Prive Sex Almere

Gangbang vandaag lekker langzaam neuken

gangbang vandaag lekker langzaam neuken

..

Lul spuit wat stoppen vrouwen in hun kut

Dan stop ik even met pijpen, en draai me om. Ik kijk nu recht tegen het slipje van de vrouw aan. Ik houd het slipje opzij en streel het donzige poesje. Dan steek ik mijn tong uit en ga er mee door haar lipjes.

Ze kreunt wanneer ik met mijn tong haar klitje raak. Na een paar likjes door haar gleufje duw ik een vinger bij haar naar binnen en ga ik weer verder met haar man.

Ik weet dat iedereen in de zaal ons kan zien, iedereen zit dan ook onze kant op te kijken. Opnieuw neem ik de lul van de man in mijn mond, dit keer laat ik hem lekker tot achter in mijn keel glijden, mijn lippen raken zijn ballen.

Ik vind het heerlijk om diep geneukt te worden, of het nu in mijn kut, kontje of mond is. En ik kan veel hebben! Ik zorg ervoor dat de man niet te snel klaarkomt. Daarom laat ik hem na een poosje weer uit mijn mond glijden en vestig ik mijn aandacht weer op zijn vrouw. Die is door het gevinger al aardig opgewonden geraakt, en nu ga ik haar uitgebreid likken. Afwisselend duw ik mijn tong bij haar naar binnen, of sabbel ik op haar klitje.

Ik proef dat ze steeds natter begint te worden, ze begint zwaarder te steunen, en even later komt ze over mijn gezicht klaar. Ik blijf haar likken tot haar orgasme weggeëbd is. Dan draai ik me weer om en vestig ik mijn aandacht op haar man. Ik neem hem opnieuw diep in mijn mond, en de man begint me al snel in mijn mond te neuken. Met mijn handen kneed ik zijn billen en probeer hem zo nog dieper in mijn mond te krijgen. Ik voel hoe hij begint te schokken, en snel trek ik mijn hoofd wat naar achteren, zodat ik alleen zijn eikel nog tussen mijn lippen heb.

Op deze manier kan ik zijn zaad juist goed proeven. Dan komt hij klaar. Ik voel het zijn sperma mijn mond in spuiten, over mijn tong. Ik blijf zuigen tot de laatste druppel. Ik slik het niet meteen door, eerst wil ik zijn sperma goed op mijn tong proeven. Pas dan slik ik het heerlijke warme sperma door. Een beetje verbaasd staat het echtpaar mij aan te kijken; dat ik zomaar het zaad van een wildvreemde man slik!

Ach, als het aan mij ligt, dan krijgen ze vanavond nog veel meer te zien. Wanneer ik rondkijk, zie ik dat veel mensen niet ongeroerd zijn gebleven door hetgeen ze zojuist hebben gezien. Ik zie een man met een flinke bobbel in zijn broek vlak bij ons staan, zijn eikel komt boven zijn slipje uit.

Ik loop op de man toe, en ondertussen knipoog ik naar mijn zus, die mijn seintje begrijpt. Ze loopt naar het podium en legt daar een paar kussens neer. Ondertussen streel ik de man, een veertiger, schat ik, over zijn kruis. Daarbij kijk ik op een geile manier naar de om ons heen staande mannen. Ook de man op wiens kruis mijn hand ligt. Ik moet ervan glimlachen.

Ik leid de man mee naar het podium en vraag hem zijn slipje uit te trekken. Dan staat hij naakt voor me, zij paal fier vooruit stekend. Ik ga op mijn rug liggen, met mijn benen wijd en een paar kussens onder mijn billen, zodat ik als het ware achterover lig, met mijn kut op het hoogste punt.

