Prive Sex Almere

Kut wijd open sex in de rimboe

kut wijd open sex in de rimboe

Naast studeren word er ook veel aan sport gedaan, er is een hockey, baseball en volley bal ploeg en ook een zwemploeg. De hockey is een en al dames en ze zijn best goed. In de Verenigde Staten staan ze al een aantal jaren aan de top in de scholen competities. Ook dit jaar gaan ze er voor maar ze gaan eerst een weekje luieren in het privé ressort van de universiteit in Liechtenstein. Vanavond is het een rumoer van jewelste, de achterblijvers organiseren een afscheid fuif en feest vieren kunnen ze wel.

Een paar hockey meiden zijn echter echte sporters en houden het rustig op drank gebruik. Aischa, Hilde en Joyce kwamen al vlot bij mij staan om uit een beetje uit de dronken bende te blijven.

Ik begeleid hen naar hun suites en krijg een kusje op mijn wang als dank voor de goede zorgen. Een uitnodiging binnen nog wat te drinken sla ik af want relaties zijn strafbaar.

De volgende ochtend sta ik vroeg op en om Aischa is er ook want zij doet een vliegopleiding en is vandaag mijn co-pilote. Om kwart voor tien zitten ze allemaal op hun plek, 16 speelsters, 1 verzorgster en 1 coach.

Aischa legt de verplichte veiligheidsregels uit terwijl ik langzaam naar de startbaan taxi. Als Aischa weer de cockpit binnen stapt walmt er een zalige geur langs me en ik neem haar even goed in me op. Ze is een schitterende vrouw van Arabische afkomst met lang intens zwart haar en blauwe ogen, ze draagt een sjaaltje om haar hoofd als vrome vrouw maar haar blouse staat ruim open wat me een ongeremde blik op haar borsten geeft.

Ik heb al vaker met haar gevlogen en ze scheen er lol in te hebben om met me te flirten. We draaien de startbaan op en doen nog een vlugge check voor dat we vol gas geven, de landingsbaan is maar net lang genoeg dus we moeten scherp reageren om op tijd in de lucht te zijn.

Het vliegtuig springt naar voren en de snelheid drukt ons in onze stoelen. We klimmen rustig naar 11km hoogte en zetten koers richting Europa, als we eenmaal daar zijn staat Aischa op geeft me een kusje op mijn wang en zegt ben zo weer terug. Ik regel de automatische piloot en pak mijn boek er bij om te lezen.

Na een kwartier kwam Aischa terug en met haar kwamen ook Hilde en Joyce de cockpit binnen. De dames beginnen te kletsen en pesten me af en toe met een por en zelfs met wrijven over mijn kruis.

Gelukkig heb ik een goede zelf beheersing. Dan plots begin het vliegtuig hevig te schudden en beginnen er diverse alarmen af te gaan, Ik zeg Hilde en Joyce plaats te nemen op de stewardess stoelen in de cockpit en Aischa springt als een haas in de copiloot stoel. We zijn in een storm depressie terecht gekomen en het vliegtuig duikt bijna een kilometer omlaag voor we het weer onder controle krijgen. Het zweet gutst van onze hoofden maar we zuchten van opluchting als we weer controle krijgen.

We beginnen weer rustig te stijgen als ik een enorme knal achter in het vliegtuig hoorde, direct daar op valt alle elektra uit en begon het vliegtuig aan een duikvlucht. Ik werkte als een robot terwijl ik de hoogtemeter met sprongen omlaag zag schieten. Ik trok het zekeringenpaneel eruit en zag dat veel er van kapot was. Ik greep snel de reserve en drukte hem in het paneel. Aischa en ik trokken met al onze kracht aan de stuurknuppel en kregen het vliegtuig horizontaal.

Net als we met opluchting op kijken , slaat de schrik ons op het hart. Voor ons doemt een enorme golf, we vliegen blijkbaar maar meters boven het water oppervlak. Met een enorme knal schiet het vliegtuig de golf in, ik verlies een moment mijn bewustzijn maar mijn enorme adrenaline en special forces ervaring brengen me snel weer bij. Ik kijk de cockpit rond en zie dat alle dames nog in leven zijn, alleen Joyce is bewusteloos.

Er stroomde water de door de cockpit deur en ik grijp snel het reddingsvlot en een ehbo kit. Ik grijp Joyce en Aischa opent de deur nadat we allemaal een flinke teug lucht hebben genomen en we merken dat het hele achterstuk van het vliegtuig weg is. Snel gooit Aischa het vlot open en leg ik Joyce er in, daarna stappen Hilde en Aischa er in en als laatste spring ik erbij.

