Prive Sex Almere

Lekkende kut lekker sletje

lekkende kut lekker sletje

...

Ze komt gillend klaar priveontvangst sneeklekkende kut lekker sletje

...


Ik en mijn vriend volgde en terwijl we haar achterna liepen trokken we al onze kleren uit. We gingen een trio hebben. We scheurden haar beha en slipje half aan flarden en ik begon haar kutje te likken terwijl mijn vriend zich bezig hield met haar tieten. Ze was zo nat en geil. We zouden zeker geen glijmiddel nodig hebben om onze beide lullen in haar kutje te rammen. Ik ging op mijn rug liggen, Viola kwam op me zitten en stak mijn lul in haar kontje, mijn vriend had ook al een flink stijve lul en die gleed dan ook meteen haar kutje in.

Ze begon gelijk te kreunen en kwam verschillende keren klaar. Daarna besloten we van positie te veranderen. Mijn vriend ging liggen en ik ging staan. Mijn vrouw ging met haar rug op hem liggen en stak zijn lul langs onder in haar kutje, ik stond met mijn stijve pik tussen hun benen en probeerde hem erbij te proppen.

Dat ging verbazen vlot, ze was echt ontzettend nat. Ik had het gevoel dat er nog wel een extra lul bij zou kunnen. Begrijp me niet verkeerd, het voelde onwijs strak aan en we voelden onze lullen beide over elkaar heen glijden in haar warme sappige kutje. Ik voelde de lul van mijn vriend opzwellen en wist dat hij klaar ging komen. Enkele minuten later kwam er een aardige hoeveelheid sperma uit kutje gelopen, mijn vriend was klaar gekomen.

Dit zorgde er enkel voor dat het nog soepeler ging. Ik bleef door neuken terwijl de lul van mijn vriend nog steeds in haar kutje zat. Vervolgens kwam ik ook klaar in haar kutje.

Ik en mijn vriend gleden langzaam uit haar lekkende kutje. Onze lullen zaten volledig onder het sperma, dat voelde verbazend lekker aan. Mijn vrouw was nog steeds geil en vingerde nog even door. Vervolgens likte ze onze beide lullen en eikels lekker schoon. Vanaf die dag wist ik het. Mijn vrouw is een eigenlijk een sletje. Ik zou het graag met twee mannen doen. Maak een sexafspraken met mooie donkere negerinnen! Wil jij een keer gillend klaarkomen? Met de Magic Wand wordt jou hoogtepunt vele malen heftiger.

De krachtige trillingen zullen ervoor zorgen dat jij een orgasme gaat beleven die heftiger en intenser is dan je ooit hebt mogen ervaren! Mijn vrouw en ik zijn al vijf jaar getrouwd. Zij heet Viola, is nu 26 jaar, heeft heerlijke tieten en een lekker kontje. In het begin was onze relatie fantastisch. We neukten er echt op los.

Er waren dagen bij dat we wel vier tot vijf keer klaar kwamen. Ineens verdween de schaduw en begreep ik dat die persoon de vuilnis wegbracht. Een vreemd tijdstip zo aan het einde van de middag. De hakken hielden stil Nu draaide de hakken om, stonden stil. Toen zette de hakken zich in beweging. Een silhouet kwam op mij af Toen ze me zag trok er een schok door haar lijf. Meer had Rahime niet nodig, ze legde haar armen om mijn nek en kuste gewillig mijn lippen. Direct drukte ze haar kut naar voren.

Als een gewillig teefje bood ze zich weer aan. Er kwam niet in haar op tegenstand te bieden Deze man verlangde naar haar en had haar gezegd dat ze van hem was. Ze had nog terug gedacht aan de momenten in de gang in het huis van Murat waar ze door deze kerel gewoonweg bruut geneukt was. Maar ook toen ze nog niet wist wie het was en enkel dacht aan Murat had ze haar geile lijf gewillig gegeven. Ik tongde haar en mijn handen gleden over haar lichaam.