De man komt tussen mijn benen en al snel voel ik hem bij me naar binnen glijden. Doordat mijn billen omhoog liggen, kan hij makkelijk bij me naar binnendringen. Gelukkig zeurt hij niet over een condoom, want ik heb een hekel aan die dingen. Gewoon, puur natuur, dat is het lekkerste. Ik sla mijn benen om zijn billen en al snel liggen we lekker te neuken.

Het is een rustige neuker, wat ik wel lekker vind. Trouwens, ik vind het ook lekker wanneer ik hard genomen word. Terwijl hij me neukt, geef ik me helemaal aan hem, en hoewel ik hem eigenlijk niet eens ken, lijkt het toch alsof we een verliefd stel zijn. Maar ja, op die manier neuk ik meestal, met wie ik ook ben. Hij komt over me heen hangen, en we beginnen lekker te tongzoenen. Jah, dit is heerlijk! Ik zie dat mijn zus bezig is om een paar mannen te pijpen, om beurten, zonder ze te laten klaarkomen.

Zo te zien heeft ze overleg gepleegd met een paar andere vrouwen, want ze heeft daarbij hulp gekregen. De veertiger en ik krijgen bijna tegelijkertijd een orgasme. Hij vraagt of hij in me mag spuiten. Spuit het maar lekker in me. Op dat moment bereik ik ook mijn hoogtepunt, het eerste van die avond.

Wanneer de man van me afgaat, begint zijn lul al slapper te worden. Ik blijf op mijn rug liggen, met mijn benen wijd en mijn billen omhoog. Op die manier weet ik dat het zaad niet uit me zal lopen. Vlakbij staat een andere man met een stijve lul, en ik vraag of hij me ook wil neuken, waarop hij bevestigend antwoordt.

Na een paar keer stoten voel ik dat hij al klaar komt, en met mijn benen om zijn middel houd ik hem zo diep mogelijk in me, totdat hij helemaal uitgespoten is.

Daarna gaat het vlug. Ik hoef niet meer te vragen of er nog iemand is die met me wil neuken, de mannen staan nu in de rij. De een de ander komt in me, en ze gaan er pas uit nadat ze zijn klaargekomen. Ik leg nog een kussen extra onder mijn billen, zodat ik zeker weet dat er niets uit mijn kutje loopt. Ik zie dat het al aardig drukker is geworden in de zaal, wat me ontzettend opwind.

Soms duurt het een paar minuten voordat de man die me dan aan het neuken is, klaarkomt. Er zijn echter ook verschillende mannen die zo opgewonden zijn dat ze met twee keer stoten al in me spuiten. Wanneer ik een man in de rij zie staan, die niet lang genoeg kan wachten, dan roep ik hem bij me zodat hij in mijn mond kan klaarkomen.

Voordat het tien uur is heb al zeker tien man in me gehad. Soms vraagt er een man of ik echt zwanger wil worden, wat zeker wel het geval is. Ik wil met iedereen neuken, behalve met mijn man. Mijn man houdt zichzelf wel bezig, af en toe zie ik hem met een andere vrouw vrijen. Mijn zus heeft aan de vrouw achter de bar gevraagd of zij de tel wil bijhouden, wat ze dan ook doet. Voor tienen hoor ik haar al zeggen: Sommige mannen weten zo diep bij me binnen te komen, dat ik het idee krijg dat ze rechtstreeks in mijn baarmoeder spuiten.

Steeds komt er een nieuwe man in me, steeds voel ik weer meer en meer sperma mijn kutje vullen. Af en toe word ik zo lekker geneukt, dat ik er zelf bij klaarkom. Ik kijk om me heen en zie dat ik nog lang niet de helft van de mannen heb gehad. Na een tijdje zie ik Sandra uit de keuken komen met een grote glazen schaal. Daarmee gaat ze langs de mannen die al met mij hebben geneukt.

Ik zie hoe ze die mannen begint te pijpen, waarna ze hen dan laat klaarkomen in de schaal. Zo gaat ze van de ene man naar de andere. Op een gegeven moment zie ik mijn man achter de bar aan een telefoon staan.

