Prive Sex Almere

Grote kittelaar hoe voelt het om geneukt te worden

grote kittelaar hoe voelt het om geneukt te worden

..

Vrouw zoekt sex kinky sex filmgrote kittelaar hoe voelt het om geneukt te worden

..

En dat is voor vrouwen bedoeld! Ik herken het als man wel. Ik ben voor in de twintig pas besneden. Dat was nodig vanwege de te strakke voorhuid. Mijn eikel is dus nu niet meer glanzend want de huis is min of meer verhard, zoals je vingers. Dus dat gevoelige plekje, wat een eikel natuurlijk is heb ik niet zo ervaren. Ik weet niet beter en kan prima klaarkomen. Toch en beetje hetzelfde maar dan als man? Ik weet eigenlijk niet hoeveel het nou op elkaar lijkt, maar een eikel word alleen maar harder en droger, maar een clit die weg word gehaald, die is helemaal weg.

Dat is toch wel erger. Ja natuurlijk, hoe onnadenkend van mij. Maar het blijft dat het behoorlijk gevoelloos is bij mij. Maar dat terzijde gelaten, wou alleen maar aangeven dat ik niet de eerste de beste hurryhurryneuker hoop te zijn.

Wou eigenlijk kwijt dat ik van mening ben dat het niet zo is dat een man kost wat kost moet en zal klaarkomen, heb al menigmaal niet te beschrijven lekkere sex gehad zonder het kwakkie te lozen.

Vaak zelfs was dat net de reden, te uitgeput omdat het zo intens was, of ben ik hier weer een uitzondering??? Zondares, ik stuitte op jouw verhalen hier en ik doe ook mannen ontvangen, alleen weer op een hele andere manier en andere insteek.

Ik verbaasde me hoeveel mannen reageerden! Afijn, van het 1 kwam het ander, de situatie nu: Het geeft mij ruimte om wat luxer te leven en 32u ipv van een 40urige werkweek op kantoor Ergens las ik in jouw tekst dat je lichamelijk een goede conditie moest hebben, anders krijg je zo''n luie prostituee die het alleen voor het geld doet. Kun je je ook vinden in het feit dat ik wat rustig en lieflijk aangelegd ben, en dat deze mannen neem aan dat ze het anders geen 10 jr vol houden waarderen? Het enige nadeel van wat wij doen is inderdaad, ik kan er met niemand over praten.

Onbekend maakt onbemind denk ik. Dit wou ik even zeggen en ik vind het een verademing om jouw verhalen te lezen, want ik herken er veel van. Het lijkt me dat het voor een kleine groep op gaat anders zouden vibrators niet verkocht worden en heeft orgasme zijn doel verloren.

Dat zeg ik al heel lang tegen mijn partner. Gebruik mijn hele lichaam en laat zien dat je mijn hele Lichaam begeert, niet alleen maar daar beneden maar ook het kussen hoort erbij.. Dan inderdaad geniet een vrouw pas echt.

Dat heb je goed beschreven. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. De clitoris is het genots-centrum van de vrouw. Stimulatie van de clitoris zorgt ervoor dat zij tot een orgasme kan komen, en dùs van seks kan genieten. Vrouwen hebben binnenin hun vagina bijna geen gevoel, en ze kunnen dus door neuken alleen maar klaarkomen als hun clitoris erbij wordt gestimuleerd.

Daarom moet je hoog blijven bij het neuken. Dan stimuleert de schacht van de penis de clitoris. De enige uitzondering is het G-plekje, en dat is eigenlijk de achterkant van de clitoris, dus dat is hetzelfde.

Dat hierboven lees je overal, en ik ben het er dus helemaal niet mee eens. Neem het nou maar aan van iemand die dagelijks met haar kut werkt, die mensen die dit schrijven snappen er niks van. Ik heb het ook ooit geleerd uit al die boeken over seks, met van die prachtige pastel-foto's, maar ik kan nu echt niet begrijpen, hoe iemand die ervoor gestudeerd heeft, die onzin ècht kan geloven.