Ze had enkel een lange jas aan en toen ik die opende voelde ik direct haar huid. Deze slet had slechts een jas aan zonder iets eronder Maar daar was ook alles mee gezegd. Het sletje liet me gewillig mijn gang gaan.

Ik draaide haar om en zette haar met haar gezicht richting de muur. Rahime zette haar handen tegen de muur. Ze wist dat ze nu elke moment opnieuw genomen zou worden. De pik die zonder poespas, gewoon zijn genot nam van haar kut. Anders was die nu niet terug. Ze wilde een vent die snakte naar haar lijf De vrouw die de man moest plezieren. Allah zou haar hiervoor rijkelijk belonen. Maar ze genoot hier zo van. Als vanzelf spreidde ze haar benen Ik zakte door mijn knieeen Met mijn tondg likte ik tussen haar bilnaad Een stevig dik ding.

Ik voelde haar lichaam reageren. Ik zakte iets en likte nu aan haar flamoes. Een flamoes die hevig geurde Haar geil was er al het moment dat ze me kuste Mijn tong volgde haar spleet Dikke, vet en zoet.

Snel maakte ik mijn riem los en stroopte mijn broek en boxer naar beneden. Mijn lid was gezwollen, verlangde naar kut. Ik likte en kuste haar kut en trok die ver open Mijn duim duwde haar kontje open Met mijn andere hand bracht ik mijn wijs-, en middelvinger haar kut binnen. Ik trok mijn gezicht even terug Een volgende klodder drukte ik naar binnen. Even keek ik naar mijn werk Ik stond op en greep mijn dikke gezwollen lul beet. Mijn champignon zette ik tegen de geopende kut en ik drukte rustig tegen haar aan.

Rahime zette zich schrap en duwde haar kut naar achter. Ze kwam me duidelijk tegemoet. Haar zalige, kletsnatte kut opende zich als een rijpe watermeloen. Ze voelde zo lekker Zachtjes begon ik te stoten. Ze ving me op en duwde mee om zich op te laten vullen door mijn lul.

In niets hield ze me tegen, gewillig Ik neukte haar hier achter de kelderboxen, zonder condoom. Geen van die moslima's had er nog omgevraagd. Terwijl ze allen in hun vruchtbare periode zaten. Het was alsof ze wilde zeggen. Neuk me bol, pomp met met kind. Vul mijn buikje, ram me zwanger. Het kon me niet schelen Het was alsof mijn ballen niets anders wilde dan zaad produceren om het zoveel mogelijk in hun vruchtbare kut achter te laten. Het was alsof de natuur me duidelijk maakte Terwijl Rahime en ik zo stonden te hijgen Hij kon zien en horen hoe ik een soppende geluiden produceerde tijdens het neuken van die kut.

Zijn pik zat keihard in zijn broek. Nadat ze samen Salima gesandwitched hadden Hij kwam naast me staan Ali trok zijn broek uit en schopte die naar opzij. Weer trok ik terug. Rahima verwachtte opnieuw mijn pik Zijn eikel was dikker dan die van mij.

Kleiner in lengte maar twee keer zo dik. Rahime voelde hoe haar kut verder opgerekt werd. Begreep er niets van Ali greep naar bij haar haar en zette 1 hand onder aan haar rug en begon haar bruut te neuken. Het was gedaan met mijn liefdevolle stootjes. Ze werd nu door een bronsige stier hard geramd. Haar handen knikte, haar onderarmen leunde nu tegen de muur en haar dikke uiers raakte bij elke stoot de muur. De betonnen koude muur. Ik pakte haar bij haar kin Rahime kon het niet zeggen.

Maar ze was blij Ik sloeg haar tieten een paar keer en zei Ali te ruilen Dit maal niet lief en rustig Kneep hard en ramde mijn harde zaadstaaf haar zuigende kut binnen.

Even kon ze niet haar kut spannen en tegenwerpen.

Sex in weert gratis sexadressen


lekkende kut lekker sletje