Prive Sex Almere

Bloed geil negers met grote lullen

bloed geil negers met grote lullen

Zodra ik buiten kwam keek de blonde vrouw mijn kant op. Terwijl ze mijn kant opliep wist ik het weer. Dit was Sandy, een meisje met wie ik samen heb gestudeerd. Maar wat was ze veranderd! Toen we studeerden was het een heel verlegen en stil meisje en droeg ze altijd hele ouderwetse kleding, maar nu zag ze er juist heel uitdagend uit, bijna hoerig… en weer vond ik het op een vreemde manier erg geil en opwindend… Ze liep naar de afscheiding van de terrassen en gaf me drie zoenen.

We kletsen wat bij en ze vertelde enthousiast wat ze de laatste allemaal had gedaan. Het bleek dat ze in de entertainment wereld terecht was gekomen en ze was nu artiestenmanager. Mijn twee nieuwe buurmannen, die inmiddels ook bij ons waren komen staan, bleken twee rappers die sinds kort een deal met haar label hadden gesloten… Opeens vroeg Mike, zoals de donkere lange zich had voorgesteld, of ik zin had om bij ze te komen zitten en gezellig wat mee te drinken en te eten.

Ik nam het voorstel aan en Mike hielp me over de glazen blokken. Terwijl hij me over de schutting tilde, gleed mijn lichaam langs zijn harde, gespierde lijf… Mijn klitje begon gelijk te kloppen tegen m’n stringetje aan en ik voelde dat m’n kutje een beetje nat begon te worden… Met rode blosjes op m’n wangen ging ik erbij zitten en begonnen we gezellig over van alles en nog wat te kletsen.

Het begon al een beetje te schemeren en de broeierige warmte zorgde ervoor dat ik me steeds geiler en geiler begon te voelen. Door de blikken die over en weer vlogen had ik het gevoel dat de andere drie er ook zo over dachten, maar er leek niemand te zijn die de eerste stap durfde te nemen. Toen het bijna helemaal donker was stelde Patrick, zoals de andere buurman heette, voor om naar binnen te gaan om een filmpje te kijken. Daar hadden we allemaal wel zin in en we gingen naar binnen.

Binnen stond er een enorme loungebank, waar je wel met z’n tienen op zou kunnen liggen en aan de muur hing een gigantische plasmatelevisie. Patrick zocht een dvdtje uit en we nestelden ons met z’n allen op de bank. Mike draaide ondertussen een jointje en liet hem vervolgens rond gaan. Ik had nog nooit geblowd, maar door de geile, broeierige sfeer, en het roségehalte in mijn bloed, nam ik al snel een paar trekjes.

Al snel werd ik nog lichter in mijn hoofd en ook Sandy giechelde de hele tijd door. De film boeide niet echt heel erg en Mike stelde voor om een spelletje te doen. Allemaal stemden we in. Ik had het wel eens met een paar vriendinnetjes gespeeld tijdens mijn studietijd, maar was nu toch wel erg benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Mike pakte een lege roséfles en draaide hem rond op de tafel. De hals wees naar mij en ik mocht als eerste iemand kiezen.

Ik koos Sandy en Sandy koos voor truth. Ik wilde niet te truttig overkomen en probeerde een beetje pikante vraag te stellen. Ze draaide de fles rond en de hals wees naar Patrick. Daar had Sandy niet zo snel op gerekend en het duurde even voor ze een opdracht had bedacht. Terwijl hij op play drukte verscheen er op het immense scherm een gigantische, dikke, zwarte lul, die langzaam door een blondje met enorme tieten werd gepijpt.

Even was het stil in de kamer en keken we allemaal gebiologeerd naar de televisie. Ik had nog nooit porno gezien en had ook nog nooit van mijn leven een donkere lul gezien. Patrick keek ons lachend aan en zei: Het was nu weer de beurt aan Sandy en ook zij koos voor een opdracht. Daar hoefde Patrick niet lang over na te denken. Ze ging op haar knieen op de bank zitten en keek ons één voor één aan… “De eerste zit hier…” Ze wees met haar vinger naar het knopje onder haar lip.

