Prive Sex Almere

Betrapt date met shemale

betrapt date met shemale

Het was vrijdagmiddag, vier uur, toen ik van mijn werk kwam en zoals elke vrijdag ging ik meteen door naar mijn stamkroeg, het maakte vandaag ook niet uit hoe laat ik thuiskwam want Heike was het hele weekend naar haar moeder in Groningen en zou pas zondagavond terugkomen.

Ik nam plaats aan de bar en samen met Henk, de barman, en nog drie stamgasten dobbelden we om een rondje. Toen de andere gasten tegen zessen naar huis gingen bestelde ik twee ballen gehakt met brood want dan hoefde ik geen eten voor mezelf te koken. Ik bestelde nog een biertje en toen ik net had gegeten ging de deur van het café open en kwam er een schoonheid van een vrouw binnen, lang blond haar, mooi opgemaakt, lange benen en schoenen met hakken van zeker negen centimeter, ze droeg een kort strak zwart rokje van nappaleer en een topje met een halsuitsnede die ruim zicht gaf op haar grote borsten waarvan de harde tepels bijna door haar topje prikten.

Henk pakte zijn duurste fles whisky en deed de gewenste hoeveelheid in een daarvoor bestemd glas en gaf er ook een klein kannetje water bij. Henk liet twee druppels in het whiskyglas vallen waarna ze Henk bedankte. Ze pakte het glas op en zei: Henk ging verder met zijn werk en ik raakte met de vrouw in gesprek, ze heette Sabrina en vertelde dat ze eenendertig jaar oud was, ze was op bezoek geweest bij haar oma hier in het dorp en wilde nog even wat drinken voor ze weer naar huis ging, het duurde sowieso toch nog een uur voordat de trein kwam.

We zaten zo diep in ons gesprek dat Sabrina opeens zei: Ik vertelde haar dat ik vlakbij woonde en dat ze wel bij mij mocht wachten en dat ik haar dan wel naar het station wilde brengen. Ik betaalde mijn rekening en gaf Sabrina een hand zodat ze van de barkruk kon afstappen, daarna wandelde wij het café uit op weg naar mijn huis. Na enkel minuten lopen waren wij bij mij thuis aangekomen en maakte de deur open, ik liet haar voor gaan en toen ze plaats had genomen op onze witleren bank bood ik aan een kop koffie te maken.

Ik liep naar de keuken en zette de koffiemachine aan en binnen enkele ogenblikken had ik twee dampende koppen koffie en liep daarmee naar de woonkamer. Mijn lul was intussen zo groot dat hij zat te dringen in mijn te strakke broek. Sabrina had dit gezien en legde haar hand op mijn knie en liet hem langzaam naar boven glijden totdat zij met haar hand de bobbel in mijn broek had bereikt waarna ze zachtjes in mijn pik kneep, met gesloten ogen genoot ik ervan en schrok toen ze haar volle lippen op die van mij drukte en haar tong een weg zocht tussen mijn lippen op zoek naar die van mij.

Een enkel ogenblik later waren we elkaar heftig aan het tongzoenen en verdween een hand van mij tussen haar topje en voelde ik de harde tepels op haar grote stevige borsten. Intussen had Sabrina mijn broek losgemaakt en mijn snoeiharde lul uit zijn benarde positie bevrijdt.

Nu liet ik mijn hand afzakken en probeerde onder haar strakke rokje te komen maar ze trok meteen mijn hand terug en al tongzoenend schudde haar hoofd “nee”. Na een tijdje stopte ze met zoenen en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en nam mijn pik tussen haar lippen en likte de druppel die daar was verschenen weg en zei: Ze stond op en ging voor mij staan, trok haar topje uit en zag dat ze een kwartcup beha droeg waarop haar mooie grote tieten rustten.

Daarna maakte ze de rits van haar leren rokje los en liet deze op de grond zakken en stapte er vervolgens uit. Ik schrok wat ik toen zag……, uit de veel te kleine string die ze droeg stak een grote dikke lul, de dikke besneden eikel kwam boven de rand van de string uit.

Toen ze mij het verhaal had verteld had hoe zij hiertoe was gekomen had ik al weer en stijve lul gekregen. Sabrina, die nog steeds voor mij stond had nu ook haar string uitgedaan en bood mij haar lul aan die niet heel dik was maar wel bijzonder lang, hij was zeker tweeëntwintig centimeter, voorzichtig nam ik de eikel van haar lul tussen mijn lippen en liet hem daarna langzaam in mijn mond liet glijden.

Omdat ik niet haar hele lul naar binnen kon slikken plaatste ik mijn hand op het restant van haar lul en begon haar tegelijk af te trekken. Ook bij Sabrina, die intussen ook bloedgeil was geworden, duurde het niet lang voordat ze klaarkwam en met haar hoofd in haar nek en gesloten ogen kwam ze wild schokken met haar onderlijf tot een heftig orgasme waarbij ze een vijftal stralen warm zaad in mijn mond spoot.

Dit was de eerste keer dat ik sperma proefde en ik moet eerlijk bekennen dat het best wel lekker smaakte. Het moet ruim na tien uur zijn geweest toen de kamerdeur open ging en ik met Sabrina op de bank zat te tongen en we elkaars pikken in onze handen hadden.

Ik schrok en sprong op, hield mijn handen voor mijn pik en stotterde.: Sabrina was intussen ook opgestaan en toen Heike de lange lul van haar zag draaide haar stem meteen om en zei: Sabrina en ik namen plaats op de bank, keken elkaar aan en waren nog steeds stomverbaasd dat Heike niet boos reageerde.

Na een klein kwartiertje kwam ze de kamer binnen, was gekleed in een jarretelbody met open kruis en kwartcups waardoor haar grote borsten met haar dikke harde tepels recht vooruit stonden, aan haar benen droeg ze zwarte nylonkousen met een dikke naad aan de achterzijde en aan haar voeten droeg ze schoenen met goudkleurige stilettohakken die wel twaalf centimeter hoog waren.

