Prive Sex Almere

Bef lessen jezelf beffen

bef lessen jezelf beffen

...

Op zijn hondjes neuken neuken in twente

Er verschenen man-nenhanden die haar uitkleedden. Geloof het of niet: Ken je die lui? Ik denk eerlijk gezegd dat m’n tante er niet aan gedacht heeft dat deze banden hier staan. Vind je het erg om hem terug te zetten? Ik vind dit niet leuk. Het is mijn tante. Ze liet de band weer uit het apparaat komen. Een stukje naar buiten bleef hij zitten.

Dat kunnen we zelf ook wel bedenken. In deze familie kan ik kennelijk wel direct tegen jou zeggen dat ik je een geil stuk vind. Ik wist van-morgen meteen dat ik met je wou neuken. Volgens mij heb jij al ervaring.

Jíj zult wel de nodige ervaring hebben, maar ík ben nog maagd. Ik wil het met alle plezier proberen, maar ik ben een beginner, hoor. Ik stel voor dat jij vertelt wat we doen. Wat mij betreft gaan we elkaar lekker langzaam verkennen. Maar ik wil je uiteindelijk in me hebben. Maar ik kan jou wel beffen en dan pijp jij mij. Dat lijkt me wel gaaf, eerlijk gezegd. Misschien word ik dan wel zwanger van je.

Nee hoor, dat doe ik niet. Ik heb een vriend. Ik gebruik allang de pil. Ze likte met haar tong langs zijn lippen, bracht haar hoofd wat verder en likte in zijn oorschelp. Toen hij in z’n boxershort stond, stopte ze hem weer. Ze wreef over zijn stijve piemel. Vooruit ik zal niet te zuinig schatten: Steven had geen idee. Hij had z’n lul nog nooit gemeten. Maar deze is langer, ik denk wel 18 centimeter! Ze pakte een videocassette, duwde zijn lul omlaag, en legde de cassette er bovenop.

Ze waren nagenoeg gelijk lang. Dat haal je net niet. Jezus, wat een end. Ik heb het wel ’s uitgeprobeerd met een dildo: Wat een wonderlijke praat, dacht Steven, maar hij werd er wel bo-tergeil van. Hij leidde haar voorzichtig naar z’n bed. Hoofdhaar, oorrand, wangen, oogleden en wenkbrauwen, alles ging hij langs. Kamin praatte ondertussen honderduit. Dat was vast getrimd, of zou ze zulk kort haar van zichzelf hebben? Dan ga ik nu van je schouders naar je voeten en dan kom ik dán weer terug bij je vrouwelijkste hoekie’, zei hij.

Het klonk lang niet zo vanzelfsprekend als hij graag wilde, maar ze ging op haar buik liggen, ontspande zich en hield zelfs haar mond. Hij gleed door haar bilnaad en wilde verder langs de achterkant van haar bovenbenen. Spuug er ’s een beetje op en vinger me daar dan ‘s. Hij vingerde haar in haar anus. En eindigde natuurlijk tussen haar boven-benen.

Ze was heel nat. Maar Kamin pakte hem op dezelfde manier als tante bij het hoofd en doseerde de prikkelingen net zo als tante dat gisteravond gedaan had. Ze kwam heftig bewegend klaar.

Hij drong stukje bij beetje in haar binnen. Het was net of ze haar kut samenkneep, waardoor hij niet naar binnen kon.

Opeens ontspande ze zich en stootte hij in één keer tot aan z’n schaambeen in haar. Nu kon hij haar met trage halen neuken. Ze was veel nauwer dan tante. Hij wist niet wat hij lekkerder vond. Dit was in ieder geval ook heerlijk. Dan denk ik dat jij hém bent, en dan ga ik ook wat minder vreemd. En als Berry jou vannacht neukt, dan denk je maar aan mij. Ze ging op haar knieën zitten en stak haar kont omhoog. Het was even zoeken voor hij de juiste hou-ding gevonden had om verder te gaan.

Hij voelde aankomen dat hij klaar kwam. Zij kwam vrijwel direct daarna klaar. Oh verdomd, ik moet naar huis, ik moet vanavond nog werken. Kunnen wij elkaar vaker ontmoeten? Ik zou wel willen. Ik mocht geen Berry zeggen; nú luister jij naar mij.

Het is weer zover, zal ik langskomen? Waar ben je nu? Hoe vers is m’n lievelingsgerecht? Het loopt er al wat uit, maar het meeste zit er nog in. De vaste prijs, hè? Het is niet van Berry, toch? Dan had ik je niet gebeld, onze afspraak is dat je maar één keer in het-zelfde prutje neukt. Het is van één van je leerlingen. Voor die tien euro zeg ik alleen welke klas. Zij maakte ondertussen zijn broekriem los en zijn broek open.

Ze pakte zijn lul en geilde hem door z’n onderbroek heen op. Dat vind ik lekker geil, goed zo. Hij kleedde zich-zelf ook uit. Ze vond hem niet aantrekkelijk, hij neukte ook niet goed, maar z’n geld was al-tijd welkom. Daar wilde ze best de hoer voor uithangen. Ze lag inmiddels op haar rug op bed, de benen enigszins uit elkaar. Hij inspecteerde haar kutje. Daar dip ik mijn staaf graag in. Ik wou dat ik op m’n zestiende al zo volwassen was geweest als jullie nu zijn. Oh, dit vind ik zo geil hè, soppen in de prut van een concurrent.

Dacht je tijdens het neuken al aan mij? Ineens stootte hij met kracht naar binnen. Ze probeerde onwillekeurig wat naar voren weg te duiken voor zijn penetraties, maar hij sloeg z’n linkerarm voor haar onderbuik langs en hield haar stevig op haar plek. Ze was blij dat hij spoot. Ze wist dat hij geen belangstelling had voor ‘nazorg’; ze moest straks natuurlijk weer snel opdonderen. Hij zuchtte diep, en hield z’n lul een hele tijd zo diep moge-lijk in haar kut, de laatste straaltjes uitpersend.

Hij had zweet op z’n voorhoofd. Ik moet zo weer aan het werk. Gaat Berry hier nu ook nog in om soppen? Ze ging op de rand van het bed zitten. Wil je nog weten welke klas? En ik vind hem erg aardig. Hij was trouwens verrassend goed voor zo’n starter. Het gaf twee twintigers en twee vijfjes.

Steven lag te slapen op z’n bed, naakt. Naast het bed lagen een meisjeshemd en een bh. En een videocassette stak uit het video-apparaat. Wat was hier gebeurd? Ze duwde de cassette in het apparaat. Hij was kennelijk maar een klein stukje afgespeeld. Ojee, dit was die opname met Daan, toen Hilde en hij de eerste keer in Rome langs kwamen. Straks komt Henk in beeld en die neukt Daan dan weer in z’n kont, op-dat hij heftiger in mij steekt… Ze zette het beeld op still en liep naar beneden.

Ze zette een kan koffie. Hij keek verdwaasd om zich heen. Plotseling drong de situatie tot hem door. Hij ging rechtop zitten en kreeg een rooie kop.

We zijn samen teruggefietst, en toen hebben we een kop thee gedronken. Dat laat vreemden zomaar intieme privé-opnamen zien. Ik vraag nog maar eens: Daan z’n lul verdween in haar kut, het beeld zoomde naar een close up. Het beeld ging door. Even later kwam Henk in beeld en nam Daan in z’n kont. Oh, dieper, nóg dieper! Even later kwam ze klaar op de Steven in-middels bekende manier: Meteen daarop spoot zijn vader kennelijk in haar, want hij fixeerde zich even diep in z’n tante.

Hij trok z’n lul terug, maar oom Henk hield hem bij de heupen vast en bleef doorneuken in z’n kont. Tot ook hij na enige tijd klaar kwam, te zien aan z’n houding.

Ja hoor, dat is je moeder. Heb je dat ook aan dat sletje verteld? Weet ze nu uit wat voor nest jij komt? Voor de derde keer: Fantáástisch man, dat voelt hartstikke goed. Wat ik al zei: Was ze sarcastisch of meende ze het? Maar z’n tante greep hem bij z’n hoofd, woelde door z’n haar, zoende hem op de mond en zei nog eens dat hij een natuurtalent was. Nee, ze wou graag zonder. Je weet absoluut niet met wie die misschien allemaal neukt.

Voor je het weet heb je een soa opgelopen. Maar goed, het is gebeurd, en het zal wel wat loslopen. In de medicijnkast op de badkamer liggen altijd condooms, dus dat is nooit meer een excuus! Nou ja, we nemen een kop koffie, je vertelt me precies hoe jullie het gedaan hebben, dan stap je onder de douche, en dan ben je míjn man… Straks heb je een vaste vriendin en dan wil je helemaal niet meer met mij neuken. Tot die tijd oefen je maar met mij.

Wies leerde hem van alles. Steven was een snelle, enthousiaste leerling. Wat hij heel lekker vond, was wat Wies ‘mijn roomsoes vullen’ noemde: Het prikkelde heel erg, en dan spoot z’n kwakkie vóór in de kut, inderdaad alsof je een soes opspoot. Wies leerde hem ook hoe je met condoom vrijde.

Het was niet z’n favoriete manier, maar ja, wel goed om eens te oefenen. De hele nacht door was het even indommelen en dan weer een nieuwe beurt. Tegen het einde van de nacht was hij klaarwakker.

Ik heb ook een heel bijzonder videootje met je moeder. Daar zul je van opkijken. Maar we gaan eruit, we gaan ’s lekker douchen, we stinken als de beesten die we zijn. Dán ontbijten we, en dan ga jij naar school. Jezus, wat ben jij een geile mannenvermoeier…’ ‘Haha, je draait de boel mooi om: Nou Steven Stijvepaal, ik lust je rauw!

Wanneer kunnen wij weer? Ik heb daar na schooltijd wel een uurtje de tijd om een man te vermoeien. Ik verheug me er al op, nu moet ik alleen nog zien hoe ik de hele lange saaie school-dag nog door kom.

Ik wist eergisteren nog niet dat de wereld zo in elkaar kan zitten. Jeetje, wat een lekker joch is dat, dacht Kamin. Berry dumpen gaat voorlopig niet lukken, maar ik ruilde hem onmiddellijk in voor zo’n fris type als Steven.

Zo onbevangen en enthou-siast. Maar ja, dat onbevangene zou nu wel gauw verdwijnen. In mijn omgeving is onbevan-genheid een vluchtig goedje, helaas. Bij de fietsenrekken gaf Kamin hem een stevige zoen vol op de mond, waarna ze wegliep. Maar Kamin hééft toch een vriend? Nou ja, dat schijnt bij haar ook niet uit te maken. Maar ik wil wel verhalen horen, Steven, verhalen!

Tot z’n ergernis bloosde hij. Jezus, wat ben jij een mazzelkont. Waarom heb ik zoiets nou nog nooit meegemaakt?! Maar die vluchtten allemaal al weer naar de lessen, je moest natuurlijk niet echt te laat komen. Ze zaten op een bankje in de zon. Schrijlings, met de gezichten naar elkaar toe. Steven zag dat Karl opeens achter hem keek.

Hij wilde zich omdraaien, maar twee handen werden op z’n ogen gelegd en z’n hoofd werd tegen iemand aan getrokken. Nou, je mag alles vertellen, Steven. Ik kan je al wel vast mijn recensie geven, Karl: Vanuit lokaal 13 had Stuwer het tafereel gadegeslagen. M’n tante was niet thuis. Ze woont vlak bij mijn tante. Ze is even meegegaan, en van het een kwam het ander. Ze vroeg het op man af. Toen ik haar meevroeg, hoopte ik natuurlijk wel dat er wat zou gebeuren, maar ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan.

Het moment dat je zo’n natte kut inglijdt. Jezus, ik krijg er gewoon nu een stijve van. En als je dan klaar komt, en je spuit het echt naar binnen…’ ‘Condoom? Ik wil jouw pret niet bederven, maar Kamin staat niet bekend als maagd.

Je hebt haar niet ontmaagd, hoor. Nu heb ik ze wel bij me natuurlijk. We gaan vanmiddag naar haar huis. Verleid worden door een tante. Haar neuken, beffen, neuken. En dan de volgende dag vrolijk een schoolgenote neuken.

Kennelijk gebeurt er iets met je als je je maagdelijkheid inlevert. Jeetje, dat zou hij ook wel willen. Kunnen we nog wel vrienden blijven, had hij ironisch gevraagd, onze wegen scheiden zich nu teveel.

Jij een ervaren casa-nova en ik een bleue puber. Ze hadden er samen om gelachen, maar diep in z’n hart was Karl er echt bang voor.

Wist hij ook veel wat zijn rol verder in het verhaal zou worden… 9 Kamin liet zich weer tot in alle naadjes en spleetjes strelen en zoenen. Maar toen Steven een condoom tevoorschijn haalde, werd ze een beetje chagrijnig. Ik wil gewoon je prut ín me hebben. Maar het heeft een prijs: Het was een nieuwe ervaring voor Steven. Inderdaad, wat Berry volgens haar al zei: Het over-prikkelde een beetje, en zijn sap spoot eerder dan hij bedoeld had, maar het was wel apart.

Wat hem verbaasde, was dat Kamin echt klaar kwam, of zou ze dat gespeeld hebben? De sfeer was lang niet zo prettig als gisteren, of als bij Wies. Zie je wel, dacht Kamin, in mijn omgeving is onbevangenheid een vluchtig goedje. M’n moeder komt over een kwartiertje thuis. Ik blijf trouwens verbaasd over hoe goed jij neukt.

Als Berry me in m’n kont neukt, kom ik eigenlijk nooit klaar. Hij vroeg het zichzelf ook af. En ik heb haar in haar kont geneukt, maar ik vind een kut lekkerder. Of zou dat door zo’n condoom komen? Ik vind zelf anaal ter afwisseling heel lekker. Kinderen zien de wereld niet hoe die is. Vaders en moeders hebben seks, en lang niet altijd alleen met elkaar. Voor veel volwassenen is de wereld één groot matras. En jouw vader, moeder, oom en tante behoren tot die soort.

En jij-zelf inmiddels ook. Gelukkig is dit niet ons héle leven, het is erbij. Door jou vlamt de seks weer even helemaal op in mijn bestaan. En daar geniet ik van, en jij ook, toch? Maar dit is tijdelijk, joh. En dan krijgen we ook weer beschaafde kanten. Maar nu even niet, we kijken nu naar het beest in je ouders en je oom en tante, en een aantal van hun vrienden. Deze video is gemaakt toen je ouders voor het eerst bij ons in Rome waren, nu al weer bijna twaalf jaar ge-leden.

Je vader, je moeder, Henk, ikzelf en de jongen die onze tuin deed. Met hem had ik wat aangerommeld, en toen heb ik hem gevraagd opnames te maken. Gaandeweg deed hij ook mee aan onze sexperimenten. We gaan niet de hele video bekijken, ik wil je vooral een be-paald gedeelte laten zien. Zul je van opkijken. De scène waarin z’n vader tante Wies neukt, en oom Henk z’n vader anaal opstookt. Wees niet bang voor het etiketje homo. Een naakte en hele mooie Italiaanse jongen legde haar op een bed en ging zo over z’n moeder heen zitten dat zij hem kon pijpen en hij haar kon beffen.

Soixante-neuf, standje 69, L7; Steven had er wel eens van gehoord en het ook wel gezien op sekssites. Maar hij had er zijn moeder nog nooit bij in gedachten gehad, laat staan met een Italiaanse jongen. Hij had een erectie van jewelste. Wies zette het beeld op still. En jouw piemel verraadt ook geen onverschilligheid. Wies haar kut droop van het geil. Ze liet zijn lul weer tot diep in haar slokdarm glijden. Toen hij aangaf te komen, trok ze haar hoofd zo terug, dat hij gewoon in haar mond spoot.

Wies wreef nu met haar kut stijf over z’n hele gezicht. Hij vond het nauwelijks prettig, maar voor Wies was het dat wel. Ze bewoog steeds heftiger, tot ze bijna plassend van het geil klaar kwam. Ze nam haar slipje van de grond en veegde zijn gezicht en hals en schouders min of meer droog. Ook haar eigen kruis en bin-nenkant van haar bovenbenen droogde ze af.

De video liep weer verder, en daar zag hij hoe z’n moeder op een soortgelijke manier ontzet-tend nat klaar kwam. Ze lag op haar rug en spoot kleine straaltjes geil in het gezicht van de jongen, die ze met z’n mond probeerde op te vangen.

Dikke pret was van hun gezichten af te lezen. Het beeld ging even op zwart en toen was er een nieuw tableau: Z’n vader zat ook op z’n knieën en neukte haar anaal. Die moeten elkaars lul haast voelen, dacht Steven. Het beeld zoomde uit, en daar bleek de Italiaan Wies’ derde opening te vullen: Hij hield haar hoofd van achteren vast en drukte het stijf tegen zich aan. Maar ik ga nu even doorspoelen naar wat ik je echt wil laten zien…’ 11 Z’n vader ligt op een bed, z’n lul ligt als een paal over z’n buik.

Mama loopt het beeld in, gaat met haar benen aan weerszijden van hem op haar knieën zitten. Ze leidt zijn lul bij haar naar binnen. Papa neukt met trage bewegingen. Alles van achteraf gezien, dus de actie voluit in beeld. Dan komt oom Henk erbij en vingert in de al gevulde kut. Hij gaat net als mama schrij-lings over papa heen zitten en wrijft z’n lul door de kut van mama waar papa dus al in zit. Ineens duwt oom Henk dóór en hij schiet bij de lul van papa in. Steven gelooft z’n eigen ogen niet: De camera zoomt in.

Het is echt waar. Papa neukt ietsje sneller dan oom Henk. Hun lullen schuiven langs elkaar op en neer in mama’s kut. Er wordt wat wit schuim zichtbaar langs de kutranden. Ineens schiet de lul van papa eruit. Het sperma van hem of van oom Henk druipt naar buiten. Oom Henk z’n lul glijdt er ook uit; een sliert geil druipt ervan af.

Ze blijven beide bewegen tussen de kutlippen, roeren in de romige sappen om. Ineens schiet papa weer naar binnen. Oom Henk pakt z’n lul vast en stuurt hem er weer bij in.

Daar wrijven ze weer langs elkaar heen. Nu be-weegt oom Henk wat sneller dan papa. Jeetje, hoe zou dát voelen? Dan glijden de lullen er allebei weer uit. Oom Henk lost nog een schot sperma. Ze wrijven met hun lullen nog wat langs elkaar heen, en slepen ze door mama’s romige kut.

Dan wordt het beeld zwart. Wies drukt op stop. Ik wist niet dat dat kon. Ik vind het bloedgeil. Vooral voor de mannen. Het schijnt heel opwindend te zijn als een ande-re lul de jouwe opgeilt. Je ziet dat hier niet meer. Ik had de camera stopgezet, want ik dacht dat dit het einde was, maar hierna hebben Daan en Henk elkaar heel heftig gezoend; ze moes-ten bijna huilen van opwinding.

Dit is een soort van clan-actie geworden: Het is zo heftig. Ik wou dat ik je dat ook ’s kon laten meemaken, maar dat zal nog niet meevallen. Hoe komen we aan een ‘Dritte im Bunde’? Nou ja, zal ik eerst ’s wat inschenken? Karl wachtte hem bij de fietsenrekken al op. Heb jij die opgaven voor wiskunde gemaakt? We hebben het tweede uur een tussenuur. Kunnen we in het tweede uur de details wel doorlopen.

Kamin in haar kont geneukt, mét condoom; dat is niet half zo lekker als in een kut zonder. Dat, ik ben zo goed als van jou vervreemd. Maar ik heb een plan. Misschien kunnen we vrienden blijven, haha. Binnenplaats, bankje in de zon. Eerst kwam Kamin weer even langs. Ik wou er vanmorgen wel zijn, maar ik had me verslapen. Hé Karl, neuk jij zonder con-doom toevallig?

Aan jou heb ik dus ook niks. Nou, ik heb gymnastiek, dus ik ga maar. Hij boog zich voorover en fluisterde: Ik ga je iets heel heftigs vragen. Je neemt me in de maling. Je tante ziet me aankomen, die dondert me het huis uit. Nee Steven, dit durf ik niet.

Geloof me, we kunnen het proberen. Ze wil een trio. Dat lijkt me super met jou. Had hij tóch moeten zeggen dat het doorgestoken kaart was, dat Wies het een super-idee vond?

Nee, het ging om het doel: Dát, samen Wies snijderen. Toen hij met Steven binnen kwam, keek ze een tikkeltje…, ja wat, verstoord? Nee, misschien meer verwonderd.

Dat ze Steven niet meteen voor zichzelf had misschien? Maar ze herstelde zich onmiddellijk. Dus ga ik jullie nu vragen: Brand maar los, hahaha. Was het maar waar. Zullen we ons eerst gewoon eens klaar-maken? Ik stort me er helemaal in. Hou ‘m eens langs de mijne. Zie je dat, die van jou is echt langer dan de mijne. En volgens Kamin heb ik al een forse, 19 centimeter. Feliciteer ik mezelf maar even.

Karl liet het gewoon gebeuren. Hier was alles anders. Steven nam z’n lul in z’n mond. Dat was helemaal lekker. Oh…, ik geloof dat ik niet gelegen kom. Karl kreeg een kop zo rood als een boei, stopte als de wiedeweerga z’n lul in z’n broek en begon te stotteren.

Dit is hier in huis volstrekt gewoon. Als jij het niet erg vindt, m’n tante al helemaal niet. Nu weet ze gewoon dat je tot de clan behoort. Ik mag jou wel, geloof ik. Fok dat tantezeggertje van me maar flink op, dan krijg ik m’n deel ook wel. Alhoewel je me ook direct te pakken mag nemen, hoor. Je weet nu natuurlijk niet wat je moet zeggen. Je zou hier mee kunnen eten.

Moet je dan misschien het thuisfront even laten we-ten dat je niet thuis eet? Iedereen deed heel normaal, terwijl het klip en klaar was dat er niets normaal was. Tante Wies doorbrak de ban. Ik heb een voorstel. We ruimen de tafel zo af, maken het een beetje gezellig, en dan gooien we met een dobbelsteen.

Als we drie verschillende worpen hebben, moet dege-ne met de hoogste score een vraag stellen of een opdracht geven aan degene met de laagste score. We beginnen met een simpele vraag en elke keer moet er een schepje bovenop. Eind-doel is natuurlijk dat we allemaal hartstikke klaar gekomen zijn.

Wies was meteen degene die Karl een vraag moest stellen. Ze vroeg hem of hij nog maagd was. Wat het geval was. Toen moest Steven Karl een vraag stellen. Of hij zijn moeder wel eens naakt had gezien. Karl moest Steven iets vragen. Of die wel eens homoseksuele gevoelens had. Ja, nou ja, hij voelde zich bi-seksueel, het ging om het plezier. Steven moest Karl weer iets vragen. Hierin deel ik enkele cruciale tips met je over hoe je het beste kunt beffen.

Neem de tijd om deze adviezen goed te bestuderen. Leer ze uit je hoofd en ga er de eerst volgende keer dat je seks hebt, mee aan de slag. Je zult zien wat ik bedoel. Er is voor een man geen betere, effectievere, snellere manier om een vrouw te laten genieten en zelfs tot een orgasme te laten komen, dan orale seks, ofwel beffen. Beffen is het seksueel bevredigen van een vrouw met de mond.

Dit doe je door de meest gevoelige delen van haar vagina , zoals de clitoris en de binnenste schaamlippen te strelen met je tong en te zoenen met je lippen. De meeste mannen gebruiken beffen als voorspel en dit is geen slecht idee. Tijdens seks met een vrouw moet je altijd rekening houden met het feit dat ze er waarschijnlijk iets langer over doet om opgewonden te raken dan jijzelf. Hierover spreek ik in het artikel over voorspel tijdens seks.

Het is dus niet altijd even plezierig als jij direct haar kleren van haar lijf rukt en met allerlei technieken op de proppen komt. Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen.

Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt.

Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen.

Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan.

De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is.

Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar.

Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring.

Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken.

Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord?bef lessen jezelf beffen

...

Hierin deel ik enkele cruciale tips met je over hoe je het beste kunt beffen. Neem de tijd om deze adviezen goed te bestuderen. Leer ze uit je hoofd en ga er de eerst volgende keer dat je seks hebt, mee aan de slag. Je zult zien wat ik bedoel. Er is voor een man geen betere, effectievere, snellere manier om een vrouw te laten genieten en zelfs tot een orgasme te laten komen, dan orale seks, ofwel beffen. Beffen is het seksueel bevredigen van een vrouw met de mond.

Dit doe je door de meest gevoelige delen van haar vagina , zoals de clitoris en de binnenste schaamlippen te strelen met je tong en te zoenen met je lippen. De meeste mannen gebruiken beffen als voorspel en dit is geen slecht idee. Tijdens seks met een vrouw moet je altijd rekening houden met het feit dat ze er waarschijnlijk iets langer over doet om opgewonden te raken dan jijzelf.

Hierover spreek ik in het artikel over voorspel tijdens seks. Het is dus niet altijd even plezierig als jij direct haar kleren van haar lijf rukt en met allerlei technieken op de proppen komt. Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest.

Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt.

Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen.

Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen.

Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken.

Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt.

De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken.

Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Het eBoek de Revolutionaire Seks Methode helpt je exact van a-tot-z op gedetailleerde wijze. Hoe je een vrouw het best en meest intens kunt laten genieten.

Zowel tijdens het voorspel, vingeren, beffen als de penetratie. Als je alles over seks en het vrouwelijk genot wilt leren zodat je haar een super orgasme wil geven.

Dan is dit boek een aanrader! Misschien een gekke vraag. Maar als je een vrouw beft, hoort dat bij het voorspel of moet ik dat nog doen? Martin, er zijn geen gekke vragen. Je moet haar voor het beffen geestelijk opwinden. Je kunt haar op uitzondering na ondeugende seksplekken niet opeens beffen zonder dat je haar geestelijk wild maakt en het verlangen om gebeft te worden creëert.

Klik hier om je antwoord te annuleren. Share this on WhatsApp. Inhoud van dit artikel: Een paar beftips vooraf: Dus jij wilt haar beffen? Gerelateerde Artikelen Tips voor beffen Hoe vingeren? Zodat zij verslaafd aan jou raakt! Volg Deze Stappen Clitoris orgasme Hoe haar tepels zuigen en trekken? Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven! Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.

Laat een Reactie Achter! Wat vrouwen willen dat jij weet, maar je niet vertellen Het is gratis -. BDSM voor beginners en de nieuwsgierigen? Hoe maak je een vrouw geil? Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. Wij mijn vriendin en ik lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. Seksplaneet helpt jou en je partner om een spetterend seksleven te hebben. Jij leert alles om je partner de beste ervaring ooit te geven en om samen onbegrensd van elkaar te genieten Zonder enige remmingen en met véél passie en spanning!Tantra massage rijswijk neuken op het strand

  • 535
  • Prive ontvangst wijchen naakte paaldanseres
  • WAT PAST ER IN EEN KUT EROTISCHE MASSAGE MAASTRICHT
  • Tiener nep kut neuken
  • Negerin met dikke borsten tantra massage heerlen

In de blote kut vrouwen betalen voor sex


Hij zoende het uitstulpseltje en zoog erop. Zij nam z’n hoofd in haar handen en duwde hem dan weer tegen zich aan en hield hem dan weer een beetje terug.

Ze kwam ongelofelijk intens klaar. Even raakte ze buiten bewustzijn, en toen ze seconden? Hij lag bovenop haar en neukte traag. Ze pakte hem bij z’n billen en stuurde hem aan, maar hij liet zich nauwelijks versnellen. Tante spande haar lichaam weer, en veerde opnieuw terug in een orgasme. Zijn piemel werd slap.

Hij gleed uit de kut. Steven wurmde hem er weer in, maar het wilde niet goed meer. Uit-geput bleef hij stil op haar liggen. Ik zal je een geheim verklappen: Zijn piemel werd weer stijf. Het was een onge-kend gevoel. Hij gaf zich er helemaal aan over. Ze duwde haar hoofd stijf tegen zijn buik en schaambeen, waardoor zijn piemel in de nauwe tunnel van haar slokpijp belandde. De prikke-ling was haast teveel, maar tegelijkertijd sensationeel. Hij maakte een hoog, haast jankend geluid, en duizelde in een orgasme.

Zijn zaad spoot diep in haar, waar dan ook maar in haar, hij wist het niet meer. Hij voelde alleen een sensatie alsof hij een duikvlucht maakte in een reuzenachtbaan. Z’n lul verslapte en gleed uit de nauwe pijp.

Zij zoog er nog zachtjes op. Een kérel gaat gewoon naar school, het werk gaat voor het meisje. Wies had hem vanochtend gewekt met een glas vers sinaasappelsap en een broodje jam. Hij had alweer zin gehad, maar ze wilde nergens van weten: Dan zie je gewoon welke leraren het thuis nog fantastisch hebben met hun vrouw, en welke al jaren droog staan; je zult ontdekken dat sommige klasgenoten net zo wereldwijs zijn als jij, en anderen spelen nog met duplo bij wijze van spreken.

De wereld ziet er voor een mán heel anders uit. Overigens, ik ben vanmiddag en vroeg in de avond niet thuis. Dus als je uit school komt, moet je jezelf even redden. Om een uur of half negen kom ik terug, en dan neem ik wel wat mee van de snackbar. Heb je een huissleutel bij je?

Nou ik ga…’ Hij stond voor een verkeerslicht. Eén voet aan de grond. Jou zie ik hier nooit. Ben je uit de koers geraakt? Hij herkende een meisje van school, havo-4? Ja, nu wist hij het weer ongeveer.

Karl had haar wel ’s aangewezen. Ze zou ‘het doen’ met lui uit klas 6. Hoe heette ze ook al weer? Normaal kom ik altijd van de andere kant van de stad. Het is wel stom, maar ik ben je naam kwijt. Was het niet Carmen? Jij zit toch in atheneum-4? Hij zag hoe sexy ze eruit zag. Hij realiseerde zich dat hij eigenlijk voor het eerst van z’n leven met een seksuele blik naar een meisje keek.

Bij school vroeg ze hoe laat hij uit was. Dat kwam mooi uit! Zij was ook om kwart voor drie vrij. Zouden ze samen terug fietsen? Meneer Stuwer van aardrijkskunde zag er voor het eerst in Steven z’n ogen uit alsof hij nog maagd was, terwijl hij toch ver in de dertig moest zijn.

Wat een dor type, die heeft vast nog nooit geneukt. Mevrouw Van der Steen van gymnastiek was vast geen doetje in bed, en Ste-ven schatte in dat ze goed kon pijpen. Zou meneer Den Briel van economie eigenlijk wel eens een lul hebben onder die dikke pens? In de pauze zocht hij Karl op. Hij had wel zin om Karl in te lichten over z’n nieuwe staat, maar hij keek wel uit. Het is net of je neonlicht uitstraalt’, zei Karl. Een beetje of je als een jo-chie van acht aan het logeren bent.

Daar staan zulke mooie huizen, hè. Hij ging op de rand van het bed zitten, zij keek rond, zocht onder andere de boekenkast af. Ze pakte een videoband. Dat klinkt wel artistiek. Ik heb geen flauw idee wat het is. Laat maar ’s zien. Er verschenen man-nenhanden die haar uitkleedden. Geloof het of niet: Ken je die lui? Ik denk eerlijk gezegd dat m’n tante er niet aan gedacht heeft dat deze banden hier staan. Vind je het erg om hem terug te zetten? Ik vind dit niet leuk.

Het is mijn tante. Ze liet de band weer uit het apparaat komen. Een stukje naar buiten bleef hij zitten. Dat kunnen we zelf ook wel bedenken. In deze familie kan ik kennelijk wel direct tegen jou zeggen dat ik je een geil stuk vind. Ik wist van-morgen meteen dat ik met je wou neuken. Volgens mij heb jij al ervaring. Jíj zult wel de nodige ervaring hebben, maar ík ben nog maagd.

Ik wil het met alle plezier proberen, maar ik ben een beginner, hoor. Ik stel voor dat jij vertelt wat we doen. Wat mij betreft gaan we elkaar lekker langzaam verkennen. Maar ik wil je uiteindelijk in me hebben. Maar ik kan jou wel beffen en dan pijp jij mij.

Dat lijkt me wel gaaf, eerlijk gezegd. Misschien word ik dan wel zwanger van je. Nee hoor, dat doe ik niet. Ik heb een vriend. Ik gebruik allang de pil. Ze likte met haar tong langs zijn lippen, bracht haar hoofd wat verder en likte in zijn oorschelp.

Toen hij in z’n boxershort stond, stopte ze hem weer. Ze wreef over zijn stijve piemel. Vooruit ik zal niet te zuinig schatten: Steven had geen idee.

Hij had z’n lul nog nooit gemeten. Maar deze is langer, ik denk wel 18 centimeter! Ze pakte een videocassette, duwde zijn lul omlaag, en legde de cassette er bovenop. Ze waren nagenoeg gelijk lang.

Dat haal je net niet. Jezus, wat een end. Ik heb het wel ’s uitgeprobeerd met een dildo: Wat een wonderlijke praat, dacht Steven, maar hij werd er wel bo-tergeil van. Hij leidde haar voorzichtig naar z’n bed. Hoofdhaar, oorrand, wangen, oogleden en wenkbrauwen, alles ging hij langs. Kamin praatte ondertussen honderduit. Dat was vast getrimd, of zou ze zulk kort haar van zichzelf hebben? Dan ga ik nu van je schouders naar je voeten en dan kom ik dán weer terug bij je vrouwelijkste hoekie’, zei hij.

Het klonk lang niet zo vanzelfsprekend als hij graag wilde, maar ze ging op haar buik liggen, ontspande zich en hield zelfs haar mond. Hij gleed door haar bilnaad en wilde verder langs de achterkant van haar bovenbenen. Spuug er ’s een beetje op en vinger me daar dan ‘s.

Hij vingerde haar in haar anus. En eindigde natuurlijk tussen haar boven-benen. Ze was heel nat. Maar Kamin pakte hem op dezelfde manier als tante bij het hoofd en doseerde de prikkelingen net zo als tante dat gisteravond gedaan had.

Ze kwam heftig bewegend klaar. Hij drong stukje bij beetje in haar binnen. Het was net of ze haar kut samenkneep, waardoor hij niet naar binnen kon. Opeens ontspande ze zich en stootte hij in één keer tot aan z’n schaambeen in haar. Nu kon hij haar met trage halen neuken. Ze was veel nauwer dan tante. Hij wist niet wat hij lekkerder vond. Dit was in ieder geval ook heerlijk. Dan denk ik dat jij hém bent, en dan ga ik ook wat minder vreemd.

En als Berry jou vannacht neukt, dan denk je maar aan mij. Ze ging op haar knieën zitten en stak haar kont omhoog. Het was even zoeken voor hij de juiste hou-ding gevonden had om verder te gaan. Hij voelde aankomen dat hij klaar kwam. Zij kwam vrijwel direct daarna klaar. Oh verdomd, ik moet naar huis, ik moet vanavond nog werken. Kunnen wij elkaar vaker ontmoeten? Ik zou wel willen. Ik mocht geen Berry zeggen; nú luister jij naar mij.

Het is weer zover, zal ik langskomen? Waar ben je nu? Hoe vers is m’n lievelingsgerecht? Het loopt er al wat uit, maar het meeste zit er nog in.

De vaste prijs, hè? Het is niet van Berry, toch? Dan had ik je niet gebeld, onze afspraak is dat je maar één keer in het-zelfde prutje neukt. Het is van één van je leerlingen. Voor die tien euro zeg ik alleen welke klas. Zij maakte ondertussen zijn broekriem los en zijn broek open. Ze pakte zijn lul en geilde hem door z’n onderbroek heen op. Dat vind ik lekker geil, goed zo.

Hij kleedde zich-zelf ook uit. Ze vond hem niet aantrekkelijk, hij neukte ook niet goed, maar z’n geld was al-tijd welkom. Daar wilde ze best de hoer voor uithangen. Ze lag inmiddels op haar rug op bed, de benen enigszins uit elkaar. Hij inspecteerde haar kutje.

Daar dip ik mijn staaf graag in. Ik wou dat ik op m’n zestiende al zo volwassen was geweest als jullie nu zijn. Oh, dit vind ik zo geil hè, soppen in de prut van een concurrent. Dacht je tijdens het neuken al aan mij? Ineens stootte hij met kracht naar binnen. Ze probeerde onwillekeurig wat naar voren weg te duiken voor zijn penetraties, maar hij sloeg z’n linkerarm voor haar onderbuik langs en hield haar stevig op haar plek. Ze was blij dat hij spoot.

Ze wist dat hij geen belangstelling had voor ‘nazorg’; ze moest straks natuurlijk weer snel opdonderen. Hij zuchtte diep, en hield z’n lul een hele tijd zo diep moge-lijk in haar kut, de laatste straaltjes uitpersend.

Hij had zweet op z’n voorhoofd. Ik moet zo weer aan het werk. Gaat Berry hier nu ook nog in om soppen? Ze ging op de rand van het bed zitten. Wil je nog weten welke klas? En ik vind hem erg aardig. Hij was trouwens verrassend goed voor zo’n starter.

Het gaf twee twintigers en twee vijfjes. Steven lag te slapen op z’n bed, naakt. Naast het bed lagen een meisjeshemd en een bh. En een videocassette stak uit het video-apparaat. Wat was hier gebeurd? Ze duwde de cassette in het apparaat. Hij was kennelijk maar een klein stukje afgespeeld. Ojee, dit was die opname met Daan, toen Hilde en hij de eerste keer in Rome langs kwamen. Straks komt Henk in beeld en die neukt Daan dan weer in z’n kont, op-dat hij heftiger in mij steekt… Ze zette het beeld op still en liep naar beneden.

Ze zette een kan koffie. Hij keek verdwaasd om zich heen. Plotseling drong de situatie tot hem door. Hij ging rechtop zitten en kreeg een rooie kop. We zijn samen teruggefietst, en toen hebben we een kop thee gedronken. Dat laat vreemden zomaar intieme privé-opnamen zien. Ik vraag nog maar eens: Daan z’n lul verdween in haar kut, het beeld zoomde naar een close up. Het beeld ging door. Even later kwam Henk in beeld en nam Daan in z’n kont.

Oh, dieper, nóg dieper! Even later kwam ze klaar op de Steven in-middels bekende manier: Meteen daarop spoot zijn vader kennelijk in haar, want hij fixeerde zich even diep in z’n tante. Hij trok z’n lul terug, maar oom Henk hield hem bij de heupen vast en bleef doorneuken in z’n kont. Tot ook hij na enige tijd klaar kwam, te zien aan z’n houding. Ja hoor, dat is je moeder. Heb je dat ook aan dat sletje verteld?

Weet ze nu uit wat voor nest jij komt? Voor de derde keer: Fantáástisch man, dat voelt hartstikke goed. Wat ik al zei: Was ze sarcastisch of meende ze het? Maar z’n tante greep hem bij z’n hoofd, woelde door z’n haar, zoende hem op de mond en zei nog eens dat hij een natuurtalent was. Nee, ze wou graag zonder.

Je weet absoluut niet met wie die misschien allemaal neukt. Voor je het weet heb je een soa opgelopen. Maar goed, het is gebeurd, en het zal wel wat loslopen. In de medicijnkast op de badkamer liggen altijd condooms, dus dat is nooit meer een excuus! Nou ja, we nemen een kop koffie, je vertelt me precies hoe jullie het gedaan hebben, dan stap je onder de douche, en dan ben je míjn man… Straks heb je een vaste vriendin en dan wil je helemaal niet meer met mij neuken.

Tot die tijd oefen je maar met mij. Wies leerde hem van alles. Steven was een snelle, enthousiaste leerling. Wat hij heel lekker vond, was wat Wies ‘mijn roomsoes vullen’ noemde: Het prikkelde heel erg, en dan spoot z’n kwakkie vóór in de kut, inderdaad alsof je een soes opspoot. Wies leerde hem ook hoe je met condoom vrijde. Het was niet z’n favoriete manier, maar ja, wel goed om eens te oefenen. De hele nacht door was het even indommelen en dan weer een nieuwe beurt. Tegen het einde van de nacht was hij klaarwakker.

Ik heb ook een heel bijzonder videootje met je moeder. Daar zul je van opkijken. Maar we gaan eruit, we gaan ’s lekker douchen, we stinken als de beesten die we zijn. Dán ontbijten we, en dan ga jij naar school. Jezus, wat ben jij een geile mannenvermoeier…’ ‘Haha, je draait de boel mooi om: Nou Steven Stijvepaal, ik lust je rauw!

Wanneer kunnen wij weer? Ik heb daar na schooltijd wel een uurtje de tijd om een man te vermoeien. Ik verheug me er al op, nu moet ik alleen nog zien hoe ik de hele lange saaie school-dag nog door kom. Ik wist eergisteren nog niet dat de wereld zo in elkaar kan zitten.

Jeetje, wat een lekker joch is dat, dacht Kamin. Berry dumpen gaat voorlopig niet lukken, maar ik ruilde hem onmiddellijk in voor zo’n fris type als Steven.

Zo onbevangen en enthou-siast. Maar ja, dat onbevangene zou nu wel gauw verdwijnen. In mijn omgeving is onbevan-genheid een vluchtig goedje, helaas.

Bij de fietsenrekken gaf Kamin hem een stevige zoen vol op de mond, waarna ze wegliep. Maar Kamin hééft toch een vriend? Nou ja, dat schijnt bij haar ook niet uit te maken. Maar ik wil wel verhalen horen, Steven, verhalen! Tot z’n ergernis bloosde hij. Jezus, wat ben jij een mazzelkont. Waarom heb ik zoiets nou nog nooit meegemaakt?! Maar die vluchtten allemaal al weer naar de lessen, je moest natuurlijk niet echt te laat komen. Ze zaten op een bankje in de zon. Schrijlings, met de gezichten naar elkaar toe.

Steven zag dat Karl opeens achter hem keek. Hij wilde zich omdraaien, maar twee handen werden op z’n ogen gelegd en z’n hoofd werd tegen iemand aan getrokken. Nou, je mag alles vertellen, Steven. Ik kan je al wel vast mijn recensie geven, Karl: Vanuit lokaal 13 had Stuwer het tafereel gadegeslagen. M’n tante was niet thuis. Ze woont vlak bij mijn tante.

Ze is even meegegaan, en van het een kwam het ander. Ze vroeg het op man af. Toen ik haar meevroeg, hoopte ik natuurlijk wel dat er wat zou gebeuren, maar ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan.

Het moment dat je zo’n natte kut inglijdt. Jezus, ik krijg er gewoon nu een stijve van. En als je dan klaar komt, en je spuit het echt naar binnen…’ ‘Condoom? Ik wil jouw pret niet bederven, maar Kamin staat niet bekend als maagd. Je hebt haar niet ontmaagd, hoor.

Nu heb ik ze wel bij me natuurlijk. We gaan vanmiddag naar haar huis. Verleid worden door een tante. Haar neuken, beffen, neuken. En dan de volgende dag vrolijk een schoolgenote neuken.

Kennelijk gebeurt er iets met je als je je maagdelijkheid inlevert. Jeetje, dat zou hij ook wel willen. Kunnen we nog wel vrienden blijven, had hij ironisch gevraagd, onze wegen scheiden zich nu teveel. Jij een ervaren casa-nova en ik een bleue puber.

Ze hadden er samen om gelachen, maar diep in z’n hart was Karl er echt bang voor. Wist hij ook veel wat zijn rol verder in het verhaal zou worden… 9 Kamin liet zich weer tot in alle naadjes en spleetjes strelen en zoenen. Maar toen Steven een condoom tevoorschijn haalde, werd ze een beetje chagrijnig. Ik wil gewoon je prut ín me hebben. Maar het heeft een prijs: Het was een nieuwe ervaring voor Steven. Inderdaad, wat Berry volgens haar al zei: Het over-prikkelde een beetje, en zijn sap spoot eerder dan hij bedoeld had, maar het was wel apart.

Wat hem verbaasde, was dat Kamin echt klaar kwam, of zou ze dat gespeeld hebben? De sfeer was lang niet zo prettig als gisteren, of als bij Wies. Zie je wel, dacht Kamin, in mijn omgeving is onbevangenheid een vluchtig goedje. M’n moeder komt over een kwartiertje thuis. Ik blijf trouwens verbaasd over hoe goed jij neukt.

Als Berry me in m’n kont neukt, kom ik eigenlijk nooit klaar. Hij vroeg het zichzelf ook af. En ik heb haar in haar kont geneukt, maar ik vind een kut lekkerder. Of zou dat door zo’n condoom komen?

Ik vind zelf anaal ter afwisseling heel lekker. Kinderen zien de wereld niet hoe die is. Vaders en moeders hebben seks, en lang niet altijd alleen met elkaar.

Voor veel volwassenen is de wereld één groot matras. En jouw vader, moeder, oom en tante behoren tot die soort. En jij-zelf inmiddels ook. Gelukkig is dit niet ons héle leven, het is erbij. Door jou vlamt de seks weer even helemaal op in mijn bestaan. En daar geniet ik van, en jij ook, toch? Maar dit is tijdelijk, joh. En dan krijgen we ook weer beschaafde kanten.

Maar nu even niet, we kijken nu naar het beest in je ouders en je oom en tante, en een aantal van hun vrienden.

Deze video is gemaakt toen je ouders voor het eerst bij ons in Rome waren, nu al weer bijna twaalf jaar ge-leden. Je vader, je moeder, Henk, ikzelf en de jongen die onze tuin deed. Met hem had ik wat aangerommeld, en toen heb ik hem gevraagd opnames te maken.

Gaandeweg deed hij ook mee aan onze sexperimenten. We gaan niet de hele video bekijken, ik wil je vooral een be-paald gedeelte laten zien. Zul je van opkijken. De scène waarin z’n vader tante Wies neukt, en oom Henk z’n vader anaal opstookt.

Wees niet bang voor het etiketje homo. Een naakte en hele mooie Italiaanse jongen legde haar op een bed en ging zo over z’n moeder heen zitten dat zij hem kon pijpen en hij haar kon beffen. Soixante-neuf, standje 69, L7; Steven had er wel eens van gehoord en het ook wel gezien op sekssites. Maar hij had er zijn moeder nog nooit bij in gedachten gehad, laat staan met een Italiaanse jongen. Hij had een erectie van jewelste. Wies zette het beeld op still.

En jouw piemel verraadt ook geen onverschilligheid. Wies haar kut droop van het geil. Ze liet zijn lul weer tot diep in haar slokdarm glijden. Toen hij aangaf te komen, trok ze haar hoofd zo terug, dat hij gewoon in haar mond spoot.

Wies wreef nu met haar kut stijf over z’n hele gezicht. Hij vond het nauwelijks prettig, maar voor Wies was het dat wel. Ze bewoog steeds heftiger, tot ze bijna plassend van het geil klaar kwam. Ze nam haar slipje van de grond en veegde zijn gezicht en hals en schouders min of meer droog. Ook haar eigen kruis en bin-nenkant van haar bovenbenen droogde ze af. De video liep weer verder, en daar zag hij hoe z’n moeder op een soortgelijke manier ontzet-tend nat klaar kwam. Ze lag op haar rug en spoot kleine straaltjes geil in het gezicht van de jongen, die ze met z’n mond probeerde op te vangen.

Dikke pret was van hun gezichten af te lezen. Het beeld ging even op zwart en toen was er een nieuw tableau: Z’n vader zat ook op z’n knieën en neukte haar anaal.

Die moeten elkaars lul haast voelen, dacht Steven. Het beeld zoomde uit, en daar bleek de Italiaan Wies’ derde opening te vullen: Hij hield haar hoofd van achteren vast en drukte het stijf tegen zich aan.

Maar ik ga nu even doorspoelen naar wat ik je echt wil laten zien…’ 11 Z’n vader ligt op een bed, z’n lul ligt als een paal over z’n buik. Mama loopt het beeld in, gaat met haar benen aan weerszijden van hem op haar knieën zitten. Ze leidt zijn lul bij haar naar binnen. Papa neukt met trage bewegingen. Alles van achteraf gezien, dus de actie voluit in beeld. Dan komt oom Henk erbij en vingert in de al gevulde kut. Hij gaat net als mama schrij-lings over papa heen zitten en wrijft z’n lul door de kut van mama waar papa dus al in zit.

Ineens duwt oom Henk dóór en hij schiet bij de lul van papa in. Steven gelooft z’n eigen ogen niet: De camera zoomt in. Het is echt waar. Papa neukt ietsje sneller dan oom Henk. Hun lullen schuiven langs elkaar op en neer in mama’s kut. Er wordt wat wit schuim zichtbaar langs de kutranden. Ineens schiet de lul van papa eruit. Het sperma van hem of van oom Henk druipt naar buiten.

Oom Henk z’n lul glijdt er ook uit; een sliert geil druipt ervan af. Ze blijven beide bewegen tussen de kutlippen, roeren in de romige sappen om. Ineens schiet papa weer naar binnen. Oom Henk pakt z’n lul vast en stuurt hem er weer bij in. Daar wrijven ze weer langs elkaar heen.

Nu be-weegt oom Henk wat sneller dan papa. Jeetje, hoe zou dát voelen? Dan glijden de lullen er allebei weer uit. Oom Henk lost nog een schot sperma. Ze wrijven met hun lullen nog wat langs elkaar heen, en slepen ze door mama’s romige kut. Dan wordt het beeld zwart. Wies drukt op stop. Ik wist niet dat dat kon. Ik vind het bloedgeil. Vooral voor de mannen. Het schijnt heel opwindend te zijn als een ande-re lul de jouwe opgeilt. Je ziet dat hier niet meer. Ik had de camera stopgezet, want ik dacht dat dit het einde was, maar hierna hebben Daan en Henk elkaar heel heftig gezoend; ze moes-ten bijna huilen van opwinding.

Dit is een soort van clan-actie geworden: Het is zo heftig. Ik wou dat ik je dat ook ’s kon laten meemaken, maar dat zal nog niet meevallen.

Hoe komen we aan een ‘Dritte im Bunde’? Nou ja, zal ik eerst ’s wat inschenken? Karl wachtte hem bij de fietsenrekken al op. Heb jij die opgaven voor wiskunde gemaakt? We hebben het tweede uur een tussenuur. Kunnen we in het tweede uur de details wel doorlopen.

Kamin in haar kont geneukt, mét condoom; dat is niet half zo lekker als in een kut zonder. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions.

bef lessen jezelf beffen

Amateur hoeren noord holland gijle kut


Al heb jij een kleine penismaat. Al heb je altijd last van premature ejaculatie. Het maakt nauwelijks meer uit als jij weet hoe jij je partner ultiem genot kunt bieden met je mond! Hierin deel ik enkele cruciale tips met je over hoe je het beste kunt beffen.

Neem de tijd om deze adviezen goed te bestuderen. Leer ze uit je hoofd en ga er de eerst volgende keer dat je seks hebt, mee aan de slag.

Je zult zien wat ik bedoel. Er is voor een man geen betere, effectievere, snellere manier om een vrouw te laten genieten en zelfs tot een orgasme te laten komen, dan orale seks, ofwel beffen. Beffen is het seksueel bevredigen van een vrouw met de mond. Dit doe je door de meest gevoelige delen van haar vagina , zoals de clitoris en de binnenste schaamlippen te strelen met je tong en te zoenen met je lippen.

De meeste mannen gebruiken beffen als voorspel en dit is geen slecht idee. Tijdens seks met een vrouw moet je altijd rekening houden met het feit dat ze er waarschijnlijk iets langer over doet om opgewonden te raken dan jijzelf.

Hierover spreek ik in het artikel over voorspel tijdens seks. Het is dus niet altijd even plezierig als jij direct haar kleren van haar lijf rukt en met allerlei technieken op de proppen komt. Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen.

Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten.

Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig.

De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert!

Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt.

De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité.

Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK.

bef lessen jezelf beffen