Later blijkt dat hij naar een paar andere clubs in de regio heeft gebeld om te vertellen wat hier allemaal gebeurt. En na twaalf uur wordt het flink druk in de zaal, en ik merk dat de mannen steeds sneller van plaats wisselen.

Ik zie de vrouw weer, van wie ik in het begin van de avond het kutje heb gelikt. Ze vraagt of ik haar nog eens wil likken, en even later zit ze al op mijn gezicht met haar natte kutje. Ondertussen blijven de mannen mij maar door neuken. Ik proef hoe de vrouw weer klaarkomt, terwijl er opnieuw een man in me begint te spuiten. Ik zie hoe mijn man op een gegeven moment wordt geneukt door twee mannen, een in zijn mond en een in zijn kont.

Nee, ik hoef niet bang te zijn dat hij zich verveelt. Voorlopig lig ik hier dus nog wel, klaar om geneukt te worden. En ik geniet er nog steeds van. Opeens zie ik mijn zus weer verschijnen, met de glazen schaal die ze twee uren eerder uit de keuken heeft gehaald.

Nu zit de schaal echter vol met sperma. En ik heb gezien hoe sommige behoorlijk hebben gespoten. Ik weet wat haar bedoeling is. Ik open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Sandra houdt de schaal vlak boven mijn geopende mond en langzaam laat ze de rand ervan zakken. Dan begint het zaad uit de schaal in mijn mond te lopen. Sandra zorgt ervoor dat ik niet de hele kwak ineens krijg maar beetje bij beetje.

Op die manier proef ik het sperma optimaal. Ik slik steeds wanneer mijn mond bijna vol, ik laat niets verloren gaan. Tijdens het slikken houd ik mijn mond zo goed mogelijk open. Op die manier duurt het enkele minuten voordat ik al het zaad op heb.

Iedereen kan zien hoe ik alles doorslik, tot de laatste druppel. Ik beleef zelfs een orgasme tijdens het drinken van al dat zaad. Ik verheug me er nu al op! Ik heb de smaak van zaad nog lang in mijn mond. Na enige tijd komt mijn zus weer terug, hoewel de schaal nog lang niet vol zit.

Deze keer gaat ze echter zelf boven me zitten, met haar kut een paar centimeter boven mijn gezicht. Ze houd de schaal met één hand goed vast, en ik zie hoe verschillende mannen rond ons komen staan en in de schaal klaarkomen. Met haar andere hand houdt ze haar kutlipjes open, en ze zegt dat ik mijn mond open moet houden. Dan begint Sandra te plassen, recht in mijn mond. Geen ongecontroleerde straal, maar heel beheerst. Ik word door mijn eigen zus in mijn mond gepist, terwijl ik geneukt word door wildvreemde mannen.

Doordat Sandra zo beheerst plast, slaag ik erin om alles door te slikken. Het smaakt heerlijk, zoutig en warm. Haar blaas zat vol toen ze boven me kwam zitten, ze moet echt veel plassen, en ze gaat pas weg wanneer ze helemaal uitgeplast is. Terwijl Sandra in mijn mond plast, voel ik zeker vier verschillende mannen in me spuiten. Natuurlijk lik ik haar schoon, nadat ze uitgeplast is, en blijf ik likken totdat ze klaarkomt. Sommige mannen en vrouwen volgen het voorbeeld van mijn zus, en willen daarna ook in mijn mond plassen.

Het is me al eens eerder opgevallen hoe veel verschil er kan zijn tussen de urine van de ene persoon en die van een ander. Ik lig nog steeds op mijn rug met een pik in mijn geile kutje, een in mijn pijpmondje en twee lig ik te trekken, de man die mij ligt te neuken hoor ik steeds harder hijgen en enkele minuten later spuit hij de eerste stralen warm sperma in mijn kut. Als hij zijn pik uit mijn kut haalt, spuit hij nog enkele dikke stralen sperma over mijn schaamlippen en buik.