Toen ik aan Heike vroeg waarom ze niet boos was antwoordde ze: In gedachte was ik nu blij dat ik mijn internetgeschiedenis niet had opgeruimd en dat Heike het zo opvatte. Heike pakte nu de hand van Sabrina en trok haar van de bank waarna ze haar armen om haar nek sloeg en haar intens begon te tongzoenen. Ik keek zittend op de bank toe en trok langzaam aan mijn harde pik. Na enige minuten stopte Heike met zoenen en zei tegen Sabrina terwijl ze onderuitgezakt naast mij op de bank kwam zitten: Kom……, schatje……, ik wil nu die lekkere pik van je wel in mijn drijfnatte kutje voelen…”.

Sabrina ging op haar knieën voor de bank zitten en Heike trok gelijktijdig haar benen omhoog en zette de scherpe punten van haar hakken in de rand van de bank. Sabrina leidde nu haar harde pik voor de natte kut van Heike en duwde hem tot aan haar ballen naar binnen waarop Heike zachtjes kreunde dat het lekker was. Sabrina begon Heike nu te neuken, eerst langzaam maar al snel ging het tempo omhoog en neukte ze zo hard dat haar grote borsten dansten op haar kwartcup beha en haar ballen hard tegen de billen van Heike sloegen.

Ik was ook geil en trok mezelf af terwijl ik elke beweging van Sabrina en Heike volgde. Sabrina gooide nu het hoofd in haar nek en sloot haar ogen, trok haar harde lul uit de kut van Heike en spoot een vijftal stralen sperma over de body van Heike, ze trok nog even aan haar lul totdat de laatste druppels eruit waren waarna ze voorover boog en haar eigen zaad oplikte.

Ik was bloedgeil en ik hoefde maar een paar keer te stoten toen Heike zwaar hijgend tot een heftig orgasme kwam, haar kutspieren strak om mijn lul klemde waardoor ik ook klaarkwam en mijn warme zaad in haar kutje spoot. Heike hijgde nog even na, daarna trok ik mijn lul uit haar natte kut en zaten we met z’n drieën op de bank.

Ik vertelde Heike hoe ik Sabrina had ontmoet en waardoor ze met mij mee naar huis was gegaan. Hij deed het overal: Zowat overal en altijd als zijn pik hard werd, reikte hij omlaag en gaf het de weinige strelingen die het nodig had om zijn sperma vrij te geven. Beide jongens waren nog in een andere wereld toen de slaapkamerdeur plots geopend werd. En daar zaten de twee verdwaasde jongens, hun lullen in een hand en bedekt met sperma.

Ze bevroren zowat terplekke. Michel begon zijn halfstijve terug in zijn broek en slip te duwen. Met zijn schone hand sloot Flip de bladen die op het bed verspreid lagen.

Hij realiseerde zich dat hij zijn kleine broer en diens vriend bij hun ballen had, en hij zou dat wel even uitbuiten!

En hoe kom je aan mijn bladen? Ik heb hem niet aangeraakt! Wat een ogenblik voor zijn ritssluiting om vast te raken! De voorkant van zijn slip had de eerste lading jongensroom gekregen en was nu duidelijk zichtbaar, nat en plakkerig, terwijl hij worstelde met zijn rits. Joop liep naar zijn broer, reikte omlaag en lepelde met zijn vinger een grote blub sperma van diens broek.

En wat is dit dan? In feite kreeg hij zelfs een stijve. De bobbel in zijn nauwe, gebleekte Levi's groeide in pulsen en de paddestoelvormige eikel was duidelijk zichtbaar onder het lichtblauwe materiaal. Hij loerde naar een van de open bladzijden. Hij nam een tijdschrift en staarde naar de fotos van een of ander honingblond grietje. Zijn lul roerde zich en groeide naar bijna de volle lengte. De bobbel was nu extreem opvallend. Flip merkte het op en ving Michel's blik.

Hij wees naar de erectie van zijn broer en gaf de nogal bedeesde Michel een onopvallende grijns. Hij reikte omhoog en kneep snel in de bobbel achter de broek van zijn broer. Kijk uit, jij flikker! Zijn lul groeide in feite weer toen hij zich realiseerde dat de twee jongens net klaargekomen waren van het masturberen. Nu was zijn paal volledig hard en schreeuwde om uit zijn jeans gelaten te worden.

Michel maakte een sputterend geluid terwijl hij een schaterlach onderdrukte. Hij knoopte zijn Levi's los. Het zag eruit alsof het zo groot was als de lullen van beide jongens tezamen!

De kop glinsterde in een boze, paarsrode kleur en de schacht was doortrokken met dikke, bloeddoorlopen aderen. De jongens waren ontzet. Ze hadden zich nooit voorgesteld dat een pik zo groot kon zijn.

Michel vroeg zich af wat Joop ermee ging doen. Hij was een beetje bang. Hij had Flips broer zich nooit zo zien gedragen. Joop liet zijn paal los en zijn hand flitste omlaag, greep Flips hemd en trok hem omhoog. Tenslotte zou dat alleen maar bewijzen dat hij zijn broer bespioneerde. Joop liet Flip weer los en beval hem zijn hand om zijn kloppende paal te sluiten. Flip deed wat hij wilde en bewoog zijn hand zachtjes op en neer omheen de pik van zijn broer.

Moeder leert dochter pijpen priveontvangst utrechtbetrapt date met shemale

Het was vrijdagmiddag, vier uur, toen ik van mijn werk kwam en zoals elke vrijdag ging ik meteen door naar mijn stamkroeg, het maakte vandaag ook niet uit hoe laat ik thuiskwam want Heike was het hele weekend naar haar moeder in Groningen en zou pas zondagavond terugkomen. Ik nam plaats aan de bar en samen met Henk, de barman, en nog drie stamgasten dobbelden we om een rondje. Toen de andere gasten tegen zessen naar huis gingen bestelde ik twee ballen gehakt met brood want dan hoefde ik geen eten voor mezelf te koken.

Ik bestelde nog een biertje en toen ik net had gegeten ging de deur van het café open en kwam er een schoonheid van een vrouw binnen, lang blond haar, mooi opgemaakt, lange benen en schoenen met hakken van zeker negen centimeter, ze droeg een kort strak zwart rokje van nappaleer en een topje met een halsuitsnede die ruim zicht gaf op haar grote borsten waarvan de harde tepels bijna door haar topje prikten.

Henk pakte zijn duurste fles whisky en deed de gewenste hoeveelheid in een daarvoor bestemd glas en gaf er ook een klein kannetje water bij. Henk liet twee druppels in het whiskyglas vallen waarna ze Henk bedankte. Ze pakte het glas op en zei: Henk ging verder met zijn werk en ik raakte met de vrouw in gesprek, ze heette Sabrina en vertelde dat ze eenendertig jaar oud was, ze was op bezoek geweest bij haar oma hier in het dorp en wilde nog even wat drinken voor ze weer naar huis ging, het duurde sowieso toch nog een uur voordat de trein kwam.

We zaten zo diep in ons gesprek dat Sabrina opeens zei: Ik vertelde haar dat ik vlakbij woonde en dat ze wel bij mij mocht wachten en dat ik haar dan wel naar het station wilde brengen. Ik betaalde mijn rekening en gaf Sabrina een hand zodat ze van de barkruk kon afstappen, daarna wandelde wij het café uit op weg naar mijn huis.

Na enkel minuten lopen waren wij bij mij thuis aangekomen en maakte de deur open, ik liet haar voor gaan en toen ze plaats had genomen op onze witleren bank bood ik aan een kop koffie te maken.

Ik liep naar de keuken en zette de koffiemachine aan en binnen enkele ogenblikken had ik twee dampende koppen koffie en liep daarmee naar de woonkamer. Mijn lul was intussen zo groot dat hij zat te dringen in mijn te strakke broek. Sabrina had dit gezien en legde haar hand op mijn knie en liet hem langzaam naar boven glijden totdat zij met haar hand de bobbel in mijn broek had bereikt waarna ze zachtjes in mijn pik kneep, met gesloten ogen genoot ik ervan en schrok toen ze haar volle lippen op die van mij drukte en haar tong een weg zocht tussen mijn lippen op zoek naar die van mij.

Een enkel ogenblik later waren we elkaar heftig aan het tongzoenen en verdween een hand van mij tussen haar topje en voelde ik de harde tepels op haar grote stevige borsten. Intussen had Sabrina mijn broek losgemaakt en mijn snoeiharde lul uit zijn benarde positie bevrijdt. Nu liet ik mijn hand afzakken en probeerde onder haar strakke rokje te komen maar ze trok meteen mijn hand terug en al tongzoenend schudde haar hoofd “nee”. Na een tijdje stopte ze met zoenen en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en nam mijn pik tussen haar lippen en likte de druppel die daar was verschenen weg en zei: Ze stond op en ging voor mij staan, trok haar topje uit en zag dat ze een kwartcup beha droeg waarop haar mooie grote tieten rustten.

Daarna maakte ze de rits van haar leren rokje los en liet deze op de grond zakken en stapte er vervolgens uit. Ik schrok wat ik toen zag……, uit de veel te kleine string die ze droeg stak een grote dikke lul, de dikke besneden eikel kwam boven de rand van de string uit.

Toen ze mij het verhaal had verteld had hoe zij hiertoe was gekomen had ik al weer en stijve lul gekregen. Sabrina, die nog steeds voor mij stond had nu ook haar string uitgedaan en bood mij haar lul aan die niet heel dik was maar wel bijzonder lang, hij was zeker tweeëntwintig centimeter, voorzichtig nam ik de eikel van haar lul tussen mijn lippen en liet hem daarna langzaam in mijn mond liet glijden. Omdat ik niet haar hele lul naar binnen kon slikken plaatste ik mijn hand op het restant van haar lul en begon haar tegelijk af te trekken.

Ook bij Sabrina, die intussen ook bloedgeil was geworden, duurde het niet lang voordat ze klaarkwam en met haar hoofd in haar nek en gesloten ogen kwam ze wild schokken met haar onderlijf tot een heftig orgasme waarbij ze een vijftal stralen warm zaad in mijn mond spoot.

Dit was de eerste keer dat ik sperma proefde en ik moet eerlijk bekennen dat het best wel lekker smaakte. Het moet ruim na tien uur zijn geweest toen de kamerdeur open ging en ik met Sabrina op de bank zat te tongen en we elkaars pikken in onze handen hadden. Ik schrok en sprong op, hield mijn handen voor mijn pik en stotterde.: Sabrina was intussen ook opgestaan en toen Heike de lange lul van haar zag draaide haar stem meteen om en zei: Sabrina en ik namen plaats op de bank, keken elkaar aan en waren nog steeds stomverbaasd dat Heike niet boos reageerde.

Na een klein kwartiertje kwam ze de kamer binnen, was gekleed in een jarretelbody met open kruis en kwartcups waardoor haar grote borsten met haar dikke harde tepels recht vooruit stonden, aan haar benen droeg ze zwarte nylonkousen met een dikke naad aan de achterzijde en aan haar voeten droeg ze schoenen met goudkleurige stilettohakken die wel twaalf centimeter hoog waren.

Toen ik aan Heike vroeg waarom ze niet boos was antwoordde ze: In gedachte was ik nu blij dat ik mijn internetgeschiedenis niet had opgeruimd en dat Heike het zo opvatte. Heike pakte nu de hand van Sabrina en trok haar van de bank waarna ze haar armen om haar nek sloeg en haar intens begon te tongzoenen. Ik keek zittend op de bank toe en trok langzaam aan mijn harde pik.

Na enige minuten stopte Heike met zoenen en zei tegen Sabrina terwijl ze onderuitgezakt naast mij op de bank kwam zitten: Kom……, schatje……, ik wil nu die lekkere pik van je wel in mijn drijfnatte kutje voelen…”. Sabrina ging op haar knieën voor de bank zitten en Heike trok gelijktijdig haar benen omhoog en zette de scherpe punten van haar hakken in de rand van de bank.

Sabrina leidde nu haar harde pik voor de natte kut van Heike en duwde hem tot aan haar ballen naar binnen waarop Heike zachtjes kreunde dat het lekker was. Sabrina begon Heike nu te neuken, eerst langzaam maar al snel ging het tempo omhoog en neukte ze zo hard dat haar grote borsten dansten op haar kwartcup beha en haar ballen hard tegen de billen van Heike sloegen.

Ik was ook geil en trok mezelf af terwijl ik elke beweging van Sabrina en Heike volgde. Sabrina gooide nu het hoofd in haar nek en sloot haar ogen, trok haar harde lul uit de kut van Heike en spoot een vijftal stralen sperma over de body van Heike, ze trok nog even aan haar lul totdat de laatste druppels eruit waren waarna ze voorover boog en haar eigen zaad oplikte.

Ik was bloedgeil en ik hoefde maar een paar keer te stoten toen Heike zwaar hijgend tot een heftig orgasme kwam, haar kutspieren strak om mijn lul klemde waardoor ik ook klaarkwam en mijn warme zaad in haar kutje spoot. Heike hijgde nog even na, daarna trok ik mijn lul uit haar natte kut en zaten we met z’n drieën op de bank. Ik vertelde Heike hoe ik Sabrina had ontmoet en waardoor ze met mij mee naar huis was gegaan.

Hij deed het overal: Zowat overal en altijd als zijn pik hard werd, reikte hij omlaag en gaf het de weinige strelingen die het nodig had om zijn sperma vrij te geven. Beide jongens waren nog in een andere wereld toen de slaapkamerdeur plots geopend werd. En daar zaten de twee verdwaasde jongens, hun lullen in een hand en bedekt met sperma. Ze bevroren zowat terplekke. Michel begon zijn halfstijve terug in zijn broek en slip te duwen. Met zijn schone hand sloot Flip de bladen die op het bed verspreid lagen.

Hij realiseerde zich dat hij zijn kleine broer en diens vriend bij hun ballen had, en hij zou dat wel even uitbuiten! En hoe kom je aan mijn bladen? Ik heb hem niet aangeraakt! Wat een ogenblik voor zijn ritssluiting om vast te raken! De voorkant van zijn slip had de eerste lading jongensroom gekregen en was nu duidelijk zichtbaar, nat en plakkerig, terwijl hij worstelde met zijn rits. Joop liep naar zijn broer, reikte omlaag en lepelde met zijn vinger een grote blub sperma van diens broek.

En wat is dit dan? In feite kreeg hij zelfs een stijve. De bobbel in zijn nauwe, gebleekte Levi's groeide in pulsen en de paddestoelvormige eikel was duidelijk zichtbaar onder het lichtblauwe materiaal.

Hij loerde naar een van de open bladzijden. Hij nam een tijdschrift en staarde naar de fotos van een of ander honingblond grietje. Zijn lul roerde zich en groeide naar bijna de volle lengte. De bobbel was nu extreem opvallend. Flip merkte het op en ving Michel's blik. Hij wees naar de erectie van zijn broer en gaf de nogal bedeesde Michel een onopvallende grijns.

Hij reikte omhoog en kneep snel in de bobbel achter de broek van zijn broer. Kijk uit, jij flikker! Zijn lul groeide in feite weer toen hij zich realiseerde dat de twee jongens net klaargekomen waren van het masturberen. Nu was zijn paal volledig hard en schreeuwde om uit zijn jeans gelaten te worden. Michel maakte een sputterend geluid terwijl hij een schaterlach onderdrukte. Hij knoopte zijn Levi's los. Het zag eruit alsof het zo groot was als de lullen van beide jongens tezamen!

De kop glinsterde in een boze, paarsrode kleur en de schacht was doortrokken met dikke, bloeddoorlopen aderen. De jongens waren ontzet. Ze hadden zich nooit voorgesteld dat een pik zo groot kon zijn. Michel vroeg zich af wat Joop ermee ging doen. Hij was een beetje bang. Hij had Flips broer zich nooit zo zien gedragen. Joop liet zijn paal los en zijn hand flitste omlaag, greep Flips hemd en trok hem omhoog. Tenslotte zou dat alleen maar bewijzen dat hij zijn broer bespioneerde. Joop liet Flip weer los en beval hem zijn hand om zijn kloppende paal te sluiten.

Flip deed wat hij wilde en bewoog zijn hand zachtjes op en neer omheen de pik van zijn broer.
Gay sex standjes neuken op het aanrecht


Een enkel ogenblik later waren we elkaar heftig aan het tongzoenen en verdween een hand van mij tussen haar topje en voelde ik de harde tepels op haar grote stevige borsten.

Intussen had Sabrina mijn broek losgemaakt en mijn snoeiharde lul uit zijn benarde positie bevrijdt. Nu liet ik mijn hand afzakken en probeerde onder haar strakke rokje te komen maar ze trok meteen mijn hand terug en al tongzoenend schudde haar hoofd “nee”. Na een tijdje stopte ze met zoenen en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en nam mijn pik tussen haar lippen en likte de druppel die daar was verschenen weg en zei: Ze stond op en ging voor mij staan, trok haar topje uit en zag dat ze een kwartcup beha droeg waarop haar mooie grote tieten rustten.

Daarna maakte ze de rits van haar leren rokje los en liet deze op de grond zakken en stapte er vervolgens uit. Ik schrok wat ik toen zag……, uit de veel te kleine string die ze droeg stak een grote dikke lul, de dikke besneden eikel kwam boven de rand van de string uit.

Toen ze mij het verhaal had verteld had hoe zij hiertoe was gekomen had ik al weer en stijve lul gekregen. Sabrina, die nog steeds voor mij stond had nu ook haar string uitgedaan en bood mij haar lul aan die niet heel dik was maar wel bijzonder lang, hij was zeker tweeëntwintig centimeter, voorzichtig nam ik de eikel van haar lul tussen mijn lippen en liet hem daarna langzaam in mijn mond liet glijden. Omdat ik niet haar hele lul naar binnen kon slikken plaatste ik mijn hand op het restant van haar lul en begon haar tegelijk af te trekken.

Ook bij Sabrina, die intussen ook bloedgeil was geworden, duurde het niet lang voordat ze klaarkwam en met haar hoofd in haar nek en gesloten ogen kwam ze wild schokken met haar onderlijf tot een heftig orgasme waarbij ze een vijftal stralen warm zaad in mijn mond spoot.

Dit was de eerste keer dat ik sperma proefde en ik moet eerlijk bekennen dat het best wel lekker smaakte. Het moet ruim na tien uur zijn geweest toen de kamerdeur open ging en ik met Sabrina op de bank zat te tongen en we elkaars pikken in onze handen hadden.

Ik schrok en sprong op, hield mijn handen voor mijn pik en stotterde.: Sabrina was intussen ook opgestaan en toen Heike de lange lul van haar zag draaide haar stem meteen om en zei: Sabrina en ik namen plaats op de bank, keken elkaar aan en waren nog steeds stomverbaasd dat Heike niet boos reageerde. Na een klein kwartiertje kwam ze de kamer binnen, was gekleed in een jarretelbody met open kruis en kwartcups waardoor haar grote borsten met haar dikke harde tepels recht vooruit stonden, aan haar benen droeg ze zwarte nylonkousen met een dikke naad aan de achterzijde en aan haar voeten droeg ze schoenen met goudkleurige stilettohakken die wel twaalf centimeter hoog waren.

Toen ik aan Heike vroeg waarom ze niet boos was antwoordde ze: In gedachte was ik nu blij dat ik mijn internetgeschiedenis niet had opgeruimd en dat Heike het zo opvatte. Heike pakte nu de hand van Sabrina en trok haar van de bank waarna ze haar armen om haar nek sloeg en haar intens begon te tongzoenen.

Ik keek zittend op de bank toe en trok langzaam aan mijn harde pik. Na enige minuten stopte Heike met zoenen en zei tegen Sabrina terwijl ze onderuitgezakt naast mij op de bank kwam zitten: Kom……, schatje……, ik wil nu die lekkere pik van je wel in mijn drijfnatte kutje voelen…”. Sabrina ging op haar knieën voor de bank zitten en Heike trok gelijktijdig haar benen omhoog en zette de scherpe punten van haar hakken in de rand van de bank.

Sabrina leidde nu haar harde pik voor de natte kut van Heike en duwde hem tot aan haar ballen naar binnen waarop Heike zachtjes kreunde dat het lekker was. Sabrina begon Heike nu te neuken, eerst langzaam maar al snel ging het tempo omhoog en neukte ze zo hard dat haar grote borsten dansten op haar kwartcup beha en haar ballen hard tegen de billen van Heike sloegen. Ik was ook geil en trok mezelf af terwijl ik elke beweging van Sabrina en Heike volgde. Sabrina gooide nu het hoofd in haar nek en sloot haar ogen, trok haar harde lul uit de kut van Heike en spoot een vijftal stralen sperma over de body van Heike, ze trok nog even aan haar lul totdat de laatste druppels eruit waren waarna ze voorover boog en haar eigen zaad oplikte.

Ik was bloedgeil en ik hoefde maar een paar keer te stoten toen Heike zwaar hijgend tot een heftig orgasme kwam, haar kutspieren strak om mijn lul klemde waardoor ik ook klaarkwam en mijn warme zaad in haar kutje spoot. Heike hijgde nog even na, daarna trok ik mijn lul uit haar natte kut en zaten we met z’n drieën op de bank.

Ik vertelde Heike hoe ik Sabrina had ontmoet en waardoor ze met mij mee naar huis was gegaan. Ze waren in overeenstemming met de afmeting van zijn lul - reusachtig!

Flip werd meer en meer gefascineerd door het gevoel van Joop's stijve. Hij kon hem voelen kloppen iedere keer als zijn hand over de ribbel aan de onderkant van de eikel streek. Zijn gezicht was er maar centimeters van verwijderd en hij kon de kruidige geur ervan ruiken. Hij keek nu naar Michel. Michel was te bang om ongehoorzaam te zijn. Snel wankelde hij naar zijn vriend, knielde naast hem neer en begon de laaghangende ballen van de oudere jongen te kneden.

De balzak voelde tegelijkertijd koud en warm aan. Hij was in de ban van een gevoel van pure machtswellust. Hij keek neer op twee onderschikten die zijn opgewonden geslachtsdelen bewerkten. Hij bereikte bijna het punt waarop zijn ballen hun opgespaarde lading zouden vrijgeven. Joop kon er niet aan weerstaan Flip er nog eens met zijn neus bovenop te duwen.

Dat voelt fantastisch aan, Michel. Hij kon de zak voelen samentrekken en dacht dat Joop dicht bij het klaarkomen was.

Hij had het juist voor. Plots schoot een straal room uit Joop's lul en landde recht op Flips kaak. Gedurende een korte poos zwaaide de lul vrij heen en weer, terwijl straal na straal sperma over de twee knielende jongens heen gespoten werd. Joop greep zijn lul stevig vast en kneep sperma er zo ongeveer uit. Zijn zaad bleef eruit komen en het merendeel van de spermavlokken landde op Flip en Michel, ook al probeerden ze die te vermijden. Meer en meer sperma schoot uit Joop's reusachtige paal.

De sperma droop op het tapijt, nu de ejaculatiekracht afgenomen was. Tenslotte slaakte Joop een diepe zucht ten teken dat zijn orgasme voorbij was. De hele kamer was doordrongen van jongenssappen. Flip en Michel waren bedekt met een combinatie van hun eigen sappen en die van Joops overgrote climax. Beide jongens waren opnieuw volledig stijf nadat ze deze knappe oudere jongen zijn lading hadden laten verschieten.

Een natte plek ontstond op het materiaal. Zijn hand gleed over mijn naakte natte lijf. Ik gromde geil toen hij mijn naakte lijf stevig streelde. Hij kneep in mijn tepels. Streelde me keek me aan. Zo geile gozer je wil me verwennen. Ik gromde zoals hij geil bij me stond. Ik knielde nam zijn half stijve lul in mijn mond. Duwde zijn voorhuid naar achteren en likte zijn eikel. Ja Frank gromde hij geil. Ik nam zijn lange lul in mijn mond en zoog hem helemaal naar binnen totdat ik zijn ballen tegen mijn kin voelde.

Hij gleed helemaal in mijn keel. Ik duwde mijn lippen stevig op zijn geile lul en al zuigend liet ik hem uit mijn mond glijden.

Ik keek hem geil aan. Ja Frank wat zuig je heerlijk man. Een aantal keren nam ik zijn stijve lul helemaal in mijn mond en zoog hem. Liet zijn lul weer uit mijn mond glijden. Ik keek naar hem op.

Kan die in mijn geile hol pa. Hij rilde, jou neuken? Mmmmm, lijkt me geil siste ik naar hem. Ik ging staan bukte en bood hem zijn hol aan. Ik steunde tegen de rand van de wastafel. Hij was achter me gebukt en begon mijn hol te likken. Zijn tong bewerkte geil mijn aars. Ja kreunde ik lik mijn hol pa. Hij likte mijn aars, ballen en mijn keiharde lul tussen mijn benen door. Toen hij ging staan tikte hij zijn keiharde lange lul op mijn rug. Ja mmmmmmm ik wil je lul voelen siste ik. Hij pakte mijn keiharde lul stevig vast rukte me ruig af en duwde daarbij mijn voorhuid zover mogelijk naar achteren.

Er ging een pijnscheut omdat hij zover mogelijk mijn eikel ontblootte. Ja siste ik geef me je lul mmmmmmm, toe dan. Hij stootte zijn keiharde paal tegen mijn aars. Toen hij in me binnendrong slaakte ik een pijnkreet.

Jezus vloekte ik min of meer toen zijn keiharde lange dikke lul in mijn hol boorde. Haaaaaa ja pijn toen hij naar binnen stootte. Neuk mijn hol verdomme schreeuwde ik tegen hem.

Ik wil je lul in me voelen klootzak. Ruig stootte hij zijn lul in mijn hol. Hij genoot ervan dat ik jammerde en schold. Ja siste ik en weer schoot een pijnscheut door mijn hitsige lijf. Met beide handen hield hij me stevig vast, begon me te neuken. Zijn lul schoof zo diep in me ik kronkelde. Ja kreunde ik neuk me hol verdomme. Mijn pa greep mijn keiharde lul stevig vast.

Terwijl hij me neukte, trok hij me ruw af. De pijn van zijn dikke lul in mijn maagdelijke hol, was zo zalig. Ik rook de opwinding van hem. Zijn ervaring, hoe hij me neukte. Mijn geile fantasieen, hoe mijn pa mijn moeder vast net zo neukte. Geil bewoog hij zijn dikke lul in mijn geile hol. Ja kreunde ik, terwijl hij me rukte. Hij rukte me zo geil af. Ja kreunde ik, ja ik kom, ik kom pa; jaaaaa toe, jaaa terwijl ik de ene na de andere geile straal sperma tegen de wasbak spoot.

Zo geil was ik nog nooit klaargekomen. Mijn lul gloeide, terwijl mijn vader me geil neukte; hijgde en snoof zo, zo fel. Zijn lul diep in mijn hol ramde.

Hield ik me vast aan de wastafel. Mijn lijf bewoog heen en weer. Jaaa Frank, snoof mijn vader. Ik voelde zijn warme zaad in mijn geile hol vloeien. Jaaaaa kreunde ik, jaaaaa geef me alles verdomme!

Terwijl hij me nog een paar keer fel in mijn hol stootte. Even later stonden wij beiden te douchen. Mijn vader spoelde mijn hol school. Jezus Frank; wat heb jij een geile kont man.

betrapt date met shemale

Sexcontact via whatsapp lekker geneukt worden


Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Shemale  »  Betrapt met een shemale Ik zit vaak voor de computer en als ik even de gelegenheid krijg ben ik op zoek naar foto’s en video’s van naakte vrouwen maar ook mannen en zo kwam ik ook op een site terecht waar vrouwen te zien waren die een lul hadden en die shemales werden genoemd, toen ik die voor het eerst zag werd ik bloedgeil en trok mijzelf een paar keer achter elkaar supersnel tot een heftig orgasme.

Op de getoonde foto’s stonden vaak jongens van Aziatische afkomst die zich alleen vrouwelijk hadden gekleed en zich als vrouw hadden opgemaakt maar de geilste en de mooiste vond ik toch wel de meer Europese typen met lang blond haar en grote stevige borsten. Maar eerst even dit, ik ben Joris, zesendertig jaar oud, al elf jaar getrouwd met Heike, vijfendertig jaar. Heike is een mooie vrouw met een slank lijf en middelgrote borsten met daarop grote tepels omringd van grote donkerbruine randen, Heike scheert altijd de haren rond haar kutje weg waardoor haar dikke schaamlippen een extra accent geven aan haar heerlijk kutje.

We genieten samen van een goed seksleven en Heike staat open voor alle mogelijk variaties zoals pijpen, beffen, anaal neuken en het gebruik van allerlei speeltjes. Ikzelf heb een sportief lijf met een besneden pik die er best mag wezen, negentien centimeter lang en vijf centimeter dik met een grote dikke eikel en een paar dikke ballen en net als Heike scheer ik mezelf helemaal glad rond die lekkere pik van mij.

Toen ik op een avond weer eens op internet naar een site met shemales had zitten kijken en ik zag dat zij eigenlijk helemaal geen haar op hun lichamen hadden werd ik geil en toen ik daarna met Heike op de bank zat vertelde ik dat ik het best wel geil zou vinden als alle haren van mijn lijf weggeschoren zouden zijn. Heike keek mij even verwonderd aan, wachtte even. Ze liep meteen naar de badkamer en kwam terug met het nodige scheergerei en zei: Kleed je maar uit dan zal ik je helemaal gladscheren.

Ik voelde mijn pik groeien en voordat ik helemaal naakt was, was mijn pik tot zijn grootste formaat gegroeid, Heike kon het niet nalaten om hem even vast te pakken en er aan te trekken en toen er ook nog eens een grote druppel voorvocht op mijn eikel verscheen likte zij die gretig weg. Met de tondeuse scheerde ze eerst de lange haren van mijn borst, armen en benen, daarna smeerde ze deel voor deel de plaatsen in met scheergel en met een mesje scheerde ze mijn lijf helemaal glad zodat er buiten mijn hoofdharen geen haartje meer te bekennen was, zelf de haartjes op mijn onderrug en tussen mijn billen had ze weggeschoren.

Daarna ging ik onder de douche en toen ik in de slaapkamer kwam lag Heike met gespreide benen op bed en uit haar kut, die ze ook altijd glad scheert, stak een dikke dubbele zwarte negerdildo die ze langzaam heen en weer haalde en met haar andere hand masseerde ze één van haar dikke harde tepels. Toen ze mij zag zei “Kom hier met dat lekkere gladde lijf van je en ze trok de dildo die zeker twintig centimeter in haar kut zat eruit waarbij er veel geil meekwam.

Ik ging op haar liggen en mijn lul vond als vanzelf de weg naar de ingang van haar drijfnatte neukgrotje en als snel lag ik haar keihard te pompen, toen ze bijna klaar kwam sloeg ze haar benen om die van mij en gaaf daarmee het tempo aan waarin ik haar nu moest neuken, het ging steeds sneller en ik voelde hoe ze haar kutspieren rond mijn lul aanspande en vervolgens luid kreunend tot een heftig orgasme kwam.

Ik was intussen ook bloedgeil geworden en toen ik bijna klaarkwam trok ik mijn lul terug, ging op mijn knieën zitten en trok mijzelf naar een ongekend hoogtepunt waarbij ik zeker zeven stralen warm sperma over de buik en borsten van Heike spoot, daarna ging ik weer op haar liggen en wreef ik met mijn gladgeschoren lijf de sperma tussen onze lichamen.

Daarna gingen we samen nog onder de douche en toen we in bed lagen vielen we al snel in slaap. Het was vrijdagmiddag, vier uur, toen ik van mijn werk kwam en zoals elke vrijdag ging ik meteen door naar mijn stamkroeg, het maakte vandaag ook niet uit hoe laat ik thuiskwam want Heike was het hele weekend naar haar moeder in Groningen en zou pas zondagavond terugkomen.

Ik nam plaats aan de bar en samen met Henk, de barman, en nog drie stamgasten dobbelden we om een rondje. Toen de andere gasten tegen zessen naar huis gingen bestelde ik twee ballen gehakt met brood want dan hoefde ik geen eten voor mezelf te koken. Ik bestelde nog een biertje en toen ik net had gegeten ging de deur van het café open en kwam er een schoonheid van een vrouw binnen, lang blond haar, mooi opgemaakt, lange benen en schoenen met hakken van zeker negen centimeter, ze droeg een kort strak zwart rokje van nappaleer en een topje met een halsuitsnede die ruim zicht gaf op haar grote borsten waarvan de harde tepels bijna door haar topje prikten.

Henk pakte zijn duurste fles whisky en deed de gewenste hoeveelheid in een daarvoor bestemd glas en gaf er ook een klein kannetje water bij.

Henk liet twee druppels in het whiskyglas vallen waarna ze Henk bedankte. Ze pakte het glas op en zei: Henk ging verder met zijn werk en ik raakte met de vrouw in gesprek, ze heette Sabrina en vertelde dat ze eenendertig jaar oud was, ze was op bezoek geweest bij haar oma hier in het dorp en wilde nog even wat drinken voor ze weer naar huis ging, het duurde sowieso toch nog een uur voordat de trein kwam.

We zaten zo diep in ons gesprek dat Sabrina opeens zei: Ik vertelde haar dat ik vlakbij woonde en dat ze wel bij mij mocht wachten en dat ik haar dan wel naar het station wilde brengen. Ik betaalde mijn rekening en gaf Sabrina een hand zodat ze van de barkruk kon afstappen, daarna wandelde wij het café uit op weg naar mijn huis. Na enkel minuten lopen waren wij bij mij thuis aangekomen en maakte de deur open, ik liet haar voor gaan en toen ze plaats had genomen op onze witleren bank bood ik aan een kop koffie te maken.

Hij reikte omhoog en kneep snel in de bobbel achter de broek van zijn broer. Kijk uit, jij flikker! Zijn lul groeide in feite weer toen hij zich realiseerde dat de twee jongens net klaargekomen waren van het masturberen. Nu was zijn paal volledig hard en schreeuwde om uit zijn jeans gelaten te worden. Michel maakte een sputterend geluid terwijl hij een schaterlach onderdrukte. Hij knoopte zijn Levi's los. Het zag eruit alsof het zo groot was als de lullen van beide jongens tezamen!

De kop glinsterde in een boze, paarsrode kleur en de schacht was doortrokken met dikke, bloeddoorlopen aderen. De jongens waren ontzet. Ze hadden zich nooit voorgesteld dat een pik zo groot kon zijn. Michel vroeg zich af wat Joop ermee ging doen. Hij was een beetje bang. Hij had Flips broer zich nooit zo zien gedragen. Joop liet zijn paal los en zijn hand flitste omlaag, greep Flips hemd en trok hem omhoog.

Tenslotte zou dat alleen maar bewijzen dat hij zijn broer bespioneerde. Joop liet Flip weer los en beval hem zijn hand om zijn kloppende paal te sluiten. Flip deed wat hij wilde en bewoog zijn hand zachtjes op en neer omheen de pik van zijn broer. Hij kon niet geloven wat hij zag. Het gebeurde allemaal veel te snel. Joop liet zijn Levi's van zijn kont zakken en bevrijdde zijn gezwollen ballen uit hun benauwdheid.

Ze waren in overeenstemming met de afmeting van zijn lul - reusachtig! Flip werd meer en meer gefascineerd door het gevoel van Joop's stijve. Hij kon hem voelen kloppen iedere keer als zijn hand over de ribbel aan de onderkant van de eikel streek. Zijn gezicht was er maar centimeters van verwijderd en hij kon de kruidige geur ervan ruiken. Hij keek nu naar Michel. Michel was te bang om ongehoorzaam te zijn. Zijn tong bewerkte geil mijn aars. Ja kreunde ik lik mijn hol pa.

Hij likte mijn aars, ballen en mijn keiharde lul tussen mijn benen door. Toen hij ging staan tikte hij zijn keiharde lange lul op mijn rug. Ja mmmmmmm ik wil je lul voelen siste ik. Hij pakte mijn keiharde lul stevig vast rukte me ruig af en duwde daarbij mijn voorhuid zover mogelijk naar achteren.

Er ging een pijnscheut omdat hij zover mogelijk mijn eikel ontblootte. Ja siste ik geef me je lul mmmmmmm, toe dan. Hij stootte zijn keiharde paal tegen mijn aars. Toen hij in me binnendrong slaakte ik een pijnkreet. Jezus vloekte ik min of meer toen zijn keiharde lange dikke lul in mijn hol boorde. Haaaaaa ja pijn toen hij naar binnen stootte. Neuk mijn hol verdomme schreeuwde ik tegen hem. Ik wil je lul in me voelen klootzak. Ruig stootte hij zijn lul in mijn hol. Hij genoot ervan dat ik jammerde en schold.

Ja siste ik en weer schoot een pijnscheut door mijn hitsige lijf. Met beide handen hield hij me stevig vast, begon me te neuken.

Zijn lul schoof zo diep in me ik kronkelde. Ja kreunde ik neuk me hol verdomme. Mijn pa greep mijn keiharde lul stevig vast. Terwijl hij me neukte, trok hij me ruw af. De pijn van zijn dikke lul in mijn maagdelijke hol, was zo zalig. Ik rook de opwinding van hem. Zijn ervaring, hoe hij me neukte. Mijn geile fantasieen, hoe mijn pa mijn moeder vast net zo neukte. Geil bewoog hij zijn dikke lul in mijn geile hol. Ja kreunde ik, terwijl hij me rukte. Hij rukte me zo geil af. Ja kreunde ik, ja ik kom, ik kom pa; jaaaaa toe, jaaa terwijl ik de ene na de andere geile straal sperma tegen de wasbak spoot.

Zo geil was ik nog nooit klaargekomen. Mijn lul gloeide, terwijl mijn vader me geil neukte; hijgde en snoof zo, zo fel. Zijn lul diep in mijn hol ramde. Hield ik me vast aan de wastafel. Mijn lijf bewoog heen en weer. Jaaa Frank, snoof mijn vader. Ik voelde zijn warme zaad in mijn geile hol vloeien. Jaaaaa kreunde ik, jaaaaa geef me alles verdomme! Terwijl hij me nog een paar keer fel in mijn hol stootte. Even later stonden wij beiden te douchen.

Mijn vader spoelde mijn hol school. Jezus Frank; wat heb jij een geile kont man. Hij trok mijn gezicht naar hem toe. Drukte zijn geile geschoren bek op de mijne. Drong met zijn tong in mijn mond. Ik vrijde geil met hem. Onderwijl wij vrijden nam ik zijn dikke lange lul in mijn hand. Rukte hem een beetje af. Ja, kreunde ik, vaker wil ik jouw dikke lul ook. Ik vroeg niet meer om een scooter verdomde mij dat.

Mijn moeder was weer spelbreker. He komen jullie nog ontbijten. En zet die kraan uit. We zien wel jongen. Dat kwam vaker voor. Oke pa is goed heb toch niks te doen. Toen hij buiten de stad een stille plek opzocht; kleedde ik me alvast uit. Ik draaide mijn stoel in de slaapstand. Rukte geil aan mijn stijve lul. Ja kreunde ik, verlang naar jou geile lul pa.

Terwijl ik geil mijn benen omhoog stak , stootte mijn pa zijn dikke lange lul weer in mijn geile hol. Duwde mijn beide benen nog iets verder naar achteren. Stootte zijn lul in mijn hol. Jaaaaa, neuk me, kreunde ik toen hij zijn lul zover mogelijk bij me binnen stootte. Ik rukte me zelf af.

betrapt date met shemale