Prive Sex Almere

Jezelf beffen slaaf sm

jezelf beffen slaaf sm

...

Sex in hooi oude kutten neukenjezelf beffen slaaf sm

...

Meiden orgasme hollands kutje


Zonder passie zijn er heel veel vragen, met passie zijn woorden overbodig en zinloos. Er is niets seculair aan BDSM, niets geheim, niets uitzonderlijk of apart. BDSM hoeft niet verklaard te worden. Niets meer en niets minder. En wanneer mensen een passie kunnen delen, is het een wonder. Zelfs een Sahara of een Klooster zal je nooit doen vluchten voor de passie. Want die zit in iedereen, en geen vlucht daarvoor is mogelijk. Helemaal mee eens Richard Het is lastig haha Ja, Richard eens hoor.

Ik hoef het ook niet zo nodig te verklaren, het is niet te verklaren wat mij betreft - en wil het zeker niet doodanalyseren. Hmmm, laat maar, ik probeerde het gisteravond in woorden te zetten dat van mij, de SM en het vliegen maar nee. Mijn schrijven is nu het allerbelangrijkste, dat het weer stroomt. Ben als de dood dat het doodbloed: Passie en het wonder.

Zo voel ik dat. Een diepgevoelde pijn, sorry het is pijn - pijn en thuiskomen. Hmm, ik zou het helemaal niets vinden als ik m'n sub niet af en toe eens stevig zou kunnen tongzoenen of zou kunnen beffen. Mijn ex -subje had tijdens ons spel echt wel af en toe een stevige zoen nodig om verder te kunnen.

Het was voor haar zowel beloning als troost maar ik vind het zonder meer ook 'gewoon' lekker om te doen. Daarnaast is het bijzonder leuk om je sub zeer wijd vast te binden, haar kutje stevig onder handen te nemen en het vervolgens maar ook tussendoor krachtig te beffen. De combi van pijn en plezier maakt haar stapelgek en het orgasme waarvan ik vind dat elke sub dat echt wel verdient dat er op volgt, horen ze twee huizen verder Nogmaals dank aan allen voor hun kijk op de stelling.

Toch denk ik niet dat ik hem goed verwoord heb want ik mis voorbeelden uit eigen praktijk van handelingen die niet meer 'mogen' - hele normale handelingen - juist om de machtsverhouding duidelijk en voor betrokkenen zichtbaar en voelbaar te maken. Ik noemde zoenen, hand-in-hand lopen maar wijd en zijd bekend is het gezegde: Zoiets bedoel ik maar dan anders: Dominante lezers, doen jullie niets om de pijn te maximaliseren? Pain for the sake of pain? Of iets dat alleen nog mag als de verhoudingen 'gekanteld' zijn, bijv.

Fijne zondag, ik droom lekker verder: Dominator dan ga je wel uit van een sub die ervan houdt om gelikt te worden en er op klaar kan komen.

Hey ladyrs, Nee, inderdaad zal ik die stompzinnige redenering zeer ver achterwege laten, want die slaat helemaal nergens op. Maarrrrr, ik ben in mijn reactie uitgegaan van een sub die het wel degelijk lekker zou vinden. Overigens, doen dom's niet vaker dingen die een sub niet lekker vindt, maar waarvan wij in onze 'on'wijsheid besluiten het toch te doen, louter omdat WIJ het leuk vinden.

Misschien is dat ook een nadenkertje Ik heb mijn ex -subje ook wel dingen laten doen waartegen ze protesteerde, maar wellicht deed dat ondeugende loedertje dit om expres dwars te liggen Bij een man die domineerde zoals jij beschrijft.

Mijn verstand wist dat hij mij net zo nodig had als ik hem, maar in mijn voelen kon ik er niet mee om gaan. Ik werd er raar van, mijn hoofd kon het niet rijmen. De onvoorspelbaarheid, het gebrek aan logica, woorden over liefde met gedragingen die daar haaks op stonden.

Je bent de eerste die ik tegen kom die het juist op die manier lijkt te zoeken. Bijzonder vind ik dat. Ik moet je zeggen dat ik zou slaan, gillen en schreeuwen - denk ik - maar alles in context natuurlijk. Iemand zo maar even iets "afpakken" is flauwekul. Maar het voeden, de spanningsboog opvoeren, steeds erop terugkomen, het belangrijk maken en laten zijn Ik weet het niet. In elk geval schrijft het prettig en vind ik het een geil gegeven en ben inderdaad verrast dat het niveau zo erg lijkt te hangen op likken, beffen, slikken, komen en opnieuw.

Mijn reactie was op jouw teksten in dit topic Kate en misschien op je verhaal, dat ik vanavond las Slaan, schreeuwen. Ik deed het niet. Ik bevroor, durfde uiteindelijk niet meer te bewegen, niet naar links en niet naar rechts.

Op slot, in spagaat. Willen behagen en steeds mis, nooit goed, altijd niet genoeg. Het maakte me diep van binnen onzeker, over bedoelingen, over feiten, over mijzelf.

Losraken was een klus van vele jaren. Er van leren ook. Be careful what you wish for Kate. Als ik op persoonlijke titel spreek, vind ik dat overigens onzin, maar met respect voor diegenen die er anders over denken dan ik. Mijn relatie met mijn ex-sub was zodanig dat het bdsm als een rode draad door onze relatie liep. Op het moment dat wij 'speelden' en dat kon de hele dag door zijn was er wel degelijk sprake van een streng gereguleerde omgangsvorm en was zij 'mijn speeltje', maar haar af en toe zoenen als troost en uit trots wat zij voor doorstond, was niet alleen voor haar heel belangrijk, maar voor mijzelf ook.

Ik moet echter toegeven dat ik verhalen hoor en soms foto's zie van andere bdsm-stellen, waarvan mij werkelijk de haren te berge rijzen en ik mij in ernst afvraag of die mensen niet ergens hulp moeten zoeken. Nogmaals, ik zeg dit op persoonlijke titel, zonder een ander mijn mening te willen opdringen. Maar goed, zoen als je dat beiden wilt, bef als je dat beiden wilt en doe vooral niets met tegenzin. Ja, ik ben voorzichtig. Ik verken de richting waarin ik - al van kinds af aan - fantaseerde, op papier, op het scherm.

Ja, ik ben voorzichtig want ik ken de gevolgen die jij beschrijft van nabij. Maar ik schrijf, ik schrijf, beschrijf een wereld - in het verhaal - die niet los staat. Er zijn verhalen die vooraf gingen.

Ze stonden ooit hier, nu op mijn blog. In zoverre ik iets zou kunnen zeggen over het verhaal en 'wishful thinking' dan is het dat het goed zit tussen deze man en Kate. Hij zal haar niet kapotmaken. Maar het is een fantasie en ik ken deze fantasie niet irl. Ik weet niet wat het met me zou doen.

Ik weet zelfs niet of ik hem zou ambiëren. De wederzijdse liefde, ja. Het niet kapot maken ook - natuurlijk. Ik schrijf een verhaal - het is nu geschreven tot na het gebeuren voor het restaurant. Ik probeer levensecht te schrijven. Ik verken een andere kant van SM, andere mogelijkheden.

Ik doe dat in liefde, vanuit mijn liefde voor de SM, vanuit mijn liefde voor het schrijven en vanuit liefde voor wie en wat ik ben. Ik zeg het keer op keer op keer op keer. Mensen kunnen kapotgaan geestelijk en lichamelijk door handelingen, door conditionering, door niet volledige of onjuist communicatie.

Pijn omwille van de pijn, dat was - volgens mij - ooit hoe SM was. Er zijn veel soorten pijn. Veel manieren iemand te pijnigen. Soms is het niet eens nodig veel te doen. Veel zit ook 'tussen de oren'. En, sorry als het lullig klinkt, velen zouden zich nooit en te nimmer met SM moeten bezighouden. Dank voor je waarschuwing. Ik ben me bewust van het gevaar van SM, altijd en op elke mogelijke manier. Deze waardeloze slaaf knielt aan Uw voeten en smeekt om toestemming om met U te mogen praten, Meesteres.

Welkom in deze BDSM chatroom. Ik kan me voorstellen dat je ontzettend veel zin hebt om te beginnen met al deze kinky BDSM dingen, en dat je niet kunt wachten om als slaaf gebruikt te worden door een strenge, dominante Meesteres — welke Meesteres dan ook! Maar alsjeblieft, wacht heel even. Als je even de tijd neemt om hierover na te denken zul je veel meer succes hebben bij het vinden van een leuke Meesteres.

Er is iets over BDSM relaties wat je moet begrijpen: Zelfs als het maar voor een uurtje is, zelfs als het alleen maar voor een online kinky spelletje is, het is een relatie die bestaat omdat alle mensen die erbij betrokkken zijn ermee instemmen. Dat instemmen is niet slechts een optie, iedereen moet het ermee eens zijn. Je hebt bijna gelijk. Elke dominante vrouw die jij spreekt wil inderdaad dominant zijn. Maar misschien wil ze niet dominant zijn naar jou!

Loop of kruip je de hele avond vrij rond, of wordt je ondertussen vastgezet aan het Andreaskruis, zodat iedereen je vrij kan gebruiken? Bijna niks is te gek op deze BDSM gerelateerde slaven gangbangparty, je kan het zo gek, geil en spannend maken als je zelf wilt.

Vanzelfsprekend gebeurt er niets wat je zelf niet wil. De kosten van een slavengangbang avond zijn euro. Daar bovenop vragen we 5 euro ja, vijf voor het gebruik van de slavin, zodat zij ook niet met lege handen naar huis gaat. Skip to content Mrs Illucia What you see, is what you get.