Ik word door de mannen ondertussen omgedraaid op mij buik, en vragen of ik op mijn handen en knieën wil gaan liggen en dat doe ik natuurlijk gewillig voor de mannen. Als ik klaar ben dan voel ik gelijk weer een pik in mijn kutje schuiven en komt een pik voor mijn pijpmondje die ik gewillig begin te pijpen.

Ik zie de andere lekker trekken naast mijn gezicht en vind het nu al een geslaagde avond, die nog even doorgaat. De man die mij achterlangs neukt gaat te keer in mijn geile hoerenkutje en ook deze spuit lekker in mijn kut en voel het sperma lekker tussen mijn billen door uit mijn kutje druppelen. Heerlijk, ga door mannen, en een ander stopt zijn paal erin. Aaach deze is wat dikker en voel mijn lippen strak gespannen om zijn paal heen.

Hij neukt mij diep met lange halen en O jé, de man die ik heerlijk aan het pijpen was komt ook lekker klaar en spuit zijn stralen sperma in mijn keel, terwijl een andere al trekkend zijn sperma in mijn gezicht spuit. Jeetje ik kom al aardig onder het sperma te zitten, maar wil nog veel meer. Ondertussen dat de man mijn gezicht volspuit komt er al weer een pik in mijn mond en ook hem werk ik als een gewillige hoer af en lik, zuig gewillig aan zijn pik.

Ondertussen vinger ik mijn druipende spleet, en draai over mij opgezwollen klitje heen tot ik schreeuwend klaarkom tussen de mannen in en voel weer dikke stralen sperma in mijn gezicht spuiten. Och heerlijk en ik voel weer een spuitende pik in mijn kut en op mijn billen. Mmmmm mijn kutje druipt al flink van de sperma, maar laat er nu weer een in glijden. Heerlijk neuk mij lekker, mijn kale kutje wil meer. En ook hij spuit mij onder en ondertussen draai ik weer op mijn rug en kijk de mannen aan.

Niet te geloven maar ze hebben allemaal alweer een stijve paal!! Ik ga weer met mijn handen langs hun ballen en harde pikken en vertel dat ze mij mogen gebruiken tot ze niet meer kunnen, en voel alweer handen over hele lichaam heen. Mijn borsten worden lekker gekneed en in mijn kutje voel ik twee vingers op en neer gaan, ik pak een pik en stop het in mijn mond.

Ik begin er zachtjes en diep erover te zuigen en laat mijn tong ook zijn werk doen, heerlijk ik voel zijn paal kloppen in mijn mond, lekker er komt ook weer een pik mijn kutje in en deze neukt mijn met ritme lekker diep. Och lekker, kom mannen, ga door, laat me niet ongebruikt liggen, en ook komt er een paal tussen mijn borsten en neukt mijn ertussen.

De mannen komen weer allemaal klaar, in mijn mond, over mijn borsten, in mijn kut en kontje, en ik zie eruit als een sperma hoer, lekker mannen. Ik wil nog meer en verlang naar een geile sandwich. Ik vraag één van mijn mannen onder mij te komen liggen en schuif zijn stijve pik in mijn geile kontje. Terwijl ik achterover ga liggen, begrijpt gelukkig de volgende stijve pik al snel dat ik hem in mijn kut wil. Deze 2 hengsten beginnen mij stevig te neuken en ik geniet als een echte slet.

Het duurt niet lang meer voordat ik een orgasme krijg, als de mannen allebei zo goed als gelijktijdig klaarkomen, gil ik het ook uit. Wat is dit toch heerlijk. Nu de andere mannen dit geile schouwspel hebben gezien, staan er meer pikken klaar op mij te sandwichen.

Natuurlijk laat ik mij dit maar al te graag gebeuren en laat de mannen hun gang gaan in mijn kut en kontje. Ze spuiten bijna allemaal nog een keer lekker diep in mij en ik krijg zelf ook nog een heftig orgasme.