Ik heb al eerder geschreven, dat een orgasme bij een man echt niet zaligmakend is. Dat hij spuit, is niet hetzelfde als dat hij super heeft genoten. Bij vrouwen, en bij mezelf vooral, is dat nog anders. Wij hoeven niet klaar te komen, ook al hebben we super genoten. Mannen raken supergefrustreerd als ze niet klaarkomen, want die moeten dat kwakkie kwijt.

Voor ons is het gewoon niet nodig. Voor mezelf praten is natuurlijk veilig nu, maar ik heb ook wel met vrienden gepraat. Wat je dan hoort is dat oudere vrouwen, van vóórdat het orgasme een verplicht nummer in de bladen was, het ook niet zo'n punt vonden. Een oude vriendin 80 van me vertelde dat zij klaarkomen wel lekker vond, maar dat ze niet snapte, dat het tegenwoordig zo móét.

En dat klopt wel. Want mijn jongere vriendinnen, die maken zich er echt heel erg zorgen over als ze niet klaarkomen, terwijl ze duidelijk zeggen, dat ze gewoon echt genieten van hun seks. Mannen die doen daar netzogoed aan mee, want die moeten en zullen je klaar laten komen. Dan kan je gelukkig faken, maar er zijn van die mannen die heel kritisch opletten omdat ze niet gefaket willen worden.

Daar word ik echt moe van. Je kan elke man faken, maar die soort mannen is hard werken. Soms wou ik weleens dat we nog in de tijd waren, dat van vrouwen werd gedacht, dat ze niet klaar konden komen. Dat zou die stomme druk voor zo'n rotorgasme er wel afhalen.

In de beste nummers die ik ooit heb beleefd, ben ik niet klaargekomen. In de top drie dus. Dat zijn nummers die ik me nog kan herinneren omdat ze zó goed waren, maar ik kwam niet klaar. Ik had er gewoon niet de bui voor. Mannen moeten nou eenmaal klaarkomen, en ik vind dat jammer voor ze.

Ik hoef niet, en dat is fijn. Ik vind orgasmes lekker hoor, maar ze breken de spanning, en dat wil ik soms juist helemaal niet. Je hebt twee soorten orgasmes als vrouw, de clitorale orgasmes en de vaginale orgasmes. Een vaginaal orgasme komt uit een goeie neukbeurt, en dat is best wel even samenwerken voor je die kan krijgen. Het is met een man makkelijker dan met een dildo vind ik. Naar een vaginaal orgasme moet je opbouwen, en dat gaat veel beter als je er zelf aan meedoet.

Afwachten kan wel, maar dat is niet leuk. Je voelt het opbouwen, en met je spieren kan je dan het gevoel sterker maken totdat het je helemaal grijpt. Vaginaal komen is als een langzame gloeiende kracht, die je lijf strak en hard maakt. Het verspreidt zich langzaam in je hele lijf, tot je gaat golven. Het kan best wel lang duren, en je kan er helemaal in opgaan.

Het is een orgasme dat komt omdat je goed geneukt wordt, het is nooit iets wat opeens komt. Je moet je lekker voelen over hoe je geneukt wordt. Clitoraal komen voelt als een soort flits, het is een schok die door je lijf gaat. Het is even snel komen, en het geeft je helemaal niet zo'n sterke ervaring als vaginaal.

Het is wel lekker, natuurlijk. Het is véél makkelijker om clitoraal te komen. Het voelt warm en intiem. Het idee in haar en zo close te zijn is heerlijk. Zoals al geopperd ergens hier boven: Trahit sua quemque voluptas. Misschien moet je ons oncreatieve mannen wat op weg helpen.

Beschrijf eens, zo dat een man er iets aan heeft, hoe het voelt als vrouw? Ofwel, mannen zijn misschien niet zo creatief, maar vooral toch efficient. Waarom woorden besteden aan iets dat je toch onmogelijk kan communiceren? Het is ontzettend intiem als hij naar binnenschuift. Alsof je eindelijk kunt krabbelen op een plek waar het al een poosje jeukt Yeaahhhh Dáár wil ik hem hebben. Het antwoord op een heel dringende vraag van mijn lijf.

Het voelt vol, maar vooral erg intiem, zeker als je elkaar erbij in de ogen kijkt, de reactie van elkaar ziet.

