Prive Sex Almere

Eerste keer trampling meesteres

eerste keer trampling meesteres

.

Free pjes escort en prive limburg


eerste keer trampling meesteres

.

Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels. Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen. Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen.

Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres. Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat.

Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres. Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk.

Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer.

Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft. Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer.

Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken. Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel.

Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst.

Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af. Ik krijg klemmen op mijn tepels en moet me omdraaien, zodat de tepelklemmen pijnlijk in mijn tepels bijten als met mijn borst op de grond lig. Zonder iets te zeggen zet mijn Meesteres Haar laarzen stap voor stap op mijn rug. Meteen voel ik de pijn in mijn tepels scherper worden en ik kan niets anders doen dan gehoorzaam blijven liggen. Ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten op wat er komen gaat.

Zo blijft Ze vijftien minuten staan, terwijl Ze weer kleine, korte stapbewegingen maakt. Bij elke stap voel ik de druk toenemen op mijn tepels, die steeds gevoeliger worden. Mijn penis reageert onmiddellijk op de pijn, maar Meesteres Lisa ziet dat niet omdat ik op mijn buik lig. Ook nu weer houdt Ze van tijd tot tijd even plagend op, om later weer drie felle klappen te geven.

Mijn billen worden steeds gevoeliger door het slaan. Ik mag me weer omdraaien en mijn Meesteres maakt de metalen handboeien los. De voetboeien zitten nog vast. Tijdens het omdraaien zijn de tepelklemmen losgeraakt. Mijn tepels gloeien nog na van de afstraffing en het is daardoor extra pijnlijk als de tepelklemmen er weer opgezet worden. Zo zie je maar, misschien moet ik vaker een thema-avond inplannen! Mochten jullie ideeën hebben daarover stuur mij dan een PM.

De show begon om Dat Edward er was, was ook een beetje een verrassing voor mij. Hij kwam vroeger elke maand op de party, wat door zijn gezondheid uiteindelijk niet meer kon.

Om 1 uur was het tijd voor de trampling demo van MoonAngel en sublogan. Deze vond plaats in de natte ruimte waar er alle ruimte is om goed gebruik te kunnen maken van de loopbrug.

Na een goede en duidelijke uitleg van MoonAngel mochten de gasten ook proberen om op de heren te staan, te lopen, te springen of lekker te prikken met hun hakken. Vele dames en heren zijn over ze heen gelopen, dus we kunnen spreken van een geslaagde demo. Voor veel mensen een eerste ervaring wat veel vrolijke gezichten opleverde. De kledingstand van deze party begint al een vertrouwd gezicht te worden, Peter SPM van Sensualdreams weet elke keer weer een prachtige stand neer te zetten.

Deze keer bracht hij samen met vonkje de spullen aan de man en vrouw. Deze maand was het DJ Marcel S die van start ging met draaien, wat een heerlijke muziek. De gasten waren duidelijk aan het genieten. Jongens top gedaan ik heb veel complimenten gehad van de mensen bij het naar huis gaan!!! Dus tot volgende maand weer! Lieverds, beide weer bedankt voor de mooie plaatjes.

Het is weer vrijdag, de 2e vrijdag van de maand. Alleen deze avond ben ik niet alleen maar gezellig aanwezig, ik geef ook nog een show om middernacht voor iedereen die daarvan wilt genieten, dus ik ben al vanaf de middag bezig met de nodige voorbereidingen en contact houden met mijn 2 subjes dat ze op tijd zijn en ik moet Lizz ook halen, wij zijn namelijk weinig onafscheidelijk.

De auto volgeladen met de nodige tas, koffer en spullen voor mijn optreden ga ik geheel in de make up vroeg de deur uit en nadat DJ Marcel mijn muziek controleerde kon ik mij een beetje ontspannen. Mijn sub voor de show Simona is op tijd aanwezig, wat mij ook niet verbaasde, ik werk graag met haar omdat ze een heerlijk mens is en een professional.

En ook mijn sub Ed is op tijd, met de mooiste orchideeën, mijn verassing voor Manita. De avond staat met mijn show en met Moonangel haar demonstratie zowat geheel in het teken van trampling en Ed kan daar niet van ontbreken.

Al eerder een Showboat ganger geweest voor Manita haar party en heeft noodzakelijk een aantal jaren wat rust moeten nemen en geniet nu weer met volle teugen van een mooie dame die op hem danst en springt. Dat gaan we vieren. Nadat Manita om Ik heb altijd wel een soort van vlinder in mijn buik als de muziek begint en de spotlight aangaat, toch geniet ik er elke keer weer van met volle teugen en deze keer wilde ik een show doen met focus op trampling.

Simona is mijn french maid service sub en Ed is mijn trampling slachtoffer. Zelf heb ik een military look met traditionele jas en baret van de Nederlandse landmacht in combinatie met lingerie en leer, zelf ben ik meer een latex fetishist, toch even mijn leer tevoorschijn getoverd voor Manita.

Tijdens de show bouw ik de spanning up met het verwisselen naar steeds extremere pumps. Ook sleehakken met bierdoppen eronder gaan over Ed zijn buik en borst en Simona haar mooie lange gestalte zorgt dat ik haar goed kan vasthouden voor ondersteuning. Ook de rug gaat eraan om de crush aan beide kanten te voelen en Ed krijgt een martel matras van bierdoppen voor zijn rug.