoon langzaam gevreeen, toen nam M mij in haar mond. Zag er in de spiegel naast het bed mooi uit.

P2 vroeg wat ik nu eerst van haar wilde, samen met M pijpen, of op me zitten. Deed ze, werd weer bloedgeil, en na twee minuten beffen en een minuut blazen kwam ze zo hard dat ze omviel en zowat op M terecht kwam. Ondertussen had ik M moeten aanmanen het minder hard te doen want ik wou nog lang niet komen.

Ik ken vrouwen die er minstens een half uur eerder voor op moeten staan. Het gaat er om dat je die hele naar buiten kolkende lipfabriek een beetje koddig en geriefelijk opvouwt. Heel handig is het om bijvoorbeeld met viltstift vouwlijntjes op je schaamlippen te tekenen, met cijfertjes er bij, dat je precies weet wat je naar elkaar toe moet vouwen. Op het eigenlijke beffen heeft het niet veel invloed. Je hebt het alleen wat warmer.

Alsof je met twee oorwarmers van vlees op ligt te likken. Maar toegeven, een strak broekje doet het hart wel overspringen van geluk. Het is toch een zorg minder. Nu krijg je de tocht naar het kruis. Vanaf het hoofd langzaam afdalen langs de borsten. Niet te lang blijven hangen. Als je een tepelvrouwtje hebt getroffen ben je de lul. Hang je weer drie uur met je wenkbrauwen tegen een golvende tiet aan. De navel, geef die wel wat aandacht. Pluisjes er uit halen kan heel erotisch zijn, maar geef wel zelf je grenzen aan.

Klein scheutje vocht htegen die knoop aanschenken en er dan verlekkerd bij kijken, zie het maar als investeren in de nabije toekomst. Kom je bij het broekje. Opeens begrijp je waar het woord kijkdoos vandaan komt. Slipje niet van kont pellen, maar het kruisje opzij doen. Bij de eerstgenoemde categorie vrouwen oppassen dat je het als een springveer naar buiten kolkende vlees netjes in je hand opvangt.

Probeer nu het hele liesgebied als buitenste schaamlip te zien, dat is wel belangrijk. Doe iets leuks met je handen en al heel voorzichtig hier en daar een suggestie van tong. Nu komt het er op aan. Niet meteen die witbeslagen tong boven op de klit drukken. We doen hier niet het licht aan, mannen. Nee, mompel iets van: Als de vrouw hier op reageert met een dij-verwurging, dan stoppen en iets leuks bij de Edah gaan kopen.

Volgt er ontspanning dan langzaam opbouwen. Je hebt je halve leven in bed op je bovenarm geoefend dus wat kan je gebeuren? Zelfvertrouwen, daar gaat het om. Als een ingedroogde zuidvrucht kan de kut in kwestie na toevoeging van een tonglepeltje vocht weer opeens tot leven komen. Of je ligt op je buik in een fijn geurende tuin van Monet of je ligt een stuk achter de ijskast gevallen vlees te inspecteren. Dat is steeds weer spannend. Nu weer vooral het gevoel laten spreken.

Niet te veel op je techniek vertrouwen. Iedere vrouw beft weer anders. Het kan zijn dat je de versteende genietster hebt getroffen.

Je denkt, er gebeurt niets en opeens slaat ze je wild orgasmerend met je kanis tegen de bedrand. Etna-komertjes noemen wij dat.

Andere vrouwen zijn bijna niet te volgen. De kut in kwestie beweegt als een stuiterbal door het bed. Geen beweging is van te voren te voorspellen. Probeer tong-klitcontact te houden, maar pas op je nek. Na het orgasme niet als een amateurtje heel verheugd met je gezicht boven haar buik uitkomen. Nee, heel cool een beetje nachillen.

Jij ligt daar lekker, je hebt geen haast. Pas tien minuten later met je natte wangen naast haar op het kussen gaan liggen en dan pas de spiegel aan het plafond zien en weten dat je zestig en puisten op je reet had. Ik heb begrepen dat Luna zelf weer anusduimpjes, vulvabranders, klitcomfort, voorvochtconditioner en tepelvet gaat testen dus ik ben klaar als Electric Dijkshoorn.

Het werk zit er op. Ik deed het graag. Als er een eros product vanuit de typisch mannelijke invalshoek moet worden getest dan hoor ik het wel in mijn reactieding. Ik was me ook al een beetje aan het inwerken als de vervanger van Suffie, maar die is binnen een weekend teruggekomen op zijn besluit om meer bij zijn gezin te zijn.

Is een middag naar de dierentuin geweest en toen wist hij het zeker: Dit stukje tekst had ik al geschreven: Daar hield Dijkie van, bier. Dijkie had echter niet gerekend op een stevig alcoholpercentage waardoor Dijkie nu te dronken is om te schrijven.

Dijkie, Dijkie, Dijkie, Dijkie, want dat vindt Dijkie fijn. Ik heb er ook nog even aan gedacht om een meisjeslog te beginnen. Snot bewees al eerder hoe makkelijk het is om over vollopende tienerbroekjes te schrijven als je zelf al lang een volgroeide vrouw midden in de kracht van haar seksuele leven bent. Ik wilde een stapje verder gaan. Loggers zijn, gezien het juichend geile reageerenthousiasme voor onluikende seksualiteit volkomen immoreel, dus ik wilde de grenzen eens verkennen.

Ik had dit al klaar:. Ik ben gaan liggen met scheerspiegeltje, maar nee hoor, nog niet eens een stoppeltje. Morgen krijg ik van pappa een grote wollen beer die ik op aanraden van Mevrouw Electric Luna dan tussen mijn benen door kan schuiven om een bepaald gevoel te krijgen enzo, wat je dus ook hebt in de draaimolen maar dan in je broekje. Kirsten wild net met me spelen, maar ik zei, nee, Kirsten, jij hebt al overal haar, dat kan niet.