En dat volle, dat is zo heerlijk. Dat harde, dwingende gevoel tegen je zachte binnenkant, dat doet het hem voor mij. Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening. Vind het boeiend om te lezen hoe het voor jullie vrouwen is, hoe het voelt. Het lichamelijke deel is maar 1 stuk van het verhaal. Eigenlijk is het nog al wat, als vrouw geef je je letterlijk en figuurlijk bloot.

Zo is het, ja. Maar het kan ook gewoon supergeil zijn, zeker bij een ander standje zoals doggy. Dan is het gewoon pure lust, een 'meer, meer, meer' gevoel. Dan ben ik zo nat als de Niagara, en wil ik alleen de hardheid voelen, het contrast.

Het intieme zit hem in de eerste keer dat hij naar binnenschuift, het toelaten van iemand. Het voelt echt als iemand ontvangen, iemand in je lijf en hoofd binnen laten. Ik ben het eens met wat Masquenada schrijft: Mijn hoofd moet net zo ontvankelijk zijn als mijn lijf, anders gaat het niks worden. Rooss4 schreef op 16 oktober JIj zegt "natuurlijk", voor mij is dat niet natuurlijk!

Ben jij nooit nieuwsgierig naar hoe het voor een vrouw voelt? Ik vraag mijn mannelijke sekspartners regelmatig hoe dat nou voelt, zo'n kutje.

Ze komen trouwens zelden veel verder dan "lekker en warm". Oncreatieve kant van de wereldbevolking hoor, mannen. Vanuit een vrouwelijk point of view.. Om te zien, om te voelen en om te proeven. Ik denk dat ik tot nu toe te verwonderd ben geweest om echt een verschil aan te kunnen geven.

Ik heb er al zoveel langs zien komen, dat ik oprecht een expert genoemd kan worden. Er zijn zeker verschillen. Ik denk ook dat het per man vast wisselt hoe hij het 'voelen' beleefd. Mijn eigen ervaring is dat de penis wel gevoel is, maar niet zo ontwikkeld als bijvoorbeeld vingers, die echt 'op de tast' details voelen.

Dus het is in die zin meer een algemene beleving. Het naar binnen glijden is een groot genot. Dat zit denk ik ook tussen de oren van de man. Stel jij je eens voor Het moment dat je het op je mond zet, een hapje neemt, je tong dan naar binnen laat gaan om die lekker warme chocolade te proeven Een weldadig gevoel van verlangen dat vervuld wordt.

Dan zijn er wel verschillen in hoe nauw het is, of hoe diep, hoe warm, hoe nat. Ook het formaat vrouw en de positie zorgen er voor dat elke keer weer net even anders kan zijn. Ben ik niet helemaal met je eens. Tuurlijk het verschilt wel per keer en per vrouw, maar de essentie blijft wel het zelfde imo. Wat ook scheelt is hoe actief de eigenaresse is. Als ze mijn stoten opvangt, me met haar heupen tegemoet komt voelt dat heel anders dan wanneer ze bijvoorbeeld op haar knieën zit en met haar billen omhoog mij ontvangt.

Weer anders is als ze op me zit en haar bekken laat 'grinden'. Een kutje is heerlijk maar niet zonder de vrouw die er bijhoort. Wat Theemok zegt is ook wel een goed punt. De soort seks of misschien meer de fase van de vrijpartij bepaalt ook het gevoel. Dan is het heerlijk om harder en dieper te stoten. Haar echt te nemen, zeg maar. Donkeyshot schreef op 16 oktober Soms voelt een vrouw heel "glad" van binnen, soms "ribbelig" Dezelfde vrouw voelt trouwens niet altijd hetzelfde.

Mogelijk samenhangend met haar cyclus. Dat is niet ideaal. Liever strak all the way. Mijn vriend heeft het mij eens proberen uit te leggen dat het voelt alsof je omhelst wordt door een warm bad. Dat vind ik vergelijkbaar met als ik gebeft word.

Hoewel er maar een klein deel van mijn lichaam gestimuleerd wordt, voelt het alsof ik overal gestreeld word, of ik ondergedompeld word in warmte en genot. Mijn hele lijf doet mee. Heren, hoe is pijpen anders dan neuken, qua gevoel? En dan bedoel ik niet de onbedoelde tanden erbij. Het is allebei warm en nat. Klopt ook wel een beetje: