Prive Sex Almere

Advertenties seks aan je lul trekken

advertenties seks aan je lul trekken

Ik voelde me weliswaar wat teleurgesteld maar het opwindende gevoel bleef en daar genoot ik van. Robert was klaar met telefoneren en had met grote ogen naar onze show staan kijken merkte ik. Ook ontging me zijn stijve lul niet want zijn broek stond strak gespannen. Als jullie morgen uitgewinkeld zijn kom dan hiernaartoe en dan eten we hier een lekker hapje.

Hoe laat zullen we inkopen gaan doen Lot? We besloten nog een drankje te nemen om onze tweede film te vieren en we babbelden nog wat. Ik zat af en toe Lot te bekijken en kreeg het steeds warm bij het idee dat ik morgen met deze vrouw zou gaan stoeien.

Ik kreeg steeds meer zin in haar en was ook benieuwd of het vrijen met een vrouw erg veel verschilde, en zo ja waarin, van het vrijen met een man. Tegen 11 uur ging ik naar huis en eenmaal thuis nam ik een lekkere warme douche. De drank had me wat slaperig gemaakt en ondanks de spanning die ik nog in mijn onderbuik voelde viel ik snel in slaap.

De volgende ochtend werd ik uitgerust om 9: Genoeg tijd voor koffie, een broodje en de krant. Na een uurtje kleedde ik mezelf aan en maakte we wat op.

Net toen ik klaar was ging de bel. Ik deed de deur open en Lot stapte naar binnen. We besloten eerst naar lingerie te gaan zoeken en eventueel nog een paar schoenen. Het idee vond ik echter wel spannend en ik voelde het onrustige gevoel in mijn onderbuik weer. We gingen op weg naar het centrum en gingen een grote lingeriezaak binnen. Na goed rondgekeken te hebben koos ik voor een rood stelletje; een kwart BH, zodat mijn borsten alleen ondersteunt werden, en een string.

Een paar zwarte kousen met een naad nam ik erbij. Ik voelde de kriebels weer in mijn onderbuik toen ik me probeerde voor te stellen hoe ze er daarin uit zou zien. We rekenden af en gingen naar de seksshop. Enigszins onwennig stapte ik achter Lot aan naar binnen. Het leek wel een supermarkt; goed verlicht en vol rekken met allerlei spullen. Ik zag in een rek een gigantische zwarte kunstlul liggen die zo dik was als mijn onderarm!

Die zou ik nooit in mijn kutje kunnen krijgen. Ook zag ik dingen waarvan ik absoluut geen idee had waar ze voor gebruikt konden worden maar dat prikkelde mijn fantasie des te meer en ik voelde mijn opwinding toenemen. Ik pakte een van de dingen uit het rek en begon op de achterkant van de verpakking te lezen waarvoor het gebruikt kon worden.

Het bleek een soort van dildo te zijn maar dan speciaal voor in je kontje. Dat leek me wel wat en besloot deze zeker mee te nemen. Hij leek wel van glas, was geribbeld en ca 20 cm lang. Ook deze nam ik mee. Verder wist ik eigenlijk niet goed wat ik nog mee zou willen en liet naar Lot die bij de kleding aan het kijken was.

Ik zag dat ze een paar leren manchetten in haar mandje had liggen en nog een klein flesje. Ik vond na wat zoeken een paarse dildo van zeker 40 cm die gemaakt was van jelly-achtig materiaal. Na een paar minuten kwam Lot naar me toe. Ik ging naar de kassa en rekende af. Het idee dat de vrouw achter de kassa de spullen in haar hand nam en zag wat ik had gekocht wond me erg op en ik voelde mijn kutje nat worden. De vrouw deed alles in een neutrale plastic tas en ik liep nog even richting Lot om te zeggen dat ik in de cafetaria op de hoek op haar zou wachten.

In de cafetaria bestelde ik een koffie en wachtte op Lot die na een kwartiertje binnenkwam met een grotere plastic tas als de mijne. We bestelden beide nog een koffie en namen er een broodje bij. Lot vertelde wat over de tijd voordat ze Robert leerde kennen.

Het bleek dat ze ooit uit nieuwsgierigheid een keer met een van haar vriendinnen had gevreeën waarvan ze wist dat die lesbisch was. Word wel wat kinky kan ik je verklappen. Dat uitgangspunt trok me wel aan. Na een half uurtje gingen we de zaak uit nog op zoek naar een paar schoenen. We gingen even later een schoenenzaak binnen en keken rond of we iets zagen wat ons aansprak.

Ik pakte een paar rode glanzende pumps met een verschrikkelijk hoge hak en bedacht dat ik daar nauwelijks op kon lopen. Hoewel, ik kocht ze niet om mee te gaan wandelen ofzo en als ze lekker zaten, waarom niet. Terwijl ik dit overdacht kwam Lot naar me toe met een paar laarsjes, ook rood en ook met een erg hoge hak. Ik vond de laarsjes ook mooi en besloot Lot te laten kiezen.

Het werden uiteindelijk de enkellaarsjes. Ik rekende af en we gingen daarna naar het huis van Robert en Lot.

Robert bleek nog bezig te zijn in de studio en wij namen wat te drinken waarna we naar hem toegingen. Het bleek dat hij de studio had omgebouwd tot een soort van slaapkamer. Er stond een groot tweepersoonsbed in geflankeerd met twee nachtkastjes. Aan het voeteneinde van het bed stond een lage side-table waar wat kussens oplagen.

Robert was nog druk bezig de verlichting goed te krijgen en wij gingen op het bed zitten kijken. Het laken wat op het bed lag bleek glad als satijn te zijn en voelde prettig sensueel aan.

Lot opperde om wat chinees eten te laten bezorgen en wij stemden in. Ik ging de badkamer in en zag daar naast oa een toilet een tweepersoons bubbelbad van immense afmeting. Nadat ik gebruik had gemaakt van het toilet ging ik naar Lot. Ik hoorde haar nog net het adres opgeven waar het eten gebracht moest worden en liep de kamer in. Lot liep met me mee en gaf me een paar handdoeken en legde uit hoe eea werkte. Ik liep het bad vollopen en ging erin.

Ik moet wat weggedoezeld zijn toen ik ineens de stem van Lot hoorde: Lot had zich inmiddels uitgekleed en stond naakt naast het bad. Ik had haar nog niet helemaal ontkleed gezien en ze zag er goed uit. Haar kutje was, net als de mijne, helemaal glad. Ze deed wat badolie in het water en ging tegenover me zitten. Ik voelde haar gladde benen tegen de mijne. Even later voelde ik dat ze met een hand mijn benen begon te strelen; eerst mijn onderbenen, daarna mijn knieën en vervolgens mijn bovenbenen.

Ik sloot mijn ogen en genoot. Dan weer streelde ze zachtjes om daarna harder mijn bene te kneden. Langzaam schoven haar handen naar de binnenkant van mijn dijen en ik spreidde mijn benen enigszins.

Mijn rechterhand ging naar mijn borst en begon zachtjes in een tepel te knijpen. Ik gaf een kreun toen een van haar handen mijn kut aanraakte en over mijn lippen begon te strelen.

Ik voelde dat ze een vinger tussen mijn lippen liet glijden en er langzaam mee op en neer ging. Ik hoorde dat Lot op haar knieën was gaan zitten en met haar andere hand mijn andere borst begon te strelen. Ik voelde dat ze haar knieën onder mijn kontje begon te schuiven zodat mijn kut boven water kwam.

Ik deed mijn ogen open en stak een hand uit om haar borst aan te raken. Ze voelden zacht maar gespannen aan en haar tepels stonden stijf.

Ik streelde over haar tepels en hoorde haar zachtjes zeggen: Ik begon er even later wat harder over te wrijven en pakte ze daarna tussen duim en wijsvinger. Zachtjes begon ik eraan te trekken en ze soms wat te draaien.

Lot zuchtte van genot en zei: Ze trok haar knieën onder me vandaan en leunde boven me. Langzaam liet ze zich zakken tot onze tepels elkaar raakten. Ze begon me te zoenen en kussen en haar tong gleed over mijn halfopen staande mond. Ik draaide en wiebelde ermee om haar uit te nodigen verder met me te spelen. Op dat moment kwam Robert de badkamer binnen.