Ze liet de derde zien door haar tong uit te steken. Weer keek ze ons geil aan. Langzaam knoopte ze haar strakke spijkerjasje open… Twee enorme tieten schoten naar buiten, omsloten door een kanten pushup bh. Ze haakte de sluiting los en legde haar handen op haar borsten. Zachtjes streelde ze de stof en liet toen heel langzaam, stukje voor stukje, haar handen naar beneden zakken.

Mike en Patrick lagen met open mond toe te kijken. In hun korte broeken tekende zich enorme bulten af. Mijn string was ondertussen helemaal doorweekt van mijn sap en het vocht stroomde langs mijn dijen… Ik zag dat Mike z’n hand zachtjes over de enorme bult in z’n broek liet glijden.

Sandy, die tussen Mike en Patrick inzat, keek de twee negers één voor één aan, keek toen mij aan en zei toen zachtjes: Zo kwam ze met haar gezicht naar de leuning en haar kont naar mij toe op de bank te zitten. Patrick gromde dat hij die andere drie zelf wel van dichtbij zou bekijken.

Hij drukte Sandy met haar ellebogen op de bank, waardoor haar kontje mooi omhoog kwam en haar rug hol naar beneden stond. Met z’n grote handen trok hij het rokje van haar ronde kontje… Ondertussen werd op de televisie het blondje door vier grote negers keihard geneukt. Door het gekreun van Sandy werd m’n blik weer naar het tafereel op de bank getrokken. Patrick had het rokje van Sandy nu helemaal uitgetrokken en schoof haar string langzaam opzij.

Door het standje waarin ze zat had ik een perfect uitzicht op haar kutje. In haar lippen had ze twee zilveren ringetjes en bij haar klit had ze een staafje met twee zilveren bolletjes. Ze was helemaal kaal en haar kutje stond een beetje open. Ze was zo nat dat je het vocht tussen haar lippen door zag glinsteren. Mike stond op en liep om de bank heen zodat hij met z’n blote buik voor Sandy kwam te staan. Ze graaide naar z’n broek en haalde z’n halfstijve pik tevoorschijn. Zachtjes likte ze over zijn eikel heen en zijn pik kwam met schokkende bewegingen nog verder omhoog.

Mike z’n lul deed zeker niet onder voor de grote, dikke lullen die op de televisie te zien waren. Sandy opende haar mondje en liet de pik van Mike met een langzame beweging naar binnen glijden. Sandy begon hem met steeds wildere bewegingen te pijpen. Patrick ging achter Sandy zitten en begon haar met lange halen van beneden naar boven te likken. Vanaf haar klitje langs haar lipjes tot aan haar kontgaatje. Steeds weer liet hij z’n tong langs haar kutje glijden.

Het geslurp van Sandy aan Mike’s pik werd steeds vaker onderbroken door hard gekreun. Patrick liet twee vingers in haar kutje glijden en terwijl hij zich vastzoog op haar klit ging hij in een rustig tempo met z’n vingers in haar kutje op en neer. Sandy kronkelde met haar onderlijf tegen het gezicht van Patrick aan. Mike had haar lange, blonde haren beetgepakt en neukte haar mondje nu met lange halen.

Z’n pik verdween tot aan z’n ballen in haar zuigende mond. Patrick pompte z’n vingers steeds sneller in haar zeiknatte kut, terwijl hij met z’n tong om haar klitje heen cirkelde. Sandy liet Mike’s pik even los en draaide zich om naar Patrick. Haar lichaam schokte ongecontroleerd over de bank. Plotseling zag ik een straal vocht uit Sandy’s kutje spuiten. Patrick vingerde Sandy nog steeds en er bleven straaltjes vocht uit haar kutje spuiten.

Ik kon mijn ogen niet geloven! Zoiets had ik nog nooit gezien! Patrick’s gezicht droop van het vocht uit Sandy’s kutje en op de bank zaten grote natte plekken van haar vocht… Met een geil lachje keek Sandy ons aan. Mijn tepels priemden door de stof van mijn bh en tekenden zich duidelijk af op mijn strakke topje. M’n klitje klopte tussen m’n zeiknatte schaamlippen. Sandy kroop, nu helemaal naakt, over de bank langzaam naar me toe.

Mike en Patrick keken ademloos toe wat er nu ging gebeuren… Toen ze bij me was kroop Sandy met haar naakte lichaam op me. We keken elkaar geil aan. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en zoende me zachtjes op mijn lippen.

Ik opende mijn mond en voelde haar spitse tongetje mijn mond in glijden. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend… O, wat was dit geil! Onze tongen speelden met elkaar en onze zachte lippen gleden over elkaar heen. Sandy trok mijn topje over m’n hoofd en trok de cups van m’n bh naar beneden. Meteen sprongen mijn borsten naar buiten. Mijn tepels waren zo hard en gevoelig dat het bijna pijn deed. Heel zachtjes begon Sandy aan mijn tepels te likken, steeds wisselend van de één naar de ander. Met haar tong gleed ze langs m’n nek en ze hijgde zachtjes in m’n oor.

Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok mijn hoofd naar haar kutje toe. Met m’n lippen gleed ik over d’r gladde kutje. Ze rook heerlijk en de smaak van haar kutje was veel zoeter dan ik had verwacht. Met m’n tong zocht ik haar klitje en zodra ik haar daar aanraakte kwam ze weer klaar. Ze duwde mijn hoofd krachtig tegen haar kut aan en ik voelde hoe haar sap mijn mond in stroomde. Patrick was achter me komen staan en terwijl mijn mond nog aan Sandy’s klaarkomende kutje zat vastgeplakt trok hij mijn broek over m’n kont naar beneden.

Hij pakte mijn ronde billen vast met z’n grote handen. Zachtjes trok hij m’n billetjes uit elkaar zodat m’n kutje helemaal open kwam te staan. Hij sloeg me zachtjes op mijn kont. Toen kwam hij iets ophoog en ik voelde zijn harde lul langs mijn been omhoog glijden richting mijn kutje.

Toen ik zijn eikel tegen mijn kutje aan voelde drukken duwde ik mijn kont naar achteren zodat ik zijn eikel een stukje naar binnen voelde glijden. Ik moest wel supernat zijn, want zijn pik gleed gelijk een flink stuk naar binnen.

Wat was dit geil! Ik werd geneukt door een neger die ik nog maar net een paar uurtjes kende! En dat terwijl ik het kutje likte van een mooie blonde vrouw! Patrick trok z’n pik weer langzaam uit me. Ik dacht dat ik helemaal gek werd van geilheid!

De grote pik van Patrick zat zo diep in m’n kutje dat het leek alsof hij tegen m’n baarmoeder aandrukte. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

.

Prive ontvangst purmerend homo skes


bloed geil negers met grote lullen

Zodra ik buiten kwam keek de blonde vrouw mijn kant op. Terwijl ze mijn kant opliep wist ik het weer. Dit was Sandy, een meisje met wie ik samen heb gestudeerd. Maar wat was ze veranderd! Toen we studeerden was het een heel verlegen en stil meisje en droeg ze altijd hele ouderwetse kleding, maar nu zag ze er juist heel uitdagend uit, bijna hoerig… en weer vond ik het op een vreemde manier erg geil en opwindend… Ze liep naar de afscheiding van de terrassen en gaf me drie zoenen.

We kletsen wat bij en ze vertelde enthousiast wat ze de laatste allemaal had gedaan. Het bleek dat ze in de entertainment wereld terecht was gekomen en ze was nu artiestenmanager. Mijn twee nieuwe buurmannen, die inmiddels ook bij ons waren komen staan, bleken twee rappers die sinds kort een deal met haar label hadden gesloten… Opeens vroeg Mike, zoals de donkere lange zich had voorgesteld, of ik zin had om bij ze te komen zitten en gezellig wat mee te drinken en te eten.

Ik nam het voorstel aan en Mike hielp me over de glazen blokken. Terwijl hij me over de schutting tilde, gleed mijn lichaam langs zijn harde, gespierde lijf… Mijn klitje begon gelijk te kloppen tegen m’n stringetje aan en ik voelde dat m’n kutje een beetje nat begon te worden… Met rode blosjes op m’n wangen ging ik erbij zitten en begonnen we gezellig over van alles en nog wat te kletsen. Het begon al een beetje te schemeren en de broeierige warmte zorgde ervoor dat ik me steeds geiler en geiler begon te voelen.

Door de blikken die over en weer vlogen had ik het gevoel dat de andere drie er ook zo over dachten, maar er leek niemand te zijn die de eerste stap durfde te nemen. Toen het bijna helemaal donker was stelde Patrick, zoals de andere buurman heette, voor om naar binnen te gaan om een filmpje te kijken. Daar hadden we allemaal wel zin in en we gingen naar binnen.

Binnen stond er een enorme loungebank, waar je wel met z’n tienen op zou kunnen liggen en aan de muur hing een gigantische plasmatelevisie. Patrick zocht een dvdtje uit en we nestelden ons met z’n allen op de bank. Mike draaide ondertussen een jointje en liet hem vervolgens rond gaan. Ik had nog nooit geblowd, maar door de geile, broeierige sfeer, en het roségehalte in mijn bloed, nam ik al snel een paar trekjes. Al snel werd ik nog lichter in mijn hoofd en ook Sandy giechelde de hele tijd door.

De film boeide niet echt heel erg en Mike stelde voor om een spelletje te doen. Allemaal stemden we in. Ik had het wel eens met een paar vriendinnetjes gespeeld tijdens mijn studietijd, maar was nu toch wel erg benieuwd waar dit naartoe zou gaan.

Mike pakte een lege roséfles en draaide hem rond op de tafel. De hals wees naar mij en ik mocht als eerste iemand kiezen. Ik koos Sandy en Sandy koos voor truth. Ik wilde niet te truttig overkomen en probeerde een beetje pikante vraag te stellen.

Ze draaide de fles rond en de hals wees naar Patrick. Daar had Sandy niet zo snel op gerekend en het duurde even voor ze een opdracht had bedacht. Terwijl hij op play drukte verscheen er op het immense scherm een gigantische, dikke, zwarte lul, die langzaam door een blondje met enorme tieten werd gepijpt. Even was het stil in de kamer en keken we allemaal gebiologeerd naar de televisie. Ik had nog nooit porno gezien en had ook nog nooit van mijn leven een donkere lul gezien.

Patrick keek ons lachend aan en zei: Het was nu weer de beurt aan Sandy en ook zij koos voor een opdracht. Daar hoefde Patrick niet lang over na te denken. Ze ging op haar knieen op de bank zitten en keek ons één voor één aan… “De eerste zit hier…” Ze wees met haar vinger naar het knopje onder haar lip. Ze liet de derde zien door haar tong uit te steken. Weer keek ze ons geil aan. Langzaam knoopte ze haar strakke spijkerjasje open… Twee enorme tieten schoten naar buiten, omsloten door een kanten pushup bh.

Ze haakte de sluiting los en legde haar handen op haar borsten. Zachtjes streelde ze de stof en liet toen heel langzaam, stukje voor stukje, haar handen naar beneden zakken. Mike en Patrick lagen met open mond toe te kijken. In hun korte broeken tekende zich enorme bulten af. Mijn string was ondertussen helemaal doorweekt van mijn sap en het vocht stroomde langs mijn dijen… Ik zag dat Mike z’n hand zachtjes over de enorme bult in z’n broek liet glijden.

Sandy, die tussen Mike en Patrick inzat, keek de twee negers één voor één aan, keek toen mij aan en zei toen zachtjes: Zo kwam ze met haar gezicht naar de leuning en haar kont naar mij toe op de bank te zitten. Patrick gromde dat hij die andere drie zelf wel van dichtbij zou bekijken.

Hij drukte Sandy met haar ellebogen op de bank, waardoor haar kontje mooi omhoog kwam en haar rug hol naar beneden stond. Met z’n grote handen trok hij het rokje van haar ronde kontje… Ondertussen werd op de televisie het blondje door vier grote negers keihard geneukt. Door het gekreun van Sandy werd m’n blik weer naar het tafereel op de bank getrokken. Patrick had het rokje van Sandy nu helemaal uitgetrokken en schoof haar string langzaam opzij.

Door het standje waarin ze zat had ik een perfect uitzicht op haar kutje. In haar lippen had ze twee zilveren ringetjes en bij haar klit had ze een staafje met twee zilveren bolletjes.

Ze was helemaal kaal en haar kutje stond een beetje open. Ze was zo nat dat je het vocht tussen haar lippen door zag glinsteren. Mike stond op en liep om de bank heen zodat hij met z’n blote buik voor Sandy kwam te staan. Ze graaide naar z’n broek en haalde z’n halfstijve pik tevoorschijn. Zachtjes likte ze over zijn eikel heen en zijn pik kwam met schokkende bewegingen nog verder omhoog. Mike z’n lul deed zeker niet onder voor de grote, dikke lullen die op de televisie te zien waren. Sandy opende haar mondje en liet de pik van Mike met een langzame beweging naar binnen glijden.

Sandy begon hem met steeds wildere bewegingen te pijpen. Patrick ging achter Sandy zitten en begon haar met lange halen van beneden naar boven te likken. Vanaf haar klitje langs haar lipjes tot aan haar kontgaatje. Steeds weer liet hij z’n tong langs haar kutje glijden. Het geslurp van Sandy aan Mike’s pik werd steeds vaker onderbroken door hard gekreun. Patrick liet twee vingers in haar kutje glijden en terwijl hij zich vastzoog op haar klit ging hij in een rustig tempo met z’n vingers in haar kutje op en neer.

Sandy kronkelde met haar onderlijf tegen het gezicht van Patrick aan. Mike had haar lange, blonde haren beetgepakt en neukte haar mondje nu met lange halen. Z’n pik verdween tot aan z’n ballen in haar zuigende mond. Patrick pompte z’n vingers steeds sneller in haar zeiknatte kut, terwijl hij met z’n tong om haar klitje heen cirkelde.

Sandy liet Mike’s pik even los en draaide zich om naar Patrick. Haar lichaam schokte ongecontroleerd over de bank. Plotseling zag ik een straal vocht uit Sandy’s kutje spuiten. Patrick vingerde Sandy nog steeds en er bleven straaltjes vocht uit haar kutje spuiten.

Ik kon mijn ogen niet geloven! Zoiets had ik nog nooit gezien! Patrick’s gezicht droop van het vocht uit Sandy’s kutje en op de bank zaten grote natte plekken van haar vocht… Met een geil lachje keek Sandy ons aan. Mijn tepels priemden door de stof van mijn bh en tekenden zich duidelijk af op mijn strakke topje. M’n klitje klopte tussen m’n zeiknatte schaamlippen.

Sandy kroop, nu helemaal naakt, over de bank langzaam naar me toe. Mike en Patrick keken ademloos toe wat er nu ging gebeuren… Toen ze bij me was kroop Sandy met haar naakte lichaam op me. We keken elkaar geil aan. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en zoende me zachtjes op mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde haar spitse tongetje mijn mond in glijden. Ik had nog nooit met een vrouw gezoend… O, wat was dit geil!

Onze tongen speelden met elkaar en onze zachte lippen gleden over elkaar heen. Sandy trok mijn topje over m’n hoofd en trok de cups van m’n bh naar beneden. Meteen sprongen mijn borsten naar buiten. Mijn tepels waren zo hard en gevoelig dat het bijna pijn deed. Heel zachtjes begon Sandy aan mijn tepels te likken, steeds wisselend van de één naar de ander.

Met haar tong gleed ze langs m’n nek en ze hijgde zachtjes in m’n oor. Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok mijn hoofd naar haar kutje toe. Met m’n lippen gleed ik over d’r gladde kutje. Ze rook heerlijk en de smaak van haar kutje was veel zoeter dan ik had verwacht.

Met m’n tong zocht ik haar klitje en zodra ik haar daar aanraakte kwam ze weer klaar. Ze duwde mijn hoofd krachtig tegen haar kut aan en ik voelde hoe haar sap mijn mond in stroomde. Patrick was achter me komen staan en terwijl mijn mond nog aan Sandy’s klaarkomende kutje zat vastgeplakt trok hij mijn broek over m’n kont naar beneden.

Hij pakte mijn ronde billen vast met z’n grote handen. Zachtjes trok hij m’n billetjes uit elkaar zodat m’n kutje helemaal open kwam te staan. Hij sloeg me zachtjes op mijn kont. Toen kwam hij iets ophoog en ik voelde zijn harde lul langs mijn been omhoog glijden richting mijn kutje. Toen ik zijn eikel tegen mijn kutje aan voelde drukken duwde ik mijn kont naar achteren zodat ik zijn eikel een stukje naar binnen voelde glijden.

Ik moest wel supernat zijn, want zijn pik gleed gelijk een flink stuk naar binnen. Wat was dit geil! Ik werd geneukt door een neger die ik nog maar net een paar uurtjes kende! En dat terwijl ik het kutje likte van een mooie blonde vrouw! Patrick trok z’n pik weer langzaam uit me. Ik dacht dat ik helemaal gek werd van geilheid! De grote pik van Patrick zat zo diep in m’n kutje dat het leek alsof hij tegen m’n baarmoeder aandrukte.

Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez.

Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Kom je kijken hoe ze wordt volgepoten?

Ze zijn al op leeftijd, maar ze gaan helemaal wild. Denise komt klaar op zijn grote dikke negerlul! Scheurt ze uit of komt ze klaar? Deze meiden worden van alle kanten misbruikt, verkracht en zwaar vernederd.

Deze meiden zijn bloedgeil en willen keihard geneukt worden in hun strakke kutje. Els wordt van pijpen bloedgeil. De smaak van het voorvocht laat haar hoofd op hol slaan en wil alleen nog maar klaarkomen! Het sperma smeer ik over je buik en hier plas ik weer overheen, wat een geile smeerboel vind je niet? Tieners gaan over hun grenzen en doen supergeile spelletjes met elkaar. Meedoen mag hij niet, moeder komt klaar op een dikke negerlul. Mijn vriendin en ik worden geneukt door twee negers Categorie: Ik had nooit gedacht dat ik me zo kon laten gaan… Ik heb me als een echte slet gedragen, een geile, perverse slet en ik heb ervan genoten!

En het gekke is dat als je vorige week aan elk willekeurig persoon in mijn omgeving had gevraagd wat ze van me vonden, ze ongetwijfeld hadden geantwoord dat ik het meest preutse, brave en afstandelijke mens was dat ze kenden! Ik zal mezelf eerst even voorstellen, dan wordt het jullie misschien allemaal wat duidelijker… Ik ben Marian, een 28 jarige meid, gezegend met een prachtig figuur, volle cup D, slanke taille, platte buik, een rond strak kontje en lange slanke benen.

En ook nog eens een heel knap smoeltje, lang bruin krullend haar en grote blauwe ogen met lange krullende wimpers… Allemaal dingen waar ik helemaal niks voor heb hoeven doen… Nooit niet! Allemaal gekregen van moeder natuur… Maar ook nog eens gezegend met een goed stel hersenen die ik mijn hele leven getraind heb door erg hard mijn best te doen op school… Ja, ik was een echte studiebol.

Ik had al lang geleden besloten dat ik aan al die “uiterlijke schijn”, zoals ik het noemde, geen aandacht zou besteden en dat ik gewaardeerd zou worden om m’n hersens en niet om m’n uiterlijk. Ik heb nu dan ook een hele goeie job als senior advocate bij een heel groot en gerenommeerd kantoor. Mooi, duur appartement met uitzicht over de stad, mooi sportautootje en meer dan genoeg geld om alles te doen wat ik zelf wil.

Allemaal in m’n uppie verdiend door hard te werken, en niet door m’n mooie uiterlijk. Deed er ook nooit wat aan, altijd zakelijk gekleed, nooit make-up op, je kent het wel… Maar goed, afgelopen vrijdag zat ik op kantoor en een bespreking die ik later die middag zou hebben werd afgebeld.

Het was een prachtige dag, een graad of 27, heerlijk zonnetje en een egaal blauwe lucht. Ik besloot daarom ook naar huis te gaan en lekker thuis op het dakterras met m’n laptop nog wat verder te werken. Thuisgekomen trok ik een lekkere linnen broek en een topje aan en ging met een fles rosé naar het dakterras. Na een uurtje in de zon wat gewerkt te hebben en de fles rosé al een flink stuk leger te hebben gemaakt, doezelde ik een beetje in… Ik zakte achterover op m’n ligbed en liet de zonnestralen m’n lichaam strelen… Zweetdruppeltjes liepen in kleine straaltjes langs m’n hals tussen m’n borsten.

Het topje plakte tegen m’n lichaam aan. Plotseling hoorde ik op het terras naast me stemmen. Sinds ongeveer een week had ik nieuwe buren. Twee grote negers, waarschijnlijk voetballers ofzo… In mijn appartementencomplex worden er namelijk regelmatig woningen door een grote voetbalclub hier uit de stad verhuurd aan nieuwe spelers.

Tussen de terrassen in was er een afscheiding, gemaakt van glazen blokken die ongeveer een meter hoog was. Ik lag met mijn ligbed op een verhoging, waardoor ik erg makkelijk in de tuin van de nieuwe buren kon kijken. Ze hadden allebei een ontbloot bovenlijf en waren bezig de barbecue klaar te zetten. De één was erg lang, zeker wel twee meter en was verder best wel slank, maar erg gespierd.

Het leek wel alsof de spieren op zijn lichaam waren getekend, zo strak stonden ze. Hij was heel erg donker, had een kaalgeschoren kop en had enorme diamanten in z’n oren. Verder zat hij onder de tatoeages, echt bijna helemaal vol, iets wat ik altijd erg lelijk heb gevonden, maar nu vond ik het op de één of andere manier erg mooi staan, zelfs wel opwindend eigenlijk… Ik schrok een beetje van mezelf, zat ik nou stiekem te geilen op de nieuwe buurman?

Nee dacht ik, ff normaal doen, zal wel door de rosé komen. Toch bekeek ik ook de andere buurman even goed. Deze was een stukje kleiner dan z’n huisgenoot, ik schatte ongeveer 1 meter 85, was ook een stuk lichter, beetje caramelkleurig, ook een kaalgeschoren kop en ook een zeer afgetraind lichaam. Plotseling keek hij m’n kant op en daardoor hadden we opeens oogcontact… Ik voelde dat ik helemaal rood aanliep, wat alleen maar erger werd toen er een ondeugende glimlach op z’n gezicht verscheen.

Ik hoorde de twee buurmannen buiten lachen. Hij had zeker aan z’n vriend verteld dat ik ze zat te begluren en nu lachten ze me uit… Ik was helemaal in de war, merkte dat er allerlei geile gedachten door m’n hoofd schoten die ik helemaal niet begreep! Ik was geen maagd meer, had tot nu toe twee vriendjes gehad, maar was nu alweer bijna twee jaar vrijgezel.

Ik had ook nooit een heftig seksleven gehad en de gedachten aan die donkere lichamen die over me heen kronkelden lieten het bloed sneller door m’n lichaam stromen. Wat gebeurde er met me? Snel sloeg ik nog een glas rosé achterover en daardoor werd ik weer iets rustiger. Ik stak een sigaretje op en besloot wat televisie te gaan kijken en de buurmannen te vergeten. Dat zal dan zo wel weer overgaan dacht ik. Ik zapte van kanaal naar kanaal en inderdaad dwaalden m’n gedachten een beetje af.

Toch hoorde ik af en toe van buiten de stemmen van de twee nieuwe buurmannen en rook ik het vlees dat ze aan het bakken waren. Ik liep naar de schuifpui en vanachter het gordijn keek ik naar buiten. Er was een jonge vrouw het terras op gekomen. Ze had een kort, strak rokje aan en daarop een klein spijkerjasje, dat haar enorme borsten strak omspande. De onderste knoopjes van haar jasje waren los, zodat haar bruine, platte buik bloot was en haar navelpiercing goed zichtbaar was.

Aan haar lange benen droeg ze open pumps met hele hoge stiletto hakken. Ze had lang, blond, steil haar, een grote, rode mond met volle lippen en nog een piercing, net onder haar onderlip.

Ze kwam me vaag bekend voor. Ze kuste de beide mannen op de mond en ging ook aan het tafeltje zitten waar de mannen zaten. Ik liep een stukje naar buiten om de vrouw wat beter te bekijken. De buurmannen zaten nu met hun rug naar me toe. Zodra ik buiten kwam keek de blonde vrouw mijn kant op. Terwijl ze mijn kant opliep wist ik het weer. Dit was Sandy, een meisje met wie ik samen heb gestudeerd. Maar wat was ze veranderd! Toen we studeerden was het een heel verlegen en stil meisje en droeg ze altijd hele ouderwetse kleding, maar nu zag ze er juist heel uitdagend uit, bijna hoerig… en weer vond ik het op een vreemde manier erg geil en opwindend… Ze liep naar de afscheiding van de terrassen en gaf me drie zoenen.

We kletsen wat bij en ze vertelde enthousiast wat ze de laatste allemaal had gedaan. Het bleek dat ze in de entertainment wereld terecht was gekomen en ze was nu artiestenmanager.