Direct als ik in de boot lig zink de cockpit. We kijken en roepen naar de rest van de passagiers maar de hevige regen en de hoge golven maken het onmogelijk. Dan plots zit Hilde een team lid en we peddelen er z. Het is Chloë we trekken haar snel aan boord waar blijkt dat ze is gewond aan haar been. Aischa geeft haar sjaal om haar te verbinden en we kruipen dicht tegen elkaar aan om weer warm te worden. Er wordt gesnikt maar door de enorme druk en het zwoegen vallen we al snel allemaal in slaap.

De volgende dag is de zee rustiger en kunnen we rustig ons oriënteren op de situatie, na een rondgang komen er 1 fles water en twee candybars naar boven die we als ontbijt met zijn vijven delen.

We zetten het zeiltje op en dobberen voor een halve dag als Hilde in eens roept dat ze land ziet. En ja hoor een klein stipje wordt langzaam groter en er werd een eiland zichtbaar. De kokosnoten zagen er zeer welkom uit en we gebruikte de peddels om in de juiste richting te blijven gaan.

Na een ruim uur lukte het ons om door de branding te breken en meerden we af om een schitterend strand. We helpen eerst Chloë aan land en dan trekken we het reddingsvlot het strand op.

Een maal tot rust gekomen beginnen we met plannen maken. Ik schiet eerst een kokosboom in en onder het genot van verse kokosmelk verdeelden we de taken. Joyce blijft bij Chloë, Hilde gaat op zoek nabij ons vlot naar nuttige dingen die mogelijk zijn aangespoeld en Aischa en ik gaan op zoek naar eten en materiaal om een beschutting te bouwen. Ik had mijn Barreta pistool en commando mes nog om mijn middel hangen en besloot Hilde de Barreta te geven voor het geval dat.

Aischa en ik verdwenen de rimboe in en begonnen te zoeken naar eten. Na een kwartier komen we sporen tegen van een soort loopvogel. Ik besluit 2 vallen te zetten. Aischa en ik gingen even verder op zitten, ze kwam dicht tegen me aan en gaf me een zoen op mijn mond.

Ik beantwoorde haar zoen en al tongend begonnen we elkaar uit te kleden. Zodra ze mijn pik te pakken had begon ze er aan te trekken en mijn handen vonden de weg naar haar kutje. Ze droop van geiligheid en ik vingerde haar binnen notime naar een krijsend orgasme.

Ze spoot geil uit haar kut en ze zakte door haar knieën. Bij mij was het beest los ik hielp haar op zette haar omgekeerd tegen een boom en ramde mijn pik keihard in haar soppende kut.

God wat was ze strak ik beukte ongenadig hard en haar geil droop langs mijn benen ze kreunde aan een stuk en liet zich hard neuken. Ik kneep regelmatig lekker in haat tieten en niet veel later begon haar kutje al komend mijn pik te masseren en haar eerste hoge gilletje dat ze weer kwam liet mijn vulkaan uitbarsten en ik schoot zinderend zaad in haar geile kut.

Wow echt niet zeg ik? Nee maar ik hoop dat je me nog vaak neukt. Nou dat komt wel goed hoor glimlach ik. We beginnen terug te gaan en als we langs de vallen lopen zit er een soort grote kip in vast, Ik snij de hals door en we nemen hem mee.

Aischa plukt nog wat fruit en we lopen triomfantelijk terug naar de anderen. Toen we aan kwamen, kwam joyce aan gerend en omhelsde Aischa. De dames gingen voor me uit maar door de wind kon ik nog goed horen wat ze bespraken. Wow Aischa je ziet er gelukkig uit, je straalt helemaal.

MMM ja ik voel me ook fantastisch maar ga me zo even wassen en liet haar kleren ter plekke vallen en liep met Joyce naar de zee. Jemig er druipt wit spul uit je kutje Aischa, zei Joyce. Dan neukt hij haar met zijn lul en hand tegelijk en rukt zich af in haar kut, waarna hij haar vuistneukt met twee handen en als klap op de vuurpijl stopt h.