Het warme sperma loopt ondertussen uit mijn kut en kontje, de grote hoeveelheid sperma dat ze in mij gespoten hebben, zorgt er voor dat mijn kut en kontje overlopen van het sperma. Voordat ik opsta pak ik een glas en hou dat tussen mijn benen en vang het sperma op wat uit mijn kut en kontje loopt. Zou zonde zijn het zo weg te laten lopen. De mannen hebben allemaal een rood hoofd van de hitte en het harde werk, het is alweer ruim Ze zijn allemaal minimaal 3 keer klaargekomen.

Ondertussen dat de mannen zich aankleden schenk ik naakt en nog onder het sperma nog wat te drinken voor hen in, we werken het financiële gedeelte met elkaar af en we praten nog wat na. Als ik terugkom in de woonkamer ben ik nog steeds geil en terwijl ik mijzelf op de bank lig te vingeren, komt Zoë binnen met 2 lekkere mannen.

Ik blijf mezelf vingeren terwijl ik ze geil aankijk. Zoë laat de 2 mannen op de bank gaan zitten en komt zelf naar mij toe. Ze gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten en begint de sperma rond mijn kut op te likken. Het duurt niet lang of ze begint ook mijn kut super lekker te likken. Ze weet natuurlijk precies wat ik wil en likt me in no time naar een heftig orgasme. Terwijl Zoë mij een zoen geeft en opstaat, blijf ik nog nagenietend op de bank liggen.
gangbang vandaag lekker langzaam neuken

..

Neuken prive sexdate breda

  • Gangbang vandaag lekker langzaam neuken
  • Gangbang vandaag lekker langzaam neuken
  • HEERLIJK GENOMEN SEX MASSAGE ROTTERDAM


Kutje volspuiten erotische massage almelo


Eindelijk er komt een man boven mij en drukt zijn harde paal tegen mijn lippen aan, en duwt hem langzaam mijn geile kutje in en maakt er lange stevige halen mee, mmmm mijn hoerenkutje voelt gevuld aan, voel de pik langs mijn kale lipjes glijden.

Het is echt een kick om door meerdere mannen gebruikt te worden. Ik lig nog steeds op mijn rug met een pik in mijn geile kutje, een in mijn pijpmondje en twee lig ik te trekken, de man die mij ligt te neuken hoor ik steeds harder hijgen en enkele minuten later spuit hij de eerste stralen warm sperma in mijn kut.

Als hij zijn pik uit mijn kut haalt, spuit hij nog enkele dikke stralen sperma over mijn schaamlippen en buik. Ik word door de mannen ondertussen omgedraaid op mij buik, en vragen of ik op mijn handen en knieën wil gaan liggen en dat doe ik natuurlijk gewillig voor de mannen. Als ik klaar ben dan voel ik gelijk weer een pik in mijn kutje schuiven en komt een pik voor mijn pijpmondje die ik gewillig begin te pijpen.

Ik zie de andere lekker trekken naast mijn gezicht en vind het nu al een geslaagde avond, die nog even doorgaat. De man die mij achterlangs neukt gaat te keer in mijn geile hoerenkutje en ook deze spuit lekker in mijn kut en voel het sperma lekker tussen mijn billen door uit mijn kutje druppelen.

Heerlijk, ga door mannen, en een ander stopt zijn paal erin. Aaach deze is wat dikker en voel mijn lippen strak gespannen om zijn paal heen.

Hij neukt mij diep met lange halen en O jé, de man die ik heerlijk aan het pijpen was komt ook lekker klaar en spuit zijn stralen sperma in mijn keel, terwijl een andere al trekkend zijn sperma in mijn gezicht spuit. Jeetje ik kom al aardig onder het sperma te zitten, maar wil nog veel meer. Ondertussen dat de man mijn gezicht volspuit komt er al weer een pik in mijn mond en ook hem werk ik als een gewillige hoer af en lik, zuig gewillig aan zijn pik.

Ondertussen vinger ik mijn druipende spleet, en draai over mij opgezwollen klitje heen tot ik schreeuwend klaarkom tussen de mannen in en voel weer dikke stralen sperma in mijn gezicht spuiten. Och heerlijk en ik voel weer een spuitende pik in mijn kut en op mijn billen. Mmmmm mijn kutje druipt al flink van de sperma, maar laat er nu weer een in glijden.

Heerlijk neuk mij lekker, mijn kale kutje wil meer. En ook hij spuit mij onder en ondertussen draai ik weer op mijn rug en kijk de mannen aan.

Niet te geloven maar ze hebben allemaal alweer een stijve paal!! Ik ga weer met mijn handen langs hun ballen en harde pikken en vertel dat ze mij mogen gebruiken tot ze niet meer kunnen, en voel alweer handen over hele lichaam heen. Mijn borsten worden lekker gekneed en in mijn kutje voel ik twee vingers op en neer gaan, ik pak een pik en stop het in mijn mond. Ik begin er zachtjes en diep erover te zuigen en laat mijn tong ook zijn werk doen, heerlijk ik voel zijn paal kloppen in mijn mond, lekker er komt ook weer een pik mijn kutje in en deze neukt mijn met ritme lekker diep.

Och lekker, kom mannen, ga door, laat me niet ongebruikt liggen, en ook komt er een paal tussen mijn borsten en neukt mijn ertussen. De mannen komen weer allemaal klaar, in mijn mond, over mijn borsten, in mijn kut en kontje, en ik zie eruit als een sperma hoer, lekker mannen. Ik wil nog meer en verlang naar een geile sandwich. Ik vraag één van mijn mannen onder mij te komen liggen en schuif zijn stijve pik in mijn geile kontje.

Terwijl ik achterover ga liggen, begrijpt gelukkig de volgende stijve pik al snel dat ik hem in mijn kut wil. Deze 2 hengsten beginnen mij stevig te neuken en ik geniet als een echte slet. Het duurt niet lang meer voordat ik een orgasme krijg, als de mannen allebei zo goed als gelijktijdig klaarkomen, gil ik het ook uit. Ze wankelde dat andere mannen haar dienden te ondersteunen. Heb ze niet zoveel meer gezien want ze is naar boven getrokken om het iets kalmer aan te doen. Achter de swing was ook constant activiteit.

Een blonde meid had daar een donker hoekje uitgekozen om helemaal los te gaan Ik denk dat ze daar 4 u aan één stuk door geneukt werd, mannen pijpte en echt niet stoppen Dan was er nog een donkerharige meid met 2 toeters van borsten Zowel Sonja als die meid kwamen spuitend klaar Super hoeters en haar kutje lek als een zeef En ook heb ik genoten van een super gedistingeerd, geraffineerd koppel dat op bezoek kwam. Zeer nette kerel en een super lieve, prachtige blondine. In het begin zaten ze aan de toog Gelukkig hebben de andere aanwezige meiden het ijs gebroken en het koppel netjes op hun gemak laten voelen.

De blondine zag het vrouwelijke schoon ook wel zitten. Tegen de laten namiddag zijn ze dan toch los gekomen, thanks to Marion die echt moeite deed. Zij had ook een andere man aan hen geïntroduceerd die de eerste stappen mocht zetten en de 'dame' want dat was ze echt wel als staande een lekkere befbeurt gaf De man van de befbeurt werd door haar uitgenodigd om een condoompje om te doen en haar dan ook staande van achteraan te neuken.