Mijn twee nieuwe buurmannen, die inmiddels ook bij ons waren komen staan, bleken twee rappers die sinds kort een deal met haar label hadden gesloten… Opeens vroeg Mike, zoals de donkere lange zich had voorgesteld, of ik zin had om bij ze te komen zitten en gezellig wat mee te drinken en te eten. Ik nam het voorstel aan en Mike hielp me over de glazen blokken. Terwijl hij me over de schutting tilde, gleed mijn lichaam langs zijn harde, gespierde lijf… Mijn klitje begon gelijk te kloppen tegen m’n stringetje aan en ik voelde dat m’n kutje een beetje nat begon te worden… Met rode blosjes op m’n wangen ging ik erbij zitten en begonnen we gezellig over van alles en nog wat te kletsen.

Het begon al een beetje te schemeren en de broeierige warmte zorgde ervoor dat ik me steeds geiler en geiler begon te voelen. Door de blikken die over en weer vlogen had ik het gevoel dat de andere drie er ook zo over dachten, maar er leek niemand te zijn die de eerste stap durfde te nemen.

Toen het bijna helemaal donker was stelde Patrick, zoals de andere buurman heette, voor om naar binnen te gaan om een filmpje te kijken. Daar hadden we allemaal wel zin in en we gingen naar binnen. Binnen stond er een enorme loungebank, waar je wel met z’n tienen op zou kunnen liggen en aan de muur hing een gigantische plasmatelevisie.

Patrick zocht een dvdtje uit en we nestelden ons met z’n allen op de bank. Mike draaide ondertussen een jointje en liet hem vervolgens rond gaan. Ik had nog nooit geblowd, maar door de geile, broeierige sfeer, en het roségehalte in mijn bloed, nam ik al snel een paar trekjes. Al snel werd ik nog lichter in mijn hoofd en ook Sandy giechelde de hele tijd door. De film boeide niet echt heel erg en Mike stelde voor om een spelletje te doen.

Allemaal stemden we in. Ik had het wel eens met een paar vriendinnetjes gespeeld tijdens mijn studietijd, maar was nu toch wel erg benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Mike pakte een lege roséfles en draaide hem rond op de tafel. De hals wees naar mij en ik mocht als eerste iemand kiezen. Ik koos Sandy en Sandy koos voor truth. Ik wilde niet te truttig overkomen en probeerde een beetje pikante vraag te stellen. Ze draaide de fles rond en de hals wees naar Patrick. Daar had Sandy niet zo snel op gerekend en het duurde even voor ze een opdracht had bedacht.

Terwijl hij op play drukte verscheen er op het immense scherm een gigantische, dikke, zwarte lul, die langzaam door een blondje met enorme tieten werd gepijpt. Even was het stil in de kamer en keken we allemaal gebiologeerd naar de televisie. Ik had nog nooit porno gezien en had ook nog nooit van mijn leven een donkere lul gezien.

Patrick keek ons lachend aan en zei: Het was nu weer de beurt aan Sandy en ook zij koos voor een opdracht. Daar hoefde Patrick niet lang over na te denken. Ze ging op haar knieen op de bank zitten en keek ons één voor één aan… “De eerste zit hier…” Ze wees met haar vinger naar het knopje onder haar lip. Ze liet de derde zien door haar tong uit te steken.

Weer keek ze ons geil aan. Langzaam knoopte ze haar strakke spijkerjasje open… Twee enorme tieten schoten naar buiten, omsloten door een kanten pushup bh. Ze haakte de sluiting los en legde haar handen op haar borsten. Zachtjes streelde ze de stof en liet toen heel langzaam, stukje voor stukje, haar handen naar beneden zakken. Mike en Patrick lagen met open mond toe te kijken. In hun korte broeken tekende zich enorme bulten af. Mijn string was ondertussen helemaal doorweekt van mijn sap en het vocht stroomde langs mijn dijen… Ik zag dat Mike z’n hand zachtjes over de enorme bult in z’n broek liet glijden.

Sandy, die tussen Mike en Patrick inzat, keek de twee negers één voor één aan, keek toen mij aan en zei toen zachtjes: Zo kwam ze met haar gezicht naar de leuning en haar kont naar mij toe op de bank te zitten. Patrick gromde dat hij die andere drie zelf wel van dichtbij zou bekijken. Hij drukte Sandy met haar ellebogen op de bank, waardoor haar kontje mooi omhoog kwam en haar rug hol naar beneden stond.