Hij filmt zij mastubeerd met een grote dildo, laat haar kut met zijn vuist neuken pijpt laat haar mond neuken en haar gezicht vol sperma spuiten. Vrouw met geamputeerd been mastubeerd voor de webcam met een vibrator tot ze een orgasme krijgt. Vrouw met geamputeerd been mastubeerd voor de webcam.

Hij stoot zijn pik diep in haar keel. Met grof geweld neukt hij haar hoofd dat haar bril van haar ogen valt. Typisch gevalletje van amateurs die porno naspelen. Rode billetjes komen niet alleen bij babys meer voor. Als Bruno SX aan het werk is geweest dan zie je de striemen op iemands lijf staan. Bruno de "squirtman" en de anale vingeringen te top, een pro! Bruno vindt Cindy nogal een vreemde vogel maar neukt daa.

Er wordt weer een blonde milf verkracht, waarschijnlijk zou ze in een zeiknatte bui wel een hele vuist in haar anus kunnen krijgen, maar fisting moet je natuurlijk wel opgewonden van raken. Johan zit zo met zijn piel in Sandra der kontje te schrapen dat h.

Voor de webcam, neukt deze geile huisvrouw met haar oude natte kale kut de post van het bed. Voor de webcam neukt de geile huisvrouw de post van het bed. Ze neukt met haar kale kut de enorme dildo voor de webcam. Ze neukt met haar anus de enorme dildo voor de webcam.

Kijk hoe ze kotst als ze haar keel voor de webcam neukt met de grote dildo, waarmee ze vervolgens haar kale kutje hard en diep neukt. Kijk ze kotsen als ze haar keel neukt met een grote dildo. Hij filmt hoe hij de anus van zijn vrouw extreem mastubeerd met zijn vuisten en een grote dildo. Ze zit er helemaal klaar voor om een vuist in haar soppende kut te ontvangen. Hij stopt hem erin en stopt hem steeds dieper naar binnen. Eerst krijgen haar dikke uitgezakte billen wat klapjes. Wanneer zijn dikke sex slavin die netjes en zonder morren heeft gepakt krijgt haar kutje de sexmachine.

Een sexmachine voor zijn dikke sex slavin. Your browser does not support HTML5 video. Squirting Trek je regenpak maar vast aan want er komt een plensbui uit. Squirting Categorieen Extreem Tags:

.

Tantra massage uden gangbang contact
kut wijd open sex in de rimboe

Naast studeren word er ook veel aan sport gedaan, er is een hockey, baseball en volley bal ploeg en ook een zwemploeg. De hockey is een en al dames en ze zijn best goed. In de Verenigde Staten staan ze al een aantal jaren aan de top in de scholen competities. Ook dit jaar gaan ze er voor maar ze gaan eerst een weekje luieren in het privé ressort van de universiteit in Liechtenstein. Vanavond is het een rumoer van jewelste, de achterblijvers organiseren een afscheid fuif en feest vieren kunnen ze wel.

Een paar hockey meiden zijn echter echte sporters en houden het rustig op drank gebruik. Aischa, Hilde en Joyce kwamen al vlot bij mij staan om uit een beetje uit de dronken bende te blijven. Ik begeleid hen naar hun suites en krijg een kusje op mijn wang als dank voor de goede zorgen. Een uitnodiging binnen nog wat te drinken sla ik af want relaties zijn strafbaar.

De volgende ochtend sta ik vroeg op en om Aischa is er ook want zij doet een vliegopleiding en is vandaag mijn co-pilote. Om kwart voor tien zitten ze allemaal op hun plek, 16 speelsters, 1 verzorgster en 1 coach. Aischa legt de verplichte veiligheidsregels uit terwijl ik langzaam naar de startbaan taxi. Als Aischa weer de cockpit binnen stapt walmt er een zalige geur langs me en ik neem haar even goed in me op.

Ze is een schitterende vrouw van Arabische afkomst met lang intens zwart haar en blauwe ogen, ze draagt een sjaaltje om haar hoofd als vrome vrouw maar haar blouse staat ruim open wat me een ongeremde blik op haar borsten geeft.

Ik heb al vaker met haar gevlogen en ze scheen er lol in te hebben om met me te flirten. We draaien de startbaan op en doen nog een vlugge check voor dat we vol gas geven, de landingsbaan is maar net lang genoeg dus we moeten scherp reageren om op tijd in de lucht te zijn. Het vliegtuig springt naar voren en de snelheid drukt ons in onze stoelen. We klimmen rustig naar 11km hoogte en zetten koers richting Europa, als we eenmaal daar zijn staat Aischa op geeft me een kusje op mijn wang en zegt ben zo weer terug.