De bel ging en ze zei tegen Robert of hij de deur even open wilde doen en het eten wilde aannemen. Wij stapten het bad uit, droogden ons af en deden alleen een badjas aan want we zouden ons na het eten toch weer omkleden. We namen lekker de tijd voor het eten en dronken er een glas wijn bij.

Tijdens het eten voelde ik de spanning bij me stijgen. Lot had haar badjas niet zo strak dichtgedaan en als ik naar haar keek kon ik af en toe een van haar borsten zien. Ik kreeg steeds meer zin om door die meid genomen te worden, want zoveel was me inmiddels wel duidelijk: Lot zou me inwijden in de lesbische seks. Na het eten praatten we nog wat maar na een kwartiertje zei Robert dat hij naar de studio ging voor een allerlaatste check en ons daar wel weer zou treffen.

Lot had haar visnet-body aan en een paar lange zwarte laarzen met hoge hakken. De leren manchetten had ze om haar polsen gedaan en ik zag dat er stalen ringetjes aan zaten. Ze wiebelde sensueel met haar kontje terwijl ze liep. In haar make-up kamer begon Lot me op te maken: Even later was ik klaar en Lot stelde voor ons haar nog in een vlecht te doen. Zij nam een fel rode kleur lippenstift en nagellak. Daarna gingen we naar de studio. We kwamen de studio binnen en ik zag dat Robert ons al filmde.

Lot duwde me even later achterover op bed en leunde boven me. Ik greep haar bij haar tepels door de stof van haar body en begon er voorzichtig aan te trekken. Ik liet een tepel los en liet deze hand langzaam naar kaar kut glijden. Lot draaide met haar kontje van genoegen. Ineens voelde ik een bloot stukje huid en wist dat ik vlakbij haar klit was.

Ik aarzelde even want dit zou de eerste keer zijn dat ik een andere kut aanraakte dan die van mezelf. Ik gleed met een vinger tussen haar lippen en toen weer terug naar boven, naar haar klit. Lot richtte zich op en duwde verder op bed met mijn hoofd bij het hoofdeinde van het bed en kwam bovenop me zitten met haar kontje boven mijn kut.

Zo konden we gemakkelijk met elkaars borsten en tepels spelen. Toen ze stopte richtte ze zich op en vroeg me ook rechtop te gaan zitten. Even later kuste ze me met haar, van mijn geil natte, mond. Ik knielde naast Lot en begon eerst haar tepels te kussen, daarna eraan te zuigen en tenslotte er zachtjes in te bijten. Lot bewoog haar bekken op en neer van opwinding en met een hand raakte ik haar kut weer aan.

Ik legde mijn vlakke hand over haar kale poes en voelde de natte hitte van haar gezwollen lippen. Ik spreidde mijn vingers en voelde dat haar harde klit tussen mijn wijs- en middelvinger zat. Langzaam kneep ik mijn vingers bij elkaar totdat ik Lot hoorde kreunen.

Ik beet even heel kort wat harder in haar tepel en ging toen met mijn hoofd naar haar hete klit. Ik spreidde haar gezwollen natte lippen en keek naar haar kut en klit. Ik likte nu stevig over haar gezwollen knopje en begon er toen zachtjes aan te zuigen. Lot schokte nu heftig met haar bekken op en neer. Eerst pakte ik de glazen dildo en begon daarmee over haar kutje te wrijven totdat hij goed nat was en duwde hem toen voorzichtig bij haar naar binnen.

Even later zette ik hem aan en begon haar ermee te neuken en hem af en toe mee over haar klit te strelen. Ik zag dat haar lippen nu open bleven staan en een beetje geil liep uit haar kut over haar kontje. Ik pakte nu de andere dildo en maakte hem eerst goed nat in haar kut en gleed toen zachtjes met de punt naar haar kontje.

Lot trok haar benen wat op en spreidde zelf haar billen zodat ik er goed bij kon. Voorzichtig begon ik de dildo in haar kontje te duwen; op en neer en steeds dieper. Opeens gleed haar kontje over het dikste gedeelte en de dildo werd zowat naar binnen gezogen. Lot slaakte een gilletje van genot en ik ging weer verder met de glazen dildo.

Ik begon haar nu te neuken met dat apparaat en Lot kreunde en hijgde dat het een lieve lust was. Ik duwde de dildo nu zover als mogelijk haar kut in en ging toen naast haar liggen met twee vingers haar klit masserend. Even later lag ze met haar handen vastgebonden op bed met haar benen gespreid en in elk gat een dildo.

Lot kreunde van opwinding en hijgde toen: Ik pakte het flesje uit de la en deed een druppeltje van de dikke vloeistof op een vinger en begon een tepel daarmee in te smeren. Even later deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ik merkte aan Lot nog niets en dacht dat ik wellicht te weinig had gebruikt. Ik keek naar haar tepels en zag dat deze intens stijf stonden en bijna paars waren. Lot begon geil te kreunen en met haar lichaam te bewegen. Ik zag dat haar klit groter en stijver was geworden en schreeuwde om aandacht.

Ik raakte haar klit aan en Lot hijgde direct: Ik trok eerst de dildo die in haar kontje zat eruit en toen de glazen dildo uit haar kut. Ik gleed langs haar natte open kut naar beneden, zette de punt voor haar kontje en begon langzaam te duwen. Ik begon de dildo nu op en neer te bewegen en vanzelf ging hij steeds dieper en dieper haar kontje in.

Vinger me, vinger me nu hard! Ik pakte haar klit nu tussen duim en wijsvinger en begon er voorzichtig in te knijpen en daarna eraan te trekken. Haar klit was gezwollen en groot geworden en stak tussen haar geopende lippen naar voren zodat het niet moeilijk was hem goed vast te pakken.

Lot gilde het uit van geilheid. Ze kromde haar rug, draaide haar hoofd heen en weer en met een luide kreun begon haar orgasme. Ik liet haar klit nu voorzichtig los en begon zachtjes haar nu leeglopende kut te strelen ondertussen haar op haar mond zoenend. Heb ik het goed gedaan? Ik voelde dat het uiteinde van de dildo die in haar kontje zat helemaal nat was geworden en moest hem dus stevig vastpakken om hem vervolgens langzaam uit haar kontje te trekken.

Nadat ze even de tijd had genomen om bij te komen maakte ze de boeien los en deed ze mij om. Wat een gruwelijk lekker gevoel en ik voelde me nog geiler worden.

Lot had andere plannen want ze vroeg me de dubbele dildo te pakken. Ik reikte naar mijn laatje, pakte hem en gaf hem aan Lot. Hij gleed er gemakkelijk in en nog vrij diep ook. Lot was me inmiddels weer met de dildo aan het neuken en ik hoorde een soppend geluid. Langzaam gleed het uiteinde naar binnen. Ze pakte het middenstuk en begon me weer te neuken. Omdat alles nu redelijk opgerekt was kon ik het ding er zelf niet uitwerken.

Lot zei me om te draaien en dat probeerde ik. Lot was ondertussen van het bed gestapt en pakte iets uit haar nachtkastje. Ik kreeg het nu toch wel wat benauwd. Lot liet me zien wat ze uit haar nachtkastje had gepakt.

Het was een smal plastic buisje, aan een kant open en aan de andere kant zat een slangetje met een pompje. Of, aan je klit. Mijn ogen werden groot van opwinding en ik hoorde mezelf hijgend vragen: Ze waren al groot en stijf door het spul uit het flesje maar nu werd hij tot het uiterste uitgerekt. Nee, pijn deed het niet, eerder een erg prikkelend gevoel. Ze kneep nog een keer en dit keer was het op de grens van pijn en genot. Een keer, twee keer in het pompje knijpen en deze zat ook vast.

Oef, dit is op de grens maar wel erg lekker. Lot begon nu aan de buisjes te trekken, schudde zo mijn volle tieten heen en weer en ik begon geil te kreunen en te hijgen. Ik kronkelde van genoegen op het gladde laken en omdat ik zelf met mijn lijf schudde bewogen die buisjes heen en weer, een prikkelend gevoel door mijn gevoelige lichaamsdelen jagend. Lot ging met haar kut boven mijn hoofd zitten haar gezicht naar het voeteneinde van het bed toegekeerd.

Ik stak mijn tong tussen haar natte lippen en begon haar wild te likken. Ik merkte ineens dat ze het pompje weer aan een van de buisjes had vastgemaakt en mijn linkertepel werd nog iets verder naar binnengezogen.

In reactie hierop beet ik even in haar klit en ik voelde Lot schokken. Hierna werd hetzelfde gedaan met mijn rechtertepel en nu begon ik uit alle macht aan haar harde klit te zuigen.

Ze hield de vibrator tegen het buisje! Met haar andere hand begon ze de dildo nu weer in en uit mijn openingen te bewegen en ik voelde dat ik op het punt stond klaar te komen. Ik zoog uit spanning haar gezwollen lippen nu zo hard mogelijk mijn mond in zodat ik een mond vol kut had.

Lot schokte met haar onderlijf en reed met haar natte kut over mijn gezicht. Even was ik alle gevoel voor tijd en plaats kwijt en liet het orgasme over me heen komen. Lot leunde zwaar hijgend voorover en ineens hoorde ik een zacht gesis en ik voelde de druk van mijn klit weggaan.

Ik zei haar dat ik het heerlijk had gevonden. Toen ik zijn richting opkeek zag ik dat het cameralichtje uit was en dat hij naar ons keek terwijl hij zachtjes over zijn stijve lul streek die nog in zijn broek zat. Eerlijk gezegd stond het idee me zeker niet tegen om weer eens een stijve vast te houden en Robert zelf mocht er wezen, in alle opzichten.

Ik stapte uit bed en liep op Robert toe die ik verwonderd naar Lot zag kijken. Ineens veranderde zijn gezicht in een wellustige grijns en keek mij verlekkerd aan. Ik knielde voor hem en maakte zijn broek los en stroopte snel zijn broek en boxer naar beneden. Ik pakte zijn stijve stevig beet en begon hem ruw af te trekken, af en toe zijn al natte eikel in mijn mond stoppend.

Zijn lul leek nog harder te worden en ik trok hem af als een volleerde slet. Lot gebaarde me op handen en knieën te gaan zitten zodat Robert me van achteren naderde. Ik voelde zijn handen over mijn billen glijden en een hand verdween al snel naar mijn kut en begon er mee te spelen.

Er was niet veel voor nodig om me weer in de stemming te brengen en al snel voelde ik me weer nat worden. Hij neukte me langzaam maar intens; hij trok zijn lul er bijna helemaal uit om hem vervolgens langzaam maar zeker tot aan zijn ballen weer in te duwen. Kun je er niet genoeg van krijgen, geile snol? Ze noemde me precies zoals ik me nu voelde: Lot schoof onder me en lag even later met haar hoofd onder mijn lekkende kut en ik zag haar nog openstaande natte kut vlak onder mijn hoofd.

Ik aarzelde geen moment en drukte mijn tong op kaar klit en begon haar snel te likken. Ik proefde haar geil en al snel was mijn halve gezicht nat. Met een vinger streelde ik haar kontje en duwde even later mijn vinger erin en begon haar daar te neuken. Lot trok haar benen op zodat ik overal goed bij kon. Even later duwde ik er een tweede vinger bij.

Ik merkte dat Lot de lul van Robert nu voor mijn kontje zette en ik voelde zijn hete eikel ertegenaan drukken. Fetishist laat zich klaar trekken door fijne voetjes.

Tipi Wan trekt goedkope boekhouder aan zijn lul. Wil jij aan mijn lul zuigen, met je betoverende ogen. Leg je worst maar lekker tussen mijn grote jetsers. Geile tieners neuken er lekker op los. Gulzige Margaretha likt gulzig aan zijn vleesknots. Helena trekt een hardloper aan zijn kloten. Ook de buitenlandse dames komen aan hun trekken bij handyman. Heerlijke brunette zuigt mijn ballen leeg. Alessandra word in het openbaar genomen door een onbekende piemel.

Amateur koppel neukt het nieuwe bankstel aan gort. Het zusje van mijn vriendin. Ondeugend blondje zuigt en trekt aan willekeurige snikkel. Goedemorgen schatje, trek eens aan mijn snikkel. Lekker latina vrouwtje neemt twee lullen in haar mondje. Moeders blijft er lekker naast zitten.

Bi zoekt bi diep in haar kut

Ineens dacht ik weer aan die advertentie. Ik pakte de krant, scheurde de advertentie eruit en deed de rest in de vuilniszak. Ik wist nog steeds niet of ik zou gaan en die twijfel besloot ik weg te nemen want dit was ook niks. Ik ving het op en legde het gelijk in mijn andere hand.

Ik kookte een lichte maaltijd en schreef nog een briefje waar ik naar toe was en deed de advertentie erbij. Gewoon een maatregel voor als mij iets zou overkomen. Even voor 8 uur stond ik voor de deur en belde aan. Een jongeman deed de deur open en zei: Het was dezelfde stem die ik aan de telefoon had gehad. Hij nam mijn jas aan en vroeg me mee te komen naar zijn kantoortje ondertussen vragend of ik zin had in koffie.

Ik ging zijn kamer binnen en zat nog niet toen hij alweer binnenkwam. Nadat hij ook was gaan zitten zei hij: Hij vertelde dat hij een productiebedrijfje had waar ze filmpjes maakten over allerlei zaken en dat hij enige tijd geleden het voorstel had gekregen om een instructiefilm te maken voor een besloten club.

Ze willen dat ik een film over het vrouwelijke orgasme ga maken. Waar het op neerkwam was dat het een film moest worden waarin een vrouw masturbeert tot ze klaarkomt. Dat was prima en of hij me over twee dagen mocht bellen. Aldus afgesproken babbelden we nog wat door en tegen 9 uur ging ik weer naar huis.

Zou ik het durven?? Ik had woensdagmiddag weer kop of munt gedaan en ook dit keer was eruit gekomen dat ik het zou doen. Het leek me eerlijk gezegd ook wel een opwindend idee om voor een camera klaar te komen. Zaterdagmiddag rond een uur of 3 bij mij. Toen ik ophing voelde ik me erg opgewonden en besloot me snel een paar keer goed te vingeren en dan pas zaterdag weer. Zaterdagmiddag tegen 3 uur belde ik met een trillende vinger aan. Een blonde vrouw deed de deur open en zei: Ik heet Lot en ben de vriendin van Robert.

Haar borsten leken iets kleiner dan de mijne. We liepen naar een kamertje waarin allemaal spullen stonden om mensen op te maken. Lot vertelde ondertussen de ze van beroep schoonheidsspecialiste was en dat Robert af en toe van haar diensten gebruik maakte voor speciale projecten.

Of ik me wilde uitkleden en een badjas wilde aandoen. Ik zuchtte even heel diep om moed te verzamelen en begon me toen te ontkleden. Ik zei dat ik dat liever niet wilde. Ze begon mijn hand te inspecteren en zei toen: Ik zei dat dat prima was en stelde een roodbruine kleur voor. Terwijl ze met mijn handen bezig was vertelde ze me dat ook mijn poesje kaal moest zijn voor zover dit nog niet het geval was. Ik zei dat ik mijn schaamhaar altijd vrij kort hield. Een scheut van opwinding schoot door mijn onderbuik en ik voelde mijn kut nat worden.

Niet alleen een eerste optreden maar ook zou er voor het eerst een vrouw aan mijn kut komen! Even later lag ik met gespreide benen op een behandeltafel en smeerde zij mijn lippen in met een soort crème. Ik merkte dat ik die vrouwenhanden aan mijn kutje erg opwindend vond en was benieuwd of zij dat kon merken. Het leek wel alsof ze langer bij mijn klitje in de buurt aan de gang was dan bij mijn lippen en ik merkte dat mijn klitje harder en harder werd en mijn kutje natter en natter.

Ik lag met mijn ogen dicht lekker te genieten van het gefriemel aan mijn kutje toen Robert ineens binnen kwam. Ik deed mijn ogen pen en keek naar beneden, naar mijn kale heuveltje. Mijn lippen waren gezwollen en stonden een beetje open. Ik voelde me net een pornoactrice die alvast opgewarmd werd voor actie en deze gedachte deed me rillen van geilheid.

Ik besloot een paar zwarte met kant afgewerkte kousen aan te doen en een paar hooggehakte zwarte pumps met een enkelbandje. Badjas aan en mee met Lot. In de opnamestudio zag ik een hoge bank staan met alleen een leuning aan de zijkant. Nadat ik het oortelefoontje in had gedaan keek ik naar boven, me nu ineens geen raad wetend met mijn houding. Op de monitor zag ik dat een man zichzelf aan het aftrekken was.

Hij streelde dan weer zijn eikel, dan weer zijn ballen om even later zijn lul in zijn hand te nemen en langzaam begon te trekken. Naar de monitor kijkend begon ik mijn borst en tepel intensiever te strelen. Mijn andere hand ging naar mijn andere borst en duwde hem omhoog zodat ik mijn eigen tepel tussen mijn lippen kon nemen en begon erop te zuigen en eraan te likken totdat hij keihard was.

Ik keek weer even naar de monitor en zag dat de eikel van die vent helemaal nat geworden was. Ik liet mijn ene hand langzaam over mijn buik naar beneden glijden, mijn nu lange nagels over mijn huid gaan.

Een siddering trok door mijn lijf en ik draaide hoerig met mijn kontje van genoegen. Ik legde mijn hand over mijn kale kutje en voelde hoe gezwollen en nat deze inmiddels was geworden. Ik begon langzaam over mijn kut te wrijven er af en toe hard op drukkend zodat mijn hand al snel net zo nat was als mijn poes. Ik keek weer naar de monitor en zag de man nu sneller aan zijn lul trekken.

Zonder dat ik het besefte likte ik mijn vingers af die nat waren geworden van mijn geil. Ik proefde mezelf en vond het niet vies, integendeel, ik werd er eerder nog geiler van! Ik stak een vinger in mijn kut en likte deze daarna weer af om daarna weer mijn tepel te likken en zuigen. Ik deed mijn ogen dicht en begon nu ook met mijn andere hand mijn kutje te bewerken.

Met een hand mijn lippen spreidend en met twee vingers van mijn andere hand begon ik op en neer door mijn kut te bewegen. Ik voelde dat mijn klit strak en hard gespannen was en een prettig kloppend gevoel mijn onderlijf injoeg. Ineens besefte ik dat ik me hier als een hoerige slet mezelf voor een camera en twee andere mensen lag te vingeren!

Dit idee maakte me nog heter dan ik al was en ik wilde ze laten zien wat voor een geile snol ik kon zijn. Ik speelde nu met twee handen met mijn inmiddels lekkende kut; trok af en toe mijn binnenste lippen ver uit elkaar om even later te proberen hoever ik twee vingers in mijn kut kon krijgen.

Ik voelde hoe ik met mijn nagels zachtjes over mij baarmoedermond ging en probeerde daarna 3 vingers in mijn kut te krijgen.

Eerst een klein stukje erin en dan weer over mijn natte poes wrijvend en dan weer erin. Ik kreunde en hijgde als een volleerde slet en kronkelde met mijn onderlijf om mijn vingers zo diep mogelijk in me te stoten.

Ik trok een been naar me toe zodat ik gemakkelijker bij mijn kontje kon komen en ik voelde met een vinger hoe glad en nat het daar was. Even later probeerde ik mezelf daar te vingeren. Een vinger ging moeiteloos in en uit mijn strakke gaatje en even later duwde ik er twee vingers in.

Tot twee keer toe kon ik net op tijd een orgasme voorkomen toen Robert eindelijk zei: Ik wierp een laatste blik op de monitor en zag dat de man nu klaarkwam; stevige stralen zaad spoten uit zijn lul zo hard dat de tweede straal in zijn gezicht terechtkwam.

Ik slaakte een gil en riep: Het orgasme denderde over me heen; ik voelde mijn kontje samentrekken over mijn vingers en een warm gevoel verspreidde zich door mijn onderbuik. Ik had het gevoel dat ik bleef komen, dat het meerdere orgasmen vlak achter elkaar waren en het leek niet te kunnen stoppen.

Ik had geen controle meer over mijn eigen lijf maar dat kon me niks schelen; ik wilde blijven komen!! Even later trok ik ze eruit en wreef met mijn hand over mijn kloppende kut terwijl ik de vingers van mijn andere hand aflikte. Dit was een van de beste orgasmen die ik ooit had gehad en ik voelde me heerlijk bevredigd.

Nadat ik wat was bijgekomen keek ik naar Robert en Lot. Het was wel duidelijk dat mijn show geslaagd was en ik zei tegen ze: Robert en Lot keken elkaar aan en Lot deed snel haar rokje en slip uit. Ze bleek over een paar mooie benen te beschikken en had net als ik een kaal kutje.

Ik zag dat haar lippen wat open stonden en ze was wat nat op haar dijen. Daarna trok ze zijn broek en onderbroek tot op zijn enkels en begon zijn harde lul stevig af te trekken. Robert vingerde Lot en zo staand brachten ze elkaar snel tot een orgasme.

Ik zag druppeltjes geil uit de kut van Lot langs haar dijbenen lopen toen ze klaarkwam en kort daarna spoot Robert zijn zaad in de lucht. Lot was de eerste die weer redelijk bijgekomen was en stelde voor wat te drinken te halen.

Ik merkte dat ik uitgedroogd was en nat van zweet. Ik stapte van de bank en sloeg mijn badjas om terwijl Robert zich fatsoeneerde. Als een prof vroeg ik aan hem of alles er goed opstond. Omdat het mij ook goed bevallen was antwoordde ik dat hij maar hoefde te bellen. Lot was ondertussen teruggekomen met de drankjes en we keuvelden nog wat na. Hij bracht me naar de deur en zei: Moe maar voldaan ging ik naar huis.

Onderweg bedacht ik dat dit wel een leuke manier van bijverdienen was en dat ik blijkbaar meer exhibitionistisch was dan ik dacht.

Hij had mijn film op DVD gezet en het zag er prima uit; hij zou de volgende dag een exemplaar naar mij en naar de club opsturen. Het idee dat wildvreemde mensen mij zouden zien masturberen en zichzelf daarop misschien wel klaar zouden maken wond me enorm op. Robert zei dat dat vanzelfsprekend was en hing op. Drie dagen later belde hij. Ik had de DVD zelf ook bekeken en had mezelf al kijkend meerdere keren klaargevingerd. Robert had inderdaad mooi werk afgeleverd; mooie beelden van een geile vrouw die zichzelf klaarmaakt; af en toe een close-up van mijn kut en soms een beeld mijn hele lijf waarop goed te zien was hoe ik aan mijn tepels zoog en me tegelijkertijd vingerde.

Mijn hoofd is zoals afgesproken niet volledig in beeld geweest, hoogstens mijn mond. Ik antwoordde dat ik rond 8 uur bij hem zou zijn. Om even voor 8 uur belde ik de volgende dag bij hem aan. Lot deed de deur open en zei: Ik wilde haar ter begroeting op haar wang zoenen maar ineens draaide ze haar hoofd een kwart slag en raakten mijn mond ineens de hare.

Na een minuut of twee was Robert klaar met telefoneren en liep gelijk op me toe. Ik stond op en we zoenden elkaar. Wat moest ik hier nu van denken? Blozend draaide ik me om naar haar en zei: Dat maakt je nog geen lesbienne, hooguit iemand die gewoon van seks houdt, met mannen zowel als met vrouwen. Ik voelde me vastgepraat en wist even niets te zeggen totdat ik een idee kreeg.

Ik draaide me om naar Robert en vroeg hem of dat geld gedeeld moest worden. Me langzaam omdraaiend naar Lot zei ik: Verwonderd keek Lot eerst mij aan en toen Robert. Toen ik terugkwam in het kantoor zag ik dat Robert aan de telefoon zat en Lot kwam naar me toe. Sterker nog, je bent zelfs de eerste aan wie ik heb laten zien hoe ik mezelf klaarmaak. Lot vertelde me dat ze, voordat ze Robert leerde kennen regelmatig met vrouwen had gevreeën maar sinds ze Robert 4 jaar geleden had ontmoet ze geen behoefte meer had aan een vrouw.

Ze stak een vinger in haar mond en nadat ze haar vinger goed nat had gemaakt wreef ze hiermee over mijn half-openstaande mond. Ik proefde haar speeksel op mijn lippen en likte ze af. Ik voelde mijn kut nat worden en mijn klit kloppen van verwachting en als Robert niet aan de telefoon had gezeten had ik me nu willen laten klaarmaken door Lot.

Ze gleed met haar tong eerst over mijn lippen en daarna over mijn tanden. Aarzelend stak ik mijn tong naar voren en ik raakte de hare; ze smaakte lekker en ik voelde me steeds opgewondener raken. Onze tongen gleden in een heerlijke sensuele kus over elkaar heen en als vanzelf ging een van mijn handen naar boven op zoek naar haar borsten. Ik voelde een harde tepel door stof van haar shirt heen en begon erover te wrijven. Mijn kut gleed over haar bovenbeen en ik begon met mijn onderlijf rijdende bewegingen te maken.

Ik merkte dat Lot terugduwde en ik werd heter en heter en voelde me nog natter worden. Ik hoorde een kreun maar wist niet of ik het was of Lot. Ik voelde me weliswaar wat teleurgesteld maar het opwindende gevoel bleef en daar genoot ik van. Robert was klaar met telefoneren en had met grote ogen naar onze show staan kijken merkte ik.

Ook ontging me zijn stijve lul niet want zijn broek stond strak gespannen. Als jullie morgen uitgewinkeld zijn kom dan hiernaartoe en dan eten we hier een lekker hapje. Hoe laat zullen we inkopen gaan doen Lot? We besloten nog een drankje te nemen om onze tweede film te vieren en we babbelden nog wat. Ik zat af en toe Lot te bekijken en kreeg het steeds warm bij het idee dat ik morgen met deze vrouw zou gaan stoeien.

Ik kreeg steeds meer zin in haar en was ook benieuwd of het vrijen met een vrouw erg veel verschilde, en zo ja waarin, van het vrijen met een man. Tegen 11 uur ging ik naar huis en eenmaal thuis nam ik een lekkere warme douche. De drank had me wat slaperig gemaakt en ondanks de spanning die ik nog in mijn onderbuik voelde viel ik snel in slaap. De volgende ochtend werd ik uitgerust om 9: Genoeg tijd voor koffie, een broodje en de krant.

Na een uurtje kleedde ik mezelf aan en maakte we wat op. Net toen ik klaar was ging de bel. Ik deed de deur open en Lot stapte naar binnen. We besloten eerst naar lingerie te gaan zoeken en eventueel nog een paar schoenen.

Het idee vond ik echter wel spannend en ik voelde het onrustige gevoel in mijn onderbuik weer. We gingen op weg naar het centrum en gingen een grote lingeriezaak binnen. Na goed rondgekeken te hebben koos ik voor een rood stelletje; een kwart BH, zodat mijn borsten alleen ondersteunt werden, en een string.

Een paar zwarte kousen met een naad nam ik erbij. Ik voelde de kriebels weer in mijn onderbuik toen ik me probeerde voor te stellen hoe ze er daarin uit zou zien. We rekenden af en gingen naar de seksshop.

Enigszins onwennig stapte ik achter Lot aan naar binnen. Het leek wel een supermarkt; goed verlicht en vol rekken met allerlei spullen. Ik zag in een rek een gigantische zwarte kunstlul liggen die zo dik was als mijn onderarm! Die zou ik nooit in mijn kutje kunnen krijgen. Ook zag ik dingen waarvan ik absoluut geen idee had waar ze voor gebruikt konden worden maar dat prikkelde mijn fantasie des te meer en ik voelde mijn opwinding toenemen.

Ik pakte een van de dingen uit het rek en begon op de achterkant van de verpakking te lezen waarvoor het gebruikt kon worden. Het bleek een soort van dildo te zijn maar dan speciaal voor in je kontje.

Dat leek me wel wat en besloot deze zeker mee te nemen. Hij leek wel van glas, was geribbeld en ca 20 cm lang. Ook deze nam ik mee. Verder wist ik eigenlijk niet goed wat ik nog mee zou willen en liet naar Lot die bij de kleding aan het kijken was.

Ik zag dat ze een paar leren manchetten in haar mandje had liggen en nog een klein flesje. Ik vond na wat zoeken een paarse dildo van zeker 40 cm die gemaakt was van jelly-achtig materiaal. Na een paar minuten kwam Lot naar me toe.

Ik ging naar de kassa en rekende af. Het idee dat de vrouw achter de kassa de spullen in haar hand nam en zag wat ik had gekocht wond me erg op en ik voelde mijn kutje nat worden. De vrouw deed alles in een neutrale plastic tas en ik liep nog even richting Lot om te zeggen dat ik in de cafetaria op de hoek op haar zou wachten.

In de cafetaria bestelde ik een koffie en wachtte op Lot die na een kwartiertje binnenkwam met een grotere plastic tas als de mijne. We bestelden beide nog een koffie en namen er een broodje bij. Lot vertelde wat over de tijd voordat ze Robert leerde kennen. Het bleek dat ze ooit uit nieuwsgierigheid een keer met een van haar vriendinnen had gevreeën waarvan ze wist dat die lesbisch was.

Word wel wat kinky kan ik je verklappen. Dat uitgangspunt trok me wel aan. Na een half uurtje gingen we de zaak uit nog op zoek naar een paar schoenen. We gingen even later een schoenenzaak binnen en keken rond of we iets zagen wat ons aansprak. Ik pakte een paar rode glanzende pumps met een verschrikkelijk hoge hak en bedacht dat ik daar nauwelijks op kon lopen.

Hoewel, ik kocht ze niet om mee te gaan wandelen ofzo en als ze lekker zaten, waarom niet. Terwijl ik dit overdacht kwam Lot naar me toe met een paar laarsjes, ook rood en ook met een erg hoge hak. Ik vond de laarsjes ook mooi en besloot Lot te laten kiezen. Het werden uiteindelijk de enkellaarsjes. Ik rekende af en we gingen daarna naar het huis van Robert en Lot.

Robert bleek nog bezig te zijn in de studio en wij namen wat te drinken waarna we naar hem toegingen.

Het bleek dat hij de studio had omgebouwd tot een soort van slaapkamer. Er stond een groot tweepersoonsbed in geflankeerd met twee nachtkastjes.

Aan het voeteneinde van het bed stond een lage side-table waar wat kussens oplagen. Robert was nog druk bezig de verlichting goed te krijgen en wij gingen op het bed zitten kijken. Het laken wat op het bed lag bleek glad als satijn te zijn en voelde prettig sensueel aan. Lot opperde om wat chinees eten te laten bezorgen en wij stemden in. Ik ging de badkamer in en zag daar naast oa een toilet een tweepersoons bubbelbad van immense afmeting.

Nadat ik gebruik had gemaakt van het toilet ging ik naar Lot. Ik hoorde haar nog net het adres opgeven waar het eten gebracht moest worden en liep de kamer in. Lot liep met me mee en gaf me een paar handdoeken en legde uit hoe eea werkte. Ik liep het bad vollopen en ging erin. Ik moet wat weggedoezeld zijn toen ik ineens de stem van Lot hoorde: Lot had zich inmiddels uitgekleed en stond naakt naast het bad.

Ik had haar nog niet helemaal ontkleed gezien en ze zag er goed uit. Haar kutje was, net als de mijne, helemaal glad. Ze deed wat badolie in het water en ging tegenover me zitten. Ik voelde haar gladde benen tegen de mijne. Even later voelde ik dat ze met een hand mijn benen begon te strelen; eerst mijn onderbenen, daarna mijn knieën en vervolgens mijn bovenbenen.

Ik sloot mijn ogen en genoot. Dan weer streelde ze zachtjes om daarna harder mijn bene te kneden. Langzaam schoven haar handen naar de binnenkant van mijn dijen en ik spreidde mijn benen enigszins. Mijn rechterhand ging naar mijn borst en begon zachtjes in een tepel te knijpen. Ik gaf een kreun toen een van haar handen mijn kut aanraakte en over mijn lippen begon te strelen. Ik voelde dat ze een vinger tussen mijn lippen liet glijden en er langzaam mee op en neer ging.

Ik hoorde dat Lot op haar knieën was gaan zitten en met haar andere hand mijn andere borst begon te strelen. Ik voelde dat ze haar knieën onder mijn kontje begon te schuiven zodat mijn kut boven water kwam. Ik deed mijn ogen open en stak een hand uit om haar borst aan te raken. Mama heeft nu meteen een harde lul nodig.

Mama heeft het recept tegen een griepje. Mama kan zich niet beheersen tijdens slaapfeestje. Ervaren moeder geeft sex les aan harige stiefdochter. Mama voelt ineens een stijve leuter in haar rug prikken. Mama krijgt altijd haar zin. Zeg mama, mag Toby ook eens in jou mondje spuiten? Mama confronteert stiefzoon met game verslaving. Mama is weer eens dronken. Roxanne betrapt stiefzoon op zelfbevrediging.

Goedemorgen schatje, trek eens aan mijn fluit. Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje. Sexy blonde mama verleid haar stiefzoon.

Mama wil meedoen met dochter en schoonzoon. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:


advertenties seks aan je lul trekken

Ik voelde me weliswaar wat teleurgesteld maar het opwindende gevoel bleef en daar genoot ik van. Robert was klaar met telefoneren en had met grote ogen naar onze show staan kijken merkte ik. Ook ontging me zijn stijve lul niet want zijn broek stond strak gespannen. Als jullie morgen uitgewinkeld zijn kom dan hiernaartoe en dan eten we hier een lekker hapje. Hoe laat zullen we inkopen gaan doen Lot? We besloten nog een drankje te nemen om onze tweede film te vieren en we babbelden nog wat.

Ik zat af en toe Lot te bekijken en kreeg het steeds warm bij het idee dat ik morgen met deze vrouw zou gaan stoeien. Ik kreeg steeds meer zin in haar en was ook benieuwd of het vrijen met een vrouw erg veel verschilde, en zo ja waarin, van het vrijen met een man.

Tegen 11 uur ging ik naar huis en eenmaal thuis nam ik een lekkere warme douche. De drank had me wat slaperig gemaakt en ondanks de spanning die ik nog in mijn onderbuik voelde viel ik snel in slaap.

De volgende ochtend werd ik uitgerust om 9: Genoeg tijd voor koffie, een broodje en de krant. Na een uurtje kleedde ik mezelf aan en maakte we wat op. Net toen ik klaar was ging de bel.

Ik deed de deur open en Lot stapte naar binnen. We besloten eerst naar lingerie te gaan zoeken en eventueel nog een paar schoenen.

Het idee vond ik echter wel spannend en ik voelde het onrustige gevoel in mijn onderbuik weer. We gingen op weg naar het centrum en gingen een grote lingeriezaak binnen. Na goed rondgekeken te hebben koos ik voor een rood stelletje; een kwart BH, zodat mijn borsten alleen ondersteunt werden, en een string.

Een paar zwarte kousen met een naad nam ik erbij. Ik voelde de kriebels weer in mijn onderbuik toen ik me probeerde voor te stellen hoe ze er daarin uit zou zien. We rekenden af en gingen naar de seksshop. Enigszins onwennig stapte ik achter Lot aan naar binnen. Het leek wel een supermarkt; goed verlicht en vol rekken met allerlei spullen. Ik zag in een rek een gigantische zwarte kunstlul liggen die zo dik was als mijn onderarm! Die zou ik nooit in mijn kutje kunnen krijgen. Ook zag ik dingen waarvan ik absoluut geen idee had waar ze voor gebruikt konden worden maar dat prikkelde mijn fantasie des te meer en ik voelde mijn opwinding toenemen.

Ik pakte een van de dingen uit het rek en begon op de achterkant van de verpakking te lezen waarvoor het gebruikt kon worden. Het bleek een soort van dildo te zijn maar dan speciaal voor in je kontje. Dat leek me wel wat en besloot deze zeker mee te nemen. Hij leek wel van glas, was geribbeld en ca 20 cm lang. Ook deze nam ik mee. Verder wist ik eigenlijk niet goed wat ik nog mee zou willen en liet naar Lot die bij de kleding aan het kijken was.

Ik zag dat ze een paar leren manchetten in haar mandje had liggen en nog een klein flesje. Ik vond na wat zoeken een paarse dildo van zeker 40 cm die gemaakt was van jelly-achtig materiaal.

Na een paar minuten kwam Lot naar me toe. Ik ging naar de kassa en rekende af. Het idee dat de vrouw achter de kassa de spullen in haar hand nam en zag wat ik had gekocht wond me erg op en ik voelde mijn kutje nat worden.

De vrouw deed alles in een neutrale plastic tas en ik liep nog even richting Lot om te zeggen dat ik in de cafetaria op de hoek op haar zou wachten. In de cafetaria bestelde ik een koffie en wachtte op Lot die na een kwartiertje binnenkwam met een grotere plastic tas als de mijne.

We bestelden beide nog een koffie en namen er een broodje bij. Lot vertelde wat over de tijd voordat ze Robert leerde kennen. Het bleek dat ze ooit uit nieuwsgierigheid een keer met een van haar vriendinnen had gevreeën waarvan ze wist dat die lesbisch was. Word wel wat kinky kan ik je verklappen. Dat uitgangspunt trok me wel aan. Na een half uurtje gingen we de zaak uit nog op zoek naar een paar schoenen. We gingen even later een schoenenzaak binnen en keken rond of we iets zagen wat ons aansprak.

Ik pakte een paar rode glanzende pumps met een verschrikkelijk hoge hak en bedacht dat ik daar nauwelijks op kon lopen. Hoewel, ik kocht ze niet om mee te gaan wandelen ofzo en als ze lekker zaten, waarom niet. Terwijl ik dit overdacht kwam Lot naar me toe met een paar laarsjes, ook rood en ook met een erg hoge hak. Ik vond de laarsjes ook mooi en besloot Lot te laten kiezen. Het werden uiteindelijk de enkellaarsjes.

Ik rekende af en we gingen daarna naar het huis van Robert en Lot. Robert bleek nog bezig te zijn in de studio en wij namen wat te drinken waarna we naar hem toegingen. Het bleek dat hij de studio had omgebouwd tot een soort van slaapkamer.

Er stond een groot tweepersoonsbed in geflankeerd met twee nachtkastjes. Aan het voeteneinde van het bed stond een lage side-table waar wat kussens oplagen. Robert was nog druk bezig de verlichting goed te krijgen en wij gingen op het bed zitten kijken. Het laken wat op het bed lag bleek glad als satijn te zijn en voelde prettig sensueel aan.

Lot opperde om wat chinees eten te laten bezorgen en wij stemden in. Ik ging de badkamer in en zag daar naast oa een toilet een tweepersoons bubbelbad van immense afmeting. Nadat ik gebruik had gemaakt van het toilet ging ik naar Lot. Ik hoorde haar nog net het adres opgeven waar het eten gebracht moest worden en liep de kamer in. Lot liep met me mee en gaf me een paar handdoeken en legde uit hoe eea werkte. Ik liep het bad vollopen en ging erin.

Ik moet wat weggedoezeld zijn toen ik ineens de stem van Lot hoorde: Lot had zich inmiddels uitgekleed en stond naakt naast het bad. Ik had haar nog niet helemaal ontkleed gezien en ze zag er goed uit. Haar kutje was, net als de mijne, helemaal glad. Ze deed wat badolie in het water en ging tegenover me zitten. Ik voelde haar gladde benen tegen de mijne. Even later voelde ik dat ze met een hand mijn benen begon te strelen; eerst mijn onderbenen, daarna mijn knieën en vervolgens mijn bovenbenen.

Ik sloot mijn ogen en genoot. Dan weer streelde ze zachtjes om daarna harder mijn bene te kneden. Langzaam schoven haar handen naar de binnenkant van mijn dijen en ik spreidde mijn benen enigszins.

Mijn rechterhand ging naar mijn borst en begon zachtjes in een tepel te knijpen. Ik gaf een kreun toen een van haar handen mijn kut aanraakte en over mijn lippen begon te strelen.

Ik voelde dat ze een vinger tussen mijn lippen liet glijden en er langzaam mee op en neer ging. Ik hoorde dat Lot op haar knieën was gaan zitten en met haar andere hand mijn andere borst begon te strelen.

Ik voelde dat ze haar knieën onder mijn kontje begon te schuiven zodat mijn kut boven water kwam. Ik deed mijn ogen open en stak een hand uit om haar borst aan te raken. Ze voelden zacht maar gespannen aan en haar tepels stonden stijf. Ik streelde over haar tepels en hoorde haar zachtjes zeggen: Ik begon er even later wat harder over te wrijven en pakte ze daarna tussen duim en wijsvinger. Zachtjes begon ik eraan te trekken en ze soms wat te draaien.

Lot zuchtte van genot en zei: Ze trok haar knieën onder me vandaan en leunde boven me. Langzaam liet ze zich zakken tot onze tepels elkaar raakten. Ze begon me te zoenen en kussen en haar tong gleed over mijn halfopen staande mond. Ik draaide en wiebelde ermee om haar uit te nodigen verder met me te spelen. Op dat moment kwam Robert de badkamer binnen. De bel ging en ze zei tegen Robert of hij de deur even open wilde doen en het eten wilde aannemen.

Wij stapten het bad uit, droogden ons af en deden alleen een badjas aan want we zouden ons na het eten toch weer omkleden. We namen lekker de tijd voor het eten en dronken er een glas wijn bij. Tijdens het eten voelde ik de spanning bij me stijgen. Lot had haar badjas niet zo strak dichtgedaan en als ik naar haar keek kon ik af en toe een van haar borsten zien. Ik kreeg steeds meer zin om door die meid genomen te worden, want zoveel was me inmiddels wel duidelijk: Lot zou me inwijden in de lesbische seks.

Na het eten praatten we nog wat maar na een kwartiertje zei Robert dat hij naar de studio ging voor een allerlaatste check en ons daar wel weer zou treffen.

Lot had haar visnet-body aan en een paar lange zwarte laarzen met hoge hakken. De leren manchetten had ze om haar polsen gedaan en ik zag dat er stalen ringetjes aan zaten.

Ze wiebelde sensueel met haar kontje terwijl ze liep. In haar make-up kamer begon Lot me op te maken: Even later was ik klaar en Lot stelde voor ons haar nog in een vlecht te doen. Zij nam een fel rode kleur lippenstift en nagellak. Daarna gingen we naar de studio. We kwamen de studio binnen en ik zag dat Robert ons al filmde. Lot duwde me even later achterover op bed en leunde boven me. Ik greep haar bij haar tepels door de stof van haar body en begon er voorzichtig aan te trekken.

Ik liet een tepel los en liet deze hand langzaam naar kaar kut glijden. Lot draaide met haar kontje van genoegen. Ineens voelde ik een bloot stukje huid en wist dat ik vlakbij haar klit was. Ik aarzelde even want dit zou de eerste keer zijn dat ik een andere kut aanraakte dan die van mezelf. Ik gleed met een vinger tussen haar lippen en toen weer terug naar boven, naar haar klit.

Lot richtte zich op en duwde verder op bed met mijn hoofd bij het hoofdeinde van het bed en kwam bovenop me zitten met haar kontje boven mijn kut. Zo konden we gemakkelijk met elkaars borsten en tepels spelen. Toen ze stopte richtte ze zich op en vroeg me ook rechtop te gaan zitten. Even later kuste ze me met haar, van mijn geil natte, mond. Ik knielde naast Lot en begon eerst haar tepels te kussen, daarna eraan te zuigen en tenslotte er zachtjes in te bijten.

Lot bewoog haar bekken op en neer van opwinding en met een hand raakte ik haar kut weer aan. Ik legde mijn vlakke hand over haar kale poes en voelde de natte hitte van haar gezwollen lippen. Ik spreidde mijn vingers en voelde dat haar harde klit tussen mijn wijs- en middelvinger zat.

Langzaam kneep ik mijn vingers bij elkaar totdat ik Lot hoorde kreunen. Ik beet even heel kort wat harder in haar tepel en ging toen met mijn hoofd naar haar hete klit. Ik spreidde haar gezwollen natte lippen en keek naar haar kut en klit. Ik likte nu stevig over haar gezwollen knopje en begon er toen zachtjes aan te zuigen.

Lot schokte nu heftig met haar bekken op en neer. Eerst pakte ik de glazen dildo en begon daarmee over haar kutje te wrijven totdat hij goed nat was en duwde hem toen voorzichtig bij haar naar binnen. Even later zette ik hem aan en begon haar ermee te neuken en hem af en toe mee over haar klit te strelen.

Ik zag dat haar lippen nu open bleven staan en een beetje geil liep uit haar kut over haar kontje. Ik pakte nu de andere dildo en maakte hem eerst goed nat in haar kut en gleed toen zachtjes met de punt naar haar kontje. Lot trok haar benen wat op en spreidde zelf haar billen zodat ik er goed bij kon. Voorzichtig begon ik de dildo in haar kontje te duwen; op en neer en steeds dieper. Opeens gleed haar kontje over het dikste gedeelte en de dildo werd zowat naar binnen gezogen.

Lot slaakte een gilletje van genot en ik ging weer verder met de glazen dildo. Ik begon haar nu te neuken met dat apparaat en Lot kreunde en hijgde dat het een lieve lust was. Ik duwde de dildo nu zover als mogelijk haar kut in en ging toen naast haar liggen met twee vingers haar klit masserend. Even later lag ze met haar handen vastgebonden op bed met haar benen gespreid en in elk gat een dildo.

Lot kreunde van opwinding en hijgde toen: Ik pakte het flesje uit de la en deed een druppeltje van de dikke vloeistof op een vinger en begon een tepel daarmee in te smeren. Even later deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ik merkte aan Lot nog niets en dacht dat ik wellicht te weinig had gebruikt.

Ik keek naar haar tepels en zag dat deze intens stijf stonden en bijna paars waren. Lot begon geil te kreunen en met haar lichaam te bewegen. Ik zag dat haar klit groter en stijver was geworden en schreeuwde om aandacht. Ik raakte haar klit aan en Lot hijgde direct: Ik trok eerst de dildo die in haar kontje zat eruit en toen de glazen dildo uit haar kut.

Ik gleed langs haar natte open kut naar beneden, zette de punt voor haar kontje en begon langzaam te duwen. Ik begon de dildo nu op en neer te bewegen en vanzelf ging hij steeds dieper en dieper haar kontje in. Vinger me, vinger me nu hard!

Ik pakte haar klit nu tussen duim en wijsvinger en begon er voorzichtig in te knijpen en daarna eraan te trekken. Haar klit was gezwollen en groot geworden en stak tussen haar geopende lippen naar voren zodat het niet moeilijk was hem goed vast te pakken. Lot gilde het uit van geilheid. Ze kromde haar rug, draaide haar hoofd heen en weer en met een luide kreun begon haar orgasme. Ik liet haar klit nu voorzichtig los en begon zachtjes haar nu leeglopende kut te strelen ondertussen haar op haar mond zoenend.

Heb ik het goed gedaan? Ik voelde dat het uiteinde van de dildo die in haar kontje zat helemaal nat was geworden en moest hem dus stevig vastpakken om hem vervolgens langzaam uit haar kontje te trekken. Nadat ze even de tijd had genomen om bij te komen maakte ze de boeien los en deed ze mij om.

Wat een gruwelijk lekker gevoel en ik voelde me nog geiler worden. Lot had andere plannen want ze vroeg me de dubbele dildo te pakken. Ik reikte naar mijn laatje, pakte hem en gaf hem aan Lot.

Hij gleed er gemakkelijk in en nog vrij diep ook. Lot was me inmiddels weer met de dildo aan het neuken en ik hoorde een soppend geluid. Langzaam gleed het uiteinde naar binnen. Ze pakte het middenstuk en begon me weer te neuken. Omdat alles nu redelijk opgerekt was kon ik het ding er zelf niet uitwerken. Lot zei me om te draaien en dat probeerde ik. Lot was ondertussen van het bed gestapt en pakte iets uit haar nachtkastje. Ik kreeg het nu toch wel wat benauwd.

Lot liet me zien wat ze uit haar nachtkastje had gepakt. Het was een smal plastic buisje, aan een kant open en aan de andere kant zat een slangetje met een pompje. Of, aan je klit. Mijn ogen werden groot van opwinding en ik hoorde mezelf hijgend vragen: Ze waren al groot en stijf door het spul uit het flesje maar nu werd hij tot het uiterste uitgerekt.

Nee, pijn deed het niet, eerder een erg prikkelend gevoel. Ze kneep nog een keer en dit keer was het op de grens van pijn en genot. Een keer, twee keer in het pompje knijpen en deze zat ook vast. Oef, dit is op de grens maar wel erg lekker. Lot begon nu aan de buisjes te trekken, schudde zo mijn volle tieten heen en weer en ik begon geil te kreunen en te hijgen. Ik kronkelde van genoegen op het gladde laken en omdat ik zelf met mijn lijf schudde bewogen die buisjes heen en weer, een prikkelend gevoel door mijn gevoelige lichaamsdelen jagend.

Lot ging met haar kut boven mijn hoofd zitten haar gezicht naar het voeteneinde van het bed toegekeerd. Ik stak mijn tong tussen haar natte lippen en begon haar wild te likken. Ik merkte ineens dat ze het pompje weer aan een van de buisjes had vastgemaakt en mijn linkertepel werd nog iets verder naar binnengezogen.

In reactie hierop beet ik even in haar klit en ik voelde Lot schokken. Hierna werd hetzelfde gedaan met mijn rechtertepel en nu begon ik uit alle macht aan haar harde klit te zuigen.

Ze hield de vibrator tegen het buisje! Met haar andere hand begon ze de dildo nu weer in en uit mijn openingen te bewegen en ik voelde dat ik op het punt stond klaar te komen. Ik zoog uit spanning haar gezwollen lippen nu zo hard mogelijk mijn mond in zodat ik een mond vol kut had.

Lot schokte met haar onderlijf en reed met haar natte kut over mijn gezicht. Even was ik alle gevoel voor tijd en plaats kwijt en liet het orgasme over me heen komen.

Lot leunde zwaar hijgend voorover en ineens hoorde ik een zacht gesis en ik voelde de druk van mijn klit weggaan. Ik zei haar dat ik het heerlijk had gevonden. Toen ik zijn richting opkeek zag ik dat het cameralichtje uit was en dat hij naar ons keek terwijl hij zachtjes over zijn stijve lul streek die nog in zijn broek zat.

Eerlijk gezegd stond het idee me zeker niet tegen om weer eens een stijve vast te houden en Robert zelf mocht er wezen, in alle opzichten. Ik stapte uit bed en liep op Robert toe die ik verwonderd naar Lot zag kijken. Ineens veranderde zijn gezicht in een wellustige grijns en keek mij verlekkerd aan. Ik knielde voor hem en maakte zijn broek los en stroopte snel zijn broek en boxer naar beneden.

Ik pakte zijn stijve stevig beet en begon hem ruw af te trekken, af en toe zijn al natte eikel in mijn mond stoppend. Zijn lul leek nog harder te worden en ik trok hem af als een volleerde slet.

Lot gebaarde me op handen en knieën te gaan zitten zodat Robert me van achteren naderde. Ik voelde zijn handen over mijn billen glijden en een hand verdween al snel naar mijn kut en begon er mee te spelen. Er was niet veel voor nodig om me weer in de stemming te brengen en al snel voelde ik me weer nat worden. Hij neukte me langzaam maar intens; hij trok zijn lul er bijna helemaal uit om hem vervolgens langzaam maar zeker tot aan zijn ballen weer in te duwen.

Kun je er niet genoeg van krijgen, geile snol? Ze noemde me precies zoals ik me nu voelde: Lot schoof onder me en lag even later met haar hoofd onder mijn lekkende kut en ik zag haar nog openstaande natte kut vlak onder mijn hoofd. Ik aarzelde geen moment en drukte mijn tong op kaar klit en begon haar snel te likken. Ik proefde haar geil en al snel was mijn halve gezicht nat. Met een vinger streelde ik haar kontje en duwde even later mijn vinger erin en begon haar daar te neuken. Lot trok haar benen op zodat ik overal goed bij kon.

Even later duwde ik er een tweede vinger bij. Ik merkte dat Lot de lul van Robert nu voor mijn kontje zette en ik voelde zijn hete eikel ertegenaan drukken. Fetishist laat zich klaar trekken door fijne voetjes. Tipi Wan trekt goedkope boekhouder aan zijn lul. Wil jij aan mijn lul zuigen, met je betoverende ogen.

Leg je worst maar lekker tussen mijn grote jetsers. Geile tieners neuken er lekker op los. Gulzige Margaretha likt gulzig aan zijn vleesknots. Helena trekt een hardloper aan zijn kloten. Ook de buitenlandse dames komen aan hun trekken bij handyman. Heerlijke brunette zuigt mijn ballen leeg. Alessandra word in het openbaar genomen door een onbekende piemel.

Amateur koppel neukt het nieuwe bankstel aan gort. Het zusje van mijn vriendin. Ondeugend blondje zuigt en trekt aan willekeurige snikkel. Goedemorgen schatje, trek eens aan mijn snikkel. Lekker latina vrouwtje neemt twee lullen in haar mondje. Moeders blijft er lekker naast zitten.

Escort zuid holland baarmoeder neuken


Wil je lekker languit op mijn sofaseat e Miss A uit Rotterdam. Heb jij zin in een spannende date? Hallo heren, Ik ben Robyn een spontane, Aanwezig in Lelystad tot zaterdag 9 juni Ik ben ronde volle donkere dame op zoek naar een lekker Aanwezig in Lelystad tot zaterdag 9 jun Hoi geilerd, Ik ben een jonge negerin van 25 jaar en werk veel met mijn handen. Hoi geilerd, Ik ben een jonge negerin Hi schat, Hier een Nederlandse, Sexy For English visit my website Hallo heren, Met mijn ruime ervarin Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil eens een keer een hele grote BBC in mijn handen voelen en leegt Hoi, ik blonde vrouw van 40, ik wil een Ben jij toe aan even lekker relaxen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ben jij toe aan even Korat Thai Massage uit Rotterdam. Wij zijn een gezond en spannend stel van Koppel Limburg uit Valkenburg. Wat leuk dat je mijn advertentie opent!

Mijn foto heeft dus al je interesse getrokken en Wat leuk dat je mijn adverten Heb jij zin in een korte maar heerlijke ontspannende date? Dan moet je vandaag zeker even proberen b Mama krijgt altijd haar zin. Zeg mama, mag Toby ook eens in jou mondje spuiten?

Mama confronteert stiefzoon met game verslaving. Mama is weer eens dronken. Roxanne betrapt stiefzoon op zelfbevrediging. Goedemorgen schatje, trek eens aan mijn fluit. Stiefmoeder wil meedoen met dochter en vriendje.

Sexy blonde mama verleid haar stiefzoon. Mama wil meedoen met dochter en schoonzoon. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

Copyright - © This site is owned and operated by: Ik denk inderdaad ook dat geen enkele man het erg vind als je snel overgaat op pijpen, maar soms heb ik zin om daar nog even mee te wachten. Hoewel ik het erg graag doe.

En vragen kan uiteraard, wat iedere man vind natuurlijk iets anders lekker. Maar bij een one night stand vind ik het toch altijd wat lastiger om te vragen Water vind ik toch weer anders dan spuug. Bij mezelf tenminste wel. Spuug glijdt best prima, maar vingeren onder de douche daar word ik ook niet zo blij van. Rosetrea dinsdag 25 augustus Dit moet ik zeggen, is echt helemaal nieuw voor me.

Jullie gebruiken vocht bij het aftrekken? Haha rosetrea dat is dus een beetje de vraag. Ik doe het vaak niet, soms met spuug en soms met glijmiddel.

Maar droog dat voelt zo gek? Maarja ik ben natuurlijk een vrouw en weet dus alleen wat bij mezelf prettig voelt. Rosetrea schreef op 25 augustus Er staat hier gewoon een fles glijmiddel op het nachtkastje. Waarom zou je verlegen zijn naar een one night stand?

Die zie je toch niet meer. En als het op het nachtkastje staat, is het alleen even reiken. Je kunt het ook zonder vragen doen trouwens, why not? Ik heb nu durex play, de rooie, met ylang ylang. Ik spreek natuurlijk voor mezelf he, en hoe dat met andere mannen is weet ik niet. Ik heb zelf een hele korte voorhuid,misschien maakt dat ook verschil. Ik glij met mijn hand niet over mijn voorhuid of eikel, ik heb mijn voorhuid vast en beweeg deze op en neer.

Ik zou bijna aan mezelf gaan twijfelen als ik de dames zo lees. Nobelenobody schreef op 25 augustus Maar, heren, ik dacht dat het 'nat' juist prettiger is omdat de voorhuid anders zo over de eikel 'schuurt' Is dat niet zo? Dat een voorhuid als vervanging van glijmiddel dient is dan weer helemaal nieuw voor mij!? Ik vind het toch een beetje opvallend dat 'droog aftrekken'.

advertenties seks aan je lul trekken