Ik ben nog steeds gek op meester Rob, die met die broek. Echt wel een lekker ding, maar ik denk dat ik eerst overal haar moet hebben. Nu wil hij steeds alleen maar Kirsten op schoot om uit te leggen waar de hoofdsteden liggen. Nou, volgende week ben ik er niet want dan zijn we op tentenkamp en als ik dan eventueel overal haar krijg dan ga ik me laten naaien als een beest, hihi, wat zeg ik nu!!! Die toon heb ik niet in me. Te volgroeid mijn lichaam. Beetje in een identiteitscrisis. Een Gaby life log, maar dan geschreven door iemand van 1,80 zou daar geen behoefte aan zijn?

Ik denk dat vanaf vandaagies in samenwerking met my main man Dirty Dirk meer ga energizen en focussen op mijn Zweedse weblog. Wat het wordt, who cares, maar hell ik kijk wel. Vandaag was echt dope. Op de beurs verschillende dudes die me herkenden, dus daar doe je het voor. Mijn target is om dezelfde impact als die wrede Donald Duck te krijgen. Walt Disney rules is wat ik zeg. Net even die heersende rulersik van mij bijgepunt. Respect voor de dudes van Gilette. Mijn ervaring is dat er veel te makkelijk over wordt gedacht.

Veel vrouwen zien het toch te veel als eten dat je niet door kan slikken. Dan blijft het, hoe jullie ook je best doen, aanhangend braadvocht van een Duitse grillworst afsabbelen. Dat heeft natuurlijk niets met overgave te maken.

Laten we het even grondig aanpakken. Jullie moeten eerst eens van het idee af dat je het voor ONS plezier doet. Ik zeg, als je het wel leuk vindt om in een volle winkelstraat een ijsje naar binnen te pijpen, laat dat dan ook zien op het moment dat het er toe doet. Of moeten wij godverdomme koel-elementjes in onze taas aan laten brengen, nou dan. Ja, het is eng, het is een levend, kloppend ding, met een hoedje er op, maar wel een levend ding van je man, ja!

Het heeft met Zen te maken. Er zijn verhalen bekend van Tibetaanse Zuigstertjes die tijdens het oraliseren los komen van de grond en zwevend, alleen nog met de mond om het monnikenlid sabbelend De Heer ontmoeten. Dat lees je niet in Kuifje, nee! Naar Dijkshoorn luisteren, dat helpt al. Heel slecht is duidelijk laten merken dat de fysieke staat van het lid je tegen staat.

Dus niet teleurgesteld reageren op een rare kromming in de pisspier waardoor het net is of je een vleeshaak in je mond hebt.

Het is een lul, is dat niet genoeg. Weerloos biedt de man hem aan, als een hondje, op zijn rug, nou dan!!! Reuk moet ook geen rol spelen. Overdag op kantoor de mond vol hebben over heerlijk mannelijk zweet. Ja, lijflucht, alle vrouwen zijn er dol op! Die lekker dikke muskuslucht tussen zijn liezen, je kan me er voor wakker maken! Liefde, daar gaat het om. De lul als een brug van liefdesvlees zien. Verlichting kan u deel zijn. Maar dan moet het wel goed gebeuren. Heel belangrijk is dat vrouwen eerst het haar opbinden.

Mooi vallende bebopkapseltjes zijn prachtig, maar het hangt maar in de weg. Gezogen worden achter een vliegengordijn dan schiet niet op. We willen jullie zien genieten. Een misverstand is dat wij het lekker zouden vinden als jullie eerst een minuut of vijf aan onze zak gaan liggen sabbelen.

Ja, een geschoren zak, dat kan heel prettig zijn. Wat ik wel eens doe is even snel de fik er in. Een kort moment van paniek, de prettige verschroeide harenlucht en dan met je blote handen doven. Samen doen kan ook heel opwindend zijn maar geef wel zelf altijd je grenzen aan. Maar geschoren komt niet veel voor. Meestal liggen jullie toch met een ongewassen pluk wisentvacht in je mond.

Kan de bedoeling niet zijn. Heel voorzichtig aan de basis, aan de stam beginnen is wel goed. Toen ik eenmaal thuis was stuurde me vriendin een berichtje wat ik van hem vond omdat hij mij leuk vond..

Meteen die avond heeft hij het uitgemaakt met zijn toenmalige vriendin. Maar op dat moment wou eigenlijk nog niet echt inzien dat ik hem leuk vond omdat ik niet zulke leuke ervaringen heb met jongens. Maar toch zag ik hem vaker en werden closer dus ik begon ook toe te geven. We gingen uit en daar vond de eerste zoen plaats.

We zagen elkaar wel, ookal was er niet altijd evenveel contact. Als ik bij hem ben is hij heel lief knuffelen enzo maar ik heb het idee dat hij mij soms er niet bij wilt hebben..

Ik weet dan niet of ik hem kan vertrouwen en dat vind ik heel moeilijk, ik weet dat hij blowt en dit vind ik niet leuk maar ik vind dat ik het hem niet kan verbieden. Het blowen is denk ik niet de reden dat hij dan niks van zich laat horen, want hij blowde laatst ook waar ik bij was: Mijn vraag is wat moet ik nu doen? Moet ik Y meer vrijheid geven door hem niet te bellen of smse maar hem contact te laten zoeken of gewoon doorgaan waarmee ik bezig ben? En wat moet ik met zyn blowen doen, acceptere?

Of toch laten blijken dat ik het eigenlijk niet leuk vind. Ik wil Y niet veranderen maar ik wil ook niet iemand die blowt..

lekkere geile meisjes pijpen beffen