Ik regel de automatische piloot en pak mijn boek er bij om te lezen. Na een kwartier kwam Aischa terug en met haar kwamen ook Hilde en Joyce de cockpit binnen. De dames beginnen te kletsen en pesten me af en toe met een por en zelfs met wrijven over mijn kruis. Gelukkig heb ik een goede zelf beheersing. Dan plots begin het vliegtuig hevig te schudden en beginnen er diverse alarmen af te gaan, Ik zeg Hilde en Joyce plaats te nemen op de stewardess stoelen in de cockpit en Aischa springt als een haas in de copiloot stoel.

We zijn in een storm depressie terecht gekomen en het vliegtuig duikt bijna een kilometer omlaag voor we het weer onder controle krijgen. Het zweet gutst van onze hoofden maar we zuchten van opluchting als we weer controle krijgen. We beginnen weer rustig te stijgen als ik een enorme knal achter in het vliegtuig hoorde, direct daar op valt alle elektra uit en begon het vliegtuig aan een duikvlucht.

Ik werkte als een robot terwijl ik de hoogtemeter met sprongen omlaag zag schieten. Ik trok het zekeringenpaneel eruit en zag dat veel er van kapot was. Ik greep snel de reserve en drukte hem in het paneel. Aischa en ik trokken met al onze kracht aan de stuurknuppel en kregen het vliegtuig horizontaal. Net als we met opluchting op kijken , slaat de schrik ons op het hart.

Voor ons doemt een enorme golf, we vliegen blijkbaar maar meters boven het water oppervlak. Met een enorme knal schiet het vliegtuig de golf in, ik verlies een moment mijn bewustzijn maar mijn enorme adrenaline en special forces ervaring brengen me snel weer bij.

Ik kijk de cockpit rond en zie dat alle dames nog in leven zijn, alleen Joyce is bewusteloos. Er stroomde water de door de cockpit deur en ik grijp snel het reddingsvlot en een ehbo kit. Ik grijp Joyce en Aischa opent de deur nadat we allemaal een flinke teug lucht hebben genomen en we merken dat het hele achterstuk van het vliegtuig weg is.

Snel gooit Aischa het vlot open en leg ik Joyce er in, daarna stappen Hilde en Aischa er in en als laatste spring ik erbij. Direct als ik in de boot lig zink de cockpit. We kijken en roepen naar de rest van de passagiers maar de hevige regen en de hoge golven maken het onmogelijk.

Dan plots zit Hilde een team lid en we peddelen er z. Het is Chloë we trekken haar snel aan boord waar blijkt dat ze is gewond aan haar been. Aischa geeft haar sjaal om haar te verbinden en we kruipen dicht tegen elkaar aan om weer warm te worden.

Er wordt gesnikt maar door de enorme druk en het zwoegen vallen we al snel allemaal in slaap. De volgende dag is de zee rustiger en kunnen we rustig ons oriënteren op de situatie, na een rondgang komen er 1 fles water en twee candybars naar boven die we als ontbijt met zijn vijven delen.

We zetten het zeiltje op en dobberen voor een halve dag als Hilde in eens roept dat ze land ziet. En ja hoor een klein stipje wordt langzaam groter en er werd een eiland zichtbaar. De kokosnoten zagen er zeer welkom uit en we gebruikte de peddels om in de juiste richting te blijven gaan. Na een ruim uur lukte het ons om door de branding te breken en meerden we af om een schitterend strand.

We helpen eerst Chloë aan land en dan trekken we het reddingsvlot het strand op. Een maal tot rust gekomen beginnen we met plannen maken. Ik schiet eerst een kokosboom in en onder het genot van verse kokosmelk verdeelden we de taken. Joyce blijft bij Chloë, Hilde gaat op zoek nabij ons vlot naar nuttige dingen die mogelijk zijn aangespoeld en Aischa en ik gaan op zoek naar eten en materiaal om een beschutting te bouwen. Ik had mijn Barreta pistool en commando mes nog om mijn middel hangen en besloot Hilde de Barreta te geven voor het geval dat.

Aischa en ik verdwenen de rimboe in en begonnen te zoeken naar eten. Na een kwartier komen we sporen tegen van een soort loopvogel. Ik besluit 2 vallen te zetten. Aischa en ik gingen even verder op zitten, ze kwam dicht tegen me aan en gaf me een zoen op mijn mond.

Ik beantwoorde haar zoen en al tongend begonnen we elkaar uit te kleden. Zodra ze mijn pik te pakken had begon ze er aan te trekken en mijn handen vonden de weg naar haar kutje. Ze droop van geiligheid en ik vingerde haar binnen notime naar een krijsend orgasme. Ze spoot geil uit haar kut en ze zakte door haar knieën. Bij mij was het beest los ik hielp haar op zette haar omgekeerd tegen een boom en ramde mijn pik keihard in haar soppende kut.

God wat was ze strak ik beukte ongenadig hard en haar geil droop langs mijn benen ze kreunde aan een stuk en liet zich hard neuken. Ik kneep regelmatig lekker in haat tieten en niet veel later begon haar kutje al komend mijn pik te masseren en haar eerste hoge gilletje dat ze weer kwam liet mijn vulkaan uitbarsten en ik schoot zinderend zaad in haar geile kut.

Wow echt niet zeg ik? Nee maar ik hoop dat je me nog vaak neukt. Nou dat komt wel goed hoor glimlach ik. We beginnen terug te gaan en als we langs de vallen lopen zit er een soort grote kip in vast, Ik snij de hals door en we nemen hem mee.

Aischa plukt nog wat fruit en we lopen triomfantelijk terug naar de anderen. Toen we aan kwamen, kwam joyce aan gerend en omhelsde Aischa. De dames gingen voor me uit maar door de wind kon ik nog goed horen wat ze bespraken. Wow Aischa je ziet er gelukkig uit, je straalt helemaal. MMM ja ik voel me ook fantastisch maar ga me zo even wassen en liet haar kleren ter plekke vallen en liep met Joyce naar de zee.

Jemig er druipt wit spul uit je kutje Aischa, zei Joyce. Dan neukt hij haar met zijn lul en hand tegelijk en rukt zich af in haar kut, waarna hij haar vuistneukt met twee handen en als klap op de vuurpijl stopt h. Hij filmt zij mastubeerd met een grote dildo, laat haar kut met zijn vuist neuken pijpt laat haar mond neuken en haar gezicht vol sperma spuiten. Vrouw met geamputeerd been mastubeerd voor de webcam met een vibrator tot ze een orgasme krijgt.

Vrouw met geamputeerd been mastubeerd voor de webcam. Hij stoot zijn pik diep in haar keel. Met grof geweld neukt hij haar hoofd dat haar bril van haar ogen valt. Typisch gevalletje van amateurs die porno naspelen. Rode billetjes komen niet alleen bij babys meer voor.

Als Bruno SX aan het werk is geweest dan zie je de striemen op iemands lijf staan. Bruno de "squirtman" en de anale vingeringen te top, een pro! Bruno vindt Cindy nogal een vreemde vogel maar neukt daa. Er wordt weer een blonde milf verkracht, waarschijnlijk zou ze in een zeiknatte bui wel een hele vuist in haar anus kunnen krijgen, maar fisting moet je natuurlijk wel opgewonden van raken.

Johan zit zo met zijn piel in Sandra der kontje te schrapen dat h. Voor de webcam, neukt deze geile huisvrouw met haar oude natte kale kut de post van het bed.

Voor de webcam neukt de geile huisvrouw de post van het bed. Ze neukt met haar kale kut de enorme dildo voor de webcam. Ze neukt met haar anus de enorme dildo voor de webcam. Kijk hoe ze kotst als ze haar keel voor de webcam neukt met de grote dildo, waarmee ze vervolgens haar kale kutje hard en diep neukt.

Kijk ze kotsen als ze haar keel neukt met een grote dildo. Hij filmt hoe hij de anus van zijn vrouw extreem mastubeerd met zijn vuisten en een grote dildo. Ze zit er helemaal klaar voor om een vuist in haar soppende kut te ontvangen. Hij stopt hem erin en stopt hem steeds dieper naar binnen. Eerst krijgen haar dikke uitgezakte billen wat klapjes. Wanneer zijn dikke sex slavin die netjes en zonder morren heeft gepakt krijgt haar kutje de sexmachine.

Een sexmachine voor zijn dikke sex slavin. Your browser does not support HTML5 video. Squirting Trek je regenpak maar vast aan want er komt een plensbui uit. Squirting Categorieen Extreem Tags:

.

Get the Flash Player to see this player. Het blonde sletje word lekker genomen. Haar geile kut blijft gewoon openstaan,wachtend om weer tot de nok toe gevuld te worden. Haar geile kut blijft open staan. Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore. Poepgat blijft gretig openstaan. Haar poepgat wordt helemaal wijd open geneukt. Die geile kont schreeuwt er gewoon om om anaal genomen te Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal.

Deze geile meid heeft een gaping ass. Oma genomen door twee jonge knullen. Blonde slet door twee mannen ruw genomen. Deze geile jonge dame laat zich graag in haar kont neuken. Geile snol wordt afwisselend anaal en vaginaal gepenetreerd. Sperma over haar grote memmen en in haar mond. Ik kneep regelmatig lekker in haat tieten en niet veel later begon haar kutje al komend mijn pik te masseren en haar eerste hoge gilletje dat ze weer kwam liet mijn vulkaan uitbarsten en ik schoot zinderend zaad in haar geile kut.

Wow echt niet zeg ik? Nee maar ik hoop dat je me nog vaak neukt. Nou dat komt wel goed hoor glimlach ik. We beginnen terug te gaan en als we langs de vallen lopen zit er een soort grote kip in vast, Ik snij de hals door en we nemen hem mee. Aischa plukt nog wat fruit en we lopen triomfantelijk terug naar de anderen. Toen we aan kwamen, kwam joyce aan gerend en omhelsde Aischa. De dames gingen voor me uit maar door de wind kon ik nog goed horen wat ze bespraken. Wow Aischa je ziet er gelukkig uit, je straalt helemaal.

MMM ja ik voel me ook fantastisch maar ga me zo even wassen en liet haar kleren ter plekke vallen en liep met Joyce naar de zee.

Jemig er druipt wit spul uit je kutje Aischa, zei Joyce. Ja dat is sperma van die geile bink achter ons. Ik legde de vogel neer bij de rest van onze voedsel voorraad en kleedde mij uit voor de ogen van Hilde en Chloë waar ze met grote ogen naar kijken en zette een sprint in richting de zeer waar Aischa en Joyce naakt aan het zwemmen zijn en met een stevige borstcrawl beland ik tussen hen.

Joyce stak meteen van wal en zei zodra ik tussen hen in dobberde, En was het lekker om Aischa te neuken? Zeker zei ik en de meiden giechelden. Dat vindt je toch niet erg Aischa?

Nee natuurlijk niet laat jullie maar allemaal door hem neuken. Onder tussen was Hilde ook aangekomen en ik bewonderde haar naakte lichaam. Terug op het strand liep Hilde naar Chloë en legde haar uit wat ze net had gehoord.

Joyce kwam achter me staan en drukte haar tieten tegen mijn rug. Haar hand vond mijn pik en terwijl de anderen geil kijkend en zich zelf vingerend toekijken begon Joyce me voor hen af te trekken.

Dan gaat ze voor me zitten en begint te pijpen. Aischa was in middels Chloë aan het beffen en Hilde vingerde Aischa, een gekreun van jewelste. Ik forceer Joyce zachtjes tegen de grond en open haar benen, een mooi rose kutje opent zich glinsterend van haar geil. Ik plaats mijn hoofd er tussen en begin haar te beffen, Joyce kreunt en laat het gedwee over zich komen. Een harde gil laat me weten dat Chloë is klaar gekomen en vrijwel direct komt Joyce klaar op mijn mond. Ik positioneerde mijn harde pik voor Joyce haar soppende kutje en hoorde Hilde kreunen OOO god hij gaat je neuken met die staaf!

Met een harde stoot drijf ik mijn pik in een keer vol in haar ze is super nat maar wel erg lekker strak en haar kutje vibreert zalig. Ik begin haar afwisselend hard en rustig te penetreren, ondertussen bemoeien de anderen zich ook er mee. Chloë neemt plaats op het hoofd van Joyce en laat zich beffen, Hilde ontfermd zich over Joyce haar borsten en Aischa tongt mij terwijl ik even rustig Joyce neuk. Dit is fantastisch en mijn geiligheid is nog nooit zo hoog geweest. Ik begon sneller en harder in Joyce te stoten en voelde Aischa met mijn ballen spelen en op het moment dat Joyce gillend klaarkomt spuit ik mijn kokende zaad diep in haar jonge geile kutje.

Ik hou mijn pik nog lekker in Joyce en voel haar kutje mijn laatste zaad uit mijn penis persen. Ik hield het niet voor mogelijk maar Hilde en Chloë zogen me weer hard. Ok maar nu anders, Ik ga liggen en gebied Chloë om op me te gaan zitten. Ze aarzelt een beetje maar heer kut vocht druip uit haar kut. Hilde begeleid haar en houd mijn pik goed terwijl ze Chloë verteld zich te laten zakken. Chloë liet zich een beetje zakken en mijn eikel verdween in haar grotje, ze neukte echter niet diep.

Aischa vroeg waarom en te zei dat ze nog maagd was. Ok zei Aischa en ze liep achter Chloë en wachtte even. Chloë werd wel geiler en geiler maar elke keer trok ze terug als mijn eikel tegen haar vlies stoot.

Dan begint ze te neuken, eerst heel voorzichtig maar als haar kut weer erg nat is komt het beest in haar los, ze neukt hard en praat continue geil als MMMM lul in mijn kut, ik wil lul in mijn kut en Neuk ik lekker?

Ze beukte en beukt en haar tieten schudden heftig, dan komt ze ongenadig hard klaar en spuit haar kutsap met kracht uit haar gevulde kut. Ik kwam nog niet want de vorige twee hadden een behoorlijke aanslag gedaan op mijn sperma voorraad maar ik was bloed geil. Hilde besloot me ook nog te gebruiken en ging op mijn gezicht zitten en liet zich beffen. Hilde was net als Aischa laatste jaar en 26 lentes en haar kutje smaakt zalig ik lik en zuig dat het me een lieve lust is.

Plots voel ik de kut van Chloë weer verkrampen en Hilde kreunt dat ze gaat komen en haar sappen stromen rijkelijk over mijn gezicht. Tot mijn verbazing voel ik mijn orgasme op komen en als Chloë klaar gekomen vol over me heen zakt spuit ik recht in haar baarmoeder.

We gingen ons wassen in de zee en daarna gingen de dames de vogel die ik gevangen had klaarmaken en ik begin aan onze woning.

Wel iets het woud in want ik wou niet door inboorlingen of zo makkelijk gezien worden. Het werd een boomhut en toen de dames klaar waren met het eten had ik de basis al klaar. We aten zalig en ik met een prima uitzicht want ze hadden alleen een soort rieten rokje aan maar 8 blote tieten leiden me wel een beetje af. Af en toe kwam een van de dames kijken en krijg ik lekker kusjes.

Om half zeven heb ik een hut met 3 kamers ongeveer 3 meter boven de grond en een palmbladeren dak. De meiden komen ook en beginnen gelijk alles in te richten. Om half acht werd het donker en besloten we te gaan slapen en ik had al redelijke bedden gemaakt mer blad en zacht gras. Ik sliep in een kamer en dames in een ander kamer. Ik lag nog maar net of ik voelde iemand naast me kruipen en tegen me aan kruipen. Twee flinke borsten drukte zich tegen me aan en in het maanlicht zag ik Hilde over me heen buigen.

We begonnen te tongen en Hilde begon mijn pik te masseren, onder tussen gingen mijn vingers op onderzoek uit tussen Hildes benen. Ja we zijn zo geil je mag alles met ons doen. Ik voegde de daad bij het woord en duwde haar hoofd naar mijn pik en gebood haar te pijpen. MMM god dat doet ze goed… ze neemt hem soms bijna helemaal in haar mond en het is toch 23cm. Ik besluit dat ik haar ga nemen en gebied haar op handen en voeten, ga achter haar staan en ram in een harde knal mijn volle 23 cm in haar kut.

Dat wil je toch? Al snel komt ze krijsend klaar en kort erop nog een keer. Mijn pik is erg glibberig en als ik even terug trek krijg ik een idee. Ik trek hem er uit en net als ze om kijkt waarom ze die harde pik niet meer in zich voelt. Ze voelt dat ik haar sterretje spreidt en mijn pik bij haar darmen naar binnen glijden. Door het vele kutvocht op mijn pik gaat met makkelijk en ik begin haar te neuk in haar kont, ze vingert zichzelf en laat echt alles met haar doen. Dan hoor ik dat ze komt en ik voel haar kutje via de dunne tussenwand samentrekken.

Mijn zaad borrelt en ik loos diep in haar darmen. We vallen in slaap terwijl ik nog in haar zit, want we zijn best uitgeput van de dag en alle sex. Hoe meer reacties, hoe liever ik schrijf. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.
Negerin beffen body to body massage limburg