Ondertussen speelde ze met het materiaal van haar vriend. Deze nam dan de neukbeurt over en alle omringende mannen hadden handen te kort om deze prachtige blondine te betasten, te strelen en hun pikken te tonen Ik kan verzekeren dat ik op dat moment Angel allang totaal vergeten was Het was tijd om naar huis te gaan Ik kan niet zeggen dat mijn literaire schrijf capaciteiten onder gewaardeerd worden.

Ik zie echter op het blog weinig verslagen meer staan van deze toch redelijk unieke gangbang. Vandaar dat ik maar eens een keertje in de pen kruip. Uit eigener ervaring weet ik dat het leuk is om bij verhindering te lezen wat ik gemist heb.

Dat is ook zo maar als buitenstander toentertijd kom je daar gemakkelijk tussen. Ik zie hoe ze die mannen begint te pijpen, waarna ze hen dan laat klaarkomen in de schaal. Zo gaat ze van de ene man naar de andere. Op een gegeven moment zie ik mijn man achter de bar aan een telefoon staan. Later blijkt dat hij naar een paar andere clubs in de regio heeft gebeld om te vertellen wat hier allemaal gebeurt. En na twaalf uur wordt het flink druk in de zaal, en ik merk dat de mannen steeds sneller van plaats wisselen.

Ik zie de vrouw weer, van wie ik in het begin van de avond het kutje heb gelikt. Ze vraagt of ik haar nog eens wil likken, en even later zit ze al op mijn gezicht met haar natte kutje. Ondertussen blijven de mannen mij maar door neuken. Ik proef hoe de vrouw weer klaarkomt, terwijl er opnieuw een man in me begint te spuiten.

Ik zie hoe mijn man op een gegeven moment wordt geneukt door twee mannen, een in zijn mond en een in zijn kont. Nee, ik hoef niet bang te zijn dat hij zich verveelt. Voorlopig lig ik hier dus nog wel, klaar om geneukt te worden. En ik geniet er nog steeds van. Opeens zie ik mijn zus weer verschijnen, met de glazen schaal die ze twee uren eerder uit de keuken heeft gehaald. Nu zit de schaal echter vol met sperma. En ik heb gezien hoe sommige behoorlijk hebben gespoten.

Ik weet wat haar bedoeling is. Ik open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Sandra houdt de schaal vlak boven mijn geopende mond en langzaam laat ze de rand ervan zakken. Dan begint het zaad uit de schaal in mijn mond te lopen. Sandra zorgt ervoor dat ik niet de hele kwak ineens krijg maar beetje bij beetje.

Op die manier proef ik het sperma optimaal. Ik slik steeds wanneer mijn mond bijna vol, ik laat niets verloren gaan. Tijdens het slikken houd ik mijn mond zo goed mogelijk open. Op die manier duurt het enkele minuten voordat ik al het zaad op heb. Iedereen kan zien hoe ik alles doorslik, tot de laatste druppel. Ik beleef zelfs een orgasme tijdens het drinken van al dat zaad. Ik verheug me er nu al op! Ik heb de smaak van zaad nog lang in mijn mond. Na enige tijd komt mijn zus weer terug, hoewel de schaal nog lang niet vol zit.

Deze keer gaat ze echter zelf boven me zitten, met haar kut een paar centimeter boven mijn gezicht. Ze houd de schaal met één hand goed vast, en ik zie hoe verschillende mannen rond ons komen staan en in de schaal klaarkomen. Met haar andere hand houdt ze haar kutlipjes open, en ze zegt dat ik mijn mond open moet houden. Dan begint Sandra te plassen, recht in mijn mond. Geen ongecontroleerde straal, maar heel beheerst. Ik word door mijn eigen zus in mijn mond gepist, terwijl ik geneukt word door wildvreemde mannen.

Doordat Sandra zo beheerst plast, slaag ik erin om alles door te slikken. Het smaakt heerlijk, zoutig en warm. Haar blaas zat vol toen ze boven me kwam zitten, ze moet echt veel plassen, en ze gaat pas weg wanneer ze helemaal uitgeplast is. Terwijl Sandra in mijn mond plast, voel ik zeker vier verschillende mannen in me spuiten.

