Prive Sex Almere

Baarmoeder neuken rukkende man

baarmoeder neuken rukkende man

Zijn ogen puilden bijna uit toen hij haar tepels in haar BH kon zien. Moeder deed alsof ze van niets wist en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat Rob ging slapen beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer toen hij zich aftrok. De volgende avond had z'n moeder een heel kort rokje aan en bukte nu met haar rug naar haar zoon toen ze de koffiekopjes opruimde.

Ademloos keek Rob naar haar lichtblauw slipje en kon zijn handen bijna niet meer thuis houden. Buiten de randjes zag hij wat lichtkrullende schaamhaartjes en Rob kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Moeder liep weer naar de keuken maar keerde nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis waar Rob wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen.

Rob zweette peentjes en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog. Ook voor haar was het een uur van de waarheid. Ze had al vele jaren geen sex meer met haar man, ze weigerde vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen en masturbeerde zelf al vele jaren met een dildo; hunkerend naar een echte warme stevige mannenlul.

Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien ontwikkelen van een puber naar een grote sterke gespierde jongeman en keek er vol bewondering naar. Het had haar meteen opgewonden maar had nooit iets laten merken. Ze wist waar Rob z'n verzameling had verstopt en las de verhaaltjes als hij naar school was en haar man op kantoor. Ze nam de foto's mee naar eigen bed waar ze wild haar kunstpik in uit haar kut ragde en legde ze weer keurig terug op Rob z'n kamer als ze was klaargekomen.

Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen zag ze haar kans schoon en zette al haar schroom opzij. Ze wilde zo graag zijn pik zien, er op zuigen en in haar dampende moederkut stampen.

Ze hield zoveel van haar zoon, dat onsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap.

Rob zat nog op de bank, zijn stijve pik weggeborgen achter zijn rechterhand en Evelien, zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel.

Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar aan. Ze wisten het van elkaar. Rob stond op, verloor opeens alle zenuwen en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren en sloeg zijn armen om zijn moeder heen. Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan en het kon hem niet meer schelen of ze zijn pik zou voelen. Ze kusten elkaar vol passie en Rob stak zijn tong in haar geopende mond en zoog haar speeksel naar binnen.

Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreef haar rug, haar heupen, betaste haar billen en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf dat helemaal in zijn ritme meedeed.

En ze bleven maar tongzoenen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald en het was Rob die het initiatief overnam en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn jongenskamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te kussen maar Rob wilde nu alles. Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf en keek vol bewondering naar dar heerlijk lichaam van zijn moeder. Wat een prachtige borsten, wat een heerlijk tepels en wat een mooie kut met dat blonde schaamhaar. Daarna kleedde Rob zich vliegensvlug uit en kon Evelien vol bewondering naar haar naakte zoon kijken.

Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik en die ontzettende grote pik die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader, waar al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel droop. Oh wat wilde ze graag. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen en omhelsden elkaar weer wild.

Evelien voelde zijn boomstam tussen hun in en voelde de glibberigheid van zijn voorzaad. Ze ging op het eenpersoonsbed zitten en zag de grote jongenspik vlak voor haar ogen.

Vol liefde keek ze haar zoon even in z'n ogen en nam zijn pik in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende bewegingkjes; ze rook nu zijn pik en hongerig opende ze haar mond. Rob dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag en zag dat zijn steigerende pik steeds verder haar mond in ging.

Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer en begon wild in haar mond te neuken terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide.

Rob had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn zaad komen en spoot met een hese kreet zijn hele lading sperma in haar mond. Ze vond het zo lekker dat ze spontaan klaarkwam zonder dat er nog maar iets aan haar kut was gebeurd. Ze vielen op het bed neer, Evelien op haar rug en Rob er bovenop. Hij kuste haar weer diep en proefde de geur van zijn eigen zaad. Daarna ging zijn mond omlaag om haar borsten op te zoeken, haar nog steeds mooie borsten waar hij als baby zo vaak aan had gezogen.

Hij kneedde ze, kneep er zachtjes in en zoog een voor een haar stijve tepels in zijn mond. Evelien lag alweer te sidderen van genot toen hij eindelijk met zijn mond wat lager ging.

Hij tongde haar navel wat bij haar weer een scheut van genot teweeg bracht, daarna ging hij nog lager en opende Evelien haar benen heel wijd. Ze was helemaal klaar voor haar zoon, alle schaamte was verdwenen. Ze huiverde toen hij met een wijsvinger over haar licht geopende schaamlippen wreef en kwam klaar toen hij met zijn tong haar clitoris had gevonden. Het sap droop uit haar moederkut toen Rob haar begon te vingeren. Hij rook haar dampen en ramde toen met twee vingers in haar kut.

Weer kwam zij klaar, nu heftiger dan daarvoor. Hij keek op naar haar gezicht en zag haar zweten van genot. Toen wilde hij haar neuken, gewoon wild neuken, hij wilde haar zo neuken dat ze samen in de zevende hemel zouden belanden. Rob verliet haar kut en zocht haar mond weer op. Gretig gaf ze hem een wilde tongzoen en het kon haar niets schelen dat ze haar eigen kutsappen proefde.

Ook Evelien wilde neuken. Met haar hand vond ze zijn allang weer stijve lul, stuurde hem richting haar spleet en plaatste toen haar handen op zijn harde jongens billen.

Ze neukten elkaar als wilde dieren en al gauw was Evelien voortdurend aan het klaarkomen. De orgasmes gierden door haar lichaam toen Rob steeds heftiger begon te stoten, het gooide alle remmen in haar los. Neuk je moeder ohhhhhhhhhh spuit me helemaal vol. Kort daarna voelde hij voor de tweede keer die avond zijn zaad opstuwen, zijn pik werd er nog groter van en spoot zijn geil tomeloos tegen haar baarmoeder aan terwijl zijn moeder haar benen om zijn lijf had geslagen en haar hielen tegen z'n reet aan duwde om zijn lul zo ver mogelijk in haar moederlijke kut te stoppen.

Bijna bewusteloos van genot gingen moeder en zoon van elkaar af en vielen ze in een korte diepe slaap. Het was Evelien die het eerst wakker werd, ze keek kreunend op het wekkertje en zag dat het half elf was. Toen keek ze naar haar zoon die nog lag te slapen. Ze was stapel verliefd op hem en wilde hem op zijn mond kussen wat ze heel voorzichtig deed. Het kon net nog voordat haar man thuis zou komen. Toen keek ze omlaag naar zijn pik die half stijf met een kromme boog op zijn onderbuik lag.

Mmmmm, wat had ze van die pik genoten en wat was hij mooi. Zachtjes pakte ze de wat verslapte pik tussen haar duim en wijsvinger, ze boog haar hoofd en likte verliefd aan de eikel. Dat haar opgedroogde sappen er nog aan zaten kon haar niets schelen, zo gek was ze op haar zoon. Ze opende haar mond en hapte de stijver wordend purperen kop naar binnen. Hij kreunde weer van genot en streelde verliefd door het blonde kapsel van zijn moeder.

Evelien keek even op en keek glimlachend naar het gezicht van haar zoon. Ze wilde hem weer keihard maken, ze wilde die stang weer in haar kut hebben, ze wilde weer neuken met haar zoon. Het duurde niet lang of Rob was weer keihard, hij was er helemaal klaar voor. Evelien draaide zich een beetje om , liet Rob op zijn rug liggen en ging toen op haar zoon liggen.

Ze kusten elkaar vol hartstocht. Rob greep naar zijn hunkerende pik en zijn moeder lifte haar kont even op zodat zijn paal tegen haar geopende schaamlippen aan stootte.

We liepen daarna naar een ruimte daarnaast waar allemaal bedden stonden. Er werd hier al stevig geneukt in de hoek stond een man vastgebonden een bloedmooie vrouw stond in het leer bij hem. In de andere hoek werd een man met een extreem dikke lul gepijpt.

Overal zag je sexende mensen, je rook het geil. We liepen door en kwamen in een wat kleinere ruimte, daar draaide een 4 persoons bed. Hij ging er op zitten en trok mij naar zich toe, hij kuste me diep en intens, onze tongen speelde een spel in mijn mond.

Langzaam begon hij mij uit te kleden, in mijn lingerie gooide hij mij op mijn rug. Hij kroop en begon mij te likken, zijn tong maakte ongekende bewegingen, mijn clitorus groeide en mijn kutsap begon te vloeien. In een ruk had hij mijn bh los en begon te zuigen, likken en zacht te bijten. Iedereen weet dat ik dan pas echt geil wordt.

Mijn kut schreeuwde om zijn lul. Al die tijd werd er niets gezegd alleen de muziek en zijn smakkende geluiden. Je moet me nu neuken zei ik ook zacht, ik hou het niet meer. Hij stond op en schoof zijn badjas open, hij was naakt, mijn mond viel open. Dit kon niet, dit had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Hij is niet alleen groot maar ook dik, een lul van zeker 25 of 30 cm die wel 6 tot 8 cm dik was bungelde tussen zijn benen. Hij pakte mijn hoofd, ik nam de enorme eikel in mijn mond en begon te pijpen.

Ik moest bijna kokhalzen toen hij dieper naar binnen ging. Ik trok alles uit de kast, likte zijn eikel proefde zijn voorgeil, ik likte langs de enorme stam, pakte zijn ballen die ik masseerde. Heel langzaam kwam er leven in en begon hij wat overeind te komen. Pas toen ik 1 vinger in zijn anus vind mijn neukmaat ook leker duwde stond hij overeind, hij was immens groot. We moeten nu neuken anders gaat het niet meer, zei hij zacht. Hij duwde mij achterover tilde mijn benen wat omhoog en van elkaar, hield zijn eikel voor mijn openstaande kut, ik was toch wel heel nat geworden.

Heel langzaam schoof hij naar binnen, ontspannen, ontspannen kreunde ik tegen mezelf. Verdomd het lukte hij zat er helemaal in, hij glimlachte, ik wist het zei hij. Je bent een topwijf, ik kan je rijk maken.

Hij begon te pompen langzaam maar direkt, steeds iets sneller en iedere keer steeds wat dieper. Ik begon te hijgen en te kreunen, ik wilde schreeuwen van geilheid, nog niet zei hij. Het tempo was nu toch stevig, ik ging komen. Nog even wachten beveelde hij, tegelijk, ik kan niet meer je moet nu, ja schreeuwde hij luid, komen nu!!!.

Ik kwam klaar, niet normaal zo hevig was het mijn onderlijf schudde. Ik kwam wel 2 keer tegelijk, toen kwam hij ook.

Ik voelde een enorme straal zaad tegen mijn baarmoeder aan komen, hij trok wat terug en nog meer zaad spoot hij vol in mijn kut. Er kwam geen einde aan wat een sperma productie had die vent. In eens zag ik 2 wat oudere mannen naast ons draaibed staan. Allebei waren ze aan het mastruberen, 2 grote lullen stonden recht overeind.

Dit hoort er ook bij, je moet je geld wel verdienen. Ik was nog in trance toen ik mezelf hoorde zeggen, is goed. Ik hoor Michael zeggen dat ik ook wel twee lullen tegelijk in mijn kut kan hebben.

De mannen kijken geil naar mij, dat willen we wel proberen. Maar eerst leeg drinken zei hij streng , 1 van de 2 mannen dook tussen mijn benen en begon de enorme hoeveelheid zaad op te likken. Hij was zelfs goed want ik begon weer wat geiler te worden. Ook mijn anus werd niet vergeten, hij stak zijn tong er diep in. Mijn kutje stond nog wijd open van zijn enorme lul. Na zijn geweldige likbeurt stak hij in een keer zijn lul er in. Gelijk ging de andere man achter mij staan en wilde zijn lul ook in mijn kut steken maar die van de andere man zat er nog in en die was erg groot.

Maar de man wil hem er toch bij hebben dus propt hij hem er bij. Ik kan niet schreeuwen van de pijn omdat er een hele dikke pik in mijn mond geduwd werd, waar kwam die ineens vandaan. Ik merk dat al deze mannen zeer goed geschapen zijn. Niet veel later kom ik weer schokkend klaar, het is toch enorm geil 2 lullen in je kut. De 2 mannen gaan ondertussen gewoon door, om en om maken ze ritme.

Ik begin over mijn klit te wrijven, ik moet nat blijven. Dit gaat zo een tijdje door totdat de eerste man klaar wil komen en dan zegt Michael dat ik het allemaal wel wil doorslikken. De mannen komen een voor een klaar in mijn mond of op mijn gezicht. Ik slik en stik zowat van de hoeveelheid zaad die ik binnen kreeg. Ook mijn grote tieten krijgen een lading zaad over hun heen. Dan zegt Michael mooi geweest voor de eerste keer, en pakt mij bij de hand. We lopen naar een ruimte met een enorm bubbelbad vol met schuim.

Welkom bij de club zeggen ze, je hoort er nu bij. Je hebt zijn lul gehad en je kon hem goed hebben, hoe weten jullie dat vroeg ik. Ze begonnen te lachen, je bent lijf op het scherm in de grote zaal geweest. Zo zijn wij ook begonnen, ook getrouwd vroeg ik??.

Jazeker vertelde ze ik ben al 3 keer oma en ik 1 keer zei de ander. Heb je spijt vroegen ze, denk het niet antwoordde ik. Maar het is allemaal wel raar. Dat hadden wij ook de eerste keer, maar de lonk naar geld maakt je geil ook voor je man, maar je moet niets vertellen want dan lig je eruit.

Alles is hier geheim , daarom is er zoveel geld. De mannen betalen fors, alleen als je de lul van Michael kan hebben, kom je hier terecht. In de zaal zijn goedkope hoeren veel uit het buitenland en studentes die bijverdienen. Na een paar minuten kwam een beeldschone neger binnen, kom dames het is tijd. We volgden naar een kleedkamer daar stonden allerlei dames die ons hielpen met aankleden, make up, het haar enzovoort.

Nadat we klaar waren werden we weer begeleid naar de grote zaal, daar werd nog steeds volop geneukt, een enkele man stak zijn duim omhoog. Aan het eind vlak bij de deur, stond een andere man met onze autosleutels en een envelop. Ook zat er bij ieder een briefje in, ik bel je wel weer. Zo dat is weer goed verdiend en nog lekker geil ook riepen de 2 tegelijk , zullen we wat afspreken we lijken wel wat op elkaar. Kunnen we je ook vast inpraten over de volgende keer, het wordt steeds geiler en extremer.

Veel kuthaar opa trekt zich afbaarmoeder neuken rukkende man

Zijn ogen puilden bijna uit toen hij haar tepels in haar BH kon zien. Moeder deed alsof ze van niets wist en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat Rob ging slapen beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer toen hij zich aftrok. De volgende avond had z'n moeder een heel kort rokje aan en bukte nu met haar rug naar haar zoon toen ze de koffiekopjes opruimde.

Ademloos keek Rob naar haar lichtblauw slipje en kon zijn handen bijna niet meer thuis houden. Buiten de randjes zag hij wat lichtkrullende schaamhaartjes en Rob kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Moeder liep weer naar de keuken maar keerde nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis waar Rob wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen.

Rob zweette peentjes en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog. Ook voor haar was het een uur van de waarheid. Ze had al vele jaren geen sex meer met haar man, ze weigerde vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen en masturbeerde zelf al vele jaren met een dildo; hunkerend naar een echte warme stevige mannenlul. Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien ontwikkelen van een puber naar een grote sterke gespierde jongeman en keek er vol bewondering naar.

Het had haar meteen opgewonden maar had nooit iets laten merken. Ze wist waar Rob z'n verzameling had verstopt en las de verhaaltjes als hij naar school was en haar man op kantoor. Ze nam de foto's mee naar eigen bed waar ze wild haar kunstpik in uit haar kut ragde en legde ze weer keurig terug op Rob z'n kamer als ze was klaargekomen.

Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen zag ze haar kans schoon en zette al haar schroom opzij. Ze wilde zo graag zijn pik zien, er op zuigen en in haar dampende moederkut stampen. Ze hield zoveel van haar zoon, dat onsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap. Rob zat nog op de bank, zijn stijve pik weggeborgen achter zijn rechterhand en Evelien, zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel.

Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar aan. Ze wisten het van elkaar. Rob stond op, verloor opeens alle zenuwen en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren en sloeg zijn armen om zijn moeder heen. Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan en het kon hem niet meer schelen of ze zijn pik zou voelen. Ze kusten elkaar vol passie en Rob stak zijn tong in haar geopende mond en zoog haar speeksel naar binnen. Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreef haar rug, haar heupen, betaste haar billen en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf dat helemaal in zijn ritme meedeed.

En ze bleven maar tongzoenen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald en het was Rob die het initiatief overnam en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn jongenskamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te kussen maar Rob wilde nu alles. Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf en keek vol bewondering naar dar heerlijk lichaam van zijn moeder.

Wat een prachtige borsten, wat een heerlijk tepels en wat een mooie kut met dat blonde schaamhaar. Daarna kleedde Rob zich vliegensvlug uit en kon Evelien vol bewondering naar haar naakte zoon kijken. Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik en die ontzettende grote pik die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader, waar al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel droop.

Oh wat wilde ze graag. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen en omhelsden elkaar weer wild. Evelien voelde zijn boomstam tussen hun in en voelde de glibberigheid van zijn voorzaad.

Ze ging op het eenpersoonsbed zitten en zag de grote jongenspik vlak voor haar ogen. Vol liefde keek ze haar zoon even in z'n ogen en nam zijn pik in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende bewegingkjes; ze rook nu zijn pik en hongerig opende ze haar mond. Rob dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag en zag dat zijn steigerende pik steeds verder haar mond in ging. Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer en begon wild in haar mond te neuken terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide.

Rob had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn zaad komen en spoot met een hese kreet zijn hele lading sperma in haar mond. Ze vond het zo lekker dat ze spontaan klaarkwam zonder dat er nog maar iets aan haar kut was gebeurd. Ze vielen op het bed neer, Evelien op haar rug en Rob er bovenop. Hij kuste haar weer diep en proefde de geur van zijn eigen zaad. Daarna ging zijn mond omlaag om haar borsten op te zoeken, haar nog steeds mooie borsten waar hij als baby zo vaak aan had gezogen.

Hij kneedde ze, kneep er zachtjes in en zoog een voor een haar stijve tepels in zijn mond. Evelien lag alweer te sidderen van genot toen hij eindelijk met zijn mond wat lager ging. Hij tongde haar navel wat bij haar weer een scheut van genot teweeg bracht, daarna ging hij nog lager en opende Evelien haar benen heel wijd.

Ze was helemaal klaar voor haar zoon, alle schaamte was verdwenen. Ze huiverde toen hij met een wijsvinger over haar licht geopende schaamlippen wreef en kwam klaar toen hij met zijn tong haar clitoris had gevonden.

Het sap droop uit haar moederkut toen Rob haar begon te vingeren. Hij rook haar dampen en ramde toen met twee vingers in haar kut. Weer kwam zij klaar, nu heftiger dan daarvoor. Hij keek op naar haar gezicht en zag haar zweten van genot. Toen wilde hij haar neuken, gewoon wild neuken, hij wilde haar zo neuken dat ze samen in de zevende hemel zouden belanden. Rob verliet haar kut en zocht haar mond weer op. Gretig gaf ze hem een wilde tongzoen en het kon haar niets schelen dat ze haar eigen kutsappen proefde.

Ook Evelien wilde neuken. Met haar hand vond ze zijn allang weer stijve lul, stuurde hem richting haar spleet en plaatste toen haar handen op zijn harde jongens billen. Ze neukten elkaar als wilde dieren en al gauw was Evelien voortdurend aan het klaarkomen. De orgasmes gierden door haar lichaam toen Rob steeds heftiger begon te stoten, het gooide alle remmen in haar los.

Neuk je moeder ohhhhhhhhhh spuit me helemaal vol. Kort daarna voelde hij voor de tweede keer die avond zijn zaad opstuwen, zijn pik werd er nog groter van en spoot zijn geil tomeloos tegen haar baarmoeder aan terwijl zijn moeder haar benen om zijn lijf had geslagen en haar hielen tegen z'n reet aan duwde om zijn lul zo ver mogelijk in haar moederlijke kut te stoppen.

Bijna bewusteloos van genot gingen moeder en zoon van elkaar af en vielen ze in een korte diepe slaap. Het was Evelien die het eerst wakker werd, ze keek kreunend op het wekkertje en zag dat het half elf was. Toen keek ze naar haar zoon die nog lag te slapen.

Ze was stapel verliefd op hem en wilde hem op zijn mond kussen wat ze heel voorzichtig deed. Het kon net nog voordat haar man thuis zou komen. Toen keek ze omlaag naar zijn pik die half stijf met een kromme boog op zijn onderbuik lag. Mmmmm, wat had ze van die pik genoten en wat was hij mooi.

Zachtjes pakte ze de wat verslapte pik tussen haar duim en wijsvinger, ze boog haar hoofd en likte verliefd aan de eikel. Dat haar opgedroogde sappen er nog aan zaten kon haar niets schelen, zo gek was ze op haar zoon. Ze opende haar mond en hapte de stijver wordend purperen kop naar binnen. Hij kreunde weer van genot en streelde verliefd door het blonde kapsel van zijn moeder. Evelien keek even op en keek glimlachend naar het gezicht van haar zoon. Ze wilde hem weer keihard maken, ze wilde die stang weer in haar kut hebben, ze wilde weer neuken met haar zoon.

Het duurde niet lang of Rob was weer keihard, hij was er helemaal klaar voor. Evelien draaide zich een beetje om , liet Rob op zijn rug liggen en ging toen op haar zoon liggen. Ze kusten elkaar vol hartstocht. Rob greep naar zijn hunkerende pik en zijn moeder lifte haar kont even op zodat zijn paal tegen haar geopende schaamlippen aan stootte.

We liepen daarna naar een ruimte daarnaast waar allemaal bedden stonden. Er werd hier al stevig geneukt in de hoek stond een man vastgebonden een bloedmooie vrouw stond in het leer bij hem. In de andere hoek werd een man met een extreem dikke lul gepijpt.

Overal zag je sexende mensen, je rook het geil. We liepen door en kwamen in een wat kleinere ruimte, daar draaide een 4 persoons bed. Hij ging er op zitten en trok mij naar zich toe, hij kuste me diep en intens, onze tongen speelde een spel in mijn mond. Langzaam begon hij mij uit te kleden, in mijn lingerie gooide hij mij op mijn rug. Hij kroop en begon mij te likken, zijn tong maakte ongekende bewegingen, mijn clitorus groeide en mijn kutsap begon te vloeien.

In een ruk had hij mijn bh los en begon te zuigen, likken en zacht te bijten. Iedereen weet dat ik dan pas echt geil wordt. Mijn kut schreeuwde om zijn lul. Al die tijd werd er niets gezegd alleen de muziek en zijn smakkende geluiden. Je moet me nu neuken zei ik ook zacht, ik hou het niet meer. Hij stond op en schoof zijn badjas open, hij was naakt, mijn mond viel open. Dit kon niet, dit had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld.

Hij is niet alleen groot maar ook dik, een lul van zeker 25 of 30 cm die wel 6 tot 8 cm dik was bungelde tussen zijn benen. Hij pakte mijn hoofd, ik nam de enorme eikel in mijn mond en begon te pijpen. Ik moest bijna kokhalzen toen hij dieper naar binnen ging. Ik trok alles uit de kast, likte zijn eikel proefde zijn voorgeil, ik likte langs de enorme stam, pakte zijn ballen die ik masseerde.

Heel langzaam kwam er leven in en begon hij wat overeind te komen. Pas toen ik 1 vinger in zijn anus vind mijn neukmaat ook leker duwde stond hij overeind, hij was immens groot. We moeten nu neuken anders gaat het niet meer, zei hij zacht. Hij duwde mij achterover tilde mijn benen wat omhoog en van elkaar, hield zijn eikel voor mijn openstaande kut, ik was toch wel heel nat geworden.

Heel langzaam schoof hij naar binnen, ontspannen, ontspannen kreunde ik tegen mezelf. Verdomd het lukte hij zat er helemaal in, hij glimlachte, ik wist het zei hij. Je bent een topwijf, ik kan je rijk maken. Hij begon te pompen langzaam maar direkt, steeds iets sneller en iedere keer steeds wat dieper. Ik begon te hijgen en te kreunen, ik wilde schreeuwen van geilheid, nog niet zei hij.

Het tempo was nu toch stevig, ik ging komen. Nog even wachten beveelde hij, tegelijk, ik kan niet meer je moet nu, ja schreeuwde hij luid, komen nu!!!. Ik kwam klaar, niet normaal zo hevig was het mijn onderlijf schudde.

Ik kwam wel 2 keer tegelijk, toen kwam hij ook. Ik voelde een enorme straal zaad tegen mijn baarmoeder aan komen, hij trok wat terug en nog meer zaad spoot hij vol in mijn kut.

Er kwam geen einde aan wat een sperma productie had die vent. In eens zag ik 2 wat oudere mannen naast ons draaibed staan. Allebei waren ze aan het mastruberen, 2 grote lullen stonden recht overeind.

Dit hoort er ook bij, je moet je geld wel verdienen. Ik was nog in trance toen ik mezelf hoorde zeggen, is goed. Ik hoor Michael zeggen dat ik ook wel twee lullen tegelijk in mijn kut kan hebben.

De mannen kijken geil naar mij, dat willen we wel proberen. Maar eerst leeg drinken zei hij streng , 1 van de 2 mannen dook tussen mijn benen en begon de enorme hoeveelheid zaad op te likken. Hij was zelfs goed want ik begon weer wat geiler te worden. Ook mijn anus werd niet vergeten, hij stak zijn tong er diep in. Mijn kutje stond nog wijd open van zijn enorme lul.

Na zijn geweldige likbeurt stak hij in een keer zijn lul er in. Gelijk ging de andere man achter mij staan en wilde zijn lul ook in mijn kut steken maar die van de andere man zat er nog in en die was erg groot.

Maar de man wil hem er toch bij hebben dus propt hij hem er bij. Ik kan niet schreeuwen van de pijn omdat er een hele dikke pik in mijn mond geduwd werd, waar kwam die ineens vandaan. Ik merk dat al deze mannen zeer goed geschapen zijn. Niet veel later kom ik weer schokkend klaar, het is toch enorm geil 2 lullen in je kut. De 2 mannen gaan ondertussen gewoon door, om en om maken ze ritme.

Ik begin over mijn klit te wrijven, ik moet nat blijven. Dit gaat zo een tijdje door totdat de eerste man klaar wil komen en dan zegt Michael dat ik het allemaal wel wil doorslikken. De mannen komen een voor een klaar in mijn mond of op mijn gezicht. Ik slik en stik zowat van de hoeveelheid zaad die ik binnen kreeg. Ook mijn grote tieten krijgen een lading zaad over hun heen. Dan zegt Michael mooi geweest voor de eerste keer, en pakt mij bij de hand. We lopen naar een ruimte met een enorm bubbelbad vol met schuim.

Welkom bij de club zeggen ze, je hoort er nu bij. Je hebt zijn lul gehad en je kon hem goed hebben, hoe weten jullie dat vroeg ik. Ze begonnen te lachen, je bent lijf op het scherm in de grote zaal geweest.

Zo zijn wij ook begonnen, ook getrouwd vroeg ik??. Jazeker vertelde ze ik ben al 3 keer oma en ik 1 keer zei de ander. Heb je spijt vroegen ze, denk het niet antwoordde ik. Maar het is allemaal wel raar.

Dat hadden wij ook de eerste keer, maar de lonk naar geld maakt je geil ook voor je man, maar je moet niets vertellen want dan lig je eruit. Alles is hier geheim , daarom is er zoveel geld. De mannen betalen fors, alleen als je de lul van Michael kan hebben, kom je hier terecht. In de zaal zijn goedkope hoeren veel uit het buitenland en studentes die bijverdienen.

Na een paar minuten kwam een beeldschone neger binnen, kom dames het is tijd. We volgden naar een kleedkamer daar stonden allerlei dames die ons hielpen met aankleden, make up, het haar enzovoort. Nadat we klaar waren werden we weer begeleid naar de grote zaal, daar werd nog steeds volop geneukt, een enkele man stak zijn duim omhoog.

Aan het eind vlak bij de deur, stond een andere man met onze autosleutels en een envelop. Ook zat er bij ieder een briefje in, ik bel je wel weer. Zo dat is weer goed verdiend en nog lekker geil ook riepen de 2 tegelijk , zullen we wat afspreken we lijken wel wat op elkaar.

Kunnen we je ook vast inpraten over de volgende keer, het wordt steeds geiler en extremer.
Lekkere clitoris anaal beffen

  • Baarmoeder neuken rukkende man
  • Geile mannen sex lekkere geile dames
  • Baarmoeder neuken rukkende man
Sexdating den haag negerinnensex


Toen ze merkte dat ze naar de aantrekkelijke Ireen bleven kijken probeerde ze hen af te leiden en bood aan hen het huis te laten zien. De een ging daarop grijnzend in, terwijl de ander bleef zitten.

Laura keek hem smekend aan, en werd toen meegetroond naar de slaapkamer. Daar kleedde ze zich meteen uit, ging ruggelings op het bed liggen en spreidde haar benen. De man ontdeed zich nu ook yan zijn kleren en kroop naast haar. Hij begon haar borsten en tepels te strelen en te likken en betastte vervolgens haar onderbuik.

Zijn vingers openden de schaamlippen en vonden hun weg in de spleet. Ze was nog te droog en hij begon haar kut te likken. Laura huiverde, ze voelde zijn tong langs haar clitoris strijken en haar schaamlippen vochtig worden. Toen hij meende dat ze nat genoeg was, wentelde hij zich op haar en hield zijn gezwollen penis voor haar schede. Hij wilde dat ze zijn lul zou aanraken en vasthouden. Hij liet zich zakken en dreef zijn lul in de vochtige opening. Hij neukte langzaam, de krachtige penis heen en weer schuivend in haar vagina, proberend haar tot een orgasme te brengen.

Af en toe bukte hij zich en kuste haar tieten. Hij werd ongeduldig en zei: Ik blijf net zo lang doorgaan tot je het krijgt. Laura wilde hem zo snel mogelijk tevreden stellen en bracht zichzelf kronkelend en kreunend naar een hoogtepunt.

Ze wrong haar naakte lijf onder hem en kermde genotzuchtig toen ze klaarkwam. De man kreeg een orgasme, krimpend van wellust lag hij op haar en spoot zich leeg in haar kut. Laura voelde het zaad tussen haar billen en trok haar dijen samen. Het was niet eens zo gek, de man had haar uitermate goed bevredigd. Jim was gisteravond nogal haastig geweest, zoals meestal zondags.

Hij moest maandagsmorgens vroeg op en wilde een goede nachtrust hebben. Ze was zelf niet klaargekomen en zou de hele week moeten wachten op een pik. Nu had ze er één gehad en ze had haar hartstocht niet gespeeld. Ze stelde zichzelf gerust met het feit dat ze onder dwang had gehandeld, het was niet van haar uitgegaan dat ze Jim bedrogen had met een andere man.

Misschien bleven ze wel de hele week en zou ze elke dag met hen moeten neuken! Ze zou elke dag een paar maal klaar kunnen komen. De man verliet het bed en stond naakt er voor. Ze keek nu open lijk naar hem, naar zijn gespierde lichaam en de zwarte bos haar op zijn buik.

Zijn lul had zich al weer half opgericht, ze zou hem best nog eens in haar willen voelen. Ik kom na hem nog wel even terug. Laura pakte een handdoek en wreef haar kut droog, ze moest die ander netjes ontvangen. In elk geval wist ze nu diens voornaam, de donkere man had de zijne niet eens genoemd.

Evenmin had hij naar de hare gevraagd. Het duurde een tijd voordat Thomas kwam, eigenlijk maar goed want nu kon ze intussen wat fantaseren en zichzelf opwinden voor de tweede ronde. Ze had besloten ook bij die ander klaar te komen, of hij er nu op gesteld was of niet.

Ze zou er nu uithalen wat er in zat, neuken moest ze toch. Nadat de donkere man en haar moeder in de slaapkamer verdwenen waren, zei Ireen: Het meisje keek hem onderzoekend aan en vervolgde: Dat ze met hem gaat neuken. Ze deed zo gek. Ga jij straks ook met haar neuken? Misschien doet ze ook maar zo. Maar ik mag niet van haar neuken.

In Denver heb ik een vriendje waar ik stiekem mee neuk. Ik heb de pil. Daarom sleept ze me de hele zomer mee hierheen zodat ik nergens heen kan. En nu gaat zij met andere mannen neuken terwijl ik niets te neuken heb. Ik zou best met jou willen neuken. Thomas keek haar verbluft aan. In die paar zinnen had ze zeven keer het woord neuken gebruikt.

Ze moest er wel bezeten van zijn. En nu bood ze zich bovendien aan hem aan. Hij slikte en bedacht dat hij er best gebruik van kon maken. Die vrouw was minstens vijfendertig, al zag ze er wel leuk uit. Maar misschien had ze slappe tieten of een hangbuik. Dat kon hij onder haar kleren niet zien. Dit schatje van vijftien zag er uit om te strelen. Hij legde zijn handen opzij tegen haar naakte dijen en streek met de handpalmen op en neer.

Thomas knoopte het strakke bloesje los. Ze was niet groot zodat hij haar borsten pal voor zijn gezicht had. Hij trok de beha open en onthulde haar bovenlijf. Twee ronde prachtige tietjes rolden tevoorschijn. Hij nam ze in de handen en kneedde ze, wreef over de tepels die in een minimum van tijd hard werden.

Hij opende de sluiting van haar short en trok die van haar billen. Ook haar slip stroopte hij af en staarde verlangend naar het donkerblonde poesje.

Zijn vingers betastten haar hele lijf, haar billen en heupen, tot hij er een paar in haar kut liet glijden. Ze was nat, het kleverige sap droop al over zijn hand. Ireen boog naar voren zodat haar borsten omlaag hingen. Haar ene hand gleed naar zijn gulp, zijn lul stond als de steel van een hark in zijn broek. Ze antwoordde niet, veel te geïnteresseerd in het tevoorschijn halen van zijn penis.

Ze graaide onder zijn ballen en trok de zak mee omhoog. Haar vingers streken langs de penis die kloppend uit de gulp stond. Op haar neerkijkend, rukte en schopte hij zijn kleren uit waarna, hij tussen haar benen kwam en zijn trillende lul in haar vagina boorde. Haar kut was glibberig en strak, maar het was een geoefende kut, dat voelde hij meteen. Ze neukte vurig en hunkerend, zodat hij zijn ritme aanpaste aan het hare. Hij wilde haar klaar voelen komen en tijdens haar hoogste extase zijn zaad in haar lichaam spuiten.

Ireen sloeg de armen om zijn bewegende lendenen en reageerde op elk van zijn stoten met het strak samentrekken van haar dijen. Zijn borst drukte op haar borsten die hard en veerkrachtig waren. Een gevoel van optimale geilheid doorstroomde zijn lichaam. Hij hoorde haar gehijg en gekreun waarna het tempo steeds sneller werd. Aan de krachtiger wordende spiertrekkingen in haar dijen voelde hij dat ze haar hoogtepunt naderde.

Hij liet haar komen en uitrazen. Ze beet in zijn schouder en kermde gesmoord tegen zijn hu id. Haar lijf schokte met spastische bewegingen. Hij hoefde niets meer te doen, zijn eikel werd zo geprikkeld door haar rukkende schede dat het zaad er uitgezogen werd.

Met heftige rukken loosde hij zijn sperma in haar opwindende kut. Zwaar ademend lag hij op haar, zo lekker was hij in geen jaren klaargekomen. Ireen keek hem aan met haar grijsblauwe ogen, ze wreef haar ene been over zijn billen.

Haar kut gaapte daardoor wijd en nu bovendien zijn lul eruit gegleden was, gaf het sperma prijs. Ze voelde het geil tussen haar billen weglopen. De kamerdeur ging open en de donkere man kwam binnen. Hij keek verbaasd, zelfs een beetje ontstemd naar het tafereeltje.

Thomas stond op en ging van het meisje af. Beiden keken naar het naakte meisje dat met opgetrokken knieën en gespreide dijen haar bespoten kut toonde. Ze lachte naar de donkere man. Hij vroeg Ireen hoe ze heette en hoe haar moeders voornaam was. Ireen greep naar zijn gulp en haalde zijn lul tevoorschijn. Harry liet zich gaarne betasten door haar slanke meisjeshand.

Hij begon haar te strelen en zoende haar. Omdat ze het zelf niet deed pakte hij haar slip van de grond en veegde het sperma uit haar kut. Dan ontkleedde hij zich en ging begerig tussen haar benen liggen.

Hij behoefde het meisje niet op te warmen zoals haar moeder. Bemerkend hoe heet ze was en hoe begerig ze op het binnendringen van zijn lul lag te wachten, schoof hij die in haar kut. Ireen zuchtte diep en kreunde.

Hij spande zijn spieren in zinnelijke lust en genoot van het jonge, elastiese lichaam onder het zijne. Evenals Thomas raakte hij onder de invloed van Ireens jeugd en soepele lijf. Ze was een stuk kleiner dan hij, zodat haar gezicht ter hoogte van zijn schouders lag. Hij voelde het blonde haar van haar hoofd tegen zijn bovenarmen en in de oksels kriebelen. Het maakte hem hitsig waardoor hij opgewonden neukte. Het meisje beantwoordde zijn bewegingen en klemde haar dijen tegen zijn stotende heupen.

Ze paarden vurig en hartstochtelijk. In Ireen ontdekte hij de hete bezieling waarmee haar moeder, na haar aanvankelijke terughoudendheid, geneukt had. Hij genoot des te meer van het elastische lichaam van het meisje en ramde zijn lul hoog in haar kut, teneinde haar kittelaar te prikkelen.

Uit haar onstuimige reacties bleek dat hij zijn doel bereikte. Ze werd geiler en kronkelde onder hem als een aal. Hij stootte net zo lang tot ze begon te sidderen en wegdreef in een wellustig orgasme. Dan liet hij het lopen en spoot zijn zaad in haar knellende jonge kut. Hij onderging het als een uitzinnige orgie van zinnelijkheid, nog nooit eerder had hij een vijf tienjarig meisje genaaid en het was nooit bij hem opgekomen dat deze aankomende vrouwtjes zo uitgelaten konden neuken.

Zijn kloppende lul wierp het sperma in stromen uit, hij had de indruk dat haar kut zijn geil dorstig inzoog en begerig opving. Met een immens gevoel van bevrediging lag hij op haar, de druk van haar lichaam tegen het zijne ervarend als een supergeile belevenis. Hij rolde zuchtend van haar af en legde zijn arm over haar warme naakte lijf. Haar tieten lagen als stijve puddinkjes op haar romp. Hij duwde er tegen en drukte zijn slap geworden lul tegen haar heup. Met dezelfde intensiteit waren Thomas en Laura op de slaapkamer bezig.

Hij had haar gevonden terwijl ze naakt en met gespreide benen op het bed lag, klaar om hem te ontvangen. Snel had hij zich uitgekleed en zich op haar geworpen. De ervaring met Ireen had hem hitsig gemaakt, zijn klaarkomen bij het meisje had zijn potentie nauwelijks verminderd.

De oudere vrouw bleek actief en wellustig, hij vond in haar de rijpere techniek en de wulpse verleidingskunsten die Ireen nog niet bezat. Haar handen raakten hem op de gevoeligste plaatsen en hitsten hem op. Zijn lul wekte haar lusten op en ditmaal gaf ze zich onbevangener dan bij Harry. Het was de eerste keer tijdens haar huwelijk dat ze met andere mannen neukte en ze had de smaak te pakken.

Ze was vastbesloten het uiterste uit de kan te halen en haar angst voor de mannen was vrijwel verdwenen. Ze verdrong het naar haar onderbewustzijn en leefde zich uit, in het vertrouwen dat ze haar en Ireen niets zouden aandoen. Ze barstte uit in een wellustig gejammer toen ze klaarkwam en Thomas vlak daarop zijn ballen in haar kut leegde.

In geile opwinding voelde ze, voor de tweede maal die morgen, het sperma tussen haar dijen druipen. Hij liet haar los en lag met de armen onder het hoofd naast haar. Laura streelde zijn klam geworden buik, ze boog zich zelfs over zijn lul en nam die tussen de lippen. Ze zoog de eikel schoon, likte het eraan klevende sperma af en sabbelde uitvoerig op de geslonken penis.

Thomas onderging het als een weldaad en liet zich genotzuchtig bezuigen. Later, terwijl hij zich aankleedde, merkte hij op: Je moest er ook wat pittiger uitzien.. Ze haalde er een doorzichtig bloesje uit en trok dat aan zonder een bustehouder eronder. Een kort zwart broekje hees ze langs haar benen omhoog en ze voltooide haar uitrusting door een paar rode Ieren kuitlaarsjes aan te trekken. Thomas keek bewonderend naar deze metamorfose en klakte bewonderend met de tong.

De short trok strak in haar kruis en benadrukte de gleuf tussen haar dijen. Hij stak zijn hand tussen de mollige bovenbenen en duwde tegen haar kut. Ze gingen naar beneden waar Harry en Ireen hen begroetten.

Beiden waren aangekleed zodat Laura niet het minste vermoeden had wat haar dochter had uitgespookt. Harry had het meisje overigens duidelijk geïnstrueerd dat ze niets aan haar moeder mocht laten merken. Wanneer ze eenmaal weet dat je het toch doet, stopt ze ermee en mag jij niets meer. Ireen keek met jaloerse blikken naar haar moeder. Haar moeders dijen waren voller en molliger dan de hare, ze wist dat mannen dat meestal op prijs stelden.

Ik legde mijn schoonmaakspullen direct neer en liep naar haar toe. Knap jij mama eens even op” zei ze. Ik wist wat er verwacht werd, dus ging ik naar binnen om een schaartje, scheermes en schuim te halen. Toen ik terugkwam had ze haar voeten aan beide zijden van de ligstoel gezet en zat ze ongegeneerd met haar benen wijd op me te wachten.

Ik knielde tussen haar benen en begon haar harige kut te verzorgen. Terwijl ik haar aan het knippen en scheren was, waarbij ik er een mooi figuurtje in schoor, was ze ongeinteresseerd met haar mobieltje aan het spelen. Toch wist ik dat het haar niet koud liet. Ik zag dat ze wat nat werd, maar nog veel duidelijker was het groeien van haar clitorus. Haar fors uitgevallen knopje begon tussen schaamlippen naar buiten te komen. Af en toe streelde ik er expres langs totdat mama over haar zonnebril me koud aankeek en zei “laat dat”.

Ik veegde haar schoon en ging de spullen opruimen. Toen ik even later terugkwam was ze aan het bellen maar zat ze nog net zo als ik haar had achtergelaten. Ik wilde verdergaan met het zwembad, maar ze wenkte me. Ze wees op haar kut en fluisterde met haar hand over de telefoon, “plassen”. Weer knielde ik tussen haar benen en zette mijn mond op haar kut. Ik proefde de geile smaak van haar eerdere opwinding, maar al snel plaste ze beheerst mijn mond vol.

Aangezien dit niet de eerste keer was wist hoe ik dit zonder morsen weg moest slikken en dit was maar beter ook want anders zou ik ongenadig straf krijgen. Ik likte haar kut droog en wachtte op een seintje dat ik kon gaan. Al pratend door de telefoon maakte ze een ongeduldig gebaar dat ik moest gaan. Ik vertrok naar de keuken om voorbereidingen te treffen voor het feest van vanavond.

Ik maakte hapjes, zette de drank en glazen klaar, en zorgde dat het huis er opgeruimd uitzag. Mijn moeder kwam binnen en streelde over mijn billen.

Ik bleef stokstijf staan en wachtte wat er ging komen. Met haar middelvinger gleed ze door mijn bilnaad en duwde het topje van haar vinger in mijn anus. Ik ging naar de badkamer er spoelde mijn darmen goed schoon. Om acht uur arriveerden de eerste gasten. De zogenaamde high society, maar de buitenwereld moest eens weten was wat er onder dat laagje vernis zat. Zowel de mannen als de vrouwen zagen er sexy gekleed uit. Zo ongemerkt mogelijk deed ik de bediening. Ik zorgde voor hapjes en drankjes.

Ik was de enige die helemaal naakt rondliep, maar hier werd geen acht op geslagen. Alleen de barones liet af en toe haar blik over mijn lichaam gaan. Ze zag er heerlijk sexy uit. Haar japon was aan de voorkant tot boven haar miniscule slipje geopend, waardoor je nog net een stukje van haar venusheuvel kon zien.

De bovenzijde van haar japon was doorzichtig en toonde mooie borsten met gepiercede tepels. Na wat drankjes werd de sfeer wat intiemer. Hier en daar werden de gasten wat handtastelijker; er werd wat getongzoend en tijdens het bedienen voelde ik steeds vaker handen mij betasten. Op een gegeven moment zag ik de barones met mijn moeder smoezen. Kort daarna zei mama: Wij hadden een gezellig ingerichte kelder met een groot bed. Ik ging liggen en wachtte op wat er ging komen. Geen 5 minuten later hoorde ik iemand naar beneden komen.

De barones kleedde zich zwijgend uit. Ik voelde de vernedering omdat ik als een hoer werd behandeld. Tegelijkertijd dacht ik wat een mooie geile vrouw. Ze schoof over me heen en tot ze met haar kale doos boven mijn gezicht hing. Ik kon haar kut ruiken en dacht: Ze zakte op mijn mond en ik begon haar te likken. Mijn tong schoot af en toe diep naar binnen maar haar clitorus zoog ik het meest intensief. Een diep gegromd steeg op uit haar keel en ze begon kleine neukbewegingen te maken.

Hoewel ik me gebruikt voelde werd ik toch geil en voelde mijn penis hard worden. Plotseling kwam ze van mijn mond en schoof ze naar beneden. De opening van haar kutje vond moeiteloos mijn lul en in een beweging schoof ze eroverheen tot aan de wortel. Ik hoorde haar adem stokken en kreunend zei ze: Langzaam begon op me te rijen. Ze voerde het tempo op en met luide kreun kwam ze klaar.

Alsof er niets gebeurd was pompte ze door. Haar kut droop en ik voelde het vocht langs mijn ballen in mijn bilnaad lopen. Mijn eikel stootte voortdurend tegen haar baarmoeder maar dat scheen haar niet te deren. Ik begon te kreunen want ik was inmiddels bloedgeil. Ze stopte en keek me strak aan “waag het niet om in me klaar te komen” zei ze en meteen begon ze me in een nog hoger tempo te neuken.

Ze zweette en hijgde en kwam uiteindelijk met een lange gil klaar. Meteen voelde ik het zaad in mijn ballen opborrelen en spoot haar met een paar krachtige stralen vol. Even bleef ze over me heen liggen waarna ze van me af stapte. Ze veegde haar kut met haar slip af. Zoals ik al vreesde kwam even later de baron naar beneden. Gekleed in alleen een tanga ging hij voor me staan. Dat zal je moeten goedmaken”. Met een beweging schoof hij zijn slip naar beneden en stapte er vervolgens uit.

Een flinke lul bungelde tussen benen. Hij wees naar beneden en gedwee ging ik op de rand van bed zitten met mijn gezicht vlak voor zijn pik. Voorzichtig pakte ik ‘m in mijn handen en begon zacht te strelen. Direct begon hij stijf te worden. Ik trok zijn voorhuid naar achter, boog mijn hoofd naar voren en omsloot met mijn lippen zijn eikel. Langzaam verdween zijn lul in mijn mond en was in no time snoeihard.

Kreunend zei hij, “heel goed sletje van me. Jij weet wat ik nodig heb”. Met flinke halen pijpte ik, af en toe inhoudend als zijn lul te diep mijn keel in gleed. Zijn gekreun moedigde me aan en al gauw hoorde ik, “oooh, ik ga komen schatje”. Grote klodders vulden mijn mond en ik deed mijn best alles weg te slikken maar kon niet voorkomen dat een straaltje uit mijn mond sijpelde.

Hij pakte zijn slip en verdween naar boven.