Natuurlijk lik ik haar schoon, nadat ze uitgeplast is, en blijf ik likken totdat ze klaarkomt. Sommige mannen en vrouwen volgen het voorbeeld van mijn zus, en willen daarna ook in mijn mond plassen. Het is me al eens eerder opgevallen hoe veel verschil er kan zijn tussen de urine van de ene persoon en die van een ander.

Ook nu proef ik dat verschil. Soms is het heel waterachtig, andere keren heel sterk en zoutig, heel puur. Ik vind het allemaal lekker, vooral de urine met de sterke smaak. Zo gaat het maar door. Langzaam voel ik de hoeveelheid zaad in mijn kut groter worden, en ik zorg er nog steeds voor dat er geen druppel uit mijn kut loopt.

Het loopt tegen drieën, wanneer ik merk dat ik niet meer constant geneukt word. Bijna alle mannen hebben me nu al een keer geneukt, sommige zelfs meer dan eens, en de laatsten willen het blijkbaar iets rustiger aan doen. Wel zie ik hoe mijn zus bezig is om de schaal zo vol mogelijk met sperma te krijgen. Er zit nu aanzienlijk meer in dan de vorige keer. Ik vertel haar tussen mijn benen plaats te nemen. Verschillende mannen en vrouwen hebben reeds in mijn mond geplast, dus het is te begrijpen dat mijn blaas nu ook behoorlijk vol zit.

En ik heb een grote, getrainde blaas. Maar eerst duw ik een dildo in mijn kut, om te voorkomen dat er tijdens het plassen enig zaad uit me zou lopen. Dan kijk ik tussen mijn benen door naar de blondine, die met open mond zit te wachten. Ik pers een korte, krachtige straal pis uit me, welke recht in haar gezicht komt. Dan perst ze haar lippen tegen mijn kut, en laat ik alles lopen. Ze legt een hand op mijn buik, om extra druk op mijn blaas uit te oefenen. Ik houd haar hoofd vast.

Soms laat ik heel beheerst een beetje urine lopen, om dan met alle kracht een forse straal in haar mond te spuiten. Dan hoor ik haar proesten en slikken, maar ik houd haar hoofd tegen me aangedrukt. Met moeite weet de blondine , ik schat ze tussen de 20 en 25 jaar oud, alles op te drinken. Tegen sluitingstijd komen de laatste mannen in me. Wanneer ook zij hun lading in me hebben gespoten, vraag ik om een grote, dikke dildo.

De vrouw die achter de bar heeft gestaan komt naar me toe met een dildo van ca. Ze zet de kop van de dildo tussen mijn kutlippen en duwt hem dan langzaam naar binnen. Ik voel hoe mijn kut gevuld wordt, steeds dieper en dieper.

Ondertussen vertelt ze me hoeveel mannen me geneukt hebben. Weet je hoeveel mannen er in dat lekkere kutje van je hebben gespoten? Het waren er welgeteld ! Met een schreeuw kom ik klaar.

Op dat moment komt Sandra naar me toe. Zoals ik daarstraks al gezien heb zit de schaal nu veel voller dan de eerste keer. Ik vraag haar van hoeveel mannen al dit sperma is. Ik kijk naar de hoeveelheid zaad in de schaal, beseffend dat er ongeveer het dubbele ik mijn kut gespoten is. Mijn man vraagt met een lach of ik het misschien niet lust, maar ik lust het wel zeker.

Dan houd ik de rand van de schaal tegen mijn lippen, en langzaam laat ik het zaad, al dat heerlijke sperma, mijn mond in lopen. Ik doe het nu nog rustiger dan de vorige keer, ik wil werkelijk genieten van iedere slok.

Degenen die nog aanwezig zijn kijken toe hoe ik alles opdrink. Dit is een van mijn favoriete bezigheden: